Vélemények és értékelések
Nungwi - Zanzibár

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Csodálatos 8 napot töltöttünk el Zanzibárban. Hakuna Matata! Csodálatos környezet! Fantasztikus személyzet! Kedvesek, segítő készek,...

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Csodálatos 8 napot töltöttünk el Zanzibárban. Hakuna Matata! Csodálatos környezet! Fantasztikus személyzet! Kedvesek, segítő készek, udvariasak. A párom kint ünnepelte szülinapját.Az étterem összes felszolgálója egy kedves kis tánccal, dallal, mini tortával köszöntötte. Nagyon lélekmelengető volt! Teljes leírás

Elhelyezés
Csodálatos kilátás a szobánkból. Minden nap kitakarították a szobánkat . Sőt! Minden nap csodálatos virágkölteményekkel díszítették az ágyunkat.

Ellátás
Fantasztikus az all inclusiv ellátásuk mind az ételek, mind az italok tekintetében. Minden nap változatos ételek voltak, a kínálat nagyon bőséges volt. Rengeteg friss gyümölcs volt. A bárban az alkoholos és alkoholmentes italok is nagyon finomak voltak.

Hotel szolgáltatások
Masszázson voltunk, ami nagyon jó volt. Egyszerre mehettünk a párommal, klassz, relaxációs zene szólt és nagyon jó kis masszázs kezelésben volt részünk.

Tengerpart
Közvetlen tengerparti szálloda. Sajnos itt is vannak algás területek, de ki lehet kerülni és csoda szép , tiszta vízben lehet fürdőzni. A víz hőmérséklete fenomenális!

Lakliáné Vass Krisztina, 2022.03.04., Tartózkodás időpontja: 2022.02.20 - 03.01.
Régió: Zanzibár Zanzibár, Nungwi, Szállás: Doubletree by Hilton Resort Zanzibar

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 9.6 Fantasztikus élmény volt az ott töltött idő, a szállodának gyönyörű parkrészei vannak. A kiszolgálók nagyon kedvesek, nagyon...

  • 9 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikus élmény volt az ott töltött idő, a szállodának gyönyörű parkrészei vannak.

A kiszolgálók nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek. Összességében mindennel meg voltunk elégedve! Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű tisztaság van, a szobákat mindig rendben tartották!

Ellátás
Az étterem szuper, nagyon finomak az ételek, rengeteg választékkal.

Több étterem is van, valahova be kell jelentkezni (ott nem is voltunk, mert a kínálat akkora, hogy nem volt igényünk máshova menni, mást kipróbálni)

Hotel szolgáltatások
Minden este élőzenés fellépés van, nap közben pedig különböző sportos időtöltésekre lehet jelentkezni.

Egy dolog nem tetszett, az odaérkezésünkkor a repülő leszállt korán reggel, kb. délelőtt 9 órára a szállodába voltunk, ott láttuk csak, hogy a szobába való becsekkolásra délután 4 órától van lehetőség (fáradtak voltunk nagyon). Ezt szóvá is tettük, így egy kicsivel korábban kaptuk meg a szobát (fél 3 körül). Attól függetlenül minden szállodai szolgáltatást igénybe lehet venni. A biztonság kifogástalan (zárt kapuk mögött, portaszolgálattal, biztonsági őrökkel a part mentén is).

Tengerpart
Az óceán nagyon szép tiszta és nyugodt volt akkor, alga szinte semmi. Vize a part mellett gyönyörű világoskék, beljebb, ahogy mélyült úgy sötétedett egyre jobban. Nincs túlzsúfolva turistákkal.

Orosz Tímea, 2021.09.07., Tartózkodás időpontja: 2021.08.24 - 09.02.
Régió: Zanzibár Zanzibár, Nungwi, Szállás: Riu Palace Zanzibar (ex. Hideaway of Nungwi Resort)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Part 3 fénykép