Vélemények és értékelések
Tabarka - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta...

Bevezetés
Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta fel a figyelmet, hogy ha szeptemberben utazunk Afrikába fázhatunk is.

Az időjárs okozta a legnagyobb gondot. Az esőzések miatt Tabarka egy zöldellő hely. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon szép szállodakomplexum, a szobák szerények, kisebbek, de tiszták. Rendszeresen takarítottak.

Ellátás
AI-unk volt - az első 2 napon tetszett, de fokozatosan csökkent a választási lehetőség. Mindig bárányt ,csirkét és néha halat kínáltak, de íztelen volt, még akkor is, ha utána sóztunk. Mindenbe sok curryt tesznek - a rizsbe, húsra, a burgonyára. Fokozatosan áttértünk a bagettre, édes péksüteményre, dzsemekre, tojásra és a vajra. Ugyanezt vettem észre a többieknél is. A nyaralás vége felé már mindenki a rántott húsról , disznóhúsról álmodozott. A sárgadinnye visziont csodálatos volt. A hazafelé vezető úton a gépen kaptunk rántott húst burgonyasalátával - végre valami cseh étel. Nagyon örültem az AI-nak, de ehetetlen volt, mindig ugyanazt kínálták. Habár a sör is az AI-hoz tartozott , nem angyon kínálták. Az alkoholért fizetni kellett, a nugátkrémes palacsintáért is. Az emésztési problémák sem kerültek el, pedig a férjem szilvapálinát is vitt magával.

Hotel szolgáltatások
Jól működött a recepció és a pénzváltó. Az animátorok esténként szórakoztatták a vendégeket. Velünk ért véget a szezon. Egy pozsonyi vendéglátóipari középiskola diákjainak ott volt az érettségi bankettje. Elég kellemetlenné tették az ottlétet - szinte reggelig zajongtak, nem tudtunka ludni. Szégyenletes módon viselkedtek, ittak, vulgárisak voltak, még a helyi rendőrséget is kihívták. Ha a munahelyükön, a szállodákban is így fognak valamikor viselkedni, van minek örülni. Voltunk tevegelni, amiért előre kellett fizetni, r jeleztük, hogy esőre áll az idő és inkább másnap megyünk. A vezető azonban állította, hogy nem lesz eső és a jelentés szerint szép idő várható, így elindultunk és 20 percen belül bőrig áztunk, taxival kellett hazamennünk. Szerettük volna visszakapni a pénzünket, de a vezető attól fogva nem mutatkozott a szállodában, a pénzt nem kaptuk vissza. Többször nem is akartunk tevegelni. A gyógyszertár Tabában van - ez egy piszkos város, a szállodától gyalog 20 percyire fekszik. A helybeliek nagyon idegesítőek .

Tengerpart
Gyönyörű, karbantartott, tiszta a tenger. Nagyszerű a banánozás, ajánlom‼

Összegzés
Tunéziába többé nem megyek. Örültem a hazatérésnek. Talán ha szép időnk lett volna...a többit valahogy kibírtam volna, de nincsenek kellemes emlékeim.

Névtelen, 2009.03.12., Tartózkodás időpontja: 2008.09.22 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: Először csalódottak voltunk a szállodacsere miatt, de végül sokkal szebb, kellemesebb szállodát kaptunk.

Bevezetés
Először csalódottak voltunk a szállodacsere miatt, de végül sokkal szebb, kellemesebb szállodát kaptunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Egyszerű szállásunk volt, de ízléses volt a berendezés. Volt egy nagy ágyunk. Néha valami nem működött úgy ahogy kell, de ez is kibírható volt. Naponta kitakarítottak, ha szükségünk volt toalettpapírra vagy törölközőre, ez sem jelentett gondot. 3 csillagos kategóriához képest csodálatos volt.

Ellátás
Az elején nagyon változatos volt és finom. Egy hét elteltével azonban kezdett az idegeinkre menni. Az étel állandóan ismétlődött és pár ételkülönlegesség kivételével, mindig egyforma volt. Gyümölcsből csak dinnyét, körtét és almát kínáltak. A desszertek túl édesek és egyformák. Az étel nem nagyon ízlett, mert egyáltalán nem fűszereznek, de utána is lehetett fűszerezni, voltak tányéron fűszerek.

Hotel szolgáltatások
Nagyon elégedett voltam vele. A személyzet csodálatos. Mindenki mosolygós és előzékeny. Szuper animációs programok voltak, nagyszerű volt. Sosem unatkoztunk. Félóránként volt sportolási lehetőség és este az amfiteátrumban programok, ha kedvezőtlen volt az időjárás, a programok a szállodában zajlottak. Nagyszerű volt a szervezés.

Tengerpart
Gyönyörű, karbantartott, tiszta, de csak a szállodánál, ha messzebbre megy a szállodától, piszok van és rendetlenség, ami Tunéziában általános jelenség.

Összegzés
Ha egy kicsit sütött volna a nap, tökéletes nyaralás lett volna. Igazán gyönyörű. A személyzet és a szolgáltatások nagyszerűek, nagyon örülök, hogy az utazási iroda szállodát cserélt.

Névtelen, 2008.11.08., Tartózkodás időpontja: 2008.09.05 - 11.16.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9.7 Mesés nyaralás volt, a tenger áttetszően tiszta, kitűnő pihenést biztosít. Bevallom, szezon végén és Last Minute-tel nem számítottam...

 • 9.4 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9.7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Mesés nyaralás volt, a tenger áttetszően tiszta, kitűnő pihenést biztosít. Bevallom, szezon végén és Last Minute-tel nem számítottam ilyen tökéletes nyaralásra. Ajánlom a Szahara-i kirándulást - igaz messze van, de megéri‼ Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba , a fürdőszoba, WC és az erkély is rendben volt. Naponta takarítottak és gond nélkül cseréltek törölközőt - csak a földre kellett dobni.

Ellátás
Jó volt a választék, főleg helyi ételeket kínáltak. Nagyszerűek a sütemények, desszertek. A reggelinél nagy volt a választék péksüteményből, de a többiből kicsit szerényebb. Pl. egész idő alatt csak egyféle sajtot és egyféle szalámit kínáltak. Különben rendben volt.

Hotel szolgáltatások
A személyzet barátságos, szakmailag felkészült, családias volt a hangulat.

Tengerpart
A strand és a tenger tiszta, volt elég nyugágy és napernyő. A strandra saját törölközőt kell vinnie.

Összegzés
Ez volt a legjobb nyaralásom, kipihentem magam.

Plháková Soňa, 2008.10.20., Tartózkodás időpontja: 2008.09.19 - 09.30.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt.

Bevezetés
Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Az utazási iroda ajánlatának megfelelő. Csak a szoba és főleg a fürdőszoba volt kissé kopott.

Ellátás
Kitűnő. A regeglinél a gyerekeknek hiányzott a joghurt, de ha kértünk, hozott a személyzet. Lehetett volna gyümölcsből nagyobb a választék. Különben szuper volt.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok nagyszerűek, egész nap szórakoztatták a vendégeket, anélkül, hogy tolakodóak lettek volna.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta. Szép a tenger.

Összegzés
Elégedett voltam. Hatalmas hátrányt jelent viszont, amit nem tudom, kinek tulajdonítsak - az utazási irodának vagy a repülőtársaságnak - hogy megváltoztatták a repülés időpontját. A repülőtértől 10 km-re fekvő szállodát választottunk - Tabarkán - mivel van egy 9 hónapos kislányunk. Nem akartunk több időt tölteni az autóbuszban mint a repülőgépen. Hazafelé viszont Tuniszból repültünk, ami a szállodánktól kb. 180 km-re fekszik. Az autóbusszal való utazás borzalmas volt. 21 órakor indultunk, az autóbusz zsúfolt volt, nagy volt a hőség. 3 órás volt az út? Kisgyerekeknek ez kész szenvedés. Tudom, ez is az utazáshoz tartozik, de ha az ember egy repülőtérhez közeli szállodát választ és a repülőteret, valamint a repülés idejét minden indoklás nélkül megváltoztatják, ez a gyerekek szempontjából nekem nem tűnik tisztességes megoldásnak? Többen is voltunk, akiknek ezzel elrontották a különben szép nyaralást. Kár.

Bergmannová Jitka, 2008.10.16., Tartózkodás időpontja: 2008.09.22 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: A nyalással nagyon elégedettek voltunk.

Bevezetés
A nyalással nagyon elégedettek voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
A kategóriához képest egy gyengébb színvonalú szállás volt. Nem egy luxus, amikor esett az eső, csukott ajtónál is sok víz befolyotta szobába. A zuhany és a WC közös helyiségben van, kicsit folyott a mosdó.

Ellátás
Igazán elégedett voltam. Nagy volt a választék, az étel meleg volt, rengete süteményt kínáltak, mindig volt friss dinnye. Napközben kínáltak jó kávét, még kérni sem kellett. A sör is megfelelt, csak néha a csaosok kellemetlenek voltak.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan volt, mindenki beszél csehül, az angol is jól ment. Pingpongütőket nehezen szereztünk, íjat sem lehetett kölcsönözni és az animátorok idegesítőek voltak.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta, volt elég nyugágy ,ingyes . Közel a stra.

Összegzés
A szálloda nagyon kellemes és szép volt a rand is. Az esték rosszul szervezettek, az animátorok a lányok után járnak, stb. Különben a programok többnyire nagyon szórakoztatóak.

Kyselý Václav, 2008.10.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: Előre felhívnám rá a figyelmet, hogy a szállodában csak 3 napot voltam. Különben minden az ajánlatnak megfelelő volt.

Bevezetés
Előre felhívnám rá a figyelmet, hogy a szállodában csak 3 napot voltam. Különben minden az ajánlatnak megfelelő volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép és a szobák kényelmesek. Külön volt a WC, zuhany, vannak liftek. Ha szerencséje lesz, a 3. emeletről gyönyörű, tengerre néző a kilátás.

Ellátás
A választék nagyon korlátozott. Az étel többnyire hideg volt - egyszerűen nyomorúságos.

Hotel szolgáltatások
A személyzet nagyon kedves, volt biliárd, asztalitenisz, sakk,...

Tengerpart
Katasztrofális - ha csak a tenger miatt utazna oda, inkább ne menjen? A strand köves, úszás közben egy kőbe ütköztem. Nagyon rossz. A strand a helyi úton keresztül érhető el - a szállodától 3 percnyire fekszik.

Összegzés
Nyomorúságos, érvényes, hogy az új szállodáknak vannak a legrosszabb strandjai. A legjobb a Tabarka Beach, Abou Nawas, Mehari.

Kyselý Václav, 2008.10.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Golf Beach Tabarka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: Ez egy Tabarkához közel fekvő, szuper szálloda, amit fiataloknak ajánlok. Nagyon sokféle szórakozási lehetőség volt. De ha szeretné itt...

Bevezetés
Ez egy Tabarkához közel fekvő, szuper szálloda, amit fiataloknak ajánlok. Nagyon sokféle szórakozási lehetőség volt. De ha szeretné itt tölteni a nyaralást, azt ajánlom, ne szeptember utolsó hetében utazzon ide, met akkor már vége a szezonnak és kevesen vannak. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás a szálloda kategóriájának megfelelő, svábok és hasonló rovarok nem voltak, naponta kitakarítottak és a hét közepén cseréltek ágyneműt. Egyetlen hátrányt csak az jelentett, hogy a bejárati ajtón vakkilincs volt és minden alkalommal be kellett csapni magunk után az ajtót, ami az egész szállodában hallatszik...de ez is kibírható.

Ellátás
Az étel jó, finom, kivéve a választékot. Ezt talán befolyásolta az is , hogy szezonvég volt és kevesebb volt már a vendég, de egész héten nem láttunk mást csak sárgadinnyét és almát, 2 egyforma levest, hasábburgonyát csak egyszer készítettek, de sokféle rizs volt. Ami a húst illeti, volt akinek megfelelt, de én bevallom, a csirkén kívül a hús nem ízlett. Kitűnőek voltak a sütemények és a puding. Ami a reggelit illeti, aki megelégszik a vajjal megkent bagettel és a sokféle édes péksüteménnyel, elégedett lesz.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, csak ha a bár főnökét a medence mellett találtuk, nem szolgált ki, inkább 10 percen át kereste a pincért...de ez a tunéziai mentalitáshoz tartozik.

Tengerpart
A strand kitűnő. Egész nap hullámok voltak, nem mintha nem mehettünk volna a tengerbe, de nem egy nyugodt halastónak nézett ki...

Összegzés
A nyaralással nagyon elégedettek voltunk, kitűnőek az animátorok, tizenegyen vannak. Minden este volt egyórás előadás. Ha egyedüli nők szeretnének nyaralni, akkor szeptembert ajánlom, mert olyankor van ott a Ramadán és az arabok visszafogottabbak...A város gyalog is közel van, de 1 dínárért taxival is eljuthat oda. Ajánlom a kirándulást egy kvaddal. A szállodai masszászok bombasztikusak. Próbálja ki a szállodai szalonban a sisát...Szerencsés utat kívánok.

Taulová Jana, 2008.10.07., Tartózkodás időpontja: 2008.09.26 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: Az egész családom nevében, ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik kellemessé tették számunkra ezt a nyaralást.

Bevezetés
Az egész családom nevében, ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik kellemessé tették számunkra ezt a nyaralást. Teljes leírás

Elhelyezés
Mindenkinek más az értékrendje, valakinek a szálloda réginek tűnhet, de szerintem nyaralni nem a szállodai szobák miatt megyünk, ott csak alszik az ember, így nekünk megfelelt. Nem egy extra színvonal, de megfelelt. Különben az elején gond volt a takarítással, és ezzel nem voltunk egyedül. Sokan panaszkodtak az idegenvezetőnek, aki folyamatosan panaszt tett a recepción, végül javult a helyzet.

Ellátás
Az étel kitűnő volt? Naponta átláthatatlan mennyiségű salátát, tortát és ételeket kínáltak. Nekem nagyon tetszett, hogy a gyerekek számára is volt választék. Sajnos a férjemnek és nekem emésztési problémáink voltak, de az idegenvezető tanácsára azonnal elkezdtük szedni az ottani gyógyszert és 2 nap alatt rendbe jöttünk. A gyógyszert ráadásul a nagyon készséges idegenvezető, Mónika hozta a városból, hogy ne kelljen gyerekkel odautaznunk. Ajánlom, előre biztosítsa be magát és inkább vásároljon gyógyszert, minthogy problémái legyenek. Nem sokba került.

Hotel szolgáltatások
Itt voltak a legjobb animációs programok, amit eddig láttunk. Egész nap gondoskodtak a szórakozásról, egészen reggelig.

Tengerpart
A strand itt valóban gyönyörű és mivel a vízbe jutás akadálymentes, a gyerekek is kitűnően szórakoztak. Sajnos az időjárás nem volt a legmelegebb, így nem sokat élvezhettük a strandot.

Összegzés
Nagyon kellemes, elfogadható árú nyaralás volt. Mégegyszer köszönetemet fejezem ki a szálloda vezetőségnek, az animátoroknak, a pincéreknek és a mindig mosolygós, készséges idegenvezetőnknek, Mónikának és természetesen Adélnak, aki szuper vezető volt a kirándulásokon. Köszönjük.

Névtelen, 2008.10.05., Tartózkodás időpontja: 2008.09.15 - 09.22.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 9.1 Az utolsó pillanatban utaztunk, a nyaralás előnyös áron volt és a szolgáltatások színvonala is megfelelt.

 • 8.7 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8.6 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Az utolsó pillanatban utaztunk, a nyaralás előnyös áron volt és a szolgáltatások színvonala is megfelelt. Teljes leírás

Elhelyezés
Standard színvonalú, minden szép és karbantartott.

Ellátás
Kitűnő.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások biztosan az egész szezon idején nagyszerűek voltak. Mi voltunk az utolsó vendégek, de a személyzet az utolsó pillanatig gondoskodott a szórakozásról, pedig már érezhető volt a szezonvég.

Tengerpart
Tiszta, karbantartott, a vízbe jutás akadálymentes.

Összegzés
Jó.

Petrásková Monika, 2008.10.04., Tartózkodás időpontja: 2008.09.26 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 6.7 A nyaralás végül is a befizetett árnak megfelelő volt.

 • 8.9 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 4.5 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A nyaralás végül is a befizetett árnak megfelelő volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép szálloda, szépek a szobák is. Sajnos a szobákról többnyire sehová sem néz a kilátás.

Ellátás
Az étel naponta egyforma volt és főleg mindig hideg. Hiányzott a gyümölcs is. Italokból sem volt választék.

Hotel szolgáltatások
Ezzel nem volt gond.

Tengerpart
Lehetett volna több nyugágy, különben a strand elég jó. Csak a frissítők és az arra kijelölt hely nem ért semmit.

Összegzés
Talán ezt a szállodát és nyaralóhelyet nem ajánlanám.

Meissner Rudolf, 2008.10.02., Tartózkodás időpontja: 2008.09.15 - 09.26.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Golf Beach Tabarka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)