Vélemények és értékelések
Sousse - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 6.2 Összességében nagyjából elégedettek voltunk mindennel, hisz Ők is küzdenek a COVID által kialakult helyzettel. Sajnálatos módon nagyon...

 • 5.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 9 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Összességében nagyjából elégedettek voltunk mindennel, hisz Ők is küzdenek a COVID által kialakult helyzettel. Sajnálatos módon nagyon kevés a vendég, pedig Tunézia északi része főleg a turizmusból él. Ezért is voltunk elnézőek és igyekeztünk meghálálni, amikor plusz figyelmességet kaptunk tőlük, amiért nagyon hálásak voltak. Az utolsó napig lefoglalt, tiszta, megterített asztalhoz ülhettünk, ahol a svédasztalos ételek mellé bármilyen helyi italt bármennyi mennyiségben az asztalunkhoz hozott a pincér. Érkezésünk estélyén - mivel már nem volt konyha - a szobában egy gazdagon összeállított tál volt mindenki részére és ásványvíz. Ez nagyon jól esett, mivel a repülőgépen nem volt ellátás. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tágas, erkélyes, oldalt tengerre néző, klímás. Hűtőszekrénnyel ellátott, hogy a nagy melegben tudjuk hűteni az általuk minden nap bekészített ásványvizet. (Sajnos szénsavas vizük nincs). Mivel nagyon kevés a vendég, gondolom ezért kevés személyzettel üzemel a szálloda, ebből adódóan a takarítás felületes. Naponta felmostak és a borravalónak köszönhetően többször cseréltek ágyneműt, mint vártuk, de amit naponta megérintünk, pl.: villanykapcsoló, szekrényajtó, kilincsek, hűtőszekrény ajtó, klímakapcsoló, ezeket le kellett mosnom, mert nagyon koszos volt. Mivel a városban van a szálloda, jó volt esténként vacsora után sétálni. Azért itt is vannak bezárt üzletek, kaszinók. Amelyik nyitva van, ott esténként nagyon jó hangulatban vacsoráznak, táncolnak a vendégek DJ adja a zenét.

Ellátás
A svédasztal a COVID miatt most úgy működött, hogy a melegítőedények mögött ott állt egy kiszolgáló fehér ruhában, sapkában, szájmaszkban és amire rámutattunk, vagy mondtuk, abból tett egy-két kanállal és ránk nézett hogy kérünk-e még. Nekem ez sokkal jobban tetszik mint mikor mindenki beleturkál. Sokkal higiénikusabb. Nem volt olyan választék mint a korábbi években, egy kicsit már unalmas is volt. Már vágytunk a jó magyar ízekre.

Hotel szolgáltatások
Mint korábban írtam - nem vártunk csodát - de tisztább is lehetne. Viszont, ami nagyon tetszett, hogy minden este szórakoztatták a gyerekeket (tini disco) és a felnőtteket különböző táncos műsorokkal. Amin meglepődtünk, hogy délelőtt aki a recepción dolgozott, aki a vízi tornát tartotta napközben az este táncműsorban táncolt. Nagyon sokoldalúak az alkalmazottak. Ami nem volt szimpatikus, hogy olyan picike pohárban adják az italokat, hogy kb. 3 korty az egész. Ha a tengerparton vagy, sűrűn járkálhatsz a bárba egy újabb italért.

Tengerpart
Imádom a finom homokos tengerpartot. Ez is az volt!!! De a vendégek nem tisztelik a helyi alkalmazottakat annyira, hogy a szemetet, a cigicsikkeket ne a homokba dobálják. És persze a tenger hullámai is partra sodornak helyenként ezt, azt, pl.: pelenkát, zoknit, fehérneműt. Mivel kevés volt a vendég, mindig választhattunk hol szeretnénk napozóágyat és persze rá a matracot. Jól éreztük magunkat, de legközelebb Por El Cantaoui-ba megyünk a kedvenc helyünkre.

Katona Erzsébet, 2021.09.13., Tartózkodás időpontja: 2021.09.02 - 09.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Marabout

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű helyen, kedves személyzet.

Ellátás
Abszolút megfelelő.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő. Bár a csúszdát csak kérésre kapcsolták be. Egyszer még akkor sem.

Tengerpart
Tiszta, homokos, zárt, bár közel. Gyönyörű.

Krisztina Eszter B., 2019.11.05., Tartózkodás időpontja: 2019.10.25 - 11.01.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Occidental Marhaba

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

Összesen: 5.4 HARMADSZOR VOLTAM EBBEN A SZÁLLODÁBAN, DE SOKAT ESETT A SZÍNVONAL, TÖBBET NEM MENNÉK IDE.

 • 5.5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
HARMADSZOR VOLTAM EBBEN A SZÁLLODÁBAN, DE SOKAT ESETT A SZÍNVONAL, TÖBBET NEM MENNÉK IDE. Teljes leírás

Elhelyezés
A SZOBA TISZTA VOLT, A TÖRÜLKÖZŐKET CSERÉLTÉK, A LEGFELSŐ SZINTEN KAPTUNK SZOBÁT, A KILÁTÁS ISTENI VOLT, TENGERRE NÉZETT, DE FÖLÖTTÜNK VOLT A SZÁLLODA LÉGKONDIJA, ÉS ÉJJEL NAPPAL ZÚGOTT. NAGYON KELLEMETLEN VOLT, ÉJFÉL KÖRÜL KAPCSOLTÁK KI, AKKOR VOLT EGY KIS NYUGALOM REGGELIG

Ellátás
A NYARALÓK TÖBBSÉGE OROSZ VOLT, AZ ELLÁTÁS LEHET HOGY HOZZÁJUK IGAZODOTT, KRITIKÁN ALULI.

A REGGELIBŐL MEGMARADT PARIZERT ROSTON ÁTMELEGÍTETTÉK, EZ VOLT TÖBB ALKALOMMAL ESTE A FRISSENSÜLT., VAGY SPAGETTI PARADICSOM SZÓSSZAL KICSIT MEGMELEGÍTVE,

Hotel szolgáltatások
ÁTLAGOS VOLT, DE MESSZE NEM 4*

Tengerpart
A TENGERPART VOLT EGYEDÜL REMEK, MINDIG VOLT SZABAD ÁGY, IGAZ A MATRACÉRT FIZETNI KELLETT, DE AKI EZT NEM IGÉNYELTE, ANÉLKÜL IS EL TUDOTT HELYEZKEDNI

Mária B. S., 2019.10.31., Tartózkodás időpontja: 2019.09.17 - 09.24.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Royal Jinene

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 4 Muszáj adni baksist. Mert bár van nyugdíj és ingyenes egészségügyi ellátás az országban, a helyiek olyan gondossággal fektetik be a...

 • 4 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 4 Környék
 • 4 Alapár

Elhelyezés
Muszáj adni baksist. Mert bár van nyugdíj és ingyenes egészségügyi ellátás az országban, a helyiek olyan gondossággal fektetik be a kapott pénzt, mint borsodi rokonaik. Ha legközelebb elfelejteném értékelni nyugodt kisvárosom tisztaságát, tüstént felkeresem Tunéziát! Csodálatos volt! :)

Szállás: a szúnyogháló hiánya miatt tanulmányozhattuk a helyi rovarok minden fajtáját, akár egy David Attenborough filmben. A folyosók tisztasága miatt inkább nem kértünk takarítást, nehogy olyanná váljon a szobánk is. Teljes leírás

Ellátás
A szálloda személyzetének bizonyára a virsli volt a kedvenc étele. Ezt annyira komolyan vették, hogy minden egyes nap ezzel kedveskedtek nekünk, megfáradt utazóknak. Volt még egyféle felvágott, de mi átláttunk a turpisságon. Annak is pont ugyanolyan íze volt. Az üdítőkkel nagyobb szerencsénk volt, azok már 3 féle SZÍNBEN is pompáztak.

Hotel szolgáltatások
A szálloda tréfás meglepetéseihez tartozott az, hogy ha megnyitjuk a csapot, nem mindig jön belőle víz. Ez segített lefoglalni üres perceinket, a reggeli és esti fürdőszoba használatakor. A móka csak akkor kezdődött igazán, amikor mégis csak megindult a víz és reflexeinket fejlesztve ugrálhattunk messzebbre, mint egy kedves kis gyermekjátékban.

Tengerpart
A tengerpart csodálatos látványához hozzátartozott a helyiek által mindennap diszkréten kihelyezett egyszer használatos műanyagok tömkelege. Majd később megtapasztalhattuk, hogy balzsamos illatokat árasztanak a bennük felejtett félig megevett joghurtok, szalámik, csokoládék. Örültünk, hogy nem volt helye kirekesztésnek, mint Egyiptomban, ahol lezárták a szállodák partját a turistáknak, így egy héten át mindenhol gyönyörködhettünk az eltérő kultúra eme csodájában.

Sándor S., 2019.10.29., Tartózkodás időpontja: 2019.10.18 - 10.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Tej Marhaba

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9.4 Kellemes 1 hetet töltöttünk el itt. A szálloda az árnak megfelelő, a személyzet kedves, jól éreztük magunkat.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Kellemes 1 hetet töltöttünk el itt. A szálloda az árnak megfelelő, a személyzet kedves, jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép stílusban épült, elegáns, szép rendezett az udvara a medencékkel, és a saját homokos part is.

A szobánkat kissé lelakottnak értékelném, lassan ráférne egy felújítás, főleg a fürdőszobára.

Ellátás
Az ellátás a leírásnak megfelelő, különböző húsételek, rengeteg zöldség, saláta, sütemények, italok. Gyümölcsből lehetett volna nagyobb választék. A személyzet figyelmes.

Hotel szolgáltatások
WIFI volt a recepciónál, van pénzváltó, van belső medence, masszázs lehetőség, stb.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a homokos parton helyezkedik el, napernyők és napozóágyak megfelelő számban találhatók. A tisztasága a vendégeknek köszönhetően kifogásolható (rengeteg cigarettacsikk a homokban), pedig sűrűn találhatóak szeméttartó edények. A víz lassan mélyülő, kellemes.

Véghné Balázs Szilvia Irén, 2019.10.28., Tartózkodás időpontja: 2019.10.18 - 10.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Marabout

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (3)

Összesen: 10 Az utazási irodánál mindig nagyon jó az ár-érték arány, jó minőségű szállásokat ajánlanak, az idegenvezetőjük felkészült, alapos.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Az utazási irodánál mindig nagyon jó az ár-érték arány, jó minőségű szállásokat ajánlanak, az idegenvezetőjük felkészült, alapos. Teljes leírás

Elhelyezés
A Tej Marhaba szálloda a városközpontban található, nagyon jó az elhelyezkedése. A szobák tiszták, a személyzet kulturált, nem tolakodó, a szobát rendszeresen takarították.

Ellátás
A félpanziós ellátás nagyon bőséges, este mindig minden frissen készül, az európai ételek mellett helyi specialitások is vannak, az ételek finomak.

Hotel szolgáltatások
Az uszoda nagyon tiszta, elő és utószezonban kiváló a fürdésre, ilyenkor kevesebb a vendég és nyugodtan lehet benne úszni.

Tengerpart
Utószezonban, októberben már nem lehet fürödni a tengerben.

Ben Slimen Hichem, 2019.10.22., Tartózkodás időpontja: 2019.10.11 - 10.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Tej Marhaba

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 9.4 Kiváló!

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Kiváló! Teljes leírás

Elhelyezés
Kiváló!

Ellátás
Kiváló

Hotel szolgáltatások
Kiváló!

Tengerpart
Kicsi!

Vörös Ferencné, 2019.10.15., Tartózkodás időpontja: 2019.10.04 - 10.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Sousse Palace & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 9.4 Nagyon jó hotel,nagyon finom ételek,gyönyörű kert és tengerpart.

 • 8.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó hotel,nagyon finom ételek,gyönyörű kert és tengerpart. Teljes leírás

Kitti B., 2019.10.15., Tartózkodás időpontja: 2019.09.27 - 10.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Riadh Palms Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (5)

1 fénykép

Összesen: 1.6 Soha többé ebbe a szállodába 4 csillag helyett 2 is alig.

 • 1.5 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Soha többé ebbe a szállodába 4 csillag helyett 2 is alig. Teljes leírás

Elhelyezés
Koszos függöny, koszos járólap, heti 1 takarítás, szakadt rongyos törülköző.

Ellátás
Korlátozva az étel, ital fogyasztás. Ha valami elfogyott, abból már nincs több. Íztelen, sótlan ételek, már ha valami hús jutott. Reggelire 4 napig ugyan az a párizsi.

Lehet,hogy eltévedtem és nem ebbe az agyondicsért szállodába voltam??? Szóval moslék volt az étel.

Hotel szolgáltatások
Amíg nincs megfelelő személyzet, addig a szolgáltatás is ilyen marad , szóval semmilyen.Nagy NULLA.

Tengerpart
A tengerparthoz közel voltunk, sőt még az egyik medencéhez is.

Major László, 2019.10.14., Tartózkodás időpontja: 2019.10.04 - 10.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 2.4 Kerüljék el ezt a szállodát, ha jól akarják érezni magukat a nyaralásuk alatt.

 • 2.5 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 5 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Kerüljék el ezt a szállodát, ha jól akarják érezni magukat a nyaralásuk alatt. Teljes leírás

Elhelyezés
Koszos,piszkos szoba,Óriás csótányok, penészes fürdőszoba.

Az egy hét alatt egyszer takarítottak.A WC papírért könyörögni kellett.

Lyukas, szakadt törölközőt kaptunk.

Ellátás
Az ételek íztelenek, a gyümölcs rohadt, A sótartó keresése az étteremben......Hajrá, talán találsz egyet

Katasztrófális sorállások mindenért: tányér, pohár, ételek, üdítő, sör. Gondoltam megkóstolom a vodkát. Nem kellett volna, mert szinte vizet ittam.

Félórás turnusokban engedik be a vendégeket, mert annyira kicsi az étterem 1200 főnek

A palackos vizet csak bón ellenében adnak, de csak egyet egy személynek. Persze, ha találunk valakit, aki ad is.

Hotel szolgáltatások
Nem volt animációs program

Tengerpart
Keskeny, homokos part, piszkos víz.

Névtelen, 2019.10.13., Tartózkodás időpontja: 2019.10.04 - 10.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)