Vélemények a szállodákról
Skanes - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,8 Kicsit többet vártam egy 4* hoteltől, de attól függetlenül jól éreztem magam. A kaja lehetett volna változatosabb is.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kicsit többet vártam egy 4* hoteltől, de attól függetlenül jól éreztem magam.

A kaja lehetett volna változatosabb is. Teljes értékelés megtekintése

Szabó Anita, 2019.06.10., Tartózkodás dátuma: 2019.05.31 - 06.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 4 Nagy reményekkel indultunk de 2 óra késéssel. Hajnali 3 kor értünk oda, ellátás nélkül. Egy flakon vizet kaptunk. Röviden összegezve...

 • 4,5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 4 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Nagy reményekkel indultunk de 2 óra késéssel.

Hajnali 3 kor értünk oda, ellátás nélkül. Egy flakon vizet kaptunk.

Röviden összegezve itt is voltunk, de nem hiszem hogy valaha vissza mennénk és ajánlani sem ajánlanám ismerősnek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba csere után megfelelő volt, bár a TV szolgáltatást modernizálhatnák.

A légkondi hasznos dolog volt, bár kérdéses hogy mikor takarítják ki és hogy milyen kórokozó lehet benne, mind a ketten betegen jöttünk haza (felső légúti megbetegedés)..

A szálloda környezete kritikán aluli. Odaérkezésünkkor a szaros víz hömpölygött az uttcán , majd a napsütés hatására kiszáradva ha esetleg sétálni lett vollna kedvünk, ami nem volt hisz nem volt hova a vérszomjas szúnyogok tömkelegétől nem lehetett megmozdúlni.

Ellátás
Az ellátás hagyott kívánnivalót maga után.

Sajnos egy nagy disznó ól volt az egész. Aki kapta marta ellátás volt. Egyáltalán nem all inclusiv, nem változatos, nem finom.Ha később ment az ember mint a nyitás legyen az reggeli vagy egyéb étkezés, már csak a maradékból tudott kotorászni ha egyáltalán volt hozzá gusztusa. Se íze se bűze nem volt semminek. Értem Én hogy ottani kultúra de europai nyaraltatás.

A kerti büfében se reggel se délben se este nem lehetett semmit kapni csak innivalót. A nap egy bizonyos órájában (kb) lehetett kapni valami pizzának nevezhető ételt már ha jutott. Semmi más nem volt a reggeli és az ebéd, az ebéd és a vacsora között.

Hotel szolgáltatások
Érdemleges szolgáltatása nincs.

A kinti medence a képekhez mérten kicsi.

Az ékszerész kamu arany ékszert adott el, legalább is ezt mondják itthon. Tudom 9 karátos de itthon azt mondták hogy még annyi sem. Azt gondolná az ember hogy ott ellenőrzik a valódiságát és becsületét az árúnak és az eladónak. Azt mondták hogy a piacon ne vegyünk, nem azt hogy egy bejegyzett szállodában!

A befizetett hajókázás szörnyű volt. Unalmas, zajos, büdös, túlzsúfolt.

Tengerpart
A víz az tökéletes volt, már amikor nem a műanyagok és a vizi növények tengerén kellett átkelni a remélhetőleg tiszta vízig. A tenger környezete az pocsék. Lepusztult nem használt szálloda a kosszal díszitve.

Egyáltalán nincs tengerparti filingje a napozóágyas résznek.

Boros Anikó, 2018.10.13., Tartózkodás dátuma: 2018.08.21 - 08.28.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (2)

Összesen: 4,8 Nem szerettük meg ezt a szállodát. Ld. ellátás résznél.

 • 5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Nem szerettük meg ezt a szállodát. Ld. ellátás résznél. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Rendkívül túlzsúfolt nagyüzem. A tunéziaiakra egyébként jellemző kedvesség ilyen sok vendég esetében nem tudott érvényesülni.

Ellátás
Az ételek között elég sok volt az ismétlődés. Igen sok arab vendéggel együtt voltunk, mentalitásukból adódóan disznóólat hagytak mindig maguk után, az étkezések kisebbfajta megszállással felértek. Tülekedés, lökdösődés ...Nyomasztó volt ennél fogva minden étkezés. Az egész szálloda személytelen és barátságtalan volt, szerencsére nem töltöttünk itt sok időt. Többször voltam már Tunéziában, de ez minden eddigi helyet alulmúlt.

Tengerpart
A tengerpart rendben volt.

Vizi Mária, 2018.10.04., Tartózkodás dátuma: 2018.08.24 - 08.31.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (2)

Összesen: 8 jól éreztük magunkat, elégedettek voltunk

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
jól éreztük magunkat, elégedettek voltunk Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Néha a tisztasággal akadtak problémák, de jó volt.

Ellátás
Rendben volt

Hotel szolgáltatások
Elégedettek voltunk

Tengerpart
Takaríthatnák a partszakaszt gyakrabban is.

Albert Zsófia, 2018.10.03., Tartózkodás dátuma: 2018.09.14 - 09.28.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (8)

Összesen: 6,8 Már hetedik alkalommal voltunk ebben a szállodában és sajnos meg kell állapítani,hogy folyamatosan romlik a szálloda állapota az ellátás...

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Már hetedik alkalommal voltunk ebben a szállodában és sajnos meg kell állapítani,hogy folyamatosan romlik a szálloda állapota az ellátás minősége! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Elfogadható.

Ellátás
Egyhangú az ellátás.

Tengerpart
Kiváló!

Mariann K., 2018.09.27., Tartózkodás dátuma: 2018.09.14 - 09.21.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (2)

Összesen: 5,2 Előre kértük a tengerre néző szobát. Már mindenki nyugovóra tért, de a mi szobánk kulcsát nem találták, végül hosszas várakozás után...

 • 5,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 3 Alapár

Elhelyezés
Előre kértük a tengerre néző szobát. Már mindenki nyugovóra tért, de a mi szobánk kulcsát nem találták, végül hosszas várakozás után kaptunk egy másik, valóban szép és tengerre néző szobát. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
A szállóvendégek túlnyomó többségét a helyiek tették ki, emiatt a "Snack bár" mint olyan, értelmét vesztette a turisták számára. Az all-inclusiv ellátásról valóban előre megírták, hogy szállodánként eltérő lehet, de ennél lejjebb már nem lehet.

A nem légkondicionált étteremben a változatosságot csak a legyek száma jelentette, vagy nagyon sok volt vagy rengeteg.

Hotel szolgáltatások
Az ígért vizisporteszközök nem voltak. Valamikor talán lehetett, mert találtam egy rakat törött vízibiciklit és kajakot.

A medencékből érthetetlen okból este 6-kor kiterelik a vendégeket.

Tengerpart
A szálloda valóban tengerparti, napozóágyakkal, napernyőkkel. A víz minőségét jelentősen befolyásolja a földrajzi elhelyezkedés, a szél és a tengeráramlatok sajnos erre a partra sodorják a nem kevés szemetet.

Szalai Tibor Jenő, 2018.09.22., Tartózkodás dátuma: 2018.09.07 - 09.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Hasznosnak találta az értékést? Igen (6) Nem (1)

Összesen: 5,8 Voltak hiányosságok,kellemetlenségek,de a szinte meleg tenger minden negatívumot feledtetett velem. Kellemetlenségek: gyenge wifi,...

 • 6,5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Voltak hiányosságok,kellemetlenségek,de a szinte meleg tenger minden negatívumot feledtetett velem. Kellemetlenségek: gyenge wifi, rengeteg ember a szállodában ,a folyosó ahonnan nyílt a szobaajtónk túl zajos volt, éjjel is sokszor ordibálásra riadtunk fel.Folyamatos ajtócsapkodás, gyakran beragadtak az ajtók.Szegényes reggeli kínálat, szegényes snack-kínálat.A pénzváltás nem úgy működött ahogy ki volt írva. Kb 10 perces sorbanállás az ételespultoknál. kevés smindig egyféle gyümölcs. Sótartó, szalvéta alig volt.,kevés nyugágy..kilépve a szálloda területéről a közelben két üzleten kívül semmi...Este csak zenés program volt(disco)a szállodában. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
3.emeletre kaptunk szobát. Nincs lift!!! Ezt én aki először jártam nemhogy Tunéziában de Afrikában is,nem tudtam, csak akkor derült ki miután a hordár csak ment és ment felfelé, s akkor esett le hogy a 3 emeleten van a szoba. Másnap ráfizetéssel kaptunk földszintit.Minden szoba erkélyes, légkondis. a 3.emeleti szoba elég puritán volt, de a földszinti szebb kellemesebb volt, a f.szoba falán hajszárító. Naponta takarítottak,tisztaság volt.

Ellátás
Végül is volt 3szori étkezés, a mennyiséggel nem volt baj,a minőséggel igen.egy óra időt kaptunk étkezésre ebéd és vacsora esetén is.Sokszor sorba kellett állni az ételespultoknál. A snack(12-17ó) vagy krémmel megkent tészta(ez volt a pizzájuk)vagy szendvics volt.esetleg paradicsomos tészta salátával.Szalámi csak egyféle volt a 12nap alatt, elég rossz ízű. 3féle sajt, íztelenek.A saláta viszont sokféle, és gyakran volt. A korábbi salátát volt hogy felturbózták maradék főtt tojással és azt is feltálalták.Folyamatosan gyógyszert szedtünk de így is küszködtünk hasmenéssel. ingyenes víz flakonokban, üdítők, ingyenes sör,bor,kv.

Hotel szolgáltatások
programszervezések: 2napos szafari, quad, tevegelés, búvárkodás, vizi szórakozási lehetőségek: parasailing, jet ski, stb.

Tengerpart
Elég rövid partszakasz, homokos, rendezett, kevés nyugágy a sok vendéghez. Könnyen megközelíthető, csak keresztül kellett menni a belső édesvizi-medencés területen.Eléggé hullámzó, kellemes hőmérsékletű víz, homokos alj, medúzák a 2.,héten szept.közepén gyakran voltak, de a fürdőzők miatt felkavarodott vízben láthatatlanul csípkedhettek, csalánszerű kiütést okozván.

Kovácsné Szép Márta, 2018.09.21., Tartózkodás dátuma: 2018.09.07 - 09.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 9,2 Remek nyaralás volt! 1 hetet töltöttünk a szállodában minden percét élveztük!

 • 8,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Remek nyaralás volt! 1 hetet töltöttünk a szállodában minden percét élveztük! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kicsit “retro” de ez nem vont le a nyaralás értékéből!

Ellátás
Hat alkalommal voltunk tunéziában így van összehasonlítási alap és ennek fényében sajnos az utolsó helyre sorolnám az ellátást hozzátéve azt,hogy mindig tudtunk miből választani és meg elégedve fejeztük be az étkezéseket! A kritika az egyhangúságra vonatkozik szinte mindennap ugyanabból a pár ételből állt a repertoár amit az előző tunéziai utjaink során egyszer sem tapasztaltunk!

Hotel szolgáltatások
Minden szolgáltatás megfelelő volt.

Tengerpart
A tengerpart gyönyörű és tiszta napozóágyak matracok mindig rendelkezésre álltak! A parton is van étterem, bár tehát minden helyben.

Névtelen, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.07 - 09.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: Sahara Beach AquaPark Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 7,8 Ár - érték arányban kiváló! A hotel méretei miatt az étkeztetésben vannak problémák,de mindent megtesznek a kedves ott dolgozók. Ipari...

 • 7,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár - érték arányban kiváló! A hotel méretei miatt az étkeztetésben vannak problémák,de mindent megtesznek a kedves ott dolgozók. Ipari méretekben folyik a vendéglátás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tisztaság, rend.

Ellátás
Türelem kell a fennt említettek miatt. Nincs ingyen fagylalt.

Hotel szolgáltatások
Kiváló

Tengerpart
Korán érdemes helyet foglalni. A szálloda méretéhez képest a partszakasz nem túl nagy. Tisztaságra figyelnek.

Rácz Tamás, 2018.09.07., Tartózkodás dátuma: 2018.08.24 - 09.04.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (3)

4 fénykép