Vélemények a szállodákról
Port El Kantaoui - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,4 Kellemes nyaralás.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes nyaralás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden nap rendesen takarítottak, de a hangyáktól nem lehetett teljesen megszabadulni.

Ellátás
Sokféle, kitűnő étel, a pincérek a rengeteg ember ellenére próbáltak mindenkit kiszolgálni.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő animációs programok.

Tengerpart
Közvetlen, szép, homokos tengerpart. A víz tiszta volt, de az utolsó két napban szeles volt az idő, rengeteg szemetet hozott ki a víz. (műanyag zacskó darabok, papírdarabok, hínár)

Lőrincz Margit Veronika, 2019.07.16., Tartózkodás dátuma: 2019.07.05 - 07.12.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Club Selima

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,2 Ahhoz képest, hogy két napot vártunk a repülőre, a pihenésünk nagyon jól sikerült. A szállodában sok magyar van, sokat voltunk együtt.

 • 8,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Ahhoz képest, hogy két napot vártunk a repülőre, a pihenésünk nagyon jól sikerült. A szállodában sok magyar van, sokat voltunk együtt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobával elégedettek voltunk, rendszeresen takarítottak, ásványvizet is folyamatosan biztosítottak. Az erkélyről a belső medencéket és a tengert is lehetett látni.

Ellátás
Az étel finom volt, csak kevés volt a választék. Mindig ugyanaz volt. Elég szűkös volt a választék gyümölcsből is.

Hotel szolgáltatások
Folyamatosan voltak programok.

Tengerpart
A tengerpart aránylag tiszta volt, a víz tisztasága is megfelelő volt.

Majláth Mihály, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.06.28 - 07.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,2 Összességében nagyon szép és tartalmas nyaralás volt.

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon szép és tartalmas nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás tiszta volt, de a szálloda nem az utóbbi években volt felújítva. A szobában nem volt wifi, a legkondicionáló hőmérséklet szabályozó gombja nem működött, így csak nagyon hideg levegőt fújt. A recepción nem tudtak segíteni azt mondták nyisuk ki kicsit az ablakot. Az ágyak régi, rugós matracosok voltak. Ezt nem számitva zavartalan volt a nyaralás

Ellátás
Az ellátás minősége kiváló volt, az ételek nagyon izletesek voltak, nem a korábban pl Egyiptomban vagy Törökorszagban tapasztaltak szerint : rengeteg étel ugyanazzal az izzel, itt az ételeknek így különösen a sütemények nem csak a kinézetükben különböztek, hanem az ízvilágukban is. Negatívumként szükséges megjegyezni, hogy egyáltalán nem voltak változatosak az etekek. Napról napra ugyanazokkal találkozhattunk, azokban csak kis mértékű változtatás történt pl. Egész grillezett halak után következő napon grillezett halszeletek.

Hotel szolgáltatások
A szálloda személyzete kedves és készséges volt, nagy figyelmet forditanak a higiéniára is pl. Wc-s néni állandóan a wc-nél van és azonnal takarit kb minden személy után. Az animátorok is kedvesek voltak. A pincérek némi borravaló után nagyon szìvélyesek voltak, az asztalunkhoz kisertek, hoztak az aztalhoz üdìtőt, vizet. A használt tányérokat a maradékokkal azonnal elvitték, ügyeltek a tisztaságra.

Tengerpart
A tengerpart nagyon szép volt, világos homok volt ami olyan puha és meleg mint a liszt. A strand személyzete is figyelmes volt, mindig hoztak napágyat, matracot. Nem volt túlzsúfolt a part ott mindíg találtunk szabad napágyat. A víz tiszta volt a partot is rendszeresen tisztították, nem voltak eldobott szemetek, cigicsikk is ritka volt. A part nagyon lassan mélyült, és kellemes volt a víz hőmérséklete is. A parton árusok árultak különböző termékeket, de csak közvetlenül a víz mellett tartözkidhattak, a turisták közé nem mehettek be, nem voltak zaklatóak. A parton volt vizimentő, securitys személyzet és kb óránként 2 rendőr is arra jött. A biztonság naximális volt. A szálloda főbejáratától jobbra fordulva kb. 5 perc sétára több bevásárló központ is található volt.

Hegedűs Zsolt, 2019.07.12., Tartózkodás dátuma: 2019.07.02 - 07.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

6 fénykép

Összesen: 6,6 Összességében jó nyaralás volt! A repülőnk 27 órát késett ezért sajnos csak 5 és fél nap volt a nyaralás.

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében jó nyaralás volt! A repülőnk 27 órát késett ezért sajnos csak 5 és fél nap volt a nyaralás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánkban nagyon koszos padlószőnyeg volt amit az ottlétünk alatt egyszer sem porszívóztak ki ( pedig adtunk borravalót) A függöny az erkélynél le volt szakadva nem lehetett teljesen behúzni. A bútorok régiek, az ágyon a matrac viszont megfelelő volt. A törülközőket minden nap kicserélték. Naponta tettek be a szobánkba egy nagy üveg vizet.

Ellátás
A reggeli egyhangú minden nap ugyanaz volt. Ebéd és vacsora számunkra megfelelő volt, kivéve a gyümölcs kínálatot mert az általában szilva és barack volt csak.

Hotel szolgáltatások
Igénybe vettük a parton lévő masszázst ( 30 perc, olajos teljes test, 45 TND) szuper volt!

Tengerparti parasurfing, 50 TND/ fő, szintén szuper és profi képeket készítettek a parasurfingről + 40 TND ért amit eldönthetünk, hogy kérjük vagy nem.

A medencét viszont csak este 6 óráig lehet használni!

Tengerpart
A tengerparton mindig találtunk szabad napágyakat,a pincér kihozta a hideg italainkat, a borravalónak nagyon örültek itt is .A homok és a tenger tiszta, kellemes hőfokú. Mindig reggel és délelőtt csendes és délután mindig hullámos volt.

Szabó Kun Ildikó, 2019.07.08., Tartózkodás dátuma: 2019.06.28 - 07.05.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 Összességében elégedettek vagyunk.Az Idegenvezetőnk különösképpen dícséretet érdemel,talpraesett,impulzív,gyors,minden helyzetben urrá...

 • 6 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Összességében elégedettek vagyunk.Az Idegenvezetőnk különösképpen dícséretet érdemel,talpraesett,impulzív,gyors,minden helyzetben urrá tudott lenni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nem épp a legjobb kilátással bíró szobánk volt,de csak aludni tartózkodtunk ott.

Ellátás
Nagy volt az éttermi választék,figyelmesek a pincérek.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok délelőtti foglalkozása elég lett volna,kár volt az estét velük tetézni,unalmas volt a mindennapi gyerekzsúrjuk.A többi szállodában esténként színvonalas zene volt,nálunk semmi.

Tengerpart
Nem volt vele gond,mindig találtunk szabad helyet is.

Balikó Katalin, 2019.07.02., Tartózkodás dátuma: 2019.06.18 - 06.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 8,6 Kiváló nyaralásban volt részünk. Az elején kissé nehézkesen indult, a hétfőn lefoglalt, és átutalt szállodában a hely már elfogyott, így...

 • 9 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kiváló nyaralásban volt részünk. Az elején kissé nehézkesen indult, a hétfőn lefoglalt, és átutalt szállodában a hely már elfogyott, így egy másik szállodát kellett választanunk. A ****-os Riviera hotelben voltunk, mely minden szempontból megfelelt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A ****-nak megfelelő volt, semmi sem hiányzott. Hajszárító, hűtőszekrény, telefon, tv, wifi mindenhol. Recepción kedvesek voltak, több nyelven beszéltek, nem volt gond megértetni magunkat.

Ellátás
All inclusive ellátásra fizettünk be, abszolút megfelelő volt az éltelek minősége, mennyisége. Finoman főznek.

Hotel szolgáltatások
Az animátorokat emelném ki, FANTASZTIKUSAK voltak. Olyan show-t csináltak minden nap, délelőtt és délután a medencéknél, este pedig mini disco volt.

Tengerpart
Tengerpart viszonylag közel volt, kb. 3 percnyi sétával le lehetett érni. Fehér homokos, igényes volt a part. Napágyak, napernyők illeték nélkül álltak rendelkezésre.

Répási Zsolt, 2019.07.02., Tartózkodás dátuma: 2019.06.21 - 06.28.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 10 Minden olyan volt, amilyenre számítottunk, hisz nem először jártunk ebben a szállodában. Az utazással sem volt semmilyen probléma. Azt...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden olyan volt, amilyenre számítottunk, hisz nem először jártunk ebben a szállodában.

Az utazással sem volt semmilyen probléma. Azt kaptuk, amire vágytunk, sőt meglepetésként minden este szórakoztató műsor volt a szálloda színpadán, ami a sok gyerekre való tekintettel mindig tinidiscoval kezdődött. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Bungallót választottunk, hisz csak alvás idejére tartózkodtunk bent. Egyébként tiszta, kulturált a bungalló, csak a fürdőszobára ráférne egy felújítás. Ha a takarítónőnek hagyunk borravalót az ágyon, figyelmesebb lesz.

Nem mindig ugyan az a takarítónő takarítja a szobánkat, így előfordult, hogy a borravaló ellenére másnap nem mostak fel, csak a lepedőből és a hálóruhánkból formázott egy masnit. Ezt követően én minden reggel felkelés után elvégeztem a formázást, hogy e miatt ne kelljen bejönnie. :)

Ellátás
Az ellátás szuper!!! Tényleg sok féle kaja van reggel, délben, este. Senki sem maradhat éhen, még a vegásokra is gondolnak. Rengeteg féle sütemény, gyümölcs. Frissen facsart narancs az étkezéseknél.

Szinte már túlzás, hogy ilyen bőség van.:)

Hotel szolgáltatások
A szállodában kedvesek, előzékenyek. Érdemes széfet bérelni, hogy ne keljen aggódni az iratok és a pénz miatt. Nálunk van a kulcs, bármikor hozzáférhetünk a holminkhoz. Minden délelőtt a medence,- és a tenger parton animátorok szórakoztatják és foglalkoztatják a nyaralókat tornával, tánccal és játékokkal. Ez a program igen hasznos, hisz mindenki degeszre eszi magát.

Tengerpart
A tengerparton és a medence mellett, ha szabad ágyat akarunk jó helyen, akkor érdemes kora reggel 6-7 óra körül kimenni és egy törölközővel lefoglalni. A part fantasztikusan finom liszt szerű homok, a víz lassan befelé mélyülő, a gyerekek számára is ideális, persze szülői felügyelettel. Június második felében a víz csak kicsit langyos, de lassan haladva befelé már megszokható, utána már kellemes.

Katona Erzsébet, 2019.07.01., Tartózkodás dátuma: 2019.06.18 - 06.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Club Kantaoui

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 9,6 Nagyon jól éreztük magunkat. A fakultatív programokra megéri befizetni,felejthetetlen az élmény.

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. A fakultatív programokra megéri befizetni,felejthetetlen az élmény. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ár értékarányban tükrözi a valóságot.

Tiszta,kultúrált.

Egyedül a hajszárítót hiányoltam csak.

Ellátás
All inclusive ellátás bőséges és változatos.

Hotel szolgáltatások
A wifi az nagyon gyenge,sokszor szétkapcsol a hátózat.

Vizipipa,biliárd,színpadi programok.

Tengerpart
Tengerpart tiszta.

Június elején még kicsit hideg a víz.

A napot nem érzed még túl melegnek,de vigyázni kell,mert könnyen megég az ember úgy,hogy észre sem veszi.

Herédi Eszter, 2019.06.10., Tartózkodás dátuma: 2019.05.31 - 06.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Club Selima

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (3)

1 fénykép

Összesen: 9,4 Összeségében , elégedettek voltunk, apró hiányosságal, jelentéktelenek a megszerzett élmények mellett.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összeségében , elégedettek voltunk, apró hiányosságal, jelentéktelenek a megszerzett élmények mellett. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta ,kulturált ,tágas.

Ellátás
A reggelik egy kicsit változatosabb lehetett volna,de igy sem volt rossz.

Hotel szolgáltatások
Teljesen megfelelö,ugyan a fitness részér pluszban kellet volna fizetni.

Tengerpart
Megközelités nem rossz,kicsit távol van.

A viz jó viszont a szabad strand igen aprócska.

Kovács Attila, 2019.05.30., Tartózkodás dátuma: 2019.05.17 - 05.24.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: Golf Residence

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

Összesen: 8,6 Kellemes hetet töltöttünk .

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes hetet töltöttünk . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba jól felszerelt,fürdő tiszta,ágy kényelmes,wifi van.

Ellátás
All inclusiv ellátás,udvarias kiszolgálás

Hotel szolgáltatások
Kicsit kevés,de ha pihenni akarsz teljesen jó.

Tengerpart
Tenger közel van,sok program közül lehet választani,jetski,ejtőernyő,banán,stb

Névtelen, 2019.05.29., Tartózkodás dátuma: 2019.05.17 - 05.24.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)