Vélemények a szállodákról
Monastir - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 5 A négy csillag túl hízelgő. A kopasz recepciós az útlevélbe tett 10 Eurós ellenére is olyan szobát adott, amely lelakott, bogarakkal jól...

 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
A négy csillag túl hízelgő. A kopasz recepciós az útlevélbe tett 10 Eurós ellenére is olyan szobát adott, amely lelakott, bogarakkal jól ellátott volt. Egy éjszakát kibírtunk, és másnap csak a harmadik bungalow-ot tartottuk elfogadhatónak. A személyzet kedves, mosolygós, az egyik fiatal, felnyírt fekete hajú bárpincér kivételével. Ő arrogáns és lekezelő, többször láttam a vendégekkel vitatkozni. Olyan, mintha kegyet gyakorolna azzal, hogy kiszolgálja a vendéget. A zene indokolatlanul hangos volt mindig. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hotel építészeti elképzelése nagyon tetszik, de a kivitelezés már nem. Sok szobát felújítottak, de valószínűleg olcsó nyílászárókat raktak be, mert rések vannak, ahol a rovarok bemásznak. Volt nagy eső is, és a víz befolyt a szobákba, mert éppen befelé lejtett az előtér betonja. Nem értem minek kell egy ilyen hotelnek 8 tenisz pálya? Egyszer sem láttam, hogy használták volna. A felszereltség néhol kőkorszaki.

Ellátás
Az ételek elfogadható minőségűek, de kevés választási lehetőség van. A sütemények finomak, de minden nap ugyan azok vannak.

Hotel szolgáltatások
Az "all inclusive" ellátás szépséghibája itt, az italok felhígításában van. Csak egy palack rövid ital van a bárban, ami természetesen hamar elfogy, és ilyenkor a főépület raktárába mennek újabb üvegért. Várni kell, míg áthozzák. Ez nekem gyanús lett, és többször figyeltem, amikor kibontják az új palackot. Jellegzetes reccsenést kellene hallani originált palack esetében, és nem lehet kinyitni könnyedén, "újjheggyel". Szemérmetlenül hígítják az italokat, és az ízén is érzik hogy gyenge, ha nem üdítővel kérjük.

Tengerpart
Csendes időben szép és tiszta. Messze be lehet gyalogolni. Ezen a partszakaszon éreztem legmelegebbnek a tengert. Egy beton oszlopot találtam a lejárattal szemben kb. 20 méterre, ami kiállt a talajból 20-30 centimétert. Balesetveszélyes. Szóltam az ottani őrnek, megpróbálta kivenni de nem sikerült. Ezzel el is lett intézve a dolog.

Magam kerestem meg újra, és egy bambusz nádra tűzött kendővel megjelöltem.

Névtelen, 2019.09.11., Tartózkodás dátuma: 2019.09.03 - 09.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: Club Sunshine Rosa Rivage

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 Remek nyaraláson vettünk részt. Szállodánk a reptértől 10 percre volt. Megérkezve a szállodában egyből ebédre invitáltak minket, majd...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Remek nyaraláson vettünk részt. Szállodánk a reptértől 10 percre volt. Megérkezve a szállodában egyből ebédre invitáltak minket, majd ebéd után elfoglaltuk a mesés tengerpartra néző szobánkat. Aki kifejezetten tágas tengerpartot szeretne, annak csalódás lehet, mert kicsi tengerpartal rendelkezik. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az étel minősége választékos és finom. A személyzet pedig maximálisan azzal foglalkozik, hogy kellemes hangulata legyen a vendégnek.

Ellátás
All inclusive ellátáson voltunk, ami fedte a leirtakat.

Hotel szolgáltatások
Masszázs, pedikűr, fodrászat.

Tengerpart
A tengerpart közvetlen, viszont a szeles napokon a szemetet kisodorja a hullám a partra.

Névtelen, 2019.08.23., Tartózkodás dátuma: 2019.08.13 - 08.20.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: Regency Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

1 fénykép

Összesen: 8,2 Bármikor visszatérnék ide.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Bármikor visszatérnék ide. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden rendben volt

Ellátás
Öt-tíz dínár a pultosnak az elején, és máris VIP vendégek lettünk. A műanyagpoharat felváltotta az üveg pohár. Nem kell sorban állni, mert állandóan hozzák az italt.

Hotel szolgáltatások
Minden oké volt

Tengerpart
Gyalog, tiszta volt, és nem volt zsufi

Szopcsák Attila Ferenc, 2019.07.19., Tartózkodás dátuma: 2019.07.09 - 07.16.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: SENTIDO Rosa Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 6,2 Kifelé, a repülő 5 órás késéssel indult Ferihegyről, a charter járatokon is emberek utaznak és ők is fizettek a repülőjegyért, és reptéri...

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Kifelé, a repülő 5 órás késéssel indult Ferihegyről, a charter járatokon is emberek utaznak és ők is fizettek a repülőjegyért, és reptéri illetéket, jogos az emberként való bánás mód elvárása. Nem érdekel, hogy nem menetrendszerinti járAT, HANEM CHARTER JÁRAT, MERT EZ VOLT AZ INDOK.

Természetesen a hiányosságok ellenére is jól éreztük magunkat és másoknak is ajánljuk Önöket és jövőre is szívesen utazunk az irodával. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az elektromos zárral többször gond volt, a kártya nem működött, többszöri átírás után, csak a servises segítségével javult meg, természetesen készségesek voltak.

Hiányzott szobából a tv és a hűtő.

Ellátás
Sorállás volt az italokért.

Hotel szolgáltatások
Elfogadható volt.

Tengerpart
Sajnos az emberi felelőtlenségnek köszönhetően, koszos volt a tenger, szemetet hozta ki magával a partra. A szálloda alkalmazottjai természetesen takarították, és pozitívum, hogy környezet barát módon végezték, legalább ók nem szennyezték a környezetüket.

Veszprémi Imre, 2019.07.05., Tartózkodás dátuma: 2019.06.21 - 07.02.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: Kantaoui Holidays

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 6,8 Zökkenő mentes utazás volt, minden jól le volt szervezve. A gép is pontosan indult.

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Zökkenő mentes utazás volt, minden jól le volt szervezve. A gép is pontosan indult. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép, tengerre néző szobát kaptunk - egy kis baksis ellenében-, minden nap volt takarítás. Nekem tetszett a szálloda, gyönyörű medence, rengeteg pálmafa.

Ellátás
Mindig találtunk olyan ételt, ami megfelelt az ízlésünknek. Folyamatosan töltik a svédasztalt.

Hotel szolgáltatások
Lelkes animátorok gondonsokodnak a vendégek jókedvéről.

Tengerpart
Nagyon szép a tenger, és jó meleg is. Lassan mélyül, így gyerekes családoknak tökéletes. Egyetlen gond, hogy hűvösebb idő esetén az áramlatok rengeteg hínárt sodornak a partra. Bár ezt takarítják.

Gaál Edina, 2019.06.17., Tartózkodás dátuma: 2019.06.07 - 06.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: SENTIDO Rosa Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (4)

2 fénykép

Összesen: 4,6 Soha többet nem megyünk Tunéziába!

 • 4 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 5 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Soha többet nem megyünk Tunéziába! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép képekkel reklámozott, jó esetben is csak közepes szálloda. Pihenésre nem alkalmas. Helyi lakosok is megszállhatnak.

Ellátás
Ár érték arányban jónak mondható. Lassú az utántöltés. Italt volt hogy többször kértünk, mire odaért a pincér.

Hotel szolgáltatások
Átlagos. Személyzet tiszteletlen, pénzéhes.

Tengerpart
Kicsi, szemetes, hínáros, víz tele van rákkal.

Pintér Imre, 2019.06.10., Tartózkodás dátuma: 2019.05.31 - 06.07.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: SENTIDO Rosa Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 December elején voltam Tunéziában, az ott volt szezon! Kellemes 20 °-os napsütés volt és rendkívül csendes volt a szálloda! Igazi...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
December elején voltam Tunéziában, az ott volt szezon!

Kellemes 20 °-os napsütés volt és rendkívül csendes volt a szálloda! Igazi megnyugtató pihenés volt ahol szinte semmi sem történik..

csodálatosan éreztem magam! Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2018.12.06., Tartózkodás dátuma: 2018.11.28 - 12.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: SENTIDO Rosa Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (6)

Összesen: 8,8 A nyaralás mindent egybe vetve csodálatos volt, igazi tengerparti nyaralás, minden kellékével együtt. Ami nem volt szimpatikus, hogy tele...

 • 8,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A nyaralás mindent egybe vetve csodálatos volt, igazi tengerparti nyaralás, minden kellékével együtt. Ami nem volt szimpatikus, hogy tele volt orosszal, akik azt hitték övék minden. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A tisztaság a szobákban megfelelő, a folyósokon foltos lelakott szőnyegek.

Mindennap volt takarítás és törölköző csere.

A szálloda csodaszép, a belső udvarában a hatalmas tiszta medence gyönyörű.

Belülről az emeleti folyósok kicsit lelakottak már, az felújításra szorul.

Ellátás
A reggelivel kezdődött, az éhezők viadala, mivel utószezonban már nincs fix éttermi asztal, hanem aki, ahová foglalni tud, oda ül. Szerez magának villát, kést és a nagyon kuriózum szalvétát. Fogpiszkáló eleve nincs. Az ebéd ugyanígy zajlott csak még többen voltak, mert sokszor volt konferencia a szállodában és akkor az ott résztvevők is ebédeltek. Étel mindig volt, mert hoztak újra és újra. Lehetett az európai ízlésnek is választani. A vacsora egy kicsit ünnepélyesebb volt, de az éhezők viadala itt sem maradhatott el, mert az oroszok ilyenek.... Az all inclusive ellátásban benne van a gyenge sör, a vizezett helyi pálinka és a mini kávé, amiből 4-et kellett egyszerre lekérni.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatások biztos vannak de azt igazán nem figyeltük.

Tengerpart
Hajnal 6.15-kor elindult a honfoglaló nyaraló módra, minden lehetséges fekvőhelyre kikerültek a törölközők, hogy a későn ébredőknek már ne juthasson hely.

Az emeletről lehaladva a szálloda belső részéből a tengervízzel feltöltött medence mellett elhaladva azonnal a homokos tenger partra jutottunk. Kulturált volt, azonban a sok légy, és a sok orosz zavaró volt.

Névtelen, 2018.10.12., Tartózkodás dátuma: 2018.10.02 - 10.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: SENTIDO Rosa Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (9)

Összesen: 7,8 A szálloda hangulatos tiszta volt. A besorolásának teljesen megfelelt

 • 7,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A szálloda hangulatos tiszta volt. A besorolásának teljesen megfelelt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállásunk pontosan olyan volt mint amilyet választottunk és amit ígértek nekünk. Teljesen elégedettek voltunk.

Ellátás
Az ellátás mennyiségileg teljesen rendben volt a minőségével voltak hiányosságok.

Hotel szolgáltatások
Rendesek, figyelmesek voltak a vendégekkel, unatkozni szinte lehetetlen volt, minden korosztályt próbáltak megfelelően szórakoztatni.

Tengerpart
A szállodának saját tengerparti része volt, amit próbáltak folyamatosan tisztán tartani. Mindig volt napozóágy szivaccsal. A tenger fantasztikus volt, tiszta meleg nagyon élvezhető.

Miklós S., 2018.10.05., Tartózkodás dátuma: 2018.09.04 - 09.19.
Régió: Tunézia Tunézia, Monastir, Szálloda: Club Sunshine Rosa Rivage

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (6)