Vélemények a szállodákról
Mahdia - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,4 Új élményekben volt részünk. Kellemesben és kellemetlenben egyaránt. A pihenés viszont nagyon jó volt.

 • 7,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Új élményekben volt részünk. Kellemesben és kellemetlenben egyaránt.

A pihenés viszont nagyon jó volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép volt,a szobával is elégedettek voltunk.

Ellátás
Sajnos az étkezés nagyon egyhangú volt. Napról - napra ismétlődött a reggeli,az ebéd és a vacsora is.

Néhány pincér kellemetlenül tolakodó volt. Naponta elvártak a pénzt és cserében csak azt nyújtották,hogy akkor békén hagytak.

Tengerpart
Csodálatos volt.

Folyamatosan tisztították a partot.

A biztonsági őrök odafigyeltek arra,hogy a vendégeik pihenését ne zavarják az árusok.

Őz Péter, 2018.11.20., Tartózkodás dátuma: 2018.10.26 - 11.02.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (3)

Összesen: 7,4 Az időjárás nem volt a legjobb,de teljes mèrtèkben megèrte elmennünk. Sok èlmènnyel gazdagodtunk.

 • 7 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az időjárás nem volt a legjobb,de teljes mèrtèkben megèrte elmennünk. Sok èlmènnyel gazdagodtunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az első nap nem volt melegvíz,de jeleztük a recepción ès estère megcsinálták. Ezt leszámítva kellemes pihenèsre alkalmas volt a szállás csodaszèp kilátással a teraszról.

Ellátás
Mindennel meg voltunk elègedve .

Hotel szolgáltatások
Tetszettek a programok amiket szerveztek,sokban rèszt is vettem.

Tengerpart
A part közvetlen mellettünk volt , egy napfelkeltère is lementünk .szèp tiszta volt rendszeresen takarították.

Zoltán Gergely, 2018.11.06., Tartózkodás dátuma: 2018.10.26 - 11.02.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 9 Elöljáróban csak annyit, hogy általában mindig szeptember végén utazunk a "melegebb" helyekre amikor már egy kicsit minden...

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Elöljáróban csak annyit, hogy általában mindig szeptember végén utazunk a "melegebb" helyekre amikor már egy kicsit minden csendesebb, békésebb. A hotel 5 csillagos minősítése egy picit túlzó talán. Nem mindenáron a mindent kritizáló fajta vagyok, mindig illeszteni kell a helyi adottságokhoz a véleményeket. Ez szerintem ebben az időszakban teljesítette a mi elvárásainkat. Sokat számít az első benyomás az utazás során. Már a repülőtéren megkaptuk a szükséges infókat és a tájékoztatás tovább folytatódott a buszon a megérkezésünkig. Tulajdonképpen minden lényeges információ birtokába kerültünk a "telepített" idegenvezető segítségével aki igazán nem fukarkodott a szavakkal és nem száraz sablon szöveget adott. A szállodában érkezéskor szerencsére már csak hárman voltunk és így gyorsan megtörtént a szokásos papírmunka, az üdvözlőital után hamar megkaptuk szobánkat. Ahogy a foglaláson szerepelt mindenben azt kaptuk, szóval OK. A szobánk teljesen rendben volt, minden működött. A tisztasággal, takarítással elégedettek voltunk mindig volt minden amire ilyen kor szükség van, ez az ott tartózkodásunk teljes ideje alatt így volt. És még egy pozitívum ami meglepett még a szobában is működött a WIFI hálózat ! Feltehetően az éppen az ott dolgozó személyzettől is függ de kedves volt mindig a szobát takarító személy. Az ott elérhető programokról személyes tájékoztatást kaptunk (fakultatív) és a befizetés zökkenőmentesen ment. Ha nem vesszük számításba az időjárás szeszélyét akkor gondtalan kettő hetünk volt ! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tisztasága, felszerelése tökéletes volt, minden működött. Nem mai darab a hotel ez látszik is de ennek ellenére nem volt gondunk semmivel. Ebben az időszakban a légkondi már nem feltétlen fontos de ennek ellenére működött és kapcsolhattuk kedvünk szerint. Az erkélyen kettő szék, asztal, hamutattó itt lehetett dohányozni. Már említettem a szobában is volt WIFI jel nem mindig a legjobb de használható. Az első szóra cserélték az erkélyen az egyik széket, mert el volt repedve az ülőrésze.

Ellátás
Nem vagyunk válogatós fajta, szinte mindent megeszünk gondolok arra, hogy csak zöldséget vagy más extra kaját kívánnánk. Számomra azonban egy kicsit csalódást okoztak az ételek. Na nem a mennyiséggel volt bajom, mert abban nem volt hiány amikor kifogyott valami gyorsan pótolták. Hanem a fűszerezettséggel, úgy képzeltem itt aztán beleadnak apait-anyait és lesznek érdekes ízek. Na ez szerintem elmaradt. Nem marad senki éhen az biztos csak csak hát .. Nem vettük igénybe a külön éttermek egyikét sem amire egy alkalommal van lehetőség. A fő étkezések alkalmával lehet kérni különféle italokat bor, sör, üdítők. A felszolgálók gyorsan rendeznek asztalt ha már éppen az egyik megüresedett és nem volt más szabad hely. Érdekes, hogy az asztalokon nem mindig volt só - bors. A bárban a kiszolgálás zökkenőmentes gyors volt, a felszolgálók egy része dolgozott a külső egységben is és így hamar megtanulták ki mit szeret. Érdekesség még, hogy nincs karszalag helyette kártya amit fel kellett mutatni a felszolgálóknak. Na de ez csak az első napokban volt jellemző, utána már ismerték a vendéget. Az ételek változatosságával nem volt gond, volt minden amit ezen területen el lehet várni, halak, marhahúsok,csirke, pizza, szóval lehetett válogatni.

Hotel szolgáltatások
Nem volt különös elvárásink a programokkal kapcsolatban de azért lehetett volna alkalmanként az országra régióra jellemző műsor. Napközben a medencénél animátorok szórakoztatták a vendégeket. A medence közelében szinte mindig volt zene.

Tengerpart
A medencét és a tengerpartot a szobákból egy a partra nyíló kijáraton a lépcsőházból lehetett megközelíteni. A parton a papucsok tárolására kis polcok voltak és lábmosó, zuhanyzó így nem hordták fel a fürdőzők a homokot a felső parkba. A napozóágyak mindenhol elérhetőek és volt elég. Strandtörülközőt minden nap lehetett kérni egy kártyával amit kaució fizetése után adtak. Aki nem akart a tengerben fürödni használhatta az édesvízi medencét. Lehetett benne úszni, pancsolni alkalmas volt erre a különböző vízmélységek miatt. A part tisztasága teljesen rendben volt, a napernyők szerintem megérettek a kidobásra funkcionálisan nem értek semmit ráadásul elég vacak állapotban voltak. Az időjárás azonban kellemetlenkedett egy kicsit az erős szél felkorbácsolta a tengert és így rengeteg tengeri növényt sodort a partra. Egy kicsit halogatták a takarítást de végül megcsinálták.

Kun József Sándor, 2018.11.02., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 10.05.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (1)

14 fénykép

Összesen: 8 Kellemes időtöltés, városnézéssel és sivatagi túrával (ez fakultatív). Igazi kikapcsolódás.

 • 7 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Kellemes időtöltés, városnézéssel és sivatagi túrával (ez fakultatív). Igazi kikapcsolódás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Földszinti szobát a nagy átmenő forgalom miatt nem célszerű elfogadni.

Ellátás
Kifogástalan, bár a személyzet az orosz és német vendégek felé orientálódik.

Hotel szolgáltatások
Animátorok mozgatják a vendégeket, ha valakinek erre van igénye.

Pénzváltás a recepción nem mindig zökkenőmentes (vasárnap van, kicsit később, most hozzák a bankból, stb.).

Tengerpart
Közvetlen tengerparti kapcsolat, kétnaponta takarították a kisodort tengeri fü halmokat.

Kovács Zoltán, 2018.10.28., Tartózkodás dátuma: 2018.10.05 - 10.19.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (7)

Összesen: 9,2 Szuper októbei nyaralás volt, minden szempontból megfelelt az elvárásainknak, nagyon jól éreztük magunkat és visszavágyunk!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Szuper októbei nyaralás volt, minden szempontból megfelelt az elvárásainknak, nagyon jól éreztük magunkat és visszavágyunk! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nem a legújabb hotel viszont nagyon szép. Tiszta és nagy szobàk, gyönyörű kilátás, a medence és a környezet csodaszép.

Ellátás
Az ételek ízletesek, nagy választék, európai ételek. A sütik isteniek. Egy tipp: az étteremben adni kell borravalót, mert addig nem lesz helyed, evőeszközöd stb..és nagyon nem lesznek kedvesek, viszont 1-2 euróért egész héten mosolyogva várnak majd és segítőkészek lesznek veletek.

Hotel szolgáltatások
Kicsit hiányoltuk az esti programokat. Napközben 1-1 alkalommal volt aerobic, zumba stb., de nem vitték túlzásba, akinek fontos, hogy sok program legyen annak nem ez a hotel a legjobb választás. Mi októberben voltunk, nyáron biztos másképp van.

Tengerpart
Kristálytiszta víz, kényelmes napágyak, hosszú homokos tengerpart. A tiszasággal vannak némi gondok, de feledteti a gyönyörű tenger.

Alexandra F., 2018.10.19., Tartózkodás dátuma: 2018.10.09 - 10.16.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (5)

kilàtás a hotelből 1 fénykép

Összesen: 8,4 Szuper jo volt ! Élveztük minden pillanatát a nyaralásnak az ottlétünk alatt !

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Szuper jo volt ! Élveztük minden pillanatát a nyaralásnak az ottlétünk alatt ! Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Ár érték aránynak megfelelt !

Hotel szolgáltatások
Minden megfelelő volt .

Tengerpart
A viharok miatt koszos volt a vìz is meg a part is de folyamatosan becsülettel takarították

Bereczki Margit Ildikó, 2018.10.16., Tartózkodás dátuma: 2018.09.28 - 10.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (9)

Összesen: 7,2 jol sikerült

 • 6,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
jol sikerült Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
rafizettem kűlőn szobat kaptunk

Ellátás
jo volt

Hotel szolgáltatások
közepes lassu

Tengerpart
nem eleg tiszta

Marosffy Szabolcs Tibor, 2018.10.06., Tartózkodás dátuma: 2018.09.25 - 10.02.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (4)

Összesen: 9,4 Nagyszerű volt :) Nem azért mentem, hogy a hibákat keressem, hanem azért, hogy kikapcsolódjak

 • 10 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyszerű volt :) Nem azért mentem, hogy a hibákat keressem, hanem azért, hogy kikapcsolódjak Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Egy kis baksis az elején és felújított, csendes szobát kaptunk. A standard szobák bárhol elhelyezkedhetnek, ezért felesleges reklamálni, ha nem tetszik. Ha pedig nem tetszik, akkor igenis nyúljunk a zsebünkbe. Egyébként tisztaság volt, mindenhol. Egyik nap piszkos folt volt az étteremben, szembe jött velünk egy ott dolgozó egy festékesdobozzal és ecsettel: rögtön eltüntette a foltot

Ellátás
Bárhol, bármikor ehettünk és ihattunk. Arra számítani kell, hogy minden olívaolajos - de tényleg minden. Egy kis pálinka nagyszerűen karban tartja a gyomrot.

Hotel szolgáltatások
Amire szükségünk volt, megkaptuk. A pincérek is kedvesek voltak és nem tolakodóak.

Tengerpart
Tiszta volt - persze amikor jött a vihar, akkor piszkos, mert a szél mindenfélét kihordott a tengerből, de ez nem a szálloda hibája volt.

Krisztina E., 2018.10.01., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 09.28.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (6)

Összesen: 9,2 Nagyon jól éreztük magunkat, másodszor nyaraltunk itt, aki nyugalomra, és ragyogó tengerpartra vágyik, annak tudom ajánlani.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, másodszor nyaraltunk itt, aki nyugalomra, és ragyogó tengerpartra vágyik, annak tudom ajánlani. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tengerre néző szobánk volt, kitűnő kilátás, tágas szoba, kényelmes hely. Naponta cserélték a törölközőket, rendesen takarítottak, széf a szobában, erkély, jó kilátás.

Ellátás
Maximálisan meg voltunk elégedve, kedvesek az emberek, minden amire szuükségünk volt megkaptuk.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások megfelelnek az utazási iroda által mondottakkal. Banki szolgáltatások a recepciónál, figyelmességek , érkezéskor hűsítő itallal fogadtak, a szobában egy üveg víz, ami jól esik hosszú utazásután . Széf, tágas fürdő, légkondicionáló berendezés, hűtő, televízió, wifi, éttermek, bárok, szórakozási lehetőségek.

Tengerpart
A tengerpart csak pár lépés, a víz kristálytiszta, a napágyakhoz odakísér a személyzet, homokos part, lassan mélyül a tenger, biztosított kényelem.

Fehér Imre Elemér, 2018.09.29., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (4)

Összesen: 9,8 Megérkezésünkkor egy tragikus szobát kaptunk egy alagsorban, viszont borravaló ellenében másnap egy gyönyörű tengerre néző szobába...

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Megérkezésünkkor egy tragikus szobát kaptunk egy alagsorban, viszont borravaló ellenében másnap egy gyönyörű tengerre néző szobába költőztünk. A szálloda szép volt , a kert és a tengerpart gondozott gyönyörű volt, nagyon finomakat ettünk, ittunk összegezve jól éreztük magunkat , a szállodai alkalmazottak kedvesek voltak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mint ahogy feljebb említettem: megérkezésünkkor borzalmas szobát kaptunk egy alagsorban, amit másnapra egy csodálatos tengerre néző szobára cseréltek amiért kicsit ráfizettünk.

Ellátás
Semmi kifogás nem merült fel, minden nagyon finom volt .

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatással kapcsolatosan : a recepción nagyon kedvesek voltak, az animátorok egész nap foglalkoztak a nyaralókkal. Két alkalommal volt esti show műsor nekünk tetszett.

Tengerpart
A tengerpartot a szálloda kertjén keresztül lehet elérni, a partszakasz tiszta és gondozott volt, a tengervíz minősége is kiváló .

Baski Judit, 2018.09.28., Tartózkodás dátuma: 2018.09.18 - 09.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (5)

Hotel Thaspus 3 fénykép