Vélemények és értékelések
Djerba - Tunézia

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,6 Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt el

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt el Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda ,valamint a szoba tiszta volt,folyamatosan takarítottak mindenhol!

Szép nagy tágas szobát kaptunk a fő épületben,tengerre nézőt,kell -e ennél jobb???????

Ellátás
Az étkezések,teljesen rendben voltak,a hatalmas vendégszám ellenére,(minden alkalommal)folyamatosan töltötték a svéd asztalokat!

Az ételek nagyon finomak voltak,nagy választékkal!

Hotel szolgáltatások
Az animátoroknak külön DÍCSÉRET!!!fantasztikus munkát végeztek!Kellemessé tették az esti"szórakozást".

A személyzet,felszolgálok,bárosok,szoba fiúk,-vagy lányok is kedvesek udvariasak voltak,igazán megéri azt a napi kis borravalót oda adni nekik!!!!!!!!

Tengerpart
A tengerpart ,sajnos a szeles időtől hínáros volt,de egyfolytában takarították,és "engesztelésül" ott voltak a csodálatos medencék!

Judit V., 2019.09.20., Tartózkodás időpontja: 2019.09.10 - 09.17.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (10)

Összesen: 8,2 Ár érték aránynak megfelelő szálloda. Tiszta környezet. Kedves személyzet.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Ár érték aránynak megfelelő szálloda. Tiszta környezet. Kedves személyzet. Teljes leírás

Elhelyezés
Hatalmas kertben kialakított a szálloda, mindent megtettek a tisztaság érdekében. Reggelente még a tengerpart részen is takarítottak. Igyekeznek megfelelni az európai emberek elvárásának.

Ellátás
Mindig találtunk számunkra szimpatikus ételt, bár mivel telt házas volt a szálloda, így a vacsorához korán mentünk...

Tengerpart
A part bár 1 kicsit tengerfüves, mindent megtesznek azért hogy tisztán tartsák. Reggelente átgereblyézik a homokot, és 1 kotrógéppel elszállítják a tengerfüvet! A part tiszta, rendezett. A víz csodálatos!!!

Magdolna G., 2019.09.17., Tartózkodás időpontja: 2019.09.03 - 09.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (9)

10 fénykép

Összesen: 10 A szigeten kiderült - látva más szállodákat -, hogy a ROYAL GARDEN PALACE a legjobb választás volt. Több helyen jártunk már, de ilyen...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szigeten kiderült - látva más szállodákat -, hogy a ROYAL GARDEN PALACE a legjobb választás volt. Több helyen jártunk már, de ilyen színvonalas, tiszta, belső építészetileg tökéletes és elegáns épületet rikán látni. Az elhelyezés, az étkezés, az üdülés zavartalansága és problémamentessége alapján mindenkinak ajánlani tudom. Teljes leírás

Elhelyezés
Már-már luxus szintű elhelyezés. Elegáns superior szoba, két légtérrel, külön WC. Tisztaság, minden nap takarítás, rendcsinálás.

Ellátás
Napi ötszöri étkezési lehetőség. Rendkívül ízletes ételek, óriási választék. Helyi italokból korlátlan fogyasztás. Az étterem tiszta, elegáns.

Hotel szolgáltatások
Udvarias személyzet. Mindig kedves és mosolygó takarítónők és éttermi kiszolgálók, bárpultosok. Napi rendszerességgel voltak különféle sport és vízi programok. Minden este voltak zenés programok: műsor, tánc.

Tengerpart
A szállodából a tengerpartot egy szép sétányon keresztül lehetett megközelíteni, rövid sétával. Két-három napig a tenger igen sok hínárt sodort a partra, de reggelre mindig eltakarították. A tengerpart nem zsúfolt, a strand tiszta és kiváló adottságú. A tenger vize tiszta volt és kellemesen meleg.

Kovács Tibor, 2019.09.17., Tartózkodás időpontja: 2019.09.03 - 09.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: Royal Garden Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (8)

Aula-recepció 8 fénykép

Összesen: 9,8 Nagyon jó és szép hetet töltöttünk el itt. Már érkezésünkkor, mikor leszálltunk a gépről és jöttünk ki a reptérről érezni lehetett, hogy...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó és szép hetet töltöttünk el itt. Már érkezésünkkor, mikor leszálltunk a gépről és jöttünk ki a reptérről érezni lehetett, hogy teljesen más, melegebb éghajlat van itt. Mi személy szerint mindennel meg voltunk elégedve és fájó szívvel jöttünk haza, mert maradtunk volna még! Fontolgatjuk, hogy jövőre is megyünk majd! Csak ajánlani tudjuk!!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Természetesen nem egy, az elmúlt években épült és üzembehelyezett szállodáról beszélünk, de összességében egy nagyon jól felszerelt szállodáról van szó. Persze vannak szobák, amik kívánnivalót hagynak maguk után, de ezekből van kevesebb. Ahol mi voltunk elszállásolva, az egy nagyon jó szoba volt!

Ellátás
Az étel bőséges, nagyon sokféle ételből lehet választani. Aki itt nem tud jól lakni, az magára vessen! Persze teljesen más ízvilág az övék, de szeritünk nagyon finom! Sokan írták, hogy akik később mennek, azoknak már nem jut étel, de ez nem így van, mert folyamatosan töltik fel az ételeket! A terítők tényleg nincsenek cserélve, de aki azt meg tudja csinálni az előtt a kalapot megemeljük! A pincérek többsége nemcsak borravaló fejében segítőkész, hanem alapból is! Az all inclusive teljes mértékben kielégítő! Mindig kaptunk alkoholmentes és alkoholos italokat is! A süteményekre külön felhívnánk a figyelmet, mert nagyon finomak és változatosak. 15.00-17.00 óráig lehetőség van palacsinta és szendvics evésre, amit szintén csak ajánlani tudunk, mert ezek is nagyon finomak!

Hotel szolgáltatások
Az animátorok csapata nagyon jó volt! A nap minden szakában volt valamilyen foglalkozás (mini golf, darts, íjászat, zumba, aqua fitness), ami teljesen fakultatív volt. Sokszor oda mentek a vendégekhez és megkérdezték, hogy vannak és még sok másról is érdeklődtek és nagyon sok mindent megjegyeztek. Az esti műsorok nagyon jók és változatosak voltak. Minden nap volt fellépő, de volt gyerek disco és felnőtteknek tánc.

Tengerpart
A tenger tiszta volt, persze mint más tengerpartokon itt is volt hínáros rész. És amikor kicsit jobban fújt a szél igen felkavarta a vizet és hínárosabb volt, de ez mindenhol így van! Napozó ágyat mindig lehetett találni. A szállodához tartozó móló nagyon szép! Sok képet készítettünk ott. A tenger víze szinte melegebb volt, mint a medencében lévő vízé! Minden reggel szállodai munkások tették rendbe a partot (szemetet szedtek, gereblyéztek stb). És még az összegyűlt hínárokat is szállították!!!

Nagy Jenő, 2019.09.12., Tartózkodás időpontja: 2019.08.27 - 09.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (6)

Összesen: 5,6 A szálloda kissé már lelakott, de eredetileg minden igényt kielégítő lehetett. Elsősorban pihenni vágyóknak ajánlom, mivel a szálloda...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
A szálloda kissé már lelakott, de eredetileg minden igényt kielégítő lehetett. Elsősorban pihenni vágyóknak ajánlom, mivel a szálloda közelében semmilyen sétálási, vásárlási, szórakozási lehetőség nincs. A lovasoknak kitűnő hely! Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba első ránézésre lelakott (leszakadt fiókok, feslő törülközők, lejáró WC ülőke, a takarítás nagyon alapszintű), és dohos volt. Később már megbarátkoztunk a körülményekkel, eredetileg egy jó minőségű szálloda lehetett, ráférne egy felújítás. Sajnos a szobában található széfet zárva találtunk, háromszor kértük, hogy nyissák ki, hogy tudjuk használni, harmadjára jött egy szerelő, aki közölte, hogy ezt csak holnap tudja megcsinálni, mert ehhez kulcs kell, sajnos többet nem láttuk, így a széfet nem is tudtuk használni. Szerencsére nem tűnt el semmink.

Ellátás
Főszezonban voltunk, így ha később mentünk enni, volt, hogy nem volt asztal, tányér, esetleg a kívánt étel sem - ezekre várni kellett. De pozitív, hogy eredeti üdítőket lehet inni az étkezésekhez, a kávé is finom volt. A helyben készülő dolgokért mindig sokat kellett sorban állni. De egyébként az ételek finomak voltak. A szálloda sok helyén volt bár, és voltak délutáni snack-ek is, tehát ez a rész rendben volt egyébként.

Hotel szolgáltatások
Ami nekünk különösen tetszett, az a szálloda saját partján várakozó lovas-tevés "szolgáltatók" voltak, így nem kellett messze menni, hogy leegyeztessünk egy remek tereplovaglást, lóúsztatást! Mivel a hotel közelében tényleg nincs semmi, így elég fejlettek az animációs programok.

Tengerpart
A tengerpart és a medencék és remekül megközelíthetőek, a szállásokhoz közel vannak. A tengerpart viszont általában köves, vagy nagyon hínáros, így a mélyebb vízbe csak egy kb. 20 méteres szakaszon lehet akadálytalanul bemenni, így mindenki ebben a sávban fürdött, ami kicsit zavaró volt. Elég sekély a víz itt úgy általában, vannak nagyon szép partszakaszok, ahol be lehet ülni a vízbe, de sajnos a hínáros részek miatt beljebb menni nem nagyon volt kellemes. Így inkább a parthoz nagyon közel lévő medencében fürödtünk, amiről viszont szép rálátás volt a tengerre.

Krisztina V., 2019.08.17., Tartózkodás időpontja: 2019.08.06 - 08.13.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

Összesen: 10 Eletunk legszebb nyaralasa volt, tenyleg csak a pihenesrol es kikapcsolodsrol szolt. S ezert a szalloda szemelyzetenek halasak vagyunk....

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Eletunk legszebb nyaralasa volt, tenyleg csak a pihenesrol es kikapcsolodsrol szolt. S ezert a szalloda szemelyzetenek halasak vagyunk. Jovore ugyan ide megyunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Kifogastalan, nem tudok belekotni. Tengerre nezo szobat kertunk azt is kaptunk. Szoba, furdo tiszta, napi takaritas, amely kifogastalan.

Ellátás
Reggeli, ebed es vacsora maximalis valasztek. Akar gyerek akar felnott igenyeit nezem. Gyerekeknek a bolognai, lasagne mindig. Halak, rakok mindennap volt, kulonfele husok grillezve, koret vagy 5-6 fele. Sutemenyek fantasztikusak. A szervező iroda kinti segitoje szolt, hogy nyugodtan ehetunk mindent pl salata, uborka mert itt asvanyvizzel mossak a zoldsegeket es azzal foznek, nem lesz semmi bajunk. S igaza volt semmi baj nem volt, nemcsak nalunk de a szalloda tobbi vendegenel sem.

Hotel szolgáltatások
Szalloda szolgaltatasai tokeletes, animatorok reggeltol estig a vendegek kedvebe jarnak, nem tolakodoak. Este mindig program akar gyerek akar felnott. Tengerparton a tevegelest ajanlani tudom, felejthetetlen elmeny, alkudni az arbol illik. Vizisportok szinten tokeletesek.

Tengerpart
A part tiszta, karbantartva, agyak napernyok tokeletesek, ahogy a medencenel is. Parton mini bar: uditok, kave, viz meg alkohol is. Arnyekos helyen asztalok mellette. A viz meseszep, homokos, lassan melyulo es tenyleg tiszta.

Varga Zita, 2019.08.17., Tartózkodás időpontja: 2019.08.06 - 08.13.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: Vincci Helios Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 10 Minden szempontból tökéletes volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden szempontból tökéletes volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szálloda tiszta és kényelmes volt.

Ellátás
Ellátás tökéletes.

Hotel szolgáltatások
Kedves udvarias személyzet.

Tengerpart
Tengerpart tiszta, a lejárat kiépített, napágyak és napernyők rendelkezésre állnak. Strand törölközőt biztosítanak.

Névtelen, 2019.08.16., Tartózkodás időpontja: 2019.08.06 - 08.13.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: Royal Garden Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 10 Nagyon sokat javult 2013 óta a hotel.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon sokat javult 2013 óta a hotel. Teljes leírás

Elhelyezés
Felujitott, plazma tv-s, tiszta, szép Menzel Room volt, a tengerparton.

Ellátás
Ezuttal, nem rontottuk el a gyomrunkat, a higiénia rendben, az ételek izletesek, bőséges a választék, utántőltés is folyamatos. A pékáruk és a cukrászatuk külön csillagos ötöst érdemel..

Hotel szolgáltatások
Spa, masszázs, kozmetika, tetoválás..ezekkel nem éltünk. Jet sky, flyingfish, stb..ezek nagyszerüek voltak. A személyzet körültekintő, udvarias, barátságos.

Tengerpart
A tengerpart közvetlen, tiszta, meleg vizü, a partnál sekély, lassan mélyül, fehér, finom homokos.

Ildikó D. S., 2019.08.09., Tartózkodás időpontja: 2019.07.30 - 08.06.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 1,2 Egy túlértékelt szálloda

 • 1,5 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Egy túlértékelt szálloda Teljes leírás

Ellátás
A pincérek viselkedése kritikán aluli. A vendéget észre sem akarták venni. Szörnyen piszkos asztalok, evőeszköz hiánya stb

Tengerpart
Tele van tengeri növénnyel. Élvezhetetlen.

Névtelen, 2019.08.05.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (8)

Összesen: 5,6 A nyaralás és a fakultatív programok jók voltak. Külön köszönet mindenért az idegenvezetőnek.

 • 5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
A nyaralás és a fakultatív programok jók voltak. Külön köszönet mindenért az idegenvezetőnek. Teljes leírás

Elhelyezés
Az először kínált szobát nem fogadtuk el. A főépületi alagsori szobák nagyon dohosak. Pluszba egy igen nagy méretű csótány fogadott minket. A szálloda személyzete kérésünkre azonnal egy első emeleti szobára cserélte. Azzal már nagyjából minden rendben volt.

Ellátás
Szokás szerint az étel okozott némi gyomorproblémákat. De az itthonról vitt unicum és házi pálinka gyorsan orvosolta :) Az ételek íze elfogadható volt. A személyzet segítőkész. Egyszer fordult elő, hogy a vacsoránál leültünk az asztalhoz és a elküldtek minket, hogy az már foglalt. Pedig semmiféle foglalt tábla nem volt az asztalon. Az étterem tisztasága is elfogadható volt.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások jók voltak. Főleg a vízi sport része.

Tengerpart
Szelesebb időben a hullámok kihordják a növényzetet a partra. Ez egy kicsit büdös. De igyekeztek ezt naponta összeszedni. Az ottani körülményekhez képest tiszta a tengerpart. Meg lehet találni azt a partszakaszt, ahol tiszta és homokos a bejárat a vízbe.

Rafai Péter, 2019.07.28., Tartózkodás időpontja: 2019.07.09 - 07.23.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (8)