Vélemények és értékelések
Marmaris - Törökország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7,6 A nyaralás összességében jól sikerült, hála a vendégszeretetnek, ellátásnak és a fakultatív programoknak,a hely szépségének.

 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
A nyaralás összességében jól sikerült, hála a vendégszeretetnek, ellátásnak és a fakultatív programoknak,a hely szépségének. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásban egy kicsit csalódtam, felújított-már ami a fürdőszobát illeti-,a többi(szekrény,minibár,padló) elég leharcolt.A szálloda fekvése csodás, panoráma a tengerre,viszont dombon helyezkedik el, rengeteg a lépcső,az utca is meredek.ezt csak az válassza, akinek nem gond felfele menni 36 C fokban.

Ellátás
Az ellátás remek, csodás, ízletes sokféle és változatos volt,aki nem talált magának valót,az ne menjen máshova enni! A pincérek is kedvesek voltak, pár nap elteltével már maguktól hozták a megszokott innivalót!

Hotel szolgáltatások
Elvileg mindennap volt takarítás, csak az elején erre rá kellett segíteni-ki kellett rakni a "kérünk takarítást" táblát.A mini bár felejtős,pár cukros kis üdítő,vizet kétszer tettek be.A medencék körül és a közös helységekben mindennap rendesen takarítottak.Tiszta volt minden.Ami kellemetlen volt, hogy az ebédlőben nem volt légkondi,és így rettentő meleg volt mindig.

Tengerpart
A szállodának nincs tengerpartja, le lehet menni fürödni, de a tengerpart minden centije valamilyen szállodához vagy bárhoz tartozik,így napágyat nem lehet bérelni.

Szokolyi Klára Magdolna, 2019.09.18., Tartózkodás időpontja: 2019.08.23 - 08.30.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Ideal Panorama

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

A kávézó 6 fénykép

Összesen: Nagyon kellemes hetet töltöttünk Marmarison. Bár lehetett volna kevesebb az orosz vendég.

Bevezetés
Nagyon kellemes hetet töltöttünk Marmarison. Bár lehetett volna kevesebb az orosz vendég. Teljes leírás

Elhelyezés
Jó fekvésű a szálloda, könnyen el lehet jutni Marmaris központjába. Olyan mintha a szálloda egy erdő közepén lenne, de mégis szinte a tengerparton.

Elsőre kedvezőtlen szobát sikerült adniuk, de másodjára már szép, tágas szobát kaptunk. Tisztaságra nagyon figyeltek.

Ellátás
2 fajta húsétel mindig volt és nagyon finomak voltak a saláták.

Hotel szolgáltatások
Szép nagyon úszómedencével rendelkezik a szálloda, ahol napágyak, napernyők ingyenesek.

Tengerpart
30m-re található a part,olyan minimális a távolság, mintha egy nagyobb szállodánál a szobától a partig elsétálunk, vagy szinte kevesebb. Kis sétáló úton kell lemenni a partra. A parton térítés ellenében vehető igénybe a napágyak és napernyők. Nem érdemes bérelni, mert tényleg nagyon csekély a part és a szálloda közti távolság. A part viszont nem a legszebb! Összezsúfolva tudják lerakni a napágyakat, kevés a hely köztük. Emiatt nem is tartózkodtak túl sokan a parton, hanem inkább a medencében hűsítették magukat. Így mi számtalanszor édes kettesben úszkáltunk a kellemes tengerben.

Összegzés
3* szállodaként szerepel a leírásban, de megérdemli a 4*-ot.

Kiss Eszter, 2010.11.04., Tartózkodás időpontja: 2010.07.26 - 08.02.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Kaya Maris

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: Marmaris gyönyörű, a szálloda szörnyű

Bevezetés
Marmaris gyönyörű, a szálloda szörnyű Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák iszonyúak, egy diákszálláson biztonságosabb ajtó van mint itt. Az ágyak egész kényelmesek, de az ágynemű borzalmas. Piszkos, foltos. Törölközőt adtak, de bár ne kaptunk volna. A bútorok jó állapotúak, a fürdőszoba nagyon kicsi. Alig volt meleg víz. Az egyetlen pozitívum, hogy minden szoba tengerre néz és gyönyörű a kilátás. Ne higgyenek az utazási iroda képeinek, mert medence nincs. A helyén étterem van, ahol minden este 9-től hajnal 2-ig transzfesztita show-t kellett hallgatnunk. A szobánk a 4. emeleten volt, a lift épphogy szét nem esett.

Ellátás
Csak reggelit kaptunk, de az is minden nap ugyanaz. Nulla választék...ugyanaz az egy fajta felvágott, sajt vaj, esetleg lekvár. A kávé és a reggeli gyümölcslé ihatatlan.

Hotel szolgáltatások
Az idegenvezető nagyon kedves volt!

Tengerpart
Apróköves strand, sok nyugágy, amely térítésmentes volt, viszont az adott partszakaszon lévő étteremhez, vagy bárhoz tartoztak. A használatuk feltétele, hogy onnan kellett fogyasztani, saját üdítőt bevinni nem lehet.

A víz zavaros.

Összegzés
Marmaris gyönyörű hely, csodás programokon voltunk. Biztosan vissza fogunk oda menni, de más szállodába.

Veres Valéria, 2010.07.09.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Mehtap Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: Jó hely, élénk éjszakai élettel, csak a szállodától messze van a városközpont.

Bevezetés
Jó hely, élénk éjszakai élettel, csak a szállodától messze van a városközpont. Teljes leírás

Elhelyezés
Elfogadható

Ellátás
All inclusive ellátással nem rossz, csak az ital választék lehetne bővebb.

Hotel szolgáltatások
Drága

Tengerpart
Fekete homokos, hirtelen mélyülő

Összegzés
Nem volt rossz, de legközelebb inkább 4 csillagos hotelt választanék

Borbély Hajnalka, 2010.06.21.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Caprice Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,3 A nyaralás nagyon szép volt, kivételt csak a kirándulások képeztek. Az utazási irodának csak 3 idegenvezetője van, akik Alanyában laknak...

 • 7,6 Szállás
 • 9,6 Ellátás
 • 7,8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A nyaralás nagyon szép volt, kivételt csak a kirándulások képeztek. Az utazási irodának csak 3 idegenvezetője van, akik Alanyában laknak és Kemerbe úgy utaznak be. A két megrendelt kirándulás közül az egyik sem sikerült, de a repülőtéren visszakaptuk a pénzt. Teljes leírás

Elhelyezés
Középkategóriájú szálloda, ami megfelelt a várakozásnak, gyönyörű a természet, a szoba és a fürdőszoba is rendben volt. Volt futballpálya, csocsó, biliárd - ezért fizetni kellett, ahogy a szobán lévő széfért is. Volt a szobán TV és légkondícionáló is.

Ellátás
Volt elég étel, délbe voltn és este egy főfogás és gazdag svédasztal, ahol mindig lehetett választani. Csak gyümölcsből volt kevés. Innivaló : dzsúszok, víz, Cola, Fanta, alkoholból sör, vodka és bor.

Hotel szolgáltatások
A szállodai személyzet csak férfiakból áll, ezért a takarításnál rendszeresen előfordultak hiányosságok, ha szóvá tettük, rendbe tették. A manager készséges, beszélt angolul, a személyzet inkább oroszul beszél, de mindig megértettük egymást.

Tengerpart
A strand, ahogy az ajánlatban is szerepel, köves, a tenger tiszta - a legnagyobb gondot a standon lévő sok cigarettacsikk jelentett, amit senki sem takarított el. Ebben az időszakban a nyugágyak már eléggé elhanyagoltak voltak, de volt belőlük elég. A strandon bérelhető szkúter, volt ejtőernyőzés, stb. A strandon nem érvényes az All Inclusive, de nem okozott gondot a szállodából vizet vinni magunkkal a strandra.

Összegzés
All Inclusive-val nyaraltunk, előnyös áron, nem panaszkodhatom. A szállodában heten voltunk csehek, a többiek oroszok és ukránok voltak. Ha az ember eltűrte a medencénél a hangoskodást, kibírható volt. Semmit sem takarítanak el maguk után. A nyaralással nagyon elégedettek voltunk, újra elmennénk.

Sychrová Markéta, 2007.09.24., Tartózkodás időpontja: 2007.09.20 - 09.14.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Poseidon

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Mesés nyaralás volt, igazán tökéletes...

Bevezetés
Mesés nyaralás volt, igazán tökéletes... Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák teljes mértékben megfeleltek, naponta takarítottak, tisztaság volt. A berendezés pontosan megfelelt a katalógus információinak - a légkondícionáló az árban van, volt TV, hűtőszekrény, hajszárító, stb.

Ellátás
Az egész szállodában All Inclusive van, ami előnyt jelent az italoknál- Fanta, Cola, Sprite, sör, bor, alkohol, stb., a dzsúszokat azonban nem ajánlom, a helyi vízből és porból készítik, számunkra ez nem jó. Különben az étel változatos volt, sok zöldséget kínálnak, mindenből volt elég. A főétel ismétlődött, de volt választék. Gyümölcsből volt dinnye, szilva, szőlő és narancs. Desszertet is kaptunk.

Hotel szolgáltatások
A személyzet nagyon készséges, barátságos, beszélnek angolul. Köszönetet érdemel a Cedok idegenvezetője is ‼

Tengerpart
Az egyetlen hiba csak az, hogy a strand Marmarisban van. A strandok itt keskenyek és sok volt rajtuk a vendég, sok helyre ne számítson. A nyugágyak és a napernyők a szállodánál ingyenesek, de az oroszoknak köszönhetően, akik többségben voltak a szállodában, néha gondot okoz szabad nyugágyat találni. Végül mindig megoldódott. A tenger gyönyörű, tiszta, meleg, hullámok nélküli, de tenger alatti élővilág nincs.

Összegzés
Először voltunk Törökországban és remélem , nem utoljára ‼ Ajánlom az egésznapos hajókirándulást, ami fürdéssel egybekötött Marmarisban. Kifogástalan volt ‼ Ideális nyaralás lehet azoknak, akik szereteik a meleget, ami néha szinte extrém méreteket öltött, kedvelik a meleg tengert, a szórakozást, a sok ételt, a helyi kultúrát és életstílust.

B Martina, 2007.09.23., Tartózkodás időpontja: 2007.08.21 - 08.31.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Emre & Emre Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 9,2 A nyaralás tetszett, sikeres volt, egy gyönyörű helyet ismertem meg.

 • 9,7 Szállás
 • 9,6 Ellátás
 • 7,8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A nyaralás tetszett, sikeres volt, egy gyönyörű helyet ismertem meg. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba szép , volt egy tágas erkély is, ahol volt 3 szék, asztal és egy nerez ruhaszárító. Volt hajszárító is. A széfért fizetni kell.

Ellátás
Ürühúst nem ettem. Sok zöldséget , salátát kínáltak, az étel rendben volt, emésztési problémám nem volt. Mindenből volt elég.

Hotel szolgáltatások
A személyzet készséges, mosolygós. Különleges kívánságom nem volt.

Tengerpart
A homokos-köves strand zsúfolt volt, a vízpart köves, a vízben is kövek voltak. Ráadásul az apró halak, ha az ember nem mozdult a vízben, harapdálták a lábát. Ez nem tetszett.

Összegzés
Az elképzeléseimnek megfelelt - meleg volt, napozhattam, nem volt semmi problémám. Szép volt a partmenti hajókirándulás, fürdőzéssel egybekötve és a városnézés is. A környék szép. Idegenvezető nékül azon az áron nem akartam a Rhodos-i kiránduláson résztvenni. Ezzel többen így voltak. Most azonban nem akaródzik munká ba menni és dolgozni.

Fantová Helena, 2007.09.01., Tartózkodás időpontja: 2007.08.31 - 08.21.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Kivilcim

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 7,8 Habár nem száz százalékosan, de a nyaralással elégedettek voltunk, ezzel azonban az ár miatt számoltunk. A tenger jó meleg volt, a...

 • 8,3 Szállás
 • 7,3 Ellátás
 • 7,2 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Habár nem száz százalékosan, de a nyaralással elégedettek voltunk, ezzel azonban az ár miatt számoltunk. A tenger jó meleg volt, a háttérben hegyek húzódnak, a környéken nagyon szép, dús a növényzet. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás rendben volt, csak a légkondícionálót kifogásolnám, ami az ágyak felett volt és közvetlenül ránk fújta a hideg levegőt. Nagyon szép a szálloda kertje.

Ellátás
Az étel rendben volt, csak kevés volt a gyümölcs - mindig csak dinnye, süteményből is kevesebb volt.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatások megfelelők. A török fürdő és a kirándulások nagyon drágák, olcsóbbak is rendelhetők.

Tengerpart
A strand nem túl tiszta, soha senkit sem láttunk, aki takarította volna. A vízpart köves volt, a kövek csúszósak, nehéz rajtuk a járás, főleg a gyerekeknek.

Összegzés
Tulajdonképpen elégedettek voltunk és az a pár apróság nem rontotta el a nyaralást.

Dušková Marie, 2007.08.27., Tartózkodás időpontja: 2007.08.23 - 08.17.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Poseidon

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen: 5,1 Szerintem az utazási iroda megbízhatatlan,és a szolgáltatások nem színvonalasak,senkinek sem ajánlanám. Sajnos az Invia erre nem...

 • 4,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 5 Környék

Bevezetés
Szerintem az utazási iroda megbízhatatlan,és a szolgáltatások nem színvonalasak,senkinek sem ajánlanám. Sajnos az Invia erre nem figyelmeztetett,sőt,dícsérte az iroda szolgáltatásait.Nem tudom igénybe veszem-e valaha a szolgáltatásait. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba standard színvonalú volt.

Ellátás
Nagyon egyoldalú.Pl.a vacsoránál naponta sült makréla ill. egy darab vagdalthús,ami mindig egyforma ízű volt.A köretek átlagosak,a zöldség és a gyümölcs jó volt.

Hotel szolgáltatások
Nagyon rossz. A lift sosem működött - a 4.emeleten laktunk,a csomagokkal senki sem segített,annak ellenére,hogy a szállodában rengeteg a lépcső és idősebb hölgyek vagyunk,akik híján vannak a fizikai erőnek.

Tengerpart
Átlagos.

Összegzés
Ez is nagyon rossz,főleg a hazautazás körülményei miatt. Az utazás egy részét - a Dalaman-Antalya közötti 600 km-t repülőút helyett a szárazföldön tettük meg ,elég kényelmetlen körülmények között.Egy kis dolmusban szoronkodtunk, rossz terminálon raktak ki bennünket ,a megfelelő terminálra az utolsó percben ,5 perccel az indulás előtt érkeztünk meg autóval,amit mi fizettünk.A Detur-ral soha többé nem utazom.Még csak elnézést sem kértek tőlünk, a költségtérítésről már nem is beszélve.

Vavrošová Hana, 2006.12.05., Tartózkodás időpontja: 2006.09.29 - 09.15.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Class

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nagyon nyugodt és lakályos szálloda, Marmaris végében.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 7,8 Környék

Bevezetés
Nagyon nyugodt és lakályos szálloda, Marmaris végében. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák szépek,átépítettek és nagyon jól berendezettek.

Ellátás
Svédasztalos, nemzetközi konyhával,nagy választékkal - húsok,köretek,zöldség,desszert,alkohol,üdítők.

Tengerpart
A strand nem tett ránk nagy benyomást,mivel mesterségesen kialakított és néhol nagy ,éles kövek voltak

Összegzés
Törökország nagy hatással volt ránk,és tervezzük,hogy jövőre újra meglátogatjuk,talán ugyanazt a helyet.

Hřebejk Miloš, 2006.12.04., Tartózkodás időpontja: 2006.09.22 - 09.15.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Class

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

16 fénykép