Vélemények a szállodákról
Kemer - Törökország

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,6 A hotel jo helyen ,közvetlen tengerparton fekszik,kavicsos strand,sok programot lehet foglalni.Ami hiänyzott,hogy a hotelben nincs semmi...

 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A hotel jo helyen ,közvetlen tengerparton fekszik,kavicsos strand,sok programot lehet foglalni.Ami hiänyzott,hogy a hotelben nincs semmi esti program,igy ha este valami szorakozäsra vägysz ki kell menned a värosba,ami plusz penz,hiäba van all inklusive foglaläsod.Ezert inkäbb gyerekes,pihenni vägyo utazoknak ajänlott. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A standard szobäk,kicsik,de alväshoz tulajdonkeppen eleg.Lenyeges ,hogy tiszta,klimäs ,pici erkellyel.2 szemelynek tökeletes.

Ellátás
Az etelvälasztek gazdag es izletes.A büfek nagyon szepen rendezettek es izlesesen diszitettek.Nagy a välasztek mind salätäbol,föetelekböl es nagyon sok a desszert.Egesz nap lehet enni es inni.Tökeletes.

Hotel szolgáltatások
A hotelben tuljdonkeppen csak ezt hiänyoltuk,hogy semmi program nincs.

Tengerpart
A tengerpert gyönyörü ,hegyekkel övezett kavicsos strand,kristälytiszta viz,rengeteg napozoägy.Tisztasäg van mindenütt,kiveve ,ha egy-ket turista nem dobälja el a szemetet,de minden este takaritjäk a hotel strandjät is.

Mayer Zoltánné, 2019.05.21., Tartózkodás dátuma: 2019.05.11 - 05.18.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Fame Residence Park

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

10 fénykép

Összesen: 8,8 Pihenésre kiválóan alkalmas volt.

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Pihenésre kiválóan alkalmas volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák felszereltsége jó. A kulcskártya nem működött minden esetben.

Ellátás
Nagyszerű.

Hotel szolgáltatások
Nagyon tetszett, hogy minden este volt kulturális program.

Tengerpart
A tengerpart csodálatos, jó ötlet az ingyenes beach bar. Kicsit nehezen megközelíthető.

Névtelen, 2018.10.09., Tartózkodás dátuma: 2018.09.29 - 10.06.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Sherwood Greenwood Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 Nagyon jól éreztük magunkat.

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden rendben volt.

Ellátás
minden rendben volt.

Hotel szolgáltatások
Nagyon jó volt. hibátlan

Tengerpart
A víz megfelelő kellemes hőmérskletű. Imádtuk.

Harsányiné Fehér Éva Ilona, 2018.10.01., Tartózkodás dátuma: 2018.09.20 - 09.27.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Güral Premier Tekirova

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,4 Összeségében jó volt. De szobát kellett cserélni, szerintem nem öt csillagosak. A személyzet segítőkész ötöst érdemel.

 • 8,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összeségében jó volt. De szobát kellett cserélni, szerintem nem öt csillagosak. A személyzet segítőkész ötöst érdemel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A csere után már jobb volt. A környezet kifogástalan, mindenütt park van fákkal cserjékkel.

Ellátás
A konyha jó de hiányoztak sültek és egyéb európai ételek. Inkább mediteránra fókuszáltak.

Hotel szolgáltatások
Esténként voltak programok de főleg gyermekeknek. A felnőtt 10 után kezdődött.

Tengerpart
Nekünk szerencsénk volt mert a szoba csere után közvetlen a tengerparthoz kerültünk. A tenger szép, tiszta, homokos és meleg volt. Szerintem volt 27 fok.

Szalai Attila, 2018.10.01., Tartózkodás dátuma: 2018.09.19 - 09.26.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Salima Club

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 2,6 Nyaralásunk legrosszabb választása volt ez a hotel. A hotel tele a "Szovjet" állam összes állampolgárával, ezért csak oroszul...

 • 2 Szállás
 • 2 Ellátás típusa
 • 4 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Nyaralásunk legrosszabb választása volt ez a hotel. A hotel tele a "Szovjet" állam összes állampolgárával, ezért csak oroszul beszélt a személyzet is. Kiszolgálás egy nagy nullával ért fel. A szálloda alapvetően nincs rossz helyen, de eléggé "szocreálos" volt. A közös helyiségek, pl.: bár, recepció, étterem, folyosók, stb...... nagyon koszos volt. Minden ragadt a kosztól. Az 5 csillagos hotelt meg sem közelítte, semmilyen szinten. Összegezve senkinek nem ajánlom ezt a hotelt!!!!!!!! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás "aludni" megfelelt kategóriát ütötte meg. Habár 1 hét alatt nem takarították. MInden padlószőnyeg, ezzel nem is lett volna baj, ha "időként" felporszívózták volna. Ilyet, hogy tusfürdőt, sampont nem adtak ami természetes volt részükről. (5 csillagos hotelban - szerintem - ez elvárható lett volna). Siralmas kosz uralkodik mindenhol. A szobakártyát - rendszerhiba miatt- NAPONTA kellett újra aktíváltatnunk a recepción ahol véres szemmel néztek ránk.

Ellátás
Reggeli 7-10-ig, Vacsora 7-9-ig volt. Az étterem nyitásnál ha fél órával később mentünk le, már szinte nem volt semmi. Kedves "testvéreinek" pl.: este fél 7-kor már sorban álltak a nyitásra, majdnem hogy verekedtek!!!!! Mindent felhalmoztak amit "természetesen" ott is hagyták. Pl.: Ha elfogyott valami, mondjuk a sütemény vagy gyümölcs, nem töltötték újra. Este 8-kor ezt megreklamáltuk, így 1 tálca megmaradt süteményestálat a pultra tették. Az ételek (ebéd, vacsora) ehetetlenül hidegek voltak. Kérdeztük a mikrót, "pofákba" röhögtek. Ezért a ebédet megoldottuk a schnak pultnál. Ott legalább ehető étel volt, de 1 hétig azért unalmas, hamburgeren sült krumplin élni.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatás felért egy nagy nullával. Takarítót az 1 hétben csak 2x láttunk az emeleti folyosón. A bároknál ha netán le akartunk ülni le kellett magunknak a mocskot takarítani. A bárpult raggadt, hemzsegtek a rovarok, de a személyzetet ez nem zavarta.Minden kiöntve, odaszáradva, akár több napon keresztül. Kiszolgáló személyzet öltözéke - 1 ingben 1 hétig. Szóba sem álltak velük, csak a "testvéreink" seggét nyalták. Undokság az összes személyzet arcára kiült. Takarítás abból állt, hogy fellocsolták a kinti részt. Természetesen úgyis hagyták, ami nagyon balesetveszélyes volt mindenki számára. Ami ebben a hotelban volt az minden de nem ultra all.inc.

Tengerpart
A hotel nem rendelkezik saját közvetlen partrésszel....kb.: 100 méterrel egy kis sétával közelíthető meg a közös strandtból egy nagyon kicsi leválasztott rész, ahol a helyiek szó nélkül ki-be járhattak. A lenti "söntés" - mert csak így nevezhető, büfének nem, - koszos volt csak 1 dl műanyag pohárban lehetett vízet inni. A strandtörölkozőt csak 2 naponta lehetett cserélni. (Ez is szokatlan egy 5 CSILLAGOS hotelban).

Névtelen, 2018.09.25., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.18.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Özkaymak Marina

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 2,2 Senkinek sem ajánlom! A recepción szinte csak oroszul beszélnek. Volt, hogy várni kellett, hogy el tudjam angolul mondani, hogy mit...

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Senkinek sem ajánlom! A recepción szinte csak oroszul beszélnek. Volt, hogy várni kellett, hogy el tudjam angolul mondani, hogy mit szeretnék, hogy egyáltalán jöjjön oda olyan ember, aki érti az angolt.

Az animáció is csak oroszul volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A fürdőszobára ráférne egy felújítás, és mi állítólag még az újabb, felújított részben voltunk.

Ellátás
Reggeli: 3 féle kenyér és zsömle, valami pogácsához hasonló ízű szintén zsömle , 2 féle felvágott, sajtok. Rengeteg friss zöldség, saláta, ez ebédnél és vacsoránál is volt. Többnyire 2 féle leves, ami előző este megmaradt, azt rakták ki reggelire is. 1 héten keresztül 3 féle leves volt, ami hideg volt.

Ebéd és vacsora: Hal minden nap volt valamilyen formában. Európai fűszerezés, finomak lettek volna, ha nem lett volna hideg minden. Mikrót nem ismerik, hiába kértünk.

Vacsora 19:-21 óra között volt, de ha fél 8 körül nem mentünk le enni, akkor már utána nem volt mit, ugyanis nem töltötték fel a badellákat, alatta csak forró víz volt, amit nem melegítettek utána, így pedig hamar kihűlt minden. Sült krumplit pl. hidegen hozták már eleve ki a konyháról.

Ebédnél is és vacsoránál is volt mindig valami frissen sült, ott rengeteget kellett várni. 8 órakor már nem sütöttek semmit viszont.

Gyümölcs: 1-2 tálcával kihoztak, valaki 2-3 nagy tányérral szedett, persze a felét otthagyták, az ment ki a kukába.

Süteményes pult szintén 8 órakor már üres volt és nem hoztak ki többet.

Hotel szolgáltatások
5 csillagtól igen messze van, ultra all inclusive ellátástól meg pláne. Estére volt, hogy elfogytak a rövid italok, volt, hogy sör sem volt. A szénsavas üdítőt pl, Sprite, a gépből töltötték fel a literes üvegekbe, és abból adtak. Szénsavmentes üdítő nincs, csak víz folyik helyette.

Minden ragad a kosztól, mocsoktól, hemzsegtek a darazsak a pultnál, nem takarítanak semmit sem. Ha kiömlik valami, az ott is marad estig. Este leslagoznak mindent, aztán úgy is hagyják, állandóan állnak a nagy tócsák mindenhol, nagyon balesetveszélyes.

Tengerpart
A tengerpart pár perces sétával volt elérhető, viszont nem saját strand, helyiek is oda mehetnek. A büfében csak víz, kávé volt, ami bele tartozik az ultra all inclusive ellátásba.

Névtelen, 2018.09.25., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.18.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Özkaymak Marina

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon-nagyon jó volt !Gyönyörű hely ,tisztaság,kiszolgálás,minden nagyon rendben volt!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon-nagyon jó volt !Gyönyörű hely ,tisztaság,kiszolgálás,minden nagyon rendben volt! Teljes értékelés megtekintése

Lőrincz Anna, 2018.09.24., Tartózkodás dátuma: 2018.09.12 - 09.19.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Sherwood Greenwood Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 1,6 5* nak hirdetett szálloda ami 2 * nak sem felel meg, nem ajánlom senkinek.

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás típusa
 • 3 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
5* nak hirdetett szálloda ami 2 * nak sem felel meg, nem ajánlom senkinek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda központi helyen van. A szoba úgy ahogy elfogadható, aludni jó. A minibárt nem töltötték fel mindennap, a pipere cuccokat sem, holott a szálloda ismertetőjében ezt hirdették. A szálloda koszos, mocskos, rajtunk kívül csak oroszok voltak, az is a rosszabb fajtából.A takarítás abból állt, hogy este leslagoztak mindent, a székeket, az asztalokat a teraszokon.Ennek következtében mindenhol állt a víz napközben is, ami nagyon balesetveszélyes, többen is elcsúsztak a víztócsákban. Ha valaki reggel kiöntötte az üdítőt véletlenül a teraszon a bárnál, az egésznap ott volt, senki nem takarította fel. Az asztalok és székek ragadtak a kosztól.

Ellátás
A reggelinél alig volt választék, kevés sajt, 2 féle felvágott, az egyiket még a kutyámnak sem adnám oda. Kinnt a teraszon csak tükörtojást sütöttek. Az ebédnél és a vacsoránál többféle húsos étel volt, volt 2 féle krémleves de mindennap ugyanaz. Ízre az ételek nem lettek volna rosszak, de minden hideg volt. Mikró nem volt. a vacsora 7-9-ig volt, de 8 órakor már nem volt választék, mert nem töltötték fel a badellákat. 8 órakor csak a nagy üresség volt a süteményes és a gyümölcsös pultokon.

Hotel szolgáltatások
Ultra allinclusivnak hirdetett szálloda ami nem felelt meg a valóságnak, nagyon szegényes ellátás volt.

Tengerpart
A tenger part pár perc séta volt, a tengerparton leharcolt napágyak. Egy büfé volt ahol volt egy kávé automata és egy üdítő automata, amiben csak édes vízszerű italok voltak. A enger szép volt, meleg volt.

Névtelen, 2018.09.24., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.18.
Régió: Törökország Törökország, Kemer, Hotel: Özkaymak Marina

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)