Vélemények a szállodákról
Antalya - Törökország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7,4 Hibátlan volt.

 • 7,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Hibátlan volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba tiszta, a hotel jó.

Ellátás
Az ételek finomak, nagy a választak, mindenki megtalálta azt, ami neki tetszett.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások jók, mindennap másik program, gyerkőcmegőrző, stb.

Tengerpart
A tengerpart 1p séta, a víz tiszta, a part aprókavicsos.

Bitter Norbert, 2019.10.16., Tartózkodás dátuma: 2019.10.06 - 10.13.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Sealife Family Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,2 A szállodáról összességében ugyanaz volt a tapasztalatunk, mint amit mi is olvastunk az elöttünk ott járóktók. Maga a hely szép és...

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
A szállodáról összességében ugyanaz volt a tapasztalatunk, mint amit mi is olvastunk az elöttünk ott járóktók. Maga a hely szép és tiszta, az ellátás szuper, de nem fiatal társaságnak való hely. 40-50 éves családos embereknek akik pihenni szeretnének teljesen megfelelő, a programok is nekik kedveznek. Ajánlani tudom :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás rendkívül tiszta volt a szobáktól kezdve az összes helységig. A medencék környékét minden este locsolták és fertőtlenítették, a benne levő vízre sem volt semmi panasz. A szobákat minden nap rendesen áttakarították, abszolút meg voltunk elégedve e tekintetben.

Ellátás
Ultra all-inclusive ellátáshoz mérten, az ételek finomak és változatosak voltak. Akár napi ötször is tudtunk enni, ami számomra igen pozitív volt. A héjas gyümölcsöket kerültük a biztonság kedvéért, de alapjába véve minden rendben volt. Ital fogyasztás is korlátlan, és az alkoholt egyáltalán nem vivezik, sőt inkább túl tömény minden:)

Hotel szolgáltatások
A hotel szolgáltatásai hagytak kívánni valót maguk után. A személyzet szinte egyáltalán nem beszél angolul, pár szót megértenek, de kommunikálni nehezen lehetett velük. Az entertaiment gyenge, minden héten ugyan azok a fellépők vannak, néha alig bírtuk már nézni, olyan unalmas volt. A zenét lekapcsolják már 11 éjfél fele, maga a zene is sokszor rossz volt. Sehol egy mai sláger, csak névtelen előadók és török zene. Mivel mi hárman voltunk fiatal srácok, napközben mindig minket akartak bevonni minden programba, ami a második nap után már zavaró volt. Egyszóval nem szórakoztunk nagyon jól az egy hét alatt.

Tengerpart
A privát tengerpartot könnyen meg lehet közelíteni, 3-5 perc séta a hoteltől egy nagy kertes területen keresztül. Sok időt nem töltöttünk el itt, inkább a medencéket használtuk. Tisztasága rendben volt, a napágyak kicsit zsúfoltan vannak elhelyezve.

Roland C., 2019.10.15., Tartózkodás dátuma: 2019.08.17 - 08.24.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Melas Lara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat, minden adott volt hozzá. A transzfer szervezése, a szálloda színvonala, az étel minősége is tökéletes volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, minden adott volt hozzá.

A transzfer szervezése, a szálloda színvonala, az étel minősége is tökéletes volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A promó szoba az igényeinket kielégítette, a medencék nagyok és tiszták voltak.

Ellátás
All incluse ellátás jó választás volt, 0-24 órában lehetett fogyasztani.

Nem voltunk időhöz kötve, ami nagy előny a programok szervezésénél is.

Hotel szolgáltatások
Rendben volt.

Tengerpart
Közel volt a szálloda saját tengerpartja, ahol szintén tökéletes volt a kiszolgálás.

Kőszegi Anikó, 2019.10.10., Tartózkodás dátuma: 2019.09.28 - 10.05.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Grand Park Lara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Életünk legjobb nyaralását töltöttük itt... eddig. :) A szálloda területén minden igényt kielégítő szolgáltatások találhatóak. Aki...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Életünk legjobb nyaralását töltöttük itt... eddig. :)

A szálloda területén minden igényt kielégítő szolgáltatások találhatóak. Aki pihenni akar, letelepszik a relax medence körül, aki mozogni, azt a másik medencében megmozgatják az animátorok, lehet csúszdázni és van egy gyerekmedence is. Mindig található szabad napágy, nem muszáj hajnalban lefoglalni.

Három étterem, és több büfé is elérhető néhány lépésre a medencéktől. A szálloda egyik csendesebb szegletében egy lounge bárban, kellemes jazz zene mellett lehet koktélozva beszélgetni és természetesen az egész területen elérhető az ingyenes internet szolgáltatás.

Majdnem minden este színvonalas műsorokat szerveztek, például török est, artista bemutató vagy brazil est. Aki akar, még diszkózhat is késő estig, de ezt is elcsendesítik egy idő után, így a pihenés adott.

A személyzet udvarias, jól tudnak angolul és látszik, hogy maximálisan a vendégek köré szerveznek mindent. A párom születésnapjára ajándék bort és gyümölcstálat hoztak a szobánkba.

A nyaralás végére annyiszor fogod hallani a szállodalánc betétdalát, hogy garantáltan meg fogod tanulni : It's a beautiful daa-aaa-aaay... :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Igényes berendezés, tiszta szoba, napi takarítás és még egy takarítókat ellenőrző személyzet is járja az épületeket. Bár nem sokat tartózkodtunk a szobában, de arra a kis időre megvolt a kényelmünk. Ingyen lehet használni a légkondit, naponta töltik a minibárt ásványvízzel.

Ellátás
Maximálisan kielégítette az igényeinket, sőt nem egyszer előfordult, hogy nem tudtunk választani a bőséges étel kínálatból. Majdnem 24 órában lehetett étkezni és napközben két plusz desszert stand is működött (gofri, palacsinta). Ez utóbbiakat mindenképp érdemes kipróbálni!

Hotel szolgáltatások
Kipróbáltuk a Spa-t és meg voltunk elégedve a kapott masszázs csomaggal. Alkudni itt is kötelező. :) A medencék körül néha megfordul egy fotós az asszisztensével, Jack Sparrow-val, aki, ha nem vagy résen, egy papagájt vagy egy leguánt tesz a fejedre és velük fényképezkedhetsz, majd a képeket a helyi Photo shop-ban lehet megvásárolni. Mi nem vettük meg, de ez is egy jó lehetőség a szuvenír gyűjtésre. Néhány fickó minden nap körbejárja a területet és a spa, vagy a búvár/ vízi sport szolgáltatásokat reklámozza. Szerencsére nem tukmálnak.

Meglepő módon a szálloda szuvenírboltjában az ott lévő édességek egész jó áron vannak.

Tengerpart
Az egész beach-en van ingyen, erős Wifi! Tiszta a tengerpart, állandóan szedik a szemetet és mindig van szabad napágy kellő árnyékkal. A tenger még szeptemberben is 29-30 fokos és a naplemente gyönyörű! A parton lévő büféből fel lehet tankolni, ha esetleg még maradt hely a napi 8 étkezés mellett. :)

János F., 2019.10.03., Tartózkodás dátuma: 2019.09.11 - 09.18.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Grand Park Lara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 nagyon elégedett voltam

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
nagyon elégedett voltam Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
szép, tiszta szobák

Ellátás
hatalmas választék, finom kaják

Hotel szolgáltatások
rendben voltak

Tengerpart
kavicsos, gyorsan mélyülő part, tiszta víz

Névtelen, 2019.10.01., Tartózkodás dátuma: 2019.09.21 - 09.28.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Sealife Family Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 Tökéletes volt minden. Csak ajánlani tudom ezt a szállodát :) A programok, az étkezés, a kiszolgálás :)

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Tökéletes volt minden. Csak ajánlani tudom ezt a szállodát :) A programok, az étkezés, a kiszolgálás :) Teljes értékelés megtekintése

Alexandra B., 2019.09.30., Tartózkodás dátuma: 2019.09.18 - 09.25.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Kremlin Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,4 2019. szeptemberében töltöttünk itt 1 hetet. Aki nem szereti a hosszú transzfereket, annak kiváló választás, hiszen a szálloda 15...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
2019. szeptemberében töltöttünk itt 1 hetet. Aki nem szereti a hosszú transzfereket, annak kiváló választás, hiszen a szálloda 15 percnyire van a reptértől, szerintem legtöbb esetben ez az első szálloda, ahol kiteszik az utasokat. Hazafelé úton viszont úgy tűnt, a miénk lett volna az első szálloda, ahonnan felveszi a transzfer az utasokat, ezért mi inkább a taxizást választottuk (20EUR), hogy még egy órát tölthessünk el a hotelben és ne a buszon zötyögve. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kissé régies, csupa márvány, de tiszta és jól felszerelt. A recepció készséges, segítőkész. Beszéltek angolul is annyit, amennyit kellett.

Ellátás
Fantasztikus. Óriási választék reggel / délben / este. A napközeni snackek kicsit unalmasak, de úgyis egész nap csak görögdinnyét ettünk. :)

Hotel szolgáltatások
Minden van, amire szükség lehet. Medencék, csúszdák, bárok, napközben a medencénél animátorok a felnőtteknek és a gyerekeknek is kínálnak programokat, este élő zene illetve előadások, vidámpark a kicsiknek.

Tengerpart
Háááát, ez az egyetlen gyenge pont talán. Egyrészt "sokat" kell sétálni a partig, de ez valószínűleg mindenhol így van Törökországban, hiszen a szállodák hatalmas területen fekszenek, másrészt elég gyorsan mlyül, ezért gyerekkel kevésbé ideális. Délutánonként eléggé hullámzik, ami felnőttként jó móka, gyerekként viszont ijesztő lehet. A parton a nyugágyak érthetetlenül messze vannak a tengertől, csak a stégen (ingyenes) illetve a privát bungallókban (fizetős) lehet közvetlenül a tengernél, nyugágyon pihenni. Nekem ez furcsa, mert eddig ilyennel más országokban még nem találkoztam. De ha az ember korán kel, és sikerül helyet foglalnia a stégen (és gyerek nélkül utazik :)), akkor ez sem olyan nagy probléma. Bár akkor lépcsőn kell bemenni a tengerbe és nem a part felől. A tenger nagyon kellemesen meleg, a táblákra 29 fok volt írva, de szerintem ennél jóval magasabb volt a víz hőfoka, melegebb volt, mint a szálloda medencéinek vize. A tengerparton a pincérek nem jönnek ki a nyugágyakhoz, el kell menni a bárba vagy a kihelyezett hűtőládákig. A medencék mellett viszont görkoris (!) pincérek szállítják a jobbnál jobb italokat a vendégeknek a bárból a nyugágyig.

Andrea B., 2019.09.27., Tartózkodás dátuma: 2019.09.11 - 09.18.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Delphin Diva Premiere

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

Összesen: 9,2 A repülőgép 09.14-én visszaröpített bennünket a nyárba...! Így is maradt hazautazásunkig, nem volt esős napunk. A patinás szálloda...

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A repülőgép 09.14-én visszaröpített bennünket a nyárba...! Így is maradt hazautazásunkig, nem volt esős napunk. A patinás szálloda számunkra jó választás volt. "Fény és pompa" ez volt az első benyomásunk, ahogy betértünk a szálloda halljába. Mosolygott mindenki...a londiner, a recepciós, a szobalány, a felszolgálók. Ez a mosoly nem a begyakorolt "amerikai mű mosoly" volt, hanem azt sugallta, - gyere, érezd jól magad - ! Mi nem éreztük azt, hogy "rátartiak" lennének és elvárnák a borravalót. Más csatornákból arról értesültünk, hogy sok "orosz" vendég van és kifogásolható a viselkedésük...Nos, valóban nagyon sokan voltak, de nem voltak se túl harsányak, se botrányosan viselkedők. Ottlétünkkor szerintem szerintem telt ház volt, de akkora tágas terei vannak a szállodának, hogy ez nem volt zavaró. Az emeletekre 4 lifttel lehetett feljutni, mindig működött, nem kellett sokat várakozni. A légkondicionáló a szobákon kívül is mindenütt működött, kellemes hőérzetet biztosítva! Nem volt kellemetlenül hideg. A kültéri medencéket szép kis patakok, hidak-átjárók zegzugos izgalmas terek, padok tették még látványosabbá mint a képeken. Mindez buja gyönyörű örökzöldekkel, virágokkal övezve. Nagyon szép látványnak is, de a kihelyezett padokkal kiváló lehetőség a hűsölésre, pihenésre. A kiszolgáló személyzet diszkréten, szinte észrevétlenül tette a dolgát. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tengerre néző szobát kértünk és kaptunk a szállás lefoglalásakor 9. emeleten. Pazar kilátás, szép éjszakai fényekkel, reggel a kelő nap bíbor sugaraival...! Saját erkély tartozott a szobához, mely kellő méretű volt két fotelnek és egy asztalkának. Hiányzik! A tisztaság elsőosztályú volt! Mindig volt takarítás pipere készlet feltöltés, törölköző csere. Ágyneműt az 1 hét alatt 2X cserélték. Az ágy nagyon-nagyon kényelmes volt, sok-sok párnával...A szekrények-fiókok bőven elegendőek voltak a kellő mennyiségű válfával. A "lapos TV" jó minőségben sok csatornával - de nem néztük. A szobaszéf jól használható volt, de nem vettünk észre semmiféle matatást-kutatást soha. A minibár tartalmát nem vettük igénybe, egyébként mindennap járt egy 1.5 l-s ásványvíz, tea, 3 in1 nescafé, cukor. A vízforraló jól működött. A csapvízből nem ittunk soha, fogat viszont azzal mostunk. Nem volt baj! Összességében minden kivétel nélkül az ajánlatban feltüntetett módon volt. A klímaberendezés végig jól működött, szabályozható volt. A Wi-Fi a szálloda egész területén jól működött, talán a kültéri medencéknél (egyszer feküdtünk ki) néha "elment". A kinti napágyakhoz járó törölköző mindig tiszta és mosott volt, akár többször is lehetett kérni.

Ellátás
Félpanziós ellátást kértünk. A reggeli 06:30-tól 10:00 óráig, a vacsora 18:30-tól 22:00 óráig volt. Mindig volt szabad asztalunk. Volt szabadtéri és félig nyitott éttermi rész is a nagy belsőterű éttermen kívül. Az evőeszközök tisztán elegendő mennyiségben, több helyen elhelyezve...! A személyzet rendszeresen de nem sürgető módon elvitte a felesleges tányérokat, csészéket, poharakat. Ha kellet azonnal rendelkezésre álltak, amit kértünk hozták (vizet, teát, kávét) Az ellátás pedig...! Nagyon finom, változatos, bőséges. Sertéshús az nem volt, de juh, marha, csirke igen. Mindez változatosan, finoman elkészítve rengeteg salátával, zöldséggel, (nyersen v. grillezve) szószokkal/mártásokkal. A sütemények finomak, édesek! Mindenki tudja! Gyümölcsök: mindig volt 7- féle;

Hotel szolgáltatások
Rendkívül jól felkészített személyzet. Recepció: angol/orosz (én csak ezt használtam) Ha nem megy, addig gesztikulálunk, míg meg nem értjük egymást. Elutazáskor "bőröndszoba" zökkenőmentes, gyors kiszolgálás - díjtalan!

Az alagsorban szép, misztikus környezetben kipróbáltuk a "hammam"-mot. Nagyon üdítő volt. Igaz, fizetnünk kellett érte. Taxirendelés stb. nincs vele gond, -intézik.

Tengerpart
A lejutás az idén már nem volt problémás! A szálloda kertjét a szobaajtót is nyitó plasztiklappal nyitható kiskapun hagyhattuk el. Innen rögtön szembetűnik az a "lift", mely több emeletnyi magasságból levisz a tengerszinthez/parthoz. 21 fő mehet vele egyszerre, kerékpárral nem lehet! Egyszer sem romlott el míg ott voltunk. Ha ez mégis megtörténne, egy jó sok fokból álló vaslépcsőn (korlát minkét oldalán) is le lehet jutni. Lent a part aprótól dió nagyságú kavicsos. Délelőtt teljesen sima víztükör kb. 11.45-12.00 óráig. Ezután felerősödő hullámzás, lehet ekkor is fürödni. Papucs mindenképp javasolt, mert nehéz a vízből kijutni. Egy picit meredek, ezért idétlenkedésnek tűnhet. Napágy, ernyő, törölköző itt is díjtalan. 6-8 fiú ("béjvacsos) itt sürög-forog (sárga póló-piros short) ha kell, segítenek a napernyőt beállítani. Na, ők egy kicsit rámenősebbek, úgy tűnt elvárják a borravalót.

János J., 2019.09.26., Tartózkodás dátuma: 2019.09.14 - 09.21.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Rixos Downtown

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 SUPER szálloda,tökéletes egy hét.

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
SUPER szálloda,tökéletes egy hét. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden a legjobb minőségű volt.

Ellátás
Bőséges választék,nagyon finom ételek.

Hotel szolgáltatások
Minden programon részt vettünk és imadtuk.Nagyon jól éreztük magunkat.

Tengerpart
A tenger gyonyoru,mindig van hely.Azok a nagy hullámok...A bár itt is nagyon jó volt.

Nikolett M., 2019.09.20., Tartózkodás dátuma: 2019.08.31 - 09.07.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Porto Bello

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól sikerült, gyerekekkel érkeztünk, akik szintén jól érezték magukat. Bármilyen kérdésünk merült fel, megdelelő tájékoztatást...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült, gyerekekkel érkeztünk, akik szintén jól érezték magukat.

Bármilyen kérdésünk merült fel, megdelelő tájékoztatást kaptunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megfelelő volt.

Ellátás
Rendkívül változatos volt, a nap folyamán a gyerekek részére is kiváló volt, a különböző különlegességek mellett.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások rendkívül változatosak , mindenki talál kedvére valót... nagyon menni sem kell utána, mert folyamatosan megérkezve kínálják a szolgáltatásokat.

Tengerpart
A part közvetlenül kapcsolódik a szállodához, rengeteg napozóágy van, bár ezt indokolja a szálloda nagy területe is.

A parton több ponton folyamatosan biztonsági őrök, illetve vízparti felügyelők is vannak.

Vágóné Szabó Emese, 2019.09.18., Tartózkodás dátuma: 2019.09.08 - 09.15.
Régió: Törökország Törökország, Antalya, Szálloda: Venezia Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)