Vélemények a szállodákról
Alanya - Törökország

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,8 Kinézetre szép a szálloda. Folyamatosan biztosítanak étkezési lehetőséget. A bárok kiválóan működnek. Ugyanakkor az ételek nem túl...

 • 8,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Kinézetre szép a szálloda. Folyamatosan biztosítanak étkezési lehetőséget. A bárok kiválóan működnek. Ugyanakkor az ételek nem túl ízletesek. A Staff folyamatosan gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról. Minden nap folyamatosan zajlanak a programok.

Tengerpart szinte használhatatlan az apró kavicsos mivolta miatt. A visszaút a légitársasággal kiváló volt, az odaút nagyon messze volt színvonalától az oda úttal ellentétben. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba modernné berendezett és valóban oldalról a tengerre nézett.Ami nem tetszett hogy a szobában a második gyereknek csak kemping ágya volt. Nem ezt várom el egy öt csillagos szállodától.

Ellátás
Rengeteg féle étel volt elérhető reggel-délben-este.

Az ételek nem túl ízletesek. De 1-2 finom étel minden nap volt. A saláták tele vannak petrezselyemmel illetve kaporral, ami nem túl szerencsés.

Hotel szolgáltatások
Darts, billiárd, vízilabda, strandröplabda, gyerek klub, zumba, yoga, stb...

Tengerpart
Sajnos kevésbé használható a tengerpart mivel egyáltalán nem homokos hanem kavicsos. Még csak aprókacicsosnak sem mondanám.

Tóth Tamás, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.07 - 07.14.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Quattro Beach Spa & Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Csodálatos nyaralás pazar ellátás a Török tengerparton!Kedves személyzet bőséges ultra allinclusive ellátás tisztaság jellemezte a...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos nyaralás pazar ellátás a Török tengerparton!Kedves személyzet bőséges ultra allinclusive ellátás tisztaság jellemezte a Lonicera Resort hotelt!A tengerpart sekély és homokos a gyerekek és felnőttek paradicsoma!A medencék és csúszda parkok egész nap a vendégek részére álltak!Az ételek sokasága felejthetetlen!Az új szálloda minden kényelmi szinten 5* os!A modern felszereltségek technikai berendezések ámulatba ejtők!A liftek sokasága és látványa felejthetetlen!Tervezzük hogy visszatérünk!Köszönjük az utazási iroda segítségét! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda egy hatalmas komplexum ami színte egy Mini városnak felel meg!Már belépésnél a recepción leesik az ember álla a megdöbbenéstől!Gyönyörű inpozáns és tiszta!A szobánkban a kilátással a medencére 1 hétig a paradicsomban éreztük magunkat!Az “alap” felszereltség közé tartoztak:strandtáska,papucs,körömreszelő,cipőkanál,tusfürdő,balzsam,sampon stb!Bekészített tea kávé a minibár üdítőkkel vízzel tejjel!A fogyást pótolták!A klíma nagyon hallk volt egész nap üzemelt!Hatalmas tv modern bútorok kényelmes matrac az ágyon!A takarítás minden napos volt!A szobaszámot digitális kijelző mutatta,valamint csengő és kijelző amin látni lehetett hogy éppen ki kér takarítást vagy alszik a vendég!A szobák jól szigeteltek nem hallottuk a szomszédos vendégek larmájat vagy beszédeit!Hatalmas erkély székekkel asztallal és ruhaszárítóval!A kilátás a medencétől a tengeri pazar!Szerettünk kint lenni!

Ellátás
A hotel ultra allinclusíve ellátás számunkra felfoghatatlan bőséget kínált!A mindennapos étkezések olyan sok étteremben voltak lehetségesek hogy még az utolsó napon is találtunk egy új éttermet!Az ételválaszték hatalmas rentkívül választékos!A fogyóban levő ételeket azonnal pótolták!Az ital választék szintén kifogástalan!A coca coca termékek a fuze teák palackos vizek csapolt efes sör és a rengeteg tömény alkohol a pezsgő bor ír krémlikőr mindenhol minden étteremben és bárban korlátlanul volt fogyasztható egész nap!

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgaltásai szintén ámulatba ejtők voltak!A rengeteg személyzet minden tagja végezte a feladatait egész nap így soha senkinek nem lehetet problémája!Az animátorok akik a vendégek szórakoztatására figyeltek rengeteg helyszínen próbálták bevonni az éppen kicsi gyerek vagy felnőtt akár öregebb vendégeket valami mokára!A zumba a vizilabda az aerobic strandröpladda minidisco,a török est vagy a rengeteg medencénél vagy a tengerben mindenkinek mosolyt csalt az arcára!A nagyszínpadon minden este mindig más műsort adtak elő!Volt hogy népviseletben kb 30-40 animátor végigvonult az egész szállodán török zászlókkal vagy akár a tengerparton hatalmas produkciót bemutatva a vendégeknek!Pazar!

Tengerpart
A tenger hőfokú ottjártunkkor 28C” volt!A partja homokos lassan mélyülő kristálytiszta!A partra lemenő vendégeket ellenőrizték hogy megvan-e a karszalagjuk így nem odavaló embereket kizárták!A kb 20 méterre levő legközelebbi Beach bárból az italokat nem lehetet levinni a partra ezzel elkerülve a szemetelés!A tengerparti vizimentők annyira ügyeltek a biztonságra,hogy a kisebb gyermekek ha beljebb merészkedtek szülői felügyelet nélkül már fügyültek!Hatalmas odafigyeléssel tartották biztonságban a nem éppen gondos szülők gyerekeit egész nap!A bólyán túl hatalmas motorcsónak lebegett a vízben egésznapos rádiókapcsolatban!Teljes biztonságban érezhette magár mindenki!Avizi sportok mint a banán matrac vagy ernyőzés is nagy odafigyeléssel és biztonsággal kezelték!Az éppen aktuális programot Drone is követte amit a partról iranyítottak így figyeltek is!Mindennel elégedettek voltunk!

Paul Zoltán, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Lonicera Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

8 fénykép

Összesen: 5,6 Zajos, centrumban van. Sok a bazár

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 4 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Zajos, centrumban van. Sok a bazár Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon messze van a repülőtérről, a buszon nem kapcsolták be 39 fokban a légkondit

Ellátás
Tűrhető. Kevés volt a hús

Hotel szolgáltatások
Összességében 3 csillagnak megfelel, pincérek nem voltak kedvesek, mindig el akarták vinni a tányért, pedig látta, hogy mèg eszünk

Tengerpart
Az szép, apró kavicsos, moszatos kősziklák, es üregek a tenger alján. Nagyon hullámzott, de tiszta

Nagy Katalin, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.06 - 07.13.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Ergün

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon szép nyaralás volt. Ismét nagyon jól éreztük magunkat.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon szép nyaralás volt. Ismét nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Már másodszor voltunk ebben a szállodában. A partszakasz egyik legszebb szállodája.

Ellátás
Az ellátás kiváló, bőséges.

Hotel szolgáltatások
Minden igényt kielégít

Tengerpart
A part könnyen megközelíthető, tiszta napozó rész, új és kényelmes napozóágyak

Gáborné S., 2019.07.16., Tartózkodás dátuma: 2019.06.30 - 07.07.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Quattro Beach Spa & Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 A Tac Premier rendkívül jó lokacioban található. Az utcára kilépve azonnal nyüzsög az élet és 3 perc sétával a csodás Kleopátra beach-en...

 • 8,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A Tac Premier rendkívül jó lokacioban található. Az utcára kilépve azonnal nyüzsög az élet és 3 perc sétával a csodás Kleopátra beach-en tálaltuk magunkat, ahol leginkább szerettunk lenni.

A hotelben minden este színvonalas show műsort kaptunk.

Vasárnap habparty is volt.

A személyzet készséges és kedves volt.

Egyedül a koktélok minosegevel nem voltunk megelégedve. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Tac Premier Hotel 4*-os kategóriájában néhány dolog kivetelével elérte az 5*-os színvonalat is.

Egy 4. emeleti szobát kaptunk, aminek az erkélyéről csodás kilátás nyílt. A szobában sem tálaltunk kifogást. Bár a 2. ágy kisebb méretű. A fürdőszoba zuhanyzója is hallatlanul kényelmes méretű volt és jól zárt a kabin..Egyszóval egy ízléses és modern szállodai szobában lakhattunk.

Egyedül a fő út zaja volt éjszaka zavaró. Ezt egy pár füldugóval tudtam orvosolni.

Ellátás
All inclusive ellátásra fizettünk be. Azt gondolom, hogy mindenki igényét kielégítette az az étel és gyümölcs választék, ami terítéken volt. Diétázó vagy vegetáriánus vendégek is bőségesen tálalták fogukra való finomságokat.

Hotel szolgáltatások
Sajnos nem volt időnk igénybe venni.

Tengerpart
A tengerpart itt a legszebb. 4 euróért kaptunk 2 napagyat napernyővel. Aki korán kel, 7 órakor még talalhat az első sorban is. A parton levő bárban isteni mohitot kevernek 7,5 euróért. A tenger egy álom ezen a partszakaszon. 1 hét nagyon rövid volt belőle.

Rokolya Edit, 2019.07.16., Tartózkodás dátuma: 2019.07.01 - 07.08.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Tac Premier Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7 Elégedettek voltunk a nyaralással. Ár-érték arányban tökéletes volt. (last minute)

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Elégedettek voltunk a nyaralással. Ár-érték arányban tökéletes volt. (last minute) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba elfogadható, viszont a főút közelsége miatt zajos. (Ami persze nem mindenkinek probléma)

A szobában a különböző zajos turisták emelt hangja behallatszik, de ez nem a szálloda hibája.

A biztonság tökéletes még széfre sincs szükség.

Minibár extra, de erre sincs szükség az ellátás miatt.

Ellátás
Mindenki megtalálja a kedvére valót.

Hotel szolgáltatások
Megtesznek mindent a kényelemért.

Tengerpart
Nagyon közel van a part ez igazán pozitív, a főút sem zavaró mivel aluljárón keresztül lehet a vízpartot megközelíteni (kb 30m). A strand szerencsére nem zsúfolt, viszont mivel többnyire sziklás (időtől függően erős hullámokkal),így kisgyerekes családnak csak a szállodában található medence ajánlott. Összességében pozitív.

Névtelen, 2019.07.16., Tartózkodás dátuma: 2019.07.06 - 07.13.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Doris Aytur

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nagyon jol éreztük magunkat.8 napot töltöttünk ebben a szállodában.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Szervezett programok voltak szállodán...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jol éreztük magunkat.8 napot töltöttünk ebben a szállodában.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Szervezett programok voltak szállodán belül ahol a vendéket le tudták kötni(röplabda,darts,vizilabda stb) este disco éjfélig pop zenékkel.Azon a héten 3 alkalommal volt rendezvény a szállodán belül.Szálloda előterében mindennap délelőtt 2 orán keresztül és délutáni alkalommal egy hölgy zongorázott volt hogy be vonta a vendékeket is ... Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
2 ágyas szobát kaptunk ami pot ágyazhato volt.Nagyon szépen berendezett.Tengerre néző kilátással.Naponta takaritottak,cserélték a törölközöket.A szobában hűtő amit naponta töltöttek.

Ellátás
Ultra all inclusive.Az étterem részben(07:30-10 oráig reggeli,10:00-10:30-ig késői reggeli,12:30-tol-'14:30ig ebéd,19:00-21ig vacsora.Kinti étteremben bármikor gyümölcshöz, süteményhez,főtt ételhez,salátához lehetet jutni.Ezenkivül volt egy fa bodé az étterem mellett ahol a déli oráktol gofri,főtt kukorica,hot-dog,pop corn volt ingyen kaphato.Belső cukrászatban 14 orátol lehetet süteményeket fogyasztani bármilyen mennyiségben.

Hotel szolgáltatások
Wellnes,fittnesz,szauna,kozmetikai kezelés.Fodrászat.Fényképészet.Törökfürdő.Szauna,törökfürdő ingyenes,a többit térités ellenében lehetet igénybe venni.

Tengerpart
Kevert homokos apro kavicsos.De a viz első 2 nap koszos volt.Viz hőmérséklet megfelelő.A tenger kezdetétől kb 50 m-ig sziklás azon tul a meder finom homokos.Napernyőkhoz adtak törölkozöket amit meghatározott időben cserélni lehetet.Tisztaság volt jellemző a partkörül is napi 3x üritették a parti kukákat.Biztonsági szolgálat teljesitett felügyelet a parton is.

Gyólai Nikolett, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.06.27 - 07.04.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Quattro Beach Spa & Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Számunkra felejthetetlen nyaralás volt, minden szempontból, pozitív értelembe.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Számunkra felejthetetlen nyaralás volt, minden szempontból, pozitív értelembe. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás, a szobánk, mind, mind nagyon kellemes , szép, tiszta, minden elvárásomnak megfelelt.

Ellátás
Az ellátás az annyira jó volt, hogy szerintem ezt már nem is lehet tovább fokozni. Az egész terület tele volt éttermekkel, és bárokkal, ahol folyamatosan válogathattunk a legjobb italok között /koktélok,bor, sör, stb.../.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai, nagyon profin volt, megszervezve, de a legjobban az tetszett, hogy egész területen vigyáztak ránk, de észrevétlenül.

Tengerpart
A tengerparton is volt biztonsági szolgálat, csak a hotelben tartózkodó nyaralókat engedték a partra. A tenger alja finom homokos, és nagyon tiszta volt.

Tóth Tibor György, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Lonicera Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 10 Életem legjobb nyaralása volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Életem legjobb nyaralása volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tökéletes helyen volt a szállás.

Ellátás
Fantasztikus volt sz ellátás.

Hotel szolgáltatások
A hotelben minden szolgaltas elérhető volt.

Tengerpart
Tengerpart homokos és apró kavicsos. Szállodától 2 sávos autóút választja el.

Kovács Orsolya Klaudia, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Törökország Törökország, Alanya, Hotel: Mesut

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)