Vélemények és értékelések
Liptó - Szlovákia

Írja meg a véleményét

Összesen: Kissé felemás benyomást keltett.

Bevezetés
Kissé felemás benyomást keltett. Teljes leírás

Elhelyezés
Másutt szállásoltak el bennünket, mint ami az ajánlatban szerepelt, a Blankát nem láttam, így nem tudom megítélni, milyen. Különben a Bardejov-i fürdőket bolhafészeknek tartják, de én bolhákat nem vettem észre.

Ellátás
Csak svédasztalos reggelink volt - kifogástalan volt.

Hotel szolgáltatások
Az ajánlatban többek között SAT TV is szerepelt, ehelyett egy ősrégi TV volt a szobán, egy Tesla Color 343, távkapcsoló nélkül, ahol a Markíza, STV1 és STV2 fogható. A bekapcsolás után még 40 percig rossz volt a kép, csak fekete-fehér volt.

Összegzés
Mintha már megszűnőfélben lenne.

Drábek Josef, 2008.09.24., Tartózkodás időpontja: 2008.09.13 - 09.20.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Liptó, Szállás: Penzion Fontána

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: Főleg a gyönyörű időnek köszönhetően, egy szép nyaralás volt.

Bevezetés
Főleg a gyönyörű időnek köszönhetően, egy szép nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Régebbi , de felújított, 3 csillagos szálloda, a felújítás szakaszos. Kétágyas szobában laktunk, fürdőszobával, ahol zuhany és WC van. A szobán volt minibár és TV. Mivel csak aludni jártunk a szobára, megfelelt. Erkélyünk nem volt és az ablak kb. másfél m-re lehet a talajtól. A szobán pehelypaplanok voltak, nagyon poros volt és minden tele volt tollpihével, pedig naponta takarítottak. A fürdőszobában nincs szellőző és mindig furcsa csatornaszagot éreztem, talán a zuhany körüli függöny miatt, ami nem műanyagból, hanem textíliából készült. Zuhanyozás után olyan volt, mint az iskolatábláknál a nedves szivacs. Különben a takarítás rendben volt. A csapvíz ihatatlan a szobán. Eszembe jutott, ki tudja, milyen vizet használnak főzéshez, vagy a gyümölcs, zöldség lemosásához.

Ellátás
Félpanziónk volt, svédasztalos reggeli és vacsora. Reggelire hidegtálak voltak, de meleg ételt is kínáltak, volt gabonapehely és édes péksütemény is. Kínáltak joghurtot, gyümölcsöt és zöldséget. Különféle kávét, teát, hűtött dzsúsz kaptunk. Vacsorára volt leves és kb. 5 féle főfogás, jó volt a választék, voltak zöldségsaláták, gyümölcs és sütemény. A vacsoránál csak az italok ára volt kissé meglepő. A 250 ml-es üdítő 45 koronába került - Toma dzsúsz, Vinea, 7UP. Az étkezésen kívül volt pizza, gyereksarok.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatást nem vettünk igénybe, így ezt nem tudom megítélni. Az ajánlatban szerepelt masszázs, medence, jacuzzi, szauna, szolárium, konditerem, asztalitenisz, biliárd, kosárlabda, játszótér a gyerekeknek. Kedvezményes áron kínálták a Besenova-i föürdőbe a belépődíjat, a Tatralandban fekvő Western City -bea belépőt és a Tarzania parkot. Amikor a recepción rákérdeztünk Westerlandra, nem tudtak közelebbi információval szolgálni. A szálloda mellett volt egy fizetett parkoló, ez sem volt egy elhanyagolható összeg.

Összegzés
Kellemes nyaralás volt, az ára is megfelelt, de mégegyszer ebben a szállodában lakni...ezt jól meggondolnám. A Demenovai katlant és Jasnát viszont mindenkinek ajánlom, gyönyörű, ez Szlovákia nagyon szép része.

Névtelen, 2008.08.04., Tartózkodás időpontja: 2008.07.27 - 08.02.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Liptó, Szállás: Junior

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 10 Szuper hely, sokféle attrakcióval, termálvíz is van, miközben egy nagyon nyugodt helyen fekszik. A tulajdonos egy kellemes, nagyon...

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
Szuper hely, sokféle attrakcióval, termálvíz is van, miközben egy nagyon nyugodt helyen fekszik. A tulajdonos egy kellemes, nagyon készséges úr volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A 3 szobán kb. 9 ember fér el. Egyetlen gondot csak az jelentett, hogy egy kicsit hűvös volt. A nappaliban hidegebb volt, mint amihez átlalában szoktunk, de ha összebújtunk, nem fáztunk.
A konyha jól felszerelt, nem hiányzott a tűzhely és a mikrohullámú sütő sem.Volt elég edény is. Az ágyak kellemesek, kényelmesek. Mindenütt szőnyeg volt. Minden helyiség kellemes, otthonosan berendezett, plüssállatkák, kerámia...mint otthon.
A kunyhó jól elérhető, hóláncra nem volt szükség.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk.

Hotel szolgáltatások
A tulajdonos kellemes és maximálisan előzékeny.

Tengerpart
A közelben volt 2 termálfürdő, ami az év 365 napján nyitva tart. Nagyon elégedettek voltunk, örökre ott maradtam volna. Csodálatos a melegvízben fürödni, amikor kint hull a hó.

Összegzés
Szuper? Ajánlom?
A kezdeti nehézségek ellenére, amit az utazási iroda okozott azzal, hogy a tulajdonosnak nem jelentett be bennünket és ő más vendégeket szállásolt el, végül is minden megoldódott és rendben volt.

Kiliánová Valérie, 2008.01.06., Tartózkodás időpontja: 2008.01.05 - 2007.12.29.
Régió: Szlovákia Szlovákia, Liptó, Szállás: Ploštín

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)