Vélemények és értékelések
Waduwa - Srí Lanka

Írja meg a véleményét

Összesen: 7.8 A hideg télben forró napsütésre és meleg tengerre vágytam, ezt itt megtaláltam.

  • 8 Szállás
  • 7 Ellátás
  • 9 Környék
  • 7 Alapár

Összegzés:
A hideg télben forró napsütésre és meleg tengerre vágytam, ezt itt megtaláltam. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba és fürdőszoba tiszta, jól felszerelt.

Ellátás
A svédasztalos választék kissé szűkös volt, a tálaló edények gyorsan kiürültek, sokat kellet várni az újratöltésre.

Hotel szolgáltatások
Egy hét alatt két egymást követő éjjel is rendkívül hagos szabadtéri zenét "szolgáltattak" éjfél utánig, amiről lemondtam volna. A wifi csak a recepción volt elérhető de gyakran akadozott az ellátás.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a parton fekszik, de kerítés veszi körül. A tengert csak több száz méteres gyaloglással lehet elérni egy kapun keresztül. A part homokos, tiszta, a vízben sincs látható szennyeződés. Csak kevés vendég volt a parton és a szállodában is.

Horváth Imre, 2020.02.20., Tartózkodás időpontja: 2020.02.10 - 02.17.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Szállás: Villa Ocean View

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Medence 1 fénykép

Összesen: Nagyon szép szálloda, az óceán csodálatosan meleg, nagyon jó az étel és kellemesek az emberek.

Bevezetés
Nagyon szép szálloda, az óceán csodálatosan meleg, nagyon jó az étel és kellemesek az emberek. Teljes leírás

Elhelyezés
Kétféle szoba közül választhat: A superior szobáért +1500 koronát kell fizetni, ez a főépületben van, tiszta, nagyon tágas és gyönyörű róla a kilátás. A Cabana szobák bungalókban vannak, a nagyságuk az előzőeknek csak a fele, elég szorosan laktunk ott és alig volt magánéletünk.

Ellátás
Nagyon-nagyon finom, egy-egy étel eléggé pikáns, így egyes köretekkel legyen óvatos. Sokféle húst, zöldséget és köretet kínáltak. Kitűnő az ananász.

Hotel szolgáltatások
A mosoly nem kerül semmibe és így ha bármilyen gondja lesz, szívesen segítenek. Kiabálással, agresszivitással is célt ér, de lassabban. Ez egy olyan ország, ahol nem olyan stresszel tele az élet mint nálunk és minden kicsit tovább tart. Inkább mosolyogjon és ha ez önnek nem jelent gondot, adjon 1 dollár borravalót - ami nem kötelező - de nagyon elégedett lesz.

Tengerpart
Gyönyörű. Amerre csak ellát, a homok sárga színű és pálmaligettel övezett a strand. Az óceán csodálatosan meleg, de vad, erős hullámok , áramlatok voltak. Ha nem becsüli túl az erejét, nagyon szép fürdést biztosít. Nemcsak az óceán hullámaival kell vigyázni , de azokkal is ami a partról verődik vissza. Nem azoknak való hely, akik nem tudnak úszni, vagy nem szeretik a hullámokat. Szinte minden szállodánál ilyen vad az óceán. A szállodának 3 medencéje van. A szálloda kertjében vannak nyugágyak és napernyők, valamit fizetni is kell értük. A kert közvetlen szomszédságában - 2 m-re - van a strand ,ahol gyönyörűek a pálmák. A vízbe nincs szükség lábbelire, a part és a víz alja gyönyörű homokos. Búvárfelszerelésre nem lesz szüksége, az erős hullámzás miatt nem látni semmit és korallok sem voltak.

Összegzés
Maximálisan elégedettek voltunk. Vigyázzon, ez egy trópusi vidék, ahol a fűben 2 m-es kígyóval ill. 1,5 m-es varánusszal is találkozhat. A szállodának van egy elefántja, Monika, amit meglovagolhatnak a gyerekek és a felnőttek. A superior szobákban az elektromos szúnyogirtóban naponta cserélik a betétet. A recepción adaptert kell kérni az elektromos csatlakozókhoz , gond nélkül kap. Ne feledjen el mosolyogni.

Sobotovičová Janka, 2008.02.27.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Szállás: Villa Ocean View

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (12) Nem (0)

Összesen: 4.2 Trópusi a természet, gyönyörű volt az idő, áttetsző a tenger, kókuszpálmák voltak és sok a történelmi nevezetesség.

  • 2.9 Szállás
  • 6.8 Ellátás
  • 4.3 Környék
  • 3 Alapár

Bevezetés
Trópusi a természet, gyönyörű volt az idő, áttetsző a tenger, kókuszpálmák voltak és sok a történelmi nevezetesség. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman molyirtótól bűzlött, tele volt hangyával és szúnyogokkal, az ágynemű nem tiszta, talán használt volt- lefizetni, lefizetni, lefizetni...

Ellátás
Egyhangú az egész nyaralás alatt, de volt választék, a kiszolgálás lassú, a reggelinél talán nem is volt, a tisztaság is csak közepes.

Fakultatív programok, túrák
Az Eso Travel idegenvezetőjében nagyot csalódtam. Az egész nyaralás alatt nem mutatott érdeklődést. A nyaralás 5. napján találkoztunk vele, azt is a mi kérésünkre. A Cedok idegenvezetőjének köszönhetően kirándulhattunk.

Összegzés
Srí Lankára többé nem mennék. A legnagyobb sokkot az jelentette, amikor otthon kinyitottam a bőröndöt, egy kb. 17 cm-es százlábú mászott ki belőle. A bőröndöm zárja megsérült, Charter járattal sem utaznék többé - káosz volt és késés, a repülőút is rossz volt. Az árnak nem felelt meg.

Černická Libuša, 2008.01.17., Tartózkodás időpontja: 2008.01.09 - 2007.12.29.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Szállás: Villa Ocean View

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (0)

Összesen: Jó, nyugodt, minden volt, amire szükségünk lehetett.

Bevezetés
Jó, nyugodt, minden volt, amire szükségünk lehetett. Teljes leírás

Elhelyezés
Jó, a fürdőszobában a zuhany ajtaja szorult.

Ellátás
Egyetlen hiba az volt, hogy később már kisebb volt a választék.

Hotel szolgáltatások
Megjegyzés nélkül.

Tengerpart
A strand megfelelt a katalógus képeinek. - jó.

Összegzés
Nyugodt hely, családi légkör uralkodott.

Nožka Karel, 2006.02.17., Tartózkodás időpontja: 2006.02.04 - 02.11.
Régió: Srí Lanka Srí Lanka, Waduwa, Szállás: Hibiscus Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (3)