Vélemények és értékelések
Menorca - Spanyolország

Írja meg a véleményét

Összesen:: Kellemes nyaralás volt, mesés, tiszta a tenger.

Bevezetés
Kellemes nyaralás volt, mesés, tiszta a tenger. Teljes leírás

Elhelyezés
Standard színvonalon berendezett ,célszerű, elég tágas szobáik vannak. Volt pár TV csatorna, többnyire angol, német,...spanyol.

Ellátás
Gazdag svédasztalos reggelit és vacsorát kínáltak. Az alapkínálat naponta egyforma, de mindig kaptunk legalább egyféle újdonságot is, vagy más fajta köretet. Az étel nagyon ízlett. Este vásárolni kell az italokat.

Hotel szolgáltatások
A szálloda nagyon tiszta, a szobákat naponta takarítják, cserélnek törölközőt. A recepción nagyon készségesek.

Tengerpart
A szállodából a járdán keresztül juthattunk a strandra, de a kis gyalogúton, a domboldalról közelebb van. Mindkettőn nehéz babakocsival közlekedni. A homok finomszemcsés, gyerekeknek való. A strandot takarítják, de zuhanyok nincsenek - a szállodai medence mellett zuhanyozhat. A vízbe jutás az elején akadálymentes, de pár méterre már úszni is lehet.

Összegzés
A nyaralás nagyon tetszett. Csak a strandra lehetne kellemesebb az út, különben kifogástalan volt .

Kronusová Alena, 2008.09.04., Tartózkodás időpontja: 2008.08.27 - 09.03.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Club Hotel Aguamarina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

1 fénykép

Összesen:: 9,1 Nagyon szép, nyugodt hely, gyönyörű a környék.

 • 8,7 Szállás
 • 9,2 Ellátás
 • 9,3 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Nagyon szép, nyugodt hely, gyönyörű a környék. Teljes leírás

Elhelyezés
A 3 csillagos kategóriának megfelelő, tiszta, naponta takarítottak, cseréltek törölközőt, 1x ágyneműt is. Az erkélyen elkelne egy ruhaszárító és egy asztalka.

Ellátás
A reggelinél ismétlődik a kínálat, vacsorára mindig más volt a választék, voltak spanyol specialitások is. Az italok viszonylag drágák.

Hotel szolgáltatások
Nagyon jó.

Tengerpart
Tiszta és nagyon szép, a tenger azúrkék és tiszta, csak a szállodába dombra felfelé vezet a strandról az út, ez kicsit megerőltető.

Összegzés
Nagyon jó, csak a medencében nagyon sokan voltak és nagy felfújható csónakokkal. Inkább az Aquamarina másik épületében laktam volna, ami közelebb fekszik a tengerhez.

Chvojková Hana, 2008.09.02., Tartózkodás időpontja: 2008.08.20 - 08.27.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Club Hotel Aguamarina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen:: 8,9 A sziget egyik legjobb szállodája. Az eredetileg megrendelt szállodában teltház volt, így jutottam ebbe a szállodába, különben az ára...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 6,7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A sziget egyik legjobb szállodája. Az eredetileg megrendelt szállodában teltház volt, így jutottam ebbe a szállodába, különben az ára miatt nem engedhettem volna meg magamnak. Teljes leírás

Elhelyezés
Tökéletes, apartmanok voltak konyhával, zuhanysarokkal, káddal,...

Ellátás
Sok országot beutaztam már, sok szállodában laktam, de ez kifogástalan , tökéletes volt. Volt hal, húsok, gyümölcs, édesség,...

Hotel szolgáltatások
Problémamentes, nagyon színvonalas.

Tengerpart
Ez volt az egyetlen negatívum. Ez egy vulkáni sziget, a szállodáknak nincsenek strandjai, csak közös, nyilvános strandok voltak.

Összegzés
Feledhetetlen nyaralás volt, ha nem került volna sor szállodacserére, nem jutottam volna el egy ilyen szállodába. Jól szituált vendégeknek ajánlom, minden korosztálynak, gyerekeknek is megfelel.

Mladý Luboš, 2008.08.23., Tartózkodás időpontja: 2008.08.06 - 08.13.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Insotel Punta Prima Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen:: Szép szálloda, kitűnő az AI, de nincs strand és sok ott a gyerek.

Bevezetés
Szép szálloda, kitűnő az AI, de nincs strand és sok ott a gyerek. Teljes leírás

Elhelyezés
Standard színvonalú szobáik vannak, nem egy luxus, de tiszta, jó.

Ellátás
Kitűnő, változatos, sokféle ételt kínáltak, előételt, leveseket, süteményt, gyümölcsöt. Nagyon jó AI volt.

Hotel szolgáltatások
Jó, a recepción dolgozó spanyol hölgy beszélt csehül.

Tengerpart
Nem volt. A szállodától 500 m-re ugyan van egy strandhoz haosnló valami, de tele volt iszappal és az ott horgonyzó halászhajókról származó szeméttel. A 30 km-re fekvő strandra ugyan elvitt az ingyenes autóbusz, de ezt előző nap meg kell rendelnie és ha kedveztőtlen az időjárás, pechje van.

Összegzés
A szállás jó volt, az étkezés nagyszerű, de a szálloda közelében nincs strand. Gyönyörű vidék, de sok hangos gyerek volt a szállodában...

Belica Martin, 2008.08.18., Tartózkodás időpontja: 2007.06.20 - 06.27.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Grupotel Mar de Menorca

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: A Fischer egy szuper utazási iroda, nem volt semmi problémánk, elégedetlenségre nem volt okunk.

Bevezetés
A Fischer egy szuper utazási iroda, nem volt semmi problémánk, elégedetlenségre nem volt okunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Ízléses, tiszta, megfelelő. Naponta takarítottak, cseréltek fördőlepedőt és törölközőt. Elégedett voltam.

Ellátás
Kitűnő, ínyenceknek ajánlom, élvezni fogják. Mindenből volt elég. Kiváló volt.

Hotel szolgáltatások
Elégedettek voltunk, rendben volt.

Tengerpart
A szálloda mögött, a lagúna végében volt egy kis homokos strand, ami inkább gyerekeknek való. A tengerbe lépcsőkön juthattunk a betonteraszokról . Különleges,...romantikus volt.

Összegzés
A nyaralás várakozáson felüli volt, nagy élményt jelentett. Még egyszer szeretnénk oda elmenni. Köszönjük.

Lachmanová Alena, 2008.08.07., Tartózkodás időpontja: 2008.08.06 - 07.30.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Globales Almirante Farragut

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

10 fénykép

Összesen:: Kellemes, gyermekes családoknak is megfelelő szálloda, elég sok ilyen család nyaralt ott, ami nekünk is megfelelt, mert van egy kétéves...

Bevezetés
Kellemes, gyermekes családoknak is megfelelő szálloda, elég sok ilyen család nyaralt ott, ami nekünk is megfelelt, mert van egy kétéves kislányunk. Nagyon jól működött a németeknek szervezett gyerekklub, a gyerekek számára szervezett programok is németül zajlottak. Teljes leírás

Elhelyezés
A spanyol 3 csillagos kategóriának megfelelő. Megfelelő nagyságúak az apartmanok, volt egy háló, nappali konyhával, fürdőszoba és erkély. Volt gyerekágyunk is, működött a légkondícionálás - nagyon kellemes volt - volt hűtőszekrény, mikrohullámú sütő...

Ellátás
AI-unk volt. Az étel a 3 csillagos kategóriának megfelelő, miindig találtunk valami ehető ételt. Volt egy kis gond az italokkal - az üdítő túl édes - a víz sem túl jó, inkább csomagolt vizet vásároltunk. Az ebédlőben jók a szolgáltatások, gyerekszékek is vannak.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő, de volt egy kis gond a takarítással. Hetente 5x takarítottak, de a padlót nem mosták fel, csak kérésre, holott anélkül is elvégezhették volna. Volt 2 ingyenes teniszpálya, zálogért kölcsönöznek a medencéhez fürdőlepedőt, amit hetente 2x cserélnek. Volt biliárd, asztalitenisz. A személyzet készséges - a 3 cseh idegenvezető is. A szép kis medence mellett van csúszda a gyerekeknek és egy szép, pálmákkal teli kertben van. A medence melletti napernyők, nyugágyak ingyenesek.

Tengerpart
A szálloda közelében két nagyon szép kis homokos strand található. Gyönyörű, tiszta a tenger. Az egyik strandon bérelhetők napernyők, a másikon nem. Elég sokan voltak, de ez nem zavart.

Összegzés
A pár hiányosság ellenére is tetszett ez a szálloda.

Névtelen, 2008.07.22., Tartózkodás időpontja: 2008.07.09 - 07.16.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Grupotel Club Menorca

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

2 fénykép

Összesen:: Csak annyit mondhatok, hogy Menorca várakozáson felüli volt - itt mindent megtalál - gyönyörű strandokat, érdekes történelmet...

Bevezetés
Csak annyit mondhatok, hogy Menorca várakozáson felüli volt - itt mindent megtalál - gyönyörű strandokat, érdekes történelmet... Teljes leírás

Elhelyezés
Az Aquamarina szállodának 500 szobája van - ami meglepett, mert a fotókon egyáltalán nem úgy nézett ki. A szálloda már régebbi, főleg a régebbi rész- kb. 15 évesre becsülöm. Az eslő napon egy udvarra néző szobában laktunk, ahol a szállodai személyzet 5 percenként hordta be az árut és hordta ki a szemetet, hihetetlen zajt csaptak. A szobában erősen érződött a dohányfüst szaga, amit főleg a nemdohányzók éreznek. Másnap, miután reklamáltunk , átköltözhettünk egy másik szobára. Ez tisztább volt, jobb volt a levegője is, egyetlen hibája , hogy a belső udvarra nézett, ahol 20.30-tól 24 óráig nem lehetett pihenni, mert az udvaron zajlottak a programok. Néha akkora volt tőle zaj ,hogy még az ablaktáblák is beleremegtek. Különben a szállás jó volt, a takarítás is megfelelt, tisztaság volt, a többi szolgáltatás is jó volt.

Ellátás
Jó, de egy hét elteltével egyhangúnak tűnt. A szálloda tele volt angolokkal, ennek megfelelő volt nagyjából az étel összetétele is - szalonna, tojás, stb. Nincs annál jobb, mint kb. 150 angol gyerekkel együtt étkezni az ebédlőben. Nyugalom nem lesz, mivel egymást túlkiabálják, futkároznak, a szülők pedig mindezt sztoikus nyugalommal tűrik. Ez a nevelési módszer, amikor a gyereket a kimerültségig hagyják tombolni, főleg az ebédlőben kellemetlen.

Hotel szolgáltatások
A recepción kívül más szolgáltatást nem vettünk igénybe - talán csak a medence melletti napernyőket, ami nem ingyenes, mert nem is volt, nem lenne hová tenni sem, mivel alig volt hely, még a sajátját sem tudná felállítani. A strandon 6 euróért bérelhető napernyő ,de sokkal jobb ha 8 euróért vásárol egyet. A strandon senkit sem érdekel, hogy saját napernyője van-e, mivel ez egy nyilvános strand. A szállodában hihetetlenül drága az ital , a 0,2 dl-es Pepsi 2,2 euróba került. Ilyen kategóriájú szállodához képest ez elég drága.

Tengerpart
Az első napon szuper volt, a tenger nyugodt volt, a következő napon fújt a szél ,a hullámok hínárt vetettek a partra, nagy lett a rendetlenség - a strand nem sokat ért...különben jó volt. Ajánlom a Menorca déli részén fekvő strandokat.

Összegzés
Menorca szuper, ahogy az emberek is, nem azok a jellegzetes , nyüzsgő spanyolok. Minden közel volt, érdemes autót bérelni és bejárni a szigetet. Újra elmennék, de az északi helyett inkább a sziget déli részébe. Ott jobbak a strandok. Ha különben van 12 ezer koronája, és 100 %-os komfortot szeretne, menjen inkább Egyiptomba. Jobb szállást, szolgáltatást, stb. kap. Ez itt Európa, ahol 12 ezer koronáért nem sok mindent kap.

Hrubes Miroslav, 2007.09.05., Tartózkodás időpontja: 2007.08.29 - 09.05.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Club Hotel Aguamarina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: 9,4 Menorca meglepett a gyönyörű, tiszta strandjaival, ami sokban eltér Mallorca strandjaitól. A sziget kicsi, így minden közel volt és sok a...

 • 9,7 Szállás
 • 8,2 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Menorca meglepett a gyönyörű, tiszta strandjaival, ami sokban eltér Mallorca strandjaitól. A sziget kicsi, így minden közel volt és sok a látnivaló. Minden tökéletesen megjelölt, mindenütt rend és tisztaság van és az emberek nagyon kedvesek. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás az árnak megfelelő, a szállodai szobák felújítottak, a szobán minden működött. Az A blokkban jobb a szállás, mi a B blokkban laktunk, de nem panaszkodhatom. Rögtön az elején gond volt a pótággyal, de ezt azonnal elintézték.

Ellátás
Az étel kitűnő, habár egy hét elteltével egyhangú, talán több hagyományos spanyol ételre számítottunk, de inkább a klasszikus ételek voltak túlsúlyban, főleg a gyakori hasábburgonya. Este az italokért fizetni kellett, a 0,75 literes víz 2 euróért drágának tűnt. Talán ez volt az egyetlen kifogásunk, különben az étel jó.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatások közül csak a recepciót vettük igénybe - tökéletes volt, jók voltak a sportprogramok is - sztrecsing, aqua gimnaszitka, aerobic - minden tetszett, egy szlovák hölgy vezette a tornát, aki nagyon kedves volt.

Tengerpart
A strand is tökéletes, eddig még sosem fordult elő, hogy a szálloda közelében ilyen szép strandunk lett volna. A vízbe jutás akadálymentes, de nem nagyon, a parttól 5 m-re már úszni lehetett. A strand és a tenger tiszta, a víz teljesen áttetsző, hullámok nincsenek.

Összegzés
A benyomásom nagyon jó, Menorca kellemes meglepetést okozott és biztosan elmegyünk még ide. Amit ajánlhatok, az az autóbérlés, járja be a szigetet, számtalan gyönyörű strandja van, ahová autóval eljuthat. Ajánlom a Mitjana és a Macarella strandot.

Vyhnánková Barbora, 2007.08.20., Tartózkodás időpontja: 2007.08.01 - 07.25.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Club Hotel Aguamarina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (1)

Összesen:: 9,4 Gyönyörű nyaralás volt, tökéletes volt a szervezés, a repülésnél késésünk sem volt, szuper volt az étel.

 • 9,4 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8,7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Gyönyörű nyaralás volt, tökéletes volt a szervezés, a repülésnél késésünk sem volt, szuper volt az étel. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk szerényebb volt, de a fürdőszoba szép.

Ellátás
Kitűnő, naponta nagy volt a választék, sok gyömölcsöt, zöldséget, kitűnő süteményeket és fagylaltot kínáltak.

Hotel szolgáltatások
A medencén kívül mást nem vettünk igénybe.

Tengerpart
Nagyon sokan voltak, de gyönyörű.

Összegzés
Szuper.

Cikánková Petra, 2007.08.20., Tartózkodás időpontja: 2007.07.18 - 07.11.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Smartline Cala n Bosch

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen:: 5,7 A katalógus nem említi, hogy nem lehet a tengerhez eljutni. Az autóbusszal valő közlekedés nem jó.

 • 6,3 Szállás
 • 9,6 Ellátás
 • 2,7 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
A katalógus nem említi, hogy nem lehet a tengerhez eljutni. Az autóbusszal valő közlekedés nem jó. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelt, de semmi extra. Rossz a tengerhez jutás.

Ellátás
All Incluisve - kommentár nékül.

Tengerpart
Tulajdonképpen nem volt.

Összegzés
Többet vártam ettől a nyaralástól.

Bárta Lubomír, 2007.08.20., Tartózkodás időpontja: 2007.08.08 - 08.01.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Menorca, : Grupotel Mar de Menorca

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)