Vélemények a szállodákról
Costa Dorada - Spanyolország

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Minden kifogástalan volt, érkezés-indulás is rendben volt. Eddigi legjobb nyralásunk, 8 éve járunk külföldre.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden kifogástalan volt, érkezés-indulás is rendben volt. Eddigi legjobb nyralásunk, 8 éve járunk külföldre. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Minden napos takarítás, modern szoba, klíma, kedves személyzet. Tisztaság és rend.

Ellátás
Nem lehetett panaszkodni az ételek mennyiségére és minőségére. Változatos volt, tematius műsorokhoz illő ételekkel.

Hotel szolgáltatások
Esténként műsorok voltak éjfélig, nagyon jól éreztük magunkat közben.

Tengerpart
Lépcsőn tudtunk lejutni a partra, akinek ez megterhelő, az lejtős utszakaszon jutott lesz. Tiszta part, ahol bár, étkezde és bérelhető nyugàgy is volt. Napközben közepesen zsúfolt a part, délelőtt és este inkább futók és szórakozó fiatalok voltak. A víz és a part tiszta, naponta takarítják.

Györgyné Vincze Beáta, 2019.08.12., Tartózkodás dátuma: 2019.08.02 - 08.09.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8 szuper volt

 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
szuper volt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
megfelelő volt a szállás

Hotel szolgáltatások
minden szolgáltatás megfefelő volt

Tengerpart
a tengerpart kb 500 méterre volt, gyalogosan lehetett megközelíteni, a part eléggé zsúfolt volt, a vízminőség kiváló volt.

Géza K., 2019.08.05., Tartózkodás dátuma: 2019.07.26 - 08.02.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: Salou Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,2 A szoba kényelmes volt és tiszta, a szállodai személyzet készséges, megfelelt a hely a 3 csillagos minősítésnek.

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A szoba kényelmes volt és tiszta, a szállodai személyzet készséges, megfelelt a hely a 3 csillagos minősítésnek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda területére bárki beléphet, nem ellenőrzik semmivel sem a jogosultságot, így egy utastársunk táskáját ellopták a recepció előtti területről a bejelentkezéskor. Később is azt tapasztaltuk, teljesen szabad a ki-bejárás. Ez abból a szempontból nem szerencsés, hogy a szoba ajtaja nem jól záródott, néha kinyílt, bezárni is csak úgy lehetett ha nagy lendülettel becsaptuk (a módszert a takarítónő mutatta meg).

Ellátás
Rendkívül széles az ételválaszték, a sült húsételek kissé kemények voltak, de ettől eltekintve mindig találtunk megfelelőt. A korai reggelinél csak édes kekszek, sütemények voltak, nem volt kitéve sem vaj, sem péksütemény, ahogy azt az idegenvezető első napon ígérte.

Hotel szolgáltatások
A wellness részleget nem vettük igénybe, így azt véleményezni nem tudom. A szállodához tartozó teraszon változatos programok voltak.

Tengerpart
A tengerpart nagyon közel volt, azonban meredek lépcsőn vagy lejtős szakaszon lehetett megközelíteni, ez idősebbek, térdfájósok számára nehézséget okozott, fiataloknak nem probléma.

Dr. Harasztosi Réka Csilla, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.05 - 07.12.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Salou Park II

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 A szállás elfoglalásának ideje alatt, recepciónál a kézipoggyászunkat ellopták. Biztonsági szolgálat nincs, a kamera felvétel nem...

 • 3 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
A szállás elfoglalásának ideje alatt, recepciónál a kézipoggyászunkat ellopták. Biztonsági szolgálat nincs, a kamera felvétel nem visszanézhető. A Wi-Fi minősíthetetlen optimális esetben 0.3 mbt/s. Hűtőt bérelni kell amely olyan méretű, hogy 4 db 1,5 l flakon fér el benne és csak borhűtőként funkcionál (10 fokra hűt) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba rendezett tiszta 32 colos lcd tv felszerelt 99 spanyol csatornát lehet nézni, de usb csatlakozója van.

Ellátás
Az ételek változatosak, Ízletesek.

Hotel szolgáltatások
A recepción nincs fordító szoftver, a portások spanyolul, oroszul, angolul beszélnek németül magyarul nem értenek semmit.

Tengerpart
A tengerpartra meredek lépcsőn lehet lejutni (6 emelet), vagy 500 m kerülővel enyhébb lejtőn

Névtelen, 2019.07.16., Tartózkodás dátuma: 2019.07.05 - 07.12.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Salou Park II

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nagyon jól éreztük magunkat, minden szempontból. Eddig ez volt a legjobb nyaralás: a szállás szuper volt, a tengerpart is, a víz is,...

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, minden szempontból. Eddig ez volt a legjobb nyaralás: a szállás szuper volt, a tengerpart is, a víz is, tiszta is volt minden, az étkezés szempontjából is minden szuper volt, és a transzfert is jól megoldották. Egy megjegyzés a szervezőknek: arról küldhetnek pontosabb infót, hogy ha beér a gép, akkor hol, pontosan kit keressünk, mert így egy kicsit inkább a "csorda" után mentünk :) De nem volt gond, de esetleg egy pontos hely megjelölés és fénykép az idegenvezetőről még nagyobb segítség lehet. De minden szuper volt, köszönjük a segítséget! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Felújított szobát kaptunk és nagyon szép volt, megfelelően tágas, az ágy kényelmes, ízlésesen berendezett szoba. Volt minden, ami kellett, naponta takarították is a szobát és cserélték a törölközőket is. Egy valamit jegyeznék meg, hogy a hűtőért fizetni kell, szerintem, azért egy ilyen szállodában, ilyen árért, ez azért benne lehetne, illetve a wifi sokszor ledobott, nehézkes volt a csatlakozás. De minden más nagyon rendben volt, nagyon élveztük! Kedvesek voltak az ott dolgozók is, amíg esetleg a vacsorára kicsit vártál, addig finom falatokkal kínáltak, mindig volt program.

Ellátás
Nagyon jó volt a reggeli és a vacsora. Válzozatos volt, meglepett, hogy vacsorára szinte mindig más volt. AKi esetleg diétázik, az is bőven megtalálta a megfelelő ételeket - bár ez így elég nehéz volt, mert annyi finomság volt és annyi minden, hogy nehéz volt ellenállni. Nagyon ízlett minden!

Hotel szolgáltatások
Volt wifi, de ez sokszor akadozott, vagy ledobott, minimális dolgokra lehet inkább csak használni. A hűtőért fizetni kell, ezt kicsit nehezményezem. Volt csomagmegőrző, viszont, ha le szeretnénk mérni a csomagot, azért is fizetni kell. De minden más rendben volt.

Tengerpart
Még sosem voltam ilyen tiszta tengerparton! Nagyon rendezett, látszik, hogy gondosan ápolják, rendben tartják, elég tiszta is volt. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Nagyon szép!

Dorottya N., 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.05 - 07.12.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

costa dorada1 2 fénykép

Összesen: 9,4 Az 1 hét sajnos kevés, mire bejártuk a környéket,letelt a nyaralás:)Salou gyönyörű,tiszta, csak nagy a tömeg.Egyetlen egy helyen lehet...

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Az 1 hét sajnos kevés, mire bejártuk a környéket,letelt a nyaralás:)Salou gyönyörű,tiszta, csak nagy a tömeg.Egyetlen egy helyen lehet csak robogót bérelni az egész városban!2 napra 2 robogó 150 euró(kb.:50 ezer ft.)parkolás nehézkes még a robogóval is, szigorúság van,bukósisak kötelező,járdára nem állhatsz fel. Fehér vonalnál ingyenes csak! Kék vonal fizetős!(1 napra 7 euro a robogó is) sárga vonal tilos!Sok helyre csak gyalog, vagy biciklivel lehet bemenni.Busz jegyek 2,2 euro/fő akárhány megállót mész.Vonattal másfél óra Barcelona,állomáson jegyautomatából lehet megvenni, de csak kártyával lehet fizetni(segítenek a peronnál,asszisztens áll ott mindig és ha kiadta a jegyet, akkor még a mellette lévő automatánál check in miatt be kell tenni)Ára 8,5 euro. Mi csak oda vettük meg, mert időpontra lehet csak megvenni és nem tudtuk pontosan hánykor jövünk vissza, azt Barcelonában vettük meg indulás elött.Igaz az macerásabb volt, mert ott nem mindegy melyik automatából veszik meg, de ott is segítséget lehet kérni.Helyi kis vonat jár körbe 6 euro/fő, mindegy hány megállót mész! vissza tér mindig ahol felszálltál.Port Aventura Kötelező! Online jegyet érdemes venni és a helyszínen bent elsőbbségit pluszba, mert 1 óra mire valamire feltudsz ülni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Gyönyörű szálloda, modern szobák, nagy fokú a tisztaság.Ami negatív, fizetni kellett a hűtőért, de így kaptunk egy egyszeri drink pakkot( 2 üveg 0,5l víz, 2-3 0,5 Pepsi,sprite,2 ü rostos)közelben rengeteg supermarket,éttermek.Csendes helyen van, de 1-2 utcára már a sétáló utca,teli bazárokkal,éttermekkel,kb:15 perces sétára a gyönyörű több km. hosszú parti sétány. kikövezve, teli pálmafákkal,szökőkutakkal, ami este zenél és színes!!

Ellátás
Mi félpanzión voltunk, ami bőséges, ízletes, választékos

Hotel szolgáltatások
2 nagy medence, 1 gyerek, étkezni a teraszon is lehet.A nagy medence mellett, asztalok, székek, el lehet fogyasztani az italokat, bent egy bár, biliárd asztalok, hall.Minden este animáció, műsorok, zene,tánc lehetőség.

Tengerpart
Tengerpart 1-2 perces séta, beton út, le kell menni 150 lépcső!(kilehet kerülni is a sok lépcsőt, úgy kicsit hosszabb a lefele út)de a panoráma gyönyörű.Homokos tengerpart, sziklákkal körülvéve, csak nagy a tömeg 10-14h-ig kb.,utána szellősebb a hely.Értékekre nagyon vigyázni!Ezt nagyon sokszor elmondják, de mi szerencsére semmi negatívot nem tapasztaltunk.

Horváthné Molnár Mónika Szilvia, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.05 - 07.12.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,8 Mindenkinek ajánlani tudom, nagyon jól éreztük magunkat. A többiekkel beszélgettünk, és szerintünk jó lenne, ha szerveznének 10-12 vagy...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Mindenkinek ajánlani tudom, nagyon jól éreztük magunkat. A többiekkel beszélgettünk, és szerintünk jó lenne, ha szerveznének 10-12 vagy 14 napos turnusokat. Sajnos a 8 nap nagyon kevés. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta rendezett. Egy kis probléma volt csak, ha nem tengerre néző a lakrész, akkor nagyon hangos, mivel a 3 és a 4 csillagos szálloda között van a medence és a nagy terasz, ahol minden este éjfélig énekelte, ment a műsor. Sajnos az is énekelt, akinek nem kellett volna. Egyébként kiváló

Ellátás
Kifogástalan.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta, karbantartott. Csak ajánlani tudom.

Krisztina T. F., 2018.09.25., Tartózkodás dátuma: 2018.09.14 - 09.21.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: Salou Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló utazás és program szervezés volt. A szálloda nagyon szép és közel a parthoz. Szolgáltatásai kiválóak....

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló utazás és program szervezés volt. A szálloda nagyon szép és közel a parthoz. Szolgáltatásai kiválóak. A szobák tiszták, rendszeresen takarították. A szoba mérete lehetett volna nagyobb. A személyzet rendkívül barátságos volt. A fakultatív program jól megszervezett és tartalmas volt. Feledhetetlen élmény volt a nyaralásunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda szép és tiszta. A személyzet kedves, segítőkész. A szobát rendszeresen takarítják, egyedül a méretével volt problémánk.

Ellátás
Nagyon megelégedettek voltunk az ételekkel. Változatos, bőséges és finom.

Hotel szolgáltatások
Takarítás rendszeres, napi szintű. Recepción segítőkész információ adás mindenről. A biliárdozást nagyon élveztük. Az animációs programokon nem vettünk részt, de esténként mindenki jól szórakozott a szálloda udvarán.

Tengerpart
A part kb.100m -re volt, tiszta, rendes. Nyugágyat lés napernyőt lehetett bérelni, de mi vittük a partra.

A fürdésre alkalmas terület jól kibólyázott és megfelelő méretű úszásra is.

Dr. Varga Edit Borbála, 2018.08.27., Tartózkodás dátuma: 2018.08.17 - 08.24.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: 4R Playa Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,2 Mindennel meg voltunk elégedve

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Mindennel meg voltunk elégedve Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobát minden nap takarították, a személyzet kedves volt, minden étkezésnél megtaláltuk a kedvünkre valót.

Ellátás
Változatos volt, és finom

Tengerpart
A tengerpart könnyen megközelíthető, a legközelebbi városi partszakasz zsúfolt, igy mi egy kicsit távolabbi választottuk, de gyalogosan az is könnyen megközelíthető , és nem sokkal volt csak messzebb

Szilvia K. M., 2018.08.21., Tartózkodás dátuma: 2018.08.10 - 08.17.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Dorada, Szálloda: Santa Mónica Playa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)