Vélemények és értékelések
Andalúzia - Spanyolország

Írja meg a véleményét

Összesen:: 10 .

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
. Teljes leírás

Elhelyezés
Jobb volt mint amire számítottunk :)

Ellátás
Félpanziót vettünk igénybe, nagyon bőséges, finom ételek voltak.

Hotel szolgáltatások
.

Tengerpart
.

Simon Bernadett, 2019.09.10., Tartózkodás időpontja: 2019.08.31 - 09.07.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : San Fermin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen:: 6,4 Összességében mozgalmas, tartalmas, élményekkel teli egy hetet töltöttünk Malagán, számos látnivalót meg tudtunk nézni a környéken, de...

 • 7,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Összességében mozgalmas, tartalmas, élményekkel teli egy hetet töltöttünk Malagán, számos látnivalót meg tudtunk nézni a környéken, de még egyszer nem szeretnénk ebben a hotelben megszállni. A környékbeli látnivalók kapcsán kiderült, hogy a többi utassal az utazási iroda már előre egyeztetett (ők nem az Invia-n keresztül foglaltak), csak mi velünk nem, rajtunk kívül már mindenki jelentkezett a programokra. Tehát bizonyos programok már beteltek, azokról lemaradtunk volna, ha nem oldjuk meg saját magunk az utazást bérelt autóval. A szállodába való bejelentkezésnél is ugyan emiatt (tehát hogy nem közvetlenül az utazási irodán keresztül foglaltunk) a sor végére kellett állnunk, pedig a közepén álltunk, vagyis többször ért minket hátrányos megkülönböztetés, amit kicsit felháborítónak éreztünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A hotel előtt előtt elhelyezett kuka kicsit illúzióromboló és zavaró volt. A hotel parkolójában sose volt hely, emiatt a hotelen keresztül bérelt autóval sok ideig kellett mindig parkolóhelyet keresnünk, véletlenül sem ajánlották fel, hogy parkoljunk a másik, zárt, fizetős, mindig üres parkolójukban valamilyen összegért cserébe. A szobák falai vékonyak voltak, reggel a szomszédok ajtócsapkodására ébredtünk, a fürdőszobába áthallatszottak a szomszédos fürdőszobák zajai, pl. éneklés, kiabálás, stb. A légkondihoz távirányítót kellett kérni 20 eurós letétért cserébe, ha nem akartunk megfagyni. A szoba viszonylag kicsi volt, csak az ágy egyik oldalán volt éjjeli szekrény, amit kicsit igazságtalannak éreztünk. A teraszról viszont szép volt a kilátás, és összességében azért a szoba elviselhető volt. A szobákhoz tartozó kártyánk időnként elromlott (ott tartózkodásunk 8 napja alatt háromszor), nem nyitotta ki az ajtót, emiatt ilyenkor újra le kellett menni a lifttel, miután már egyszer felmentünk, és a recepciónál kérni, hogy javítsák meg a kártyát.

Ellátás
Teljes panziós ellátást igényeltünk. A reggeli mindig teljesen ugyan az volt, egy kicsit sem változtattak a kínálaton, a nyaralás végére bár borzasztóan unalmasak voltak emiatt a reggeli étkezések. Ráadásul a reggelihez mindig vinni kellett a szobakártyához kapott papírt a szobaszámmal, különben nem engedtek be a reggelihez. Ugyanis mindegyik étkezésnél meg kellett várni, hogy a pincér kísérjen minket az asztalhoz, hogy ellenőrizhessék a szobaszámunkat, és mutathassanak nekünk szabad asztalt, viszont ezáltal időnként hosszú sorok alakultak ki, és várni kellett jó darabig, mielőtt bejuthattunk volna az ebédlőbe. Az ebéd és a vacsora lényegesen változatosabb volt, mint a reggeli, de azért ezt sem vitték túlzásba. De mindig volt azért valamilyen finom fogás, ami ízlett nekünk.

Hotel szolgáltatások
A szállodán keresztül béreltük az autót, ami árban jó volt, viszont nagyon nehéz volt parkolóhelyet találnunk (ld. előbb). A medence tiszta volt, a parton volt napos-árnyékos rész is. Voltak időnként a medencénél programok, pl. vízilabda, stb. A wifi a nap végén lassú volt, de reggel még egészen gyors volt. A takarítás aránylag alapos volt, viszont pl. nem adtak új szappant, mikor a korábbi elfogyott.

Tengerpart
A tengerpartot egy autóúton, és számos lépcsőn keresztül kellett megközelíteni, nem erre számítottunk. A tenger maga ha nem hullámzott nagyon, annyira nem volt koszos, de az aljára sosem láttunk le, annyira sosem volt tiszta. Ha hullámzott nagyon, és az ember elesett a vízben, az egész teste tele lett sötét homokkal, ami nehezen jött le. A parton, a part mentén a vízben elég kavicsos volt a talaj, de beljebb helyenként már homokos volt a talaj. A víz nem volt túl meleg június végén, keveset tudtunk benne fürdeni. A part kijjebb már homokos volt. Lehetett napágyat, napernyőt bérelni.

Réka Andrea D., 2018.07.03., Tartózkodás időpontja: 2018.06.23 - 06.30.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : San Fermin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen:: 8,8 Összességében nagyon jól sikerült a nyaralás. Benaldamena közel van a repülőtérhez, a transzfer gyorsan lebonyolódott. A szálloda...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Összességében nagyon jól sikerült a nyaralás. Benaldamena közel van a repülőtérhez, a transzfer gyorsan lebonyolódott. A szálloda kellemesen tiszta szép a kertje, a környezete. A szállodai alkalmazottak udvariasak, segítőkészek. Az ellátás a *** besoroláshoz képest nagyon jó, bőséges. A település nyugodt, tiszta, tömegközlekedése nagyon jó. Buszmegálló közel a szállodához, a környék busszal kellemesen bejárható, a jegyek megfizethetőek, a gépkocsi vezetőnél közvetlenül megvásárolhatók. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda közel a tengerparthoz egy domb tetején található. Jó fekvésű, gyönyörű kerttel, napozó ágyakkal, medencével. A szobákat naponta takarították, törülközőket szintén naponta cserélték.

Ellátás
Félpanziós ellátásban volt részünk. Reggelizni 7:30-10:30 között, vacsorázni 19:30-22:30 között lehetett. Mind a reggeli, mind a vacsora bőséges választékkal állt a vendégek rendelkezésére. Választani lehetett hideg és meleg ételek közül, többféle gyümölccsel kiegészítve.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásait nem vettük igénybe. Pingpongozási, teniszezési lehetőséget láttunk. Autóbérlésre a szállodán keresztül is van lehetőség, de a környéken is található több autókölcsönző,bár autóval a környéken parkolni szinte lehetetlen. A szálloda udvara is állandóan tele volt autókkal.

Tengerpart
A tengerpartot pár perces (2-3) sétával lehetett megközelíteni a tengerparti sétányon keresztül. A szálloda dombon van, egy kicsit meredek az utca. A tengerpart homokos, tiszta. Lehetőség van a parton napágyak és napernyők bérlésére, de bőven van szabad strandolási lehetőség is. A víz lassan mélyül, tiszta, kisebb hullámokkal.

Edit M., 2017.09.05., Tartózkodás időpontja: 2017.08.22 - 08.31.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : San Fermin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

A szálloda 3 fénykép

Összesen:: 9,4 A szálloda, a fakultatív programok, az idegenvezetőnk, a város, a tengerpart, egyszóval minden tökéletes volt.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szálloda, a fakultatív programok, az idegenvezetőnk, a város, a tengerpart, egyszóval minden tökéletes volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk kifogástalan volt, talán egy kis hűtő hiányzott, de megoldottuk az életet nélküle is. Minden nap tisztaság fogadott bennünket a szobánkban, a kiszolgáló személyzet is hihetetlenül kedves és segítőkész volt. Az erkély fantasztikus, napfelkeltét onnan tudtuk nézni!

Ellátás
Az ételek finomak és bőségesek volt, és a gyümölcsök egyszerűen fenomenálisak. Sokszor hajnalban keltünk, mert korán reggel indultunk a fakultatív programokra, és bőven a reggeli kezdő időpontja előtt is megoldották az étkezésünket.

Hotel szolgáltatások
A kiszolgálás vendégszerető volt, tökéletesen beszélt mindenki angolul, minden kérdésünkre azonnal kaptunk választ, a luggage room és a zuhanyzási lehetőség szuper jól jött a kicsekkolás napján.

Tengerpart
A víz szuper, a part homokos, tiszta, csodaszép környezet, gondozott pálmafákkal, a sétány tele árusokkal, éttermekkel, a bérelhető nyugágyak kényelmesek mert vastag szivaccsal látták el őket. A szállodától 5 perc sétára volt a part, és a szálloda ablakból is láttuk a tengert.

Szabó Dzsenifer Gyöngyi, 2017.08.08., Tartózkodás időpontja: 2017.07.26 - 08.02.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : San Fermin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen:: 10 Minden rendben volt

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden rendben volt Teljes leírás

Károly Gyuláné Bánfalvi, 2016.11.08., Tartózkodás időpontja: 2016.09.27 - 10.04.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : San Fermin

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 4,8 Szerencsétlen választás volt, hogy saját kocsival mentünk, a szállodának nincs parkolója, ha ezt tudom, nem választom ezt a szállodát....

 • 2,6 Szállás
 • 3,2 Ellátás
 • 8,2 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Szerencsétlen választás volt, hogy saját kocsival mentünk, a szállodának nincs parkolója, ha ezt tudom, nem választom ezt a szállodát. Talán ez a mi hibánk is volt, nem informálódtunk előre. Erre szükség lenne. Teljes leírás

Elhelyezés
Jó szállásunk volt, de éjszaka őrületes volt a zaj . A személyzet ezzel nem törődött, de kibírható volt. Azt hiszem ,ez a szálloda inkább csak gyermektelen fiataloknak való.

Ellátás
Volt elég étel, de korlátozott a választék, kétnaponta ismétlődik a kínlat - a reggelinél és a vacsoránál sem volt gyümölcs.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan- jó.

Tengerpart
Szép, tiszta, elégedett voltam vele.

Összegzés
A szálloda saját kocsival nem alkalmas, gyermekes családokak és idősebbeknek sem ajánlom. Különben a zajos éjszakák ellenére is kipihentük magunkat.

Kotrba Petr, 2008.09.14., Tartózkodás időpontja: 2008.09.06 - 09.13.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : Flamingo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: 9,7 Nagyon elégedettek voltunk, a várakozásnak megfelelő volt . Ez egy nagyon szép szálloda, nyugodt helyen fekszik. Mivel Benalmadena...

 • 9,7 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9,3 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Nagyon elégedettek voltunk, a várakozásnak megfelelő volt . Ez egy nagyon szép szálloda, nyugodt helyen fekszik. Mivel Benalmadena környékén fekszik, vásárlási lehetőség és mozgalmas éjszakai élet nincs. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák nagyon kényelmesek és komfortosak. Volt hűtőszekrény és széf, amiért fizetni kellett. Minden erkélyük tengerre néző. A fürdőszobában kád és bidet van.

Ellátás
Nagyon gazdag és változatos. Mindenki ízlésének megfelelően választhatott, volt gyümölcs, zöldség, sajtok, sok hal és tenger gyümölcsei.

Hotel szolgáltatások
A személyzet kedves, minden óhajunk teljesült.

Tengerpart
A strand homokos és közvetleül a szálloda előtt van. Nem kell 4,5 eurót fizetni a nyugágyért, mert a medence mellettiek ingyenesek.

Összegzés
Nagyon jó volt, ajánlom.

Balounová Helena, 2008.08.28., Tartózkodás időpontja: 2008.08.14 - 08.21.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : Playa Bonita

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

6 fénykép

Összesen:: 5,7 A szálloda egy távolabbi helyen fekszik, végig kellett menni a forgalmas utcákon.

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 4,7 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
A szálloda egy távolabbi helyen fekszik, végig kellett menni a forgalmas utcákon. Teljes leírás

Elhelyezés
3 tagú család nyaraltunk, jobb lett volna ha 3 különálló ágyunk van, nem pedig duplaágy.

Ellátás
Az étel változatos, jó, mindig lehetett választani, amit értékeltünk. Csak az édességek nem olyanok, mint a helyi cukrászdákban.

Hotel szolgáltatások
A recepció szolgáltatásai rendben voltak, de meglepett, hogy néhány alkalmazott nem beszélt angolul.

Tengerpart
A nyugágy 4,50 euróba került, drágállottam, ez a szolgáltatás keretén belül ingyenes is lehetett volna. A délutáni órákban a tenger nem volt valami tiszta.

Összegzés
A kirándulások nagyon drágák, más országok utazási irodái lényegesen olcsóbban kínálták a kirándulásokat. A nyaralásról viszont jók a benyomásaim.

Kuneš Zdeněk, 2008.08.04., Tartózkodás időpontja: 2008.07.31 - 07.20.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : Playa Bonita

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: Egy igazán tökéletes nyaralás volt? Jobbat nem is választhattunk volna. Minden szuper volt.

Bevezetés
Egy igazán tökéletes nyaralás volt? Jobbat nem is választhattunk volna. Minden szuper volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák kisebbek, de szépek. Egyénileg irányítható a légkondícionálás és a TV-ben CT24 program is volt. Mindezért 30 euró visszatérítendő zálogot kell fizetni. Minden szobáról oldalnézetből látszott a tenger, némelyik a medencére, vagy a környékre nézett. Ami a takarítást illeti, maximálisan elégedettek voltunk vele. Naponta kitakarítottak. Naponta kaptunk tiszta ágyneműt és törölközőt, felmosták a padlót...Szuper volt.

Ellátás
Félpanziónk volt. Nagyon elégedettek voltunk. Igaz, a reggeli naponta ismétlődött, de volt választék, pl. angol reggeli, sonka, sajt, péksütemény, pirítós, virsli, gyümölcs, kávé, dzsúsz, tej, müzli...A vacsorák kitűnőek és naponta változtak. Volt néhány féle hús, hal, tésztaféle, saláták, desszertek, zöldség, gyümölcs, fagylalt,...Igazán volt választék.

Hotel szolgáltatások
Egy nagy hétemeletes épületről van szó, medencével. A szálloda animációs programot is kínál a vendégeknek. Volt internet, amiért fizetni kellett. A szállodai személyzet mosolygós, készséges. A szállodában van 2 lift, de a reggeli és a vacsora alkalmával kevésnek bizonyult. Nemcsak csehek, de főleg spanyolok, portugálok, németek, angolok, franciák,...laktak a szállodában. A spanyolok nagyon barátságos emberek és eltérően sok cseh vendégtől , mindig mosolyogva köszöntek.

Tengerpart
A strand közel, kb. 70 m-re van. A homok durvaszemcsés. A 2 nyugágy+napernyő 8 euróba került. A strand széles, tiszta, elégedettek voltunk vele.

Összegzés
A benyomásom a nyaralásról kitűnő, Andalúzia nagyon tetszett. Nagyon sok kiránduláson vettünk részt. Ezt a nyaralást gyermekes családoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlom. Nagyon megéri.

Miklová Monika, 2008.08.04., Tartózkodás időpontja: 2008.07.13 - 07.24.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : Balmoral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: Egy igazán kitűnő nyaralás volt, jobbat nem is választhattunk volna. Jó volt a szállás, a szállodai szolgáltatások, a gazdag...

Bevezetés
Egy igazán kitűnő nyaralás volt, jobbat nem is választhattunk volna. Jó volt a szállás, a szállodai szolgáltatások, a gazdag svédasztalok, gyönyörű a környezet és tiszta, forró a strand. Nagyszerű volt. A spanyolok nagyon barátságos emberek, eltérően a csehektől, ők mindig köszönnek. A szállodában sokféle nemzet lakott, főleg rengeteg spanyol, németek, portugálok, angolok, franciák, csehek, szlovákok,... Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák kisebbek , de nagyon szépek, erkélyesek. A szobát naponta kitakarították, naponta tiszta ágyneműt, törölközőket kaptunk, egyszerűen szuper volt. A légkondícionálóért és a TV-ért 30 euró zálgot kell fizetni, amit a nyaralás végén a recepción visszakap. Még a CT24 programját is foghattuk. A szobákról oldalnézetben látszik a tenger, néhány szobáról a medence is.

Ellátás
Az étel igazán kitűnő és gazdag volt. A reggeli ugyan naponta ismétlődött, de volt választék. Kávé, tea, dzsúsz, péksütemény, pirítós, angol reggeli, sonka, szalámi, sajtok, zöldségféle, müzli, tej, joghurt...A vacsora kitűnő. Igazán kitűnően főztek, szinte naponta volt valami újdonság. Kínáltak csirkét, disznóhúst, marhahúst, különféleképpen elkészített halat, tésztafélét, zöldségsalátát, sonkát, szalámit, rengeteg zöldséget, hasábburgonyát, burgonyapürét, péksüteményt, desszerteket, gyümölcsöt, fagylaltot...Az étel egyszerűen szuper volt.

Hotel szolgáltatások
Naponta takarították a szobákat. Cseréltek ágyneműt és törölközőt. A recepció személyzete kellemes. Ez egy igazán nagy szálloda, 7 emeletes, van 2 lift, amit a reggeli és a vacsora alkalmával néha nehéz volt lehívni. Internet is van, amiért fizetni kell.

Tengerpart
A strandok nagyok, nem gond rajtuk helyet találni, a nyugágyakkal sem volt probléma. A 2 nyugágy+ napernyő 8 euróba került. A strandok tiszták. A tenger kicsit hidegebb mint pl. Görögországban, de tiszta. A strand az úton át kb. 80 m-re volt.

Összegzés
A nyaralás szuper élményt jelentett. Sokféle kikapcsolódási lehetőség volt a fiatalok és a gyermekes családok részére, de az idősebbeknek is. Mindenkinek melegen ajánlom.

Miklová Monika, 2008.07.25., Tartózkodás időpontja: 2008.07.13 - 07.24.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Andalúzia, : Balmoral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)