Vélemények a szállodákról
Spanyolország

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,3 Az utazás nagyszerűen sikerült. A szálloda nagyon jó helyen van, ideális volt a közelsége a 3-as metró Liceu állomásához, ahonnan az...

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Alapár

Összegzés
Az utazás nagyszerűen sikerült. A szálloda nagyon jó helyen van, ideális volt a közelsége a 3-as metró Liceu állomásához, ahonnan az általunk kiválasztott látnivalók gyorsan és könnyen megközelíthetők voltak (maximum egy átszállással). Külön pozitívum volt a tengerpart közelsége (10 perc séta), a piac és az operaház szinte a szomszédban volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
2 plusz pótágyas szobánk volt. Kicsi, de az igényeknek megfelelő, korrekt minőségű az árát megérte. Standard 3 csillagos szálló, nem luxus, de aki olyat szeretne, az nyissa ki jobban a pénztárcáját :). Az emeletek kicsit labirintus-szerűek, de a szobák megközelíthetősége minden elágazásnál korrekten jelezve van. Szokatlan volt a villanykapcsolók fordított állása. A fürdőszoba megfelelő volt, bár kissé zavaró, hogy a széles "zuhanyfal" miatt a csapot csak a fürdőkádba belépve lehetett elérni. A takarítás korrekt volt és a takarító személyzet diszkréten, egyáltalán nem zavarva végezte a munkáját. A két lift nem mindig volt elég a szálloda forgalmához képest.

Ellátás
Csak a reggelit vettük igénybe, A választék bőséges volt, és változatosság is volt benne. Mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő ételeket. A reggeliztető személyzet diszkréten ugyan, de sietteti a reggelizőket (gyorsan elviszik a tányért, van, hogy kérdezés nélkül, még el nem fogyasztott étellel rajta). A szálloda forgalmát tekintve ez érthető, de lehetnének figyelmesebbek egy kicsit. Persze ilyenkor is lehet újabb tányért venni és folytatni a reggelizést, de kevésbé pazarló lenne, ha előbb mindig rákérdeznének, hogy a vendég befejezte-e már az étkezést.

Hotel szolgáltatások
Az egyéb szolgáltatások közül csak a check-in előtti csomagtárolást vettük igénybe, ami teljesen rendben volt.

Dr. Tóth Sándor, 2019.02.18., Tartózkodás dátuma: 2019.02.12 - 02.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Barcelona, Hotel: Rialto

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 1,6 Nos. A szálloda nagyon messze van minden látnivalótól. A belvárosba kell menni hogy a várisnézőbuszra felszálljon az ember.Nem vettük...

 • 1,5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés
Nos.

A szálloda nagyon messze van minden látnivalótól.

A belvárosba kell menni hogy a várisnézőbuszra felszálljon az ember.Nem vettük igénybe 27 eu-ért.

Utolsó elötti nap megpróbálkoztunk a metróval.

Nehezen de elboldogultunk.15 eu-ért 24 órás jegyet lehet venni/fő.Minden volalra érvényes.

Az étkezés nehézkes mert nem nagyon akarnak kinn angolul megszólalni,vagy nem is tudnak.

Sokat gyalogoltunk,keveset ettünk,eléggé kiszolgáltatottnak éreztük magunkat.Valószínű hogy nem fogjuk igénybe venni többet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nem 4 csillagos szint.

Az ablak be volt csavarizva,szellőztetni nem lehetett.

A zuhanyzóba nem tudta az emberfua hogy hiva tegye a szappant vagy a tusfűrdőt.

Jobbhíján a földre.A törölközőtartón kivűl más pakolási lehetőség nem volt.Csak a szobába lehetett le ill. felöltözni.Éjjeli lámpákba vagy ki volt égve az égő vagy nem is volt.Hárman voltunk egy szobába mert igy kértük az elhelyezést.A pótágynak nevezett valami,nos egy 1 személyes ágyra rátettek egy 2 személyes matracot!Ami billeget,aludni rajta nem nagyon lehetett.A kilátás fantasztikus!Az ipari parkra,gyárra nézet az ablak.

Ellátás
A reggeli bőséges de ha repetázni szeretne a vendég kérdőre vonják hogy melyik szobába lakik.

1 x igényeltünk vacsorát de borzasztó volt!!!

Hotel szolgáltatások
Nem tudjuk mit lehetett vola igénybe venni.A kinti kapcsolattartót megkérdeztük de nem tudta megmondani mi az ami az árban benne van..A recepción nem voltak annyira közlékenyek.

Tengerpart
December elején nem tudunk véleményt irni.

Tóth Sándorné, 2018.12.14., Tartózkodás dátuma: 2018.12.04 - 12.07.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Barcelona, Hotel: Eurohotel Gran Via Fira

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 Nagyon jól éreztünk magunkat, kitünő nyaralásban volt részünk.

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztünk magunkat, kitünő nyaralásban volt részünk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállodai szobánk kényelmes , tágas , elvárásunknak megfelelő volt. A takarítás kiemelkedően alapos volt, minden nap tiszta szoba várt ránk, mintha aznap költöztünk volna be.

Ellátás
Reggelit és vacsorát kaptunk, bőséges választék volt, minőségében is kifogástalan.

Hotel szolgáltatások
A szállodában minden este kellemes és változatos szórakoztató program volt, mi gyerekek nélkül nyaraltunk ,de azt tapasztaltuk,hogy a gyerekek részére szinte egész nap közös játékot, sportot ,egyéb vidám elfoglaltságot biztositott a szálloda. Bár a szobánk megfelelő volt és tengerre néző, de kérésünkre egy magasabb emeleten lévő szobába áthelyeztek, amelyből még csodálatosabb volt a kilátás. (szeptemberi nyaralás volt , talán ez a nyári szezonban nem megoldható,de ekkor szívesen segítettek) A szállodai medence és környezete nagyon szép,tiszta,karbantartott.Gyönyörű a kert is,gondozott.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta , gondozott kis öböl van a szállodától néhány percre, a parton kis büfé., megfizethető árakkal. A napágy és napernyő fizetős. A víz tiszta, kellemesen meleg.

Katona Éva, 2018.11.01., Tartózkodás dátuma: 2018.08.30 - 09.06.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Mallorca, Hotel: Club Cala Marsal

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

2 fénykép

Összesen: 9,8 Minden fantasztikus volt, szívből ajánlom az utazásszervezőt is, gyorsan, kedvesen intézett mindent az igényeinknek megfelelően.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden fantasztikus volt, szívből ajánlom az utazásszervezőt is, gyorsan, kedvesen intézett mindent az igényeinknek megfelelően. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Rendezett, tiszta szoba, fürdő, minden nap takarítottak, nagyon kedves volt a személyzet is.

Ellátás
Isteni finom volt minden, rengeteg, bőséges étel választék, ami változott is, viszont a mennyiség mindig nagyon bőséges volt és finom.

Hotel szolgáltatások
Medence (beltéri, kültéri), jacuzzi a teraszon (kint), nagyon kedves személyzet.

Tengerpart
Nagyon közel van a part, kb.: 2 perces séta, tiszta, nagyon szép a víz, ha fúj a szél, óriási hullámok, fantasztikus látvány. A víz mélységére kell figyelni, hirtelen mélyül a víz, nagyon gyorsan.

Szőkéné Pöszér Tímea, 2018.10.24., Tartózkodás dátuma: 2018.10.10 - 10.17.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa del Maresme, Hotel: Indalo Park

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 A hotel kissé távolabb esett a tengerparttól, de az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk.(szinte alattunk a város) Minden szobából...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
A hotel kissé távolabb esett a tengerparttól, de az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk.(szinte alattunk a város) Minden szobából látni a tengert is.

Mindezek mellett, Benidormnak nagyon hangulatos, és szép óvárosa is van, szűk, macskaköves utcákkal. Sok kis üzlet, remek éttermek és bárok fedezhetők fel. A Levante és Poniente strandok között található Balcon del Mediterraneo, sziklán lévő kilátóhely gyönyörű kilátás kínál a városra, és annak strandjaira.

Benidorm a Costa Blanca partyfővárosa is. Éjszakai élete leírhatatlan: rengeteg diszkó, pub, karaoke-bár, kocsma várja azokat, akik nyaralásuk alatt éjszaka nem aludni, hanem szórakozni szeretnének.

Rengeteg kikapcsolódási- és programlehetőség van Benidormban kisebb- és nagyobb gyerekeknek, és felnőtteknek is: a Mundomar, egy világszínvonalú, felejthetetlen kikapcsolódást kínáló delfinárium, ahol delfinekkel, fókákkal, pingvinekkel, papagájokkal, szurikátákkal, és egyéb tengeri- és szárazföldi állatokkal lehet találkozni. Felejthetetlenek a deflin-, fóka-, és papagájshowk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hotel ***, nagyon tiszta, mindennel felszerelt.(tusfürdő,szappan, sampon, fésű, hajszárító,törölközők,és poharak is)

Ide aztán a ruhán kívül mást nem kell hozni, mert minden adott.

A Cabana hotel tökéletes választás bárki számára.

Ellátás
Svédasztalos,változatos...itt aztán senki nem marad éhes.(sőt, minden vacsoránál 1 üveg bor,és 1 ásványvíz várta a vendégeket) A legtöbb helyen ezért külön kell fizetni.

Hotel szolgáltatások
A szállodában van pénzváltási lehetőség, italautomaták is vannak,(kávé,tea,üdítő,csokik,chipsek elérhetőek az automatákból is)..........sőt cigi automata is van.

Külső medence, napozó ágyakkal.

Tengerpart
A tengerpart homokos,és tökéletesen tiszta,...........sőt,az egész város az.

Benidorm 5 kilométeres partszakaszán lévő három homokos strandja, a Levante, Poniente és a Mal Pas mind kék zászlós, tehát kifogástalanul tiszta, és maximálisan jól felszerelt.

Szilvia B. S., 2018.10.18., Tartózkodás dátuma: 2018.10.08 - 10.15.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Blanca, Hotel: Cabana

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: 8,8 Összességében nagyon szerettük ezt a nyaralást, Benalmadena pihenésre és kiindulópontnak is kiváló. Buszjárat kiépített mind a környező...

 • 8,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon szerettük ezt a nyaralást, Benalmadena pihenésre és kiindulópontnak is kiváló. Buszjárat kiépített mind a környező kisvárosokba, mind nagyvárosokba, kényelmesen elérhető Malaga is helyi közlekedéssel, jó buszindulási időpontokkal. A szállás jó helyen van, de a falak vékonyak, viszont az ellátás mindenért kárpótol, kifogástalan. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás összességében jó volt, viszont a szobafalak nagyon vékonyak. Ez sajnos sokszor zavaró volt, mert mind a szállodán belüli zajokat, mind az utca zaját hallani lehetett, pihenni sokszor nem tudtunk.

A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, buszmegálló, több kisbolt, kikötő, szórakozási lehetőség pár száz méter, tengerpart is pár perc séta. Összességében ajánlom.

Ellátás
Félpanziós ellátást vettünk igénybe, az ételválasztékkal és a minőséggel is maximálisan elégedettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
A szállodaszobában a wifi fizetős, a recepciónál ingyenes. Hűtőt béreltünk, ami nagyon pici, kb. 3db 1,5 l-es üdítő tárolására alkalmas, de jó hűt. (4euró/nap) A szállodában animátorok foglalkoztatják a gyerekeket, és minden este más műsorral szórakoztatják a vendégeket.

Tengerpart
A tengerpart pár perc sétával elérhető, a kikötőtől balra-jobbra több kilóméter hosszú a partszakasz. Fizetős napágyas és szabadstrand rész is van. A tengerpart homokos, viszonylag nagy hullámokkal, így nem kristálytiszta, és minden nap 18 óra tájékán jöttek a medúzák, úgyhogy figyelmesen kellett fürdőzni.

Csemer-Hüffner Annamária, 2018.10.10., Tartózkodás dátuma: 2018.08.28 - 09.04.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Del Sol, Hotel: Palmasol

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Tökéletes nyaralás azoknak aki nem csak a tengerparton akarnak heverészni, kiváló lehetősségek vannak a környéken kirándulásokra (...

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Tökéletes nyaralás azoknak aki nem csak a tengerparton akarnak heverészni, kiváló lehetősségek vannak a környéken kirándulásokra ( vonattal egyénileg ). A befizetett kirándulások csak a rohanásról szóltak, az idegenvezető a begyakorlott szöveget mondta , ha kérdeztünk mintha meg sem hallotta volna.( nem érte meg ). Aki teheti egyénileg tekintse meg a látnivalókat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda ár érték arányban kiváló ellátást nyújtott, finom ételek ( a reggeli nem volt valami változatos , de bőséges volt ) . A szobák tiszták , felújítottak , minden nap takarítás. A portán készségesek.

Ellátás
Félpanziót kértünk , tökéletes választás volt . A reggeli kicsit egyhangú, de a vacsora választékos bőséges.

Hotel szolgáltatások
A medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek ( sós víz ). az udvar csodálatos növényekkel , mindennap magasnyomásúval takarítva a napozóágyakat és a medencék környékét. Hétvégéken esti előadások, tánc, zene...

Minibár nincs, széf a szobában pénzért.

Tengerpart
A tengerpart kb 10 perc kényelmes sétával közelíthető meg, tiszta, apró kavicsos , napozó ágyak pénzért bérelhetők.

Galambos Ferenc Rudolfné, 2018.10.09., Tartózkodás dátuma: 2018.09.22 - 09.29.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa del Maresme, Hotel: President

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Nincs kifogásunk.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nincs kifogásunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A kilátás fantasztikusan szép.

Ellátás
A nagy vendég létszám mellett is zökkenőmentes és bőséges az ellátás.

Tengerpart
A tenger kristály tiszta, finom homokos. Vízi cipő sem kellett. Kis gyermekkel különösen jó volt, hogy a parttól 20-30 m távolságban is leért az 5 éves kislány lába.

Tünde Margit L., 2018.10.08., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 09.29.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Blanca, Hotel: Grand Hotel Bali

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,4 Összességében nagyon jól éreztük magunkat.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az ágy kényelmes, a szoba felszereltsége, a napi takarítás rendben, Van kávé- és teakészítési lehetőség, még koffeinmentes kávét is készítenek be.A szálloda parkja gyönyörű.

Ellátás
Az ételek változatosak és finomak, kivéve a sütemények

Hotel szolgáltatások
Kiemelendő,hogy minden este volt a vendégek számára program.

Tengerpart
Nem közvetlen tengerparti szállás, de van egy közvetlen, hangulatos út alatti átjáró a tengerpartra. A tenger általában eléggé hullámzik, de nekünk ez kedvező.

Márkus Erika, 2018.10.08., Tartózkodás dátuma: 2018.08.25 - 09.01.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa Del Sol, Hotel: Best Siroco

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Kellemes időjárás víz, napsütés ideális

 • 6,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Kellemes időjárás víz, napsütés ideális Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Éjjeli érkezésnél örültünk, hogy lefekhetünk. A szobában alig fértünk el, másnap reggel a képviselő elintézte , hogy nagyobb szobát kapjunk.

Hotel szolgáltatások
Az elvárásainknak megfelelt.

Tengerpart
Jól megközelíthető tengerpart, ilyenkor már nincs zsúfoltság, a víz kellemes, a napsütés simogató, a szellő lágy és mindez ott tart a parton szinte egész nap.

Lajosné D. I., 2018.10.05., Tartózkodás dátuma: 2018.09.25 - 10.02.
Régió: Spanyolország Spanyolország, Costa del Maresme, Hotel: Reymar

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)