Vélemények és értékelések
Algarve - Portugália

Írja meg a véleményét

Összesen:: 8,8 Szuper, kényelmesen elfértünk, nem voltak kicsik a szobák, akár lakáanak is elfogadnám. Meglepett a 3 csillagos besorolás, mert belföldön...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Elhelyezés
Szuper, kényelmesen elfértünk, nem voltak kicsik a szobák, akár lakáanak is elfogadnám. Meglepett a 3 csillagos besorolás, mert belföldön elég sok 4 csillagos hotel (és nem apartman) a nyomába se ér. Teljes leírás

Ellátás
Reggelis ellátásban volt részünk. A választék sokoldalú volt, de gyümölcsök, felvágottak és péktermékeket tekintve törekedhetnének a változatosságra. Minden reggel ugyanaz volt a felhozatal, de ízre teljesen tökéletes volt, csak a 4.nap után már kicsit egyhangú.

Hotel szolgáltatások
Igazából a medencét nem próbáltuk ki, inkább strandoltunk, kirándultunk, várostnéztünk. Masszázat nem próbáltuk. A bár kellemes lenne, de pocsék koktélokat kevertek, igazából olyanok voltak, mintha tömény cukorszirupot innánk, de legalább jól néztek ki. A recepcióshölgyek nagyon kedvesek, készséggel segítettek az autóbérlésben is.

Tengerpart
Változatos. Sziklás és homokos partok váltják egymást. Igazán gyönyörű látványt nyújtanak. A nyugati partszakaszon vadabb hullámokkal találkoztunk, mint a déli oldalon. A víz hőmérséklete elég jó volt még így októberben is.

Zoltán M., 2017.10.24., Tartózkodás időpontja: 2017.10.14 - 10.21.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Ancora Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: Portugáliát mindenkinek melegen ajánlom, nem sok cseh vendég utazik oda, pedig gyönyörű.

Bevezetés
Portugáliát mindenkinek melegen ajánlom, nem sok cseh vendég utazik oda, pedig gyönyörű. Teljes leírás

Elhelyezés
Az Albifeirában fekvő hotel Aldeia egy nagyon forgalmas helyen fekszik - mi Las Vegasnak neveztük. Az utcára néző szobák zajosak. Volt min. 3 bár, diszkó, ami hajnali 4-ig nyitva tart‼ Csak erős idegzetűeknek ajánlom. Talán valakinek megfelel, de mi idősebbek vagyunk, és éjszaka inkább aludni szoktunk, de ez itt lehetetlen. Végül vásároltam füldugót, hogy kicsit csökkentsem a zajt. Nem túlzok. Különben a szálloda, az étkezés, takarítás, személyzet, minden rendben volt. Kár, hogy a katalógusban a szálloda fekvését nem említik, különben idillikus helynek tűnik. Ráadásul a forgalmas utcára néző szobák állítólag egy éjszakára 12 euróval drágábbak, talán tudják, miért.

Ellátás
Nagyon jó.

Hotel szolgáltatások
Rendben.

Tengerpart
A szállodától kb. 600 m-re fekszik, ahogy a katalógus említi, csodálatos.

Összegzés
Az időjárás, a fürdés, természet és a helybeliek is csodálatosak voltak.

Névtelen, 2008.09.25., Tartózkodás időpontja: 2008.09.06 - 09.20.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Aldeia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen:: Kellemes, családi típusú szálloda.

Bevezetés
Kellemes, családi típusú szálloda. Teljes leírás

Elhelyezés
Modern berendezésű szálloda. Nyugodt helyen fekszik. A szobák elég nagyok, erkélyesek, az étterem és a szobák tiszták. Egy kisebb, családi típusú szállodáról van szó, ahol nyugalom van. Nem sok a turista, nem zajos az ebédlő.

Ellátás
Az étkezés volt a szállodában a leggyengébb. Egész héten nem kínéltak zöldséget. A reggeli megfelelt. Péksüteméynből viszont nem nagy a választék, csak feketeteát kínáltak, zöldség nem volt. Kaptunk sonkát, sajtot, tojást, virlit, szalonnát, gyümölcssalátát és joghurtot. Minden isméltődött. A választék visziont megfelelő volt. Vacsorára menüt kínáltak, előző nap kellett az ételt kiválasztani. Volt leves ill. saláta. A saláta jó, de a leves ehetetlen volt. Valami krémleves. A másik fogás hal ill. hús volt. Többnyire hasábburgonyát kínáltak hozzá. Zöldség nem volt. Volt desszert vagy gyümölcs. Igénytelen vendégnek megfelel, de nagyon hiányzott a zöldség. Többnyire sülteket kínáltak, de ezt nem mindenki szereti. A gyerekek nem eszik meg a halat és a másik étel néha nem ízlett nekik, ilyenkor kenyeret ettek. Az étel a szálloda színvonalának nem nagyon felelt meg.

Hotel szolgáltatások
Egy kellemes kis szálloda, kisebb medencével. Nincsenek zajos animációs programok és különleges szolgáltatások.

Tengerpart
A homokos strand kb. 400 m-re lehet, tiszta, az óceán vize hideg.

Összegzés
Jó. Nekünk ez a kis kellemes szálloda megfelelt. Az ebédlőben sem voltak sokan, nyugalom volt. Csak az étel volt gyenge, sokan csalódottak voltak. Kár, mert különben egy kitűnő szálloda. A személyzet nagyon kellemes. Kisgyerekeknek a medencén kívül más attrakció nincs - csúszda, stb., ha valaki zajos animációs programokra vágyik, csalódott lesz. Aki viszont előnyben részesíti a nyugalmat, annak megfelel. Klönben a környéken volt elég szórakozási lehetőség. Portugáliában gyönyörűek a strandok, de az óceán vize hideg. Nem való hosszabb fürdésre.

Krč Tomáš, 2008.08.03., Tartózkodás időpontja: 2008.08.02 - 07.26.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Praia Sol

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen:: Ez volt az első és semmiképpen nem az utolsó portugáliai nyaralásunk. A szálloda az árhoz képest jó, a város és a strand csodálatos. A...

Bevezetés
Ez volt az első és semmiképpen nem az utolsó portugáliai nyaralásunk. A szálloda az árhoz képest jó, a város és a strand csodálatos. A Snail Travel és az idegenvezetőnk nagyszerű volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Ahogy az előbb említettem, az árnak megfelelő. Az apartmanok alapvető berendezéssel felszereltek, minden tiszta, célszerű. Mi a Pacifico épületben laktunk és tengerre nézett a kilátásunk. Igaz, napközben a gyerekek a medence mellett zajosak, de mi a nap nagy részét a tengernél töltöttük, így nem számított. Pár vendég, akiknek a szobájuk az utcára és az építkezésre nézett, panaszkodtak a zajra. Az idegenvezető, Lucka igyekezett mindent elrendezni, hogy milyen eredménnyel, azt nem tudom. Szezon idején a szállodában elég sokan vannak, így ha valaki szobacserét kér, az gondot okozhat. Az utolsó napon is gondot jelent megfizetni az apartmant, ha később indulna a szállodából. A szálloda kb. 9 óráért 45 eurót kér. Mi hajlandók lettünk volna ezt az összeget megfizetni, de mivel teltház volt a szállodában, erre nem volt mód. Legközelebb ezt a nyaralás rendelésénél fogjuk előre bebiztosítani.

Ellátás
Félpanziónk volt.
Reggeli- virsli, tojás, szalonna, sonka, sajt, vaj, dzsem, édes és sós péksütemény, tej, müzli, víz, dzsúsz, kávé, capuccino és csokoládé.
Vacsora - mindig volt hal és 2-3 féle hús, hasábburgonya, rizs, tésztaféle, sokféle saláta, torták, desszertek, gyümölcs, víz, dzsúsz, Coca Cola, Sprite, Fanta, bor, sör és Sangria.
Minden lehetséges ételt és italt kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Naponta takarítottak. Más szolgáltatást nem vettünk igénybe. Lehetett kirándulást rendelni, sokkal olcsóbb volt, mintha az utazási irodától rendeltük volna.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta, biztonságos strandjaik vannak. Az Atlanti-óceán gyönyörű és meleg. A szállodától kb. 500 m-re van. Az út egy dombról vezet lefelé, ami az erős napsütésben , hőségben eléggé megterhelő volt. A strandról a szállodába lépcsőkön keresztül vezet az út, ami szintén megterhelő. Volt egy barriérmentes feljáró is, a domb viszonylag meredek. Kellemes meglepetést okozott, hogy a strandon őrizetlenül hagyhattuk a holmijainkat, elmehettünk fürödni, sétálni, anélkül, hogy félteni kellett volna. A helybeliek délben, amíg hazamentek ebédelni , a strandon hagyták a napernyőiket, fürdőlepedőjüket... Mindenki így csinálta, mi is a pléden hagytuk még a táskánkat is, és soha nem veszett el semmink. A strandon, ahogy a városban is, többségben vannak az angolok és a portugálok.

Összegzés
Mesés nyaralás volt. Biztosan elmegyünk még oda.

P. V., 2007.09.08., Tartózkodás időpontja: 2007.08.29 - 09.05.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Praia da Rocha club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen:: 9 Először féltem ettől az országtól, mivel nem sokan utaznak oda, de amint megérkeztünk, azonnal beleszerettem.

 • 8,1 Szállás
 • 9,6 Ellátás
 • 9,7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Először féltem ettől az országtól, mivel nem sokan utaznak oda, de amint megérkeztünk, azonnal beleszerettem. Teljes leírás

Elhelyezés
Igazi luxusszállásunk volt, de amikor a 4 csillagos Tivoli Lagos-ba vittek bennünket, majdnem az alagsorban szállásoltak el, ahol kis szobák voltak és különálló ágyak, az ablakok pedig közvetlenül az utcára néztek. Azonnal az idegenvezetőhöz fordultunk, aki különben egész idő alatt kitűnően gondoskodott rólunk, elintézte, hogy egy luxus színvonalú szobát kapjunk. Szerintem a hibát nem az utazási iroda, hanem a szálloda követte el.

Ellátás
Az étel kitűnő volt, gazdag reggelit és vacsorát kaptunk. Soha nem tudtuk, mit kóstoljunk meg előbb...

Hotel szolgáltatások
SZUPER? A portugálok nagyon kellemes emberek, mindig úgy szolgáltak ki bennünket, mintha különleges vendégek lennénk. Ráadásul a város egyik bárjában cseh bárpincérnővel találkoztunk.

Tengerpart
Mivel egész idő alatt volt autónk, naponta más-más strandra jártunk. A strandok nagyon tiszták és karbantartottak. Az a szépség le sem írható...

Összegzés
Azon kívül, hogy szuper volt, szinte mást nem is tudok mondani, ezután talán máshol nem is szeretnénk nyaralni?

Kalinová Tereza, 2007.08.30., Tartózkodás időpontja: 2007.08.29 - 08.22.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Tivoli Lagos

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen:: A szálloda 13 emeletes, nagy apartmanjai vannak, a berendezés viszont már elég régi, a takarítás sem sokat ért. A gyorsforralóért,...

Bevezetés
A szálloda 13 emeletes, nagy apartmanjai vannak, a berendezés viszont már elég régi, a takarítás sem sokat ért.
A gyorsforralóért, hajszárítóért és TV-ért fizetni kellett. A szálloda melletti nyugágyak napi 1 euróba kerültek. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas, erkélyes apartmanunk volt, a berendezés azonban valóban szerény volt, alvásra és főzésre azonban megfelelt.

Ellátás
Reggeli- tojás, virsli, sajt, sonka, lekvár, vaj, édesség, kávé és dzsúsz.
Vacsora - min. 3 féle húsból választhattunk, hozzá köretek, gyümölcs, fagylalt és desszert.
Az étkezéshez hordani kell az elszállásoláskor kapott kártyát.

Hotel szolgáltatások
A személyzet készséges, nem jelentett gondot az angol ill. német nyelv sem. A szálloda melletti nyugágyakért, napernyőkért fizetni kell.

Tengerpart
Gyönyörű, homokosak a strandok, körülötte sziklák vannak és a strandon kevesen vannak. Az Atlanti-óceán tiszta, kicsit hidegebb, de kibírható.

Összegzés
Elégedettek voltunk, közel volt a tenger, béreljen autót - 3 napra 60 euróba kerül - és kiránduljon. Aki főleg fürödni szeretne, elégedett lesz. A közelben nem volt sok nevezetesség.

Drechselová Jaroslava, 2007.06.20., Tartózkodás időpontja: 2007.06.06 - 06.13.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Praia da Rocha club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen:: 8,5 Az eredeti szállás helyett ,egy nyugodt, csendes helyen fekvő szállodát kaptunk , de mi egy mozgalmas, éjszakai szórakozást is biztosító...

 • 9,3 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 4,5 Környék

Bevezetés
Az eredeti szállás helyett ,egy nyugodt, csendes helyen fekvő szállodát kaptunk , de mi egy mozgalmas, éjszakai szórakozást is biztosító helyre számítottunk. Ezt azonban kompenzálta, hogy béreltünk egy autót. Teljes leírás

Elhelyezés
Jó.

Ellátás
Étkezést nem rendeltünk, volt egy jól felszerelt konyha.

Hotel szolgáltatások
Az idegenvezetővel maximálisan elégedettek voltunk, előzékeny volt, és sok információt nyújtott.

Tengerpart
Homokos és kb. 800 m-re volt a szállodától.

Összegzés
Jó.

Babišová Alena, 2006.12.05., Tartózkodás időpontja: 2006.08.09 - 08.02.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Praia da Rocha club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: 4 csillagos szállodához képest, a szállás több mint nyomorúságos, nem nagyon takarítanak, de az étel kitűnő .

Bevezetés
4 csillagos szállodához képest, a szállás több mint nyomorúságos, nem nagyon takarítanak, de az étel kitűnő . Teljes leírás

Elhelyezés
Kicsi, sötét, lelakott volt a szoba, régi bútorral, az ágyak kerekeken vannak, a szekrény tele volt pléddel, a széf szét volt törve, a szekrénybe nem tudtuk a ruhákat beakasztani, a fürdőszoba elhanyagolt, egy 4 csillagos szállodában teljesen más szobát képzeltünk el. Csak a szemetet vitték ki, a törölközőket elvitték, de csak néha hoztak helyette tisztát, állandóan a takarítónőt kellett hajszolni a töröközők miatt.

Ellátás
A kínálat nagyon jó, az adagok korlátlanok, a kiszolgálás is jó, talán a reggelinél az étlap németül is lehetett volna, csak angolul és portugálul volt.

Összegzés
Az ismerőseimnek nem fogom ajánlani, mert a szállás csalódást okozott.

Jelinková Libuše, 2005.09.20., Tartózkodás időpontja: 2005.09.11 - 09.18.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Boa Vista

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (1)

Összesen:: Ilyen tökéletes napi takarítást még nem láttam, törölközőcsere, szemétkosár kiürítése, stb. A villa nagyon nyugodt helyen fekszik, csak a...

Bevezetés
Ilyen tökéletes napi takarítást még nem láttam, törölközőcsere, szemétkosár kiürítése, stb. A villa nagyon nyugodt helyen fekszik, csak a szél egy hegyi nyaralóház hangulátát idézte... Teljes leírás

Elhelyezés
Ahogy már említettem, nagyszerű.

Ellátás
Last Minute-tel utaztunk, étkezés nélkül.

Hotel szolgáltatások
XXL.

Tengerpart
Tudatosan kisebb és kevésbé homokos strandokat kerestünk fel, ahol kevesebb az ember, így a tengerbe jutás is hasonló volt - elég kalandos.

Összegzés
XXL.

Karlická Dana, 2005.07.25., Tartózkodás időpontja: 2005.07.10 - 07.17.
Régió: Portugália Portugália, Algarve, : Vila Santa Isabel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (1)