Vélemények és értékelések
Val di Fassa e Carezza - Olaszország

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Az autóbuszban kényelmes volt az utazás, lehajtható, alvásra alkalmas ülések voltak. Nagyszerű sofőrünk volt, ráadásul kellemes...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Az autóbuszban kényelmes volt az utazás, lehajtható, alvásra alkalmas ülések voltak. Nagyszerű sofőrünk volt, ráadásul kellemes meglepetést okozott, hogy az éttermet kinyitották a számunkra...a kávé tökéletes volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Az ajánlatnak megfelelő, kellemes volt a háziasszony, kényelmes szobát kaptunk - de a matracok nagyon puhák voltak, ez különben egyéni megítélés. Voltak közös helyiségek, lehetett pingpongozni.

Ellátás
Annak ellenére, hogy egy 5 csillagos szállodában dolgozom, nagyon kellemes megleptéssel szolgált.

Hotel szolgáltatások
Nagyon színvonalas szolgáltatásokat nyújtottak.

Tengerpart
Nagyszerű volt a síelés és közel a pálya.

Összegzés
OK.

Bémová Kateřina, 2008.02.21., Tartózkodás időpontja: 2008.02.17 - 02.12.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Santa Maria ad Nives

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: A barátaink tanácsára először mentünk síelni a Dolomitokba, Sella Rondára. Kedvező volt az időjárás és a szálloda is nagyon jó.

Bevezetés
A barátaink tanácsára először mentünk síelni a Dolomitokba, Sella Rondára. Kedvező volt az időjárás és a szálloda is nagyon jó. Teljes leírás

Elhelyezés
Az első emeleten laktunk. Száp teraszos szobánk volt, az ablakokon redőnyök. Az ágyak kényelmesek, volt a szobán minibár és nagyon szépen felújított a fürdőszoba. A masszív bútor színben is nagyon szép összhangot keltett.Volt egy kanapénk és TV. A szoba és a fürdőszoba fűtése termosztattal megoldott - a fürdőszobában a ruhákat is megszáríthattuk és a szobán az alvás nyugodt volt. Csip kártyás belépő volt a szobára.

Ellátás
Reggelire gazdag svédasztal volt, csak néha friss péksüteményből volt szerény a választék.
Vacsoránál a hideg büfé ételeit nem pótolják, ezért időben kell vacsorázni járni. A szevírozott ételek nagyon változatosak . Egy nappal előre lehet az étlapról vacsorát választani, de még aznap este sem jelentett gondot, ha változtatni szerettünk volna. Ilyennel másutt nem nagyon találkozni. Az ételhez tetszés szerinti italokat rendelhet , természetesen ezt meg kell fizetni. Ezt a minibár költségeivel együtt a kirándulás végén számlázzák ki.

Hotel szolgáltatások
Ingyenes volt a medence, a pezsgőfürdő, a gyerekeknek a csúszda.
A wellness is ingyenes - finn szauna, gőzfürdő, meleg wellness tea, jeges zuhanyok és aromatikus zuhanyok. Látszott, hogy még minden új és nincs teljesen befejezve - ez azonban a működést nem gátolja, inkább esztétikai dolgokról van szó.
Masszázsra és szoláriumba nem jártunk, talán a masszőr egy szlovák hölgy volt.
A szállodai skíbusz ingyenes, ez egy ingajárat, reggel és este közlekedik, nagy kabinjai vannak, így az utasok kényelmesen elférnek benne. Nem kell a helyi skíbuszokban tolongani. Ezzel a felvonóval juthat a Sella Rondára.

Összegzés
A megérkezéskor szlovák recepciós fogadott bennünket. Mindent elmagyarázott. Szuper volt az időjárás - egész héten azúrkék volt az ég és a sípályákon tökéletes volt a sízés. Nagyra értékeltük, hogy Olaszországban olasz ételeket kaptunk. A szálloda nagyon kellemes. Kicsit a város felett helyezkedik el, de pár perc alatt a városba juthat. Talán csak egyetlen kifogásom lenne - nincs egy lakályos bár . A nagy hallban lévő bár kissé személytelennek tűnik. Ha szórakozni szerettünk volna a barátainkkal, bementünk a városba.
A kirándulás nagyon tetszett, a gyönyörű természet, a nagyszerű síelés, és a szálloda is meggyőzött arról, hogy legközelebb is a Sella Rondára megyünk - és majdnem biztos, hogy a Stella Montis szállodába?

Kaplan Radek, 2008.02.21., Tartózkodás időpontja: 2008.02.09 - 02.16.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Stella Montis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 2.1 A kirándulás szervezése jó volt ,de az utazási iroda alkalmazottja nem volt jól informálva a szobáról. Az ilyen szállás, főleg téli...

 • 1.6 Szállás
 • 3.3 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
A kirándulás szervezése jó volt ,de az utazási iroda alkalmazottja nem volt jól informálva a szobáról. Az ilyen szállás, főleg téli időszakban egyáltalán nem megfelelő. Csak lejáratja az utazási irodát. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobában volt egy dupla , széthúzható fotel, ami kb. 140 cm széles lehetett, az ebédlőaszalt a falon lévő kampóra kellett akasztani. A kis hely miatt alig lehetett a szobába belépni, nem lehetett mozogni. Gondot okzott eljutni a toalettre és a zuhanysarokba, alig tudtuk használni a szekrényt, hűtőszekrényt, stb. Ha azt akartuk, hogy a szoba használható legyen, először mindkettőnknek étkezni kellett, majd mosakodni és rendet rakni magunk után - felakasztani az asztalt, becsukni minden ajtót, a szekrényt is, utána széthúzni a fotelt és egyszerre lefeküdni. Gondot okozott volna, ha valaki később érkezik a szobára, vagy este WC-re kell mennie. A szobában nem lehetett mozogni. Talán szükségállapot esetén a szoba alvásra még megfelelne, de csak egy személynek, egy éjszakára. Ha széthúzza a fotelt, nem lehet megmozdulni a szobán.

Ellátás
A La Grossa étteremben étkeztünk, ahol nagyon jó volt az étel, az árak is elfogadhatóak és kitűnő a kiszolgálás.

Hotel szolgáltatások
Nem tudom megítélni, a szállást elutasítottuk. A Crecensia szállodában szálltunk meg, ahol személyenként 42 eurót fizettünk reggelivel együtt. Ez nagyon szép szállás volt.

Pályák minősége
Autóval indultunk erre a síkirándulásra. A hely jól elérhető. Legjobban elérhető és legjobb szolgáltatást a Bella Monte nyújtott, de a többi hely is nagyon szép volt.

Összegzés
A szállás nem felelt meg. Az idegenvezető pedig képtelen volt másik szállást biztosítani. 10 percen belül, egyedül intéztünk magunknak szállást a Crecensia szállodában. Mivel az említett okok miatt a szállást nem fogadtuk el és helyette másikat nem kaptunk, kárpótlási igényt nyújtottam be, kértem a 11 830 korona visszatérítését a CS c.u. 846842033/0800 számlára. Remélem ezért a szállást biztosító a felelős. Maga az idegenvezető is meglepődött a szoba nagyságán és elismerte, hogy ez nem egy szállásnak megfelelő helyiség és az árnak sem felel meg. Eddig még az irodával mindig elégedett voltam és remélem az elkövetkező utakkal is elégedett leszek, ahogy eddig még mindig. A szoba fotóit később mellékelem.

Judr. Mlýnek Zdeněk, 2008.02.20., Tartózkodás időpontja: 2008.02.16 - 02.09.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Majon Ladina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 4.9 Azt gondolom, hogy a szolgáltatások az árnak nem feleltek meg. Minden más OK.

 • 4.9 Szállás
 • 1.8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
Azt gondolom, hogy a szolgáltatások az árnak nem feleltek meg.
Minden más OK. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba rendben volt...de nem lehetett a fűtést szabályozni, néha hideg volt, nem tudtuk megszárítani a ruháinkat...10 személy részére volt csak hely a lábbeli szárításánál, miközben a szállás 100 férőhelyes?

Ellátás
Nem ízlett az étel, a különlegességek valóban különlegesek voltak...egyszóval minden egy kaptafára készült, az étel nem volt meleg, nehezen lehetett a menüből választani? Rendeltünk valamit és teljesen más ételt hoztak.

Hotel szolgáltatások
A személyzet mondjuk készséges, de csak olaszul beszélnek jól és kicsit angolul, németül egyáltalán? Megfeledkeznek a rendelésről, a tésztához nem hoznak kanalat, csak kést és villát, aperitívnek csak a konyakot tartják, a hagyományos Cinzánót nem. Gond volt a bor kiválasztásával is , ha száraz bort rendeltünk, édeset hoztak, vagy fordítva, de ha választ egy kedvenc márkát, azzal nincs gond...

Tengerpart
Nagyon jól ismerem ezt a helyet..ismét kellemesen meglepett...a Sela Ronda nagyszerű, kifogástalan.

Összegzés
A szálloda többnek tartja magát, mint a valóságban, így minden drága, nyelvnehézségi problémáik vannak - másutt mindenütt beszélnek idegen nyelven? A szállodában előforduló problémákon kívül, minden rendben volt...különben jót szórakoztunk ezen. Mindig volt valami, amit meg kellett oldani - biztosítva volt a szórakozás. Köszönjük.

Musil František, 2008.01.29., Tartózkodás időpontja: 2008.01.26 - 01.19.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Park Hotel & Club Rubino

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 5.6 Lásd az alábbi információkat.

 • 4.8 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6.8 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Lásd az alábbi információkat. Teljes leírás

Elhelyezés
Sántított a takarítás - néhány napon keresztül még a szemétkosarat sem vitték ki.
A földszinti szoba nem túl ideális, szinte mindig be kellett húznunk a drapériát és felkapcsolni a villanyt. Az olaszok, főleg a gyerekeik nagyon zajosak. A délutánt és az estéket a szálloda földszintjén töltötték, olyan érzésünk volt, mintha közvetlenül a szobánkban lettek volna.

Ellátás
A legtöbb cseh vendégnek nem felelt meg az étel. Nem tudom, az volt-e az oka, hogy jellegzetes olasz ételeket kínáltak, vagy nem volt minsőséges a nyersanyag és az elkészítés. Az igazat szólva, a városka étteremeiben az étel jobban ízlett.
A szállodában nincs klasszikus étterem, csak egy büfé megoldású ebédlő,ami reggel és este működik.

Hotel szolgáltatások
Hiányzott a szállodai étterem, vagy valami lehetőség, ahol legalább teát készíthettünk volna magunknak.

Tengerpart
Természetes hó szinte alig volt - ami talán nem ritkaság, mert minden pálya műhóra kialakított. Talán a pályák fele működött csak. Reggel jó állapotban voltak, de délután jeges rétegek voltak rajta. Gyönyörű időnk volt? A nyaralóhely gyermekes családoknak is alkalmas. A pályák a szálloda közelében vannak.

Összegzés
A szállodát cseheknek nem ajánlom, főleg az étkezés miatt. Az étkezés nekünk nem felelt meg és egyénileg sem főzhettünk - hiányzott a konyha, a hűtőszekrény, gyorsforraló, stb.

Jurmanová Volemanová Věra, 2008.01.03., Tartózkodás időpontja: 2008.01.02 - 2007.12.27.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Stella Montis

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: A szálloda főleg a családias légköre miatt kellemes. A szolgáltatások, mint a szauna, whirpool,stb. színvonalasak. Kellemes, hogy a...

Bevezetés
A szálloda főleg a családias légköre miatt kellemes. A szolgáltatások, mint a szauna, whirpool,stb. színvonalasak. Kellemes, hogy a fedett garázsokban lehet parkolni. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba viszonylag kicsivolt, de szállásnak megfelelő. Az apartmanok berendezése nagyon jó. A fürdőszoba színvonalas. Naponta takarítottak és törölközőt cseréltek.

Ellátás
Csak reggelink volt, ami színvonalas volt.

Šimek Petr, 2006.03.26., Tartózkodás időpontja: 2006.03.18 - 03.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Garni Arnica - Alba di Canazei

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: A szálloda nagyon szép volt. Arnikának nevezik, nem egy könnyen lehet megtalálni, mivel Olaszországban minden másik szállodának ez a neve.

Bevezetés
A szálloda nagyon szép volt. Arnikának nevezik, nem egy könnyen lehet megtalálni, mivel Olaszországban minden másik szállodának ez a neve. Teljes leírás

Elhelyezés
Nem volt mód relaxálni - pl. szauna, medence. A szálloda szép helyen fekszik, egy folyó mellett, de jelenleg egy építkezés folyik a közelben, ami nem a legideálisabb.

Ellátás
A szálloda csak svédasztalos reggelit kínál, de az igazán gazdag, változatos, bőséges és finom.

Összegzés
Nagyon tiszta, rendezett kis szálloda, igazán kellemes hatást kelt.

Koudelka David, 2006.03.13., Tartózkodás időpontja: 2006.03.04 - 03.11.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Garni Arnica - Alba di Canazei

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: A szálloda kitűnő volt, más megjegyzésem nincs.

Bevezetés
A szálloda kitűnő volt, más megjegyzésem nincs. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tiszta volt, a szükségleteinknek megfelelt. A fürdőszoba nem klasszikus módon megoldott, de ennek ellenére megfelelő.

Ellátás
Az étel finom volt, az adagok nagyok, talán túlságosan is. Egyetlen hátránya, hogy kevés volt az asztal .

Hotel szolgáltatások
Nem tudom megítélni. Azon kívül, hogy a végén fizettünk, más szolgáltatást nem nyújtottak. A recepción soha nem volt senki.

Összegzés
A szállodáról a benyomásom jó, a kategóriának megfelelő volt, kevesebb éjszakára tökéletesen megfelel.

Karásková Lucie, 2006.02.15., Tartózkodás időpontja: 2006.02.07 - 02.12.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Sporthotel Alpenrose (Nova Levante)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Hiányzott az erkély.

Bevezetés
Hiányzott az erkély. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, csak szerettünk volna erkélyt.

Ellátás
Kitűnő.

Hotel szolgáltatások
A szauna jó volt, de medence nincs.

Összegzés
Jó, hiányzott a kád, ill. a zuhanykabin.

Škrdlová Jana, 2006.02.14., Tartózkodás időpontja: 2006.02.07 - 02.12.
Régió: Olaszország Olaszország, Val di Fassa e Carezza, Szállás: Sporthotel Alpenrose (Nova Levante)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)