Vélemények és értékelések
Marche - Olaszország

Írja meg a véleményét

Összesen:: 9,1 A szállás színvonala és a szolgáltatások is az árnak megfelelőek voltak.

  • 9,3 Szállás
  • 9,6 Ellátás
  • 8,3 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
A szállás színvonala és a szolgáltatások is az árnak megfelelőek voltak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállodai szoba tiszta volt, beleértve a fürdőszobát is. Rendszeresen takarítottak és cseréltek törölközőt. Működött a légkondícionálás is.
Nagyon kicsi szobánk volt - fotelek, székek nélkül. Az erkély is szimbolikus, inkább szellőztetésre, mint üldögélésre való. A szoba csak alvásra való - üldögélni, olvasni nem lehetett benne...

Ellátás
Az étel íze kitűnő volt és a mennyiség is megfelelt.

Hotel szolgáltatások
Csak a parkolással volt gond. Nem mindig található szabad hely a szálloda közelében. Az ottlétünk alatt foglalt volt a parkoló, ajánlatos előre helyet rezerváltatni.

Tengerpart
Finomszemcsés a homok és a tengerbe jutás akadálymentes - kisgyerekeknek is alkalmas.

Összegzés
Kellemes a környezet és az egész környék. A nyaralás az árnak megfelelő volt.

Švestková Sylva, 2007.08.27., Tartózkodás dátuma: 2007.08.25 - 08.18.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Elvezia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen:: Felújított, jó állapotban lévő szállás, a város nyugodt részében fekszik. A nyugati oldalon viszont kb. 100-150 m-re húzódik a viszonylag...

Bevezetés
Felújított, jó állapotban lévő szállás, a város nyugodt részében fekszik. A nyugati oldalon viszont kb. 100-150 m-re húzódik a viszonylag forgalmas vasútvonal. Szerencsére a zajt nem tudom megítélni, mivel a mi apartmanunk a másik oldalra nézett. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A B-4-es apartmanban laktunk, amely a felszereltségével - SAT TV, felszerelt konyhapult, mosogatógép, hűtőszekrény, széf - és a rövid nyaraláshoz képest is, egy 4 tagú családnak tökéletesen megfelelt. A parkolás is biztosított. Egyetlen apró hiányossága az volt, hogy a földszinten laktunk , talán amiatt ,hogy egyedül voltunk ott csehek, a többi vendég olasz volt. Más időpontban, amikor nem olaszok nyaralnak ott többségben, ez éppen fordítva van.
Az apartman tiszta volt, rendesen felszerelt. Talán csak a széthúzható duplaágy lehetett volna jobb minőségű.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk - az alapvető élelmiszerek nem sokkal drágábbak, mint nálunk Csehországban. A környéken sok az étterem.
Volt egy cseh étterem, ahol cseh sört kínáltak és az árak is az otthoni árakhoz hasonlóak.

Hotel szolgáltatások
A cseh idegenvezető nagyon előzékeny, készséges volt - Likotour utazási iroda.
Volt egy kis medence is, de nem használtuk.

Tengerpart
Kb. 200 m-re van, teljesen tiszta, homokos a strand és a vízbe jutás akadálymentes - gyerekeknek ideális. A szolgáltatások az árban voltak - a beachboys ahhoz képest , hogy olaszok, nagyon nyugodtak voltak.
Egyetlen negatívumot csak a nagy zsúfoltság jelentett - főleg délelőtt és délután a part olyan volt, mint egy korzó.
A víz tiszta.

Összegzés
Prágából az út 1260 km - mindezt a sztrádán tettük meg: Rozvadov-München- Brenner-Verona-Bologna. A sztráda díja: Ausztriában a 10 napos jegyért 7,60 eurót, Brennerben 8 eurót, Olaszországban 36 eurót fizettünk. 10,5 órát utaztunk.
A nyaralás a várakozásnak megfelelő volt. Az időjárás is kedvezett, nagyon elégedettek voltunk.

Mařík Pavel, 2007.08.27., Tartózkodás dátuma: 2007.08.18 - 08.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Rezidence Villa Agostina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

5 fénykép

Összesen:: Ha a Canguro szálloda mellett dönt, készüljön rá fel, hogy egy szakszervezeti üdülő színvonalát kapja, a szállás a 3 csillagos...

Bevezetés
Ha a Canguro szálloda mellett dönt, készüljön rá fel, hogy egy szakszervezeti üdülő színvonalát kapja, a szállás a 3 csillagos kategóriának egyáltalán nem felel meg. Személy szerint ezt a szállodát inkább egy szállónak nevezném. A La Sfinge emellett egy de luxe szálloda. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A La Sfinge egy új, de kisebb szálloda. A Canguro mellett fekszik. A La Sfinge szobái nagyon kicsik - a pótágyat nem ajánlom- de tisztaság volt és új a bútor, ami a Canguro szállodáról nem mondható el.

Ellátás
Közvetlenül a La Sfinge éttermében étkeztünk. Az ebédlő kicsi, ahogy az egész szálloda is. A választék megfelelt, de inkább kevésbé igényes vendégeknek való.

Hotel szolgáltatások
Kevés volt az őrzött parkolóhely, különben a szálloda előtti utcán is parkolhat. A szálloda a városközpont szélén, egy nyugodt helyen fekszik, a központ gyalog 10-15 percnyire van.

Tengerpart
Homokos, karbantartott, csak pár lépésnyire van a szállodától. Közvetlenül a strandon volt bár és frissítők. A strandot nagyon pozitívra értékelem.

Összegzés
Ha szeretné elkerülni a szállás okozta sokkot, inkább a La Sfinge szállodát válassza. A mai világban egy olyan szállodát ajánlani, mint a Canguro, nagy bátorságra vall. A katalógus fotóin ábrázolt képek a Canguro szállodáról egyáltalán nem felelnek meg a valóságnak.

Kovářová Kamila, 2007.08.09., Tartózkodás dátuma: 2006.07.01 - 07.08.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Canguro

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: A Pálma Riviérán, San Benedettóban elterülő, színvonalas szállás, Prágától kb. 1275 km-re van - az egész utat a sztrádán tettük meg. A...

Bevezetés
A Pálma Riviérán, San Benedettóban elterülő, színvonalas szállás, Prágától kb. 1275 km-re van - az egész utat a sztrádán tettük meg. A sok pálmának köszönhetően, mintha egy exotikus országban lettünk volna. Többet megtudhat a www.benedetto.cz címen. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A tágas B-4 apartmanban laktunk - kevésbé tágas apartmanjaik is vannak. A hálóban volt egy nagy duplaágy, erkély, 10 euróért széf. Ágyneműt vinni kell, vagy külön kell érte fizetni. A nappali is erkélyes és egy komplett konyhasarok is tartozott hozzá - nagy hűtőszekrénnyel, mélyhűtővel, volt mosogatógép is. A nappaliban volt egy széthúzható kanapé, ízléses bútor, TV, telefon, ahonnan közvetlenül külföldre is hívhat. A fürdőszobában zuhanysarok, WC, és hajszárító. Minden helyiségnek külön légkondícionálója van, ami szabályozható.

A nyaralás befejeztével az apartmant 10-ig a z APC Príbram utazási iroda idegenvezetőjének kell leadni, amit az ellenőrzés után azonnal a következő vendégeknek adnak. Ez nagy előnyt jelent, mert már 10 órakor megkapja a szállást, ilyen korán kevés olasz nyaralóhelyen szállásolják el. További előnye, hogy az apartman elhagyását követően még a medence mellett tartózkodhat és a parkolót is igénybe veheti.

Ellátás
A B-4 apartman tágas - kisebb apartmanok is vannak- a háló ekélyes, duplaágy van benne, 10 euróért széf, ágyneműt vinni kell, vagy külön kell érte fizetni. A nappali is erkélyes, egy felszerelt konyhasarokkal, ahol van egy nagy hűtő, mélyhűtővel, mosogatógép, egy széthúzható kanapé, ízléses bútor, TV és telefon. Közvetlenül külföldre is lehet telefonálni. A fürdőszobában volt a zuhanysarok, WC, hajszárító. Minden helyiségben külön légkondícionáló van, ami szabályozható.

A nyaralás végén az apartmant 10-ig kell átadni az APC Pribram idegenvezetőjének. Az ellenőrzés után az apartmant a következő vendégek kapják. Ez előnyös, mert így korán elszállásolják az embert. Kevés olasz nyaralóhelyen kap délelőtt 10-kor szállást. Miután az apartmant elhagytuk, használhattuk a medencét és a parkolót.

Hotel szolgáltatások
Két 5 emeletes épületről van szó - mindegyikben volt 2 lift. A bejárati hall közös, ott a recepció, volt WC. A terület elkerített, van parkolási lehetőség - ez ingyenes - kamerával őrzött. Volt bár, medence pezsgőfürdővel, de a víz mélysége csak 1,1 m, különben megszoktuk és fürödtünk is benne. A napernyők és a nyugágyak ingyenesek, kölcsönöznek tiszta fürdősapkát -de mi végig anélkül fürödtünk. Szieszta idején a medencét nem használják. Az APC idegenvezetője vasárnap találkát szervezett, ahol rendelhettünk kirándulást - Rómába, ezt ajánlom, az ára személyenként 31,5 euró, ebben a metrójegy is benne volt. Volt hajókirándulás San Benedettóba, ahol fürödhettünk is és megnéztük a történelmi városrészt. Volt borkóstolóval egybekötött kirándulás és elmehettünk a gyerekekkel az aquaparkba.

Minden kedden és pénteken San Benedetto központjában - ami kb. 4 km-re volt a szállásunktól - 8 és 13 óra között nagy piac van. Eljuthat a 2-es számú autóbusszal vagy kocsival is. Előnyös áron vásárolhat halat, zöldségfélét, gyümölcsöt, táskát, és főleg lábbelit.

Tengerpart
Szép, homokos magánstrand bárral. A szállásunktól kb. 20 m-re volt. Ingyenes volt a nyugágy és a napernyő, voltak zuhanyok, WC, a tengerbe jutás akadálymentes. Kb. 80 m-re a parttól a hullámok megtörnek a tenegrbe hordott sziklákon. Kisgyerekeknek is alkalmas. A sziklák mögötti , nyugodt tengerben kagylókat találtunk, némelyik egészen nagy volt. Búvárkodáshoz elég a szemüveg, a víz mélysége kb. 2-3 m.

Összegzés
A szállás és San Benedetto a várakozásnak megfelelő volt, nagyon sok volt a pálma, gyönyörű a mediterrán növényzet, a pálmákkal övezett sétány, ahol kerékpárosoknak és gőrkorisoknak egy külön sáv van, mivel a sétány 4 km hosszú. A sétány évről-évre szebb. Az esti kivilágítás csodálatos, nagyon szép sétákat tehet rajta. Kevés rajta az üzlet - ez valakinek pozitívum, valakinek talán negatívum . Nyugodtabb hely, mint pl. a spanyolországi vagy észak-olaszországi sétányok. San Benedetto a többi nyaralóhelytől kissé eltérő, nem volt sok német, holland és svéd turista, inkább olaszok nyaralnak itt. Ez egy jellegzetes olasz város, ami nekem nagyon tetszett.

Egy szép, exotikus nyaraláson részt venni, ahová nem kell repülőgéppel utazni, mivel kocsival és autóbusszal is eljuthat oda, ez ritkaság. Az exotikus országokba csak repülőgéppel juthat el.

Szívesen ellátogatnék még ide, mivel nekem San Benedetto nagyon tetszett.

Žluva Miloš, 2007.07.31., Tartózkodás dátuma: 2007.06.30 - 07.07.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Rezidence Michelangelo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (18) Nem (0)

10 fénykép

Összesen:: 15 napos nyaralásunk volt és meg kell mondanom, hogy ez egy igazán gyönyörű hely. Tele van pálmákkal, gyönyörű a tenger és a strandok és...

Bevezetés
15 napos nyaralásunk volt és meg kell mondanom, hogy ez egy igazán gyönyörű hely. Tele van pálmákkal, gyönyörű a tenger és a strandok és az a sétány...főleg éjszaka csodálatos. Akik kedvelik a romantikát, ennél ideálisabb helyre nem is mehetnének. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Sajnos légkondícionálónk nem volt, de ez annyira nem zavart. A berendezés nagyon szép volt, az erkély is kényelmes, igaz 4 személynek kicsi, de ez sem zavart. Minden nagyon szép volt.

Ellátás
Szeretek főzni, ezért egyedül főztünk. Különben egy étteremben étkezni, sem jelentett gondot, kitűnő ételt kínálnak. Az olasz pizza utánozhatatlan.

Hotel szolgáltatások
Mivel az apartman tulajdonosa egy cseh származású hölgy, minden egyszerű volt, nyelvnehézségi problémánk nem volt, nagyon kellemes, korrekt hölgy volt.

Tengerpart
Nagyon szép? Csak az elhagyatottabb helyeken kicsit piszkos, elhanyagolt. Különben San Benedettoban egész nap takarítják az utakat. Az egész partszakasz mellett egy gyönyörű sétány vezet, tele pálmákkal, szökőkutakkal és gyönyörű dekorációval.

Összegzés
Nagyon elégedetten tértem haza. Gyakran járunk Olaszországba és eddig még mindig elégedettek voltunk. A rengeteg pálma csodálatos környezetet biztosít. Az út elején megálltunk Velencében is, ami még szebbé tette a nyaralást.

Křinková Jana, 2007.07.26., Tartózkodás dátuma: 2005.07.23 - 08.06.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Bissolati

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

6 fénykép

Összesen:: Modern, tiszta, ízlésesen berednezett szálloda. Kifogástalan volt.

Bevezetés
Modern, tiszta, ízlésesen berednezett szálloda. Kifogástalan volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az internet ajánlata szerin,t a szobát nagyobbnak képzeltem. Van már tapasztalatom az olaszországi nyaralásokkal...A 4 személyes apartmant az ágyak és az ebédlőben lévő asztal állandó áthelyezése nélkül nem lehetett volna használni. Ez volt a legnagyobb hibája.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk, a közeli éttermek kifogástalanok, az étel kitűnő. Néhány helyen azonban a kiszolgálás eléggé lezser volt, a vendéggel nem sokat törődtek.

Hotel szolgáltatások
A hazatutásnapját kivéve, a szolgáltatásokat nem nagyon vettük igénybe. Nagyon értékeltük, hogy az elutazás előtti pár órát a medencénél tölthettük.

Tengerpart
Viszonylag tiszta, a strand távolsága is megfelelő volt. A strand hosszúsága is megfelelt.

Összegzés
Ahogy fent említettem, a szálloda az igényeinknek megfelelő volt, kivéve a helyhiányt...Saját közlekedési eszköz hiányában az üzletek és a városközpont kissé messze volt, de alkalmazkodtunk.

Klementová Yvona, 2006.08.08., Tartózkodás dátuma: 2006.07.14 - 07.23.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Rezidence Oltremare

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: Azt írják, hogy átépített, de úgy nézett ki, mintha átépítés előtt lenne. A szobák nagyon egyszerűen berendezettek, minimális bútorral. A...

Bevezetés
Azt írják, hogy átépített, de úgy nézett ki, mintha átépítés előtt lenne. A szobák nagyon egyszerűen berendezettek, minimális bútorral. A környékbeli szállodák is 3 csillagosak voltak, de a miénk messze lemaradt mögöttük. A szálloda környéke sem valami jó. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A 3 csillagos kategróiának egyáltalán nem felelt meg ‼

Ellátás
Az étekezés rendben volt.

Hotel szolgáltatások
Rendben.

Tengerpart
Az intereten áprilisban megjelent információk nem felelnek meg a valóságnak.

Összegzés
Ismétlem, a 3 csillagos kategóriának nem felelt meg..

Černá Jitka, 2006.07.25., Tartózkodás dátuma: 2006.06.30 - 07.09.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Continental

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen:: Az igényeinknek megfelelő volt.

Bevezetés
Az igényeinknek megfelelő volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás az ajánlatnak megfelelő, tiszta, nyugodt hely.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, minden óhajunk teljesült.

Tengerpart
Volt nyilvános és fizetett strand is, de kevésbé karbantartott, szemetes, hínáros. A tengerbe jutás akadálymentes, a strandon a homok durvaszemcsés apró kövekkel.

Összegzés
Nyugodt hely, gyermekes családok részére ideális, volt medence, ami kitűnő, minden az elképzeléseinknek és az igényeinknek megfelelő volt.

Boleslav Ivan, 2006.07.23., Tartózkodás dátuma: 2006.07.15 - 07.22.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Camping Villaggio Paradiso

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen:: 2005 Maremonti.

Bevezetés
2005 Maremonti. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba berendezése régebbi, de az ágynemű tiszta volt.

Ellátás
A reggeli egyszerű, egyhangú.
Vacsorára az étel néha kitűnő volt.

Hotel szolgáltatások
A szlovákiai vendégeket kicsit elhanyagolták.

Tengerpart
Viszonylag messze volt, de járt autóbusz.

Összegzés
A környék gyönyörű, főleg a Monte Epomeo.
Szépek a termál parkok, habár a belépő magas - személyebként napi 16 euró.

Skotalová Marcela, 2006.01.08.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Maremonti

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: A szállodával nagyon elégedettek voltunk.

Bevezetés
A szállodával nagyon elégedettek voltunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda a kikötőtől nagyon messze esett, de az utazási iroda autóbusza elszállította a vendégeket.

Ellátás
A reggeli 7.30-kor volt, a programjaink miatt , ami az újságírással kapcsolatos, ez nekünk későn volt.

Hotel szolgáltatások
Tisztaság volt.

Tengerpart
A strandra nem jártunk, éjszaka jártunk haza.

Összegzés
A személyzet készséges, az étel 3 nap egyforma volt, de nem számít.

Domanská Ludmila, 2005.10.04., Tartózkodás dátuma: 2005.09.27 - 10.02.
Régió: Olaszország Olaszország, Marche, : Metropol

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

4 fénykép