Vélemények és értékelések
Kalábria - Olaszország

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,1 A szálloda nagyon gyönyörű helyen fekszik, közel a csodálatos strandhoz.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A szálloda nagyon gyönyörű helyen fekszik, közel a csodálatos strandhoz. Teljes leírás

Elhelyezés
Szuper szállásunk volt? Mindenütt tisztaság volt, volt egy gyönyörű, tengerre néző teraszunk. A szobánk légkondícionált volt, egy gyönyörűen felszerelt fürdőszobával.

Ellátás
Többnyire olasz ételeket kínáltak, mindig volt gyümölcs is. 2 féle menüből választhattunk, sajnos csehül nem volt étlap , így sosem tudtuk, mit rendeltünk.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatások kitűnőek, a kiszolgálás szuper volt ?

Tengerpart
Szép, tiszta, homokos a strand, voltak nyugágyak és napernyők, a tenger áttetsző.

Összegzés
Nagyon tetszett a nyaralás, nagyon elégedettek voltunk, csak sajnos nem volt cseh idegenvezetőnk, így a szálloda személyzetével nehéz volt az értekezés, holott nagyon igyekeztek, utólag is köszönet jár érte.

Charizanová Jaroslava, 2007.09.29., Tartózkodás időpontja: 2007.09.22 - 09.15.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Incoronato

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 5,2 A nyaralással elégedetlen vagyok, főleg ami az utazási iroda szervezését illeti. Nem volt velünk az idegenvezető, a szállodai személyzet...

 • 4,3 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6,7 Környék
 • 3 Alapár

Bevezetés
A nyaralással elégedetlen vagyok, főleg ami az utazási iroda szervezését illeti. Nem volt velünk az idegenvezető, a szállodai személyzet nem tudta, melyik uazási irodától vagyunk és más árakat számláztak. Teljes leírás

Elhelyezés
Gond volt az ágyneművel és a törölközőkkel, ezt is felszámították, holott ingyenes lett volna. Párnahuzatot és takarót sem kaptunk.

Ellátás
Első nap 2 féléből választhattunk, de miután az előző turnus hazament, ezt megszüntették. A nyaralás félidejében, minden magyarázat nélkül megszüntették a desszertet - ami rendszerint gümölcsből állt - azzal,.hogy elfogyott a gyümölcs. A nyaralás vége felé a reggelit a helyi kávézóban kaptuk, mivel állítólag az étterem reggel nincs nyitva.

Hotel szolgáltatások
Rossz minőségű kerékpárokat kölcsönöztek, az edzőterem sem volt színvonalas, a legtöbb erőgép szét volt törve, gond volt a strand nyugágyaival is - más áron számították, mint kellett volna.

Tengerpart
Ez volt az egyetlen, amivel elégedett voltam, igazán szép volt.

Összegzés
Soha többé.

Trojovská Iva, 2007.09.07., Tartózkodás időpontja: 2007.09.01 - 08.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Rezidence Riviera Dei Cedri

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 7,6 Ezt a helyet mindenkinek ajánlom, aki nyugalomra vágyik és nincs szüksége szórakozásra, sportolásra. Szinte semmi sincs ott, kivéve egy...

 • 9,3 Szállás
 • 5,5 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Ezt a helyet mindenkinek ajánlom, aki nyugalomra vágyik és nincs szüksége szórakozásra, sportolásra. Szinte semmi sincs ott, kivéve egy pékséget és egy élelmiszerüzletet, ahol kevés az áru. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállással lényegében elégedettek voltunk. Csak a széthúzható ágyon volt kényelmetlen az alvás, nem úgy nézett ki az ágy, mint a katalógus fotóin. Minden mozdulatnál szétcsúszott. Kétszemélyes apartmanban laktunk, nem számítottunk nagy helyiségre, de ha széthúztuk az ágyat, az ágyak és a szekrény között csak egy keskeny hely maradt . A konyha jól felszerelt . A szennyvíz szagát leszámítva, a fürdőszoba is megfelelt.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk.

Hotel szolgáltatások
Az apartman mellett volt egy bár, ahol koronáért is vásárolhattunk, hasonlóak voltak az árak, mint nálunk. Erre a szolgáltatásra jó lenne felhívni előre a figyelmet, mi erről egyáltalán nem tudtunk.

Tengerpart
A strand jól elérhető, igaz kicsit messzebb van, mint az ígért 100 m. A strand tisztasága nagyon gyenge, elég nagy volt rajta a rendetlenség, sok a szemét és a széttört nyugágy... Egész idő alatt tökéletesen tiszta és meleg volt viszont a tenger.

Összegzés
A nyaralás rendben volt, csak Kalábriától többet vártunk, több érdekességre, lehetőségre számítottunk. Helyben egyetlen ajándékbolt sem található. Az értekezés is nagyon körülményes , pl. a benzinkutaknál, üzletekben. Nem segített az angol és a német nyelvtudás sem.

Sallerová Lucie, 2007.09.05., Tartózkodás időpontja: 2007.09.01 - 08.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Residence la Ginestra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: Először nagyon elégedett voltam, de egyre rosszabbá vált. A színvonal az árnak nem felelt meg, maga a tulajdonos sem tudta miért mennyit...

Bevezetés
Először nagyon elégedett voltam, de egyre rosszabbá vált. A színvonal az árnak nem felelt meg, maga a tulajdonos sem tudta miért mennyit számlázzon... Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, tiszta szobánk volt, de hiányzott az ágynemű, egyáltalán nem takarítottak, a törölközőt meg akarták fizettetni. A fitness is piszkos volt.

Ellátás
Az étel jó ízű volt, eredetileg 2 féléből kellett volna választanunk, végül a felszolgálónő kérdezés nélkül kihozta az ételt. Mindig rossz kedvű volt, nem beszélt angolul, megpróbálkozott a kevert olasz-lengyellel, de nem értettük...

Hotel szolgáltatások
Ahogy említettem, meglepett, hogy a törölközők nincsenek az árban és hogy egyáltalán nem takarítottak a szobán. Ezt természetesnek tartottam volna. Szerintem 1x ágyneműt is cserélhettek volna, arról nem is szólva, hogy elfelejtették lehúzni a párnámat és a takaró alatt sem volt ágynemű. A fitness szerencsére az árban volt, de ki tudja mióta nem mosták fel a padlóját, a gépek is nyikorogtak, nyilván hiányzott a karbantartás. A kerékpár, amit kölcsönöztünk, szintén rossz állapotban volt, a barátnőmnek fel kellett erősítenie a nyerget, és a kerékpár nem váltott át...Ezért olyan kedvezményt adtak, hogy 6 euró helyett, 5 eurót fizettünk , ez sem tűnt megfelelőnek. Inkább fizettem volna 6 eurót egy jó kerékpárért.

Tengerpart
Talán a strand volt az egyetlen hely, amire nem lehet panasz. Gyönyörű, tiszta, szép volt a part is. A napernyők miatt azonban vitatkozni kellett. A szálloda faliújságján 21 euró volt feltüntetve, de a tulajdonos azt felelte, hogy rosszul fordították le, mivel az a nyugágy, amit egy hétre akartunk bérelni, 30 euróba kerül. Ez mind rendben van, de bennünket nem kell, hogy érdekeljen a fordítás...Ráadásul rájöttünk, hogy a csehek számára alacsonyabb ár amiatt volt, hogy az olaszok elfoglalták a tengerhez legközelebbi 3 sor nyugágyat, és a cseheknek automatikusan csak az utolsó 3 sorban jutott nyugágy. Ez eléggé megalázónak tűnt.

Összegzés
Ahogy már említettem, a szálloda először nagyon jó benyomást keltett, a szobák is szépen berendezettek, volt egy kis konyha is. Nem nagyon tetszett, hogy a szállodatulajdonos maga sem tudta, miért mennyit kérjen. Az árak egyáltalán nem feleltek meg az utazási iroda ajánlatának. Ráadásul a tulajdonos azt mondta, nem is ismeri az Inex utazási irodát. Ezt is furcsállom... Különben egy kedves úr volt, de kicsit útba igazíthatta volna a felszolgálónőt, aki mindig komoran szolgált ki bennünket, ráadásul az utolsó napokban kitettek bennünket a dohányzóba, csak hogy ne kelljen kinyitni az éttermet. A benyomásom ezért felemás és ebbe a szállodába többé nem mennék.

Trojovská Iva, 2007.09.03., Tartózkodás időpontja: 2007.09.01 - 08.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Rezidence Riviera Dei Cedri

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 6,6 Last Minute nyaralást vásároltam, ami személyenként komplett 6000 koronába került és megérte. A tapasztalataim után ítélve, többet nem is...

 • 6,9 Szállás
 • 7,4 Ellátás
 • 5,5 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Last Minute nyaralást vásároltam, ami személyenként komplett 6000 koronába került és megérte. A tapasztalataim után ítélve, többet nem is adtam volna érte. Örültem a fakultatív kirándulásoknak, pl. Szicíliára, ami személyenként 39 euróba + a belépőjegyekbe került. Teljes leírás

Elhelyezés
Újonnan felépített apartman, új volt a bútor is, a szoba légkondícionált. Sajnos a szoba 2 személy részére elég kicsinek tűnt, de ha az ember nem sok időt tölt ott, a célnak megfelel. Meglepett, hogy a konyhasarokban nem volt főzőlap, csak mikorhullámú sütő, gyorsforraló és egy mosogató. A légkondícionáló jéghideg levegője közvetlenül ránk áramlott , az ágyra, ami éjszaka elég kellemetlen. Mantadoricio városka szép, csak elérhető közelségben nincs semilyen szórakozási lehetőség, nagyon a kevés az étterem, stb. Az olaszokon kívül, csak csehek nyaralnak ott. Nagyon zavart a nagy halmokba összegyűjtött sok szemét, aminek kellemetlen szaga volt. De ez talán a mentalitáshoz tartozik.

Ellátás
Talán a reggelik kissé szerények voltak, de a vacsorák nagyon jók. Félpanziónk volt.

Hotel szolgáltatások
A medence reggel 8-tól este 20-ig működik, ha ezt nem tarja be valaki, 50 euró büntetést kell fizetnie. Legalább 7 és 22 között tarthatna nyitva. Az apartmant takarították.

Tengerpart
Gyönyörű a tenger, de sajnos a strandon és a környéken nagyon sok a szemét...

Összegzés
Ha csak a szálloda elkerített területét és a kirándulásokat veszem figyelembe, elmondható, hogy érdemes Kalabriába menni. Legalább a tapasztalat miatt...Itt nagyon eltérő mentalitással találkoztam, a hely a turizmusra még nem készült fel.

Vyšohlídová Martina, 2007.09.02., Tartózkodás időpontja: 2007.08.26 - 08.17.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Residence la Ginestra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 8,4 Szép, átlagosan berendezett szobáik vannak, gyönyörű tengerre néző kilátással. A tenger tiszta, a magánstrand köves, ahová ingyen...

 • 8,1 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8,8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Szép, átlagosan berendezett szobáik vannak, gyönyörű tengerre néző kilátással. A tenger tiszta, a magánstrand köves, ahová ingyen autóbusz szállított bennünket. Nagyon nyugodt hely. A medencébe csak fürdősapkában mehet. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartman nagyon szép fekvésű, a szobának nagy, tengerre néző terasza volt. A berendezés átlagos, csak a sok konyhában és szobában lévő hangya rontott a jó benyomáson.

Ellátás
Egyénileg étkeztünk - éttermekbe jártunk és a szupermarketekben vásároltunk be. Az árak elfogadhatóak.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatásokkal elégedett voltam, csak a medence okozott nagy csalódást, kb. 1 m mélységű lehetett , csak fürdősapkában lehetett benne fürödni és fizetni kellett érte.

Tengerpart
Ez egy magánstrand, ami tiszta, kellemes meglepetést okozott, hogy lehetett vizibiciklit, kajakot kölcsönözni. A strand magánrésze egész idő alatt üres volt, ezért a nyugágy és a napernyő nem jelentett soha gondot. Gyönyörű, tiszta a tenger.

Összegzés
A környék túlságosan is nyugodt volt, ami egy kis csalódást okozott, diszkók, éjszakai élet sehol. Kellemetlen meglepetést okozott az is, hogy a sztrádán és az alagútnál sokat kellett fizetni. Különben jó áron egy szép környezetben eltöltött, kitűnő nyaralás volt. Inkább gyermekes családoknak ajánlanám.

Sejkora Stanislav, 2007.09.02., Tartózkodás időpontja: 2007.09.01 - 08.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Residence Perla

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 6,9 Szép nyaralás volt, ami főleg kellemes pihenést és kikapcsolódást biztosított.

 • 6,9 Szállás
 • 8,2 Ellátás
 • 5,8 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Szép nyaralás volt, ami főleg kellemes pihenést és kikapcsolódást biztosított. Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartmannal elégedett voltam, kivéve az egyik ágyat. Az egyik reggel nem folyott a meleg víz, ami feldühített.

Ellátás
Sajnos cseh ételeket kínáltak, kalabriai specialitásokra számítottam, de meg kell hagyni, hogy a szakács kitűnő volt, minden étel elsőosztályú volt.

Hotel szolgáltatások
Értékeltem a szálloda bárját, ahol cseh sör is kapható, sajnos más szolgáltatásról nem tudok.

Tengerpart
Köves, a tenger tiszta. Elégedett voltam, csak a strandról hiányoztak a szolgáltatások.

Összegzés
Egy olyan nyaralástól, aminek az árán a Kanári-szigetekre is eljuthattam volna, többet vártam, élénkebb éjszakai életet, több üzletet, többféle szórakozási lehetőséget, szállodai programokat, stb. Ennek ellenére, nagyon kellemes pihenést biztosított, és tulajdonképpen nem találok olyat, amivel kimondottan elégedetlen lettem volna.

Kocourek Petr, 2007.08.26., Tartózkodás időpontja: 2007.08.18 - 08.11.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Residence la Ginestra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 8,3 Ami a szállodai szolgáltatásokat illeti, kifogástalanok voltak. Ellenkező véleményem van viszont az idegenvezetőkről, letették a...

 • 10 Szállás
 • 8,8 Ellátás
 • 5,8 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Ami a szállodai szolgáltatásokat illeti, kifogástalanok voltak. Ellenkező véleményem van viszont az idegenvezetőkről, letették a telefont, nem ajánlottak kirándulásokat és a hazautazásról az információt egy ismeretlen telefonszámra küldték. Teljes leírás

Elhelyezés
Kifogástalan volt.

Ellátás
A reggeli egyhangú, többnyire édes , hozzá sonka , krémsajt és Eidam sajt.

Hotel szolgáltatások
Gond volt a napernyők és a nyugágyak bérlete miatt, a strandra való szállítással együtt kb. 30 euróba került. Ezt az utazási irodával kellett rendeznünk, mivel ahogy említettem, az idegenvezetőket hiába hívtuk. Mindig letették a telefont, a 3. hívás után ki is kapcsolták. Ez talán az utazási iroda hibája. Különben a szállodai szolgáltatások ellen semmi kifogásom.

Tengerpart
Gyalog elérhetetlen, mivel messze van. A strandra való szállítás azonban kényelmes volt. A strand tiszta, a tenger is. Kitűnőek voltak a strandon a programok .

Összegzés
Az utazási iroda nem hívta fel a figyelmet arra, hogy ez tulajdonképpen egy út mellett fekvő motel, ahonnan semmi sem elérhető - kivéve drága taxit.

Tauscherová Erika, 2007.08.22., Tartózkodás időpontja: 2007.07.08 - 06.29.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Sybaris Marine Club Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9,2 Az Antarktiszen kívül, már valamennyi kontinensen voltam és csak a főszezonon kívül utazom. Ezért a meleg éghajlatú vidékeket keresem...

 • 9,3 Szállás
 • 8,8 Ellátás
 • 9,5 Környék

Bevezetés
Az Antarktiszen kívül, már valamennyi kontinensen voltam és csak a főszezonon kívül utazom. Ezért a meleg éghajlatú vidékeket keresem fel. Nem akarok szmokingban, de melegítőben sem vacsorázni. Teljes leírás

Elhelyezés
Közvetlenül a megérkezés után elszállásoltak bennünket egy tiszta és igazán tágas apartmanban, ahol volt háló, nappali egy felszerelt konyhával. Több épület volt egymás mellett és a kilátás a fákra valamint a messzi dombokra nézett.

Ellátás
Az étel nagyon változatos volt -3 fajta előétel, 4 féle főfogás, gyümölcs és hetente 2x desszert. Tetszés szerint választhattunk. Az ételt mindenki egyedül viszi az asztalhoz . Az árban az üdítő és bor is benne volt .

Hotel szolgáltatások
Rendszeresen takarítottak, a recepción egy kedves szlovák hölgy volt. A takarítás és a törölközőcsere , ott ahol étkezést is redelnek, megfelelő.

Tengerpart
A strandra biztosított a szállodai közlekedés- kb. 400 m-re volt a szállodától.
A nyugágy, napernyő és a zuhanyok ingyenesek.

Összegzés
Aki nyugalmat, a gyerekek és felnőttek részére programokat keres, nem pedig fényűző fürdőket, nagyon jó választás.

Rondiak Jiří, 2006.12.04., Tartózkodás időpontja: 2006.09.23 - 09.09.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Sol Club Arenal

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 8,1 A Cliff szálloda 4 csillagos, holott az utazási iroda ajánlatában 3 csillagosként szerepel. Szuper szobái vannak, a személyzet nagyon...

 • 9,7 Szállás
 • 8,8 Ellátás
 • 5 Környék

Elhelyezés
A Cliff szálloda 4 csillagos, holott az utazási iroda ajánlatában 3 csillagosként szerepel. Szuper szobái vannak, a személyzet nagyon vendégszerető. Teljes leírás

Ellátás
A reggelinél naponta nagyon kicsi volt a választék.
A vacsora 3 fogásos, 3 féle étellel - kitűnő volt.

Hotel szolgáltatások
Tökéletes.
A szállodával való megegyezés szerint, a vendéget bármikor a homokos strandra szállítják.

Tengerpart
Nem volt strand, csak hatalmas kövek, szükséges a vízbe a lábbeli.

Összegzés
Az utazási iroda, mely a nyaralást az Invián keresztül kínálja, rossz információkat adott a szolgáltatásokról, a strandról és a nayaralóhelyről is.

Smeykalová Jitka, 2006.12.04., Tartózkodás időpontja: 2006.08.05 - 07.29.
Régió: Olaszország Olaszország, Kalábria, Szállás: Cliffs (Joppolo)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)