Vélemények és értékelések
Bečiči - Montenegró

Írja meg a véleményét

Összesen: 9 Montenegro csodálatos uticél. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A gyönyörű hegyek és a kellemesen meleg tenger igazán pihentető.

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Montenegro csodálatos uticél. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A gyönyörű hegyek és a kellemesen meleg tenger igazán pihentető. Teljes leírás

Elhelyezés
A Sentido Tara nagyon kellemes szállás lehetőség. Modern, tiszta, igazán figyelnek a rendre. Esténként kellemes zene mellet, színvonalas műsorral kapcsolódtunk ki. A személyzet segítőkész, az étteremben minden igényt kielégítő a választék. A szálloda nagyon közel van a tengerparthoz, egy pici sétával megközelíthető.

Jó lenne, ha lehetőség lenne választani tengeri kilátás és egyéb közt.

Ellátás
Minden igényt kielégítő.

Tengerpart
A tengerpart kb 80 m-re van a szállodától, jól megközelíthető. Saját bár áll a vendégek rendelkezésére. A tengerpart tiszta, kényelmes a napozó ágyak igénybevételével. A víz tiszta és nagyon kellemes hőmérsékletű kb 26 C.

Pihentető part jó szívvel ajánlom.

Kovács Mária, 2016.08.23., Tartózkodás időpontja: 2016.08.13 - 08.20.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Tara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (2)

Összesen: 9.6 Szezonvégi ár. Kiemelkedő szolgáltatás, európai 4*+ ,minden szempontból.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szezonvégi ár. Kiemelkedő szolgáltatás, európai 4*+ ,minden szempontból. Teljes leírás

Elhelyezés
Kifogástalan. (terasse épület)

Ellátás
All inclusive étkezést vásároltunk. A 4* -nak megfelelő volt a szolgáltatás az étkezés vonatkozásában.

Hotel szolgáltatások
Udvarias személyzet, előzékeny és figyelmes kiszolgálás. Internet fizetős, 7euró/nap alapdíjjal.

A parton lévő bár korlátozott az allinc. vendégek részére (pl. rövid ital fizetős), a napozó ágy dijköteles 4euró/fő/nap.

Szemlélyes: Az internet ázsiában a metrón is alap, a napozóágy költségét pedig beépíthetnék az árba. Ezért ezt kicsinyesnek éreztem.

Természetesen összességében belefért, mert ezen kívül -számomra- nem volt kifogásolható dolog.

Tengerpart
A tengerpart közvetlenül kapcsolódik a szállodához. A part tiszta, a tenger gyorsan mélyül. A víz közepesen tiszta, 10pontból 6. (snorkellezni nem érdemes, fürdésre úszásra alkalmas)

Dobó Peter, 2015.09.29., Tartózkodás időpontja: 2015.09.20 - 09.23.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (5)

Összesen: 10 Szerencsére (nem úgy mint az elmúlt évben) gyönyörű időt fogtunk ki, így a napozásra és a fürdésre is alkalmas volt az idén a szeptember...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szerencsére (nem úgy mint az elmúlt évben) gyönyörű időt fogtunk ki, így a napozásra és a fürdésre is alkalmas volt az idén a szeptember eleje. A tengervíz 25-27 fokos volt. Minden nap kiírták a strandon a tengervíz hőmérsékletét. Igaz, hogy itthon félpanziós ellátást rendeltünk meg, de a recepciós kedves rábeszélésére (és természetesen a különbözet megfizetésével) all inclusive ellátást kaptunk. Nagyon megérte mert hihetetlenül bő választék és nagyon változatos és ízteles ellátásban volt részünk. A személyzet kedves, előzékeny és nagyon barátságosak. Sem a szoba sem a közös helyiségek tisztaságával nem volt problémánk. Gyönyörű a környezet, ápolt a szálloda parkja és a strand valamint a medencék környezete is. Pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, minden nap takarítottak, törülközőt 2 naponta cseréltek, bútorokon nem érződött, hogy elhasznált állapotba lennének.

Ellátás
Mind három (vagy aki akart öt) étkezés svédasztalos rendszerben, három különböző helyen lévő étteremben zajlott.

Bőséges és ízletes volt a választék. Bár mind három épületben volt ahol a helyi italok mellett a közismert külföldi italokat is lehetett kérni (korlátlanul !!!).

Hotel szolgáltatások
Minden este animációs programon voltak, külön a gyerekeknek, külön a felnőtteknek (későbbi időponttal). A programon színvonalát nem minősítem, de szerintem nem is ez a lényeg, a vendégek ne unatkozzanak. Napközben az édesvízű medencéknél is volt lehetőség szervezett sportolásra (aerobic, vízilabda, ügyességi versenyek stb.)

Tengerpart
A tengerpart nagyon tiszta, rendezett, apró kavicsos, megközelítésére deszka járdát építettek. A napozóágyakért a tengerparton külön kell fizetni (10-20 euró). A biztonságos fürdési zónát bólyákkal jelölik. A strandon is van bár.

Csizi Barnabás Csaba, 2015.09.11., Tartózkodás időpontja: 2015.08.30 - 09.06.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (5)

Összesen: 8.6 Általában véve elégedettek voltunk.

 • 7.5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Általában véve elégedettek voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Apróbb hibáktól eltekintve (a melegvíz nagyon nehezen érkezett meg kb. 5 percnyi folyatás után; a zuhanycső folyatott ott ahol nem kellet volna ezért a kád alól folyott ki a felesleges víz; a klíma nem igazán bírta a nagy terhelést) megfelelő volt , bár a szoba lehetne egy kicsit "tágasabb"

Ellátás
Az étkezésre panasz egyáltalán nem lehet

Hotel szolgáltatások
Wellnes részleg nekünk megfelelt

Tengerpart
A tenger gyalog közelíthető meg nem nagy távolságra, a tisztasága tökéletes, nem zsúfolt, a víz tisztasága is megfelelő kivéve a viharos éjszakát követő napot.

Hedvig S. S., 2014.09.30., Tartózkodás időpontja: 2014.07.03 - 07.10.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Mediteran

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (7)

Összesen: 9.8 Azt kaptuk amit vártunk. Szép kilátás a tengerre és a csodálatosan gondozott és karbantartott belső parkra.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Azt kaptuk amit vártunk. Szép kilátás a tengerre és a csodálatosan gondozott és karbantartott belső parkra. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba mérete tökéletesen megfelelő 3 fő részére is,még úgy is,hogy kerekes székes családtaggal nyaraltunk.

Ellátás
Az ellátásról csak annyit,hogy bőséges és változatos, mindenki megtalálja a számára megfelelőt még ha vegetáriánus is

Hotel szolgáltatások
A személyzet mindent megtesz azért,hogy a vendég jól érezze magát az érkezéstől a távozásig udvarias és kedves hozzá állás tapasztaltunk, köszönöm.

Tengerpart
A tengerpart megközelítése jó kivéve KEREKESSZÉKKEL, a szálloda jól akadálymentesített a tengerparthoz lejutáson javítani érdemes. A tisztasággal nem volt gond a vihar után is gyorsan megtisztítottak mindent.

Kecskeméti Győző, 2014.09.30., Tartózkodás időpontja: 2014.09.20 - 09.27.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (5)

1 fénykép

Összesen: 10 Sajnos, szeptemberi időpontot választottunk az utazásra és a Balkánon ez már kissé rizikós az esőzések miatt. Sajnos ez a mi esetünkben...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Sajnos, szeptemberi időpontot választottunk az utazásra és a Balkánon ez már kissé rizikós az esőzések miatt. Sajnos ez a mi esetünkben is így alakult. Minden nap megérkezett (általában délutánra) a menetrend szerinti eső, ami ugyan csak rövid ideig tartott és előtte is és utána is ragyogó napsütés volt. A szálloda közvetlenül a tengerparton van, hatalmas, gyönyörűen gondozott parkkal, édesvizi medencékkel és saját kavicsos/homokos stranddal. Az épület impozáns, szépen karbantartott, belső terek tiszták, gondozottak, a személyzet kedves, előzékeny, segítőkész. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák felszereltsége a hasonló kategóriájú szállodának megfelelő. Naponta takarítanak, törülközőt és ágyneműt cserélnek. A szőnyegpadló alaposabb tisztítást igényelne. A fürdőszoba ragyogóan tiszta.

Ellátás
Az étterem - bár meglehetősen nagy - de a szálloda ilyen kihasználtsága mellett (szerintem legalább 90%-os,ebből 60% orosz, 20% német,15% francia,4% egyéb, magyar csak mi ketten voltunk) az étkezések idején zsúfolt. A személyzet előzékeny, kedves. Svédasztalos kiszolgálás van, óriási választékkal, változatos és ízletes ételekkel.

Hotel szolgáltatások
Minden este animációs programok vannak külön felnőtteknek és külön gyerekeknek. Naponta autóbuszos kirándulásokat szerveznek a környék nevezetességeihez (Kotor, Lovcen, Podgorica stb.). Több bár található a szálloda területén és van kondi-terem, masszázs és wellness részleg is. Sajnos az internet szolgáltatásért fizetni kell (6 euro/óra)

Tengerpart
A szállodának saját strandja van napozó ágyakkal, ernyővel.Ezért fizetni kel a helytől és az ágytól függően 6 és 20 euró között (az édesvizi medencék mellett ingyenes!). Az aktuális vízhőmérsékletet mindig kiírják. A víz megközelítése kiváló, a távolság rövid és édesvizi zuhanyzási lehetőség van. A strand apró-kavicsos, gyorsan mélyül.

Dr. Csizy Csaba, 2014.09.15., Tartózkodás időpontja: 2014.09.05 - 09.12.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Iberostar Bellevue

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (5)

Összesen: 9.4 A szállodával maximálisan elégedet voltam . Ár -érték arányban kiválló

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szállodával maximálisan elégedet voltam . Ár -érték arányban kiválló Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák és a hotel tisztasága kiválló , a szobákat naponta takarították, a törölközőket kérés nélkül naponta cserélték.

Az egész hotel makulátlan tisztaságú. A szolgáltatások tükrözték a katalógusban leírtakat .

Ellátás
Félpanziós ellátást vettünk igénybe.

Mind a két étkezés svédasztalos volt. Bőségesen tartalmazott kontinentális és tradicionális ételeket is .

Sok féle és ízletes volt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai kivállóak . Külső , belső medence , wellness részleggel .

A saját partszakaszon a napágyak ingyenesek .

Tengerpart
A tengerpatot a hoteltől egy külön kiépített uton lehet megközelíteni , az utat folyamatosan takarítják .

A temgerpatron a tusoklókat , öltözőket folymatosan takarítják. A napágyak jó minőségűek . A tisztaság kiválló.

Szilágyi Zita, 2014.09.03., Tartózkodás időpontja: 2014.08.23 - 08.30.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Mediteran

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (6)

Összesen: Tartottunk Montenegrótól, féltünk, hogy elhanyagolt állapotban van. Kellemes megleptést okozott.

Bevezetés
Tartottunk Montenegrótól, féltünk, hogy elhanyagolt állapotban van. Kellemes megleptést okozott. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép. Fából készült stílbútorral berendezett. Az elején bűzlött a fürdőszoba, mert rossz volt a lefolyó. Naponta takarítottak, csak nehezen tudtunk a takarítónővel kommunikálni, amikor törölközőt szerettünk volna cseréltetni.

Ellátás
Jó. Naponta valami mást kínáltak. Hiányzott azonban a gyümölcs. Örültünk a dinnyének, stb., de csak 1x kaptunk őszibarackot. A reggeli minden nap svédasztalos volt, vacsorára kínáltak levest, főfogást és desszertet. Montenegrói konyha volt. Zavart, hogy az ebédlőbe való belépéskor egy férfi ellenőrzött bennünket és kihúzott a névsorból, nehogy 2x vacsorázhassunk.

Hotel szolgáltatások
Az idegenvezető nagyon készséges volt, de ez a szállodai személyzetről nem mondható el. Amikor az idegenvezető tanácsára a recepcióról szerettünk volna taxit hívatni, azt felelték, menjünk le a telefonfülkébe és rendeljünk magunknak. Végül az idegenvezető hívott a saját mobiljáról taxit.

Tengerpart
A központi Becicska strand zsúfolt volt, így a mellette lévő strandra jártunk, ami nagyon szép.

Összegzés
A nyaralás várakozáson felüli volt, nagyon tetszett.

Nevřivá Hana, 2008.08.07., Tartózkodás időpontja: 2008.07.04 - 07.13.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Šumadija

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Tavaly nem tudtuk, hogy recenziót lehet írni, ezért írom most. A katalógus ajánlata ugyanis nem felel meg a valóságnak.

Bevezetés
Tavaly nem tudtuk, hogy recenziót lehet írni, ezért írom most. A katalógus ajánlata ugyanis nem felel meg a valóságnak. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda biztosan még Tito idejéből való, nem hiszem, hogy az utóbbi időben invesztáltak volna bele. A szobákon régi a bútor, az ágyak nyikorognak, de a legrosszabb a fürdőszoba volt - sötétzöld a csempe és csak egy 15 W-os égő volt a fürdőszobában. Amikor a reptérről autóbusszal a szállodába érkeztünk, és éjszaka fél 2-kor elszállásoltak, egyáltalán nem folyott a víz, ami gyakran előfordult, de ez talán nem a szálloda hibájából történt. A Sumadija egyáltalán nem felel meg az utazási iroda által említett 4 csillagos kategóriának.

Ellátás
Az étkezés kifogástalan- kitűnő volt. Félpanziónk volt, reggel és este is bőséges volt a választék.

Hotel szolgáltatások
Amikor egy másik égőt kértünk a sötét fürdőszobába, a karbantartó azt felelte, nincs égője. A recepciósok nem beszélnek angolul.

Tengerpart
Nagyon jól éreztük magunkat a Kamenovo strandon, ahol masszív, fából készült nyugágyak vannak és széles, nádból készült napernyők, ahol egész napot kibírtunk, mivel végig árnyékot adott.

Összegzés
A szállodát kivéve, minden szuper volt. A szállodát nem ajánlom.

Névtelen, 2008.08.03., Tartózkodás időpontja: 2007.08.04 - 08.11.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Šumadija

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: A szállodában nem kommunikáltak velünk, a szobáinkat más vendégek foglalták el, a szerződést nem tartották be. 2 házaspár nyaraltunk és...

Bevezetés
A szállodában nem kommunikáltak velünk, a szobáinkat más vendégek foglalták el, a szerződést nem tartották be. 2 házaspár nyaraltunk és mindketten + egy ágyat megfizettünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A másik szállás, ami a Park Hotelben lett volna, ehelyett egyszintes villákban volt. Régi, lelakott szobát kaptunk, ami min. 25 éves lehetett.
Kb. 1 km-re jártunk étkezni, a Park Hotelbe..

Ellátás
Az étel mindig hideg volt, pedig melegítő pultokban állt, de nem kapcsolták be, talán takarékoskodtak. Az étel fantázia nélküli volt, kevés zöldséggel. Reggel csak előző napi zsemlyét kaptunk, egyszer sem volt kenyér.
A vacsorához nem járt ital, még sima víz sem. Még rendelni sem lehetett.

Hotel szolgáltatások
Nem a szállodában laktunk, a recepción csak a kulcsokat adtuk le, a villákban laktunk, ami a szállodától 1 km-re volt.

Tengerpart
Széles, homokos a strand, a part pedig köves. Különben kellemes.
A nyaralás 2. napján a Kovotour összeszedte a napernyőket és a nyugágyakat , a homokon feküdtünk. Az idegenvezető képtelen volt elintézni, hogy legalább a nyaralás végéig maradjanak ott a nyugágyak és a napernyők. Nem érdekelte őt?

Összegzés
Mind a hatan elégedetlenek voltunk, főleg a Kovotour idegenvezetőjével, nem intézett semmit, csak ígéret maradt az is, hogy átköltöztetnek bennünket a Park Hotelbe. A Sumadija foglalt volt.

Pechová Dana, 2007.10.02., Tartózkodás időpontja: 2007.09.22 - 09.15.
Régió: Montenegró Montenegró, Bečiči, Szállás: Šumadija

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)