Vélemények és értékelések
Grand Baie - Mauritius

Írja meg a véleményét

Összesen: 9.8 Összegzésül csodás nyaralásunk volt. Mauritius maga a trópusi paradicsom! Az emberek kivétel nélkül kedvesek és barátságosak. Mindenkinek...

  • 10 Szállás
  • 9 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Összegzésül csodás nyaralásunk volt. Mauritius maga a trópusi paradicsom! Az emberek kivétel nélkül kedvesek és barátságosak. Mindenkinek látnia kellene ezt a helyet! Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda és a szobánk is csodás volt. Tisztaságra panaszunk nem lehetett; naponta 2x takarítanak egyszer reggel és egyszer este.

Ellátás
Mi all inclusive ellátást választottunk. Mint utólag megtudtam van a szállodának prémium all inclusive csomagja is de véleményem szerint elgendő a sima is! Bő ital választék van abban az ellátásban is! Az ételek finomak kedveznek az európai embereknek is, de persze megtalálhatóak a helyi ételek is.

Hotel szolgáltatások
Bő szolgáltatás választékkal rendezkedik! Mind a fiatal mind az idősebb korosztály megtalálja a magának megfelelő pihenési vagy szórakozási módját a szálloda 25 hektáros parkjában. (Tenisz, golf, lovaglás, óriás teknős simogatása, sznorkellingezés, spa vagy akár csak a tengerparton pihenés). A mini bárt a szobában minden nap töltik és adnak hozzá egy listát is, hogy az all inclusive csomagban mi az ingyenes.

Tengerpart
A tengerpart magával ragadó! Égszínkék, tiszta víz nagyon gazdag élővilággal. Sznorkellingezésre tökéletes! ( napi 1 órát biztosít a szálloda ingyen maszkot, pipát és béka lábat) én ajánlom az úszócipő használatát ide. ( a kövek között megtalálhatóak a tengeri sünök is.) A tengerparton van Beach service természetes ez is ingyenes; és enni se kötelező felsétálnk a szállodába a partjáról mert kérhető lent is étel!

Móczár Barna, 2019.05.13., Tartózkodás időpontja: 2019.04.30 - 05.07.
Régió: Mauritius Mauritius, Grand Baie, Szállás: Maritim Resort & Spa Mauritius

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

9 fénykép

Összesen: Ez volt a legszebb, nászúttal egybekötött nyaralásunk. Ez volt álmaim nyaralása.

Bevezetés
Ez volt a legszebb, nászúttal egybekötött nyaralásunk. Ez volt álmaim nyaralása. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyszerű. Mindig tisztaság volt. Működött a légkondícionálás. Viszonylag nagy szobáik vannak. Volt széf a szobán. Kulcs helyett kártyára nyílt az ajtó.

Ellátás
Mesés, nincs ellenfele. Helyi és európai ételeket kínáltak. Mindenki választhatott. Nagyszerűen főztek.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő. Egyetlen probléma sem volt. A nyaralás végén kiszámlázták a bárból eltűnt csokoládét, anélkül, hogy elfogyasztottuk volna, de ezt reklamáltuk. Minden a várakozásnak megfelelő volt.

Tengerpart
Napozásra nagyszerű a strand, fürödni nehezebb. Grandy Baie egy öböl és elég sok hajó horgonyzott ott, ez sajnos a víz tisztaságán is megmutatkozott. A szállodának egy viszonylag kicsi strandja van és az öbölben a bójákkal kijelölt helyeken lehet csak fürödni. Mauritániában azonban bármelyik strandot élvezheti, pár m-re van a nyílt tenger és a nyilvános strand. Autóbusszal és taxival is eljuthat a strandokra.

Összegzés
Álmaim nyaralása. Csodálatos volt‼ Ajánlom.

Dědicová Šárka, 2008.08.06.
Régió: Mauritius Mauritius, Grand Baie, Szállás: Mauricia Beachcomber

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (1)

Összesen: 6 csillagos luxus színvonalú szálloda , amely a gyönyörű fehér strandon fekszik, a sziget északi részén, nem messze a Gran Bay öböltől,...

Bevezetés
6 csillagos luxus színvonalú szálloda , amely a gyönyörű fehér strandon fekszik, a sziget északi részén, nem messze a Gran Bay öböltől, ami szórakozó-, bevásárlóközpont, és az éjszakai élet is ott zajlik. Teljes leírás

Elhelyezés
Elegáns luxusnyaralóhely a sziget északi felében, valamennyi szobája tengerre néző, fürdőszobával, zuhannyal, WC, telefon, terasz,... A szálloda egy csodálatos trópusi kertben fekszik.

Ellátás
Gyönyörű a La Goelette étterem, melynek csodálatos öbölre néző panorámája van. Az étteremben mauritániai és nemzetközi ételkülönlegességeket kínálnak. Lehet a strandon is étkezni a Le Bar Plage bárban és a Natureaty wellness étteremben. A szállodának 2 bárja van.

Hotel szolgáltatások
A szálloda minden elképzelhetőt kínál - tenisz, squash, vizisí, windsurfing, kajak, vizibicikli, stb. Voltak masszázsok, jacuzzi, szauna, fodrászat,... gyerekklub.

Tengerpart
Gyönyörű, fehér homokos a strand. Vannak nyugágyak, napernyők, fürdőlepedők. A strandot a lagúna védi.

Összegzés
Egy luxus színvonalú szállodakomplexum, igénytelenebb vendégek részére. Mindenképpen megéri

Safarik Radek, 2005.11.12.
Régió: Mauritius Mauritius, Grand Baie, Szállás: Royal Palm

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

4 fénykép