Vélemények és értékelések
Mellieha - Málta

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Köszönöm a szervezèst, elègedettek ès boldogok voltunk Màltàn!!!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Köszönöm a szervezèst, elègedettek ès boldogok voltunk Màltàn!!! Teljes leírás

Hetesi Szilvia, 2019.10.25., Tartózkodás időpontja: 2019.10.15 - 10.22.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Mellieha Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7.8 .

 • 7.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
. Teljes leírás

Elhelyezés
Ár-érték arány megfelelő.

Ellátás
A reggeli unalmas, a vacsora finom.

Hotel szolgáltatások
Jakuzziban hideg a víz.

Tengerpart
Csodálatos!!!

Névtelen, 2019.10.15., Tartózkodás időpontja: 2019.10.03 - 10.10.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Canifor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6.4 Csodás hetet töltöttünk Máltán. A hiányosságokat pótolta a látnivaló és a szálloda személyzetének kedvessége.

 • 6.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Csodás hetet töltöttünk Máltán. A hiányosságokat pótolta a látnivaló és a szálloda személyzetének kedvessége. Teljes leírás

Elhelyezés
Ami jó:megfelelő méretű szoba, minden nap takarítottak, működött a légkondi.

Amin változtatni kellene: az ágy - a matracot már évekkel ezelőtt ki kellett volna cserélni, és nagyon rövid, 172 cm vagyok, lelógott a lábam.

Ellátás
Felejthető reggeli, és bőséges, változatos vacsora, sok-sok finom salátával.

Hotel szolgáltatások
A tetőtéri medence igazi meglepetés volt.

Tengerpart
A víz tiszta, de a felszínén sokszor szemét úszkál-sajnos.

Névtelen, 2019.09.23., Tartózkodás időpontja: 2019.09.05 - 09.12.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 5 Átlagosnak mondható a mi nyaralásunk.A delfinúszás nem nevezhető annak csak simogatásnak.Senki nem úszhatott a delfinekel.Gozo nagyon jó...

 • 3.5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Átlagosnak mondható a mi nyaralásunk.A delfinúszás nem nevezhető annak csak simogatásnak.Senki nem úszhatott a delfinekel.Gozo nagyon jó volt a kék lagúna meg szuper.Az árak ott elfogadhatóak,hasonló mint itthon. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás nem minősíthető 4 csillaggal.Minden nap foltos gusztustalan törölközőt kaptunk.Az egyik szoba ajtaját nem lehetett napokig zárni,pedig szóltunk.Székkel barikádoztuk éjszakára az ajtót amíg meg nem javították.A folyosón foltos a szőnyeg,szerintem ez csak a 3 csillagot súrolja.

Ellátás
Félpanziósok voltunk,hát nagyon egyhangú mint a reggeli mint a vacsora.Mindig ugyanaz a reggeli,és se paradicsom se saláta vagy paprika.Este viszont volt paradicsom meg saláta is.A levesek ehetetlen sűrű valamik voltak.A fő ételekben is sokszor voltak számunkra ehetetlen kaják.Ráadásul nem nagyon volt választék,vagy nem volt átsülve a rántott csirke.A desszert is mindig ugyan az 3 féle volt.

Hotel szolgáltatások
Vannak a szállodának medencéi ami nagyon jó,csak nekünk az nem volt szimpi 9 kor nyitott és 6 kor zárt.Én már nyitnám 8 kor,zárnám 7 vagy 8 kor.Ami nagyon jó a wifi ingyenes volt.

Tengerpart
A tengerpart kb.200 méter.az ami le van írva a prospektusba vagy az utas tájékoztatásba.Sziklás lépcsőzetes.Nem messze van egy kis apró kavicsos rész hát ott sokan vannak,de tiszta a part,és a víz is.Sőt 1 helyen van a parton 2 db.tusoló.WC viszont nincs.

Bakonyi Zoltánné, 2019.09.02., Tartózkodás időpontja: 2019.08.22 - 08.29.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Canifor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 Málta nagyszerű, rengeteg látnivalóval. Ha tehetem visszamegyek főszezonon kívül is!

 • 5.5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Málta nagyszerű, rengeteg látnivalóval. Ha tehetem visszamegyek főszezonon kívül is! Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba a kategóriának megfelel, a fürdőre ráférne már egy kis modernizálás, de a célnak megfelel!

Ellátás
Sajnos ezzel vannak súlyos problémák és csak okulásul írom le, hogy akik (mint én is) figyelembe veszik az értékeléseket a szálloda választásnál, valamennyire tárgyilagos képet is kapjanak a névtelen 10-10-10 pontok helyett! Hozzáteszem, tudom helyén kezelni a dolgokat és nincsenek túlzó elvárásaim ,tisztában vagyok hogy kategórián belül nagyjából milyen "mozgásterek" vannak minőségben.2019-ben mikor már szinte több embernek van valamilyen "érzékenysége", mint nem vagy valamilyen "mentesen" étkezik az itt biztos éhen hal!Nálam semmi ilyesmi nincs, de már elfogadhatatlannak tartom a reggelinél a 2 féle CSOMAGOLT!!!! kenyeret, semmi péksütemény, sem édes ,sem sós, a "műanyag' kenyeret csak pirítva lehet fogyaszthatóvá tenni. Nincs egy müzlis/gabonapelyhes tálka, vagy mélytányér vagy kávéscsésze használható erre a célra. Sajnos az 1 féle felvágott és csomagolt lapkasajt is a legolcsóbb silány minőség! A nagy tálban kirakott lekvárokat nincs mibe kiszedni csak a tányérra a pirítósod mellé (ez még nem olyan égető probléma ,de kis ráfordítással orvosolható lenne) A meleg angol-reggeli is itt-ott hiányos, bacon csak kétnaponta volt,a "rántotta" ránézésre is riasztó, viszont a tükörtojás jó, A buggyantott tojás lényege vész el a zárt melegentartókban, mert ha jól is volt elkészítve, a hőtől kő kemény lesz a sárgája! A virsli(vagy kolbászka) szintén az ehetetlen kategória! A reggeli kihatással van az egész napodra és ha az nem jó .... A vacsora némileg jobb képet mutat, lehet mondani, hogy csak ízlésbeli probléma de azért igazán finomat egy hét alatt itt sem sikerült produkálni, inkább az ehető kategória és a saláták megmentenek szinte mindent!

Hotel szolgáltatások
Azért is rossz érzés "lehúzni" az ellátást ,mert egyébként a hotelban kedvesek ,segítőkészek , de mivel az ott dolgozók átlag életkora a 60'-hoz közelít ,elképzelhető, hogy az ellátás hiányosságainak a régi (rossz)beidegződések és megszokás az oka!

Tengerpart
A tenger csodálatosan tiszta, és rövid sétával elérhető! Aki nem kisgyerekkel utazik , ajánlom ne is keresse a homokos strandokat mert a sziklás részeknél sokkal szebb, tisztább és érdekesebb a tenger! Kicsi gyerekkel viszont a Mellijeha bay strandja a legjobb, bárhonnan egyszerűen megközelíthető busszal!

Gábor B., 2019.09.02., Tartózkodás időpontja: 2019.08.22 - 08.29.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 7.2 Elégedettek voltunk, szívesen mennénk máskor is.

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Elégedettek voltunk, szívesen mennénk máskor is. Teljes leírás

Elhelyezés
Elégedettek vagyunk a szállással. Tiszta volt, minden nap takarítottak, és nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. A tengerparthoz, a főtérhez nagyon közel volt, pár perces sétával elértünk mindent. A buszmegállókhoz is közel volt.

Amit negatívan említenék, hogy a medencét 18 óráig szabadott csak használni. A napsütés, a meleg ekkor kezdett kellemes lenni, kellemes lett volna 19- 19,30- ig maradni fürdeni.

Ellátás
A reggeli is, a vacsora is változatos volt, mindig 4-5 féle választék volt.

Ami negatívum volt, az idő. Egyik nap elmentünk egy befizetett programra, fél 9 körül szálltunk ki a hajóból, 3/4 9 körül értünk vissza a szállásra, vacsorázni pedig negyed 9- ig oda kell érni, így aznap már nem volt lehetőségünk vacsorázni.

Hotel szolgáltatások
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mindenben próbáltak segíteni.

Tengerpart
Szép volt a tengerpart, a víz kellemes. Sok turista volt, de mindig találtunk helyet magunknak.

Árnyék sajnos nem volt, napernyőt és napozóágyat nagyon drágán lehetett volna bérelni.

Fodor Zsuzsanna, 2019.08.12., Tartózkodás időpontja: 2019.08.01 - 08.08.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Igényeinket és kényelmünket kiszolgálták. Ha tehetjük, visszamegyünk!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Igényeinket és kényelmünket kiszolgálták. Ha tehetjük, visszamegyünk! Teljes leírás

Serbán Beáta, 2019.08.12., Tartózkodás időpontja: 2019.08.01 - 08.08.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Canifor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8.8 Igazan nagyszeru Malta es a kornyezo szigetei (Gozo es Comino). Aki szereti - es ertekeli - az arab es mediterran atmoszferat, az ennek...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Igazan nagyszeru Malta es a kornyezo szigetei (Gozo es Comino). Aki szereti - es ertekeli - az arab es mediterran atmoszferat, az ennek csodas keverekét talalhatja itt. Radasul a nagyon kellemes, kozepesen temperamentumos helyiek szivesen segitenek akkor is ha az utcan szolitjuk le oket. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba egyszeru, szokasos 3* tengerparti szallas. Nagy furdo es erkely tartozik hozza. Terasz butorokat nem keszitenek be erkezeskor, azt kerni kell, de szivelyesen hoznak. Viznyomas a szobakban nincs, csak folydogal a a hutot berelni lehet, sajnos nem tsrtozik bele az arba.

Azonban a szalloda elhelyezkedese kivalo! Minden latnivalo elerheto tavolsagban van. Mivel Bugibbanak kikotoje is van, ezert nemcsak buszozni de hajozni is lehet a fobb latnivalokhoz

Osszessegeben ar-ertek aranyban kivalo szalloda! Azt kapod, amiert fizetsz

Ellátás
A reggeli eleg gyer a magyar izlesnek. Gyumolcs es zoldges nincs, inkabb szegenyebb angol reggelit adnak. Egy fajta felvagott es lapkasajt, ket fele lekvar, muzli, fott bab, viszont tobbfele tojas. Neha bacon szalonna is van, es piskota. Jol lehet lakni, csak nem egy gasztronomiai elmeny.

A vacsora egesz jo - bar semmit sem fuszereznek, de so/bors van az asztalon. 4 fele husetel mindig van, zoldseg es teszta salatak, burgonya, sutik, stb. Mindig jol tudtunk lakni az etkezesek alatt. Gyerekeknek inkabb csak a bolognai spagetti es sultkrumpli ketchuppal, amivel keszulnek

Hotel szolgáltatások
Szolgaltatasa nincs a szallodanak. Tetoteri medenceje van, ami jol tud esni egy hosszu nap utan. Inkabb lubickolasra, mint uszasra alkalmas, de ez nem vesz el az elmenybol. Mindig van szabad napozoágy

A szemelyzet nagyon kedves, mosolygos, segitokesz

Tengerpart
A hotel kozeli tengerpart nagyon szep, de furdozesre alkalmatlan. Kb 10m hosszu, sziklas, szemetes... Viszont tobb hosszu, homokos tengerpart csak 20 perc buszozasra van. Megeri meglatogatni a Paradise Bay-t, Melliehe Bay-t vagy Goden Bay-t. A tenger ezeken a strandokon is kristalytiszta. A buszmegallo csak egy sarokkal arreb van a benzinkutnal

Névtelen, 2019.06.24., Tartózkodás időpontja: 2019.06.13 - 06.20.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 8.2 jól éreztük magunkat,

 • 6.5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
jól éreztük magunkat, Teljes leírás

Elhelyezés
a szobában nagyon gyenge az olvasó lámpa fénye, nagysága teljesen oké.

Ellátás
a kaja rendben volt.

Hotel szolgáltatások
a telefon töltöt csak adapterrel tudtuk használni, az hogy a portán kaució ellenében adnak azt csak későn tudtam meg.

a tv csatorna kinálata 30 évvel ezelötti kínálatu, A tájékoztató melyet az idegen vezető adott a szállodára vonatkozóan csak angolul volt olvasható.

Tengerpart
a tengerpart 10perc sétára volt, a part tisztán tartva, a víz kitünő volt.

Nagy Tamás, 2018.10.07., Tartózkodás időpontja: 2018.09.13 - 09.20.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5.2 Ár/értéknek megfelelő volt, legalábbis, amennyiért mi vettük a szolgáltatást:) Jó helyen, busszal könnyű eljutni bárhova, hideg klíma a...

 • 5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Ár/értéknek megfelelő volt, legalábbis, amennyiért mi vettük a szolgáltatást:)

Jó helyen, busszal könnyű eljutni bárhova, hideg klíma a buszokon, kicsit sivár a sziget, strandok megfelelőek, tenger tiszta, medúzák szépek.

Egy hét bőven elég a látnivalókra és a pihire. Teljes leírás

Elhelyezés
Kifogásolt dolgok: matracok irreálisan elhasználtak, ideje lenne cserélni őket.

Klíma csak este 18-tól volt, bár ez minket nem zavart így szeptemberben annak ellenére, hogy meleg volt.

Hűtőért külön fizetni kell, nem értettük ebben a rációt, hogy akkor miért nem számolták bele az árba, mert így is úgy is működött, max nem lehetett kinyitni, csak ha fizettél érte (egy kulcssal kinyitották). Utcára néző szobák kicsit zajosak akit ez esetleg zavar.

Ellátás
Elég szegényes választék, főleg reggelinél, mindig csak egy és ugyanaz a fajta felvágott volt. (tojás, kolbász, szalonna, bab(angoloknak) Zöldség, gyümölcs egyáltalán nem, csak vacsoránál volt zöldség(érthetetlen módon számunkra, inkább reggelihez kellett volna:))Vacsi kb 4 féle hús, marha, hal minden nap volt. Leves- hanyagolható.

Kiskanál hiánya.

Hotel szolgáltatások
Tetőn a medence kiváló, lehet pihenni (már amikor a kedves magyar "kollegák" hagyják az embert és nem hangoskodnak éppen:)

Más szolgáűltatást nem vettünk igénybe.

Tengerpart
Bugibba partja sziklás, snorkellezni, úszni megfelel, homokosat pedig máshol találni, ahol bérelni is lehet napernyőt, űgyat, de korrekt rendezettek voltak.

László N., 2018.09.24., Tartózkodás időpontja: 2018.09.13 - 09.20.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)