Vélemények és értékelések
Cirkewwa - Málta

Írja meg a véleményét

Összesen: 6.6 Az időjárást (2-3 elfogadható meleg fürdős nap volt) leszámítva jók a benyomásaink. "Hála" az időjárásnak egyénileg is sok...

 • 6.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Az időjárást (2-3 elfogadható meleg fürdős nap volt) leszámítva jók a benyomásaink. "Hála" az időjárásnak egyénileg is sok érdekes helyet derítettünk fel. Teljes leírás

Elhelyezés
A tengerre néző szoba az étterem tetejére nyílott, így a távoli tenger és ég találkozását (a horizontot) sikerült szemügyre vennünk az ablakból. Kicsit lelakott volt a szoba, és a légkondi sem működött, de legalább nem volt kánikula. Inkább 3 csillag mint 4.

Ellátás
Mi csak reggelit kaptunk, ami elég egysíkú volt. Minden nap ugyanaz, tea csak egyféle gépi, paprikát 7 nap alatt egyszer sem láttunk. A negyedik nap után már kicsit uncsi volt.

Hotel szolgáltatások
Rendben volt, bár a szálloda alatti bolt árakban verte a repülőtéri árakat.

Tengerpart
A szállodához tartózó tengerpart kicsi és nem is igazán szép, de most bőven akadt hely.

Káspári Tamás, 2019.11.05., Tartózkodás időpontja: 2019.10.26 - 11.02.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7.6 A szálloda Máltához viszonyítva jó helyen van. Sziget végén, valóban közvetlenül a tengerpartnál. A látvány és a hely sok mindent pótolni...

 • 8.5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
A szálloda Máltához viszonyítva jó helyen van. Sziget végén, valóban közvetlenül a tengerpartnál. A látvány és a hely sok mindent pótolni tud. A városokban lévő szállodák, " zsúfoltabb helyeken, autók közlekedési pontoknál vannak. Igaz tele van a környék étteremmel. bevásárlási helyekkel. Ez a mi szállodánkra nem volt jellemző:-) Aki nyüzsgést keres , ne ide menjen, mert a közelben nincs semmilyen üzlet. A szálloda egyetlen üzlete jóval ár felett árulja a dolgait. 6*1.5 liter ásványvíz 6.5 eruróba került. Ez máshol jóval kevesebb volt. Az utazási iroda minden munkatársával elégedettek voltunk. A fakultatív programok nagyszerűek. Egy kis csalódás utólag, hogy a kirándulás alkalmából elvittek bennünket egy helyi kis boltba, ahol helyi italokat, tradicionális kávét, édességet stb... lehetett vásárolni. Az idegenvezető többször is megismételte, hogy csak itt, csak ilyen olcsón lehet ezeket megvásárolni...:-( Sajnos ez nem teljesen fedi a valóságot, mert Gozó fővárosában minden sokkal olcsóbb volt, sőt a kávé még a repülőtéren is kapható volt és olcsóbban lehetett megvenni:-(

Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, Szívesen ajánljuk másoknak is. Itt a pihenés adott, aki a mozgalmat keresi válasszon másik szállodát, másik környezettel. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tengerre néző volt. A tisztasággal többnyire elégedettek voltunk. Ágynemút, törölközőt cseréltek, takarítottak.Az is igaz, hogy a másik szinten lakó útitársaink ezt nem mondhatják el. Illatosítót vigyenek magukkal, mert a tenger miatt magas páratartalom érződik a szobában is, mert " doh" szag van. Mi " készültünk így az átszellőztetéssel együtt kb 2 nap után kevésbé érezhető a dohos szag. Az ágyak kényelmesek voltak.

Ellátás
Összességében megfelelő. Minden nap jóllakottan jöttünk ki az étteremből, de nem feltétlenül 4* szállodai ellátás van. Ettől függetlenül senki nem hal éhen:-)

Italt nem vettünk a vacsoránál mert aranyáron adták. Szerintünk.

Hotel szolgáltatások
Van játszósarok, csocso, pingpong asztal, stb... gyerekeknek is van játszórész. Szerintem az rendben van.

Tengerpart
A tengerpartot közvetlen aluljárón, vagy fent lehet megközelíteni a szállodából. Pici, apró-kavicsos , a szállodából érkezőknek ingyenes napágy, napernyővel. Aki szebb és homokosabb részt szeretne, az busszal a Mellihay Beach strandjára menjen - az van legközelebb- nagyszerű part, finom homokos résszel.

Edit R., 2016.08.24., Tartózkodás időpontja: 2016.08.13 - 08.20.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9.6 Nagyon jól sikerült a nyaralás

 • 9.5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól sikerült a nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk a folyosó végén volt, de felfedeztük, hogy van egy oldalsó lépcső, napközben ezen közlekedtünk.

A szoba előszobából, fürdőszobából ( wc-el ), hálószobából, és nagy teraszból állt. Nagyon tágas kényelmes volt.

Takarítás, törölközőcsere mindennap volt.

Ellátás
Svédasztalos. Mi reggelit kértünk a választék és az ízek is rendben voltak.

Hotel szolgáltatások
A szálloda a Gozóra menő komp kikötő előtt egy földnyelven van, ezért minden oldalról tengerre néz.

Saját kis tengerparti résszel rendelkezik. Innen lehet indulni Cominóra, ahol homokos parton kellemesen lehet egy napot eltölteni. Itt szerveznek a vendégek számára búvártanfolyamot is.

A szállodában aki nem egyénileg szeret nézelődni, szerveznek kirándulásokat is.

Tengerpart
Saját, kis bólyákkal elkerített, homokosnak mondható, a napágyak, napernyők ingyenesek.

Ligeti Győző, 2016.08.02., Tartózkodás időpontja: 2016.07.18 - 07.22.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 9.6 Csodás egy hetet töltöttünk el. A szálloda kissé távol esik a nevezetességektől , de a buszok a szálloda elől indulnak és gyakran. A...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Csodás egy hetet töltöttünk el. A szálloda kissé távol esik a nevezetességektől , de a buszok a szálloda elől indulnak és gyakran. A kirándulások kissé drágák , de a turista buszok olcsók, és a szálloda elől indulnak , és minden nevezetességnél megállnak , a tudnivalókat a magnóról halljuk , és egy óra múlva jön a következő busz mehetünk tovább a következő célig. Gozón a lagunáknál , feltétlenül csónakba kell szállni , csodálatosan fantasztikus a látvány .

Az egész sziget nagyon szép és tisztaság mindenütt. A szálloda kitűnő választás pihenni vágyóknak is. Teljes leírás

Elhelyezés
A sziget csücskében Cominóval szemben , csodálatos kilátással , és naplementékkel.

Tágas ,tiszta , kényelmes szobák . Minden szoba tengerre néző. Kedves szmélyzet.

Ellátás
Bőséges és finom ételek reggelinél és vacsoránál. Bónusz a vacsoránál , a csodálatos naplemente látványa az étteremből is.

Hotel szolgáltatások
Saját kicsi , de tiszta homokos strand .Egy alagúton közelíthető meg. Kedvezmény a Cominóra egyénileg utazóknak motorcsónakkal.

Ingyenes napernyők és napágyak a medencénél és strandon is , és nincs zsúfoltság. Esti zenés műsorok.Fedett úszómedence.

Tengerpart
Saját kicsi , de tiszta homokos strand .Egy alagúton közelíthető meg.

Bankuti Sara, 2015.09.15., Tartózkodás időpontja: 2015.08.28 - 09.05.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 8.6 Egy csodálatos nyaralásban volt részünk Máltán, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem járt ott, hogy nézze meg egyszer.

 • 7 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Egy csodálatos nyaralásban volt részünk Máltán, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem járt ott, hogy nézze meg egyszer. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda a magyar viszonylatok alapján inkább három csillagot kapna tőlem, nem négyet. A légkondicionálás nem a leghatékonyabb. A személyzet elég mosolytalan volt, a becsekkolás kifejezetten lassan ment, és a tisztasággal sem voltunk mindig elégedettek. A szálloda magánstrandja koszos, a napernyők és nyugágyak szakadtak voltak, ezért mi másik strandot választottunk.

Minden kényelmetlenséget ellensúlyozott azonban a csodálatos kilátás, a bőséges, ízletes ételkínálat, és a szórakozási, kulturális programok széles kínálata. A helyi, telepített idegenvezető nagyon mosolygós, kedves, humoros, felkészült és segítőkész volt, a szervezett kirándulás során élvezetes volt hallgatni, hogy mondandójába színes történeteket, recepteket is kevert.

Ellátás
Reggelis ellátásunk volt, tökéletesen elégedettek voltunk a kínálattal és ízekkel.

Hotel szolgáltatások
Bőséges kínálatuk volt a különböző programokból, három medencét is lehetett élvezni, bár mi magunk derítettük fel a környéket.

Tengerpart
A szálloda saját (homokos) strandja nem tetszett, mert koszos volt, és szakadt nyugágyakkal, napernyőkkel volt felszerelve, igaz ezek legalább ingyenesek voltak, és egy fizetős büfé is kiszolgálta a nyaralók igényeit. Közvetlen a kis strandról indultak a motorcsónakok búvárkodókat vagy kirándulni vágyókat szállítani, ami szintén rontott a víz tisztaságának minőségén. Paradise Bay (szintén homokos) strandja viszont minden igényt kielégített, s bár itt már fizetni kellett a nyugágyakért, tisztaság, kellemes környezet, tiszta víz, színvonalas büfé várta a nyaralókat. Lehetett válogatni pénztárca és igények szerint.

Névtelen, 2014.08.27., Tartózkodás időpontja: 2014.08.15 - 08.22.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (3)

Összesen: 6.2 A részvételi díj összege a szerződés megírását követően két alkalommal is változott, egyrészt árfolyamkövetés néven, majd helytelen...

 • 5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A részvételi díj összege a szerződés megírását követően két alkalommal is változott, egyrészt árfolyamkövetés néven, majd helytelen kalkuláció miatt kellett utólag pótdíjat fizetnünk. (A szerződésben kisbetűsként le volt rögzítve, de mégis váratlanul ért bennünket)

A szerződés létrejöttekor kapott 3%-os nászutas kedvezményt így valójában már nem érzékeltük.

Nem beszélve arról, hogy semmilyen különös elhelyezést, szobatípust nem kaptunk, mint nászutasok, ehelyett a szobában egy nagyon kellemetlen szagú függöny volt feltéve, ami jelentősen rontotta közérzetünket.

A légitársasággal, transzferrel nem volt probléma, és a kinti képviselettel sem. Teljes leírás

Elhelyezés
a szálloda alapjában véve szép, jól felszerelt, de már fent jeleztem a szobánkkal kapcsolatos negatív véleményünket

a hotel saját medencéjét nem használtuk, mivel körülötte és benne sok szemét halmozódott fel

Ellátás
csak reggelit igényeltünk, bőséges, kielégítő volt

Hotel szolgáltatások
a wifi lassú és néha elérhetetlen volt, és csak a földszinten biztosítottak elérést ez kicsit kényelmetlenné tette az internetezést, a szobában felárért kaphattunk volna

a helyi szupermarket pozitívum, élelmiszert viszont alig árultak, inkább ajándékbolt jellegű

a bár dolgozói gyorsan kiszolgáltak

Tengerpart
a víz kellemes, és tiszta volt

Buda István, 2014.08.25., Tartózkodás időpontja: 2014.08.15 - 08.22.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 8 Szép hely . Nyugodt

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Szép hely . Nyugodt Teljes leírás

Elhelyezés
Felújitás jót tesz .

Ellátás
Jó lenne , ha az ásványviz benne az àrban .

Tengerpart
Néhány perc . Átjàró alagút van. Tiszta kicsit sziklás . Dohànyzást kicsi arrébb kellene tenni Több tusoló kéne nyitottan.

Kovács Erika, 2014.08.13., Tartózkodás időpontja: 2014.08.01 - 08.08.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 9.8 Kellemes családi nyaralást töltöttünk el itt. A szálloda nem sűrűn lakott területen fekszik, így kellemes, csendes hely a pihenni...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Kellemes családi nyaralást töltöttünk el itt. A szálloda nem sűrűn lakott területen fekszik, így kellemes, csendes hely a pihenni vágyóknak. Az ellátás és a szálloda szolgáltatásai a mi igényeinknek megfeleltek. A közvetlen tengerpart is a kényelmes pihenést szolgálja, de a helyi buszokkal az egész sziget könnyedén bejárható. A buszmegálló közvetlen a szálloda előtt van. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba tágas, tiszta és csendes volt. A fürdőszoba szintén igényes és nagyon tiszta volt. A törölközőket rendszeresen cserélték. Az egyetlen problémánk, hogy csak sötétítő függöny volt az ablakokon.

Ellátás
A reggeli és a vacsora változatos és bőséges volt. Az étteremnek gyönyörű kilátása van az öbölre.

Hotel szolgáltatások
A bolt a mi tapasztalatunk alapján drága, de mindent meg lehetett kapni, amire sürgősen szükség adódott. A nyitvatartási ideje sem elég praktikus, szerintünk este elég korán bezár. Ahogy a medencékben is csak este 19:00-ig lehetett fürdeni.

Tengerpart
A szálloda saját tengerpartja a kompkikötő közvetlen közelében van. Innen indulnak a kisebb hajók is a kirándulásokra, így a strand területe elég kicsi. Homokos, részben sziklás, sok aljnövényzettel. A szállodával szembeni Paradise Bay Beach viszont egy rövid sétával elérhető, nagyobb területű homokos tengerpart. A víz viszont mindenhol átlátszóan tiszta.

Névtelen, 2014.08.07., Tartózkodás időpontja: 2014.07.15 - 07.22.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (16) Nem (0)

Összesen: 2.2 Nem leszek visszatérő vendég a szigeten,sajnálom hogy ennyire elhanyagolják...

 • 2 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Nem leszek visszatérő vendég a szigeten,sajnálom hogy ennyire elhanyagolják... Teljes leírás

Elhelyezés
A 70-es években biztosan jók voltak a bútorok de 2014-et írunk!! Wifi fizetős,ez nem 4 csillag! Egy pozitívum:az elavultsághoz képest tiszta ,kedves személyzet

Ellátás
egyhangú unalmas ételek,a harmadik nap után már enni sincs kedve az embernek. Három főre csak két törülköző jut.

Hotel szolgáltatások
Nem vettem igénybe.

Tengerpart
A parton egy picsányi hely sincs! Tisztaság sehol,mindenhol retek és hegyekben áll a szemét (egész Máltán) pille palack,üvegszilánk, cigaretta csikk stb

Névtelen, 2014.08.04., Tartózkodás időpontja: 2014.07.27 - 08.03.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen: 9.6 A szálloda állapota és szolgáltatásai jók voltak.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szálloda állapota és szolgáltatásai jók voltak. Teljes leírás

Elhelyezés
Kicsit szűkös, de tiszta rendezett.

Ellátás
Mi csak reggelit kértünk, de az kiváló volt.

Hotel szolgáltatások
A medence és környezete tiszta és rendezett. A free wifi szolgáltatást hiányoltuk.

Tengerpart
A szálloda melletti strand elég kicsi. A távolabbi strandjának a megközelítése rossz (csak gyalog és kaptatónak felfelé lehet menni a tűző napon 20-25 perc.) A víz minősége viszont teljesen hibátlan mind a két helyen.

András B., 2014.07.13., Tartózkodás időpontja: 2014.07.01 - 07.08.
Régió: Málta Málta, Cirkewwa, Szállás: Paradise Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)