Vélemények és értékelések
Északi Atol Male - Maldív-szigetek

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 A kiszolgálás a villa a környezet első osztályú hibátlan. A sziget keleti oldala mivel gáttal védett nagyon csendes kiváló búvárkodásra....

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Alapár

Összegzés:
A kiszolgálás a villa a környezet első osztályú hibátlan. A sziget keleti oldala mivel gáttal védett nagyon csendes kiváló búvárkodásra. A sziget növényzete nagyon dús rendezett. Az éttermek kiválóak, de érdemes a tematikus esteket választani a vacsorázáshoz. Teljes leírás

Elhelyezés
A vízi villák egy kicsit sűrűn helyezkednek el.

A parti villák saját parttal és napozó ágyakkal vannak ellátva pár méterre a víztől. A villák dús növényzettel vannak körülvéve, így eléggé el vannak zárva egymástól. A villák nagyon tágasak minden igényt kielégítenek.

Ellátás
A reggeli svédasztalos óriási választékkal, minden megtalálható.

A tematikus esti vacsorák felülmúlnak mindent korlátlan étel fogyasztással. Felejthetetlen élményt nyújt a sokszínű étel készítése. Az éttermekben mindent megtalál az ember kiváló minőségben.

Hotel szolgáltatások
A személyzettől nem lehet lehetetlent kérni a szigeten maximum 150 ember tud megszállni erre 300 fő a személyzet.

Az Spa. szolgáltatások jók a fakultatív lehetőségek akkora élményt nem nyújtanak, mint amilyen drágák.

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
A sziget inkább felnőttek részére van kitalálva.Sportolási lehetőség a búvárkodáson kívül nincs nagyon.

Névtelen, 2020.01.24., Tartózkodás időpontja: 2019.02.02 - 02.09.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Baros Maldives

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,8 2019 februárjában voltunk egy hetet a szigeten. Eddig a legjobb nyaralásunk volt, mindenben a legjobbat nyújtotta. Kiemelkedően magas...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
2019 februárjában voltunk egy hetet a szigeten.

Eddig a legjobb nyaralásunk volt, mindenben a legjobbat nyújtotta.

Kiemelkedően magas színvonalon, szemet gyönyörködtető környezetben, kedves, segítőkész személyzettel találkozik az ember. Mindenből kitűnő, első osztályú kiszolgálást kap az ember ,így tökéletes, hibátlan nyaralásban volt részünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás kitünő bármelyik villában, talán a szárazföldi villák jobban elszigeteltek egymástól,így nyugodtabbak.

Ellátás
A reggeli fantasztikus az éttermek jók. Véleményem szerint elég a reggelis ellátást kérni, mert hetente négyszer tematikus estét szerveznek svédasztalos ellátással korlátlan étel fogyasztással ami felejdhetetlen.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások jók de nem igazán használja ki az ember és aránytalanul drágák is.

Tengerpart
A part kitünő de legjobb a keleti oldal a partól 20 m-re épített gát ezen belül nagyon csendes áramlásmentes víz.

A partól 5-6 m-re már koralok és gyönyörű állatvilág.Nekünk szerencsénk volt mert cápákkal . oriás mantával és teknőssel is találkoztunk snorkelingezés közben. A cipő viselete ajánlott a vízben.

Névtelen, 2019.10.01.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Baros Maldives

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7 Kiváló szervezés, minden információ időben rendelkezésünkre állt, segítőkész utazási tanácsadó, angol-német nyelven beszélő telepített...

 • 7,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
Kiváló szervezés, minden információ időben rendelkezésünkre állt, segítőkész utazási tanácsadó, angol-német nyelven beszélő telepített idegenvezető, valóban a fotókon látható szállás és tengerpart a valóságban is. Az ellátással sajnos gondjaink voltak, így, bár jól éreztük magunkat, mégis úgy érzem ,nem azt kaptuk a pénzünkért, amit befizettünk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba és a szállás tiszta, modern bútorokkal, pont olyan, mint a fotókon. Légkondi, ventillátor, szobaszéf, minibár, stb. rendelkezésre állt. Kedves személyzet. Azt kaptuk, amit vártunk szállás tekintetében.

Ellátás
Karszalagot egyáltalán nem kaptunk, csodálkoztunk is, hiszen eddig is all inclusive tipussal utaztunk, több kontinensre, és valóban mindig, mindenhol volt karszalag. Még ez sem lett volna gond.

Amikor megérkeztünk a szállodába, elmondták, hogy van két étterem, az egyik étteremben történő fogyasztás benne van az árban a másik nincs… Már ez is furcsa volt.

Aztán kiderült, hogy a büfé étteremben, ahol reggeli-ebéd-vacsora volt, az is úgy van benne, hogy nem minden. Pl: kérdezték, hogy kérünk-e a pezsgőt a vacsora mellé, mondtuk igen, köszönjük, 1-1 pohárral szeretnénk. Majd közölték, hogy sajnos csak bontatlan üveg pezsgőjük van (?), azt szívesen felbontják, de azt ki kell akkor fizetnünk. Röviden, a büfé étteremben csak étkezés volt ingyenes + a csapvíz (nem ásványvíz, hanem drinking water, saját jelöletlen szállodai egyen palackban, tisztított csapvíz).

A napi 3 étkezésen túl, az all inclusive semmit en mtartalmazott, csak külön térítés ellenében tudtunk napközben enni valamit (szendvics, nasi, chips, stb.)

A minibár szintén fizetős volt, még az ásványvíz is…

A bárban volt egy itallap, jól eldugva, véletlenül láttuk meg, azon volt felsorolva, hogy az all inclusive vendégeknek mi van benne az árban: gyümölcslé, víz, fehérbor, rosé bor, vörösbor, kóla, bitter lemon.

Minden rendelésnél kérték a szobaszámot, mivel nem volt karszalagunk, így már a végén nem is tudtuk, hogy akkor most mit fognak külön felszámolni és mit nem.

Kértem egy pohár kólát, valami vizezett löttyöt kaptam, de ha külön fizetős üdítőt kértem ,akkor már fém dobozos coca-colat szolgáltak fel.

Volt ugyan bár és egész nap nyitva tartó étterem a büfé éttermen kívűl, de ott csak külön térítés ellenében tudtunk enni. (Ez szerintem a teljes ellátás, nem pedig az all inclusive.)

Az elutazásunk napján, déli 12 órakor szűnt meg az ellátásunk, ebéd viszotn csak 12:30-tól volt elérhető… délután 4-kor vitt a transzfer hajó bennünket a reptérre. Tehát, reggelizni még tudtunk, de utána 12 000 Ft/fő összegért tudtunk csak már étkezni délben.

Hotel szolgáltatások
Az all inclusive ellátásba a napi 3 étkezésen kívül, szinte semmi nem tartozik bele!

Elérhető szolgáltatások vannak: búvárkodás, snorkelling, kirándulás, teknősles, masszázs, szobaszervíz, infinity medence, bár

Tengerpart
A tengerpart pontosan 20 lépésre található a bungalow-tól, gyönyörű, kristálytiszta vize és tiszta partja van. VAlóban minden bungalow-hoz private beach rész tartozik, saját napozó ágyakkal. Cipő vagy papucs viselése a vízben ajánlott, mert sok korall van.

A parton átlagosan 6-8 fő tartózkodott rajtunk kívül, a medence szinté nem volt zsúfolt.

Névtelen, 2019.07.01., Tartózkodás időpontja: 2019.06.18 - 06.27.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Summer Island Maldives

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (11) Nem (1)

Összesen: A nyaralás pontosan megfelelt a katalógus ajánlatának. Az utazási iroda valamennyi ígérete a legapróbb részletekig teljesült.

Bevezetés
A nyaralás pontosan megfelelt a katalógus ajánlatának. Az utazási iroda valamennyi ígérete a legapróbb részletekig teljesült. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásunk nagyon színvonalas volt, az 5 csillagos kategóriának megfelelő. Mi az ún. beach villákban laktunk, ami 20 lépésre volt a tengertől.

Ellátás
Fantasztikus a sziget konyhája, sok jellegzetes étterme van, amit fokozatosan mindet kipróbáltunk.

Hotel szolgáltatások
A várakozásnak teljes mértékben megfelelt. Lépten-nyomon tisztaság van, gyönyörű volt.

Tengerpart
A strand tiszta, naponta takarították. A tenger élővilágát már nem is említve, az csodálatos volt, a búvárkodók paradicsoma.

Összegzés
A Kurumba szigettel szemben egyetlen kifogásom volt csak, hogy közel a repülőtér. A landoló gépek és a helyi hidroplánok sokat rontanak a különben romantikus helyen. Különben igényes vendégeknek is melegen ajánlom.

Bielek Ivan, 2008.02.16., Tartózkodás időpontja: 2008.01.24 - 02.02.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Kurumba Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (12) Nem (0)

Összesen: 7,4 A Maldív-szigetek valóban egy földi paradicsom. A szállodát is jóra értékelem, csak a szállásunk volt szerényebb - ráadásul új bungalók...

 • 6,1 Szállás
 • 8,6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
A Maldív-szigetek valóban egy földi paradicsom. A szállodát is jóra értékelem, csak a szállásunk volt szerényebb - ráadásul új bungalók is épülnek a vízen, mi pedig közvetlenül az építkezéssel szemben laktunk. Reggel 6-tól este 10-ig nagy volt a zaj - gépek, munkások . Teljes leírás

Elhelyezés
4 csillagos szállodához képest, az étel elég szerény volt, az európai 2 csillagos kategóriának megfelelő. A fürdőszoba rendben volt, de a szobán a falról mállott a vakolat, régi a bútor, a takarítás annyit jelentett - ami nedves, az tiszta... Voltunk a vízen fekvő bungalókban is, ahol szép , új a berendezés, az 5 csillagos kategóriának megfelelő, de kb. 700 dollárba kerül , ami nekünk túl drágának tűnt.

Ellátás
Kitűnő, hibátlan? Félpanziónk volt, de megéri ott helyben teljes panziót vagy All Inclusive-ot rendelni, mivel a pluszköltségek elég magasak - pl. a pizza 20 dollár, a hot-dog 10 dollár, a sör 7 dollár, a másfél literes víz 5 dollár, a hal körettel 35 dollárnál kezdődött, egy kis nyomás fagylalt 2,5 dollár. Különben ha ott akart teljes panzióhoz hozzáfizetni, az személyneként naponta 10 dollárba került.

Hotel szolgáltatások
Az 5 csillagos kategóriának megfelelő. Igénybe vettük a mosodát - az egész nyaralás alatt 25 dollárba került, volt teniszpálya - egy órára ütővel és labdával együtt 14 dollárba kerül.t Az edzőterem óránként 3,5 dollár. Kirándulásokat is szerveztek.
Submarine - tengeralattjáróval nagyszerű élményt jelentett és személyenként 100 dollárba került.
Az egésznapos Island Hopping-ra szervezett kirándulás személyenként 60 dollár volt, de unalmas.
2 órás búvárkodás személyenként 25 dollár - ez csodálatos, feledhetetlen élményt jelentett, elvittek bennünket egy védett zátonyhoz, ami hajóval kb. 15 percnyire volt, ott 3x voltunk, nagyon megérte?

Tengerpart
Nagyszerű, takarítják, gyerekeknek is ideális, viszonylag széles strand.

Összegzés
A Maldív -szigetek fantasztikusak. Ha nem zajlott volna ott építkezés, a szállás is megfelelt volna, habár a színvonala nem a 4 csillagos kategóriának megfelelő. Különben a benyomásom a nyaralóhelyről pozitív, minden működött, jók voltak a búvárkodási lehetőségek, közel van a repülőtér. Különben a nyaralás viszonylag drága volt, további 1200 dollárt költöttünk ott az ebédekre, innivalóra, kirándulásokra...

Komárová Veronika, 2008.01.30., Tartózkodás időpontja: 2008.01.29 - 01.18.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Paradise Island Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 9,5 Ha egy földi paradicsomba vágyik, a Maldív-szigetek azok, ahogy a Helengeli szálloda is, ahol nagyszerű a búvárkodási lehetőség.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8,5 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Ha egy földi paradicsomba vágyik, a Maldív-szigetek azok, ahogy a Helengeli szálloda is, ahol nagyszerű a búvárkodási lehetőség. Teljes leírás

Elhelyezés
A színvonal várakozáson felüli volt. Ez egy nagyon nyugodt szálloda. Olyan érzésünk volt, mintha egyedül lettünk volna ezen a kis a szigeten.

Ellátás
Az étel nagyon finom és változatos volt, a világ minden konyhája képviselve volt.

Hotel szolgáltatások
A személyzet minden téren nagyon igyekvő.

Tengerpart
Egyszerűen csodálatos, tiszta, üres romantikus strandjai vannak, nagyon gazdag a tenger élővilága.

Összegzés
Ez egyszerűen egy földi paradicsom?

Vodičková Zuzana, 2008.01.07., Tartózkodás időpontja: 2007.12.31 - 12.23.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Helengeli Island Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

4 fénykép

Összesen: A kicsi miatt most voltunk , 2 évvel az esküvőnk után először egyedül nyaralni, megérte. Gyönyörű nyaralás volt?

Bevezetés
A kicsi miatt most voltunk , 2 évvel az esküvőnk után először egyedül nyaralni, megérte. Gyönyörű nyaralás volt? Teljes leírás

Elhelyezés
Egy közvetlenül a strandon fekvő de lux bungalóban laktunk. A szoba luxus színvonalú volt - légkondícionált, volt TV, széf, minibár, egy nagy fürdőszoba káddal és a szabadban egy zuhany.

Ellátás
All Inclusive-unk volt- ajánlom? Kitűnő volt az étel, mindenből hatalmas volt a választék, az étel mindig friss és finom volt, a helybeliek nagyon jó szakácsok.

Hotel szolgáltatások
Egész idő alatt egyszer sem találkoztunk problémával a szigeten, a személyzet nagyon készséges, kellemes, kedves. A szobánkat naponta 2x kitakarították, a törölközőcsere is természetes volt. Minden este voltak programok. Amit ajánlok, az a helyi wellnes spa, a masszázsok, fürdők, relax...egyszerűen luxus.

Tengerpart
A maldív strandoktól pontosan ezt vártuk? Vakítóan fehér homok, áttetszően tiszta, azúrkék tenger . A strand nagyságának és a kevés vendégnek köszönhetően, szinte egyedül voltunk a strandon. A vízben sokféle, színes hal van, voltak apró cápák, ráják - nem kell tőlük tartani, mert félénkek.

Összegzés
Egy luxus színvonalú, exotikus nyaralás volt, amit egyhamar nem feledünk és biztosan elmegyünk még oda. A Paradise Islandot is ajánlom?

Suchá Pavla, 2007.11.21., Tartózkodás időpontja: 2007.09.06 - 09.13.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Paradise Island Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 8,8 Nagyon elégedettek voltunk, ez egy nyugodt kis sziget, nagyszerű az étel, csodálatos pihenőközpontjuk van, a bungalók közvetlenül a...

 • 9,7 Szállás
 • 8,2 Ellátás
 • 8,2 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Nagyon elégedettek voltunk, ez egy nyugodt kis sziget, nagyszerű az étel, csodálatos pihenőközpontjuk van, a bungalók közvetlenül a strandon vannak és kevesen voltak. Egyetlen hátránya, hogy szezon után nyaraltunk - néha zajos volt az új bungalók építkezése miatt a környék. Teljes leírás

Összegzés
Nagyszerű volt, újra elmennék.

Šobáňová Bohdana, 2007.08.22., Tartózkodás időpontja: 2007.05.31 - 05.23.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Paradise Island Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Szép nyaralás volt, jól szervezett a vendégek szigetre való szállítása a repülőtérről. Kirándulások, halászat, búvárkodás. A...

Bevezetés
Szép nyaralás volt, jól szervezett a vendégek szigetre való szállítása a repülőtérről. Kirándulások, halászat, búvárkodás. A búvárközpontban oktatás folyik, kezdők számára, felszerelést is kölcsönöznek. Szinte minden este vannak programok. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás nagyon kellemes volt, légkondícionált házakban laktunk a strandon. Tágas szobánk volt fedett verandával. Nagy a fürdőszoba és a szabadban van a zuhany. A ház előtt nyugágyak voltak matraccal..Naponta 2x takarítottak.

Ellátás
Kitűnő a konyha, mindenki választhatott hagyományos, helyi és általunk megszokott ételekből. Kitűnő volt a karácsonyi menü, talán csak a krumplisaláta hiányzott. Voltak cukorfigurák is és rengeteg gyümölcs és zöldség.

Hotel szolgáltatások
Mindenütt tisztaság van, a recepció profi szinten működik, jól gondoskodnak a kertről is. A szálloda kirándulásokat szervez - éjszakai halászat, egy másik sziget meglátogatása, kirándulás Male-ba. A búvárközpont szolgáltatásai is jók.
Negatívum volt, hogy az AI keretén belül sok minden hiányzott. Pl. a minibárban a vizet is meg kellett fizetnünk. Nem tüntették fel mi tartozik az AI-ba és mi nem. Az éttermen kívül, mindenütt fizetni kellett a bárokban is.

Tengerpart
A sziget nagy részén szép, tiszta a homok. A mi oldalunkon volt egy kis öböl, de ott nem lehetett fürödni. A másik oldalon épült valami és barátságtalan volt a környezet. Kicsit messzebb azonban szép a strand, oda jártunk fürödni és búvárkodni. Sajnos kevés volt a korall, de sokféle halat lárttunk, morénát is és természetesen kis cápákat. Meglepő volt a víz is, a felszín áttetsző,de mélyebben a víz nem olyan tiszta.

Összegzés
Szép nyaralás volt, kedvesek, barátságosak az emberek , rengeteg a hal, de az All Inclusive, összehasonlítva más nyaralásokkal, nem volt színvonalas.

Pešková Růžena, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.01.03 - 2006.12.21.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Paradise Island Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Egy nagyobb sziget, ahol gyönyörűek a strandok.

Bevezetés
Egy nagyobb sziget, ahol gyönyörűek a strandok. Teljes leírás

Elhelyezés
A bungalók szépek, légkondícionáltak, a szabadban zuhanyok voltak, a majdnem üres strand csak pár lépésre volt.

Ellátás
Nagyszerű, mindenből nagy volt a választék, minden friss volt, az asztalokon sokféle étel, nagyon kellemes a pincér, az egész étkezés alatt a vendégek rendelkezésére áll.

Hotel szolgáltatások
Minden nagyon színvonalas volt. A teniszpályákat nem vettük igénybe, mert nagy volt a hőség. Én állandóan a vízben ill. a pálmák alatt voltam.

Tengerpart
Gyönyörű, terjedelmes, tiszta, nagyon kevés volt rajta az ember - ez a Maldív-szigetek. Szörfözésre kitűnő a sziget déli csücske.

Összegzés
Kitűnő, az elejétől a végéig élveztük a nyaralást. Ajánlom a hajókirándulást Male városába, látogassa meg a bennszülöttek szigetét, búvárkodjon és este a mólóról etesse a cápákat.

Kristek Jaroslav, 2006.12.05., Tartózkodás időpontja: 2002.06.28 - 07.11.
Régió: Maldív-szigetek Maldív-szigetek, Északi Atol Male, Szállás: Lohifushi Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)