Vélemények a szállodákról
Kanári-szigetek

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,6 Nagyon jó volt minden egytől egyig

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jó volt minden egytől egyig Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba és az ágy is megfelelő volt

Ellátás
Minden rendben volt, a reggeli kicsit egyhangú volt de a vacsoránál mindig voltak új dolgok

Hotel szolgáltatások
Minden napra más esti program volt, animátoros programok is voltak

Tengerpart
Közel volt a part, a sétány a szálloda mellett volt, konnyen ellehetett jutni sétálva is a következő tengerpartokig

Németh Gabriella, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.09 - 05.16.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: H10 Costa Adeje Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Hamarosan megyunk vissza ????

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Hamarosan megyunk vissza ???? Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Felújítás jo lenne !

Ellátás
Az ellátás kiváló .

Hotel szolgáltatások
Nem vettünk kulonos szolgáltatást igénybe .

Tengerpart
Part nagyon kozel van,viz úszásra nem alkalmas a nagy hullámvasút miatt.

Dr. Grabner György Rezső, 2019.05.16., Tartózkodás dátuma: 2019.05.03 - 05.13.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Sol Sun Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A nyaralásunk nagyon jól sikerült Jobbnál jobb programokat kaptunk az ott dolgozó magyar hölgytől.Teli élményekkel jöttünk haza.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A nyaralásunk nagyon jól sikerült Jobbnál jobb programokat kaptunk az ott dolgozó magyar hölgytől.Teli élményekkel jöttünk haza. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda tiszta szép rendezett gyönyörű helyen helyezkedik el. A szobánk tiszta jól berendezett volt A kilátás az óceánra és a hegyekre maga a csoda volt.

Ellátás
Az ellátás nagyon jó volt ,változatos nem túl egyhangú mindenki meg találta a saját száj ízének megfelelő íz világát.

Hotel szolgáltatások
A szállodában egy dolog nem tetszett a recepción nem voltak segítőkészek az ott dolgozok semmi téren.De mindent meg lehet oldani nélkülük is

Tengerpart
Tiszta ,szép de hideg volt a víz

Szász Péterné, 2019.04.30., Tartózkodás dátuma: 2019.04.18 - 04.25.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Laguna Park II

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Csodás volt minden. Tiszta szállás, gyönyörű tájak, az óceán pedig mennyei!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodás volt minden. Tiszta szállás, gyönyörű tájak, az óceán pedig mennyei! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, jól felszerelt! Biztonsagos! Nem engednek be akárkit mint sok más szállás eseteben, nem átjáróház..

Ellátás
Az ételek nagyon ízletesek voltak! Egyszer sem találkoztunk romlott ételekkel. Az alkalmazottak nagyon segitokeszek es kedvesek voltak!

Hotel szolgáltatások
A szolgaltatasokkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy mi az etkezesen kivul a bárt vettuk igenybe, szuper volt. Illetve ami pozitiv még, hogy széfbérlésre volt lehetoseg ami a tavalyi év tanulsaga miatt nekunk nagyon jól jött. (fuerteventurÁn kiraboltak minket , Oasis Dunasban)

Tengerpart
Gyönyörű tiszta!! Maga a viz is , es a part is. Nincs szemét. Amit hianyoltam, az a parton levő koktelbárok! Görögorszagban nagy hangulata van hogy a napozokat kiszolgaljak, es hoznak visznek koktelokat uditoket, illetve igeny eseten etelt is. Grand Canarian nem jellemzo! Ott mindenki maganak keres helyet ahova beul, napozas kozben nem szolgalnak ki, ami jol esett volna, de ez csak a mi véleményünk. A parkolas egyedul az ami katasztfofalis! Ezen kivul Szuper volt minden!

Molnárné Ficza Beáta, 2019.04.19., Tartózkodás dátuma: 2019.04.09 - 04.16.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Gran Canaria, Hotel: Beverly Park

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Csodás egy hét volt Tenerife szigetén, az időjárás alkalmazkodott a programjainkhoz, kiránduláskor hűvös, pihenéskor meleg, napos volt....

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodás egy hét volt Tenerife szigetén, az időjárás alkalmazkodott a programjainkhoz, kiránduláskor hűvös, pihenéskor meleg, napos volt. Barnultunk és élményekkel gazdagodtunk. A fekete homokos strand lenyűgöző volt, a Loro Parque és a szigetkörút fantasztikus. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Park Vigilia minden szempontból megfelelt, a szoba valójában egy apartman, modern felszereléssel, teljes konyhaberendezéssel, a kilátás a festői Los Gigantesre, az óceánra, és a hegyoldalba kapaszkodó városra nyílt. A takarítás kifogástalan volt, a személyzet udvarias, kedves, készséges.

Ellátás
A büférendszerű étkeztetés bőséges, ízletes, kontinentális és helyi specialitásokkal ellátott is volt.

Hotel szolgáltatások
A takarítás kifogástalan volt, a személyzet udvarias, kedves, készséges. A medencék kristálytiszták, a napozóterasz szinte steril, úszómester minden percben ott volt.

Tengerpart
A szállásunktól busszal és gyalog jutottunk el a fekete homokos strandra, ami ennek a partszakasznak az egyetlen strandja, nem úgy, mint a sziget déli részén. A tengerpart erre sziklás és erősen hullámos, nem igazán alkalmas fürödni. Azok jöjjenek ide, akik a napozóteraszon is jól érzik magukat, és a kirándulásokat szeretik.

Névtelen, 2019.04.12., Tartózkodás dátuma: 2019.04.02 - 04.09.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Vigilia Park

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7,4 Többnyire minden rendben volt.Az utaskísérők illetve programszervezők mindig pontosak és kedvesek voltak. A szálloda jó helyen volt, de a...

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Többnyire minden rendben volt.Az utaskísérők illetve programszervezők mindig pontosak és kedvesek voltak. A szálloda jó helyen volt, de a fűtött medence is még hideg volt, kevesen tudták használni, a másikba is csak pár percre mentek be a bátrak. Csak egy animátor dolgozott a szállodában, 11-12-ig torna , és 12-1ig vizigimnasztika volt. Ennyi volt a szórakoztatás. Az esti müsor unalmas volt, külső fellépőkkel oldották meg, általában egy-egy személlyel.Pl Michael Jackson utánzó , operaénekesnő, 2 akrobata. Tavaly a Rui Buena Vista szállodában remek műsorral kényeztettek bennünket az animátorok.Ez nagyon hiányzott. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák jól felszereltek voltak, tiszták, a személyzet, takarítok és felszolgálók is nagyon udvariasak, kedvesek voltak.A mi szobánk a belső udvarra és részben a tengerre nézett, így mi tudtunk aludni, de több vendég panaszkodott, akiknek az utcára nyílt a teraszuk, hogy hangos volt.

Ellátás
Mi all inclusiv szolgáltatást fizettünk be, ami teljesen jó volt. A szállodában vettük észre, hogy lehetséges az is, hogy csak reggelit, vagy félpanziót fizet a vendég és van rá lehetőség, hogy bizonyos napokra fizet all inclusiv ellátást. Ezt sajnos Magyarországon nem mondták, pedig mi is igénybe vettük volna, mivel voltak napok, amikor csak reggeliztünk és vacsoráztunk, mivel máshol volt aznap programunk.

Hotel szolgáltatások
A 4csillagos szállodában elvárható, hogy a nyugágyak matracai ne legyenek szakadtak, hanem legyen elegendő és azok is tiszták legyenek. Aki később ment le a szálloda medencéjéhez, annak már nem jutott matrac

Tengerpart
A part ezen a szakaszon nagyon hullámos, a széldeszkások paradicsoma. Lávaköves,tehát nehezen lehet bemenni és márciusban még nem lehet fürödni a hideg miatt. Végig gyönyörü parti sétány vezet végig a városon.A szállodának is volt saját strandszakasza, de mivel ekkor nem volt nyári meleg, nem használtuk. Több homokos strand is van a közelben, ahol nyugágyakat lehet bérelni. Gyalog 15-20 percre.

Török Erzsébet, 2019.03.27., Tartózkodás dátuma: 2019.03.01 - 03.08.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Sol Tenerife

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7 Fuerteventura: Gyönyörű a sziget, csak szeles, ami egy kicsit befolyásolta a komfortérzetünket. Szuper nyaralás volt.

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Fuerteventura: Gyönyörű a sziget, csak szeles, ami egy kicsit befolyásolta a komfortérzetünket. Szuper nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Apartmanban voltunk. A szoba nem túl tiszta, de (ha kértük) minden nap jött a szobalány takarítani,beágyazni...stb. A felszereltség minimális volt. Sajnos nem volt éles kés, tésztaszűrő, vágódeszka. Nekünk kellett eszközöket bevásárolni, hogy főzni tudjunk. A személyzet kedves és segítőkész volt. A medence vize nem volt fűtött, de tiszta volt a víz és a medence környezete is.

Ellátás
Önellátással voltunk. 2 x vacsoráztunk ott, svédasztalos vacsoráért fejenként 10€-t fizettünk, nagy volt a választék és aránylag finom.

Hotel szolgáltatások
A meghirdetett Wifi-ért - készülékenként - fizetni kellett. Ugyancsak fizetni kellett a biliárdért, a szaunáért, a jakuzziért, a konditeremért.

Tengerpart
A tengerpartok tiszták, nyugodtak. Sehol nem volt tömeg. Nyugodtan napozhattunk, fürödhettünk. Ami hátrány, hogy nincs külön nudista strand rész, hanem ott mászkálnak teljesen meztelenül (sajnos kisgyerek szeme láttára) a nudisták.

Szécsi Szilárd, 2019.03.26., Tartózkodás dátuma: 2019.03.16 - 03.23.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Fuerteventura, Hotel: Globales Costa Tropical

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 8,8 .

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta igenyes szobak.

Ellátás
Kivalo etelek. Szeles választék. Kedves kiszolgálás.

Hotel szolgáltatások
Családoknak gyermekkel kivalo. Aki szereti a nyuzsgest, tancos szorakozast nekik ez a hotel nem megfelelo. Pihenesre viszont tokeletesen megfelel.

Tengerpart
800 m-re van a part. Strandolasra nem alkalmas ez a resz.

Tóth Anikó, 2019.02.11., Tartózkodás dátuma: 2018.12.23 - 12.30.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Fuerteventura, Hotel: Globales Costa Tropical

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 7,6 Gyakorlott utazóként kellemes hetet töltöttünk Tenerifén. A bécsi parkolás rendben, a légitársaság nem igazán utasbarát (1 órát álltunk...

 • 6,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Gyakorlott utazóként kellemes hetet töltöttünk Tenerifén.

A bécsi parkolás rendben, a légitársaság nem igazán utasbarát (1 órát álltunk összezsúfolva a buszben a repülő előtt),

Tenerifén a reptéri fogadtatás , transfer "csináld magad", tájékoztatás==0.

Hazafelé nekem kellet utánnajárni, hogyan is jöhetünk vissza (transfer időpont, repülőjegy)

Végül összejött, a repülő viszont cc 2 órát késett.. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szállás, szoba rendben. Tágas, tiszta, konyha is volt, ugyanakkor a fizetett wifi a szobában egyáltalán nem múködött.(Ezt tudták is, mert a pénzt azonnal visszatérítették)

Éjjel a külső hőmérséklet 13 C-körül alakult, fűtés hiányában a szoba hőmérséklete is igyekezett ehhez igazodni.

Ellátás
Félpanziós elletás rendben, minőségben, mennyiségben és a személyzet hozzáállása is megfelelően jó.

Hotel szolgáltatások
Hangulatos kert, medencékkel, medencebárral, szinvonalas esti programok, szolgálatkész, odafigyelő személyzet, tágas (de néha hideg) szoba, a fürdőben kaptunk egy hétre két miniszappant!, kicsit retro hangulat, szép és mozgalmas környék. A városból hazafelé a sok-sok lépcső segített elkerülni az eltunyulást.

Tengerpart
A feketehomokos strand kb 10 perc gyalogosan sok lépcsőn lefelé, főleg szörfösöknek, pár percre luxus strandkomplexus méltányos belépővel.

Tamás Lajos K., 2019.02.04., Tartózkodás dátuma: 2019.01.24 - 01.31.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Tenerife, Hotel: Teide Mar

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,6 Ár érték arány megfelelő.

 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Ár érték arány megfelelő. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Jó.

Ellátás
Az all inclusiv ellátástól többet vártam.

Hotel szolgáltatások
Jó.

Tengerpart
Csodálatos

Gyöngyi K., 2019.01.28., Tartózkodás dátuma: 2019.01.13 - 01.20.
Régió: Kanári-szigetek Kanári-szigetek, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)