Vélemények és értékelések
Zaton - Horvátország

Írja meg a véleményét

Összesen:: 9 Összességében elégedettek voltunk mindennel, a WIFI-jel nagyon gyenge volt a szobában, illetve a Tv-n nem volt magyar csatorna.

 • 8 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Összességében elégedettek voltunk mindennel, a WIFI-jel nagyon gyenge volt a szobában, illetve a Tv-n nem volt magyar csatorna. Teljes értékelés megtekintése

Tonkó Zoltán, 2016.10.25., Tartózkodás időpontja: 2016.08.20 - 08.25.
Régió: Horvátország Horvátország, Zaton, : Zaton Holiday Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: 7,8 Zaton kellemes hely. Nagyságából adódóan a tömeg ellenére nincs zsúfoltság érzete az embernek. Rengeteg program, szórakozási, sportolási...

 • 7,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Zaton kellemes hely. Nagyságából adódóan a tömeg ellenére nincs zsúfoltság érzete az embernek. Rengeteg program, szórakozási, sportolási lehetőség van. A part kellemes, csak az árnyék kevés. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A mobil házak jól kialakított, kényelmes elhelyezést kínálnak. Sajnos elég zsúfoltan vannak elhelyezkedve, a szomszédoktól is függ, hogy ez mennyire zavaró. Családnak ideális, barátokkal fontos a tolerancia (minden áthallatszik a szobábból, fürdőből). A klíma használata viszont problémás, mert a ház falára szerelve beremegteti az egész szerkezetet és nagyon hangos.

Hotel szolgáltatások
A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. A helyi bolt kínálata kicsit szegényes, de alapélelmiszerek vannak.

Tengerpart
A partra gyalog vagy a helyi kisvonattal lehet lejutni elég gyorsan. Árnyék kevés, napernyő, sátor hasznos! A víz sekély, gyerekeknek ideális.

Datner Katalin, 2015.09.20., Tartózkodás időpontja: 2015.09.10 - 09.15.
Régió: Horvátország Horvátország, Zaton, : Zaton Holiday Resort - mobilhome

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 6,8 Kis és nagygyerekes családoknak is kellemes pihenést nyújt a hely.

 • 6 Szállás
 • 9 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Kis és nagygyerekes családoknak is kellemes pihenést nyújt a hely. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az apartman mérete/elhelyezkedése megfelelő, az ágy viszont kellemetlen volt (régi széthúzható kanapé). Az apartmanok felszereltsége minimális. Sajnos nincs megkülönböztetve dohányzó rész, illetve dohányzó és nem dohányzó apartman.

Ellátás
A takarítás/törölközőcsere elmaradt.

Hotel szolgáltatások
Az üdülőhöz tartozó medence még a legzsúfoltabb időszakban is kellemesen használható. A gyerekek számára nagyon sok játéklehetőség van a parton, az apartmanok között pedig számtalan kisebb játszótér van kialakítva. A növényzet gyönyörűen ápolt. A biztonság kifogástalan. A "free" wifi egyszerre egy készüléken használható, korlátozva van az adatletöltés sebessége és időkorlátozás is van, a ki- és bejelentkezés pedig olyan körülményes, hogy sokszor használhatatlanná teszi a rendszert.

Tengerpart
A part 2-3 perc sétára volt az apartmantól, a víz és a part is tiszta, folyamatosan rendben tartják.

Csordás Emőke, 2015.07.24., Tartózkodás időpontja: 2015.07.11 - 07.18.
Régió: Horvátország Horvátország, Zaton, : Zaton Holiday Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen:: 8,4 Dalmácia kulturális és természeti értékekben gazdag, Zadar óvárosa nagyon megnyerő. A szálláshely gyönyörű helyen fekszik, homokos...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Dalmácia kulturális és természeti értékekben gazdag, Zadar óvárosa nagyon megnyerő. A szálláshely gyönyörű helyen fekszik, homokos tengerparttal, csendes a nagyszámú vendégsereg ellenére.

Az ár-érték arány tekintetében jónak mondható. A tisztaság az apartmanokban nem tökéletes, de a komplexum területén jó. Ahhoz képest, hogy mennyi embert fogad kitűnően pihentünk, nem zajos. Gyerekekkel kifejezetten ideális. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi 3 csillagos részben voltunk, ahol a 29 négyzetméteres apartman elég kicsi 4 embernek 2 felnőtt, 2 gyerek, de már 17 és 13 évesek. A ruhák elhelyezésére alig van lehetőség, az egyik szoba csak hálófülkének mondható. A terasz jó méretű és jó időben növeli a teret. Mi nem használtuk a konyhát, de kényelmesen nem lehetett volna étkezni a szűkösség miatt.

Ellátás
A félpanziós ellátás egysíkú reggeliket, kevés zöldséget és gyümölcsöt tartalmazott. A vacsora bővebb választékú volt, bár a tengeri étkeket hiányoltuk. A kiszolgálás ( terítés, leszedés) nem volt elegáns, a inkluzív italszolgáltatás viszont nagyon jó.

Hotel szolgáltatások
Az üdülőfalu jól ellátott, bár az árak magasak még a boltban is, mindenképpen a közeli áruház javasolt ellátás nélküli foglaláskor, ha főzni akar valaki. Az animátorok kedvesek, sokat tesznek a vendégek szórakoztatásáért.

A medence szuper és nagyon tiszta, biztonságos+ egész kicsi gyerekeknek is van külön medence rész. A bárok, sörözők elég zsúfoltak. Az esti programok szórakoztatóak. Jó, hogy WIFI használat van. A nagy távolságok miatt célszerű gyerekkel biciklit, rollert vinni. Mi nem légkondicionált részben voltunk, de nyár elején nem hiányzott, mert a fák alatt vannak a háza. Tartós, nagy meleg esetén kellemetlen lehet a szobák szűkössége miatt, ablakot nyitni nem lehet, besötétítetten őrzi meg a hűvöset.

Tengerpart
A tengerpart homokos, lassan mélyülő és nagyon tiszta volt ottlétünkkor. Nagyon zsúfolt és a napágyak és ernyők fizetősek, de eközben semmi rendszer nincs az elhelyezésükben, így nehéz letelepedni, de mindig megoldható. Vízibicikli, egyéb attrakciók bérelhetők. Nagyon színvonalas.

Szilasné Mészáros Judit, 2013.07.09., Tartózkodás időpontja: 2013.07.01 - 07.06.
Régió: Horvátország Horvátország, Zaton, : Zaton Holiday Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

üdülőfalu házai 6 fénykép