Vélemények a szállodákról
Dél-Dalmácia - Horvátország

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,6 A nyaralás összességében jó volt, de a szállodának még van min javítania a minőségen.

 • 6 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A nyaralás összességében jó volt, de a szállodának még van min javítania a minőségen. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálláshoz tartozó parkolóban csak szerencsével lehet parkolóhelyet találni, aztán onnan el nem mozdulni. A szobák kicsik, de tiszták, légkondicionáltak. rájuk férne már egy felújítás...

Ellátás
Az étteremben nem lehet olyan időpontot találni, amikor érdemes lemenni. Vagy hosszú sorban állás vár az emberre, vagy hideg és kevés ennivaló. A reggelinél vagy cukor nem volt a tartóban, vagy só. A kenyeret kirakták, mindenki vágott akkorát és annyit amennyi jutott. A zsemle az első 5 percben elfogyott. Vacsoránál a kínáló asztalról hiányoztak az ennivalók, kb. 10%-ra lefogytak. Ilyen kiszolgálással én még nem találkoztam.

Hotel szolgáltatások
A szállodához tartozik medence, teniszpálya, zuhanyzó. Ezek jó minőségűek.

Tengerpart
A tengerpart csodálatos, kis köves. Halak, polipok, tengeri sünök között úszik az ember. Nem lehet megunni.

Névtelen, 2015.08.02., Tartózkodás dátuma: 2015.07.22 - 07.29.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Bellevue - hotel a depandance

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Kellemes az egyik legjobb ár-érték arányú nyaralás volt.

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kellemes az egyik legjobb ár-érték arányú nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba nagyon egyszerű berendezéssel ellátott. Kicsi tv 4 db ágy és fürdőkádas fürdőszoba. A szőnyeg egy két helyen foltos, de tisztán tartott. A mi épületünkben nem volt lift, a 4-re kellett gyalogolni.

Ellátás
Minden map takarították a szobákat, cseréltek törülközőt és hetente egyszer ágyneműt is. Az all inclusive ellátás tökéletes volt. Az étel ital ellátás magas színvonalú és választékban gazdag.

Hotel szolgáltatások
Rengeteg francia van a szállodában, nekik animátorok anyanyelvű programokát szerveznek. Ide bárki beszállhat. A szállodához tartozó vizes centrumban lehet bérelni jet ski-t, hajót, lehet búvárkodni.

Tengerpart
Zárt partrésze van a szállodának. A környezet gyönyörű tele pálmafákkal. Napágyak vannak a parton. Büfé-Bár a medence mellett, az étkezdében és a recepció szintjén is van. A tenger vize tiszta és kellemesen meleg volt 23-24 fokos.

Ferenc S., 2014.06.30., Tartózkodás dátuma: 2014.06.20 - 06.27.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Epidaurus

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 7 Összességében nagyon jól éreztük magunkat, a kellemetlenségek ellenére is.

 • 5,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, a kellemetlenségek ellenére is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás helye rendben volt, azonban az a tény, hogy 10 napos ott tartózkodásunk alatt 1x jöttek takarítani, ami nem hiszem, hogy egy 3* hotel színvonalát tükrözte. Egyéb kellemetlenség volt még, hogy a szobánkban csótányokkal is volt szerencsénk találkozni!

Ellátás
A reggeli egyhangú volt, minimális választékkal. Azonban a Romvi étterem vacsorájával és a kiszolgálásával, maximálisan meg voltunk elégedve!

Tengerpart
A tengerpartot egyszerű volt megközelíteni; 80 méterre volt a hoteltől. A víz gyönyörű, a part is tiszta volt.

Simon Balázs, 2014.06.11., Tartózkodás dátuma: 2014.05.19 - 05.28.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Epidaurus

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: 9 Az elhelyezést minden szempontból kiválónak értékelem. A szálloda személyzete kedves, minden kívánságunkat teljesítették. A város...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Az elhelyezést minden szempontból kiválónak értékelem.

A szálloda személyzete kedves, minden kívánságunkat teljesítették.

A város kevésbé a strandolásról szól, de a látnivaló kárpótol mindenért. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2013.09.03., Tartózkodás dátuma: 2013.08.24 - 08.31.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Uvala

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 9,6 Gyönyörű környezet, tisztaság, kedves személyzet, sokféle étel, hideg italok,- életem egyik legjobb nyaralása volt.

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Gyönyörű környezet, tisztaság, kedves személyzet, sokféle étel, hideg italok,- életem egyik legjobb nyaralása volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda közvetlenül a tengerparton volt, a kert gyönyörű pálmafákkal és virágokkal tele, ápolt, gondozott. Az erkélyes szobánk a tengerre nézett, naponta takarítottak, törülközőt és ágyneműt cseréltek.

Ellátás
Az all inclusive ellátás kifogástalan volt,- nagy választékban volt étel ital

Hotel szolgáltatások
Egyetlen kifogásolni valóm van,- kevés a vendégek számához viszonyítva a napozóágy és a napernyő.

Tengerpart
A tengerpart tiszta és ápolt volt, mint az egész szálloda.

Mátyás Zoltán Ottóné, 2013.08.20., Tartózkodás dátuma: 2013.08.01 - 08.08.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Epidaurus

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

A szálloda sétánya a tengerparton 1 fénykép

Összesen: 6,4 Nagyon kellemes szállásunk volt. A parkolással sem volt gond. Nagyon jól elérhető a strand. Kitűnően lehet napozni, de aki kedveli a...

 • 6,3 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
Nagyon kellemes szállásunk volt. A parkolással sem volt gond. Nagyon jól elérhető a strand. Kitűnően lehet napozni, de aki kedveli a történelmi nevezetességeket, csalódott lesz. A szép kisváros 2 nap alatt bejárható. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, tágas szobáik vannak, a berendezés átlagos, kellemes az erkély. A fürdőszoba egyszerűen felszerelt, de teljes mértékben megfelelt. A szálloda nagyon kellemes benyomást kelt.

Ellátás
Nagyon sok étterem van és kellemes ott az étkezés. Jó a választék, az árak is elfogadhatóak, kellemes a kiszolgálás - kommunikatív a személyzet. Jó adagokat kínálnak. Voltam egy gyorsétkezdében is, de ott nem voltam elégedett, inkább a családi típusú éttermeket ajánlom, ahol nagyon finom a konyha. Kitűnőek a halételek.

Hotel szolgáltatások
A szállodában csak a szállást vettem igénybe, amivel elégedett voltam. Nyugalom, tisztaság van, nem volt semmi probléma.

Tengerpart
Köves, mint a legtöbb horvátországi strand. A vízbe jutás csodálatos, még kisgyerekeknek is jó - hosszan sekély a víz. A strand tisztasága is megfelelő. Ezzel sem volt gond.

Összegzés
Ez egy nyugodt kisváros, ahol pihenhet, napozhat, ideális a fekvése. Aktívabb nyaralásra nem nagyon alkalmas hely. A Kamenjak Parkba szervezett kirándulás a szezon végén már nem sokat ért, minden kiszáradt. A fürdés azonban nagyszerű.

Schmidt Milan, 2008.09.02., Tartózkodás dátuma: 2008.08.23 - 08.30.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Marco Polo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: Gyönyörű helyen fekvő, kellemes szálloda, egy nyugodt öbölnél van, elég messze a civilizációtól. A legközelebbi városka, Slano...

Bevezetés
Gyönyörű helyen fekvő, kellemes szálloda, egy nyugodt öbölnél van, elég messze a civilizációtól. A legközelebbi városka, Slano kerékpárral 10 percnyire fekszik. Ezt a helyet azoknak ajánlom, akik egy nyugodt nyaralásra vágynak, nincs szükségük zajos éjszakai életre, autókkal teli utcákra. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Először a földszinten szállásoltak el bennünket, tiszta, lakályos szobánk volt, egy kis erkéllyel, de a felettünk lévő erkély alsó része részben eltakarta a miénket, rossz volt a kilátás. Nagyon kicsi volt a hely a fürdőszobában, zuhanyban és kissé penészes is volt. Hozzáfizettünk talán személyenként 2,1 eurót éjszakánként és kicserélték a szobát egy jobbra. Egy gyönyörű szobát kaptunk a 2. emeleten, egy tágas, nyitott erkéllyel, ahonnan a tengerre és a hegyekre nézett a kilátás. Ez egy nagyobb szoba volt, tágasabb fürdőszobával, hajszárítóval. Csak ritkán kapcsoltuk be a légkondícionálást. Jó ha visz magával elektromos szúnyogirtót, néha igénybe vettük.

Ellátás
Az étel jó, a svédasztalos étkezés nem olyan gazdag mint pl. Tunéziában vagy a spanyol nyaralóhelyeken, de volt elég étel és nagyon finom volt. Kínáltak zöldséget, gyümölcsöt, egyedül engedhettünk magunknak sört, bort és üdítőt. Legyen óvatos, ne egyen túl sokat és inkább kerülje a majonézt. Néhány vendégnek emésztési problémái voltak, bizonyára az előételtől, ami a burgonyasalátához hasonlított.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások jók, mindenütt tisztaság van, a szobákat példásan takarítják, a személyzet kellemes, készséges. Közvetlenül a szállodában van egy bár, ami 17 órától van nyitva. A készséges barman még az elutazás előtt is kiszolgált bennünket, amikor már nem is lett volna rá jogunk. A recepcióval sem volt gond, beszélnek angolul ill. németül. A strand feletti étterembe 110 lépcsőfok vezet. Kellemes ott a kiszolgálás, mindig tiszták az asztalok, cserélik a terítőket.

Tengerpart
A strand szép, de kicsit keskeny, bennünket viszont ez nem zavart. Csak a szállodai vendégek használták, többnyire németek, franciák. Ha valakinek nagyobb helyre van szüksége, a mólónál is fekhet, ami a strand része, ott is vannak zuhanyok, napernyők és ingyenes nyugágyból is volt elég. A mólóról közvetlenül a tengerbe ugrálhat, még a medencére sem volt szükségünk, ami különben a stranddal szomszédos. A medence mellett volt néhány bár és délután uzsonnát kínáltak. Ingyen kölcsönözhető kerékpár, szörf, kenu, vizibicikli. A medence mögött volt egy pingpongasztal, hinták. A part fokozatosan lejt, apróköves ill. homokos. Utána elég mély a víz.

Összegzés
Nagyon jó benyomást keltett. A szállodából 130 lépcsőfok vezet a strandra, ami idősebb vendégeknek kellemetlen lehet. Néha kicsit zavart a medence melletti hangos zene, ami még a szállodai szobákba is behallatszott. Ez néha közvetlenül a medencénél is zavart . Érdemes Dubrovníkba egy kiránduást rendelni, cseh vezetőnk volt. A kirándulás egésznapos, mivel összeszedik a környék turistáit és várni kell rájuk. Kellemes volt, hogy szombaton este érkeztünk meg és haza is este repültünk, nem kellett éjszaka utaznunk, már 16 órakor a strandon voltunk. Az utazási iroda kifogástalan volt, nagyon kellemes, szimpatikus volt az idegenvezető, de az az igazság, hogy gyakorlatilag nem is volt rá szükségünk.

Břicháčková Dana, 2008.08.31., Tartózkodás dátuma: 2008.08.23 - 08.30.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Osmine

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

9 fénykép

Összesen: Egy gyönyörű villában laktunk, de a környék rossz volt.

Bevezetés
Egy gyönyörű villában laktunk, de a környék rossz volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kitűnő, új, tiszta szállásunk volt. A tulajdonosok is kellemesek.

Ellátás
Főztünk magunknak. Volt egy kis hűtőszekrényünk, a földszinten volt egy nagy közös fagyasztó.

Tengerpart
A nyilvános strand a villától 100 m-re fekszik. A villa előtt voltak napernyők, nyugágyak és zuhanyok. A vízbe lépcsőkön jutni, a halászok kikötött csónakjai között. A víz zöldes színű, hínáros, bűzös volt. Fürdésre alkalmatlan, inkább halásztra szolgált. A 15 km-re fekvő Klek-be jártunk fürödni, ahol szuper volt a víz.

Összegzés
Ez a nyaralóhely turizmusra alkalmatlan. A 3 felújított villán kívül csak piszok és rendetlenség volt...Volt két étterem, ahová féltünk belépni, nemhogy valamit megérinteni...Fagylalt nem volt sehol‼ A víz fürdésre alkalmatlan. Este mindenütt kellemetlen halszag érződött.
Reggel a halászok itt tisztítják a halat és a hulladékot a tengerbe dobálják, pontosan ott, ahol fürödni lehet. Ez volt az eddigi legrosszabb horvátországi nyaralásunk‼

Prokopová Jana, 2008.01.28.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Kocak

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (12) Nem (0)

Összesen: 3,5 Ez egy kis családi típusú szálloda, a tulajdonosok nagyon kellemes emberek, de a szobán nem volt erkély, a fürdőszoba is pici...

 • 4 Szállás
 • 4,6 Ellátás típusa
 • 2,5 Környék
 • 1 Alapár

Bevezetés
Ez egy kis családi típusú szálloda, a tulajdonosok nagyon kellemes emberek, de a szobán nem volt erkély, a fürdőszoba is pici volt...nekem legjobban az erkély hiányzott, ahol este üldögélhettünk volna, a ruhaszárítás szempontjából is jól jött volna. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ahogy említettem, kellemes emberek, de a szobán nem volt erkély - ne fogadja el‼

Ellátás
A reggeli nagyon szerény volt, hiányzott a zöldség, gyümölcs...
A vacsora gazdag és finom volt, de a svédasztal jobb.

Hotel szolgáltatások
A kirándulásokon kívül nem volt szolgáltatás. A tulajdonosnak van egy hajója.

Tengerpart
A nyilvános strand kicsit messze volt és zsúfolt is volt. A többi strand nagyon messze van.

Összegzés
Horvátország viszonylag drága és nem egy luxus nyaralóhely, de a lakói kellemesek.

Loužná Jarmila, 2007.10.24., Tartózkodás dátuma: 2007.08.04 - 07.28.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Vila Antunovič

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: A Ruskamen egy szép szálloda, a 3. emeleten volt a szobánk. A berendezés jó volt, naponta kitakarítottak. Kitűnő, tengerre néző...

Elhelyezés
A Ruskamen egy szép szálloda, a 3. emeleten volt a szobánk. A berendezés jó volt, naponta kitakarítottak. Kitűnő, tengerre néző kilátásunk volt. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Svédasztalos, de egész héten egyforma reggelink volt, néha kínáltak rántottát ill. sült kolbászt. A vscoránál 3 féle menü volt, finom volt, csak az adagok lehettek volna nagyobbak.

Hotel szolgáltatások
Naponta takarítottak, a recepció személyzete kedves, az idegenvezetők készségesek. Volt sportolási lehetőség - futball, petanque, röplabda, íjászat, darts, stb. Voltak versenyek, osztottak díjakat. A gyerekek számára is szerveztek programokat, este karnevált...Néha egy-egy ismert személyiség is megjelent a szállodában, akinek a tiszteletére estet rendeztek a teraszon. Az ottlétünk idején Zdenek Podhursky, a moderátor repült ide, aki egy nagyszerű ember. A vendégek közül választottak egyet, aki egész idő alatt Neptun isten szerpét játszotta és foglalkozott a vendégekkel. Kitűnő nyaralás volt, nagyszerű volt a szórakozási lehetőség is.

Tengerpart
A szálloda alatt van a strand, kb. 20 m-re. Sok kis köves strand található a környéken, ahol ingyenesek a nyugágyak, de kevés van belőlük - kb. 70 nyugágy 500 vendég számára. A szállodakomplexumhoz ugyanis apartmanok és bungalók is tartoznak.

Összegzés
Minden korosztály részére egy szuper nyaralás lehet.

Kratochvílová Lenka, 2007.07.17., Tartózkodás dátuma: 2007.06.23 - 07.30.
Régió: Horvátország Horvátország, Dél-Dalmácia, Szálloda: Ruskamen

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)