Vélemények és értékelések
Brač - Horvátország

Írja meg a véleményét

Összesen:: 4,2 .

 • 4,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 4 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés:
. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nem tűnt 4*-osnak. Nem ilyet vártunk.

Ellátás
Az ételek jók voltak és nagy volt a választék. Az üdítő katasztrófa, volt ami ihatatlan, rossz minőség. Egy 4*-os all-inclusive ellátástól elvárná az ember a rendes coca-colat és társait, nem szörpöt.

Hotel szolgáltatások
Az ígéret ellenére a strandon fizetni kellett a napágyakért és a napernyőért is.

Tengerpart
.

Névtelen, 2018.08.27., Tartózkodás időpontja: 2018.08.15 - 08.24.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Waterman Svpetrvs Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen:: 8,6 Már második alkalommal jártunk a szigeten, illetve ebben a szállodában. Nem véletlenül esett ide a választásunk, minden szempontból...

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Már második alkalommal jártunk a szigeten, illetve ebben a szállodában. Nem véletlenül esett ide a választásunk, minden szempontból nagyon jó hely, szép szálloda, ár-érték arányban teljesen szuper! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás szép, 4 csillagoshoz méltó, napi takarítás, modern berendezés.

Ellátás
Nagyon jó és bőséges svédasztalos kínálat.

Hotel szolgáltatások
Jó a wellness: tuti jakuzzi, gőzfürdő és szauna és az úszómedence is megfelelő. Szép gyermekmedencét is létrehoztak, de abban sajnos hideg volt a víz, így a kisgyermekkel nem tudtunk bemenni.

Tengerpart
A tengerpart szép, a szálloda része, kényelmes sétával körbe lehet sétálni. Tiszta, nem zsúfolt.

Gregus Anikó, 2017.05.08., Tartózkodás időpontja: 2017.04.27 - 05.04.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Sentido Kaktus

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 10 Nagyon jó volt a szállás, szép a sziget, kiváló az étel-ital, jó a wellness és a park is.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó volt a szállás, szép a sziget, kiváló az étel-ital, jó a wellness és a park is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba is teljesen rendben volt.

Ellátás
Megfelelő minőségű és mennyiségű volt az étel-ital kínálat.

Hotel szolgáltatások
Összességében nagyon tetszett minden, a személyzet is nagyon aranyos volt.

Tengerpart
Szép volt a part és a medence környéke is.

Gregus Anikó, 2016.06.08., Tartózkodás időpontja: 2016.04.17 - 04.24.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Sentido Kaktus

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 3,6 Egyedül a tengerrel voltunk megelégedve, de ez nem a szálloda érdeme. Nagy csalódás volt az egész!!!

 • 4,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 3 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés:
Egyedül a tengerrel voltunk megelégedve, de ez nem a szálloda érdeme. Nagy csalódás volt az egész!!! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az itthon lefoglalt 4 személyes családi szoba helyett, egy két személyes szobába akartak minket betuszkolni. A két ágyas szobába beraktak először egy kinyitható másfél személyes kanapét, ezen kellett volna elférnie a 14 éves, 180 cm magas fiamnak, és a 11 éves lányomnak. Elmentünk reklamálni, mire beraktak még egy ágyat a szobába, úgy, hogy már a bőröndök egyáltalán nem fértek volna be, mi pedig az ágyakon közlekedtünk volna. Kb. a 80- as években kaptunk utoljára ilyen szobát a Balaton parton, ingyenesen, szoc. üdülőkben. Fél napunk ráment arra, hogy egy kicsit nagyobb szobát kapjunk.

Ellátás
Az étel. A húsleves műleves volt. Az előző nap maradt süteményekből másnap egy összekevert újra sütött „süteményt” csináltak. Látszottak benne az előző napi sütik darabjai. Maguk az ételek íztelenek voltak.All inclusive ellátásért fizettünk, amibe elvileg beletartozott volna a snac bar a parton, ingyenes ital fogyasztás… Mint kiderült, kettő darab helyen lehetett nekünk ingyen inni, ami elég messze volt mint a parttól, mint a szállástól. A vizet nekünk kellett megvásárolni az üdülőfalun kívül lévő élelmiszerboltban, mert azt nem adtak. Szombaton mindenki két karton vízzel sétált az üdülőfaluban. A snac annyiból állt, hogy egy helyen 16 órakor kitettek egy tálca kekszet. Természetesen szegény kiéhezett nyaralók, aki időben odaért gyorsan meg is ették. Így délutánonként pénzért ettünk hotdogot, hamburgert, mert a vacsora csak 7 óra után kezdődött.

Hotel szolgáltatások
A bojler olyan kicsi volt, hogy épp csak beugorhattunk a zuhany alá, hogy mindenkinek jusson meleg víz.

A légkondi olyan hangosan zümmögött, hogy alig tudtunk aludni tőle. Nélküle meg nem lehetett meglenni egy ilyen kicsi helyen 4 embernek.

A parkolásért fizetni kellett. Eddig ilyet sehol nem tapasztaltunk még.

Tengerpart
A hirdetés szerint az üdülőhöz külön partszakasz tartozik. Mint kiderült, a partszakasz megvan, csak nem használhatjuk ingyen a nyugágyakat, azokért fizetni kell, mert magánkézben vannak. Természetesen a pici kis parton egymás mellett voltak a nyugágyak, alig volt hely mellettük. Ha volt is, akkor a bazárban kellett venni szivacsos matracot, hogy le tudjunk ülni a kavicsra, mert különben nagyon kemény, vagy fizethettük naponta az ágyakat.

Névtelen, 2014.09.09.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Waterman Svpetrvs Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (4)

Összesen:: 9 Az ellátás jó volt, csak elromlott a boiler a második nap, így nem volt meleg vizünk.

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Az ellátás jó volt, csak elromlott a boiler a második nap, így nem volt meleg vizünk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
szép hely, kényelmes, közel a parthoz, jó ellátás.

bár már érkezésnél a hűtőt szerelni kellett. Parkolásért és internetért külön fizetni kellett. Míg ugyanezért a Plitvicei tavaknál lévő kis szállodában nem kértek pénzt.

Tengerpart
kavicsos

Caraiman Simona Gabriela, 2012.09.10., Tartózkodás időpontja: 2012.09.04 - 09.07.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Waterman Svpetrvs Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen:: Last Minute nyaralást választottunk. A szálloda egy dombon fekszik, kb. 150 m-re a strandtól, Supetar központja közelében.

Bevezetés
Last Minute nyaralást választottunk. A szálloda egy dombon fekszik, kb. 150 m-re a strandtól, Supetar központja közelében. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda új, a berendezés szintén. Ketten kaptunk egy háromágyas szobát. A szobán volt TV és légkondícionáló. Egyetlen szobán sincs erkély, kivéve a 2 családi apartmant. A szobán nem volt ruhaszárítási lehetőség, csak az ablakban, ami elég kicsi volt. Nagyon hiányzott a hűtőszekrény. Az üveges italokat egy műanyag szemetesvödörben hűtöttük le.

Ellátás
Büfé formájú reggelink volt - fehér kenyér, zsemlye, vaj, dzsem, gabonapehely, nutella, 1 féle szalámi, kemény tojás, kolbász és bundás kenyér. Reggelire a vacsorától megmaradt salátát kínálták, de volt friss zöldség is - káposzta. Gyümölcsöt nem kaptunk.
Vacsorára menüből választhattunk, volt 3 féle étel, finom volt. Hozzá salátabár, friss zöldségek - káposzta, paradicsom, kukorica, stb. Desszertként kaptunk kalácsot, pudingot, dinnyét.

Hotel szolgáltatások
Eléggé zavart, hogy az egész idő alatt nem cseréltek törölközőt - hiába hagytuk a piszkosat a fördőszoba padlóján, a szobalány a fogasra akasztotta. Különben minden rendben volt.
A szállodán kívül lehetett kerékpárt , 190 kunáért motokerékpárt kölcsönözni, autót, hajót, szkútert bérelni és tobogán is volt.

Tengerpart
A legközelebbi strand 150 m-re volt - a strand köves, a vízbe lábbelit ajánlok. A további strand 500 m-re van, az homokos, messzebbre volt még egy köves strand. A víz a központi strandot kivéve - ami a kikötő közelében volt - tiszta.

Összegzés
A nyaralásról jók a benyomásaim, de az utazás rossz volt. A nagyszombati Barcatours utazási iroda autóbuszával utaztunk. Odafelé, Splittől 150 km-re 4 órát pihentünk‼ Bevártuk a másik autóbuszt, amire átszállt az utasok fele. Csak 16 órakor szállásoltak el bennünket, míg az utánunk induló turnus már délelőtt 10 órakor megérkezett. Hazafelé 2 órát kellett várnunk a nagyszombati állomáson az észak felé induló csatlakozásra. Sehol egy idegenvezető, aki legalább tájékoztatott volna, mennyit kell várnunk, vagy melyik autóbuszra kell felszállnunk.

Roubalova Katarina, 2007.09.14., Tartózkodás időpontja: 2007.08.17 - 08.26.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Villa Mandic

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

1 fénykép

Összesen:: A negatív tapasztalatok után én is leírom az értékelésem a Tucep-i nyaralásról. A Villa Vinka panzióban laktunk. Szeretném leszögezni,...

Bevezetés
A negatív tapasztalatok után én is leírom az értékelésem a Tucep-i nyaralásról. A Villa Vinka panzióban laktunk. Szeretném leszögezni, hogy a volt Jugoszláviában ill. mostani Horvátországban 1967-től 14 alkalommal jártam és nagyon jól ismerem. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Maga a szállás megnevezése is eltérő, szállodaként és panzióként is említik. A szoba, ahol laktunk, kicsi volt. Legnagyobb hátránya a Dubrovnikba vezető útról behallatszó állandó zaj volt. Nem tudtunk tőle aludni.

Ellátás
A reggeli kinézetre gazdag, bőséges a választék, de gyakorlatilag egyhangú. Nem pótoltak egyes ételeket, pl. a virslit, rántottát, sonkás tojást, omlettet és a palacsintát. A vacsoránál egy férfi számára kicsik az agadok, soha sem kínáltak desszertet, ahogy más helyeken szokás.

Hotel szolgáltatások
A szálloda ill. panzió nem nyújt semmilyen szolgáltatást. A vendégek számára volt 2 régi hűtőszekrény, ami tele volt zsúfolva élelmiszerrel és innivalóval. A takarítás is rossz volt.

Tengerpart
Mint Horvátországban és Crna Gorán általában, a strand köves. A központi strand zsúfolt, de ha valaki akart, találhatott kevésbé zsúfolt strandokat is. Nagy előnyt jelentettek a strandot övező fák, ami árnyékot adott.

Összegzés
A Villa Vinka szállodába ill. panzióba többé nem mennék. A kellemetlen benyomáshoz nagyban hozzájárult a beképzelt cseh idegenvezető is, aki nem volt készséges, szakmailag felkészületlen és egész idő alatt csak dohányozni és étkezni láttam őt.

Pokorný Pavel, 2007.08.21., Tartózkodás időpontja: 2007.07.28 - 08.04.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Apartmány Vinka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen:: Egy hete voltam a Makarska Riviérán, a Tucep-i Villa Vinkában, szeretném felhívni a figyelmet a szálloda 20-as számú szobájára, az...

Bevezetés
Egy hete voltam a Makarska Riviérán, a Tucep-i Villa Vinkában, szeretném felhívni a figyelmet a szálloda 20-as számú szobájára, az ablakból a kilátás egy falra néz. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Reggel 8.15-kor érkeztünk meg, a szállodatulajdonos, Renato Civic úr biztosított afelől, hogy a szobát 11 és 12 között elfoglalhatjuk, addigra kitakarítják. Dzsússzal, borral és Rakijával fogadtak bennünket, ami jól esett, utána kimentünk a strandra. Miután a strandról megjöttünk, láttuk, hogy a szobánk még nincs kitakarítva. A nagy hőségben 13.45-ig várakoztunk. Akkor a 2. emeleten lévő 20-as szobára kísértek bennünket. Ilyennel még nem találkoztam, pedig 1971 óta járok Horvátországba. Az ablakkal szemben egy fal volt, és amikor kinyittotuk az ablakot, láttam, hogy előtte a konyha szellőzője van, ahonnan a szobára áramlott az ételgőz. Miután elég harsányan tiltakoztam, a tulajdonostól azt a választ kaptam, hogy elsőként panaszkodom erre a szobára , eddig mindenkinek megfelelt. A szobáért teljes árat fizettem, és úgy éreztem magam mint egy ketrecben, erkély sem volt. Igaza volt Rowling asszonynak, aki ezt a szobát kritizálta. Miután kijelentettem, hogy visszautazom inkább Prágába, kb. fél óra elteltével felajánlották a szobacserét két hölggyel, akik a földszinti 3-as számú szobában laktak, nekik úgy látszik nem számított a falra néző kilátás. Ahogy hétközben észre vettem, csak egymással voltak elfoglalva, a kilátás úgy látszik nem érdekelte őket, sőt talán még meg is felelt nekik. A 20-as szobától óvakodjon‼ A másik szobában kellemes szállásunk volt, nem nagyon sütött be az erős nap, ahogy a felsőbb szinteken. A gondot csak az okozta, hogy a fürdőszobában nem világított a lámpa, a WC szellőzője szét volt törve és nem tudtam honnan folyik a padlóra a víz, a WC-ből, vagy a zuhanyból. Állandóan fel kellett törölni, de ezzel megbékéltünk. A többi szoba nem tudom hogyan néz ki, de a szomszéd szoba fiatal lakói panaszkodtak, hogy megfizették a légkondícionálót és mégsem volt a szobán.

Ellátás
Az étel viszonylag jó volt, habár egyhangú. Reggelire kaptunk kávét, néhányféle teát, tejet és kétféle dzsúszt, volt még joghurt, szalámi, néha sonka is, jók voltak a sajtok, kitűnő a pástétom, volt kemény tojás, fehér és barna kenyér. A lekvárt és a mézet nem értékeltem, mivel nem fogyasztom. A vacsorát szervírozták, finom volt és változatos. Csak egy felnőtt férfinak kevés volt. Ajánlom vigyen magával valamit - én a vacsora után kenyeret és szalámit ettem. A kiszolgálás gyors és készséges, tisztaság volt. Az italok nincsenek az árban és elég drágák. Innivalót inkább a helyi élelmiszerüzletben vásároljon.

Hotel szolgáltatások
A szállodában volt internet, volt konyha hűtőszekrénnyel és főzőlappal és minimális mennyiségű edény. Fakultatív kirándulásokat a fiatal, szép, de beképzelt idegenvezetőtől rendelhettünk, a szálloda nem ajánlott semmit. A szomszéd szállodában volt egy fitness terem, medence, stb. De mindenért fizetni kellett és csak napközben vehettük igénybe. Este a szállodában nincs semmi, azon kívül, hogy ott szaladgál a tulajdonos fia, Simo és az anyja kergeti...a barátaival együtt este 11-ig ordítoztak, utána aludni tértek. A szálloda recepcióján lehet bort vásárolni, de elég drágán. Kényszermegoldásként azonban ez is megfelel.

Tengerpart
A Tucep-i strandok nagyon zsúfoltak. A helyet törölközőkkel lefoglalják. Ha valaki nem lusta, inkább a strand déli részére járjon, a szállodától balra fekszik. Kb. félórás út. Ott nudista strand is van és kevesebben vannak. Volt ott egy büfé, ahol elfogadható áron kínáltak enni-és innivalót. A strandok mindenütt kövesek, a törölköző alá matrac, vagy efféle szükséges. A szálloda közelében fekvő strandon alig lehet napozni és fürödni. Valaki mindig a kezünkre, vagy a plédre lépett...

Összegzés
Évente járok Horvátországba, viszonylag jól ismerem a nyaralóhelyeket, a szállás és a fürdés szinte mindenütt egyforma. Évről -évre egyre többen látogatnak ide, jobb ha a szigetekre megy, ott kevesebben nyaralnak. Ha a Villa Vinkát kéne értékelnem, oda többé nem mennék. A szállásunk nagyon szerény volt, kevés volt a hely, a 20-as számú szobát már említettem. Az étel vizsonylag jó, de ez mindenütt hasonló. Üdbözlettel Szasa.

Krejčiřík Alexandr, 2007.08.01., Tartózkodás időpontja: 2007.07.16 - 07.25.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Apartmány Vinka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

6 fénykép

Összesen:: Volt szerencsénk 14 napot tölteni ebben a panzióban és meg kell mondanom, hogy ennél rosszabbat még nem láttam. A nyaralást egy nyúlólban...

Bevezetés
Volt szerencsénk 14 napot tölteni ebben a panzióban és meg kell mondanom, hogy ennél rosszabbat még nem láttam. A nyaralást egy nyúlólban töltöttük, borzalmas volt a berendezés és az erkélyen volt a konyha. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Egy 4x4 m-es kamránk volt, az éjjeliszekrényeket ki kellett tennünk az erkélyre, hogy beférjen a gyerekágy. Légkondícionált apartmant rendeltünk konyhával. Borzalmasan régi volt a fürdőszoba, minimális volt a meleg víz. Légkondícionálás még véletlenül sincs.

Ellátás
Egyhangú, a tálcákon egy kevés szalámi. A tulajdonos különbséget tesz a vendégek között - utazási irodán keresztül jött-e ill. ott helyben fizet a szállásért, így az étel is különbözött. Ha az utóbbi csoporthoz tartozik készségesek és az étkezésnél üdítőt is kap, bennünket ez nem fenyegetett.

Hotel szolgáltatások
Szobacserét kértünk, egy nagyobbat szerettünk volna, de a tulajdonos kinevetett és állandóan azt ismételgette, nincs más szobája, látszott, hogy nincs más választásunk. Ha nem lett volna olyan hosszú az utazás és gyerekek nélkül vagyunk és nem lett volna előre megfizetve, megfordulunk és haza megyünk.

Tengerpart
Mint a szardíniás dobozban...Gyakran előfordult, hogy annak ellenére, hogy reggel törölközővel lefoglaltuk a helyet, mire oda értünk már valaki a helyünkön feküdt...Különben törölköző törölköző mellett volt, gyakran alig lehetett a vízhez jutni, nem lehett az emberek között végigmenni.

Összegzés
Ide és ebbe a panzióba többé nem mennék. Megéri az utazási iroda közvetítése nélkül utazni és ott keresni helyet. Sok szabad hely van és olcsóbba kerül, mintha az irodával menne...a tengerhez is közelebb van és légkondícionált és gyönyörű szobák is vannak...

Podhorská Alena, 2007.05.30., Tartózkodás időpontja: 2006.07.13 - 07.27.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Apartmány Vinka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen:: Kellemes, családi panzió, az étel szerényebb ,az italok nincsenek az árban - minden drága. Pl. az üzletben a sör fele áron van mint a...

Bevezetés
Kellemes, családi panzió, az étel szerényebb ,az italok nincsenek az árban - minden drága. Pl. az üzletben a sör fele áron van mint a panzióban. A tenger kb. 500 m-re volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba berendezése jó, de szűkös volt a hely. A TV az íróasztalon volt, ezért az asztal használhatatlan. A zuhanysarok jó volt, a szellőzés is biztosított. Hiányzott az olvasólámpa.

Ellátás
Az étel kevésbé változatos, a kínálat ismátlődő, 3 féle ételből választhattunk. A reggeli büfé szerényebb, de az ételt pótolják, az esti salátát is.

Hotel szolgáltatások
Csak étkezésünk volt - lásd fent, más nem volt - medence, sportolási lehetőség nincs.

Tengerpart
A strand köves, elég zsúfolt. Előnye, hogy a borókák kellemes árnyékot adnak és vannak édesvizű zuhanyok. Tenger alatti élet nincs.

Összegzés
Lásd fent.

Vítek Martin, 2005.07.14., Tartózkodás időpontja: 2005.07.02 - 07.09.
Régió: Horvátország Horvátország, Brač, : Apartmány Vinka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)