Vélemények a szállodákról
Parga - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Összességében minden rendben volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összességében minden rendben volt. Teljes értékelés megtekintése

Karácsonyi Krisztián Roland, 2016.11.03., Tartózkodás dátuma: 2016.09.02 - 09.09.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Studia Garden

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Nagyon elégedett vagyok az utazással, szállásal. Bár az időjárás a végére elromlott, dehát eeről senki nem tehet max Isten...:)

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon elégedett vagyok az utazással, szállásal. Bár az időjárás a végére elromlott, dehát eeről senki nem tehet max Isten...:) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Jó volt nagyon, bár elég sötét a szoba. A házinéni nagyon aranyos kedves volt.

Amúgy nyugodtabbat keresve sem találhattam volna.

Ellátás
Önellátó.

Hotel szolgáltatások
Minden benne volt, amire szükségem lehetett.

Tengerpart
A Párga közeli part a Krioneri nem a legjobb, mivel zsúfolt volt egy picit még az utószezonban is, de a Valtos szuper volt a Sarakiniko közeli eldugott beachről nem is beszélve...:).Lichnos partja is jó. A víz is meleg volt, tehát semmi gond nem volt és a víz tiszta,

Gerzsány Gábor, 2016.10.16., Tartózkodás dátuma: 2016.10.02 - 10.11.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Elsa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7,4 Szép,rendezett,kedves személyzet

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Elhelyezés
Szép,rendezett,kedves személyzet Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Finom ételek, nagyobb étkűeknek kicsit kevés adagok, reggeli lehetett volna változatosabb

Névtelen, 2016.10.05., Tartózkodás dátuma: 2016.09.22 - 10.01.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Philoxenia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Tengerpart 1 fénykép

Összesen: 5 Ár- érték arány tökélestes. A hotel két csillagnak felel meg. Hozzá kell tennem, hogy itthon nem kapnék ennyi pénzért ilyen...

 • 5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ár- érték arány tökélestes. A hotel két csillagnak felel meg. Hozzá kell tennem, hogy itthon nem kapnék ennyi pénzért ilyen szolgáltatást. Azért írom le ilyen kritikusan a nyaralásunkat, mert szeretnék segíteni Stavroséknak a jövőben mire kellene többet odafigyelni. Összebarátkoztunk, és tisztelem a munkájukat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás itthon 2 csillagos hotelnek felelt meg, Szoba normális méretű, fürdőszobát penésztelenítéssel kezdünk kitakarítani, polc nélküliek. A szekrény, és a pakolási lehetőségek minimálisak Tiszta ágynemű, és törölköző biztosítva..Sok a szúnyog, vigyetek védőszert!

A szobákat naponta takarították rendszeres törököző, és lepedő cserével. Terasz tökélestes, viszont a szobafalak papírvékonyak.

Ellátás
Reggeli:

Minimális választék, a rántotta palacsinta tésztából készült ehetetlen. Nyaralási idő alatt érezhető, hogy spórolásról szólt az egész. A vacsorából megmaradt pizza szeleteket, még harmadik reggelinél is kitálalták a büféasztalra.Hozzá kell tennem, hogy 11 éjszakát töltöttünk a hotelben, így érthető unalmas volt minden vendég számára. Én megoldottam elmentem a közértbe, és bevásárolva indultunk az étkezéseknek.

Vacsora:

Ízvilágban rendben, három fogásos menüt szolgáltak fel, Sajnos mini mennyiségeket szolgáltak fel, mindig minden vendég éhesen ment lefeküdni. Mi rendszeresen elmentünk étterembe ebé, így is kevés volt a vacsora.

Fontos megjegyeznem, hogy ár-érték arányban teljesen megfelelő volt.

Hotel szolgáltatások
Kiszolgáló személyzet készséges, odafigyelő, rugalmas, udvarias.

Tengerpart
Tökéletes, közel van a hotelhez, homokos part, napágyak bérlete lefogyasztható a bérbeadó vendéglátó-ipari egységnél.

Botos Ildikó Margit, 2016.09.27., Tartózkodás dátuma: 2016.09.10 - 09.22.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Philoxenia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 9 Gyönyörű helyre, jól szervezett utazáson vettünk részt.

 • 9 Szállás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű helyre, jól szervezett utazáson vettünk részt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás minősége szuper, minden új volt a szobánkban. Minden nap takarítottak és kivitték a szemetet. Pár perc alatt megközelíthető a belváros, és a strand is. Nagyon nyugodt jól felszerelt apartman.

Ellátás
Önellátás volt.

Hotel szolgáltatások
A wifi ingyenes volt, igaz nem mindig volt elérhető.

Tengerpart
Párgának 3 strandja van,a városi és a kisebb strand pár perc alatt kènyelmesen elérhető a szállásról. A víz nagyon tiszta mindkét helyen, ám kevés a hely. A Valtos a legnagyobb strand, 15 perc alatt a vár irányából megközelíthető, az emelkedők miatt időseknek nem javasolnám. A Valtos vize is nagyon tiszta, homokos-kavicsos a part. Bőven van hely, lehet bérelni napágyakat, kisbolt éttermek, vizisportok mind megtalálhatók itt.

Névtelen, 2016.09.20., Tartózkodás dátuma: 2016.09.04 - 09.13.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Apartmán Babos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,3 Nagyon jó apartman, közel a tengerhez. Szép a kilátás az erkélyekről.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon jó apartman, közel a tengerhez. Szép a kilátás az erkélyekről. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Három személynek nagyon kényelmes volt, mivel két szoba állt a rendelkezésünkre, két erkéllyel. Meg voltunk vele elégedve.

Ellátás
Nem volt étkezés.

Hotel szolgáltatások
Nem volt étkezés. A szemetet néha kivitték. Takarítás nem volt, de csak hét éjszaka voltunk, nem is lett volna rá igényünk. A felszerelést megfelelőnek találtuk (edények, takarók).

Tengerpart
Pargan 3 partszakasz van, a szállástól legközelebbi , gyalog 5 perc, köves, de nagyon szép a táj. Búvárkodásra, úszásra megfelelő. Közepesen zsúfolt, vagyis helyet mindig találni. A középső partszakasz, széles, homokos, gyalog 10 perc, nagy területen, mindig van hely, sekély víz, kisgyerekeseknek is nagyon ajánlható. A legmesszebbi gyalog az apartmantól kb fél óra, szintén nagy, homokos, nagyon szép öböl, de itt van a kikötő ezáltal a víz nem a legtisztább, de itt is sok a hely, sekély 1-2 érdemes elmenni már csak a táj miatt is.

Galgócziné Farkas Gyöngyi, 2016.09.15., Tartózkodás dátuma: 2016.08.14 - 08.23.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Studia Bakas

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Párga 11 fénykép

Összesen: 10 Csodálatos hely, a szállásunk erkélyéről ráláttunk a tengerre, az utazási iroda által szervezett kirándulások megérték az árukat, kedves...

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos hely, a szállásunk erkélyéről ráláttunk a tengerre, az utazási iroda által szervezett kirándulások megérték az árukat, kedves idegenvezetők, különleges élmények tarkították a napjainkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szúnyogokon kívül tökéletes volt. Érdemes éjszaka negyed órát a levadászásukkal foglalkozni. :) A tulajdonos nő kedves, minden nap jön(jönne) takarítani, ha nem feküdne az ember még délben is a hűvösben. :)

Hotel szolgáltatások
A kis "mobil" konyhánknak köszönhetően, magunknak is tudtunk főzni, amikor nem akartunk étterembe menni. Van wifi, tv és légkondi is a szobákban.

Tengerpart
A szállástól, kb 6 perc séta a part, a belváros felé indulva az első jobb oldalon található étterem melletti szűk lépcsősoron a leggyorsabb megközelíteni a tengerpartot. A part nagy, ez a legkevésbé zsúfolt strandja Pargának, a szemét elenyésző, max egy-két botra, nagyobb kövekre érdemesmodafigyelni.

Kovács Zoltán Tamás, 2016.08.25., Tartózkodás dátuma: 2016.08.09 - 08.22.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Villa Ilios

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (2)

Összesen: 7,3 Mindenképpen ajánlom, mind a szállást és mind Pargat nyaralás helyszínéül, aki szereti a nyüzsgést augusztusban menjen, aki viszont...

 • 7,5 Szállás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Mindenképpen ajánlom, mind a szállást és mind Pargat nyaralás helyszínéül, aki szereti a nyüzsgést augusztusban menjen, aki viszont szeretné valóban élvezni, vagy megismerni Parga valódi arcát főszezonon kívül látogassa meg. :-) Számos látnivaló van a környéken, melyeken kívül a Jón-szigeteket mindenképpen érmes megnézni Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, hangulatos fa bútorokkal berendezett különböző méretű szobákkal rendelkezik. Profi szúnyoghálók felszerelve, melyek létfontosságúak:-) Naponta takarítanak.

Ellátás
Az apartman önellátó volt.

Hotel szolgáltatások
Az apartman szolgáltatásaival elégedettek voltunk, széf, mikro, teaforraló, hajszárító, konyhai eszközök, klíma, wifi, laptévé. lapostévé. Az ott elő többgenerációs görög család kedves, segítőkész.

Tengerpart
A Krioneri aprókavicsos-sziklás gyönyörű strandjai 400 méterre találhatók a szállástól, melyek lankás úton történő laza sétával elérhetőek. A Valtos többnyire homokos strand, hasonló távolságra, de meredekebb úton lehet megközelíteni. Kristálytiszta tenger, gyönyörű panoráma, sajnos a főszezonban, augusztusban sokan tartózkodnak a Pargan, akik nem ügyelnek a strandok tisztsaságára. A tengerparti szállodák alkalmazottjai próbálnak javítani a helyzeten.

Marianna B., 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.07.31 - 08.09.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Apartmán Babos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 szuper volt minden a szállás remek és tiszta környezet .minden rendbe volt azt kaptuk ami a leírásban volt. A busz emeletes volt nagyon...

 • 10 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
szuper volt minden a szállás remek és tiszta környezet .minden rendbe volt azt kaptuk ami a leírásban volt. A busz emeletes volt nagyon jó és kényelmes volt viszont busszal nagyon hosszu volt az ut így nem megyünk csak repülővel vagy autóval legközelebb nyaralni. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.07.31 - 08.09.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Nanos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,6 Teljesen rendben volt a szoba, a szálloda szép volt, a szemlyzst pedig nagyon kedves és türelmes. A buszozás fáradalmait hamar ki tudtuk...

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Teljesen rendben volt a szoba, a szálloda szép volt, a szemlyzst pedig nagyon kedves és türelmes. A buszozás fáradalmait hamar ki tudtuk itt pihenni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ár-érték szempontjából kifogástalan volt.

Ellátás
Az ételek finomak voltak, az italok nem drágák. Azért a nagy étkűek nem ettk túl magukat.

Hotel szolgáltatások
A medence és a terasz volt a legjobb. Valamint a személyzet kedvessége.

Tengerpart
A tengerpart remek, homokos, és lassan mélyülő, ami ritka a környéken.

Zsolt D. B., 2016.08.14., Tartózkodás dátuma: 2016.06.16 - 06.25.
Régió: Görögország Görögország, Parga, Hotel: Philoxenia

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (1)

1 2 3 4 5 6 7

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926