Vélemények és értékelések
Kréta - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 1,8 Sajnos nagyon rossz tapasztalatokat szereztünk, kérésünket nem vették figyelembe és a recepciósok és managerek stílusa, hozzáállása nem a...

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 5 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Sajnos nagyon rossz tapasztalatokat szereztünk, kérésünket nem vették figyelembe és a recepciósok és managerek stílusa, hozzáállása nem a híres görög vendéglátásnak megfelelő, sőt, meglepően elutasítóak voltak, ami egyszerűen felfoghatatlan a vendéglátásban, főleg Görögországban! Nem tudom ajánlani senkinek ezt a szállodát, mert az eddigieken túlmenően még ár-érték arányban is nagyon gyenge, magas áron nagyon szerény ellátás és szolgáltatás jellemzi. A csalódást az okozta, hogy nem azt kaptuk, amit hirdetnek és amikor ezt jeleztük, nagyon durván és arrogánsan reagáltak. Teljes leírás

Elhelyezés
Megtévesztő a hirdetés, nem ott van a szoba, ahol a hirdetések alapján várható, hanem az út másik oldalán hosszú épületek legvégén, keskeny utakon, sok lépcsőn közelíthető csak meg. Ezen túl még ráadásul nagyon silány berendezésűek a szobák, sok minden volt elromolva és meghibásodva a szobában, fürdőszobában is. Egyedül a takarítással voltunk megelégedve, de az sajnos nem tudta elfedni az egyéb hiányosságokat és hibákat. Összességében a 4 csillag nem állja meg a helyét. Ezt lehetett volna kompenzálni a hozzáállással, stílussal, de ez sem működött, ezért volt dupla csalódás.

Ellátás
Sokféle étel volt, a vírus miatt ők szedtek. Viszont sajnos sok étel nem volt ízes és finom, gyakran volt ugyanaz, nem volt változatos. Nyelvi problémák is voltak az éttermi dolgozókkal, sem angolul, sem németül nem tudtunk velük kommunikálni, így többször előfordult, hogy nem azt szedtek, amit kértünk, még a mutogatós módszerrel sem, mert kapkodtak a sorállás miatt.

Hotel szolgáltatások
Nagyon kevés szolgáltatásuk van, azok sem felelnek meg annak, amit hirdetnek.

Tengerpart
A part szép, a vírus miatt kevesebb napernyő volt kitéve, ami azt eredményezte, hogy többnyire nem jutott ha már reggeli után ment valaki. Pedig még volt üres hely és láttuk oldalt lepakolva a napernyőket és ágyakat, de nem pakolták ki. A part nehezen és hosszasan megközelíthető ellentétben azzal, amit hirdetnek. A csalódást az okozta, hogy nem azt kaptuk, amit hirdetnek és amikor ezt jeleztük, nagyon durván és arrogánsan reagáltak.

D. Mariann, 2020.09.25., Tartózkodás időpontja: 2020.08.09 - 08.16.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Santa Marina Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Nagyon kellemes hetet töltöttünk a fenti szállodában.

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Nagyon kellemes hetet töltöttünk a fenti szállodában. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba nem volt túl nagy, de minden igényt kielégítő.

Ellátás
A Covid miatti különleges intézkedések által a reggeli nem a megszokott módon működött, de így is próbáltak mindent megtenni a vendég érdekében. A vacsora viszont hihetetlenül finom és rendkívül bőséges volt.Szinte a'la carte rendszerben működött és minden nap hatalmas adag salátát és speciális zöldségkrémeket kínáltak előétel gyanánt természetesen az árba foglalva.. Már ezzel is jól lehetett lakni, nemhogy az utána érkező hatalmas mennyiségű vacsorával.

Hotel szolgáltatások
A medence környéke ápolt, tiszta, minden berendezési és használati tárgyat naponta többször fertőtlenítettek.

Tengerpart
Amoudara csodálatos, több kilométeres, homokos, lassan mélyülő, tiszta strandjai mindig is vonzani fogják a Krétán nyaralókat. Különösen ajánljuk a Frank apartman strandját, ahol nagyon kedves a személyzet , a parton is kiszolgálnak és könnyebb meleg ételeket is kínálnak!

Magdolna G., 2020.09.12., Tartózkodás időpontja: 2020.08.30 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Castro

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Kiváló elhelyezkedésű, roppant tiszta, minden nap jöttek takarítani, a jelenlegi helyzetre való tekintettel kézfertőtlenítő is a...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Kiváló elhelyezkedésű, roppant tiszta, minden nap jöttek takarítani, a jelenlegi helyzetre való tekintettel kézfertőtlenítő is a rendelkezésünkre állt, amit az apartman tulajdonosa biztosított számunkra.

Tágas, jól felszerelt, közel a tengerparthoz és a főúthoz, ahol vásárolni, tavernázni lehet. A főúton több helyen van reggelizési lehetőség, illetve a szállás a helyi tömegközlekedés két buszmegállója között található. Teljes leírás

Elhelyezés
Családoknak, pároknak bátrak ajánljuk. A tulajdonos (barátságos, kedves, segítőkész) szinte mindig elérhető a szálláshelyen, vagy a sarki szupermarketjükben.

Ellátás
Önellátással voltunk. A közelben mindent elértünk. Mellettünk egy 4*-os szállodában is lehetett akár reggelizni.

Törölközőt 3 naponta cseréltek.

Tengerpart
Nagyon közel van a tengerpart. Homokos, napágyakkal és sok-sok beach bárral, amik étel-ital fogyasztással várnak. A tengerpart maga kék zászlós. Hosszú területen nyúlik el, tökéletes sétákra, sportolásra, futásra.

A víz gyönyörű szépe árnyalatokat mutatott, kristálytiszta és kellemes hőmérsékletű.

A szelesebb napokon, mikor a hullámok is magasra nőnek a tengerparti életmentők beengednek a vízbe, de nem túl messzire és figyelnek mindenki testi épségére.

Tóth Istvánné, 2020.09.10., Tartózkodás időpontja: 2020.08.30 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Manos

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Fantasztikus természeti adottságok, remek személyzet mindenhol, tisztaság

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikus természeti adottságok, remek személyzet mindenhol, tisztaság Teljes leírás

Elhelyezés
Családi superior szobánkat kicsinek találtuk, tágasnak semmiképp nem mondható

Ellátás
Higiénikus a COVID ellen mindent megtettek

Hotel szolgáltatások
Csúzdaparkot imádtuk, kicsiknek nagyoknak van minden

Tengerpart
Gyönyörű, tisztán tartott

Abelovszky Ildikó, 2020.09.09., Tartózkodás időpontja: 2020.08.30 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Immár 2. alkalommal töltöttük a nyaralásunkat ebben a szállodában, de már a következőt tervezzük szintén itt:)

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Immár 2. alkalommal töltöttük a nyaralásunkat ebben a szállodában, de már a következőt tervezzük szintén itt:) Teljes leírás

Elhelyezés
A főépület közvetlenül a parton helyezkedik el, az új épületek az út másik oldalán találhatóak, amiket egy alagúton lehet megközelíteni.Egyszerű, mediterrán jellegű berendezés a nem túl nagy méretű szobákban, a fürdőszoba viszonylag kicsi.. Patyolat tisztaság, nagyon kedves és segítőkész személyzet, családias hangulat.

Ellátás
Svédasztalos étkezés, a Covid miatt annyi szigorítással, hogy a választott ételekből csak a pincérek szedhetnek a vendégek részére. Változatos, ízletes ételek.

Hotel szolgáltatások
Beach-bár, élőzenés vacsora, a tengerparton a szálloda vendégei számára ingyenes napernyők és napágyak.

Tengerpart
Agia Marina-n az egyik legszebb tengerparti résszel rendelkező szálloda. Lassan mélyülő, homokos. A víz elképesztően tiszta.

Nóra B., 2020.09.09., Tartózkodás időpontja: 2020.08.23 - 08.30.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Santa Marina Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: 4,8 Főként saját szervezésben Utazgattunk.1szervezett program keretében kirándultunk,az is nagyon jó volt.

 • 5 Szállás
 • 4 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Főként saját szervezésben

Utazgattunk.1szervezett program keretében kirándultunk,az is nagyon jó volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba és az elhelyezkedés átlagos volt. 1 másik szálloda területén keresztül mentünk el a partra,mert a tenger partra vezető út nincs befejezve ( az út végén kb70cm szintkülönbséggel a lépcső helyett gaz várt)

Ellátás
Ön ellátás volt, de legalább az ehhez szükséges eszközök a ( reggelihez ) rendelkezésére álltak. A part ezen a részen nagyon szépen és jó volt. A közvetlen partmenti büfében mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő ételt és italt, korrekt áron. A napozó ágyak oda tartoznak, és minimális fogyasztás ellenében (pl 1 kv vagy üdítő ) fogyasztása esetén ingyenes.

Hotel szolgáltatások
Takarítás,( sajnos ritkán )

Tengerpart
Nagyon jó és szép.

Névtelen, 2020.09.09., Tartózkodás időpontja: 2020.08.30 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Manos

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,2 Megérkezve szép rendezett parkos hotel komplexum fogadott. Ám a szobát meglátva azt hittük visszacsöppentünk a 80-as évekbe. Málló...

 • 1,5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 10 Környék
 • 1 Alapár

Elhelyezés
Megérkezve szép rendezett parkos hotel komplexum fogadott. Ám a szobát meglátva azt hittük visszacsöppentünk a 80-as évekbe. Málló vakolat ütött kopott szekrények. A matracok úgy kifeküdve, hogy a rugók szúrtak ( kértünk cserét de csak matracvédőt kaptunk). A központi klíma olyan hangos, hogy alig bírunk elaludni. Ráférne már az összes épületre egy felújitás, ha jól tippeltünk 300-400 szoba van. Teljes leírás

Ellátás
All inclusive ellátást fizettünk be. Gondolom nem a szakács hibája, de sikerült minden nap ugyan azt tálalnia. A reggeli 2 fajta felvágott, rántotta, bab, lekvár kombináció. Ugyan volt tematikus vacsora (ázsia,mediterrán stb.) de értékelhetetlen volt számunkra. Az ebédet direkt le sem írom. Egy üde színfolt volt a felső medencénél levő pizzéria ,ahol fatüzelésű kemencében készült, finom pizzák készülnek. Nagyon rossz minőségűek az italok. Gondolok itt az all inclusive ellátáshoz tartozó alkoholos és mentes italokra. Ha egy jó sört inna az ember 3€ a 3 dl.

Hotel szolgáltatások
Biztos jobb lett volna a vírus helyzet nélkül. A kisfiunk miatt választottuk a maradék hotelek közül mert az értékelésekben nagyon dícsérték az animátorokat. Sajnos a csapat 20 tagjából csak 4-en maradhattak, így eléggé lecsökkent a foglalkozások száma. Azon kívül van fizetős minigolf és egy ugrálóvár.

Tengerpart
A part lépcsőkön közelíthető meg. Nem nagy de homokos a part. Sajnos itt is megjelent az a jó szokás, hogy reggel elfoglalják törülközökkel az ágyakat és egész nap le sem jönnek fürödni. Igaz ez mindkét medencére is. Résen kell lenni ha az ember feküdni/napozni szeretne ágyon.

Pócsi Gábor, 2020.09.09., Tartózkodás időpontja: 2020.08.30 - 09.06.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Dessole Malia Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,5 Bali csodálatos kis település, egy gyönyörű kis öbölben. A szállás szuper jó helyen van, de nagyon nem mindegy, hogy melyik apartmant...

 • 7 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Bali csodálatos kis település, egy gyönyörű kis öbölben. A szállás szuper jó helyen van, de nagyon nem mindegy, hogy melyik apartmant kapod!! Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás elhelyezkedése a lehető legjobb volt, csodálatos a kilátás az öbölre, közvetlenül a strand felett van. A szállás egyszerű, görögös apartman. Hatalmas közös terasza van, ami tengerre néző. Összesen 8 apartman van, ebből 3 ami közvetlenül a teraszra nyílik, szerencsére mi ezt kaptuk, az oldalról tengerre néző apartmanok az alatta lévő konyhára néznek, ezeket nem szabad kivenni /ebből 2db van/ Az apartman nagyon jó helyen van, Bali egy csodálatos, festői öbölben helyezkedik el, viszonylag csendesebb település, de minden megtalálható benne, Rethymnotól csak 30 km-re van. Szuper nyaralás volt!!

Tengerpart
A tengerpart homokos, védett öböl, nem olyan szeles, mint általában Kréta szigete. A napágyak kényelmesen elfértek, vizisportok, kis hajók, minden szolgáltatás meg volt. A szállásról néhány lépcső vezetett le a strandra. Az autóbérlés olcsó, és egyszerű volt, sok autó kölcsönző van. Innen nagyon jó kirándulásokat lehet tenni nyugat- és dél-Krétára. Csodálatos helyek vannak!

Fábián Zsuzsanna, 2020.09.02., Tartózkodás időpontja: 2020.08.23 - 08.30.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Aparthotel Sea View

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Nagyon jó volt.

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó volt. Teljes leírás

Ellátás
A vírus miatt macerás,de nagyon finom ételek.

Tengerpart
Kb. 5 perc séta, homokos part.

Molnár Zoltán, 2020.09.02., Tartózkodás időpontja: 2020.08.23 - 08.30.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Elotia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 5,6 A hotel általánosságban rendben volt, azonban az ár-érték arány figyelembevételével nem felelt meg mindenben az 5*-os szintnek.

 • 6,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A hotel általánosságban rendben volt, azonban az ár-érték arány figyelembevételével nem felelt meg mindenben az 5*-os szintnek. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda tisztasága rendben volt, a recepció szolgáltatási minősége is rendben volt, az egyéb kiszolgáló személyzettel együtt, bár sokkal kevesebben voltak a szükségesnél. A poggyász és takarító kocsik a nap minden szakában borzasztó hangosak voltak (kő burkolat vs műanyag kerekek). A szálloda nem vette figyelembe, hogy a kis gyerekesek és a felnőtt vendégeket "elkülönítse" utóbbiak nyugalma érdekében.

Ellátás
A választék gyenge, de elégséges, azonban ár érték arányban messze elmaradt az elvárttól. Egész napos távollét esetén nem biztosított hideg csomagot, a minibár töltése mindösszesen heti 1 alakalommal, a meleg ételek minden esetben abszolút hidegek voltak (kivétel a leves), és ez egy prémium all inclusive ellátás volt. A Covid miatti büfé rendszerű étkezést kiszolgálás váltotta fel, ami érthető, azonban legtöbbször várakozni kellett a kiszolgálásra. A csak foglalásra elérhető Taverna étterem kínálata mélyen szint alatt a kiszolgálással együtt, az Olasz étteremben mindez rendben volt.

Hotel szolgáltatások
A hotel kb. fél házzal ment, a szolgáltatások színvonala általánosságban rendben volt, de nem érte el az 5* -os szintet.

Tengerpart
A szállodához közvetlen tengerpart, strand tartozik. Megközelíthetősége kiváló, tisztasága szintén, víz minőség tökéletes, a kiszolgálás minősége rendben.

Zeke Sándor, 2020.08.30., Tartózkodás időpontja: 2020.08.16 - 08.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, : Mythos Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)