Vélemények a szállodákról
Kréta - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7 Ha nem bérelsz autót,a hotel idò után unalmas

 • 6,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ha nem bérelsz autót,a hotel idò után unalmas Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A2 rendeltünk.A recepciós a fűlúűnkbe súgta: őnőknek landside járna / minden szoba egyébként seeside/ de ne mondják senkinek,tengerre néző szobát kapnsk.A szoba/771/ 2*-nak felelt meg.150 cm széles àgy 1 takaró alatt ketten olyan volt mint egy gyerek ugrándozó.Volt csúszómaszó,gilisztaszerű,páncélhatú.

..

Ellátás
Az ellátas kiváló,hibàtlan.

Hotel szolgáltatások
Volt jó kultúrprogram.Buszozás reptérről reptérre pontos.

Tengerpart
Tengerpart szép,nem tudok úszni.

Hoffmann Antal, 2019.05.15., Tartózkodás dátuma: 2019.05.05 - 05.12.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: CHC Athina Palace Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,6 Ez a szálloda több épületből áll (mi ebből 3at láttunk), amelyek közül két kisebb a tengerparton volt, a főépület pedig a tengerparttól...

 • 5,5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ez a szálloda több épületből áll (mi ebből 3at láttunk), amelyek közül két kisebb a tengerparton volt, a főépület pedig a tengerparttól kicsit távolabb a főutcára nyílt. Ezek közül csak egynek van medencéje, az egyik tengerpartinak, ahova ugyan bemehet minden stalis-os vendég medencézni (este 6ig), de a medence bárjából csak az ott lakó vendégek fogyaszthatnak. A szálloda étterme szintén egy külön álló épületben van, a szállodától 5 háznyira balra. A legjobb ABC szinte szemben van a szálloda főépületével. Egyébként a sétáló utca tele van boltokkal, este megtelik élettel, aki kimozdulna bazározni, koktélozni az megteheti. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egyszerű. A fürdőszoba nyomasztóan kicsi, olyan kicsi a zuhanyzó tálca hogy ha a hasad mosod a hátadra ragad a foltos zuhanyzófüggöny, ha a hátad akkor a hasadra. Fogmosásnál ha előre hajolsz bevered a fejed a pohár tartóba. A takarítás porszívózásból áll és ha szólsz törölköző cseréből, de nekünk előfordult hogy más koszos törölközőjére cserélték ki a mi használt törölközőnket, WC papírt érdemes lopni a takarító kocsiról, mert azt elfelejtenek adni. Nem volt szúnyog. 3fő esetén az "elszeparált" 2 helységes szobát senkinek nem ajánlom, mert az egy ablaktalan levegőtlen egy ágyas lyuk amiből a wc nyílik.

Ellátás
A reggeli és a vacsora az étteremben volt, az ebéd a recepción jelentett pár gyümölcsöt egy hűtőpultból, nem is értem hogy hívhatják ebédnek. A reggeli teljesen megfelelt, viszont a vacsora egy éhezők viadala, katasztrófa volt, minden este 1 fajta hús van, de egy hét alatt egyszer sem sikerült rendesen megsütniük, mindig nyers marad, annyira hogy még a kóbor macska sem tudta megrágni, inkább otthagyta. A félpanziós vendégeknek csak a viz van ingyen, ha töltesz egy colát rád szólnak hogy fizesd ki. Ha a szállodán kívül egy étteremben ebédelsz, feltétlenül határozd meg a köretet, mert ha nem akkor egy fél főtt krumplit adnak 3 villányi borsós rizzsel, egy férfinek ez kevés lesz.

Hotel szolgáltatások
A fakultatív programok méregdrágák, főleg Santoríni. Az idegenvezető nő egy flegma bunkó, még sosem találkoztunk ilyen emberrel, eljön, nagyon nehezére esik bármit is mesélni a fakultatív programokról, rögtön csak a markát tartaná és a szemöldökét vonogatja ha valakinek nem tetszik a 128euró/fő Santorini. Mi egy utcán lévő irodában fizettünk be Santorínire, ami lényegesen olcsóbb és még magyar idegenvezetés is van. A Santorínire tartó hajón van konnektor, érdemes telefontöltőt vinni, a visszaúton a légkondi nagyon erős, mi fáztunk, viszont a vacsora amit a hajón adnak döbbenetesen finom (a reggeli ellenben nagyon kevés, ezért indulás előtt feltétlen reggelizz). A fakultatív kirándulásokra jó ötlet sapkát vagy kendőt vinni, mert előfordul hogy egy órát kell sorban állni a tűző napon.

Tengerpart
A tengerpart fantasztikus, homokos, lassan mélyül, kristálytiszta a víz. 5euró/nap/2napágy+ernyő (blokkot meg kell tartani, mert előfordul hogy elfelejtik hogy fizettél e már vagy sem). Van lehetőség egy egész hétre is napágyat foglalni. Állandóan fúj a szél, mi csipesszel fogtuk az ágyhoz a törölközőinket, a matracokat meg kikötöttük a napernyőhöz. Búvárkodni felesleges, semmi élővilág nincs, se egy árva hal , se egy kagyló. Lehet sétálgatni a parton, viszont van ahol kövesre vált.

Névtelen, 2019.03.01., Tartózkodás dátuma: 2018.08.15 - 08.22.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Stalis Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7,8 Bármikor visszamennék ide

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Bármikor visszamennék ide Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagy tágas szobák, erkélyről még a tengert is láttuk, medence kellemes. Közel van a főutca, éttermek, szupermarket, pékség. Tökéletes volt.

Ellátás
Önellátás

Hotel szolgáltatások
Medence, klíma, ingyenes WiFi

Tengerpart
Közel van, kettő part is könnyen megközelithető, homokos tengerpart, napozóágyak fogyasztás ellenében használhatók.

Névtelen, 2019.01.01., Tartózkodás dátuma: 2018.07.10 - 07.17.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Irilena

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

12 fénykép

Összesen: 9,8 Nagyszerű helyen csodás szálloda. Kedves, segítőkész személyzet, kifogástalan szolgáltatás. Mindenkinek ajánlom.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyszerű helyen csodás szálloda. Kedves, segítőkész személyzet, kifogástalan szolgáltatás. Mindenkinek ajánlom. Teljes értékelés megtekintése

Dr. Török László, 2018.11.19., Tartózkodás dátuma: 2018.09.30 - 10.07.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Mythos Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Családi nyaralásra tökéletes volt,a hotel elhelyezkedése miatt sokfelé lehetett kirándulni.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Családi nyaralásra tökéletes volt,a hotel elhelyezkedése miatt sokfelé lehetett kirándulni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kényelmes, komfortos, egy dzsungel a kert, árnyékos még a déli hőségben is kellemes.

Ellátás
A reggeli és a vacsora jó, elegendő és változatos volt, egész nyaralás alatt nem kellet máshol étkezni.

Tengerpart
A közvetlen tengerpart felejthető, a jobb strand gyalog messze van, és nehezen megközelíthető.

Érdemes autót bérelni, mert , csodálatos partokat lehet felfedezni max. 1-1,5 óra autózással, miközben megismerjük Kelet-Kréta gyönyörű tájait.

Hegedűsné Leskó Katalin Ibolya, 2018.11.07., Tartózkodás dátuma: 2018.09.11 - 09.18.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Palm Bay

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,3 Bali települését nem választanánk újra. A strandok napágyakkal zsúfoltak, egy törölközőt sem lehet letenni. Valamint egyáltalan nem egy...

 • 3 Szállás
 • 3 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Bali települését nem választanánk újra. A strandok napágyakkal zsúfoltak, egy törölközőt sem lehet letenni. Valamint egyáltalan nem egy csendes kis halászfalu, amit a leírtakban olvastunk. Látványra szép, de nyaralásra nekünk nem ez volt az elképzelésünk. Sokszor jártunk Görögországban, mindig csodálatos helyeken, de sem Kréta, sem Bali nem nyerte el a tetszésünket. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Életem legrosszabb szállása volt. Sok lépcsőzés, ezért idősebbeknek nem ajánlom. Kicsi szoba, éppen csak egy ágy elfért benne, amely mellett közvetlenül a "konyha"... Hogy pozitívat is írjak, legalább minden nap takarítottak.

Tengerpart
Csúnya, kicsi, zsúfolt homokos partok.

Krén Richárd István, 2018.10.31., Tartózkodás dátuma: 2018.09.16 - 09.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Studia Sarlot

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,8 A nyaralás jó volt, autót béreltünk ezáltal sok helyre eljutottunk. (Galaxy autóbérlő céget ajánlom, nagyon kedvesek,megbízhatóak )

 • 4 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
A nyaralás jó volt, autót béreltünk ezáltal sok helyre eljutottunk. (Galaxy autóbérlő céget ajánlom, nagyon kedvesek,megbízhatóak ) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Sajnos nem azt kaptuk amire számítottunk! Kettő különálló vastag fakeretes ágy egymástól fél méterre, kőkemény matraccal - nem párokra szabva! Természetesen nem számít az ember a legmodernebb berendezésre, de ez az ágymegoldás leginkább egy ifjúsági szállóra emlékeztetett.

- A szálloda dolgozói kedvesek,készségesek

Ellátás
Félpanziós ellátásban részesültünk, de két alkalommal inkább be sem néztünk a hotel éttermébe vacsorára, ehelyett célba vettük a helyi tavernákat!

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásait illetően a tavaly nyári szállásunkkal össze sem hasonlítható és még azt sem mondhatjuk, hogy de ezt legalább kedvezőbb áron foglaltuk volna. Tavaly tengerparti kilátás, idén a kukákat csodálhattuk!

Tengerpart
Tiszta, de nem homokos amire jó ha előre felkészül az ember és vásárol tengerjárócipőt! Érdemes óvatosan fürdőzni, sajnos néhol hatalmas kövekbe bukkan az ember!

Névtelen, 2018.10.21., Tartózkodás dátuma: 2018.09.02 - 09.09.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Kathrin Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 9,6 kedves szemelyzet, szep modern hotel, kozel a tengerhez

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
kedves szemelyzet, szep modern hotel, kozel a tengerhez Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
utcai szobank volt ez eleg zajos!

Ellátás
valtozatos finom etelek, kedves szemelyzet

Hotel szolgáltatások
a medence kicsi, de ez szamomra nem volt fontos

Tengerpart
gyalog ot perc seta

Unzeitigné Csatár Judit Katalin, 2018.10.13., Tartózkodás dátuma: 2018.09.30 - 10.07.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Atrium Ambiance

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,6 Tartalmas, élményekben gazdag nyaralás volt egy gyönyörű szigeten.

 • 8,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Tartalmas, élményekben gazdag nyaralás volt egy gyönyörű szigeten. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megérkezésünk másnapján szobacserét kértünk, mivel a részünkre kijelölt földszinti stúdió nagyon rossz fekvésű, sötét és levegőtlen volt. (szinte az összes szállóvendég a szoba előtt haladt el amikor az épület hátsó részébe mentek a medencéhez, étkezni, vagy a partra, így ha ajtót vagy ablakot nyitott az ember, akkor a szánkba láttak illetve a környék összes macskája egyből úgy gondolta, hogy betér hozzánk vendégségbe. :)

A cserét végül is kisebb szócsatát követően ki tudtuk harcolni, és kaptunk egy emeleti napfényes szobát, ami minden szempontból tökéletes volt. ( a csoportból egyébként más is kért hasonló indokok alapján szobacserét, az 50-55. és a 61-63.-ig számozott földszinti szobák ilyen jellegűek)

A szobák kicsik, de nagyon tiszták, pici fürdőszoba és balkon vagy terasz mindegyikhez tartozik.

Minden nap takarítanak, és többször cserélnek törölközőket. (egy héten egyszer ágyneműt is). A szobában van egy normál méretű hűtő, hajszárítót pedig a recepción kérésre adnak.

A hotel családi vállalkozásban működik, az alkalmazottak nem profik, kevés létszámmal dolgoznak, valószínűleg végignyomva szinte pihenés nélkül az egész szezont, ezáltal viszont nem is voltak mindig kedvesek, sőt olykor udvariatlanok és otrombák!. Ott létünkkor kifejezetten igaz volt ez a magyarul is beszélő recepciósra és az étteremben kiszolgáló pincérhölgyre egyaránt.

A szállástól a nyüzsisebb rész kb.15-20 perc kellemes sétával elérhető, közelben Lidl áruház, szupermarket és pékség is található.

Ellátás
Félpanziós ellátásunk volt svédasztalos (kontinentális jellegű) reggelivel és vacsorával.

A reggeli minden nap ugyanaz volt (müzlik, méz, vaj, lekvár, paradicsom, kétféle felvágott, főtt tojás, narancslé, kávé, tea, péksütemények), amivel nem lett volna baj, ha a lekvár lekvár, a narancslé narancslé, a kávé kávé stb. lett volna (de hát nem az volt ) Mindenből a legolcsóbbat és a leggyengébb minőséget tálalták fel, egyedül a kétféle kenyér volt mindig friss és finom.

Ennek pont az ellenkezője volt a vacsora, autentikus, házias jellegű ételekkel, bőségesen, (nem is értettük, hogy ekkora kontraszt hogy lehet a két étkezés között) viszont desszertet (édesség) talán csak egyszer kaptunk.

Ettől eltekintve a vacsorák nagyon ízletesek voltak.

Az italokért (ha kért valaki) a vacsoránál fizetni kellett.

Hotel szolgáltatások
Medence, bárral és biliárd. A medence és vize tiszta volt, úszásra alkalmas, környezete pedig rendezett.

Tengerpart
A hotel hátsó részétől 50 m-es séta az apró kavicsos szabad strand. Nem kiépített, így napernyő/napágy közvetlenül a szállásnál nem áll rendelkezésre, de ha valakinek ilyen irányú igénye lenne, akkor a több km. hosszan elhúzódó tengerparton sok helyen fog ilyet is találni.

Amikor ott voltunk a tenger nagyon hullámos volt, egy hét alatt talán kétszer ha tudtunk ezen a parton fürdeni.

Norbert László M., 2018.10.13., Tartózkodás dátuma: 2018.09.16 - 09.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Venus Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 8,8 Nagyon kellemes volt,

 • 9 Szállás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon kellemes volt, Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Pontosan azt kaptuk, amit ígértek. A szállás praktikusan berendezett, szép állapotú, kényelmes ággyal rendelkező. Takarítottak, törölközőt cseréltek, kaptunk egy + párnát, mikor észrevették, hogy egyikünk magasabb párnán szeret aludni. Az erkélyajtón szúnyogháló, redőny, függöny és sötétítő függöny is van. Kis terasz tartozik hozzá, szárítókötéllel, ott tudtuk a fürdőruhát, törülközőt szárítani. Közel van a parthoz. A személyzet kedves, segítőkész.

Ellátás
Ellátás nélkül voltunk. Az apartmanban légkondi, hűtő, vízforraló, kenyérpirító, grillsütő, hajszárító, tv volt. Több bolt is van a közelben.

Hotel szolgáltatások
Ilyen nem volt

Tengerpart
Közel volt, a part, homokos, kavicsos, köves, cipő használata ajánlott. Fogyasztás ellenében használhatóak a napágyak, napernyők. A part egyáltalán nem volt zsúfolt, de ez lehet az októberi időpont következménye. A parton volt zuhanyzó, öltöző. A víz tiszta, a parton eldobált sörös dobozok, palackok, csikkek előfordultak.

Névtelen, 2018.10.10., Tartózkodás dátuma: 2018.09.30 - 10.07.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Apartmán Vesperi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)