Vélemények a szállodákról
Kefalonia - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 8 Másnak is ajánlanám. Nagyon kellemes volt. Az egy hét kevés volt arra, hogy bejárjuk a szigetet.

 • 8 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Másnak is ajánlanám. Nagyon kellemes volt. Az egy hét kevés volt arra, hogy bejárjuk a szigetet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba berendezése régies, de megfelelő. Nagyra értékeltük a ragyogó tisztaságot, a minden napi gondos takarítást, kétszeri törölköző és egyszeri ágynemű cserét. Örültünk az ingyen légkondicionálási lehetőségnek. Az ágy kényelmes. Zavart, hogy nincs takaró, csak egy darab kétszemélyes lepedő. A magyar emberek szeretnek külön vékony takarót használni, még nagy melegben is. A szállásadó hölgy nagyon előzékeny, barátságos,segítőkész volt. Az ő segítségével a bérautót, motort házhoz hozták, kedvezőbb áron, mint a városban.

Hotel szolgáltatások
Kellemes és szép a szálloda kertje. A teraszon állandóan fújdogál a szél. Gyönyörű a kilátás. Működik a wi-fi. A légkondicionálás benne van a szoba árában. Aki azonban nem szereti az állatokat, ne menjen ide! A szállásadó hölgy nagy állatbarát, kutyája, cicái vannak!

Tengerpart
A Sea Breeze a tengerparton helyezkedik el, ott is lehet fürdeni.150 méterre vízi sporteszköz kölcsönző van. Mindkét irányban 1 km-re kiépített ( napernyős) strand található.

Hering Ilona Katalin, 2019.08.13., Tartózkodás dátuma: 2019.07.27 - 08.03.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Sea Breeze

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,3 Ár-érték arányban igen elfogadható.

 • 6,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Ár-érték arányban igen elfogadható. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Megfelelő, bár a zuhanyzó igen pici, testesebb ember nem tudom hogyan tudná használni. Fürdőszobában de még a közelében sincs konnektor, ami azért jó lett volna. Klíma természetesen felárért van, de a földszint szobánk tájolása és egy olajfa következtében nem melegedett fel elviselhetetlenre. Teraszon két ember kényelmesen tud étkezni is.

Ellátás
Önellátóak voltunk, de óriási a választék a tavernákból, kb. egyforma árakon. Közelben vannak boltok 5-10 percre.

Hotel szolgáltatások
Egyszer volt a szobában takarítás és törölköző csere.

A szobában lévő szemetes igen pici, alig fér el benne bármi is. Minden reggel ki kellett vinni a főutcán lévő konténerhez.

Tengerpart
Homokos part mindegyik strandon. (3 is elérhető 5-15 perces sétával) A fizetős napernyők és ágyak használata pl. a nagy strandon 10 Euró kötelező fogyasztáshoz van kötve.

Bíró László, 2019.08.13., Tartózkodás dátuma: 2019.08.03 - 08.10.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Studio D&A

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 SZÉP TARTALMAS

 • 5,5 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
SZÉP TARTALMAS Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A SZOBA MEGFELELŐ FÜRDŐSZOBA ÁTLAGON ALULI/ A NAGYON KICSI ZUHANY MIATT/

Ellátás
PANNZIÓ ELLÁTÁS NÉLKÜL

Tengerpart
A STRANDOK MEGKÖZELÍTÉSE MEGFFELELŐ

Orosz-Móri Gizella, 2019.08.13., Tartózkodás dátuma: 2019.07.27 - 08.10.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Studio Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8 Kefalonia Görögország legszebb és legrendezettebb szigete, nem lehet benne csalódni.

 • 7 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kefalonia Görögország legszebb és legrendezettebb szigete, nem lehet benne csalódni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Viszonylag tágas, nagyon egyszerűen berendezett stúdiók. Tiszta, kissé elhanyagolt szaniterekkel, ami Görögországban nem kirívó.

Ellátás
Nem volt, így nem tudom értékelni. A konyhafelszerelés elég szegényes, de megoldható a főzés, ha valaki szeretne.

Hotel szolgáltatások
Nem volt ilyen a klímán kívül.

Tengerpart
A legjobb partok vannak a D&A Stúdiókhoz a legközelebb: a Makris Gialos és a Paliostafida (Mediterranee Hotel partja). Előbbi kb. 500 méterre, utóbbi kb. 250 méterre.

Ildikó K., 2019.08.13., Tartózkodás dátuma: 2019.08.03 - 08.10.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Studio D&A

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

D&amp,A Kilátás a teraszról 1 fénykép

Összesen: 3,8 Aludni jó volt két nap után megszoktuk az ágyat, de még egyszer nem mennék. egyetlen pozitívum, hogy az elhelyezkedése nagyon jó.

 • 2,5 Szállás
 • 7 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Aludni jó volt két nap után megszoktuk az ágyat, de még egyszer nem mennék. egyetlen pozitívum, hogy az elhelyezkedése nagyon jó. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szekrények dohosak, bele se pakoltuk a ruháinkat. Az evőeszközök rendesen piszkosak voltak, a szekrényben amiben a tálak voltak, állt a por, arról nem is beszélve, hogy az edények is zsírosak voltak. A wc ülőkénk le volt törve, de még így is hallgassak, mert másoknál csótányok voltak, és a hely is rosszabb volt! Az ágy kényelmetlen, klíma van plusz költség ellenében.

Hotel szolgáltatások
Törölközőn kívül semmi nincsen, még egy szivacs, vagy egy szappan sem!

Tengerpart
A part közel van, elhelyezkedés szempontjából nincs vele probléma.

Pikó Petra, 2019.08.06., Tartózkodás dátuma: 2019.07.27 - 08.03.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Studio D&A

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 7,4 nagyon szép Kefalónia, szép nyaralás volt

 • 7,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
nagyon szép Kefalónia, szép nyaralás volt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
szép tiszta szállás, alapvető konyhai felszerelés.

Ellátás
nem volt ellátás

Hotel szolgáltatások
szép úszómedence, kert, közel a part

Tengerpart
a közeli tengerpart csodás, 5 perces sétával elérhető

Márta K., 2019.08.02., Tartózkodás dátuma: 2019.07.20 - 07.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Studia Ammes

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,3 A szállás elhelyezkedése nagyon jó, a főutcától egy kis parton felfele körülbelül 500 m sétára, egy teljesen nyugodt környéken található....

 • 4,5 Szállás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
A szállás elhelyezkedése nagyon jó, a főutcától egy kis parton felfele körülbelül 500 m sétára, egy teljesen nyugodt környéken található. Közel van mindenhez, a strandhoz is, mégsem zajos és a tengerre is rálátni. A szállás 11 apartmanból áll, 7 felső és 4 alsó részből, melyek nagyon közel vannak egymáshoz. A tulajdonos hölgy nagyon kedves és segítőkész. A szállás hátránya, hogy szinte mindegyik apartmanban csatornaszag van, amit folyamatosan érezni lehetett az ottlét alatt. A 11-es számú házat azért nem érdemes választani, mert itt a legintenzívebb. Takarítás heti 2 alkalommal van, törölközőcsere szintén, a kuka ürítésére egyénileg nincs lehetőség. A törölközőt tekintve érdemes sajátot is vinni, mert amit adnak nagyon kemény. A matrac csere esedékes lehet, kicsit ki volt már feküdve, és takaró kimondottan nincs csak lepedő. A széf bérlése 1 euro/nap. A hiányosságok ellenére azért a nyaralásunk összességében nagyon jól sikerült, igazán szép helyen voltunk Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2019.08.01., Tartózkodás dátuma: 2019.06.08 - 06.15.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Despina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

8 fénykép

Összesen: 8,2 Szép partok és "városkák" + turista dömpingtől mentes hely. A nyári időszakban vegyék figyelembe,hogy sokszor párás meleg van,...

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Szép partok és "városkák" + turista dömpingtől mentes hely. A nyári időszakban vegyék figyelembe,hogy sokszor párás meleg van, ami jobban megterheli a szervezetet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Csendes (a néha egy-egy éjszaka buliból visszaérkező szállóvendégeket leszámítva), és buli mentes hely, kivéve a kedd esti disco-s tánc estet (de ez sem vészes, mert a medencénél van és 23 óra körül vége). Korrektül működő légkondi, + sat tv angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia csatornákkal.

Tisztaság, megfelelő bútorzat, itt-ott kis felújítás elkelne, de egy hétre jó így is.

Nem négy, inkább egy erős 3 csillagos hotel.

Ellátás
Nekünk majdnem minden szempontból megfelelt. Reggelire is nagy választék,de az esti vacsora külön megemlítendő, több görög étellel kiegészítve. Az édességek nem az erősségük. Sok fajta van kitéve, nem ez a baj, más íz világ, vagy csak a mi ízlésünk más?! Az italok a vacsoránál külön fizetősek, a szobaszámlához írják, pl. egy fél literes víz 50 cent. Az érkezés napján másfél órát késett a gépünk, 23 óra körül értünk oda (helyi idő szerint), de így is kint hagytak 4 féle főtt ételt az étteremben, ez mindenképp külön dicsérendő. Korai reggeli is kérhető 6-8-ig, (ha fakultatív kirándulásra korán indul a busz), igaz szűkebb választékkal, viszont fél nyolctól már több minden (gyümölcs és saláták is) található a tálaló pultokban. A normál reggeli 8-10, vacsora 19-21 óra között.

Hotel szolgáltatások
Érkezéskor, a recepción történő becsekkolás után, a bőröndökkel együtt elektromos golf kocsival visznek a szállásodra. Szép és tiszta medencéje van, ingyenes napernyők és nyugágyakkal körbe rakva (mindig találtunk szabadot). Itt van egy kisebb bár is, enni ("összenyomós"melegszendvics, görög sali, sült krumpli.stb) és inni (üdítők, sör, bor..stb.) lehet szobaszámlához íratva. Naponta többször saját mikrobusszal bevisznek vagy hoznak a közeli városkába, Skalaba, de előző nap fel kell rá iratkozni a recepción. A többi szolgáltatást (fitnesz terem, játszószoba, mini golf, kis csúszda és játszóka a kertben) nem vettük igénybe.

Tengerpart
Gyönyörű, átlátszó tiszta víz, több kavicsos, romantikus kis öblökkel.

Kicsi gyerekkel nem egyszerű a lejutás egyikhez sem! A hotel mikrobuszával ingyen elvisznek (előző nap a recepción fel kell iratkozni rá) a Skala-ban található hosszú és homokos parthoz, itt vannak fizetős napágyak, ernyőkkel 6-9 euro/nap, van ahol +fogyasztást is kérnek a közelében levő bárból (ezért olcsóbb a bérlés).

Névtelen, 2019.07.30., Tartózkodás dátuma: 2019.07.20 - 07.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Porto Skala

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,3 Kefalonián belül Lassi település igazán jó, ajánljuk az ide utazóknak, hiszen csillagtúraszerűen bejárható innen az egész sziget. Érdemes...

 • 7,5 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kefalonián belül Lassi település igazán jó, ajánljuk az ide utazóknak, hiszen csillagtúraszerűen bejárható innen az egész sziget. Érdemes egész hétre autót bérelni, így könnyen és kényelmesen lehet eljutni a szebbnél szebb strandokra, és nevezetességekhez.

Autó nélkül is ajánlható ez a település, ha valaki szép strandokon szeretne pihenni, hiszen ebből az apartmanból 3 gyönyörű kristálytiszta vízű strand is elérhető volt. Argostoliba fél órás sétával gyalog is el lehet jutni, a többi helyre pedig vagy taxival, vagy a kicsit megbízhatatlan helyi buszközlekedéssel tudja megoldani az, aki nem bérel autót.

Kisgyermekeseknek különösen ajánlottak a Lassiban lévő strandok, hiszen fokozatosan mélyülő, egészen apró kavicsos partokat találunk itt.

Hajókirándulások közül az utazási iroda által ajánlott Barbecue kiránduláson vettünk részt, nagyon jó hangulatú hajókázás volt, 3 fürdős megállóval, egyáltalán nem volt unalmas, mindig feldobták valamivel a hangulatot.

Összességében nagyon jó nyaralás volt, már másodszor voltunk Kefalonián, és még biztosan visszatérünk, ez egy igazán jól bejárható sziget, élhető, még nincs elturistásodva, nincs tömegnyomor, gyönyörű, kristálytiszta tengerpartokkal, változatos, hol homokos, hol aprókavicsos, köves, vörös vagy fehér homokos öblökkel.

Myrtos pedig maga a csoda :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Marina Villa Apartmanház egy jó elhelyezkedésű apartman volt, közel 3 strandhoz is, a központhoz, Argostolihoz is. A közelében több étterem is volt, amit kipróbáltunk, és beváltak, isteni ételeket ettünk.

Az apartmanházban a földszinten laktunk egy 2 szobás apartmanban, a 6-os számúban, ami nekünk nagyon megfelelt, kellően tágas volt, hátul pedig a teraszrészen volt szárító állvány, egy kis asztalka székekkel, ahová ki lehetett ülni reggelizni, kártyázni. A szobában a klíma térítés ellenében volt elérhető, mi béreltük, mert elég meleg volt nélküle.

Egy hátrányát találtuk, hogy a klíma abban a szobában volt, ahol a gyerekek aludtak, ahol a külön 2 ágy volt, így azt éjjelre nem használtuk.

Az apartmanból minden nap elvitték a szemetet, 2 naponta volt nagyobb takarítás, törölköző csere, stb. Összességében a tisztasággal minden rendben volt.

A konyhafelszereléseket nem igazán használtuk, mert nem főztünk, de 4 főre elegendő tányér, evőeszközök voltak ben, néhány kisebb fazék, illetve egy serpenyő. Egy grillsütő, aminek a tetején volt az elektromos főzőlap.

Mikró nem volt a konyhában.

Összességében mi meg voltunk elégedve ezzel a szálláshellyel, szívesen visszamegyünk máskor is.

Ellátás
Étkezést nem vettünk igénybe.

Tengerpart
Mi 2 szálláshoz közeli parton fürödtünk legtöbbet, ezek közül a Makris Gialos strandot jó szívvel ajánljuk, aprókavicsos-homokos a partja, lassan mélyülő, ezért gyerekeknek kimondottan ajánlott. Árnyékot még a reggeli órákban lehet találni, ha valaki nem akar bérelni, esetleg érdemes venni napernyőt.

A víz kristálytiszta volt, még délután is, nem keveredett fel. A part tiszta volt, nem volt egyáltalán szemetes.

Több vízi alkalmatosságot is igénybe lehet venni, banán, meg többféle motorcsónakkal húzott gumi ülőkét, jetsky, stb.

Sebestyénné Mészáros Eszter Mária, 2019.07.30., Tartózkodás dátuma: 2019.07.20 - 07.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Villa Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,4 Fantsztikus egy hetet töltöttünk Görögországban! Minden tekintetben tökéletes nyaralás volt.

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Fantsztikus egy hetet töltöttünk Görögországban! Minden tekintetben tökéletes nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Egyszerü, tiszta környezet, kedves házigazdákkal.

Ellátás
Önellátók voltunk, többnyire a Kefalos étteremben étkeztünk. Szeretik a Magyar vendégeket, melyből 10 % kedvezményt nyújtanak!

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
Mindenki részére megfelő partszakaszok találhatóak!

Klemann László Attila, 2019.07.30., Tartózkodás dátuma: 2019.07.20 - 07.27.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Szálloda: Jerry's

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

2 fénykép