Vélemények a szállodákról
Chalkidiki - Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,8 Polychrono-n elsősorban szerbek, bolgárok, szlovákok nyaralnak, akit zavar, hogy nem találkozik magyar szóval, annak nem lesz a szíve...

 • 7 Szállás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Polychrono-n elsősorban szerbek, bolgárok, szlovákok nyaralnak, akit zavar, hogy nem találkozik magyar szóval, annak nem lesz a szíve csücske. Ez a város igazából egy üdülőváros stranddal, nem több. Aki kultúrális programokat, látnivalókat, hajókázást akar, annak nem jó választás, ez a hely olyannak jó, aki mindennap le akar menni a partra napozni, este meg enni valamit egy étteremben. Ez a lustizós nyaralás híveinek remek, aki nem kíváncsi semmi egyébre, mint a tengerpart... Összességében remek volt itt lenni, de kicsit hiányzott az igazi Görögország, valami történelmi emlék, kultúra, látnivaló, izgalom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás 6-7 percre van a parttól, viszonylag csendes helyen. A szállás a görög hagyományokhoz képest általánosan megfelelő, van minden, ami kell. Törülköző nincs, azt otthonról kell vinni. Ahogy mosogatószivacsot is, ha csak nem spórol az ember és mosogat, kapargat körömmel, bő vízzel. A konyhában van evőeszköz, deszka, evőeszközök, így alkalmas kis főzőcskére is. A tévé kis képernyőjű, többnyire német csatornákkal. Takaró és párna bőven van, az ágynemű tiszta, a fürdő funkcionális, zuhanyzóval. A műanyag bútoros terasz a felső emeleten szuper, rálátással a tengerre. Alatta lévő emeleteken a kertre és a csodálatos szomszéd házfalakra. A kertben van két szép, öreg olajfa, és van kültéri zuhanyzó is, ami praktikus strandolás után. A ház előtti szép zöld gyepet minden nap locsolja a tulaj. Általános igényszintnek bőven megfelelő a szállás.

Ellátás
A városban több szupermarket is van, és érdemes megnézni a kínálatot, mert elég nagy az árkülönbség közöttük. Általánosan drágább város, mint Sarti vagy Paralia. A boltok, éttermek egy része már szerb kezekben van, ezekben az egységekben ne számítsunk kedves görög attitűdre, kedélyes beszélgetésekre, kis ajándékokra. A görög boltokba azonban továbbra is élmény bemenni. A girosz az új LEVEL hotellel szemben lévő SouvLucky-ban a legjobb (bár szubjektív ez a vélemény), ahol egy régóta kint élő magyar is dolgozik, a magyar szó hallatán hatalmas adagot készít. Érdemes a parton, a helyi termelőktől, furgonról gyümölcsöt venni. A dobozos gyümölcslevek fantasztikusak és olcsók. Kellemesek, éhség-űzők a strandon is kapható csokis fánkok, azonban a csöves főtt kukorica drága.

Hotel szolgáltatások
A szállás átlagosan felszerelt, ami kell, megvan. Az ágy kissé recsegős, akinek van kedve, olajozza meg, mert éjszaka felébred az ember a recsegésre. A WIFI-jel elég gyenge az épületben, jó móka a jel hajkurászása (alacsony vérnyomású embereknek hasznos napi program), ezért akinek van mobilnete, inkább arra hagyatkozzon.

A szállás idegenvezetője eléggé light-os üzemmódban tevékenykedik, két hét alatt egyszer láttuk 2 percre, és a kommunikációt csak szlovák nyelven lehet megejteni (kevésbé introvertáltak megpróbálkozhatnak a kézzel-lábbal történő kommunikációval).

Tengerpart
A víz tiszta, karibi kék, a part kavicsos, beljebb nagyobb, csúszós kövekkel. A part már előszezonban is zsúfolt és a 80%-ban szerb nyaralók miatt hangos és dohányfüstös. Érdemes szabad, csendesebb szakaszt találni a parton. Ilyen helyen megmenekülhetünk a szerbek sajátságos kultúr-rendszerétől. Rengeteg a bolt, étterem a parton, minden beszerezhető, ám senki na hagyja otthon a napvédő krémeket, mert aki itt veszi, az azonnal leég. Anyagilag. (15-40 euró egy naptej) A tenger és Sithonia, Athos hegyeinek látványa minden napszakban csodás, a levegő kellemesen sós illatú (reggel, amikor még nem lehet érezni a sok robogó kipufogógázát). A szemközti Sithonia félszigeten át lehet látni Neos Marmaros-ra. Érdekes program még a kövek gyűjtögetése, Poli

Névtelen, 2019.06.14., Tartózkodás dátuma: 2019.05.25 - 06.11.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Vila Christos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,8 .

 • 2,5 Szállás
 • 6 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A takarítás minősége és a fürdőszoba állapota hagy kivetnivalót maga után. Koszos falak, WC csésze, roszdás berendezések, a hűtőszekrényből folyt a zsír és nagyon szennyezett volt, ismételt takarítást kellett kérnünk, amit erőforrás hiányában az irodavezető és a felségem csináltak meg.

Ellátás
.

Hotel szolgáltatások
A három fős családnak, akikekkel mentünk nagyobb szobát és több ágyat (5 fős stúdiót) adtak, modernebb felszereltséggel, tágasabb fürdőszobával, mint nekünk négyünknek akik apartmanra fizettek be.

Tengerpart
Nagyon szép, tiszta, de a gyerekes családoknak továbbra is sarti beachet ajánlom.

Névtelen, 2019.06.11., Tartózkodás dátuma: 2019.06.01 - 06.08.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Kipriotis Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,3 A szállás megfelő és tiszta rendezett .

 • 6 Szállás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
A szállás megfelő és tiszta rendezett . Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Könnyen megközelithtő változatos van homkos ,aprókavics ,sziklás és változatos .

Nánási András, 2019.06.05., Tartózkodás dátuma: 2019.05.24 - 06.02.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Berlin

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,4 általában jónak mondható

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
általában jónak mondható Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
minden szállásnál, apartmannál a legnagyobb gond az, hogy a helyiséghez csak 1 kulcsot adnak!! Akkor amikor társítás történik nincs megoldva az az egy szem kulcs használata!!! Ahány fős az apartmann annyi kulcsot kéne adni az üdülőknek!!!!

Hotel szolgáltatások
ismételten a legfontosabb lenne az, ha mindenki önálló kulccsal rendelkezne, hogy ne függjenek az ott elhelyezett személyek/társításnál idegen emberről van szó/egymástól. Nincs recepció,így lehetőség sincs a kulcs lerakására, hogy a szobatárs is hozzá férjen.

Tengerpart
aránylag elfogadható távolságú

Józan Gábor, 2018.10.15., Tartózkodás dátuma: 2018.10.01 - 10.10.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Pella Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Szép környezet. Csendes utcák de mégis közel a parthoz és a központhoz

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Szép környezet. Csendes utcák de mégis közel a parthoz és a központhoz Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Egyszerü.

Hotel szolgáltatások
Apartman átlagosan felszerelt.

Kedves a tulaj.

Tengerpart
Utószezonbán voltunk ezért nem volt zufolt a tengerpart. A viz kristály tiszta. A part homokos.

Magó-Pavljuk Viktória, 2018.10.11., Tartózkodás dátuma: 2018.09.28 - 10.07.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Vasso apartmanház

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

2 fénykép

Összesen: 6,8 Kezdeti rossz idő után elég hamar jóra fordult az idő, amikor is a fakultatív programok, kirándulások és a fürdés élvezhetővé vált. Bár...

 • 5 Szállás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kezdeti rossz idő után elég hamar jóra fordult az idő, amikor is a fakultatív programok, kirándulások és a fürdés élvezhetővé vált. Bár Sarti környékén kevés a látnivaló, ennek ellenére a csodálatos környezetben kellemesen el lehet tölteni az időt, egy esetleg két hetet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szoba nagyon kicsi volt, a dupla ágy gyakorlatilag elfoglalja az egész teret. A fürdőszba is kényelmetlenül kicsi. Az apartmanhoz alapvető eszközökkel rendelkezik, de szűkösen. Nem volt türölköző, WC papír, mosogató eszköz. Nem voltak tartalék zacskók a szemetesekhez. Az első nap után bedöglött a TV, nem tudták megcsinálni, de az egy nézhető magyar csatorna nem hiányzott. A WiFi rendben volt. A tengerre néző szobához, nagy erkélyrész tartozott, ruhaszárítóval és csipesszel. Az emeletre csak egy csigalépcsőn lehet feljutni, ez egyeseknek problémát okozhat.

Ellátás
Nem volt része az útnak, csak a szállás

Hotel szolgáltatások
Semmilyen szolgáltatás sem volt, mivel apartmanházban volt a szállás

Tengerpart
A tengerpart közvetlen a szállással szemben volt, egy percre. Kellemesen mélyülő, homokos partszakasz. Utószezon lévén alig volt ember a standon kényelmesen el lehetett férni. A parti büfék többsége már bezárt, így az ott maradt napozóágyakat ingyenesen lehetett használni. Csak a vendéglőknek voltak napernyői, különben nincs árnyék, ami főidényben azért problémás. Saját napvédőről kell gondoskodni. A part és víz tiszta volt, de a parton sem zuhany, sem öltöző lehetőség, sem WC nem volt. Az infrastruktúra még fejlesztésre szorul.

Bánáti Gábor Attila, 2018.10.10., Tartózkodás dátuma: 2018.09.29 - 10.06.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Apartmán Eanos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Sarti Apartman ház (Eanas) 4 fénykép

Összesen: 8,3 Nagyon jól meg volt szervezve az utazás.Sofőrök remek ,idegenvezetők készségesek nagyon jók.Az ár és a szolgáltatás fantasztikus. Nem...

 • 6,5 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól meg volt szervezve az utazás.Sofőrök remek ,idegenvezetők készségesek nagyon jók.Az ár és a szolgáltatás fantasztikus. Nem gondoltam volna hogy ennyi pénzért ilyen szállást utazást kapunk. Sajnos az idő végig rossz volt de hát ez a pech. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás tiszta ,közel a tengerparthoz ,felszerelt konyha. Ami picit zavart hogy a szobába nem volt wifi és mivel nagyon rossz idő volt fel a terasztetőn elég kellemetlen volt netezni. Meg kissé fáztunk meg nem volt csak lepedő.De természetesen ezért az árért ne panaszkodjunk ezekért.

Ellátás
Önnellátók voltunk

Tengerpart
Tngerpart közel van .Tiszta rendezett. Jó szolgáltatásokkal.

Szelesné Kiss Erzsébet, 2018.10.09., Tartózkodás dátuma: 2018.09.24 - 10.03.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Maria

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,8 Az utazás busszal történt,buszvezetők kedvesek ,készségesek voltak.

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az utazás busszal történt,buszvezetők kedvesek ,készségesek voltak. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Apartmanunk nagyon tiszta ,jól felszerelt ,kényelmes volt közel a tengerparthoz és a központhoz.külön élmény volt esténként kiülni a szőlőlugasos teraszra.

Ellátás
Önellátók voltunk

Tengerpart
A tenger part csodálatos,homokos,apró kavicsos,nem hirtelen mélyül ,nagyon tiszta a part szakasz,nem zsúfolt.

Cserhalmi Katalin, 2018.10.08., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Kitsa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,3 Az utazás megkezdése kissé zavaros volt,mert nem tudtuk hogy másik utazási irodával utazunk és át kell szállnunk Maga az út még ha...

 • 6 Szállás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Az utazás megkezdése kissé zavaros volt,mert nem tudtuk hogy másik utazási irodával utazunk és át kell szállnunk

Maga az út még ha hosszú is volt a kedves sofőrök mindent megtettek kényelmünkért a kissé szűkös buszon. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba kellemes,tiszta két személy részére megfelelt.

Ellátás
Önellátással voltunk.

Tengerpart
A tengerpartot kb 10 perc sétával lehetett megközelíteni,a part tiszta homokos,helyenként sziklás kis öblök..A tenger látványa magával ragadt.

Névtelen, 2018.10.08., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Apartmány Lena

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Minden olyan volt, mint amit vártunk.Remekül éreztük magunkat!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden olyan volt, mint amit vártunk.Remekül éreztük magunkat! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba tiszta, kényelmes és kultúrált. 40 méterre a tengertől! A személyzet kedves, türelmes, mosolygós.

Ellátás
Magunk szerveztük az ellátást.

Hotel szolgáltatások
Wifi, hűtő, főzőlap, tv. Semmi extra. De nagyon kedvesek!

Tengerpart
Homokos, puha, biztonságos! Napernyők, napozóágyak ital fogyasztás ellenében hazználhatóak.Szép, tiszta, rendezett.

Osisneg Mónika Anna, 2018.10.03., Tartózkodás dátuma: 2018.09.21 - 09.30.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Studia Katerina

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)