Vélemények a szállodákról
Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7 Ha nem bérelsz autót,a hotel idò után unalmas

 • 6,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ha nem bérelsz autót,a hotel idò után unalmas Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A2 rendeltünk.A recepciós a fűlúűnkbe súgta: őnőknek landside járna / minden szoba egyébként seeside/ de ne mondják senkinek,tengerre néző szobát kapnsk.A szoba/771/ 2*-nak felelt meg.150 cm széles àgy 1 takaró alatt ketten olyan volt mint egy gyerek ugrándozó.Volt csúszómaszó,gilisztaszerű,páncélhatú.

..

Ellátás
Az ellátas kiváló,hibàtlan.

Hotel szolgáltatások
Volt jó kultúrprogram.Buszozás reptérről reptérre pontos.

Tengerpart
Tengerpart szép,nem tudok úszni.

Hoffmann Antal, 2019.05.15., Tartózkodás dátuma: 2019.05.05 - 05.12.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: CHC Athina Palace Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,6 Ez a szálloda több épületből áll (mi ebből 3at láttunk), amelyek közül két kisebb a tengerparton volt, a főépület pedig a tengerparttól...

 • 5,5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Ez a szálloda több épületből áll (mi ebből 3at láttunk), amelyek közül két kisebb a tengerparton volt, a főépület pedig a tengerparttól kicsit távolabb a főutcára nyílt. Ezek közül csak egynek van medencéje, az egyik tengerpartinak, ahova ugyan bemehet minden stalis-os vendég medencézni (este 6ig), de a medence bárjából csak az ott lakó vendégek fogyaszthatnak. A szálloda étterme szintén egy külön álló épületben van, a szállodától 5 háznyira balra. A legjobb ABC szinte szemben van a szálloda főépületével. Egyébként a sétáló utca tele van boltokkal, este megtelik élettel, aki kimozdulna bazározni, koktélozni az megteheti. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egyszerű. A fürdőszoba nyomasztóan kicsi, olyan kicsi a zuhanyzó tálca hogy ha a hasad mosod a hátadra ragad a foltos zuhanyzófüggöny, ha a hátad akkor a hasadra. Fogmosásnál ha előre hajolsz bevered a fejed a pohár tartóba. A takarítás porszívózásból áll és ha szólsz törölköző cseréből, de nekünk előfordult hogy más koszos törölközőjére cserélték ki a mi használt törölközőnket, WC papírt érdemes lopni a takarító kocsiról, mert azt elfelejtenek adni. Nem volt szúnyog. 3fő esetén az "elszeparált" 2 helységes szobát senkinek nem ajánlom, mert az egy ablaktalan levegőtlen egy ágyas lyuk amiből a wc nyílik.

Ellátás
A reggeli és a vacsora az étteremben volt, az ebéd a recepción jelentett pár gyümölcsöt egy hűtőpultból, nem is értem hogy hívhatják ebédnek. A reggeli teljesen megfelelt, viszont a vacsora egy éhezők viadala, katasztrófa volt, minden este 1 fajta hús van, de egy hét alatt egyszer sem sikerült rendesen megsütniük, mindig nyers marad, annyira hogy még a kóbor macska sem tudta megrágni, inkább otthagyta. A félpanziós vendégeknek csak a viz van ingyen, ha töltesz egy colát rád szólnak hogy fizesd ki. Ha a szállodán kívül egy étteremben ebédelsz, feltétlenül határozd meg a köretet, mert ha nem akkor egy fél főtt krumplit adnak 3 villányi borsós rizzsel, egy férfinek ez kevés lesz.

Hotel szolgáltatások
A fakultatív programok méregdrágák, főleg Santoríni. Az idegenvezető nő egy flegma bunkó, még sosem találkoztunk ilyen emberrel, eljön, nagyon nehezére esik bármit is mesélni a fakultatív programokról, rögtön csak a markát tartaná és a szemöldökét vonogatja ha valakinek nem tetszik a 128euró/fő Santorini. Mi egy utcán lévő irodában fizettünk be Santorínire, ami lényegesen olcsóbb és még magyar idegenvezetés is van. A Santorínire tartó hajón van konnektor, érdemes telefontöltőt vinni, a visszaúton a légkondi nagyon erős, mi fáztunk, viszont a vacsora amit a hajón adnak döbbenetesen finom (a reggeli ellenben nagyon kevés, ezért indulás előtt feltétlen reggelizz). A fakultatív kirándulásokra jó ötlet sapkát vagy kendőt vinni, mert előfordul hogy egy órát kell sorban állni a tűző napon.

Tengerpart
A tengerpart fantasztikus, homokos, lassan mélyül, kristálytiszta a víz. 5euró/nap/2napágy+ernyő (blokkot meg kell tartani, mert előfordul hogy elfelejtik hogy fizettél e már vagy sem). Van lehetőség egy egész hétre is napágyat foglalni. Állandóan fúj a szél, mi csipesszel fogtuk az ágyhoz a törölközőinket, a matracokat meg kikötöttük a napernyőhöz. Búvárkodni felesleges, semmi élővilág nincs, se egy árva hal , se egy kagyló. Lehet sétálgatni a parton, viszont van ahol kövesre vált.

Névtelen, 2019.03.01., Tartózkodás dátuma: 2018.08.15 - 08.22.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Stalis Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,8 Nagyon jól éreztük magunkat Zakyntosba.Mindenkinek csak ajánlani tudom csodaszép hely és Laganas a legjobb hely a szigeten.

 • 9,5 Szállás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat Zakyntosba.Mindenkinek csak ajánlani tudom csodaszép hely és Laganas a legjobb hely a szigeten. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Jó az elhelyezkedése az apartmannak közel a tenger, a tavernák mégis távol a zajtól lehet pihenni is aki esténként nem akar bulizni.

Hotel szolgáltatások
A wifi gyenge volt, és a szolgáltatásba írja a hajszárítot de az nem volt és nem vittem. De ettől függetlenül a legszuperebb nyaralást töltöttem itt.

Tengerpart
Közel a part sekély homokos tiszta tengerpart. Sose mentem még bele ilyen könnyen a tengerbe. Kellemes meleg volt voltak kagylók amit lehet gyűjteni.

Névtelen, 2019.02.23., Tartózkodás dátuma: 2018.06.08 - 06.16.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Timos

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

4 fénykép

Összesen: 4,5 Csodás hely. Hátránya: Közvetlen egy folyó mellett fekszik az apartman, iszonyatos bűz volt. Szúnyog nem volt, de döglött hal...

 • 4 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 4 Alapár

Összegzés
Csodás hely. Hátránya: Közvetlen egy folyó mellett fekszik az apartman, iszonyatos bűz volt. Szúnyog nem volt, de döglött hal millió.Tengerpartja szép. Az utcákon a szemét halmokba hever, Természeti adottságai gyönyörűek a szigetnek. Érdemes kirándulni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egyszerű. Kicsit zavart a penészszag a konyhai szekrényekben. Nem kaptunk paplant, illetve nyári takarót de még egy lepedőt sem. Attól függetlenül hogy meleg van, kell valami takaróféle. Egy szúrós "lópokróc" volt a szekrényben odakészítve.Szúnyogháló lezárva, pénz ellenében lehet lehúzni. Takarítás, amit csak abból vettünk észre , hogy nyitva hagyták az ajtót, illetve kivitték a szemetesünket. Az erkélyen azért nem ártana egy napernyő, hogy legalább az ember ki tudjon menni, mert még este 7-8 órakor is iszonyatos a hőség.

Ellátás
Ellátást nem kértünk. Tudomásom szerint nincs is.

Hotel szolgáltatások
Medence, amit a tulaj 6 órakor körbekerít és kész. Nem használhatod. Sötétedéskor kivilágítja, gyönyörködhetünk benne milyen szép, és milyen jó hogy van. Miközben sétálgatsz az utcán este, számtalan szálló medencéjében locsiznak koktélokkal a kezükben. A tulaj szeme állandóan rajtunk. Ne zajongj, nem vihetsz le egy pohár vizet sem , a medence mellet olvasás közben elfogyasztani. Egyszer sem használtuk a medencét, zavart az állandó megfigyelés.

Haza induláskor óriási botrány tört ki, egy véletlenül huzat által kitört ablak miatt. Nem akarta elengedni a buszunkat, felszállt és ott kiabált még ki nem fizették a kárát. 5, azaz öt euróról írok. Egy utazási irodákkal szerződő tulajdonosnak nincs biztosítása??? Lealacsonyította magát. Délután három körül indult a gépünk. 10 órakor szigorúan elhagyni a szobát. Az előtérbe sorakoznak a bőröndök, semmi felügyelet, semmi zárt rész az ígéret ellenére. Összességében arra tökéletes hogy aludj, a napodat meg úgysem benn töltöd, de lehetne ez másképp is.

Névtelen, 2019.01.29.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Hotel: Gela Studios

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 9,5 Mindennel elégedettek voltunk,abszolút úgy történt minden ahogy ígérték,rendben volt az utazás és a szállás is!

 • 10 Szállás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Mindennel elégedettek voltunk,abszolút úgy történt minden ahogy ígérték,rendben volt az utazás és a szállás is! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Teljes mértékben elégedettek voltunk, a mindennapi takakarítás pedig példás volt! Gyönyörű helyen volt,és pazar kilátással az öbölre!

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

Hotel szolgáltatások
A medence szuper volt,és lehetett biliárdozni is.

A programokat magunknak intéztük.

Tengerpart
Jópár strandot meglátogattunk,mindegyik nagyon tetszett! Többségében finom homokos és apró kavicsos volt vegyesen, de nekünk a legjobb a Gerakas Beach volt!

Sándor József Gábor, 2019.01.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.26 - 10.03.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Krinas Apartman

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 7,8 Bármikor visszamennék ide

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Bármikor visszamennék ide Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagy tágas szobák, erkélyről még a tengert is láttuk, medence kellemes. Közel van a főutca, éttermek, szupermarket, pékség. Tökéletes volt.

Ellátás
Önellátás

Hotel szolgáltatások
Medence, klíma, ingyenes WiFi

Tengerpart
Közel van, kettő part is könnyen megközelithető, homokos tengerpart, napozóágyak fogyasztás ellenében használhatók.

Névtelen, 2019.01.01., Tartózkodás dátuma: 2018.07.10 - 07.17.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Irilena

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

12 fénykép

Összesen: 6,2 Nem azok vagyunk, akik kis pénzért sokat akarnak. De a szoba kritikán aluli volt, mindennel ami benne volt. Voltunk már pár görög...

 • 4,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Nem azok vagyunk, akik kis pénzért sokat akarnak.

De a szoba kritikán aluli volt, mindennel ami benne volt.

Voltunk már pár görög szigeten és sehol.n uralkodozz ahhoz hadonló állapot. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás jó helyen volt,a közös helységek, mint medence és bár nagyon rendben voltak.

A szobák azon a részen ahol mi voltunk,kritikán aluliak. Minden penészes volt, még egy felomosó sem volt a mini fürdőben, így a víz folyt kifelé az ajtó alatt a konyhának nevezett részre,ahol egy hűtőn kívül semmi nem volt.

Se mikró sem rezsó. Így még a reggeli kévét sem tudtuk megcsinálni a szálláson.

A teraszon nem volt szárító kötél így a törölközőket és minden vizes holmit negéz volt kiteregetni.

Az ágy szörnyű volt,egy minimális mozdulattól is nyikorgott. Aludni alig tudtunk. Az ajtón nem bolt szúnyogháló. Ha bezártuk az ajtót epviselhetetlwn volt a meleg, ha nyitva hagytuk, minden lény bejött.

Ellátás
Nem kértünk ellátást.

A bárban ittam kávét reggelente. Két egyformát nem tudtak készíteni hat nap alatt.

Minden nap ugyan azt kértem. Meleg kávét, tejjel és két cukorral.

Kaptam:

Kévét tejjel cukor nélkül

Kávét cukorral tej nélkül

Kávét tejjel jégkockával

Presszó kévét valami kókusz tejjel

Majd a végén egy egy bögre teát pedig azt egyszer sem kértem, sűrített tejjel.

Kicsot olyan érzésem volt,nem figyelnek arra amit mondok.....

Hotel szolgáltatások
Medence.Teljesen remdbem volt!

Tengerpart
Ami közep volt az utca végén, az magyon koszos bolt és zsúfolt.

Minden tiszta csikk és szemét.

Meg persze iszonyú tömeg.

A homok sem bolt szép.sötét volt, és tele szeméttel

Péter Borbála Nikolett, 2018.12.12., Tartózkodás dátuma: 2018.09.13 - 09.20.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Apartmán Tropicana

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 10 Kellemes pihenés, csendes környezetben, kedves és segítőkész személyzettel családias hangulatban.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes pihenés, csendes környezetben, kedves és segítőkész személyzettel családias hangulatban. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Csendes környék, leszámítva, hogy reggel és este a reptérről le-fel szállnak a gépek. De nem zavaró, megszokható. A szobánk családi lakosztály volt, két gyerkőccel nyaraltunk. A nagyobbiknak volt kinyitható kanapé a nappaliban, a kisebbiknek a hálószobánkba kaptunk utazóágyat. Mindennap takarítottak, cserélték a törülközőket. A személyzet kedves volt és nagyon barátságos, segítőkész.

Ellátás
Reggelit kértünk az utazási csomagba, de vacsorát is lehetett venni a szállodában, mivel a környéken kevés taverna van, árban pedig hasonlóak voltak, mint a szállodáé. A szállodában a reggeli bőséges és változatos svédasztalos volt, vacsora is minden este változatos svédasztalos volt. Nagyon jól főztek, ízletesek voltak az ételek.

Hotel szolgáltatások
Nem vettünk igénybe.

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
Kb 500m-re van sétával, homokos tiszta tengerpart. A reptér közelsége miatt a fejünk felett szálltak le a repülőgépek, nagy élmény volt.

Bodolainé Kovács Erika, 2018.11.24., Tartózkodás dátuma: 2018.07.07 - 07.14.
Régió: Görögország Görögország, Kefalonia, Hotel: Astra Village

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Svoronata Beach 4 fénykép

Összesen: 9,8 Nagyszerű helyen csodás szálloda. Kedves, segítőkész személyzet, kifogástalan szolgáltatás. Mindenkinek ajánlom.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyszerű helyen csodás szálloda. Kedves, segítőkész személyzet, kifogástalan szolgáltatás. Mindenkinek ajánlom. Teljes értékelés megtekintése

Dr. Török László, 2018.11.19., Tartózkodás dátuma: 2018.09.30 - 10.07.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Mythos Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,6 Jól éreztük magunkat.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ez volt a legrégebbi szobájuk.

Ellátás
Ez nem volt Aii Inkluziv

Hotel szolgáltatások
Általános

Tengerpart
kb 500 méterre a szállodától egyébként rendezett

Csóka László József, 2018.11.13., Tartózkodás dátuma: 2018.09.22 - 09.29.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Garden Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)