Vélemények a szállodákról
Görögország

Írja meg a véleményét

Összesen: 7,3 elégedettek voltunk a szállással

 • 8 Szállás
 • 5 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
elégedettek voltunk a szállással Teljes értékelés megtekintése

Dr. Kovács Zsuzsanna Noémi, 2017.07.27., Tartózkodás dátuma: 2017.07.17 - 07.24.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Apartmány Litsa Efi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Azt kaptam amire számítottam, ami a leírásban szerepelt, ami a prospektus képeken szerepelt. Ami kicsit lehangoló az a rengeteg...

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Azt kaptam amire számítottam, ami a leírásban szerepelt, ami a prospektus képeken szerepelt. Ami kicsit lehangoló az a rengeteg elszállításra váró szemét. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba lehetet volna tisztább. Sok a hangya.

Ellátás
A szálloda személyzete nagyon kedves, barátságos, udvarias. Az ételekkel maximálisan elédettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
Lehetne a szállodának saját napágya, napernyője a parton. Ez több szállodánál így van Sidariban. A szállodák vendégei ezt térítésmentesen használhatják.

Tengerpart
A tengerpart nagyon közel van a szállodához, A napágyakat bérelni kell ami 10 euro/nap.

Névtelen, 2017.07.27., Tartózkodás dátuma: 2017.07.17 - 07.24.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Hotel: Mimosa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 3,3 Ár-érték arányban nem javaslom. Egyetlen pozitívum, hogy a part, ami elsőrangú csakugyan közel van, illetve rendszeresen takarítani...

 • 3 Szállás
 • 5 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Ár-érték arányban nem javaslom. Egyetlen pozitívum, hogy a part, ami elsőrangú csakugyan közel van, illetve rendszeresen takarítani próbálnak, de az apró studió tisztántartása lehetetlen. A főút mellett van, mellékutcának a meredek betonkaptató, ami valójában egy kocsifelhajtó nehezen nevezhető. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba (9-esben jártam) olyan apró, hogy bőrönddel a földön (máshová nem nagyon teheted a holmijaidat) meg sem tudsz fordulni benne. Asztalod nem lesz, mert bár a szintén iszonyú apró erkélyen van egy műanyag asztal, de ha azt behozod nem lehet eljárni a szobában. Egy franciaágyra tettek be kérés és kérdezés nélkül, amin két felnőtt nem tud lefeküdni egymás mellé, olyan keskeny (hátfájással ébredtünk 3-4. nap környékére). A pici térbe betett rezsó nem használható, hiszen azonnal felforrósodik minden. A légkondi, ami felárért ugyan képes enyhülést adni éjjel az elég hangos, ha hideget fúj azt egyenesen az ágyon fekvőkre teszi, megnehezítve a pihenést, rendes beállítása lehetetlen. A légkondi mindenképp szükséges egyébként, mert az utca és a környező diszkók elég hangosak. A fürdőben alig van víznyomás, ami a wc rendes öblítését is megnehezíti. Aminek örültem az az volt, hogy legalább ruhaszárító (igaz jelentős helyveszteség árán) de van, illetve a sövény fölött tényleg látszik egy kis szelete a víznek.

Ellátás
Nagy pozitívum, hogy egy üveg hideg vízzel várják a transzferen kitikkadt vendéget, ami kincset ér, cserébe viszont figyelmetlenségből utolsó nap kidobták a palack ivóvizünket, amit a megbeszélt helyen, a csomagok között hagytunk. Nem volt kellemes szomjan átvergődni a reptérre, majd végig az egy órás check-inen a rekkenő kánikulában. Étkezést nem kértünk, a helyi tavernák kínálata viszont nagyon jó, igaz az élelmiszer nem olcsó a szigeten. Mi megtaláltuk a kedvenc éttermünket. (A Flaski Beach Bar-t mindenkinek ajánlom, fogyasztás fejében ingyenes a napernyők és az ágyak használata is, a konyha nagyon finom, az adagok nagyok, az ár összehasonlításban nagyon előnyös. Platanias felé kell sétálni lent a parton, hogy eljuss addig.)

Hotel szolgáltatások
A szállodának nemigen van szolgáltatása a roppant pici studión kívül - bár az angolul semmit sem kommunikáló házigazdák alapvetően aranyosak, kedvesek, barátságosak, mint minden görög vendéglátó. Szolgáltatások közé sorolható talán a szálláshoz fölfelé vezető edzőpálya: meredek lebetonozott kaptatón kell a rekkenő melegben fel-és lejutni, ami hosszú, tikasztó, meredek és helyenként csúszós, ámde vádli izmok edzésére és kardióra tökéletes.

Fakultatív programok tekintetében, aki spórolni szeretne és ért angolul feltétlenül nézzen szét a helyi irodák között, nagyon pozitív élményei lesznek. Chaniában (óváros, velencei kikötő) is óránként indulnak üvegfenekű hajók, etetnek-itatnak, a Chaniába való eljutás pedig csak 1.8 euró. A helyi busszal el se lehet tévedni.

Tengerpart
A tengerpart Agia Marinán első osztályú. Viharosabb időben a hatalmas hullámok is roppantmód élvezhetőek, életmentők vigyáznak a bólyákig merészkedő vakmerőbb fürdőzőkre. Csendes időben a nagyon széles, nagyon finom homokú, lassan mélyülő gyönyörű tengerpant mind napozásra, mind kisgyerekeknek tökéletes. A parti homokot és a napágyakat tisztán tartják (!), a víz tiszta, nem hínáros, nincsenek kövek (kivéve a szigettel szemben egy kis szakaszon, ami kintről is jól látszik), bárhol leteszed a lábad homok fogad. Lassan mélyül. Bizonyos partszakaszokon apró kavicsok sávokban előfordulnak, de akit ez zavar bőven kikerülheti és válogathat. Nem volt július közepén zsúfoltság, ellenben rengeteg parti étterem versenyez a vendégekért.

Névtelen, 2017.07.27.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Apartmán Giannis

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

part 3 fénykép

Összesen: 10 Kiválo

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kiválo Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kitünő

Ellátás
Bő választék, kedves személyzet

Hotel szolgáltatások
Tiszta, rendezett szálloda, rendszeres takaritás, kedves személyzet.

Tengerpart
Saját tengerperttal rendelkezik a szálloda, tiszta, kényelmes.

Dr. Chalhoub Camillené, 2017.07.27., Tartózkodás dátuma: 2017.06.17 - 06.24.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Golden Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7 Együtt volt a család, a tenger közel, az út menti szeméttárolókat szívesen elkerültük volna.

 • 6 Szállás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Együtt volt a család, a tenger közel, az út menti szeméttárolókat szívesen elkerültük volna. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az apartmanok az árnak megfelelőek voltak. Az udvari medencét imádták a gyerekek. Itt is a szemetesek okoztak gondot, ritkán ürítették, a légkondi túl hangos volt, a szúnyogháló hibás.

Ellátás
Nem igényeltünk ellátást.

Tengerpart
A Canal d'Amour környéke viszonylag tiszta, reggel takarítanak, sajnos a vendégek sok szemetet hagynak maguk után, de a környék utánozhatatlan, a víz tiszta és remekül lehet úszni is.

Szilágyi Károly, 2017.07.27., Tartózkodás dátuma: 2017.07.17 - 07.24.
Régió: Görögország Görögország, Korfu, Hotel: Gela Studios

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,2 Összességében a szálloda számunkra a 60/70-as évek SZOT üdülőire hasonlított. Úgy láttuk, hogy a szállás különböző részei...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében a szálloda számunkra a 60/70-as évek SZOT üdülőire hasonlított. Úgy láttuk, hogy a szállás különböző részei összehangolatlanul kerülnek felújításra, pontosabban toldozgatásra, foltozgatásra. Az igényesség, ami egy4 csillagos helyhez tartozna, igazából nem volt látható.

Ami megragadott bennünket, az a gondozott, szép kert volt tele leánderekkel, gránátalmával, stb.

A recepciósok segítőkészek és udvariasak voltak. Ugyanez mondható el a pool báros fiatalemberről is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk valószínűleg nem rég került felújításra, de igényesség nélkül. (kapcsolók külünböző szintmagasságban, vezetékek helyére rávakolva és csiszolás nélkül, kidomborodással lefestve. A medence környékén a csatornatetők erősen rozsdásak voltak. A medence aljáról a csempe vált fel.) A TV ősrégi volt, kb. 4 csatornával, görög nélkül, így az időjárást sem tudtuk megnézni rajta, pedig a napokig tartó erős szél miatt elég kardinális lett volna. Az ágy zsíros fejtámlája kissé gusztustalan volt. A takarítással egy alkalom kivételével meg voltunk elégedve.

Ellátás
Az étterem berendezése szintén összevisszaságot tükrözött. (Bőr és szövetszékek különböző formában és méretben. Ez utóbbi elég foltos is volt.) A személyzet itt teljesített a leggyengébben! A munka szervezetlen volt és néha iszonyatosan lassú. Két nap még sorba is kellett állnunk az étterem előtt, bebocsájtásra várakozva, mert nem vették fel a kellő tempót. Az asztalok letakarítása és megterítése botrányos volt. A vendégek sokszor maguknak rendezték el a terítéket. A padlózat étkezés közbeni feltakarításáról már nem is szólva! Az étteremben elég sok légy repkedett!!! A reggeli számunkra viszonylag egyhangú volt. Szerintünk a vacsora volt a legváltozatosabb és legízletesebb.

Hotel szolgáltatások
A medencét és környékét minden nap becsületesen takarították. A napágyakkal és napernyőkkel semmi gondunk nem volt. A törölközőket időben cserélték. A kisboltban készségesek voltak az eladók.

Az azonos tulajdonos hátterrel rendelkező szomszédos szállás snack bárjáról és gyerekmedencéjéről több családdal együtt csak az utolsó nap szereztünk tudomást!! (Korábban igénybevettük volna!)

Tengerpart
A tengerpart könnyen megközelíthető. Szélvédőket is kihelyeztek. Lifeguardot itt egyszer sem láttunk, pedig szinte végig piros zászló volt felhúzva a nyaralásunk alatt. A medencénél viszont ezt biztosította a szálloda. A tenger tiszta, de gyorsan mélyülő. Én nem ajánlanám kisgyermekes családoknak és úszni kevésbé tudóknak. A kilátás a partról a hegyekre gyönyörű.

Tibor János F., 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Almyra Hotel & Village

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Iroda szupet. Szállás szuper

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Iroda szupet. Szállás szuper Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szuper

Ellátás
Szuper

Hotel szolgáltatások
Szupet

Tengerpart
Szuper

Bán Viktor, 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.15 - 07.23.
Régió: Görögország Görögország, Kréta, Hotel: Sunshine Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,5 Zakynthos csodaszép,szuper volt a nyaralás!

 • 7 Szállás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Zakynthos csodaszép,szuper volt a nyaralás! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás egyszerű volt és kényelmes.A konyha nem alkalmas főzésre.

Ellátás
Önellátásos volt a nyaralás,a helyi üzletekben és tavernákban étkeztünk,ahol nagy választék és kedvező árak voltak.

Tengerpart
A tengerpart tiszta,tele teknős fészkekkel. A víz 27-29 fokos volt, kellemesen meleg!

Csilla G., 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.10 - 07.17.
Régió: Görögország Görögország, Zakynthos, Hotel: Babis Vila

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 A szállás maga jó, felszereltség megfelelő, közel a tengerpart, de a szálloda tulajdonos gyűlöli a gyerekeket. A fűre nem lehet lépni,...

 • 2,5 Szállás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
A szállás maga jó, felszereltség megfelelő, közel a tengerpart, de a szálloda tulajdonos gyűlöli a gyerekeket. A fűre nem lehet lépni, játszani a kertben nem lehet. Sok gyerek volt, barátkoztak, játszottak a tulajdonos felemelt kézzel fenyegette őket. A szállás nem gyermekbarát. Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Közel a part, tiszta, gyorsan mélyük és apró kavicsos. Sajnos Wc és zuhany nincs a partszakaszon. Távolabb a focipálya után finom csillogó homok van és sekély.

Árnicsné Pálos Andrea, 2017.07.26., Tartózkodás dátuma: 2017.07.14 - 07.21.
Régió: Görögország Görögország, Chalkidiki, Hotel: Asteras (Sarti)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Minden tökéletes volt! Elégededtek vagyunk! Köszönjük!

 • 9,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden tökéletes volt! Elégededtek vagyunk! Köszönjük! Teljes értékelés megtekintése

Volf Rajmund, 2017.07.25., Tartózkodás dátuma: 2017.07.05 - 07.12.
Régió: Görögország Görögország, Rodosz, Hotel: Carina

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926