Vélemények és értékelések
Sharm El Sheikh - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 5,4 A szálloda külseje igen szép, sok pálmával, bokrok, virágok, rengeteg lépcső! Mozgásukban korlátozottaknak nemigen ajánlott.

 • 4,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A szálloda külseje igen szép, sok pálmával, bokrok, virágok, rengeteg lépcső! Mozgásukban korlátozottaknak nemigen ajánlott. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák mérete ok, az ágy kifejezetten kényelmes. A teraszon a fotelek szétmállott műbőr huzattal, a fürdőszobában a WC- papírtartó leesik a falról. A klíma iszonyú hangos, volt szoba, ahol alig működött a hűtőszekrény, nálunk pedig minimumon is nagyon jeges volt a víz és a hűtő is hangosan zörgött.De meg lehetett szokni!

Ellátás
Az étkezés a szokásos, valamit mindig lehet találni, ami megfelel az ízlésünknek. Valóban kicsit egyhangú az ellátás, kevés a gyümölcs, többnyire csak vegyes gyümölcssaláta van.

Hotel szolgáltatások
A takarítással volt némi gond, előfordult, hogy egyáltalán nem jöttek takarítani, nem kaptunk kis törölközőt, nem volt pohár. Az étteremben volt, hogy sorba kellett állni asztalért olyan sokan voltak. Az érkezés iszonyú körülményesre sikerült. Éjfélre érkeztünk meg, kb. 2-kor kaptuk meg a szobát és 3-kor a bőröndöket. Addig semmit nem tudtunk csinálni, mivel mindenünk a bőröndben volt.

Tengerpart
A tengerpart igen rövid szakaszból áll, sajnos a három stég közül csak az egyiket lehetett használni, de azzal az volt a gond, hogy a vízbe vezető lépcső alacsonyabb vízálláskor nagyon magasan volt, kijövetelkor igen nehéz volt rajta felkapaszkodni. Főleg nagy hullámzáskor igen gyakran kidobott a víz a stégnél, nem mindig sikerült jó pozícióban kiérni. Vagyis minket is jól odacsapott a korlátnak vagy a lépcsőnek. Úszni nem tudók egyáltalán nem tudnak a vízbe menni csak valamilyen segédeszközzel. A parton sokszor délig se lehetett ágyat találni, nagy volt a zsúfoltság. Mindent összevetve így is jól éreztük magunkat.

Keresztes Éva, 2021.10.25., Tartózkodás időpontja: 2021.10.15 - 10.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: The Grand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4,2 Szervezés tökéletes volt az idegenvezető maximálisan gondoskodott rólunk.Szálloda koszos nemcsak a folyosó lift szobák is.Takarítani csak...

 • 3,5 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 10 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés:
Szervezés tökéletes volt az idegenvezető maximálisan gondoskodott rólunk.Szálloda koszos nemcsak a folyosó lift szobák is.Takarítani csak akkor jöttek be ha pár eurót adtunk.A szálloda személyzete kedves volt . Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon koszos volt szerintem az ágynemű sem volt áthúzva az életünk lévő vendég után.Utas társaink meséltél úgy aludtak első nap. Hogy az otthonról hozott törölközőt terítettek le azon feküdtek.

Ellátás
Menza jellege volt.

Szemünkkel láttuk hogy a használt evő eszközöket, nem mosták el csak letörölték.És úgy rakták vissza az asztalra.

Tengerpart
Csodaszép a tenger vannak napágyak napernyők.

Bár a vízparton, vízisport lehetőség, masszázs.

Jantyik Edit, 2021.10.25., Tartózkodás időpontja: 2021.10.15 - 10.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Siva Sharm Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 2,8 A szálloda nem áll készen az utasok fogadására még. A személyzet kedvessége és igyekezete az egyetlen pozitívum. Az ellátás kritikán...

 • 2 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 7 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés:
A szálloda nem áll készen az utasok fogadására még. A személyzet kedvessége és igyekezete az egyetlen pozitívum. Az ellátás kritikán aluli volt. Az étkezések menete, az ételek mennyisége és minősége sem volt kielégítő. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba elhelyezkedése megfelelő volt, a mérete és többszöri takarítás után a tisztasága is. Az elektromos berendezések, konnektorok életveszélyesnek voltak, a vizes blokkok sem működtek megfelelően. Hol nyomás, hol melegvíz nem volt.

Ellátás
Az ételek mennyisége és minősége sem volt megfelelő mindennap ugyanaz a pár étel, hús szinte semmi. Ha volt tányér és evőeszköz akkor nem volt megfelelően elmosva. Várni kellett asztalra.

Hotel szolgáltatások
A takarítás rendben volt. Vizet a legmesszebbi bárban tudtunk csak kérni fejenként fél litert. Az italokat decis műanyag pohárba adták, általában félig.

Tengerpart
A part gyönyörű korallos, az élővilág nagyon szép, bár minél több szálloda vendég lett, egyre kevésbé volt jó látótávolság a víz alatt. Mólóról közelíthető meg a víz. Kevés napágy van reggel 7kor már nem volt hely és egész estig foglaltak. A parti büfében óriási sor van és szinte sosem volt sör, ha igen akkor langyos és maximum egy decilitert adtak.

Szakál Franciska, 2021.10.18., Tartózkodás időpontja: 2021.10.01 - 10.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 4,6 Ragyogó társasággal voltam, így a gyönyörű tenger és a sok kacagás elnyomja a mindennapi apró bosszúságokat.

 • 4,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 8 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés:
Ragyogó társasággal voltam, így a gyönyörű tenger és a sok kacagás elnyomja a mindennapi apró bosszúságokat. Teljes leírás

Elhelyezés
Felújításra szorul. Nyilván ez fergeteges mennyiségű pénz és szorgalmas munkaerő kérdése. A külső munkálatok okt. 8-án elkezdődtek. Másfél év alatt lett volna idő, de valószínű nem volt rá fedezetük. Szeretnék rendszeresen visszajárni. Bízom benne a tulajdonosok megtesznek mindent annak érdekében, hogy tavaszra legalább a *** kiérdemelje a szálloda. Jelenleg 2** áfa nélkül. Így az ár-érték arány defektes.

Ellátás
Jó alapanyagokból egysíkú étkeztetés. Ez a vezető szakács (séf) hibája. Teljesen elmaradt a délutáni snack. A felszolgálok kedvesek, de szakképzetlennek tűnt a többség. A medencénél a "bár" meleg sört, meleg alkoholt adott, okt.10.-én nyitott ki!!!. A hiper fogyasztású unintelligens turisták miatt rendszeresen nem volt hideg üdítő és sör a tengerparton.

A fürdőkádakat újra kellene fényezni (a csere túl drága), az összes szerelvényt javítani vagy cserélni. Jelen állapotában magam is egy törölközőt tettem bele, hogy a zuhany alá állhassak. Ha új törölközőkre nem futja ezért fehéríteni kellene.

Hotel szolgáltatások
Sajnos okt.1.-én nyitottak és teljesen "váratlanul" érte az ott dolgozókat.NEM VOLT EGYÁLTALÁN KINYITHATÓ ÁLLAPOTBAN. 6 utas érkezett 4 szobába. A nászutasok nem tudtak zuhanyozni, mert nem működött a zuhany. A fakultatív programok szervezői hiperaktívak voltak.

Tengerpart
Sajnos szemetes, a primitív turisták után nem gyűjtik össze a szétdobált tárgyakat, csikkeket.

Lassu Ibolya, 2021.10.18., Tartózkodás időpontja: 2021.10.01 - 10.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7,8 A szállodán látszik, hogy nem mai darab. A személyzet sokat dolgozik azon, hogy tisztán tartsa. Egy hetet töltöttünk ebben a hotelben. A...

 • 9 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
A szállodán látszik, hogy nem mai darab. A személyzet sokat dolgozik azon, hogy tisztán tartsa. Egy hetet töltöttünk ebben a hotelben. A szobára semmi panasz nem lehet, a takarító csak baksis ellenében takarított. Az ár tükrözte a hotel színvonalát. Part, korallfal hosszú és gyönyörű. A medencetéren kevés ágy van. Teljes leírás

Elhelyezés
Az összes szoba a tengerre néz. Voltam pár szállodában, a de a legszebb kilátás itt volt. Ez egy nagy plusz pont nekik!

Ellátás
Az ételek egyhangúak és egyformák voltak minden egyes reggel és minden délben-este. Az hazudik aki azt mondja, hogy éhen halt, de az igazság hogy mindig ugyanaz az van. Számomra ez nagyon nagy mínusz volt nekik. Néha volt, hogy elfogyott a tányér, de mindig hoztak habdobozokat…… Mindenhol sor van……. A bárban a medencénél meleg sört adnak délelőtt, délutánra általában lehűlt…..

Hotel szolgáltatások
+

Tengerpart
Nagyon szép a partja ágyakkal tele. Egy műanyag stégen lehet megközelíteni a tengert. Csak úszóknak ajánlom, élővilág szép…

Sinka Attila, 2021.10.18., Tartózkodás időpontja: 2021.10.08 - 10.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Siva Sharm Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,4 Jól éreztük magunkat.

 • 5,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
Jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
a szoba retro kicsit ,ütött kopott itt ott :))

Ellátás
Sajnos Covid miatt jóval kevesebb a kínálat

Hotel szolgáltatások
a személyzet nagyon kedves

Tengerpart
sok a lépcső a tengerhez, de amúgy tökéletes

Zsolt F., 2021.10.17., Tartózkodás időpontja: 2021.08.06 - 08.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6 Csodálatos hetet töltöttünk ismételten Egyiptomban.

 • 4 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Csodálatos hetet töltöttünk ismételten Egyiptomban. Teljes leírás

Elhelyezés
Aludni jártunk a szobába. De a szobák rettenetesen koszosak, takarító csak wc papírt hoz, a törülközőket 1 hét alatt egyszer cserélte.

Ellátás
Nem haltunk éhen, lehetne változatosabb.

Hotel szolgáltatások
Wi-Fi az ígértek ellenére nincs a bárban. Az edző terem kielégítő.

Tengerpart
Csodálatos

Szombati-Vit Kft., 2021.10.11., Tartózkodás időpontja: 2021.10.01 - 10.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Siva Sharm Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 4,8 Különleges építészeti megoldás több szinten a sziklába vájva.

 • 4,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 4 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Különleges építészeti megoldás több szinten a sziklába vájva. Teljes leírás

Elhelyezés
Előzetesen 1 hete nyitott,szép lakosztály,lepusztult,takarítatlan.Kézszer láttunk takarítót.A kert kiszáradt,elhanyagolt.

Ellátás
Napi szinten egyre jobb és választékosabb volt az ételsor,különösen a salátabőség remekelt.

Hotel szolgáltatások
Takarítás hiányos, pozitívum a napi ásványvíz ellátás,a bárban kérésre kaptunk többször fél litert.

Tengerpart
A part közeli korallvilág csodálatos.Remek látvány a snorkelezőknek.

Lépcsőn lehet a hatalmas /kb.5 m/mélységű vízbe lejutni: a 3 inox lépcsőfok kevés és a korlátja csúszós,balesetveszélyes.A kisebb vízbe lejutás nincs megoldva.Senioroknak semmiképpen nem ajánlott.A stég nagyon inog,kicsi a kapaszkodási lehetőség.

Edit D. K., 2021.10.11., Tartózkodás időpontja: 2021.10.01 - 10.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9 Minden nagyon rendben volt! Sokszor nyaraltunk már Egyiptomban de ez volt az egyik legjobb. Kivéve: Egyik este a fürdőszobában megrázott...

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden nagyon rendben volt! Sokszor nyaraltunk már Egyiptomban de ez volt az egyik legjobb.

Kivéve: Egyik este a fürdőszobában megrázott az áram. Nagyon. A kerek borotválkozó tükröt fogtam meg, hogy beállítsam és akkor rázott meg. 3 másodpercig el se tudtam engedni. Nagyon rosszul lettem tőle. Amikor jobban lettem kihúztam a konnektorból és mentem a recepcióra. Az éjszakai manager tulajdonképpen intézkedett. Elvitette a rossz lámpát és másnap hoztak egy másikat. De senki meg nem kérdezte, hogy jól vagyok-e, nem ajánlottak fel egy presszó kávét se kártérítésként. Én ezt egy 5 csillagos szállodában nagyon gyenge ügyfélkezelésnek tartom. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon szép épület, igényes szobák.

A tisztaság persze hagy kívánni valót maga után.

De hát Egyiptomban ezt már megszokhattuk.

Ellátás
Semmi gond nem volt.

Változatos, bőséges, finom kaják.

Hotel szolgáltatások
Semmi kifogás.

Sport bár ahol Heinekent csapolnak, igazi kávézó finom kávéval.

Minden ötös.

Tengerpart
Nincs homokos part.

De ezt tudtuk.

500 méteres a móló amin be kell sétálni ha snorkelezni akarsz.

De ezt tudtuk.

Aki másra számít csalódhat esetleg.

Nekünk kifejezetten tetszett.

Gyerekekkel talán nem ideális igazából.

Juni Roland, 2021.10.08., Tartózkodás időpontja: 2021.09.24 - 10.01.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Albatros Royal Moderna

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyszerű hotel, szuper kiszolgálás.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyszerű hotel, szuper kiszolgálás. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, kényelmes szoba.

Ellátás
Az ételek, italok mennyisége, minősége, változatossága első osztályú.

Hotel szolgáltatások
Sok apró figyelmesség. Első osztályú kiszolgálás.

Tengerpart
Szép.

Mezei Sándor, 2021.09.28., Tartózkodás időpontja: 2021.09.17 - 09.24.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szállás: Rixos Sharm El Sheikh

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)