Vélemények és értékelések
Sharm El Sheikh - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen:: 4,6 Az 5 csillagosnak eladott út/szálloda döbbenetes élményekkel lepett meg bennünket! A esti vasárnapi érkezést követően ért bennünket az...

 • 3,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 10 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Az 5 csillagosnak eladott út/szálloda döbbenetes élményekkel lepett meg bennünket! A esti vasárnapi érkezést követően ért bennünket az első sokkhatás: az iszonyatosan koszos és giccses étterem. Az ételek maradékok, gusztustalanok, átlag alattiak. Az itthoni 50-es éveket tükröző, retro-fíling, a hóembertől a szárnyas lovon keresztül (mindez jellemzően zöldre fújt, felfordított festékes vödrökön) az Utolsó vacsora! falra festett reprintjéig sokkoló hatású. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az előre kért szomszédos szobák helyett külön épületekben akartak bennünket elhelyezni - nagy viták után sikerült kapni elfogadható helyűt és állapotút - bár az európai öt csillagtól fényévekre lévőt. Az igazsághoz tartozik, hogy a másnap reggel megjelenő szobatakarító - ugyan az ágyakon hagyott 1-1 dolláros baksis fejében - igyekezett kedvünkbe járni az elfogadható tisztaságú szobával és a naponta más-mást ábrázoló, törülközőkből csavart művészi figuráival. A teraszról az éjszakai égbolt látványa és a morajló tenger hangja csodálatos, de minden odalátogató számoljon a dühödt szúnyogok éjszakai inváziójától!

Ellátás
Az elvárthoz közelítő ellátást csakis a külön éttermekben kaptunk, illetőleg egy üdítő kivétel az olasz terasz tiszta terítőjű, ízléses asztalaival és kedves, a vendéget maximálisan kiszolgálni kívánó személyzettel. A helyben, frissen sütött lazannyájuk fenomenális!

Ezzel szemben erős kontraszt a parton lévő ebédlő terasz, ahol a verebek a nyitott tetejű pultokban elhelyezett sütemények között és a vendégek asztaláról falatozgattak, de ugyanígy szinte elkergethetetlenek voltak a csókák is. Itt ért bennünket talán a legmegdöbbentőbb eset: az elfogyó (mindig is szűken - 1 db/fő - mért) kommersz szalvéta helyett WC-papír gurigákat tettek ki - csípjen le mindenki a neki tetsző hosszúságban...mindezt egy 5 csillagos szállodának eladott hotelben!!!

Hotel szolgáltatások
A gyakorta ihatatlan szódavíz és meleg, ócska minőségű, dobozból műanyag pohárban felszolgált sörök - harmadosztályú büfészintnél is rosszabb! A szállodából a busz a reptérre éjfélkor elindult (a bőröndöket mi húzhattuk-vonhattuk a buszok rakteréig), már a másnapot is kifizettetik a turistákkal! Az ingyenesnek eladott wifi-szolgáltatás egyáltalán, semmilyen szinten nem működik!

Tengerpart
A szálloda strandja szép, a riefjei/koralljai gyönyörűek; a napozóágyak csikkekkel, egyéb szeméttel teli teli homokon találhatóak.

De mindenért kárpótolt bennünket a gyönyörű napkelte és naplemente, a csillagos égbolt és persze a baráti társaság!

Andrea M., 2020.01.22., Tartózkodás dátuma: 2020.01.12 - 01.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 3,2 A hotel még Egyiptomban is csak kettő csillag mondom ezt a hetedik út és hotel után. Kritikán aluli az étterem például. Indiában az utcai...

 • 3 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 6 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
A hotel még Egyiptomban is csak kettő csillag mondom ezt a hetedik út és hotel után. Kritikán aluli az étterem például. Indiában az utcai árusok szintjén mozog. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Miután egy határozott összeget rászántunk lett takarónk!!! Felháborító! A felnőtt pótágy mintha egy 5 éves gyereknek készült volna. A zuhanyzóban langyos csordogáló víz. A kilátás szép volt

Ellátás
A borzalom és a Szalmonella között félúton. Ha fizettünk mindjárt volt jó kaja! Csakhogy ez nem all inclusive.

Hotel szolgáltatások
Nincs olyan!!! Néhány masszőr a parton aki viszont folyton baszogat!

Tengerpart
Közvetlen tengerpartja van a hotelnek, az eddigi legszebb korallkerttel! Új szálloda kellene erre a szakaszra! A legkomolyabban

Árvai-Blahut Henriett, 2020.01.22., Tartózkodás dátuma: 2020.01.12 - 01.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 10 Minden rendben volt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden rendben volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A leírással és a fotókkal megegyezett minden.

Ellátás
Színvonalas

Hotel szolgáltatások
Minden igényt kielégítő, odaadó kiszolgálás.

Tengerpart
Csodálatos látvány a korallok és az élővilág.

Galambos Erika, 2020.01.21., Tartózkodás dátuma: 2020.01.10 - 01.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (3)

Összesen:: 5,2 A szálloda aránylag rendben volt, bár helyenként felújításra szorul. Egy fűtött medence volt csak. Az étkezés kritikán aluli, soha nem...

 • 6,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 6 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
A szálloda aránylag rendben volt, bár helyenként felújításra szorul. Egy fűtött medence volt csak. Az étkezés kritikán aluli, soha nem megyünk ide vissza. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás rendben volt.

Ellátás
Az ellátás nagyon gyenge volt. Ugyanaz az étel minden reggel, délben és este. 1 féle sajt, rémes felvágottak. Délben és vacsoránál főtt rizs,főtt zöldség és krumpli, csirkehús, marhapörököltszerűség (nem eléggé megfőzve) és nagyon gyenge hal. Minden nap, ugyanaz. Nagyon gyenge sütemények, és időmként 1 gyümölcs. A kávé ihatatlan.

Hotel szolgáltatások
Reeggel 7-kor elkezdtek ordítozni a szobánk előtt a szálloda alkalmazottai, és ezt egész nap csinálták. Abszolút nem voltak tekintettel a pihenési igényünkre. 5 percenként hol massziroztatni, hol kirándulni, hol valahova hívtak.

Tengerpart
A tengerpart rendben volt, bár időnként rémesen hangos volt a zene.

Hegedűs Csilla, 2020.01.20., Tartózkodás dátuma: 2020.01.08 - 01.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen:: 8,4 pontosan tükrözi az ár a szálloda minőségét...

 • 7 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
pontosan tükrözi az ár a szálloda minőségét... Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Elég régi berendezésűek a szobák de a tenger hihetetlen közelsége kompenzálja

Ellátás
Nem éheztünk de nem sok féle ételből lehetett választani, de tényleg nem éheztünk :)

Hotel szolgáltatások
egyszerű

Tengerpart
Ez az amiért ezt a szállodát el lehet viselni. 30 péterre van a szállodátol a part és egy bohóchal pár él a parttól 10 méterre :))))

Lehoczki Judit, 2020.01.20., Tartózkodás dátuma: 2020.01.10 - 01.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Ghazala Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen:: 5,2 Összességében jó nyaralásunk volt, kikapcsolódásra és feltöltődésre kiváló a szálloda.

 • 5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében jó nyaralásunk volt, kikapcsolódásra és feltöltődésre kiváló a szálloda. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák a célnak megfelelnek, viszont egy kiadós felújítás, bútorcsere mindenképpen szükséges lenne a jobb közérzet érdekében. A személyzet hozzáállása a takarításhoz és a tisztasághoz hagy kivetnivalót.

Ellátás
Az ellátás egyhangú, mondhatni ugyanaz minden nap. A választék meglehetősen szerény, mind főétel, desszert és gyümölcs terén is. Mivel lehet foglalni minden estére külön étterembe a szállodán belül térítésmentesen, ezért mindenképpen javaslom ezt, így változatosabb lesz az étkezés, itt étlapról lehet választani.

Hotel szolgáltatások
Folyamatosan különböző programokkal egybekötött estéket ajánlgatnak, véleményem szerint ez nem éri meg az árat.

Tengerpart
A tengerpartot egy út választja el a szállodától, a zebrán udvariasan átkísérik az embert. A tengerpart napágyakkal ellátott, a víz minősége kiváló. Lassan mélyülő, homokos tengerpart, színes halakkal.

Névtelen, 2020.01.14., Tartózkodás dátuma: 2019.12.27 - 2020.01.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (1)

Összesen:: 5,4 Szilveszteri időszakban voltunk, egy hetet. Nappal kb 10től délután 4 ig finom meleg a napon, árnyéban hűvösebb. Sötétedés után viszont...

 • 5,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 8 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés
Szilveszteri időszakban voltunk, egy hetet. Nappal kb 10től délután 4 ig finom meleg a napon, árnyéban hűvösebb. Sötétedés után viszont nagyon lehűlt a levegő így december végén, jan elején, fázósabbaknak jól jön még a téli kabát is.

Ugyan december legvége kiemelt időszaknak számít, de úgy érezzük eléggé túlárazott volt az utazás, nem nyújtott az árával arányosan többlet élményt.

A személyzet javarészt nagyon kedves és szolgálatkész.

Fakultatív kirándulásoknál mindenre érdemes rákérdezni, mert mi pl. Teveszafarira fizettünk be és ehhez képest a 10! perc volt a tevegelés, míg a leírásban 30 perc szerepelt. Ezt ott is szóvá tettük.

Összességében jól éreztük magunkat! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda közös terei, az udvar, medencék, kert nagyon szép, gondozott. A szobánk egyszerű volt, a fürdőkád és a csaptelep szörnyű állapotban volt, de legalább volt meleg víz. Szúnyogirtó még télen is legyen mindenkinél!!!! A szoba (is) tele volt szúnyoggal.

Ellátás
Az ételek finomak voltak. Ebédre és vacsorára majdnem mindig ugyanaz volt a főétteremben, azonban vannak tematikus éttermek is, ezek közül nekünk az olasz tetszett. All inclusive italok eléggé rossz minőségűek. All inclusive koktéllapot a nyaralás utolsó napján láttunk csak asztalokra kitéve, addig valamiért nem nagyon reklámozták, hogy milyen koktélok érhetőek el all inclusive keretében.

Hotel szolgáltatások
extra szolgáltatásokat nem vettünk igénybe.

Tengerpart
A tengerpart kis sétával közelíthető meg. A part szép, homokos, vannak kis korallszigetek is kicsit beljebb, színes halakkal, itt lehet snorkelezni.

Orsolya B., 2020.01.06., Tartózkodás dátuma: 2019.12.27 - 2020.01.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen:: 6,2 Kellemes kornyezet, szimpla, egyszeru, gyer felszereltsegu ,nem rendesen takaritott szoba Csapnivalo az etel.

 • 6,5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 10 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
Kellemes kornyezet, szimpla, egyszeru, gyer felszereltsegu ,nem rendesen takaritott szoba Csapnivalo az etel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szep kert, futetlen medencek, telen jeghideg bennuk a viz. Hiaba latvanyos a rengeteg medence, nem hasznalhatok.

Ellátás
Rendkivul igenytelen alapanyagok, egyhangu ellatas. Van lehetoseg olasz, libanoni, indiai, stb. ettermekbe regisztralni 1 nappal elobb, de az ott ajanlott etel sem nyujtja az elvartakat. Ennyiben viszont legalabb valtozatos a sematikus tomeg etteremhez kepest. A see food etterem kinalata jo, de extrem draga. 30 Euro/fo 1 menu.

Hotel szolgáltatások
Draga a massuazs, idegesitoen nyomulosok a masszorpk, folyamatosan zaklatjak az embert. Nem ertik azt a 2 szot, hogy "koszonom, nem".

Tengerpart
Magas sziklas part, azonnal mely a viz, de kozvetlenul a parton, félül van egy kellemes, homokos napozo resz, ernyokkel, napagyakkal.

Dr. Somlai András Géza, 2020.01.06., Tartózkodás dátuma: 2019.12.27 - 2020.01.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: The Grand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen:: 7,6 Az alkalmazottak nagy része, nem túl barátságos.

 • 8 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Az alkalmazottak nagy része, nem túl barátságos. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ár-érték arányban a szállás megfelelő.

Ellátás
Ahhoz képest, hogy 4-5 csillagos szállodáról beszélünk, étkezésnél a húsválaszték nagyon minimális(étkezésenként 1-2 féle)

Hotel szolgáltatások
Részünkről általában rendben volt.

Tengerpart
A part olyan, amire számítottunk, leírtakat tükrözi.

Szalai Dóra Eszter, 2020.01.01., Tartózkodás dátuma: 2019.12.15 - 12.22.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Szálloda: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (3)