Vélemények a szállodákról
Sharm El Sheikh - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,6 A szállás teljesen megfelelt, szerintünk teljes mértékben jó volt. Nagyon jó nyaralás volt, elménydús, mindenkinek ajánlom, megéri. A...

 • 9,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A szállás teljesen megfelelt, szerintünk teljes mértékben jó volt. Nagyon jó nyaralás volt, elménydús, mindenkinek ajánlom, megéri. A Legjobb program talán, a Safari volt, amin mi voltunk, amiben volt quadozás, illetve tevegelés is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállással teljes mértkékben elégedettek voltunk, rend, tisztaság volt. Mindennap takarítanak, tiszta törölközöt hoznak, teljesen jó. A személyzet nagyon rendes, jófejek.

Ellátás
Igazat megvallva, ebben a szempotnban annyira nem voltunk elszűállva, sajnos, az étel, annyira nem nyerte el a tetszésünket, Sok választék volt, nem azzal volt a baj, hanem inkább a "minőséggel" nem a mi száj izlésünknek megfelelő étel volt, de azért volt 1-1 jobb étel, amit megettünk.

Hotel szolgáltatások
Elégedettek voltunk mindennel.

Tengerpart
A tengerpart, az valami csodás kilátás, és élmény benne "lubickolni" panoráma kilátás, gyönyörű, krisztálytiszta a víz, az élővilága nagyon szép, jó. Elképesztő szép, ahogy, a színes halak, a medúzák, és ráják is úszkálnak a tengerben, a korralról nem is beszélve.

Holló Zsolt, 2019.07.18., Tartózkodás dátuma: 2019.07.08 - 07.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 Összességében jól éreztük magunkat az apró kellemetlenségeket leszámítva. Egy kellemes hetet töltöttünk el. Aki a víz és a búvárkodás...

 • 6,5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében jól éreztük magunkat az apró kellemetlenségeket leszámítva. Egy kellemes hetet töltöttünk el. Aki a víz és a búvárkodás szerelmese az nem fog csalódni az élővilág leírhatatlanul gyönyörű.Ha másért nem is ezért vissza fogunk még menni ide ! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
a szálloda hatalmas mi szerencsések voltunk közvetlenül a partnál volt a szobánk de aki messzebb kap elszállásolást az készüljön fel egy nagy sétára ami nem feltétlen kellemes a 40 fokban. A szoba szép és tiszta minden nap jönnek takarítani meg voltunk vele elégedve.

Ellátás
Talán ez volt amivel egyáltalán nem voltunk megelégedve és sorozatban értek a csalódások! All inclusive ellátáson voltunk ami nem teljesen felelt meg az elvártaknak! Az italok folyamatosan elfogytak, ha kértünk valamit a szájukat húzták, sör szinte sose volt, előfordult hogy ami italt kikértünk azt tűzforrón adták oda gondolok itt a kólára tehát ihatatlanul! Az ételek a főépületben szinte ehetetlenek voltak leszámítva a péksüteményeket és a desszerteket abban nagyon erősek. A többi étterembe ami nemzetközi konyhák voltak mindig be kellett jelentkezni egy nappal előtte és ott sem volt minden ingyenes viszont ott nagyon finoman főztek és kedvesebbek is voltak az emberek!

Hotel szolgáltatások
Fakultatív programon résztvettünk ami szintén nem azt tartogatta amit vártunk! Befizettünk egy útra ami elvileg tartalmazott mindent ezt mondta nekünk a magyar idegenvezetőnk itt gondolok vízre és ételre az út egy része a sivatagban volt. Már a buszon ért minket az első kellemetlen meglepetés amikor is közölték hogy kötelező sálat vennünk amivel semmi probléma de ezt közölhették volna velünk előbb . Amikor kiértünk a sivatagba quaddal mentünk körben a sivatag egy területén a legnagyobb melegben, kérték hogy a táskáinkat ne vigyük magunkkal, ez egy több órás program volt, amikor megálltunk egy pihenőnél nagyon szomjasak voltunk de nem kaptunk vizet csak venni lehetett 3 euroért amivel szintén nincs gond de nem ezt mondták amikor kifizettük az utat és a táskáinkat se vihettük magunkkal amiben volt egy kis vizünk, úgy gondolom ez nem éppen a legjobb legmegfelelőbb szervezés ezt eléggé negatívként éltük meg!

Tengerpart
A tengerpart feledtetett velünk minden kellemetlenséget ! Gyönyörű, kristálytiszta víz és az élővilág valami fantasztikus Sok tengernél voltam már de messze ez volt a legszebb, az ember úgy érezte magát mintha egy nagy akváriumban lenne rengeteg fajta színű hallal lehetett úszkálni,csodálatos korallzátony. Itt semmi kivetnivalót nem találtunk!

Zsuzsanna S., 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.06.19 - 06.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat, szuper jó volt minden.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper jó volt minden. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves.

Ellátás
Nagy volt a választék.

Hotel szolgáltatások
A hotel szolgáltatásai kiválóak, szuper jó medencék, programok egész nap. Tökéletes volt!

Tengerpart
A kb. fél óránként közlekedő transzferrel közelíthető meg a part, de gyalog sincs messze. A tenger gyönyörű, tiszta és kellemesen meleg volt! Kicsit nagy volt a zsúfoltság a parton, szabad napozóágyat kb. 11 órakor már nem találtunk.

Sulyokné Huszti Krisztina, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Pickalbatros Aqua Blu

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 Összességében jó volt, azért az embernek bőven kell "baksist" készíteni, hogy rendben legyen minden! A kinti idegenvezetőről...

 • 6,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Összességében jó volt, azért az embernek bőven kell "baksist" készíteni, hogy rendben legyen minden!

A kinti idegenvezetőről inkább nem nyilatkoznék.....(vagy jót vagy semmit alapon) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép szálloda, tiszta volt a szoba, gyönyörűek a parkok, sokat dolgoznak rajta!

Nagy területen, sok lépcsővel :)-elég nagyok a távolságok, de pont ezért a medencék és a part élhető, eloszlik a vendégsereg.

Ellátás
Az ételek finomak voltak, a választék nagyjából mindennap ugyanaz.Ha az ember választ a tematikus éttermek közül akkor némi változatosságot is lehet találni! A bárok zsúfoltak, minden a borravalóról szól, sokszor az italok melegek, fél pohár italokat adnak,- fogalmam sincs miért...A központi étteremben gyakori a sorakozás, - a bárok is általában terheltek, elég sok a várakozási idő!

Hotel szolgáltatások
A medencék szépek, sok is van belőle, animáció - alig észrevehető!- amit láttam, az 2 db ping-pong asztal volt,- vagy adtak ütőt hozzá vagy nem!

Tengerpart
Sziklás part, 1 db moló,- amiről be lehet menni a tengerbe(kb 50 ember állandóan rajta)- ha egyszer bejut az ember akkor viszont nagyon szép, -sok-sok hal és korall....

Marcell D., 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: The Grand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Felejthetetlen napokat toltottunk sharmba, de az enni valók nagyon rosszak voltak.

 • 7 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Felejthetetlen napokat toltottunk sharmba, de az enni valók nagyon rosszak voltak. Teljes értékelés megtekintése

Sinka Csaba, 2019.07.11., Tartózkodás dátuma: 2019.07.01 - 07.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Jól sikerült nyaralás volt.

 • 7,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Jól sikerült nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda kb 4 csillagosnak felel meg, de nagyon kedves a személyzet, szép a főépület, az étkező volt kicsit elhanyagoltabb, öregebb.A kertje gyönyörű, a medence fantasztikus,viszont a tengerpart korallos , sekély, ha a stégen megy valaki a vízbe azonnal iszonyú mély és a stég kevés ennyi ember kulturált lejutásához.

Ellátás
Az ellátás bőséges, ízletes volt.

Hotel szolgáltatások
Több bár,több medence, sok napágy, nagy homokos tengerpart áll rendelkezésre, egész nap snack ételekkel.Folyamatos animáció.

Tengerpart
A tenger tiszta és gyönyörű, de a víz a partközelben nagyon sekély, apálykor teljesen el is tűnik.A stég nagyon hosszú, ennyi embernek kevés a vízbe jutáshoz, ott viszont azonnal iszonyú mély.

Mária Katalin S. D. N., 2019.07.11., Tartózkodás dátuma: 2019.06.28 - 07.05.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Parrotel Beach Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Szuper szálloda, kedves, barátságos alkalmazottakkal, nagyon nagy tisztasággal.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Szuper szálloda, kedves, barátságos alkalmazottakkal, nagyon nagy tisztasággal. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Családi szobát kértünk, 2 nagy tágas szoba volt, nagy fürdő, zuhanyzó. Hűtő, vízforraló, tea filter, instant kávé, tejpor, cukor, víz mindig feltöltve. Jól felszerelt, lap tévé, központi klíma mindkét szobában. Minden nap takarítottak, törölközőket cseréltek.

Ellátás
Nagyon jó, több étterem, bár. Kifogástalan, ízletes finom ételek, nagy választék, minden nap új ételek, sok halat és tengeri herkentyűt lehet enni finoman elkészítve.

Hotel szolgáltatások
Az Aqua park nagyon jó, hullámmedencével szuper csúszdákkal, minden korosztálynak alkalmas aki szeret csúszkálni. Több medence is van a tengerpartig. Az animátorok is nagyon jók, sok programot csinálnak, nem lehet unatkozni.

Tengerpart
Apró kavicsos, lassan mélyülő fürdő cipő jó ha van, mert a vízbe lépve sok a kő és a korall, a víz hőmérséklete kellemesen meleg.

Zsuzsanna C., 2019.07.11., Tartózkodás dátuma: 2019.06.28 - 07.05.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Charmillion Gardens Aqua park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Minden igényt kielégítő szálloda, maximális tisztaság, odafigyelés. Kiváló hely.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden igényt kielégítő szálloda, maximális tisztaság, odafigyelés. Kiváló hely. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2019.07.11., Tartózkodás dátuma: 2019.07.01 - 07.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Rixos Sharm El Sheikh

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 9 Alapvetően elégedettek voltunk az itt eltöltött két hetes nyaralással. Ár, érték arány alapján teljesen azt kaptuk amire számítottunk.

 • 9 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Alapvetően elégedettek voltunk az itt eltöltött két hetes nyaralással. Ár, érték arány alapján teljesen azt kaptuk amire számítottunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép tengerre néző szobát kaptunk. Egyszer fordult elő, hogy a klíma elromlott, de azt is rövid idő alatt megoldották.

Ellátás
A reggeli svédasztal tökéletes volt, délben a part melletti grill lehetőség is változatos étkezést biztosított. A vacsorákat a tematikus éttermek tették változatossá, bár kissé lassan ment a felszolgálás, de éhesek soha sem maradtunk.

Tengerpart
A tengerpart felejthetetlen, korallok, halak millióit csodálhattuk két héten át.

Gabriella T., 2019.07.10., Tartózkodás dátuma: 2019.06.14 - 06.28.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Plaza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 3,3 Röviden??? Nem tudom ajánlani a szállodát!

 • 2,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 3 Alapár

Összegzés
Röviden??? Nem tudom ajánlani a szállodát! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az 5*-os besorolás enyhén szóval túlzás. Nem ez az első egyiptomi utazásunk,nem is a második, így tisztában vagyok azzal,hogy ne az itthoni mércével mérjem a szállások színvolát és a csillagok számát.

A szoba lepukkant, koszos. A falak repedezettek, ugyan próbálták javítani,de a sárga falon a fehér javítgatás nem volt mutatós... A sárga fal mintáját -a repedések mellet- a szétcsapkodott szúnyogok adták, néhány cipőnyommal tarkítva(így törték meg a fehér plafon unalmas egyhangúságát is). Az ágynemű leszürkült színe sem utalt az 5*-ra ,de még a 4-re sem. Eddig 4*-os szállodákban nyaraltunk, de ilyen koszos és igénytelen szobát nem kaptunk még (sőt, eddig problémánk nem volt). Ami még borzasztó kellemetlen volt az a wc papírral való spórolás. A pici gurigákból 1, esetleg 2 db jutott 1 napra, ami ugye a mi érzékeny gyomrunk miatt igen kevésnek bizonyult egyiptomi nyaralás alatt. A recepciónál lehet igényelni, ha hirtelen nem találjuk a takarító fiút-ami szinte tuti-, és majd hoznak... Biztos van felújított része is a szállodának, de minket ez nem érdekelt,hisz mi ezt a két igénytelen koszfészek szobát "nyertük" meg. A fürdőszobáról azért nem ejtettem külön leírást,mert nem érdemli azt sem. A takarítófiú inkább a takarításra helyezte volna a hangsúlyt és nem a bisz-baszok törölközőkből való hajtogatására, akkor még talán tompíthatott volna az első benyomás döbbenetén,ami meg is maradt végig. Pedig vele is elég gavallérok voltunk-igazából nem is tudom,miért!

A parton, a medencék mellett az összes napernyő, napágy ócska, toldozott-foldozott volt. Napközben is azt renoválják kisebb-nagyobb sikerrel.

A szálloda kertje gyönyörű,ápolt. Nagyon szuper tervezésű az egymás alatt, lépcsőzetesen fekvő medencék sora.

Ellátás
Összegezve egyhangúnak írnám le.

A tengerparti strandon a pizza jó ízű, jó tésztájú, de a kebab (vagy gyros) egy vastag kifliszerűségbe rakott 3 szem hús és 3 szem zöldség keveréke volt. Itt nagyon bufurcak a pultosok, a felszolgálók, pedig nem voltunk hálátlanok... A legfelső medencénél lévő hamburgert inkább hagyjuk, kritikán aluli. A palacsintás részlegnél, a palacsinta jó volt, és végre itt sikerült találni kedves arab sütögetőfiút és pultosokat. Azért írom le ezeket ilyen részletességgel, mert a főépületben lévő nagy étterem, roppant unalmas volt már a 3. napon. Az üdítők porból készülnek, melegek. Az egész szállodára jellemző a meleg ital. Legyen az sör, vagy koktél, vagy üdítők. Lehet vigyáznak,hogy nehogy torokgyulladást kapjunk. A víz néha meleg, néha hűtik. Jég hol volt, hol nem. Ha volt akkor 1, max. 2 darabot adtak (néha a langyos sörbe is...) A 2 dl.-es pohárba félig töltik a sört,gondolom aggódnak a vendégek állapotáért :)

Ami még nagy csalódást okozott az a gyümölcsválaszték. Alma, sárgadinnye, és narancs. Görögdinnyét 2 nap ettünk,de rögtön el is fogyott , ahogy kihozták. Hogy nem sikerült beszerezni ebben az országban egy kis friss datolyát, barackot, grapefruitot, banánt ez titok marad... A zöldséges standok roskadoztak a városban a különféle gyümölcsöktől, 1-1,5 euró kilónként árért kínálták még a mangót is.

Hotel szolgáltatások
Animátorok szerveznek röplabdát, vízi aerobikot, a tűző napon jógázni lehet.

Taxival érdemes bemenni a városba, a szálloda előtt van a főnök úr,aki oda-vissza10 éuroért már hívja is a taxit.

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
A telepített idegenvezető már a megérkezés után pár órával ott termett, és kérte,gyorsan foglaljunk a fakultatív programjaira. Ennek nem dőltünk be, csak quadozásra mentünk, ami ár-érték arányban jónak is bizonyult. Mi mivel már többször voltunk Egyiptomba nem akartunk Luxori egész napos útra menni a 40 fokban, sőt semmilyenre. Így leballagtunk a tengerpartra és a szálloda területén található kis bódéban kínálták a vízi sport lehetőségeket. Itt fizettünk be fejenként 30euróért egy 3 órás motorcsónakázást-snorkelezést ,ami szuper volt. Elvittek egy hatalmas korallzátonyhoz, a Tiran sziget gyönyörű,sekély, fehér homokos partvidékéhez. Útközben oda és vissza is delfinraj kísért bennünket. Mutatott nekünk 37 éve korallzátonyon megfeneklett hajót, vezethetett aki ki akarta próbálni -persze a gáz kart nem húzhatta :) 8 személyes csónakban nem kellett egész nap az ukrán szomszédaink üvöltését hallgatni az egész napos hajóúttal ellentétben. Nagyon kedves volt a vezetőnk, és tényleg nem sajnálta az időt hogy visszafordítsa a csónakot,ha látott valami érdekeset a vízben(pl. egy teknőst).

A szálloda partszakasza gyönyörű, de Sharmban általában ilyen mindenhol. 1 db lépcsőn jön-megy az egész szálloda nyaraló közönsége,ami kicsinek bizonyult, de ahogy belecsobbansz a tengerbe, elfelejted a bosszúságaidat. Még egy hatalmas teknőssel is szembetalálkozunk.

Névtelen, 2019.07.10., Tartózkodás dátuma: 2019.06.24 - 07.01.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: The Grand

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)