Vélemények a szállodákról
Sharm El Sheikh - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,2 Az árat megérte,bár sok előnye volt a hotelnek, -város, part közelsége, mégis másikat választunk legközelebb mégha picit drágább is . Ha...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Az árat megérte,bár sok előnye volt a hotelnek, -város, part közelsége, mégis másikat választunk legközelebb mégha picit drágább is . Ha kicsit felújítanák jobb lenne . Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobát amit először kaptunk ,lakhatatlannak minősítettem, de a recepciónál kisebb nyomásra kaptunk egy kielégítő szobát.

Ellátás
Az étel csak arab fogásokból állt és az sem túl változatos, egy pár napig érdekes volt.

Hotel szolgáltatások
Megfelelően szakképzettek, a személyzet kedves ,borravaló hatására készséges

Tengerpart
Szuper ,tiszta ,rendezett

Anikó B., 2019.01.14., Tartózkodás dátuma: 2019.01.02 - 01.09.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Gardens

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,2 Jól éreztük magunkat !

 • 6,5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat ! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, wc papírt csak külön kérésre adnak!

Ellátás
Szörnyű, nincs változatosság 2 hétig ugyan azt ettük!

Hotel szolgáltatások
A személyzet nagyon barátságos, ha az elején kiosztunk egy dollárokat, szolgáltatás nagyon nincs!

Tengerpart
Gyönyörű a tenger és az élővilág!

Sinka Szilárd, 2019.01.14., Tartózkodás dátuma: 2019.01.02 - 01.09.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Siva Sharm

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A hotel egy hatalmas, monumentális építmény, mely szemet gyönyörködtető mind az utca, mind a tenger felől. A kényelmes méretű szobában és...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A hotel egy hatalmas, monumentális építmény, mely szemet gyönyörködtető mind az utca, mind a tenger felől. A kényelmes méretű szobában és a mindennel felszerelt fürdőszobában minden adott volt a kellemes pihenéshez. A személyzet mindent meg is tesz azért, hogy mindenki jól érezze magát. Az éttermek, bárok választéka, kínálata tökéletesen megfelelő. Nagyon jól éreztük itt magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák és fürdőszobák felszereltsége tökéletes volt. Az ágy kényelmes, a fürdőszoba mindennel felszerelt, az erkély kellemes méretű. Pihenésre tökéletes. A szobába erkélye a tengerre nézett, csodás volt a kilátás.

Ellátás
All inclusive ellátást vettünk igénybe, mellyel maximálisan elégedettek voltunk. A fő étteremben az ételek mennyisége, minősége és választéka is maximálisan megfelelő volt. Az olasz étteremben is finomak voltak az ételek, de az adagok méretéről csak viccesen lehet beszélni. Beneveztünk külön egy romantikus vacsorára, mely szenzációs volt, mind az ízek világa, mind a mennyiség fantasztikus volt. A felkeresett bárok mindegyikében jól éreztük magunkat.

Hotel szolgáltatások
Külön kiemelném a takarító személyzet áldozatos munkáját. Az emeletünkön takarító fiú rendkívül barátságos, abszolút visszahúzódó, mégis maximálisan megtett mindent azért, hogy jól érezzük magunkat. Naponta új törölközőből és egyéb rendelkezésre álló textíliából készült állatfigurák vártak bennünket. Náthás voltam, amint ezt érzékelte, azonnal hozott újabb doboz papírzsebkendőt. Ha kitettem a ne zavarjanak táblát, majd később találkoztunk a folyosón, aggódva kérdezte minden rendben van-e, segíthet-e valamiben. Általánosságban elmondható a személyzet minden tagjáról, hogy nagyon kedvesek, mindent a vendégért típusok. A szálloda vezetői, menedzserei is rendszeresen megálltak egy-egy pillanatra, hogy megkérdezzék minden rendben van-e. A szálloda medencéi kristálytiszták voltak, a tisztaságra állandó személyzet ügyelt. A medencéknél a törölköző kártya ellenében nagyméretű törölközőket kaptunk. A nálunk szokásos méretnél nagyobbat. A londiner barátságos és kedves, úgy mint a recepció minden dolgozója is. A szállodán belül levő üzletsor minden igényt kielégített. A gyógyszertár kis készlettel üzemelt ugyan, de abban minden megtalálható volt. Sajnos megfázva indultam el itthonról, ezért többször is igénybe vettem a patika szolgáltatásait. Orrcseppet, torokfertőtlenítő szopogatós tablettát, lázcsillapítót és antibiotikumot is adott a gyógyszerész. Tekintettel arra, hogy utazásunk idejébe a szilveszter is beleesett, így befizettünk egy szilveszteri külön műsorra is. Ez kissé vontatott volt, de egyébként jól éreztük magunkat.

Tengerpart
A szobánk a tengerre nézett, gyönyörű volt a kilátás. A tengerparti sétány csodaszép, gombaformájú formázott növényekkel volt tele. A napozóágyak több teraszon voltak elhelyezve közvetlenül a part mellett. Aki nem tud úszni, annak nem ajánlom, hiszen a víz csak mólóról megközelíthető. A látvány csodás. Több vízi sportra, vízi időtöltésre is lehetőség volt.

Nébli Margit, 2019.01.08., Tartózkodás dátuma: 2018.12.26 - 2019.01.02.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Siva Sharm

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

7 fénykép

Összesen: 7,6 Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen vissza mennénk Nagyon jó élményekkel tértünk haza. Talán ez évben újra vissza megyünk.

 • 8,5 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen vissza mennénk Nagyon jó élményekkel tértünk haza. Talán ez évben újra vissza megyünk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Elégedettek voltunk a szállással, ugyan volt gondunk az ajtó kinyitásával de jeleztük a recepción és rövid időn belül orvosolták problémát. A takarítás is rendben volt. Vizet kaptunk a szobába minden nap .

Ellátás
Az ellátás lehetett volna jobb, hal, sült csirke és marhahús ez minden nap volt az étteremben.De 2 hét után már egyhangúnak tűnnek az ételek. Az Ünnepi vacsora december 24-én az leírhatatlan,pazar ellátásban volt részünk.

A szálloda vezetőségének és a személyzetnek köszönet érte. Sok munkával igyekeztek szépé varázsolni az éttermet és azt hiszem velünk együtt sokakat ámulatba ejteni.

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe a szolgáltatást. Erről csak ennyi .

Tengerpart
A tengerpart az valóban szép,de inkább csak úszóknak javasolt. Két stégről lehet a vízbe jutni. A mozgó stégnél van lehetőség azoknak is fürdeni akik nem tudnak úszni, de nincs kialakítva lejáró, ezért a nehezebben mozgó idősebb embereknek nem alkalmas, viszont a gyerekeknek nagyon jó. Búvároknak és sznolkerezni vágyóknak kiváló a tengerpart.

Gyuláné F., 2019.01.08., Tartózkodás dátuma: 2018.12.12 - 12.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 Ár-értékarányban messzemenőkig elégedettek voltunk.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár-értékarányban messzemenőkig elégedettek voltunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kétágyas, zuhanyzós szobában laktunk. Maximálisan elégedettek voltunk a tisztasággal és a takarító fiú figyelmességével.

Ellátás
Az ellátással is elégedettek voltunk. Bőséges és sokféle étel közül lehetett választani. Kávé és italféle korlátlan mennyiségben állt rendelkezésre.

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe. Orvosi ellátásra volt szükség, a szállodában mini klinika volt. Az ott dolgozó orvos maximálisan kedves és körültekintő oda figyeléssel látott el.

Tengerpart
gyönyörű, tiszta, rendezett tengerpart. Sok lehetőséggel a vízi kalandokat kedvelők számára.

Ágnes G., 2019.01.03., Tartózkodás dátuma: 2018.12.12 - 12.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,4 Osztrak csaladdal beszelgettem,akik kevesebbet fizettek es a legmodernebb reszen lakhattak.utazasi iroda tobb gondot firdithatna az...

 • 5,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Osztrak csaladdal beszelgettem,akik kevesebbet fizettek es a legmodernebb reszen lakhattak.utazasi iroda tobb gondot firdithatna az utasok reszere kiharcolt szobakert.

Penteken recepciorol kaptam ertesitest,h cserelnek szobat,de mivel nyaralasunk felenel voltunk,mar mindegy volt!hazafele az 5 oras keses okarol semmit nem tudtunk,kiszolgaltatottan informacio nelkul voltunk hagyva,az is erdekes volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Standard szoba helyett economy szobat kaptunk,konkretan lepcsohaz mellett volt a szobank,a kepcsofokok a szobank falaban voltak,az osszes felmeno cipokopogast vegig hallgattuk,7 orakor a dolgozok jottek zorgo kocsijukkal,muvel atjaro is volt nem csak kepcsohaz.Az "orosz szarnyban laktunk" a reszeg oroszok hajnali 2 kori orditva hazaerkezeset vegig hallgattuk.szobànk lelakott volt.

Ellátás
Elégedettek voltunk

Hotel szolgáltatások
Kedves,segítőkész személyzet,aiknek fogalmuk sincs,h a magyarok nem szivesen laknak egxutt a szalloda legmesszebb,leglelakotabb reszen oroszokkal!

Tengerpart
Korállzàtony csodàs volt,tengerben nem furodtunk.

Zarándiné Tóth Mónika, 2019.01.02., Tartózkodás dátuma: 2018.12.12 - 12.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Royal Albatros Moderna

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Nagyon jó, ajánlom. 2 gyerekkel voltunk 15-15 évesek. Ők a szomszéd szobában voltak. Minden rendben volt.

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon jó, ajánlom. 2 gyerekkel voltunk 15-15 évesek. Ők a szomszéd szobában voltak. Minden rendben volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A hotel tiszta, rendezett, a személyzet kedves, mosolygós, segítőkész.

Ellátás
Étel-ital választék hatalmas volt. A poharak, tányérok tisztaságán lehetne még javítani ( tányérok ragadtak, poharak foltosak, néha ételmaradékosan hozták ki benne az italt)

Hotel szolgáltatások
Koktélok, több étterem, törölközős standok, ... minden ok. Több helyen oszthatnák a vizet, vagy 1-2 flakonnal tehetnének a szobai hűttőbe is.

Tengerpart
Móloról lehet bejutni, azonnal xy mély vízbe. Itallal kiszolgálnak itt is. Kicsit zavaró a sok árus: masszàzs, ékszer, hajókurándulások.

Lehet darts ozni, golyózni, strandlabdázni

Töttösné Csibi Szilvia, 2018.12.31., Tartózkodás dátuma: 2018.12.19 - 12.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: The Grand

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 7,8 Összeségében nagyon jó volt!

 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összeségében nagyon jó volt! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Elégedett vagyok

Ellátás
Elégedett vagyok

Hotel szolgáltatások
Elégedett vagyok

Tengerpart
Gyönyörű tengerpart fantasztikus vízi világgal

Bizsi György, 2018.12.31., Tartózkodás dátuma: 2018.12.19 - 12.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Siva Sharm

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4 Két hetet töltöttünk itt, szinte minden nap volt negatív meglepetés, ha szeretnéd a pénzedért jól érezni magad akkor válassz egy másik...

 • 2,5 Szállás
 • 2 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Két hetet töltöttünk itt, szinte minden nap volt negatív meglepetés, ha szeretnéd a pénzedért jól érezni magad akkor válassz egy másik szàllodát. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tiszták a takarítók is kedvesek,külön figyelmeztetnek ha elfelejtesz borravalót adni. Persze a légkondi nem müködik, a terasz ajtó pedig egész éjjel zörög.

Ellátás
Minden nap ugyanaz az íztelen kaja, az italokat pofátlanul vizezik, de ha akarsz inni egy jó sört vagy egy pohár juicet akkor két három dollárért kapsz.

Hotel szolgáltatások
A beígért wifi nem létezik, a fütött medencét sem találtuk sehol nincsenek szolgáltatások csak ha fizetsz érte.

Tengerpart
Tökéletes part és élővilág, kényelmes napágyak.

Sarka Tamás, 2018.12.31., Tartózkodás dátuma: 2018.12.14 - 12.28.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (1)

Összesen: 9 Nagyon jó idő, szép szálloda, jó étkezés, kellemes hangulat

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jó idő, szép szálloda, jó étkezés, kellemes hangulat Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Árnak megfelelő

Ellátás
Megfelelő, remek kiszolgáló személyzettel

Hotel szolgáltatások
Tökéletes

Virányi Lajos, 2018.12.28., Tartózkodás dátuma: 2018.12.12 - 12.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)