Vélemények és értékelések
Marsa Alam - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen:: 10 Azt gondolom hogy az elég értékelés , hogy harmadszor voltunk ebben a szállodában.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Azt gondolom hogy az elég értékelés , hogy harmadszor voltunk ebben a szállodában. Teljes értékelés megtekintése

Reményi Antalné, 2020.01.17., Tartózkodás dátuma: 2020.01.04 - 01.11.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen:: 4,8 A helyszíni idegenvezetők szervezése,felkészültsége,nyelvtudása korrekt.

 • 4 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
A helyszíni idegenvezetők szervezése,felkészültsége,nyelvtudása korrekt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Deluxe szobát rendeltünk az utazási irodánál amiért kifizettük a felárat.Viszont messze nem azt kaptuk.Sajnàlatos,h.ez nem lett jobban egyeztetve az iroda által.

Nekünk kellett a helyszínen korrigálni,plusz pénzért-tehát 2x kifizettük a szobàt!!!

Hotel szolgáltatások
A személyzet nagy része elvárja a borravalót,pl.törölközőcsere.

A német vendégeket érezhetően jobban preferálják.

Az úszómedencét a téli időszakban nem fűtik.

Tengerpart
A tengerben nagyon minimális sávban lehet fürdeni,sziklás,korallos.Inkább búvárkodásra alkalmas.

Veres Gyula, 2020.01.07., Tartózkodás dátuma: 2019.12.21 - 2020.01.04.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: The Palace Port Ghalib Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

Összesen:: 9 Csodálatos hely, remek szálloda, nagyszerű ár-érték arány! Biztosan visszatérünk még!

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Csodálatos hely, remek szálloda, nagyszerű ár-érték arány! Biztosan visszatérünk még! Teljes értékelés megtekintése

Bakóné Karikó Edit, 2019.12.23., Tartózkodás dátuma: 2019.12.12 - 12.19.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen:: 8,4 A nyaralásunk nagyon jól szervezett volt, az utazás szervező iroda a kezdetektől segítőkész volt, így a nyaralás alatt semmi problémánk...

 • 8 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A nyaralásunk nagyon jól szervezett volt, az utazás szervező iroda a kezdetektől segítőkész volt, így a nyaralás alatt semmi problémánk nem volt, élvezhettük minden pillanatát. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás az elvárásainknak megfelelt, gyönyörű helyen van a szálloda.

Ellátás
Elégedett vagyok vele, az ételek változatosak. Mivel én a szárnyas húst szeretem, ezért volt néha, amikor nem igazán találtam megfelelő húst, főleg ebédnél. De összességében elégedett vagyok.

Hotel szolgáltatások
Az internet szolgáltatás az, amin lehetne fejleszteni, mivel az csak a Lobbyban elérhető. (Kártyafüggetlen telefonban nem működött a net kártya)

Tengerpart
A tengerpart tiszta, közvetlenül a szállodánál van. A tenger csodálatos élővilággal rendelkezik. Mivel a medencék már hidegek voltak, így mindenki a tengerparton volt, emiatt ha nem mentünk időben, akkor nehéz volt helyet találni.

Vörös Anikó, 2019.12.10., Tartózkodás dátuma: 2019.11.30 - 12.07.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen:: 10 Csodálatos nyaralást élhettünk át. Biztosan visszatérünk még Marsa Alamba is! Viszont a 8 napos turnus nagyon kevés erre a sok élményre....

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos nyaralást élhettünk át. Biztosan visszatérünk még Marsa Alamba is! Viszont a 8 napos turnus nagyon kevés erre a sok élményre.

Azoknak ajánlanám, akiket érdekel a Vörös-tenger élővilága, s nem igényelnek gyermekzsivajt, csúszdákat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon letisztult elegáns szálloda, a szobánk is az volt.

Egy pici intim szeglete volt a szállodának, földszinti elhelyezkedéssel, kerttel. Nem sokat tartózkodtunk a szobában.

Takarítások során bepillantottunk másik szobákba is, mindegyik szép volt, más-más kilátással. Cserét nem is hallottam egyik vendégtől sem, hogy kértek volna.

Mindig nagyon kellemes illat volt a szobánkban. Pici euroért minden nap 2-3 palack vizet kaptunk. Törölközőket minden nap kérés nélkül cserélték.

Ellátás
Fantasztikus ételek voltak, minden nap változatos tematikával - nem lehetett megunni!

A halételeik szuperek! A gyümölcseik, köreteik nagyon finomak!

Pincérek udvariasak, nem túl nyomulósak, nagyon szeretik a magyar vendégeket, elmondásuk alapján kedvesek vagyunk velük! Érdemes nekik is baksist adni, még figyelmesebbek lesznek.

Hotel szolgáltatások
Esténként a vacsorához mindig egy énekesnő énekelt, vagy egy gitáros fiú játszott zenei aláfestést. Nagyon jó volt!

Animációs programok nem voltak a szállodában, azt a közvetlen mellette lévő Siva partnerszállodában lehetett megtekinteni.

Mi a medencét nem is használtuk, hiszen ott volt a tenger!

Wifi a lobbyban kíválóan működött, mi nem is igényeltünk több internetezést.

Személyzet nagyon készséges, segítőkész.

Tengerpart
Közvetlen tengerparti a szálloda. Vizicipőt érdemes viselni, mivel itt legyalult korallokon lehet besétálni, s elég csúszós.

Van több móló a parttól a tengerbe, amelynél kb 30 méternyire már sznorkelezés során elénk tárul a korallzátonyok csodás színe és a rengeteg hal.

Nagyon tiszta a part, a víz.

A külső sétányon, ahol a kikőtő van, vannak bárok, bazárok, minden nap más-más műsor, koncertek!

Kovács Gabriella Katalin, 2019.12.02., Tartózkodás dátuma: 2019.11.21 - 11.28.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: The Palace Port Ghalib Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (2)

Összesen:: 10 Eddig 7 alkalommal jártunk Egyiptomban, de eddig ez volt a legklasszabb üdülésünk: Tavaly is itt töltöttünk el két hetet és fantasztikus...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Eddig 7 alkalommal jártunk Egyiptomban, de eddig ez volt a legklasszabb üdülésünk: Tavaly is itt töltöttünk el két hetet és fantasztikus volt, ezért választottuk az idén is ezt a szállodát. Ami nagyon tetszett, hogy az érkezést követően néhány percen belül el lehetett foglalni a szállást, nem kellett várni egy percet sem. azonnal lehetett menni ebédelni. Elutazáskor pedig nem tették ki több órával előbb a kedves vendéget a szobából, hanem az éjszakai haza indulás előtt még tudott pihenni az ember, zuhanyozni, sőt még a rendes vacsora után éjjel biztosítottak még egy késői vacsorázási lehetőséget. A szálloda egy szálloda komplexum része, a Siva Port Galib, a Palace és a Port Ghalib Resort tartozott egybe. kb. 900 szoba összesen, de olyan nagy területen helyezkedik el, hogy soha nem volt tömeg sehol. Biztos van még ami kimaradt. De a lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat és szívesen visszajönnénk jövőre is, ha minden összejön. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Lagunára és a kertre nézett a szobánk, a teraszról lehetett látni a tengert is. Tágas, tiszta volt a szobánk. A takarító fiú minden nap nagyon tisztességesen kitakarította a szobánkat. Ágyneműt cserélt, felmosott, port törölt, a fürdőszobát rendbe tette, minden nap tiszta törölközőket hozott, a strand törölközőket is minden nap tisztára cserélte. Mindig volt palackozott víz, tea, kávé az asztalon. Volt jól működő hűtőszekrény, széf, vízmelegítő. Kifogástalan állapotban volt a szállás, minden igényt kielégített.

Ellátás
Előre kell bocsátani, hogy nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, a párom pedig a marhahús ételeket. Minden nap fantasztikus választék volt az ételekből. Reggelire hatalmas választék, tea, kávé, tej, a gyerekeknek külön ételek, külön étteremben is ehettek, ha akartak. Omlett, tükörtojás, főtt tojás, grillezett zöldségek, virsli, felvágottak, zöldségek, gyümölcsök, szószok, rengeteg péksütemény, gyümölcslevek széles választéka várt minden reggel.2 nagy étteremben lehetett reggelizni és ebédelni. Soha nem kellett sorba állni, mindig volt szabad asztal, a használt tányérokat, poharakat azonnal elvitték. Ebédre is bőséges választék volt mindig. 3-4 féle hal, rák között lehetett válogatni, mindig volt csirke, marha hús sülve, főve. Zöldségek párolva, grillezve. Két féle leves, rengeteg sütemény, zöldség, gyümölcs, hidegtál készítmények. Helyi specialitások és európai ételek között bőven lehetett választani. Az ebédhez is rengeteg pékárú volt. Helyi borokat, söröket, tömény szeszeket lehetett az ebédhez választani, korlátozás nélkül. A medence parton és a tenger parton is voltak bárok, délelőtt 9-től délután 5-ig szolgálták ki a vendégeket.Volt kávé, több féle üdítő, rövid italok és mindig hideg volt a sör. Ha valaki nem akart az étteremben ebédelni, a tengerparton vagy a medence parton ehetett hamburgert, hot-dogot, sült krumplit. Vacsorára szintén nagyon bőséges volt a választék, az udvaron grillezett ételeket lehetett választani, halat, rákot, bárányt, csirkét. Az éttermekben vacsorára is volt két féle leves, rengeteg hús étel, pizza, hal, rák, kagyló, sok zöldség, különféle köretek, hideg tálak, gyümölcsök, rengeteg sütemény. Hetente egy alkalommal a Palace hotel éttermében lehetett vacsorázni a Laguna partján. A kiszolgálás kifogástalan volt.

Hotel szolgáltatások
Animátorok dolgoztak egész nap, a medencénél vízi torna volt naponta kétszer, lehetett vízi labdázni. Mindig volt szabad napágy és matrac a medence körül. Tiszta mosdó, kézmosóval, kézszárítóval, WC papírral. Soha nem volt piszkos a mellékhelyiség. Volt egy külön élmény park a gyerekek részére, medencékkel, csúszdákkal, "csónakázási" lehetőséggel, külön medence csecsemőknek. Számtalan sportolási lehetőséget szerveztek a parton, strandlabdázás, pingpongozás, bocsázás, mini golf, stb. Este gyerekműsor a színpadon, majd fél kilenctől felnőtt műsor, fakír show, dervis tánc, hastánc, különböző kvíz műsorok tették élvezetesebbé a szabad idő eltöltését. Volt egy nagyon jól felszerelt konditerem, ahol soha nem volt tömeg. Naponta 2 alkalommal egy-egy órát töltöttünk ott. Volt szépség szalon, ha valaki erre vágyott és meg tudta fizetni igénybe tudta venni. Volt egy Kardamon nevű étterem, ahol külön díjazás ellenében szuper tengeri ételeket lehetett enni a medence partján. Az aulában ingyenes WIFI, gyógyszertár. Az idegenvezető az érkezés délutánján tájékoztatást adott a választható kirándulásokról, az árakról. Van egy kis üzlet a szállodánál, de egy kb 10 perces sétával át lehet menni a Palace hotel mellett található Marina bazárba, ahol szinte mindent kapni. Ott van egy fantasztikus hajó kikötő, hatalmas hajókkal, búvárkodási lehetőséggel. A Port Ghalib Resortban is van búváriskola. Van ékszer, illatszerbolt, telefon stand, fűszer és illatszerbolt. Ha valaki nem akar nagyobbat sétálni, minden elérhető ott is.

Tengerpart
Az apály, dagály hatása itt is érezhető volt. délelőtt eléggé leapadt a víz, de azért lehetett búvárkodni, szabad szemmel és láthatóak a különböző fajtájú, színű halak, Kb. 2-2,5 km hosszú a tenger part, két nagy stégen lehet bemenni a mély vízbe a korál sziget végén. Kellemesen fújdogált a szél. A levegő 35 a víz 26 fokos volt. Mindig volt hely, napozó ágy, matrac, napernyő. A bárból a pincérek kihozták a megrendelt italt. A pincérek megismertek, emlékeztek ránk tavalyról. Helmy nagyon szolgálatkész volt. Mindig hideg volt a sör, volt kávé, rengeteg üdítő és mint írtam a fentiekben ebédelni is lehetett a parton. Volt még egy úgynevezett Laguna is, amely több száz méteren át húzódott a szállodasorok között. Jellegzetessége, hogy tengervízzel volt feltöltve. Minden nap tisztították, frissítették a vizet. A Laguna mind két oldalán egy kellemes kis bár van. A szobánktól kb. 50 méterre volt az egyik. A felszolgáló fiatal ember, amikor meglátott bennünket, már készítette a szokásos inni valókat. Szóval nagyon figyelmes volt.

Névtelen, 2019.11.25., Tartózkodás dátuma: 2019.10.03 - 10.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen:: 10 Nagyon jó szálloda, az ellátás kitűnő, udvarias kiszolgálás. A tengerpart köves, de kicsit arréb találtunk homokos részt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jó szálloda, az ellátás kitűnő, udvarias kiszolgálás. A tengerpart köves, de kicsit arréb találtunk homokos részt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szuper kényelmes, legkondis.

Ellátás
Csak legekben minősíthető.

Tengerpart
Tisuta, rendezett

Névtelen, 2019.11.13., Tartózkodás dátuma: 2019.09.09 - 09.16.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Jolie Beach Resort Marsa Alam

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen:: 5,4 Épp viselhető volt. (A szállodában külön időszámítás van. Egy órával később van a játék neve, ez legalább mindenki megkevert.)

 • 6 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Épp viselhető volt. (A szállodában külön időszámítás van. Egy órával később van a játék neve, ez legalább mindenki megkevert.) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Reggel 8-ra érkeztünk, 10 fokból 35 fokba, reggeli nem járt az első nap és csak déltől lehet elfoglalni a szobát. 2 óra küzdelem és sírás árán kaptunk elfogadható szobát. Végül a kikönyörgött szoba jó volt. És a kertes Dream Lagoon részben volt, az egész komplexumnak Lagoon View a neve.

Ellátás
Az éttermeknek NINCS terasza. A csupa üveg étterem ebédre elviselhetetlenül felforrósodott, a légkondi alig bírta. bent melegebb volt mint kint. Az ételek tűrhetőek voltak, 2 olyan nap volt amikor jó minősítést adnék. Az italok kritikán aluliak és melegek, de legalább egydecis pohárban adják, félig. A bor emberi fogyasztásra alkalmatlan. A helyi gin/vodka, picit édesített víz, a whiskey szintén, kávéval színezve.

Hotel szolgáltatások
A szállodai személyzet volt a legpozitívabb élmény

Tengerpart
A tenger hibátlan, különböző mélységű, elképesztő színű természetes medencékkel. Apálykor is van víz, lehet rendesen úszni, fürdeni. Tiszta a part.. A part, a napágyak egy mesterségen mélyedésben vannak, így a meleg csak az első sorban viselhető, ott van szél.

Névtelen, 2019.11.12., Tartózkodás dátuma: 2019.09.30 - 10.07.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Future Dreams Lagoon Beach (ex. Floriana Dream Lagoon)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

Összesen:: 10 Csodálatos hely!A partja fantasztikus!Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos hely!A partja fantasztikus!Csak ajánlani tudom mindenkinek! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
tiszta,rendezett,kényelmes.

Ellátás
Nagyon sok volta finomabbnál finomabb étel!Mindenki talált megfelelőt magának!A medencéknél is a pool bárnál is finom volt minden!

Hotel szolgáltatások
Többféle medence,sportolási lehetőségek.Tenisz,búvárkodás,röplabda!

Tengerpart
Könnyű a megközelítése!Tiszta,szép a partja!A vízbe cipő vagy szandál viselése ajánlott!

Elekné Mezei Amarillisz, 2019.11.11., Tartózkodás dátuma: 2019.10.31 - 11.07.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen:: 9,6 Gyönyörű szálloda előzékeny és kedves személyzettel, kíváló búvárbázissal.

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű szálloda előzékeny és kedves személyzettel, kíváló búvárbázissal. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Az életek lehetnének nyugatiasabbak, de nagy volt a választék és finomak az ételek.

Tengerpart
A víz minősége kifogástalan, ősszel sokszor le volt viszont zárva a móló a nagy szél miatt.

Bakay Áron László, 2019.11.05., Tartózkodás dátuma: 2019.10.24 - 10.31.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Szálloda: Albatros Sea World

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (2)