Vélemények a szállodákról
Marsa Alam - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 8 Fantasztikusan éreztük magunkat,volt néhány hiányosság de a tenger élővilága mindent kárpótolt.

 • 7 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Fantasztikusan éreztük magunkat,volt néhány hiányosság de a tenger élővilága mindent kárpótolt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák eléggé puritánok,viszont tiszták a kiszolgáló személyzet nagyon rendes.

Ellátás
Többször olyan hiányosság volt hogy elfogyott a pohár vagy a szívószál.Lent a parton elfogyott az innivaló.Reggelinél sorban állás volt többször is.

Hotel szolgáltatások
Nem sok szolgáltatás van.Az animátorok csapnivalóak.

Tengerpart
A tengerpartot gyalog bárhonnan aránylag hamar meg lehet közelíteni.Tiszta,rendezett.A tenger gyönyörű és meleg.

Reitinger Róbert Sándor, 2017.09.05., Tartózkodás dátuma: 2017.08.23 - 08.30.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Siva Port Ghalib (ex.Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,6 Csendes nyugodt környezet. Közel a reptérhez.

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Csendes nyugodt környezet. Közel a reptérhez. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, naponta cserélt törölközők. kényelmes légkondicionált helységek

Ellátás
Bőséges, változatos

Hotel szolgáltatások
Túl sok hogy felsoroljuk

Tengerpart
Rövid séta vagy golfkocsikon, Tiszta, karbantartott eszközök, kristálytiszta víz

Burány Csaba, 2017.09.03., Tartózkodás dátuma: 2017.08.16 - 08.30.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis Port Ghalib)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,2 Búvároknak, sznorkelezőknek, úszni vágyóknak nagyon ajánlom!

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Búvároknak, sznorkelezőknek, úszni vágyóknak nagyon ajánlom! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Hatalmas területen található szállodakomplexum. A szobák tiszták, igényes, épített zuhanyzóval felszereltek. A strandtörölközőket naponta cserélik, minden nap takarítanak és egy 1,5 literes vizet is bekészítenek.

Ellátás
Svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora.

Hal és marha mindig volt, csirke négyszer és egy alkalommal töltött fürj is volt.. Rengeteg a nyers és grillezett, töltött zöldség. Van egy tésztabár és kemence a pizza sütéshez. Sok a sütemény, viszont aránylag kevés a gyümölcs. Müzli, lekvárok, hegyekben, viszont minimális a felvágott és a sajt. Tea, kávé, gyümölcslé, palackozott víz korlátlanul.

Nap közben a parton sült krumplit, burgert és pizzat lehet enni - mi nem próbáltuk, mert a svédasztal elég volt.

Hotel szolgáltatások
Éttermek, sós vizes lagúna, édes vizes medencék, bárok, bolt, bazár, wi-fi a lobbyban, búvárbázis a közelben, strandröplabda, magyarul beszélő idegenvezető (Musztafa), túraprogramok mindenfelé...

Tengerpart
A part a szobáktol 1-2 perces sétára található - ez a szoba elhelyezkedésétől függ). Pálmafák, apro kavics, homok, szikla, napernyő és nyugágy (jut mindenkinek).

A vízben egy 50-80 méteres sávban sekély, apró kavicsos, sziklás, korallos rész van, ami apály idején a felszínre kerül.

Ezután egy függőleges korallfal húzódik, nagyon színes és változatos élővilággal. Ide két hosszú stégen keresztül lehet bejutni.

Huszár Attila, 2017.08.15., Tartózkodás dátuma: 2017.08.05 - 08.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis Port Ghalib)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

15 fénykép

Összesen: 7 Összességében rendben volt. Azt kaptuk amit vártunk, de érkezésünkkor kiderült, hogy a szálloda rendszerében, csak másnaptól volt meg a...

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Összességében rendben volt. Azt kaptuk amit vártunk, de érkezésünkkor kiderült, hogy a szálloda rendszerében, csak másnaptól volt meg a szobafoglalásunk, így majdnem két órán át kellett üldögénünk a lobbyban, amíg kerítettek nekünk szobát. De ezalatt az idő alatt már kaptunk karszallagot, így a fogyasztásunk már "ingyen" volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba tiszta volt, rendesen takarították. A zuhanyrózsa apró hibáját azonnal kijavították, amikor szóltunk. Ugyan nem tartozik a szolgáltatások közé, de nekünk hiányoztak a törölközőből hajtogatott állatok. Két hét alatt egyszer sem kaptunk, pedig a németeknek hajtogattak.

Ellátás
Az ellátás egyiptomi. Sokféle étel közül lehet vállasztani, de szinte mindig majdnem ugyan az. Valamilyen marharagu, robbantott csirke és hal. Köretnek rizs, krumpli, párolt zöldségek. süteményfelhozatal szegényes, a csokoládé hiánycikk. pozitívum, hogy az éteremben rendes méretű üvegpohárban szolgálják fel az italokat, a bárban és a medencénél keményfalú műanyagpohárban, ami szintén 2-3 dl.

Hotel szolgáltatások
Edzőterem kicsi, de végül is az alap dolgok megtalálhatóak benne, viszont nem, vagy igen gyengén légkondícionált. A sós lagunán kívüli a medencék felújításra szorulnak, vízük gyakran koszos.

Tengerpart
A part tiszta, rengeteg kényelmes napánggyal. A vízbe mólón keresztül lehet bemenni, ott nagyon szép a korallzátony. Van a parton kialakítva néhány dagonyázó hely, ahová be lehet menni, a vízbe ülni, pancsolni vízállástól függően használni. az ár-apály jelenség érezhető.

Judit V., 2017.08.10., Tartózkodás dátuma: 2017.07.19 - 08.02.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis Port Ghalib)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 7 Pozitív: nagyszerű tengerpart, jó szobák, segítőkész személyzet. Negatív: 1. Komoly gond a korán érkező vendégek megfelelő fogadása. 2....

 • 7,5 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Pozitív: nagyszerű tengerpart, jó szobák, segítőkész személyzet.

Negatív: 1. Komoly gond a korán érkező vendégek megfelelő fogadása. 2. Az ételek bőségesek ugyan, de fantáziátlanok. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba tágas, kényelmes, tiszta. A terasz is megfelelő méretű. A hatalmas szállodakomplexumon belül nagyon jó elhelyezkedésű szobát kaptunk, egészen közel a tengerparthoz.

Ellátás
Az étkeztetésben látszik a jó szándék és igyekezet, ugyanakkor az ételek minősége egyenetlen, sőt többnyire gyenge. A választék megfelelő, majd' minden típusból többfélét is kínál a svédasztalos terítés, de a fogások elkészítése bizony nem megfelelő (egysíkú, gyenge ízesítés, túlfőtt vagy nem eléggé megfőtt/megsült alapanyagok). A "helyi" ételek - közel-keleti fogások - messze jobbak voltak, mint a "nemzetközi konyha" ételei, kár is, hogy nem ebbe az irányba tolódott a hangsúly. A parti büfé ebédkínálata ugyanakkor teljesen nélkülözi a változatosságot (mindennap ugyanaz a kétféle fogás. illetve ugyanaz a pizza választható).

Hotel szolgáltatások
1. Nagy édes vizű medence, csúszdák. Pénzért wellness stb. Ezeket nem próbáltuk, nem tudok nyilatkozni.

2. Wifi csak fizetség ellenében még a nyilvános terekben is. Mi remekül megvoltunk internet nélkül, ezt mégi kicsit kisstílű megoldásnak találtuk.

3. És egy komoly (szerintünk súlyos) probléma: a hajnalban érkező vendégek csak több órás várakozás után foglalhatják el a szobát. A recepció "nemzetközi szállodai szabályokra" hivatkozik, szerintük a check-in ideje 14 óra, de "igyekeznek korábban megoldani a dolgot". Csakhogy ez nem egy brüsszeli szálloda, ahová a vendég "önhibájából" túl korán vetődött oda, hanem egy üdülőként működő szálló, ahová szervezetten, charterjáratokkal szállítják a nyaralókat - és nem ők választják a menetrendet. A csöppet sem váratlan helyzetet tehát a vezetőségnek kell kezelnie és megoldania. Számos családot láttunk, akik - miután az éjszakát végigutazták - az érkezés után több órával is a csomagjaikkal ücsörögtek az előcsarnokban, és bágyadt, kornyadozó gyerekeiket vigasztalták.

Tengerpart
A szálloda legnagyobb vonzereje a tengerpart. Homokos part és lassan mélyülő víz az öböl nagy részében, az öböl két "végén" pedig korallzátony. Az öböl közepe kopárnak tűnik, de a homokon teknősök legelésznek, szinte ki sem lehet őket kerülni. A két zátony élővilága pedig rendkívül gazdag - és fölfedezéséhez még búvárkészülékre sincs szükség. (De búvárbázis is működik a parton, ha valaki merülni szeretne).

A part és az öböl kifejezetten családbarát. Egyetlen negatívum a napágyakért folytatott nemtelen harc (a "szemfülesek" hajnalban lefoglalják a legjobb napágyakat, aztán órákra eltűnnek). Ez évek óta gond itt, a vezetőség most mintha igyekezne valamit tenni, hogy javuljon a helyzet.

Upor László Ferenc, 2017.08.09., Tartózkodás dátuma: 2017.07.30 - 08.06.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (6)

Összesen: 8,4 Összességében nagyon kellemes emlékeim vannak a Hiltonban töltött nyaralásról. Tabában is a Hiltonban nyaraltunk és az a tapasztalatom,...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon kellemes emlékeim vannak a Hiltonban töltött nyaralásról. Tabában is a Hiltonban nyaraltunk és az a tapasztalatom, hogy a Hilton hozza a tőle megszokott színvonalat és mindig olyan jó helyeken építi a szállodáit ami különleges és a legjobb helyek egyike. Itt is abban az öbölben van a hotel ahol rengeteg óriás teknőst lehet látni, dugongot is ha szerencsénk van. Más szállodákból külön busszal hordják az öbölbe a vendégeket béka nézőbe. Negatívum az, hogy hiába vannak a napozó ágyak a parton, egyáltalán nem lehet bele menni ott a vízbe, mert a korallt védeni kell. Kb. 2-300 métert kell gyalogolni, hogy vizet érhessen a testünk. Nagyon hiányolom, hogy akkor pl. miért nem építenek egy stéget amin keresztül meg lehetne közelíteni a vizet?A másik hiányosság, hogy kevés a parton a zuhanyzó és messze van, a homokon keresztül lehet megközelíteni. Mi megmagyaráztuk, hogy ez még egy új szálloda és biztos javítgatnak majd még rajta. Mást tekintve minden nagyon szuper volt. A szoba csodásan berendezett és tisztán tartott, a kert még fiatal, de már nagyon gondozott és szép,az étterem tiszta és nagyon elegáns, a pincérek kedvesek, segítőkészek. Ebbe a hotelbe is tervezzük a visszatérést. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák nagyon elegánsak, tisztán tartottak és kényelmesek.

Ellátás
Az ételek változatosak, ízletesek.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatás minősége a Hilton nevének megfelelő.

Tengerpart
A parton elegendő napágy van, rendben tartott, de kevés a zuhany és messze van az ágyaktól.Közvetlenül nem megközelíthető a víz, csak 2-300 méter gyaloglás után lehet a vízbe menni.

Névtelen, 2017.07.14., Tartózkodás dátuma: 2014.07.07 - 07.21.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

94 fénykép

Összesen: 8,6 Kilenszer nyaraltunk már Egyiptomban, hatszor a Marsa Alami térségben. Egyedül ebbe a hotelbe jöttünk vissza többször is (3 alkalommal)...

 • 8,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Kilenszer nyaraltunk már Egyiptomban, hatszor a Marsa Alami térségben. Egyedül ebbe a hotelbe jöttünk vissza többször is (3 alkalommal) Először 2011-ben aztán 2012-ben és 2016-ban töltöttünk itt két hetet. Mindannyiszor remekül éreztük magunkat! Csodálatos a szálloda, hatalmas, a tengerparti szakasza. Két nagy korallal védett belső medencéje van, emiatt mindig lehet sznorkerezni, vízbe menni. Minden alkalommal felfedezünk valami újat. Változatos a víz alatti világa. Rengeteg féle hal, rája, van a vízben. Teknősbéka is minimum 3 él arra felé.Nem bántuk meg, hogy többször is ezt a szállodát választottuk. Jó sok napozóágy van. Kkritikaként annyit szeretnénk még megemlíteni, hogy talán egy stég hiányzik még ahhoz, hogy tényleg szuper legyen a szállodai szolgáltatás illetve,amit még mi idősebb korosztály kicsit hiányoltunk, az a teraszról a zeneszó.

A vendégek többsége vacsora után a teraszon iszogat és beszélget hajnalig, ha ekkor még táncolni is lehetne örökzöld, világslágerekre az maga lenne a tökély. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák teljesen rendben vannak. Kényelmes az ágy. Minden nap takarítják. A kert is szépen rendben tartott.

Ellátás
Az ételek változatosak, mindig találtunk kedvünkre valót. Bár én halból és gyümölcsből tudnék többször és többfajtát enni... :) Sajnos a bor az mindig meleg volt. :(

Hotel szolgáltatások
Az első 2011-es éven kívül nem volt semmilyen műsor esténként, vagy egy kis zene a teraszon.

Tengerpart
A part tiszta, rendben tartott. A víz alatti világ gazdag és csodálatos. Napozó ágy rengeteg van, mindig találni szabadot.Könnyen megközelíthető a part és mindig be lehet menni a vízbe, viszont egy stég az jó lenne, hogy a mély víznél lévő korall falat is könnyen meg lehessen közelíteni és biztonságosan bele lehessen menni a vízbe.

Névtelen, 2017.07.13., Tartózkodás dátuma: 2016.07.02 - 07.16.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (4)

101 fénykép

Összesen: 5 2015.08.03-08.19-ig nyaraltunk a ZEE BRAYKA BAY ***** Resortban, Marsa Alamban. Nagyon jól éreztük magunkat, igazán kipihenten jöttünk...

 • 7 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 1 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
2015.08.03-08.19-ig nyaraltunk a ZEE BRAYKA BAY ***** Resortban, Marsa Alamban.

Nagyon jól éreztük magunkat, igazán kipihenten jöttünk haza.

Már 2-án este indultunk a Hősök teréről este 8 órakor. Transzferrel mentünk Pozsonyba ahonnan a repülőnk indult hajnalban Marsa Alamba. Ott szintén várt bennünket a magyar nyelvű idegenvezető aki megint csak kettőnket vitt a hotelbe, mert más akkor nem is jött Magyarországról Marsába. Úgy hogy rendesen fáradtak voltunk az egész éjszakai utazástól, erre reggel 8-kor adtak egy olyan szobát amit még 4 csillagosnak is csak erős túlzással lehetne nevezni. (lelakott, koszos, büdös hűtő stb.). Egyébként a hotelben bizonyos épületeket éppen felújítanak, ez momentán felújításra várt… Szóltunk és akkor kaptunk egy normális felújított tiszta szobát. Gondolom a recepciós próbálkozott, hátha egy kis borravalót kap az új szobáért. Csak hát mi 5 csillagos hotelbe, 5 csillagos szobára fizettünk be…

Na , ettől a kis affértól eltekintve, ami dél körülre rendeződött, többet nem is volt semmi problémánk a személyzettel és a szolgáltatásokkal.

A hotel kertje gyönyörű, tényleg sokadszorra járunk Egyiptomban (7) és Marsa Alamban is 5 csillagos szállodákban, de ez a kert mindent visz! A leggyönyörűbb amit eddig láttunk.

Akkor most a negatívumokról:

Ez egy kis öböl két hatalmas szálloda komplekszummal, rengeteg vendéggel még így is, hogy bizonyos épületeket épp felújítanak és ott nem laknak.

Ez az öböl nagyon pici ennyi embernek. Sznorkerezésnél néha komoly „forgalmi dugók” alakultak ki annyian voltak a vízben. És pici még főleg úgy, hogy az öböl közepe le van zárva bójákkal, mert hogy ott az a három motorcsónak jár ki-be amik a búvárokat viszik ki a nyílt vízre. Én ha ezt előtte láttam volna a képeken, vagy valaki említette volna a véleményekben amiket olvastam, hogy 3 motorcsónak is ott furikázik a fürdőzők között én biztos, hogy nem ezt a hotelt választom! A többi hotelben ahol eddig voltam mindenhol meg tudták oldani hogy a búvár centrum a hozzá tartozó motorcsónakkal a hotel szélénél legyen Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A reklamálás után, végül is kaptunk egy tiszta, normálisan berendezett szobát.

Ellátás
Az étkezéssel nem volt különösebben problémánk, bár lehetett volna változatosabb és pl. hal az nem sokszor volt. Gyümölcsökből sem volt nagy választék a két hét alatt.

Tengerpart
A tengerpartot részleteztem... Azonkívül pl. napozóágy szerintem kevés van és némelyik szörnyű állapotban. Volt olyan napernyő amit simán lekapott a szél. Pont azt mondtuk micsoda mázli, hogy éppen akkor nem volt ott senki, mert biztos, hogy agyonütötte volna.

Névtelen, 2017.07.13., Tartózkodás dátuma: 2015.08.02 - 08.18.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 10 Kilencedik alkalommal nyaraltunk Egyiptomban, most hatodik alkalommal Marsa Alamban. Imádjuk ezt a térséget, pont azért mert még nagyon...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kilencedik alkalommal nyaraltunk Egyiptomban, most hatodik alkalommal Marsa Alamban. Imádjuk ezt a térséget, pont azért mert még nagyon "szűz" terület. Nekünk Hurghada már nagyon "tele van". Tabába és Sharm el Sheiken is jártunk már és hát oda mostanság nem szívesen mennénk...Egy kivétellel mindig nagyon jó szállodát sikerült lefoglalnunk. A Fayrouz is tökéletes választás volt. Ajánlom mindenkinek aki nem nyüzsgésre, éjszakai életre vágyik, hanem főleg a nyugalomra , a Vörös tengerre búvárkodni, sznorkerezni, jókat enni, inni, pihenni, lazulni. A kert gyönyörű, a szobák tiszták, korrektül berendezve. Mi az ételekkel is meg voltunk elégedve. A magam részéről ilyenkor igyekszem kihasználni, hogy tengeri halat rákot is ehetek és itt ehettem is minden nap. A személyzet kedves, mosolygós nem csak a borravaló fejében. Nekünk a 2 hét alatt nem volt semmilyen problémánk, így nem szorultunk segítségre sem. Az animátorok sem rámenősek. Minden este van valamilyen program, a teraszon pedig élő zene.Nagyon jó a partja is a szállodának. Dagálynál pl. a lábunk majdnem beleért a vízbe a napozóágyról. Ott bele lehet bármikor ülni a vízbe. Van napozóágy bőven, jut mindenkinek. Strand törölköző is van egész nap. A part finom homokos, rendben van tartva. A víz csodás és tiszta. Hosszú stégje is van, ahol 3 bejárat is van a tengerbe. Egy a mélynél a csodás korall falnál. Kb.10 perc sétára pedig van egy öböl ahol óriás teknősökkel és dugonggal lehet úszkálni. Ezt mi majdnem minden nap meg is tettük. Egyáltalán nem ijedősek. Teknősökkel én "találkoztam" a stégről megközelíthető egyik korallos belső öbölben is. Szóval csodás volt minden! Az biztos, hogy ebbe a hotelbe is vissza fogunk még térni! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A kert gyönyörű, a szobák tiszták, korrektül berendezve.

Ellátás
A szobákat tisztán tartják. az ételek változatosak, hal van minden nap.

Hotel szolgáltatások
A személyzet kedves, mosolygós nem csak a borravaló fejében. Nekünk a 2 hét alatt nem volt semmilyen problémánk, így nem szorultunk segítségre sem. Az animátorok sem rámenősek. Minden este van valamilyen program, a teraszon pedig élő zene.

Tengerpart
Nagyon jó a partja is a szállodának. Dagálynál pl. a lábunk majdnem beleért a vízbe a napozóágyról. Ott bele lehet bármikor ülni a vízbe. Van napozóágy bőven, jut mindenkinek. Strand törölköző is van egész nap. A part finom homokos, rendben van tartva. A víz csodás és tiszta. Hosszú stégje is van, ahol 3 bejárat is van a tengerbe. Egy a mélynél a csodás korall falnál. Kb.10 perc sétára pedig van egy öböl ahol óriás teknősökkel és dugonggal lehet úszkálni. Ezt mi majdnem minden nap meg is tettük. Egyáltalán nem ijedősek. Teknősökkel én "találkoztam" a stégről megközelíthető egyik korallos belső öbölben is.

Éva K., 2017.07.11., Tartózkodás dátuma: 2017.06.24 - 07.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (1)

48 fénykép

Összesen: 8,8 Remek pihenőhely, kitűnő tengerparttal.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Remek pihenőhely, kitűnő tengerparttal. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép tágas szobák. Finom ágynemű, törölközők.

Jól hűtő klíma.

Ellátás
A szezonban már nehezen birkóznak meg a feladattal. Megfelelőek voltak az ételek, hasmenés nem volt.

Hotel szolgáltatások
A fitnesz terem használható, de szerencsére nem sokan vették igénybe, mert kb. hat főt bír el egyszerre. Van pingpongasztal, ütőt labdát jó ha viszel.

Tengerpart
Szép élő korallos tengerpart, sok hallal, néha teknőssel. A tengerparti úton lehet egy jó reggeli/esti kocogást tenni.

Péter A., 2017.07.11., Tartózkodás dátuma: 2017.06.28 - 07.05.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Siva Port Ghalib (ex.Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

3 fénykép

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926

Egyszerűen átlátható kínálat:

minden költséget tartalmazó árak!