Vélemények a szállodákról
Hurghada - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 4,2 A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a...

 • 3 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a szoba minősége miatt. A szobában az ágy kritikán aluli, mely láb résznél magasabb volt mint a fej résznél. A fürdőszoba burkolata, zuhanytálcája elhasznált! Zuhanytálca "legalább" 70 cm volt, nem tudtam úgy zuhanyozni, hogy a zuhanyfüggöny ne tapadjon rám, annak ellenére, hogy 84 kg vagyok. A tisztaságtól sem ájultam el. Munkásszállásnak elmegy. Nem voltam még ilyen szerény ellátású szállodában. Az ételek ugyanazok, semmi változatosság! Max. 2 fajta felvágott melynek állaga, ízvilága gyatra. Mindig ugyanaz a halétel, mely szerintem gyatra minőségű pangasius volt. A marhahúsból készült pörköltszerűségben mindenféle vacak, inas hús és mócsing belekerült, rágó helyett azt használtuk. :-)

A tengerparton a "sört" 1,5 dl-es műanyag pohárban szolgálták fel 17 óra helyett max 15 óráig, mert utána már elfogyott. A felszolgált hamburgerben a hús csak mutatóban. A londinerek "tökéletesen" végezték dolgukat. Mire leértek a csomagokkal utastársaink csomagját már ki is fosztották. Rendőr nem ért rá, videófelvételt nem lehetett visszanézni, a transzfer meg indul a repülőtérre, úgy hogy jegyzőkönyv nélkül hagytak mindent veszni. Az animátorok és a programok gyengusak voltak. A tengerpart és a szálloda kertje az egyetlen pozitívum. Mindig volt szabad napágy, amennyiben szemetet, vagy medúzát sodort ki a víz azt összeszedték. A park tökéletesen gondozott, kertészeknek gratula! A tengerparti WC is mindig tiszta volt! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a szoba minősége miatt. A szobában az ágy kritikán aluli, mely láb résznél magasabb volt mint a fej résznél. A fürdőszoba burkolata, zuhanytálcája elhasznált! Zuhanytálca "legalább" 70 cm volt, nem tudtam úgy zuhanyozni, hogy a zuhanyfüggöny ne tapadjon rám, annak ellenére, hogy 84 kg vagyok. A tisztaságtól sem ájultam el. Munkásszállásnak elmegy.

Ellátás
Nem voltam még ilyen szerény ellátású szállodában. Az ételek ugyanazok, semmi változatosság! Max. 2 fajta felvágott melynek állaga, ízvilága gyatra. Mindig ugyanaz a halétel, mely szerintem gyatra minőségű pangasius volt. A marhahúsból készült pörköltszerűségben mindenféle vacak, inas hús és mócsing belekerült, rágó helyett azt használtuk. :-)

A tengerparton a "sört" 1,5 dl-es műanyag pohárban szolgálták fel 17 óra helyett max 15 óráig, mert utána már elfogyott. A felszolgált hamburgerben a hús csak mutatóban.

Hotel szolgáltatások
A londinerek "tökéletesen" végezték dolgukat. Mire leértek a csomagokkal utastársaink csomagját már ki is fosztották. Rendőr nem ért rá, videófelvételt nem lehetett visszanézni, a transzfer meg indul a repülőtérre, úgy hogy jegyzőkönyv nélkül hagytak mindent veszni. Az animátorok és a programok gyengusak voltak.

Tengerpart
A tengerpart és a szálloda kertje az egyetlen pozitívum. Mindig volt szabad napágy, amennyiben szemetet, vagy medúzát sodort ki a víz azt összeszedték. A park tökéletesen gondozott, kertészeknek gratula! A tengerparti WC is mindig tiszta volt!

Tamás T., 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.10 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Ár érték arányban teljesen kielégítő minden szolgáltatás.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár érték arányban teljesen kielégítő minden szolgáltatás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép, tágas, jól szigetelt szobák. Tisztaság is megfelelő.

Ellátás
Ellátás remek, nem maradsz éhen a nap bármely szakában. Több étterem van, utána kell járni, melyik mikor üzemel. A későn kelőknek is szenzációs hely!

Hotel szolgáltatások
Fakultatív program, zenés táncos estek, kulturális programok. Mindenbe jók!

Tengerpart
Nincs mit ragozni, rendben volt!

Trubics Zorán, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.08 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A választott szálloda minden szempontból megfelelt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A választott szálloda minden szempontból megfelelt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk tiszta volt, a takarítás elsőrendű, rend kivűl jól éreztünk magunkat, minden az elképzelésünk szerint alakult.

Ellátás
Az ellátás is messzemenőkig megfelelt, rendkívül udvariasak voltak, a személyzet készséges, az étel változatos volt, minden ember megtalálta a számára megfelelő ételt, bár akad olyan, akinek nem, de úgy gondoljuk, az maradjon inkább otthon.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai között megemlíteném, bár vannak este műsorok, csak kevés, inkább diszkó. Sokféle országból fordulnak meg itt emberek, csak kevés az olyan műsor pl. este ahol táncolni lehet, vagy közös műsorok.

Tengerpart
A tengerpartot könnyen lehetett megközelíteni, mert nem volt messze, a víz minősége nagyon tiszta volt, a tengerpart is rend kivül tiszta, nem beszélve az illemhelyekről, ami számunkra meglepő volt, mert bár voltunk sok helyen, de itt kellemes meglepetés ért.

Páj Jánosné, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.03 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,4 Jól éreztük magunkat, kellemes egy hét volt

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat, kellemes egy hét volt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobával voltak gondok mivel már nem lehetett delux szobát foglalni, a helyszínen viszont át lehetett foglalni. Az árban szereplő standard szoba borzalmas.

Ellátás
Az ételekkel nem volt gond, sok választék.

Hotel szolgáltatások
a szállodának lehetne több szolgáltatása is

Tengerpart
a tengerpart tökéletes, jó az elhelyezkedése, szép, tiszta, kellemesen elférni

Névtelen, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.10 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 Egy nagyon kellemes és kalandokkal teli hetet töltöttünk Hurghadán. Nem voltunk még Egyiptomban, kicsit fura volt a helyi árusok...

 • 7,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Egy nagyon kellemes és kalandokkal teli hetet töltöttünk Hurghadán. Nem voltunk még Egyiptomban, kicsit fura volt a helyi árusok tukmálása, szinte "szétszedik" az embert az utcán :) A következő nyaralásunk úti célja nem is lehet más, rengeteg felfedezni valót tartogat még a térség. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás megfelelt az igényeinknek.

Ellátás
Fenomenális volt. Glutén, tej, tojás érzékeny vagyok és kicsit tartottam tőle, hogy találok-e majd megfelelően változatos kínálatot az étrendből. Természetesen találtam, finomabbnál finomabb húsok, grillezett zöldségek, gyümölcsök, sushi stb. Minden istenien finom volt. A szakácsok, pincérek udvariasak, rettentően profik.

Hotel szolgáltatások
Elkövettük azt a kis hibát, hogy megérkezésünk után nyitva hagytuk a terasz ajtót és estére a szúnyogok megkeserítették a nyugodt pihenésünket. Jeleztem a recepción a problémánkat és két percen belül megoldották a dolgot (spray és elektromos szúnyog riasztó).

Tengerpart
Gyönyörű, homokos tengerpart némi élővilággal (medúzák, kis halak). Sok-sok ingyenesen használható napozóággyal, segítőkész személyzettel. Kisebb gyermekekkel érkezőknek (is) ideális.

Névtelen, 2019.05.16., Tartózkodás dátuma: 2019.05.08 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 Ismeretlenbe utaztunk, kicsit félelmekkel teli, de ugyanakkor hatalmas kíváncsisággal vágtunk bele ay utazásba. Odaérve egy mesevilág...

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ismeretlenbe utaztunk, kicsit félelmekkel teli, de ugyanakkor hatalmas kíváncsisággal vágtunk bele ay utazásba.

Odaérve egy mesevilág tárult elénk, igazán meglepődtünk, miután itthon a szinte télies, esős időjárásból a valódi nyárba érkeztünk Május elején.

Minden a legnagyobb rendben zajlott és minden élmény elvárásunkat felülmúlta a kinttartozkodásunk. Megállapítottuk, hogy vissza kell jönnünk, mert az 1 hét 3 fakultatív programmal vegyítve nagyon kevés idő mindent kiélvezni és pihenni is egyben.

Csodás hely, szuper Hotel és igazán kedves emberek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Teljesen elégedettek voltunk, minden nap takarítottak és cseréltek törölközőket.

Minden nap töltötték az ásványvizeket a hűtőbe és még plusz üdítőket is kaptunk.Az éttermeik jobban tetszettek amik ala carte volt mint a svédasztalos, de mindenhol találtunk fogunkra valót.

Az ágyak kényelmesek voltak, a showk igazi szórakoztatóak.

Mindennel elégedettek vagyunk, ha visszamegyünk ugyanebbe a hotelbe szeretnénk, mert itt gyakorlatilag egyszerre 2 hotelt is használhatunk.

Ellátás
All inclusive ellátásban nincs panasz azt gondolom, a snack bar, az éttermek és a bejelentkezős éttermeik is profik.

Hotel szolgáltatások
A SPA részleg ami fizetős, de ezen kívül minden területen szinte ingyen fogyasztottunk, illetve azt mondom, hogy amire nekünk igényünk volt az fullosan lefedte.Még éjjel is lehetett enni, ha valakinek nem volt elég a vacsi, vagy az éjszakai mulatozás miatt kellett pár falat.

Tengerpart
Teljesen homokos, nagyon lassan mélyülő és nagyon sokszor apályos.

Teljesen homokos az alja is a tengernek, hosszan be lehet sétálgatni és aki snorizni akar teljesen tökéletes hozzá.

Snackbar ott a parton és minden színvonalas.

Molnár Zoltán, 2019.05.16., Tartózkodás dátuma: 2019.05.05 - 05.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Titanic Beach Spa & Aquapark

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A szálloda gyönyörű helyen, csodás környezetben található. Személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. Tisztaság jellemző mindenhol....

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A szálloda gyönyörű helyen, csodás környezetben található. Személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. Tisztaság jellemző mindenhol. Programok széles választéka jellemző. Hatalmas sétákat lehet tenni a komplexum területén, ahol maximális biztonságban éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. Tisztaság jellemző mindenhol szállodában, medencéknél, tengerparton. Junior Suite szobában voltunk ami teljesen megfelelt igényeinknek.

Ellátás
Sok étterem található a szálloda területén. Bár némelyikben csak előzetes foglalás alapján étkezhetünk. Bőséges választékkal, friss salátákkal, gyümölcsökkel, frissen sültekkel, sütikkel.

Hotel szolgáltatások
Ingyenes buszjárat Hurghadába- tökéletes.

Röplabda, darts, aqua gym valamint esténként a show bárban változatos programok.

Tengerpart
A tengerpartot pár lépcsőn lehet megközelíteni, nem zsúfolt, szép tiszta, víz is tiszta.

Privát napozóágyak matracokkal, napernyővel- tökéletes.

Szanyi Krisztina, 2019.05.14., Tartózkodás dátuma: 2019.05.01 - 05.08.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 8 Minden a megbeszéltek szerint zajlott, rendben volt minden.

 • 7 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, rendben volt minden. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda önmagában megérdemli az 5 csillagot, a szoba minősége viszont inkább 4 csillag.

Ellátás
Teljesen rendben volt

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe

Tengerpart
Ennek a szállónak nincs közvetlen tengerpartja, egy kb. 300 méteres sétával lehet elérni egy másik szállodán keresztül.

Tamás H., 2019.05.14., Tartózkodás dátuma: 2019.05.01 - 05.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (3)

Összesen: 10 Gyönyörű helyen, szuper szállodában, egzotikus vidéken nagyon jól éreztük magunkat! Kiszolgálása kifogástalan! Mindenkinek bátran...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű helyen, szuper szállodában, egzotikus vidéken nagyon jól éreztük magunkat! Kiszolgálása kifogástalan! Mindenkinek bátran ajánlom!???? Teljes értékelés megtekintése

Ildikó D. B., 2019.05.14., Tartózkodás dátuma: 2019.05.04 - 05.11.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,2 Igazi kikapcsolódás, gyönyörű látnivalókkal, színes programokkal. Mi a Szuper Szafarira, a Kairói kirándulásra és az Álomszigetre...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Igazi kikapcsolódás, gyönyörű látnivalókkal, színes programokkal. Mi a Szuper Szafarira, a Kairói kirándulásra és az Álomszigetre fizettünk még be. Igazi bakancslistás helyek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
DeLuxe lakosztályt választottunk, egyszerű, de tiszta volt. Nagy, 3 személyes kényelmes ággyal. Az 5.emeleten volt a szobánk, ami melegnek bizonyult, ezért szinte szünet nélkül ment a klíma, ami elég zajos. A kilátás az erkélyről viszont mindenért kárpótolt bennünket, gyönyörű a kert és a medence. Minden nap cserélik a törölközőket, ( a strandra is adnak külön) takarítást viszont a kilincsre akasztható kártyával külön kell kérni. Fejenként naponta 2 félliteres vizet kaptunk a szobába, a fogmosásra is ezt kell használni.

Ellátás
Az ételek változatosak voltak, de a mi gyomrunk számára szokatlanok. De mindig lehetett találni vagy az egyik vagy a másik étteremben számunkra ízletes ételeket. Tematikus napok voltak, angol, balkáni, ázsiai, libanoni stb. konyhák ételeivel. Sajnos mindketten szenvedtünk hasmenéssel, de az Antinal nevű gyógyszer segített.

Hotel szolgáltatások
Wifi csak a lobbyban érhető el, lassú, de chatelésre éppen megfelel. Jó is, hogy máshol nincs internet, így a vendégek nem a telefonjukat nyomkodják egyfolytában. A medencék tiszták, a kertek gyönyörűek. A víz kissé szokatlanul hideg így májusban, hosszas fürdőzésre nem, de felfrissülésre tökéletesen alkalmas. A pincérek figyelmesek, nagyon jó a memóriájuk, másnaptól már tudják a medence parton dolgozó pincér, mit szoktál inni. Borravalót illik adni a takarítónak és a pincéreknek is. Minden nagyon jól szervezett, de oda kell figyelni az információkra.

Tengerpart
A tengerpartot a szemközti Grand Hotelen keresztül lehet megközelíteni, kb. 300m. A 10 nap alatt egyszer voltunk, mi inkább a medencét részesítettük előnyben.

Bán Barbara, 2019.05.13., Tartózkodás dátuma: 2019.05.01 - 05.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (2)