Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Vélemények a szállodákról
Hurghada - Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,8 Nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, a környezettel, az ellátással, az emberekkel, a programokkal. Egy szóval: mindennel -...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, a környezettel, az ellátással, az emberekkel, a programokkal. Egy szóval: mindennel - tökéletes nyaralás volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda és az egész környezet magával ragadó, minket teljesen elvarázsolt. :) Az épületek stílusa is nagyon szép, ugyanakkor rendkívül jól karban van tartva. A szoba nagyon tágas, az ágy kényelmes volt, a légkondi megfelelően működött - soha nem volt melegünk a szobában, de nem is fáztunk. Az egy csillagot azért vontuk le, mert a fürdőszoba lehetett volna tisztább, a kád már kicsit le volt amortizálódva és a WC körül is lett volna még mit takarítani, valamint az egyik mosdó végig el volt dugulva. Ezek számomra nem bírtak nagy jelentőséggel, és bőven felülmúlták a negatívumokat a pozitívumok.

Ellátás
A szállodában számos étterem közül lehet választani, amiből három svédasztalos van. Mi csak ezeket próbáltuk ki, mert a többihez be kellett volna előre jelentkezni, de nekünk tökéletesen megfelelt így. A választék mindig bőséges volt, és ami külön tetszett, hogy minden este az udvaron grilleztek - nekünk ezek az ételek ízlettek a legjobban. :) Mindenhol azt olvastuk, hogy Egyiptomot ritkán lehet hasmenés nélkül megúszni, de hála az égnek nekünk mégis sikerült (persze ügyeltünk rá, hogy csapvizet ne igyunk, fogmosáshoz is palackozott vizet használtunk - ami korlátlan mennyiségben volt ingyenesen elérhető).

Hotel szolgáltatások
A szállodában rendezett programokon nem vettünk részt, elmentünk viszont két kirándulásra is, amit az iroda szervezett. Az egyik a super safari volt, ahol lehetett quadozni és tevegelni a sivatagban, a másik pedig a közeli szigetre való hajókirándulás, búvárkodás. Nagyon tetszett, hogy mindig volt magyarul beszélő idegenvezető a programokon.

Tengerpart
A szállodának van saját tengerpartja, ami a parton homokos, egy ideig a vízben is, de a korallok miatt javasolt a cipő használata. Ami viszont kötelező: a búvármaszk. Már egész közel a parthoz rengeteg gyönyörű hallal és korallal találkozhatunk, ami számunkra feledhetetlen élmény volt. A strand nem volt nagyon zsúfolt, mindig találtunk szabad ágyat.

Névtelen, 2018.09.18., Tartózkodás dátuma: 2018.09.05 - 09.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 .

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
. Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2018.09.18., Tartózkodás dátuma: 2018.08.10 - 08.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Fantasztikusan éreztük magunkat.A választott program csodálatos élményt adott egy feledhetetlen élménnyel.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Fantasztikusan éreztük magunkat.A választott program csodálatos élményt adott egy feledhetetlen élménnyel. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta szoba tökéletes kilátás.Tiszta medencék ,gyönyörű környezet.

Ellátás
Minden tökéletes volt az ételek koktélok.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatásokat nem nagyon vettük igénybe.

Tengerpart
A szállodából egyből a tengerpartra lehet lesétálni ,tiszta part .

Kozmáné Labant Boglárka Ibolya, 2018.09.18., Tartózkodás dátuma: 2018.09.06 - 09.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Hawaii Riviera Resort (ex. Festival Riviera)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Összességében meg voltunk elégedve. A személyzet kedves volt és a szállodát tisztán tartották.

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében meg voltunk elégedve. A személyzet kedves volt és a szállodát tisztán tartották. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Földszinti családi szobánk volt. Tágas és megfelelt az igényeinknek.

Ellátás
A Reggeliben lehetne egy kis változatosság, mivel minden nap ugyanaz volt. Európai színvonalnak megfelelt. A víz ami az ellátásban kicsit hiányos volt. Másfél liter víz a szállodában 2 $-ba került de a recepció melletti bárnál volt ballon és minden emeleten is viszont ebből kirakatnának többet hogy ne kelljen mindig várni a feltöltésre és a cserére.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások megfelelőek voltak az animátorok Néha egy csöppet erőszakosak voltak de összességében mindenre odafigyeltek. Még egy észrevétel a délelőtti sznek (sütemények) helyett vagy süteménnyel együtt kirakatok volna gyümölcsöt.

Tengerpart
A szálloda azt nyújtotta amire számítottunk. A leírásban szerepelhetne az ami elég fontos aki szereti a tengert, hogy apály reggel van. És akkor 100 métert kell begyalogolni h tudjon úszni az ember és délután van dagály. A mólórol lehet bemenni egyből a tengerbe ami messzebb van de az élővilág kárpótol min fent.

Kiss Ágnes Margit, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.05 - 09.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & SPA

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4,8 -

 • 4 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
- Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A fürdőszobára ráfért volna egy felújítás. A csempéknél a fuga a zuhanyfüggöny penészes volt. Az ajtófélfa rohadásnak indult. A tükör kopott volt, a mosdó melletti pult erősen foltos volt.

Ellátás
A felszolgált ételek elég gyengék voltak és egyhangúak. Többet vártunk.

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
A tenger és a tengerpart csodálatos volt. Mindig volt szabad napágy.

Névtelen, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.05 - 09.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sea Star Beau Rivage

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Alapvetően fantasztikus volt, viszont a hajnali étkezéssel nem tudták mit kezdeni a recepción. Sajnos órákat kellett várni a karszallagra...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Alapvetően fantasztikus volt, viszont a hajnali étkezéssel nem tudták mit kezdeni a recepción. Sajnos órákat kellett várni a karszallagra és a szobára. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba tiszta és rendezett volt. A légkondicionáló tökéletesen működött.

Ellátás
Minden igényt kielégítő volt. A fő éttermek mellett bárok és apró bódék működtek, ahol minden megtalálható volt. A fűszerezés nem a mi szajízünknek megfelelő,de minden patika tisztaságú,ahol ételt szolgálnak fel.

Hotel szolgáltatások
A csúszdák szuperek,soha nincs tömeg, mivel több csúszda is működik.

Tengerpart
A szálloda partján az apály jelenség miatt körülbelül 300métert kell sétálni, hogy bokáig érő vízben lehessünk, viszont a partunk mellett volt egy kis öböl, ahol tökéletes volt a víz mélysége.

Nagy Tibor József, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.06 - 09.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Jaz Aquamarine Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 7,2 Majdnem elégedett vagyok, de volt néhány olyan kellemetlenség ami miatt soha nem mennék többet ebbe a szállodába.

 • 6 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Majdnem elégedett vagyok, de volt néhány olyan kellemetlenség ami miatt soha nem mennék többet ebbe a szállodába. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba teljesen megfelelt az elvártaknak. Sőt tulajdonképen egy kétszobás apartmant kaptunk. A második szobát egyáltalán nem használtuk, így az nem emelt nem is rontott a megítélésen.

Ellátás
Az konyha itt volt a legjobb az eddigi négy egyiptomi nyaralásunk közül. Az italok viszont erős kritizálhatók voltak. A tengerparti bárban soha, semmi nem volt hideg. Az italokat megfoghatatlanul vékonyfalú másféldecis műanyagpohárban adták. Egyszerűen megalázó volt, mikor egy deci meleg sört és habot töltöttek egy ilyen pohárba. Amikor egyszerre négyet kértem megkérdezték, kinek viszem, és rá kellett mutatnom a parton napozó barátainkra. Kérem én itt nem alamizsnát kértem, én ezért fizettem.

Hotel szolgáltatások
A szállodában nagyon spóroltak a klímával. Konkrétan az ottlétünk alatt ha egyszer, vagy kétszer volt bekapcsolva a központi tereken. Elviselhetettlen meleg volt a halban, az éttermekben a benti bárokban. A pincérek, a kiszolgálók izzadságtól csatakos ruhában dolgoztak. Egyszerre voltak szánalomraméltóak és gusztustalanok. Wi-fi. Egy helységben lehetett érzékelni a jelet, hat különböző számú hotpont volt. De szinte lehetettlen volt rácsatlakozni mert annyian próbálták. Reggel, délelőtt nem volt annyi próbálkozó, ezért le is kapcsoltak a hatból négyet így akkor is reménytelen volt.

Tengerpart
A vízzel és a vízbe jutással minden rendbe volt. Nem volt viszont wc közel s távol. Volt egy kiírva de az be volt zárva. Egy akkora területen fekvő üdülőkomplexumban, ahol ha fel akartunk menni a szobába az oda-vissza húsz perces sétát jelentett. Aki már járt Egyiptomban az tudja, hogy ott időnként sürgős. Ehhez még elkövették a hetedik napon azt a viccet, hogy a kulcskártyánkat, és a barátainkét is letiltották, nem tudtunk bemenni a szobánkba. Lett is belőle baleset, megy egy kupac az egyik bokor tövében.

Pásztor Tibor, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.02 - 09.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Hilton Long Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,6 Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A megérkezés napján volt egy kis bökkenő de pár óra alatt megoldódott onnantól kezdve nem volt...

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A megérkezés napján volt egy kis bökkenő de pár óra alatt megoldódott onnantól kezdve nem volt problémánk és élveztük a nyaralást. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás nagyon szép volt. Igaz mi nem kertre néző szobát kaptunk ez annyira nem tetszett, de a többiek nem akartak kavarni így maradtunk a helyünkön, mondván úgyse nagyon vagyunk a szobában. Ez mondjuk igaz is volt mert az 1 hetes nyaralásra 3 fakultatív programot is szerveztünk ami miatt nem sokat voltunk a szállodában.

Ellátás
Az étellel nem volt problémánk, elégedettek voltunk a mennyiséggel és a minőséggel is. A fakultatív programok, mondjuk mindig akkor kezdődtek vagy fejeződtek be amikor már nem volt lehetőség étkezésre. Ez mondjuk néha probléma volt de átvészeltük a bárokban :)

Hotel szolgáltatások
A szobák mindig tiszták voltak, vizet mindig tettek be, bár mi minden nap hagytunk az ágyon 1 baksist szóval így nem is volt ezzel problémák.

Tengerpart
A szálloda közvetlen tengerpartja korallzátonyban hihetetlen gazdag. Vizicipő használata kötelező mert elől aprókavicsos és kagylós. Volt apály dagály minden nap így van mikor sokat kellet sétálni, de nem volt vészes. Mi rendszerink mindig a mély vízben voltunk, mert nem tudtunk betelni a korallokkal és a halakkal. át sétáltunk a közvetlen partokra is de a miénk a legszebb :D

Anett V., 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.09.04 - 09.11.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Makadi Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Minden igényt kielégítő csak ajánlani tudom. Biztos hogy visszatérünk még.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden igényt kielégítő csak ajánlani tudom. Biztos hogy visszatérünk még. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Keresve sem tudok negatívumot felhozni a szállással kapcsolatban. Meseszép, kulturált, tiszta, vendégcentrikus.

Ellátás
All inclusive ellátás mindent magába foglalt amit ettől elvár az ember. Finom ételek, jó italok.

Hotel szolgáltatások
Animátorok jópofák, jó bulit csinálnak. A szálloda teljes legénysége abszolút segítőkész, mosolyogva lesik minden kívánságunkat, melyet erőn felül is teljesítenek ha kell.

Tengerpart
A tengerpart tény és való, hogy sekély. Azonban ha valaki veszi a fáradtságot és besétál a mélyebb részekre csodálatos látványt nyújt a tenger élővilága.

Zsolt Balázs B., 2018.09.14., Tartózkodás dátuma: 2018.09.03 - 09.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Jaz Aquamarine Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Fiatal pároknak ajánlom leginkább, a kisgyerekeseknek meggyűlhet a baja a higénia kisebbmértékű hiányával.

 • 7 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Fiatal pároknak ajánlom leginkább, a kisgyerekeseknek meggyűlhet a baja a higénia kisebbmértékű hiányával. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Összességében rendben volt, de a higénia terén voltak problémák, pl. hangyák a szobában, koszos ágytakarók, zuhany és fürdőszoba tisztasága. Továbbá több helyen látható volt, hogy a felújítádra szorul már az apartman, pl. rozoga bútorok, akasztók és a hajszárító csavarjai kiszakadva. Mindez annak ellenére, hogy a szállodakomplexum drágbbik szobái közül volt ez egy.

Ellátás
Az ételek jó minőségűek, viszont általában 2-3 napinta ismétlődik a svédasztal választéka.

Hotel szolgáltatások
Egész sok mindenre van lehtőség, pl. vizicsúszdázni, masszázsra menni stb.

Tengerpart
Közvetlen, homokos, tisztán tartott part. A parton is van bar, viszont ott nem érdemes fogyasztani, mert a poharak mosogatása annyiban merül ki, hogy leöblítik fol,ó víz alatt

Névtelen, 2018.09.14., Tartózkodás dátuma: 2018.09.03 - 09.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sphinx Resort Hurghada

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600