Vélemények a szállodákról
Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 8,8 Nagyon Jó Volt :)

 • 9,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Nagyon Jó Volt :) Teljes értékelés megtekintése

Névtelen, 2017.06.23.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Ghazala Beach, Sharm El Sheikh, Egyiptom Névtelen 2017-06-23 8.8 1 10 Ghazala Beach

Összesen: A fakultatív programokkal és az esti szállodai előadásokkal aktív, élménydős nyaralásban volt részünk.

Összegzés
A fakultatív programokkal és az esti szállodai előadásokkal aktív, élménydős nyaralásban volt részünk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Sajnos elfelejtettem, hogy az afrikai 4* az csak európai 2-3*-nak felel meg. Így amikor szembesültünk a szobánkkal, főleg a fürdővel, majdnem szálloda cserét kértünk. Az ágy kényelmes volt, a légkondi is jól üzemelt, a kert gyönyörű volt, így maradtunk. Megérte!!

Ellátás
Változatos, bőséges ételek, tiszta étkezési környezet.

Hotel szolgáltatások
A személyzet segítőkész, készséges, figyelmes. Étterem, bárok, esti műsor, disco minden olajozottan működött. A két hatalmas medece vize tiszta volt, a partjuk is.

Tengerpart
A tengerpartot a szálloda kertjén keresztül lehet megközelíteni. Mindig tiszta, rendezett volt. A tengerbe való bejutás sajnos csak a hosszú stégről lehetséges. Az első lépcsőn már be lehet menni.

Franczia Ágota, 2017.06.20., Tartózkodás dátuma: 2017.06.10 - 06.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Three Corners Sunny Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Three Corners Sunny Beach Resort, Hurghada, Egyiptom Franczia Ágota 2017-06-20 TTC Sunny Beach - Hurghadai üdülés

Összesen: 9,2 Nagyon jól sikerült pihenős nyaralás volt, egész héten a szálloda strandján voltunk.

 • 9,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült pihenős nyaralás volt, egész héten a szálloda strandján voltunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tényleg hihetetlen mekkorák. Kényelmesen elfértünk mi is és a ruháink is. Takarítás megfelelő volt. Az jó, hogy a légkondi mellett van mennyezeti ventilátor is, bár a miénk kissé nyikorgott, így azt éjszaka le kellett kapcsolni a légkondi pedig hangos volt, így azt is lekapcsoltuk. De nyitott ajtó mellett is kellemesen telt az éjszaka, szúnyogriasztó ilyenkor ajánlott, az elektromos teljesen jól működik. A szálloda kicsit labirintus jellegű, mi egy hét múlva is el tudtunk tévedni benne, a partra való leggyorsabb lejutást pedig 3 nap alatt találtuk meg, de jól szórakoztunk ezeken a bolyongásokon.

Ellátás
Ezzel nekünk volt egy kis gondunk, de semmi komoly. Alapjában három étterem működik úgy, hogy nem kell bejelentkezni előre, az összes többiben viszont előre kell időpontot egyeztetni és nem büfé rendszerűek. Mivel mi nem tudtuk, hogy mikor fogunk végezni a strandon, ezért nem akartunk előre bejelentkezni az a la carte éttermekbe. Ez hiba volt, mert a három étterem eléggé egysíkú kínálattal rendelkezett és a nyaralás végére már rá se bírtunk nézni az ugyanolyan ételekre. Tehát aki ide megy, inkább minden napra foglaljon valahová asztalt. A reggeli is ugyanaz volt minden nap, bár ez már nem volt annyira zavaró. Napközben nekem hiányzott egy parti snack bár, ahol fürdőruhában gyorsan be lehet kapni valami krumplit, vagy pizzát, esetleg fagyit. Az éttermekbe viszont be kellett ülni és fel kellett hozzá öltözni, ehhez nekünk nem volt kedvünk. A felső teraszon a Crepes Bar isteni finom volt, ezzel vigasztalódtunk napközben.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások színvonala német turistákra lett alapozva, nem lehetett hibát találni benne. Volt minden, amit egy nyaraláskor az ember elvárna. Maximális pont. A gyerekvilág minket nem érintett, de tény, hogy kis gyerekekkel ez maga a paradicsom. Gyerek foglalkoztató, óriási vizi játszótér csúszdákkal, nagy csúszdapark a nagyobbaknak és a felnőtteknek, rengeteg kisebb nagyobb medence, szuper volt.

Tengerpart
Hát igen, ez a pont, ahol duplázzuk a maximumot is. A tengerpart álomszép, tiszta, rendezett, lassan mélyülő, biztonságos Védik az élővilágot, szépek a korallok, van hal, lehet órákig sznorkelezni. Kicsit kevés az ágy, így reggel korán kell lefutni és ágyat foglalni, mert kb. de.10órára minden ágy foglalt. Már csak ezért is érdemes ide menni, de amúgy is nagyon jó választás a hotel, talán a legjobb a Makadi öbölben.

Nagyházi Szilvia, 2017.06.20., Tartózkodás dátuma: 2017.06.10 - 06.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egyiptom Nagyházi Szilvia 2017-06-20 9.2 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

Összesen: 9,4 Már másodszorra választottuk ezt a szállodát, pedig biztos van jobb, de a hangulata és a hatalmas bejárhatósága miatt jövőre is ide...

 • 9,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Már másodszorra választottuk ezt a szállodát, pedig biztos van jobb, de a hangulata és a hatalmas bejárhatósága miatt jövőre is ide térünk vissza. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák hatalmasok , az ágy kényelmes, fürdőkád és zuhanyzó is megtalálható a fürdőszobában. A szobákhoz egy nagy terasz is tartozik. Az épületek gyönyörűen ki vannak dolgozva, mindegyik más alakzatú. Takarítani Egyiptomi szinten takarítanak, ne várjunk nagy csodát és patyolat tisztaságot, mint ahogy más hotelben sem lesz az ebben az országban, de igyekeznek a legjobbat adni.

Ellátás
Aki fogyókúrázni szeretne, ne ezt a szállodát válassza. :) Forgalom szerűen 3-4 főétteremben lehet elfogyasztani a reggelit, akár tengerre néző kilátással, ebédelni már legalább 10 helyen lehet, vacsorázni ennél is több étteremben. Minden stílusú étel megtalálható a hamburgerektől a kínai és a tengeri herkentyűkig. Aki a húsokat kedveli az is talál magának megfelelő éttermet, de vegetáriánus fogások is vannak bőven. Az ízvilág tavalyhoz képest is javult, nagyon jókat ettünk.

Hotel szolgáltatások
A szállodában rengeteg bár is található, a pincérek/ dolgozók segítőkészek, gyorsak, és mindezek ellenére kedvesek is. Vannak sport programok, az esti animációban még van mit fejlődniük, de ebben a szállodában ettől a szezontól kezdődött el az e fajta élet, így ez érthető. A gyerekek szempontjából kész paradicsom, a vízi birodalmat még mi felnőttként is kipróbáltuk nem kis sikerrel. A medencék száma is több átlag szállodákhoz képest (hullám medence, lassú folyó, szörf medence, vízi báros medence)

Tengerpart
A tengerpartra egy lépcsőn keresztül lehet lejutni, nagyon kis kerülővel lifttel is megoldható. Aki szeretne a partra menni keljen korán, mert a part gyönyörű, így nagyon hamar elfoglalják az ágyakat. A tenger lassan mélyül így a kisebbek és idősebbek is gyönyörködhetnek a halakban, hisz itt már csípőig érő vízben is vannak 50 centis halak is. A korallfal pedig káprázatos, kb. 1 km hosszan lehet végig úszni rajta folyamatosan, és az ottani kínálat gyönyörködtető még aki Sharm után is utazik ebbe a szállodába.

Regina Diána B., 2017.06.19., Tartózkodás dátuma: 2017.05.31 - 06.14.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egyiptom Regina Diána B. 2017-06-19 9.4 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

Összesen: 9,8 Gyönyörű helyen lévő, tágas szálloda. Teltház volt, de sosem éreztünk zsúfoltságot. A kert ,a medencék minden nagyon tettszett.

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Gyönyörű helyen lévő, tágas szálloda. Teltház volt, de sosem éreztünk zsúfoltságot. A kert ,a medencék minden nagyon tettszett. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba bútorai régiek, de nekünk pontosan ezért tettszett, igazi arab stílusú szépen faragott fabútorok. Az ágy kényelmes.

Ellátás
Minden jó volt, nagy a választék mi szeretjük a különleges ételeket, nekünk nem hiányzik a rántoot hús. Kávézó délután kiváló.

Hotel szolgáltatások
Minden jó volt, a recepción kedvesek, segítőkészek, mint általában mindenhol a bárokban és éttermekben is.

Tengerpart
Mi ilyen korallos partot kerestünk, gyönyörű, tiszta a víz, rengeteg a gyönyörű hal, mint a természet filmekben. Lenyűgöző.

Padosné Petykó Irén, 2017.06.18., Tartózkodás dátuma: 2017.06.03 - 06.13.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (2)

The Grand Makadi, Hurghada, Egyiptom Padosné Petykó Irén 2017-06-18 9.8 1 10 The Grand Makadi

Összesen: 8,2 Ár érték arányban maximális:)

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár érték arányban maximális:) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba nagy kényelmes a szálloda úgy van építve,h szinte minden szoba a tengerre néz. A takarító kapott kezdetnek 2 dollárt minden nap tiszta szoba és törölköző várt ránk

Ellátás
All inclusive ellátás Mindig találtunk valami megfelelőt a számunkra..A szálloda csökkentett kapacitással működik(nem jönnek az oroszok) Ami nagyon fontos nem lettünk betegek...:)

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe

Tengerpart
Nagyon lassan mélyülő homokospart gyerekeseknek nagyon ajánlom..mindig volt szabad napágy..strandtörölköző adnak..

Varga Gyöngyi Margit, 2017.06.16., Tartózkodás dátuma: 2017.06.03 - 06.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Panorama Bungalows Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

Panorama Bungalows Resort, Hurghada, Egyiptom Varga Gyöngyi Margit 2017-06-16 8.2 1 10 PANORAMA HURGHADA - FP

Összesen: 9,6 Nagyon jól éreztůk magunlat.

 • 9,5 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztůk magunlat. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Árérték arányban megfelelö volt.

Tengerpart
Búvárkodási lehetöség kiváló. A strandolás az ár apály mozgás miatt kissé problémás.

Vajasné Kabarecz Ágnes, 2017.06.13., Tartózkodás dátuma: 2017.06.03 - 06.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (1)

The Grand Makadi, Hurghada, Egyiptom Vajasné Kabarecz Ágnes 2017-06-13 9.6 1 10 The Grand Makadi

Összesen: 9 ez vólt a 3 látogatásom ebben hotelben az utolsó 5 évben. Szerintem sokat csináltak kisseb javitásokon és szépitéseken, a minőség nem...

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
ez vólt a 3 látogatásom ebben hotelben az utolsó 5 évben. Szerintem sokat csináltak kisseb javitásokon és szépitéseken, a minőség nem váltózot, nagyon meg vóltunk elégedve, és miz mégegyszer megyünk ha idő megengedi. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák nagyok, kényelmessek, elég szekrény fiók ál rendelkezésre.

Általában majdnem minden fürdőben baj van a kád fölötti tussolóval. Nagyob baj a légcondei. túl hidegre vólt beálitva és cvsak lekapcsolásal tudtam regulárni. Következet hogy megfáztam , szemem órom, tüdőm remélem több időt fognak ráforditani ezt rendbehozni.

Ellátás
mind nagyon átgondolt profi vólt. a strand törölközőket naponta cserélték. Ivóviz mindenhol ingyen kapható volt .

a bárok a Gofi a strand grill nagyon finom és biz minden igénynek megfeleltek. Igy a nagy éterem is.

Hotel szolgáltatások
az egyetlen lemaradás a WIFI nincs a szobákban, csak a Receptió körül, de ez van más hoteleknél is.

Tengerpart
A homok és a viz tiszta, és jó sok segitség van a strandon

Kegl Nikolaus Georg Kaspar, 2017.06.11., Tartózkodás dátuma: 2017.05.30 - 06.06.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

The Grand Resort, Hurghada, Egyiptom Kegl Nikolaus Georg Kaspar 2017-06-11 9 1 10 The Grand Resort

Összesen: 8,4 A szoba minden nap makulátlanul tiszta volt, törölközők és fürdőszoba kellékek naponta feltöltve. Egyedül a WiFi volt nagyon gyenge, csa...

 • 8,5 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Elhelyezés
A szoba minden nap makulátlanul tiszta volt, törölközők és fürdőszoba kellékek naponta feltöltve.

Egyedül a WiFi volt nagyon gyenge, csa ka lobbiban lehetett elérni, de azt is nehézkesen. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Bőséges ellátás, a levesekben lehetne nagyobb választék, de minden nagyon finom és jóízű, az európai ételek is megtalálhatók a kínálatban, akár küldön olasz és tengeri étteremben.

Hotel szolgáltatások
A személyzet 90%-a nagyon kedves, segítőkész. Rendkívül tiszta és a saját orvosi centrum is kiváló.

Számos étterem és szabadidős lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Minden este gyerek diszkó a piciknek és esti program a felnőtteknek.

Tengerpart
Az öbölben a legnagyobb és a legszebb, strand cipő nem szükséges és saját korall zátonyai vannak, amit a gyengén úszók is megközelíthetnek.

Gábor Komár, 2017.06.06., Tartózkodás dátuma: 2017.05.20 - 06.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Tia Heights Makadi Bay

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Tia Heights Makadi Bay, Hurghada, Egyiptom Gábor Komár 2017-06-06 8.4 1 10 Tia Heights Makadi Bay

Összesen: 8,6 Jó volt a szàllás az idegen vezető nagyon korekt volt és kedves ! Szállodának voltak hiányosságai !

 • 8,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Jó volt a szàllás az idegen vezető nagyon korekt volt és kedves ! Szállodának voltak hiányosságai ! Teljes értékelés megtekintése

Gallai Tibor Márk, 2017.06.06., Tartózkodás dátuma: 2017.05.27 - 06.03.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Sunwing Waterworld Makadi, Hurghada, Egyiptom Gallai Tibor Márk 2017-06-06 8.6 1 10 Sunwing Waterworld Makadi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926