Vélemények a szállodákról
Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 6,6 Összeségében egy közép szintű szálloda. Maga a területe nagyon szép és hatalmas. Amivel annyi gondunk volt, hogy mi hátul kaptunk szobát...

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Összeségében egy közép szintű szálloda. Maga a területe nagyon szép és hatalmas. Amivel annyi gondunk volt, hogy mi hátul kaptunk szobát így távol voltunk a szálloda közponri részétől.(recepció, étterem, tengerpart) Annyi volt jó hogy így legalább a csúszdás medencékhez közel voltunk mert azok hátul voltak Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szoba nagyon szép és tiszta volt, volt lègkondi ami nagyon fontos mert különben aludni se lehetett volna a melegtől. Csak annyi volt vele a gond amit már említettem, hogy messze volt a központi résztől.

Ellátás
A személyzettel annyira nem voltunk megelégedve, inkább úgy fogalmaznék hogy a fele személyzettel. Ők ugyanis rettentő udvariatlanok voltak, a másik fele viszont rendes volt nagyon. De úgy gondoljuk hogy ha fizető vendégek vagyunk illetve mi nem vagyunk bunkók akkor ugyanezt elvárhatjuk és nem csak a fele szélyzettől.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatásokról nem tudok annyit mondani mert mi annyira nem észleltük hogy mi az. A animation team általában elől tevékenykedett a hátsó medencéknél soha ezért az ő munkájukból csak a mini discot érzékeltük. Illetve este 9 után volt műsor, ennyiről tudunk mi.

Tengerpart
Maga a Vörös tenger gyönyörü, azonban ezt a szálloda tengerpartján nem lehetett észleni. Egy öblös rész volt kialakíva. Ha az öböl mentén jobbra elsétáltuk akkor eljutottunk a nyít vízhez, itt egy stég vezetett be aminek a vége egy minimális elővilág volt. A tengerpart apró kavicsos volt. Pozítvum, hogy nem volt túlzsúfolt mindig lehetett helyet talàlno.

Molnár Sándor, 2019.07.18., Tartózkodás dátuma: 2019.07.04 - 07.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

9 fénykép

Összesen: 8,6 A szállás teljesen megfelelt, szerintünk teljes mértékben jó volt. Nagyon jó nyaralás volt, elménydús, mindenkinek ajánlom, megéri. A...

 • 9,5 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
A szállás teljesen megfelelt, szerintünk teljes mértékben jó volt. Nagyon jó nyaralás volt, elménydús, mindenkinek ajánlom, megéri. A Legjobb program talán, a Safari volt, amin mi voltunk, amiben volt quadozás, illetve tevegelés is. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállással teljes mértkékben elégedettek voltunk, rend, tisztaság volt. Mindennap takarítanak, tiszta törölközöt hoznak, teljesen jó. A személyzet nagyon rendes, jófejek.

Ellátás
Igazat megvallva, ebben a szempotnban annyira nem voltunk elszűállva, sajnos, az étel, annyira nem nyerte el a tetszésünket, Sok választék volt, nem azzal volt a baj, hanem inkább a "minőséggel" nem a mi száj izlésünknek megfelelő étel volt, de azért volt 1-1 jobb étel, amit megettünk.

Hotel szolgáltatások
Elégedettek voltunk mindennel.

Tengerpart
A tengerpart, az valami csodás kilátás, és élmény benne "lubickolni" panoráma kilátás, gyönyörű, krisztálytiszta a víz, az élővilága nagyon szép, jó. Elképesztő szép, ahogy, a színes halak, a medúzák, és ráják is úszkálnak a tengerben, a korralról nem is beszélve.

Holló Zsolt, 2019.07.18., Tartózkodás dátuma: 2019.07.08 - 07.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 Két hetet töltöttünk Marsa Alam-n. Pihenésre tökéletesen alkalmas volt a nyaralásunk.

 • 8,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Két hetet töltöttünk Marsa Alam-n.

Pihenésre tökéletesen alkalmas volt a nyaralásunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Kertre néző szobát kaptunk,amely könnyen megközelíthető volt.

Ellátás
Maximálisan meg voltunk elégedve a étkezésekkel.

Vendéglátóink igazán sokszínű ételekkel kedveskedtek.

Hotel szolgáltatások
A bárok készségesen álltak rendelkezésünkre.

A medencék kifogástalan minőségűek voltak.

Az animátorok kedvesek és sok oldalúak.

Tengerpart
A tenger kifogástalan,gyönyörű élővilággal.

Maximálisan rendezett,tisztán tartott.

Novák Dorottya, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.06.27 - 07.11.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,4 Összességében nagyon jó nyaralás volt!

 • 9 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében nagyon jó nyaralás volt! Teljes értékelés megtekintése

Tengerpart
Sajnis nagyon látványks az ár-apály , így volt olyan, higy 200 meterig csak bokáig ért a víz , vagy szinte nem is volt..

Nóra T., 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.07 - 07.14.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & SPA

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 A szállás /szoba/ lelakott munkásszálláshoz hasonlítható.Az ételek minősége és változatossága nagyon sok kívánnivalót hagy maga után.A...

 • 4 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
A szállás /szoba/ lelakott munkásszálláshoz hasonlítható.Az ételek minősége és változatossága nagyon sok kívánnivalót hagy maga után.A park nagyon szép és rendben tartott.A tengerpart szintén nagyon szép,lassan mélyülő,gyerekekkel is fürödhető.A szállást és az étkeztetést -a mi estünkben-nagyon gyenge színvonalúnak a tengerpartot és a kertet nagyon jónak értékelem,így összességében a hotelt 3 csillagosnak minősíteném.

Ezt az értékelést tapasztalatok és összehasonlítások alapján írtam.13-ik alkalommal nyaraltunk Hurghadán 4 csillagos szállodákban,tehát úgy érzem van összehasonlítási alapom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobában egyedül az ágy volt kiváló.A TV kb.30 éves lehetett,élvezhetetlen szemcsés képpel.Kevés volt a ruháknak a rakodóhely így többnyire a bőröndből öltözködtünk.A fürdőszobában egy mini zuhanyfülke volt zuhanyfüggönnyel,amiben egy normál méretű ember sem tud rendesen tisztálkodni.A mosdó csapjából nem csak ott folyt a víz,ahonnan az ember várná.A törölközők tiszták voltak,de a fehérnek a szürke árnyalatában pompáztak.

Ellátás
Az étteremben a választék 2 hét alatt semmit nem változott.Kevés választék,gyenge kivitelezésben.Reggeli 7 órától volt,7ó 5perckor már nem volt tiszta tányér és pohár,Amikor megürült egy asztal a személyzet kb.10 perc múlva terítette újra.

Hotel szolgáltatások
A tengerparti bár ugyan 17 óráig volt nyitva,de 15 órától már nem volt sör,tonik,stb.Ez 2 hét alatt minden nap így volt.

Tengerpart
A tengerpartot egy parkon keresztül lehetett megközelíteni,ami nagyon szép ápolt és rendben tartott volt.A víz tiszta,lassan mélyülő,minden tekintetben fürdésre alkalmas.Vízi sportok térítés ellenében.

Rom János, 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.06.12 - 06.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 9 Csodálatos a kialakított öböl, a kettő különböző strand, ahol az egyikben úszni lehet és homokos a part, míg a másik esetben a nyírt...

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Csodálatos a kialakított öböl, a kettő különböző strand, ahol az egyikben úszni lehet és homokos a part, míg a másik esetben a nyírt tenger snorkerezésre ad lehetőséget. Itt fürdőcipő szükséges. Hatalmas a szálloda, szép, tiszta és kedves a személyzet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tiszták, jól felszereltek, napi takarítással, odafigyelő személyzettel.

Ellátás
Az ételek finomak, nagy a választék, jól kitalálták a délutáni snack-et és délután 15 h-ig nyitva vannak a bárok, ahol helyi italokat szolgálnak fel.

Hotel szolgáltatások
A szállodában animátorok gondoskodnak folyamatosan a programokról, akik táncra, vízi tornára, esti programokra, tatoo-ra, búvárkodásra csábítják folyamatosan a vendégeket. A szállodán belül pénzváltás bank automatánál lehetséges, kis üzletekben lehet vásárolgatni.

Tengerpart
2 tengerpari lehetőség közül lehet választani. Az egyik esetében fürdőcipő használata javasolt, de a másik, a mesterséges homokos strand anélkül is szuperül használható.A víz csodás, azonban néhol, ha melegebb a víz, medúzák felbukkanhatnak.

Tünde S., 2019.07.17., Tartózkodás dátuma: 2019.07.07 - 07.14.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 Szuper szálloda, barátságos személyzet, fantasztikus programok.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Szuper szálloda, barátságos személyzet, fantasztikus programok. Teljes értékelés megtekintése

Ites Katalin, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (1)

Összesen: 6,2 Összességében jól éreztük magunkat az apró kellemetlenségeket leszámítva. Egy kellemes hetet töltöttünk el. Aki a víz és a búvárkodás...

 • 6,5 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Összességében jól éreztük magunkat az apró kellemetlenségeket leszámítva. Egy kellemes hetet töltöttünk el. Aki a víz és a búvárkodás szerelmese az nem fog csalódni az élővilág leírhatatlanul gyönyörű.Ha másért nem is ezért vissza fogunk még menni ide ! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
a szálloda hatalmas mi szerencsések voltunk közvetlenül a partnál volt a szobánk de aki messzebb kap elszállásolást az készüljön fel egy nagy sétára ami nem feltétlen kellemes a 40 fokban. A szoba szép és tiszta minden nap jönnek takarítani meg voltunk vele elégedve.

Ellátás
Talán ez volt amivel egyáltalán nem voltunk megelégedve és sorozatban értek a csalódások! All inclusive ellátáson voltunk ami nem teljesen felelt meg az elvártaknak! Az italok folyamatosan elfogytak, ha kértünk valamit a szájukat húzták, sör szinte sose volt, előfordult hogy ami italt kikértünk azt tűzforrón adták oda gondolok itt a kólára tehát ihatatlanul! Az ételek a főépületben szinte ehetetlenek voltak leszámítva a péksüteményeket és a desszerteket abban nagyon erősek. A többi étterembe ami nemzetközi konyhák voltak mindig be kellett jelentkezni egy nappal előtte és ott sem volt minden ingyenes viszont ott nagyon finoman főztek és kedvesebbek is voltak az emberek!

Hotel szolgáltatások
Fakultatív programon résztvettünk ami szintén nem azt tartogatta amit vártunk! Befizettünk egy útra ami elvileg tartalmazott mindent ezt mondta nekünk a magyar idegenvezetőnk itt gondolok vízre és ételre az út egy része a sivatagban volt. Már a buszon ért minket az első kellemetlen meglepetés amikor is közölték hogy kötelező sálat vennünk amivel semmi probléma de ezt közölhették volna velünk előbb . Amikor kiértünk a sivatagba quaddal mentünk körben a sivatag egy területén a legnagyobb melegben, kérték hogy a táskáinkat ne vigyük magunkkal, ez egy több órás program volt, amikor megálltunk egy pihenőnél nagyon szomjasak voltunk de nem kaptunk vizet csak venni lehetett 3 euroért amivel szintén nincs gond de nem ezt mondták amikor kifizettük az utat és a táskáinkat se vihettük magunkkal amiben volt egy kis vizünk, úgy gondolom ez nem éppen a legjobb legmegfelelőbb szervezés ezt eléggé negatívként éltük meg!

Tengerpart
A tengerpart feledtetett velünk minden kellemetlenséget ! Gyönyörű, kristálytiszta víz és az élővilág valami fantasztikus Sok tengernél voltam már de messze ez volt a legszebb, az ember úgy érezte magát mintha egy nagy akváriumban lenne rengeteg fajta színű hallal lehetett úszkálni,csodálatos korallzátony. Itt semmi kivetnivalót nem találtunk!

Zsuzsanna S., 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.06.19 - 06.26.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat, szuper jó volt minden.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper jó volt minden. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kifogástalan volt, a személyzet nagyon kedves.

Ellátás
Nagy volt a választék.

Hotel szolgáltatások
A hotel szolgáltatásai kiválóak, szuper jó medencék, programok egész nap. Tökéletes volt!

Tengerpart
A kb. fél óránként közlekedő transzferrel közelíthető meg a part, de gyalog sincs messze. A tenger gyönyörű, tiszta és kellemesen meleg volt! Kicsit nagy volt a zsúfoltság a parton, szabad napozóágyat kb. 11 órakor már nem találtunk.

Sulyokné Huszti Krisztina, 2019.07.15., Tartózkodás dátuma: 2019.07.03 - 07.10.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Pickalbatros Aqua Blu

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)