Vélemények a szállodákról
Egyiptom

Írja meg a véleményét

Összesen: 7,6 Nagyon jól éreztük magunkat,voltak hiányosságok de annak ellenére szuper nyaralás volt!

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat,voltak hiányosságok de annak ellenére szuper nyaralás volt! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Gyönyörű környezetben van a szálloda!

Ellátás
Mindig ugyan az a kaja!

Hotel szolgáltatások
A takarítással voltak problémák,annak ellenére, h adtam pénzt a takarító fiúnak!

Tengerpart
Csillagos 10-es!Gyönyörű tengerpartja van a szállodának!Nagyon jó volt sznokerezni!

Névtelen, 2019.05.21., Tartózkodás dátuma: 2019.05.01 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Sharm El Sheikh, Hotel: Parrotel Beach Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4,2 A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a...

 • 3 Szállás
 • 3 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés
A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a szoba minősége miatt. A szobában az ágy kritikán aluli, mely láb résznél magasabb volt mint a fej résznél. A fürdőszoba burkolata, zuhanytálcája elhasznált! Zuhanytálca "legalább" 70 cm volt, nem tudtam úgy zuhanyozni, hogy a zuhanyfüggöny ne tapadjon rám, annak ellenére, hogy 84 kg vagyok. A tisztaságtól sem ájultam el. Munkásszállásnak elmegy. Nem voltam még ilyen szerény ellátású szállodában. Az ételek ugyanazok, semmi változatosság! Max. 2 fajta felvágott melynek állaga, ízvilága gyatra. Mindig ugyanaz a halétel, mely szerintem gyatra minőségű pangasius volt. A marhahúsból készült pörköltszerűségben mindenféle vacak, inas hús és mócsing belekerült, rágó helyett azt használtuk. :-)

A tengerparton a "sört" 1,5 dl-es műanyag pohárban szolgálták fel 17 óra helyett max 15 óráig, mert utána már elfogyott. A felszolgált hamburgerben a hús csak mutatóban. A londinerek "tökéletesen" végezték dolgukat. Mire leértek a csomagokkal utastársaink csomagját már ki is fosztották. Rendőr nem ért rá, videófelvételt nem lehetett visszanézni, a transzfer meg indul a repülőtérre, úgy hogy jegyzőkönyv nélkül hagytak mindent veszni. Az animátorok és a programok gyengusak voltak. A tengerpart és a szálloda kertje az egyetlen pozitívum. Mindig volt szabad napágy, amennyiben szemetet, vagy medúzát sodort ki a víz azt összeszedték. A park tökéletesen gondozott, kertészeknek gratula! A tengerparti WC is mindig tiszta volt! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás közösségi része jóindulattal átlagos, ugyanakkor a szoba minősége átlagon aluli volt. Már az érkezéskor többen reklamáltak a szoba minősége miatt. A szobában az ágy kritikán aluli, mely láb résznél magasabb volt mint a fej résznél. A fürdőszoba burkolata, zuhanytálcája elhasznált! Zuhanytálca "legalább" 70 cm volt, nem tudtam úgy zuhanyozni, hogy a zuhanyfüggöny ne tapadjon rám, annak ellenére, hogy 84 kg vagyok. A tisztaságtól sem ájultam el. Munkásszállásnak elmegy.

Ellátás
Nem voltam még ilyen szerény ellátású szállodában. Az ételek ugyanazok, semmi változatosság! Max. 2 fajta felvágott melynek állaga, ízvilága gyatra. Mindig ugyanaz a halétel, mely szerintem gyatra minőségű pangasius volt. A marhahúsból készült pörköltszerűségben mindenféle vacak, inas hús és mócsing belekerült, rágó helyett azt használtuk. :-)

A tengerparton a "sört" 1,5 dl-es műanyag pohárban szolgálták fel 17 óra helyett max 15 óráig, mert utána már elfogyott. A felszolgált hamburgerben a hús csak mutatóban.

Hotel szolgáltatások
A londinerek "tökéletesen" végezték dolgukat. Mire leértek a csomagokkal utastársaink csomagját már ki is fosztották. Rendőr nem ért rá, videófelvételt nem lehetett visszanézni, a transzfer meg indul a repülőtérre, úgy hogy jegyzőkönyv nélkül hagytak mindent veszni. Az animátorok és a programok gyengusak voltak.

Tengerpart
A tengerpart és a szálloda kertje az egyetlen pozitívum. Mindig volt szabad napágy, amennyiben szemetet, vagy medúzát sodort ki a víz azt összeszedték. A park tökéletesen gondozott, kertészeknek gratula! A tengerparti WC is mindig tiszta volt!

Tamás T., 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.10 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Ár érték arányban teljesen kielégítő minden szolgáltatás.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ár érték arányban teljesen kielégítő minden szolgáltatás. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szép, tágas, jól szigetelt szobák. Tisztaság is megfelelő.

Ellátás
Ellátás remek, nem maradsz éhen a nap bármely szakában. Több étterem van, utána kell járni, melyik mikor üzemel. A későn kelőknek is szenzációs hely!

Hotel szolgáltatások
Fakultatív program, zenés táncos estek, kulturális programok. Mindenbe jók!

Tengerpart
Nincs mit ragozni, rendben volt!

Trubics Zorán, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.08 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A választott szálloda minden szempontból megfelelt.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
A választott szálloda minden szempontból megfelelt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk tiszta volt, a takarítás elsőrendű, rend kivűl jól éreztünk magunkat, minden az elképzelésünk szerint alakult.

Ellátás
Az ellátás is messzemenőkig megfelelt, rendkívül udvariasak voltak, a személyzet készséges, az étel változatos volt, minden ember megtalálta a számára megfelelő ételt, bár akad olyan, akinek nem, de úgy gondoljuk, az maradjon inkább otthon.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai között megemlíteném, bár vannak este műsorok, csak kevés, inkább diszkó. Sokféle országból fordulnak meg itt emberek, csak kevés az olyan műsor pl. este ahol táncolni lehet, vagy közös műsorok.

Tengerpart
A tengerpartot könnyen lehetett megközelíteni, mert nem volt messze, a víz minősége nagyon tiszta volt, a tengerpart is rend kivül tiszta, nem beszélve az illemhelyekről, ami számunkra meglepő volt, mert bár voltunk sok helyen, de itt kellemes meglepetés ért.

Páj Jánosné, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.03 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,4 Jól éreztük magunkat, kellemes egy hét volt

 • 6 Szállás
 • 6 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés
Jól éreztük magunkat, kellemes egy hét volt Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobával voltak gondok mivel már nem lehetett delux szobát foglalni, a helyszínen viszont át lehetett foglalni. Az árban szereplő standard szoba borzalmas.

Ellátás
Az ételekkel nem volt gond, sok választék.

Hotel szolgáltatások
a szállodának lehetne több szolgáltatása is

Tengerpart
a tengerpart tökéletes, jó az elhelyezkedése, szép, tiszta, kellemesen elférni

Névtelen, 2019.05.20., Tartózkodás dátuma: 2019.05.10 - 05.17.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat, kitűnő , tiszta szálloda, gyönyörű szobák,kifogástalan kiszolgálással. Egy hiba volt, a sok szúnyog.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, kitűnő , tiszta szálloda, gyönyörű szobák,kifogástalan kiszolgálással. Egy hiba volt, a sok szúnyog. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Nagyon szép, tágas szobákat kaptunk, nagyon szép berendezéssel, kertre néző terasszal, kicsit távolabba tenger is látszott. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt.

Ellátás
Nagyon változatos, ízletes volt az ételkínálat az éttermekben, de a parton is különlegesen finomak voltak a snack ételek.

Hotel szolgáltatások
A medence partja túl sufolt volt, mivel a laguna víze még egy kicsit hideg volt, a vendéhek nagy része az egyetlen medence partját választotta. A fiatalabb számára nagy örömöt okozott, hogy a tengerparton ingyenes volt a wifi,

Tengerpart
A part tiszta, a víz minősége kifogástalan, Egy gondunk viszont volt, hogy a tengerparton nagyon sok volt a szúnyog, és nagyon csíptek. Napközben is. Többször vOltunk már Egyiptomban, ilyet még nem tapasztaltunk. Igaz, nem áprilisban, Azt hallottuk, hogy csak áprilisban van ez a szúnyoghelyzet.? Hazajövet olyan volt az egyikünk teste mintha kiütések lennének rajta, telis-tele volt piros foltokkal.

Névtelen, 2019.05.18., Tartózkodás dátuma: 2019.04.25 - 05.02.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: The Palace Port Ghalib Resort

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 Egy nagyon kellemes és kalandokkal teli hetet töltöttünk Hurghadán. Nem voltunk még Egyiptomban, kicsit fura volt a helyi árusok...

 • 7,5 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Egy nagyon kellemes és kalandokkal teli hetet töltöttünk Hurghadán. Nem voltunk még Egyiptomban, kicsit fura volt a helyi árusok tukmálása, szinte "szétszedik" az embert az utcán :) A következő nyaralásunk úti célja nem is lehet más, rengeteg felfedezni valót tartogat még a térség. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás megfelelt az igényeinknek.

Ellátás
Fenomenális volt. Glutén, tej, tojás érzékeny vagyok és kicsit tartottam tőle, hogy találok-e majd megfelelően változatos kínálatot az étrendből. Természetesen találtam, finomabbnál finomabb húsok, grillezett zöldségek, gyümölcsök, sushi stb. Minden istenien finom volt. A szakácsok, pincérek udvariasak, rettentően profik.

Hotel szolgáltatások
Elkövettük azt a kis hibát, hogy megérkezésünk után nyitva hagytuk a terasz ajtót és estére a szúnyogok megkeserítették a nyugodt pihenésünket. Jeleztem a recepción a problémánkat és két percen belül megoldották a dolgot (spray és elektromos szúnyog riasztó).

Tengerpart
Gyönyörű, homokos tengerpart némi élővilággal (medúzák, kis halak). Sok-sok ingyenesen használható napozóággyal, segítőkész személyzettel. Kisebb gyermekekkel érkezőknek (is) ideális.

Névtelen, 2019.05.16., Tartózkodás dátuma: 2019.05.08 - 05.15.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 Ismeretlenbe utaztunk, kicsit félelmekkel teli, de ugyanakkor hatalmas kíváncsisággal vágtunk bele ay utazásba. Odaérve egy mesevilág...

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Ismeretlenbe utaztunk, kicsit félelmekkel teli, de ugyanakkor hatalmas kíváncsisággal vágtunk bele ay utazásba.

Odaérve egy mesevilág tárult elénk, igazán meglepődtünk, miután itthon a szinte télies, esős időjárásból a valódi nyárba érkeztünk Május elején.

Minden a legnagyobb rendben zajlott és minden élmény elvárásunkat felülmúlta a kinttartozkodásunk. Megállapítottuk, hogy vissza kell jönnünk, mert az 1 hét 3 fakultatív programmal vegyítve nagyon kevés idő mindent kiélvezni és pihenni is egyben.

Csodás hely, szuper Hotel és igazán kedves emberek. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Teljesen elégedettek voltunk, minden nap takarítottak és cseréltek törölközőket.

Minden nap töltötték az ásványvizeket a hűtőbe és még plusz üdítőket is kaptunk.Az éttermeik jobban tetszettek amik ala carte volt mint a svédasztalos, de mindenhol találtunk fogunkra valót.

Az ágyak kényelmesek voltak, a showk igazi szórakoztatóak.

Mindennel elégedettek vagyunk, ha visszamegyünk ugyanebbe a hotelbe szeretnénk, mert itt gyakorlatilag egyszerre 2 hotelt is használhatunk.

Ellátás
All inclusive ellátásban nincs panasz azt gondolom, a snack bar, az éttermek és a bejelentkezős éttermeik is profik.

Hotel szolgáltatások
A SPA részleg ami fizetős, de ezen kívül minden területen szinte ingyen fogyasztottunk, illetve azt mondom, hogy amire nekünk igényünk volt az fullosan lefedte.Még éjjel is lehetett enni, ha valakinek nem volt elég a vacsi, vagy az éjszakai mulatozás miatt kellett pár falat.

Tengerpart
Teljesen homokos, nagyon lassan mélyülő és nagyon sokszor apályos.

Teljesen homokos az alja is a tengernek, hosszan be lehet sétálgatni és aki snorizni akar teljesen tökéletes hozzá.

Snackbar ott a parton és minden színvonalas.

Molnár Zoltán, 2019.05.16., Tartózkodás dátuma: 2019.05.05 - 05.12.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Hurghada, Hotel: Titanic Beach Spa & Aquapark

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Közepes ötcsillagos. Néhol felújításra szorul.

 • 7 Szállás
 • 5 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Közepes ötcsillagos. Néhol felújításra szorul. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda egy közepes ötcsillagosnak felel meg. A szállás is.

Ellátás
Sok étel, nagy választék, közepes minőség.

Hotel szolgáltatások
A vártnak és az Egyiptomi ötcsillagos szállodákhoz képest rendben volt.

Tengerpart
A tengerpart közel van a szállodához. Szép, gazdag élővilággal.

Szabó Sándor, 2019.05.15., Tartózkodás dátuma: 2019.05.02 - 05.09.
Régió: Egyiptom Egyiptom, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)