Vélemények és értékelések
Ras Al Khaimah - Egyesült Arab Emírségek

Írja meg a véleményét

Összesen: 3.8 Legkozelebb más szállást fogunk választani az ellátás(ételek) miatt, mivel azzal nem voltunkk megelégedve.

  • 3.5 Szállás
  • 2 Ellátás
  • 5 Környék
  • 5 Alapár

Összegzés:
Legkozelebb más szállást fogunk választani az ellátás(ételek) miatt, mivel azzal nem voltunkk megelégedve. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szép volt, tiszta.

Ellátás
All inclusive ellátás volt, ami azt jelenti hogy napi 3x volt svédasztalos étkezés. A választék nagyon rossz volt és kevés. Sokkal jobb all inclusive ellatasban volt már részunk és a Hilton 5 csillagos szállodájátol sokkal tobbet vartam. Minden nap szinte teljesen ugyanazok az ételek. Csupan 1 fajta hal volt, minden nap ugyanugy elkészítve. Nagyon csalodottak voltunk.

A 3 fo étkezes kozt semmilyen más étkezes nem volt, sem ingyenes snackbar a strandon, sem gyomolcsok. Még a fagyiért is kellett fizetni.

Hotel szolgáltatások
A kids klubban nem voltak haljandok megmutatni sem a játékokat amig be nem regisztraltuk a kisfiunk. Nem voltak kedvesek végkepp.Természetesen ezt latva a kisfiunk nem akart veluk ott maradni sem.

Tengerpart
Nagyon kagylótormelékes ezért a parton nem tudtunk fekudni csak a napozóágyon.

Nikoleta C., 2022.05.05., Tartózkodás időpontja: 2022.04.26 - 05.02.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9.4 Nem volt teniszpálya, bár a leírásban ez szerepelt, csak asztalitenisz és padel, ami nem ugyanaz. Volt dress code, pedig erre direkt...

  • 9.5 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 8 Környék
  • 10 Alapár

Összegzés:
Nem volt teniszpálya, bár a leírásban ez szerepelt, csak asztalitenisz és padel, ami nem ugyanaz.

Volt dress code, pedig erre direkt rákérdeztem, azt mondták, nincs. És várták a borravalót nagyon is, erre is rákerdeztem utazás előtt és azt a választ kaptam, hogy nem elvárás, pedig nagyon is. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás kiváló, kényelmes, exclusive.

Ellátás
A reggeli minden ugyanaz volt, de elég bőséges választékkal, hogy ne legyen unalmas.

A vacsora is bő választékú volt, de túlsúlyban volt az indiai kaja, ami elég fűszeres, nem volt annyira ízletes.

Hotel szolgáltatások
Hiányoltam a tenisz pályát, pedig részben ezért választottam ezt a hotelt.

Tengerpart
Fehér homokos, nyugágyakkal, amiért néha harcolni kellett. A víz sekély, de tiszta.

Solymosi Gabriella, 2022.05.02., Tartózkodás időpontja: 2022.04.21 - 04.28.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: Kitűnő hely, kivéve az első napot, amikor homokvihar volt.

Bevezetés
Kitűnő hely, kivéve az első napot, amikor homokvihar volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák tiszták, naponta tiszta törölközőnk volt, gyönyörűen beágyaztak, ha a párnára tettük a pizsamát, azt is szépen összehajtogatták. Ahhoz képest, hogy férfiak takarítanak, nagyon jó. Az ablakot sajnis nem lehet kinyitni, be volt zárva, de amikor megkértük a recepciót, hogy nyissák ki, megtették. Csak meg kell kérdezni.

Ellátás
Tökéletes, főleg a vacsora. Azt rendszerint a kertben kínálták, minden tökéletesen terített. Elég nagy volt a választék, de kevesebb süteményt kínáltak. Amikor a szobára ill. a strandra szerettünk volna gyümölcsöt vinni, az sem jelentett gondot, senki sem tette szóvá.

Hotel szolgáltatások
Jó.

Tengerpart
Tiszta és főleg nem egy nyilvános strand, csak pár szállodai vendég tartózkodott ott. Ami viszont zavart, azok a tengerben lévő kék medúzák és apró rákok, a homokban bújtak meg és ha a part közelében a vízben leültem volna, bemásztak volna a fürdőruhámba. Ennek ellenére a stranddal elégedett voltam.

Összegzés
Kitűnő. Nagyobb bevásárlást tettünk a Carefur-ben.Taxival a szállodától 20 percnyire van, a taxi nem drága. A szálloda közelében van egy üzlet, ahol jellegzetes arab árut kínálnak, ruhaneműt. Ami csalódást okozott, az a Dubai-i kirándulás. Az idegenvezető nem tartotta be az időpontokat és nem láttuk Burj Al Arabot valamint a Pálma szigetet. Idén újra elmegyünk, fogunk egy taxit és Ras al Khaimából elmegyünk Dubaiba, ez az út oda-vissza 20 euróba kerül. Jobb mint az autóbusz, a taxit mindenkinek ajánlom.

Burešová Kristýna, 2009.01.05., Tartózkodás időpontja: 2007.03.29 - 04.05.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: BM Beach Hotel (ex. Bin Majid Beach Hotel)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (3)

Összesen: 2. alkalommal nyaraltunk az emirátusokban. Sikeres nyaralás volt...

Bevezetés
2. alkalommal nyaraltunk az emirátusokban. Sikeres nyaralás volt... Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon szép szobánk volt, de nem lehetett kinyitni az ablakot, volt rajta egy felirat, miszerint tilos kinyitni és nem is lehetett. Mivel decemberben voltunk ott, a szobán mindig hideg volt, még akkor is, ha nem kapcsoltuk be a légkondícionálást. Szerettünk volna a szabadból egy kis meleget beengedni, sajnos nem lehetett. A takarítással sem sokat foglalkoztak. A hamutálca 3 napig tele volt papírdarabkákkal. Főleg csak beágyaztak, de különben megfelelt.

Ellátás
Az étel kitűnő volt, este kérhettünk teát, kávét, ilyennel eddig még nem találkoztunk, hogy ez is a vacsorához tartozna. Voltak főtt ételek és hidegkonyha is. Rengeteg salátát, gyümölcsöt, finom desszerteket kínáltak. Az egész nyaralásban a reggelinél és a vacsoránál is legrosszabbak az oroszok. Hihetetlenül zabálnak, mindent magukba tömnek, vagy a táskába, holott oroszul is figyelmeztették őket, hogy az ebédlőből tilos kivinni az ételt.

Hotel szolgáltatások
Semmire sem volt szükségünk, jó volt. Megemlíteném még a szállodai medencét. Nem tudom télen miért nem melegítik a vizet. Hideg volt, rajtam kívül csak 1-2 vendég fürdött benne, de én is összeszorított fogakkal. Kár, mert különben a medence környéke nagyon szép, tiszta, voltak ott napernyők és nyugágyak is, minden drapp és zöld színű. Naponta kaptunk tiszta törölközőt is, nem kell hazulról vinnie.

Tengerpart
A strand kicsi, de tökéletesen tiszta, ahogy a tenger is. Nemvolt túl meleg, de december volt, ezzel számolni kellett. A tenger nyugodt, nagy hullámok nem voltak. Az oroszok reggeli előtt minden nyugágyat lefoglaltak, ha 9 után mentünk ki a strandra, mind foglalt volt. Rajtuk kívül ezt senki sem csinálta. Különben ott kevesebb a napernyő és a nyugágy van, mint a medence mellett. A nyugágy, napernyő ingyenes az egész emirátusban. Nagyon hangos zene szólt a hangszórókból, orosz techno, borzalom‼

Összegzés
Jó benyomást keltett. Dícséretet érdemel az idegenvezetőnk, Markéta, aki elkísért a keleti partra szervezett kirándulásra és aprólékos információt nyújtott az emirátusok életéről, kultúrájáról, szokásaikról, stb.

Sponerová Eva, 2008.12.16., Tartózkodás időpontja: 2008.12.03 - 12.10.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: BM Beach Hotel (ex. Bin Majid Beach Hotel)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (1)

Összesen: Gyönyörű nyaralás volt. Kitűnő volt az idő, a tenger 30 fokos, majd lehűlt, a hazautazás előtt 26 fokos lehetett. A levegő hőmérséklete...

Bevezetés
Gyönyörű nyaralás volt. Kitűnő volt az idő, a tenger 30 fokos, majd lehűlt, a hazautazás előtt 26 fokos lehetett. A levegő hőmérséklete 30 fok körül lehetett, vigyen magával kardigánt az egész család részére, nagyon erős a légkondícionálás. A szálloda családoknak is megfelelő, pihenésre is ajánlom. Nem kell a városba mennie. Ami a sétákat illeti, ez sajnos csalódást fog okozni, a szálloda területén sétálhat, de kívüle nem. Az araboknál nincsenek járdák, taxival juthat el az üzletbe, ami max. 10 dirhambe kerül. Ebben a klasszikus nagyáruházban arab ajándéktárgyak is kaphatók, pl. csokoládés datolya mandulával, amit melegen ajánlok. Egy kis jótanács: a megérkezést követően váltson be pénzt a repülőtéren és ha a párjával egy pohárka italra vágyik, a pénzváltó mellett igyon. Teljes leírás

Elhelyezés
29 villában voltak a szobák, az utazási iroda katalógusa bungalókat említ, de mind villa volt. Előre rendeljen egy a főépülettől távolabbra eső villát, ezeket még nem adták át, majd csak 2009 februárjában. A főépületben zajlik az AI. Nem tudom elmennék-e oda. Ott építkezés zajlik és most rendezik a könyezetet. Nem egy tengerparti villában laktunk, de ennek végül örültünk is. Klasszikus szobánk volt - 2 felnőtt és egy gyerek részére. Volt 2 duplaágy, 160x2 m-es, DVD, TV, vasaló, hajszárító és széf - ez mind ingyenes.

Ellátás
Klasszikus étkezés volt, mint általában egy nyaralás alatt. Az ebédlő másik felében étkeztek a gyerekek. A szobára ingyen kaputnk vizet, csak a minibárban lévő italokért kellett fizetni. Ebédre a strand bárjában kínáltak szendvicset. Az árak viszont elég magasak, a sör pl. 26 dirham, 140 korona volt+ 10 %.

Hotel szolgáltatások
Bevált, klasszikus szolgáltatások. Néha adtunk borravalót, nehogy este 6-kor jöjjenek takarítani. Ha gyerekkel nyaral a strandon kölcsönöznek játékot, matracot a gyerekklubban. A strandra való fürdőlepedők ingyenesek.

Tengerpart
Csodálatos, hosszú, nem zsúfolt a strand...gyönyörűek a kagylók. Gyűjthet, de ne vigye túlzásba, mert el is kell rakodni a bőröndben...A tobogánok nem működtek - építkezés zajlott. A nagyobb gyerekekkel nyaraló vendégek ezért elégedetlenek voltak, ezt az utazási iroda ugyanis nem említette.

Összegzés
A várakozásnak megfelelő volt. Minden lehetne még jobb is és akir akar, hibát is talál. Ha Ras al Khaimahba utazik, menjen ebbe a szállodába.

M B, 2008.12.02., Tartózkodás időpontja: 2008.11.05 - 11.19.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: Szuper nyaralás, pihenés volt.

Bevezetés
Szuper nyaralás, pihenés volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép szobánk volt.

Ellátás
Svédasztalos, sosem fordult elő, hogy valami hiányzott volna.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta a homok, kényelmesek, állíthatóak a nyugágyak, tiszta a tenger, 29 fokos.

Összegzés
Pihenést biztosító nyaralás.

Vohnoutová Jaroslava, 2008.10.22., Tartózkodás időpontja: 2008.09.24 - 10.02.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: BM Beach Hotel (ex. Bin Majid Beach Hotel)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Hozzá kell szokni a klímához ami a mennyezetről a hideget fújja. Amikor leszálltunk a reptéren, mintha egy szaunába léptem volna. Ha még...

Bevezetés
Hozzá kell szokni a klímához ami a mennyezetről a hideget fújja. Amikor leszálltunk a reptéren, mintha egy szaunába léptem volna. Ha még nem volt az emirátusokban, már a gépen vetkőzzön le. Szeptemberben éjfélkor 34 fok volt. Újra elmennék, de más országokba is szeretnék eljutni, de az emirátusokba látogasson el. Teljes leírás

Elhelyezés
5 csillagos. Csodálatos, csak a légkondícionáláson változtatnék, közvetlenül az ágyra fújja a hideg levegőt, ez kellemetlen. 25-26 fokosra kell állítani.

Ellátás
Csodálatos. Főleg azt értékeltem nagyra, hogy nem volt emésztési problémám, mint Tunéziában.

Hotel szolgáltatások
Volt 3 tökéletes medence - 1 a Village mellett és 2 a Fortu mellett, volt jacuzzi, tenisz, petanque, minigolf, vizisportok, konditerem, gyereksarok. A strandon nagyszerűek a napernyők és a nyugágyak, ingyenesek. Ingyenes a szörf és a kajak is. A strandon van zuhany, WC és bár. Nyugalom volt.

Tengerpart
Ez kifogásolható, de ez a Perzsa-öböl. A homok csodálatos és a víz meleg. Ami viszont zavart, hogy néha olajfoltra léptünk a homokban. A zuhany mellett volt valami hígítószerhez hasonló tisztítószer. Különben ez csak pár vendéggel fordult elő. Talán a közelben olajat termelnek ki, vagy baleset lehetett.

Összegzés
Újra elmennék, de talán egy hónappal később, talán októberben, novemberben. Sok nyaraláson voltam már - Tunézia, Kréta, Törökország, de itt nagyon szélsőséges az időjárás. Légkondícionálás nélkül kibírhatatlan. Mellékelek pár fotót is az emirátusokról.

http://www.abriana.cz/last-moment/spojene-arabske-emiraty/

Sochor Milan, 2008.10.06., Tartózkodás időpontja: 2008.09.10 - 09.17.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: Al Hamra Village

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (0)

Összesen: Jó nyaralást tölöttünk az emirátusokban , jó szálloda.

Bevezetés
Jó nyaralást tölöttünk az emirátusokban , jó szálloda. Teljes leírás

Elhelyezés
A Cabanasban laktunk, közvetlenül a medence mellett, gyerekeknek idális. Naponta alaposan kitakarítottak. A személyzet nagyon kellemes. A szállodában nagyon kevesen laktak, nyugalom volt, sokszor csak egyedül voltunk a medencében.

Ellátás
Megfelelő mennyiségű ételt kínáltak, a helyi viszonyokhoz képest jó volt a választék is. Az étterem tiszta, nyugodt, minden este más-más konyha ételeit kínálták - olasz, kontinentális, keleti, stb. De a gyakorlatilag ez nem nagyon volt érezhető...Sajnos az italok túl drágák, az étteremben és a minibárban is. Sokkal előnyösebb eha a szállodán kívüli üzletben vásárolja.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, csak az italok túl drágák.

Tengerpart
Megfelelő nagyságú, a napernyő, nyugágy ingyenes, csak a nyaralás végén a partra vetődött az olaj, erre vigyázni kell, sokszor le som tudtuk mosni.

Összegzés
Kitűnő nyaralás volt, volt autónk, bejártuk a többi emirátust is. Gyönyörű vidék. Szafarit jobb ha valamelyik helybeli irodától rendel, kétharmadába fog csak kerülni. Van a közelben egy aquapark a Dreamland. Ott az attrakciók negyed része nem működött, a park piszkos, elhanyagolt, a személyzet apatikus és a medence piszkos. Az egyik attrakció körül galambok fészkeltek, a közeli medence tele volt madárürülékkel és tollal. Még egy elpusztult galambot is láttam a medencénél. Az aquparkot minimális vendég látogatja, piszkos, felesleges érte a pénzt kidobni. A Wlild Wadi Dubai-t ajánlom.

Vávra Radek, 2008.10.05., Tartózkodás időpontja: 2008.09.10 - 09.24.
Régió: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek, Ras Al Khaimah, Szállás: BM Beach Hotel (ex. Bin Majid Beach Hotel)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

3 fénykép