Vélemények és értékelések
Bayahibe - Dominikai Köztársaság

Írja meg a véleményét

Összesen:: 7,2 Az első utunk volt Dominikára és az első Invia-s szervezés. A nyaralásunk elég jól sikerült, de nem voltunk megfelelően tájékoztatva....

  • 6,5 Szállás
  • 8 Ellátás
  • 9 Környék
  • 6 Alapár

Összegzés:
Az első utunk volt Dominikára és az első Invia-s szervezés. A nyaralásunk elég jól sikerült, de nem voltunk megfelelően tájékoztatva. Bécsi indulással utaztunk, az autó parkoltatását kedvezményesebben is megúszhattuk volna, ha az utazási iroda tájékoztat minket arról, h vannak kártyák amelyeket ilyen esetekben lehet igényelni.

Hazafele utazáskor a hotel - reptér transzferről nem kaptunk semmi információt az invia-tól. Csak azt mondogatták, h ki lesz rakva a hotelben a recepción, h mikor indul, de sajnos nem volt. Így az utolsó előtti napon, felhívtam az osztrák/német Tui-t és ott segítőkészen utánanéztek és emailben megerősítették. Teljes leírás

Elhelyezés
A hotel nagyon gyönyörű tengerparton helyezkedik el. A szobák viszonylag rendben voltak. Bár, egy kicsit koszos....egy festés igazán ráférne a szobákra.

Ellátás
Az ételek nagyon finom és ízletesek voltak. De nem volt túl változatos. A koktélok nagyon finomak. :)

Hotel szolgáltatások
Teljesen rendben volt minden. Segítőkészek, kedvesek.

Aranyos, bulis programok minden a medence mellett és a parton is.

Tengerpart
A tengerpart pár lépésnyire volt. Mindig volt szabad napozóágy.

Egyszerűen gyönyörű volt. Fehér homok, kék víz. :)

Névtelen, 2016.08.12., Tartózkodás időpontja: 2016.07.27 - 08.04.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Bayahibe, : Be Live Collection Canoa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

6 fénykép

Összesen:: 8,6 A nyaralás összességében szuper volt. A hazafele úton a müncheni 9 órás várakozás annyira nem volt kellemes!

  • 9 Szállás
  • 9 Ellátás
  • 7 Környék
  • 9 Alapár

Összegzés:
A nyaralás összességében szuper volt. A hazafele úton a müncheni 9 órás várakozás annyira nem volt kellemes! Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás egy hatalmas területen elterülő komplexum közvetlen karib tengeri kapcsolattal,saját korallzátonnyal. Viszonylag modern, gyönyörű kertel, igazán gazdag élővilággal. A szobák nagyok tágasak. minibár töltése akadozó volt.

Ellátás
Hatalmas étterem, ízletes finom kaják. Minden nap volt bélszín, rák, kagyló töménytelen mennyiségben. 2szer volt vacsorára osztriga, 1-szer sushi. 5 Alacarte étterem. Ezek közül egyedül a Japán étterem volt megfelelő, a többiben a kaja nem ízlett.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai egészen jók, csak drágák! mindenért fizetni kell, sajnos a wifiért és a széfért is, nem is keveset. 8 napra 200 dollár volt az internet és a széf.

Tengerpart
Közvetlen kapcsolódás a szállodához, 40 méterre az édesvízi medencétől. Gyönyörű fehér homokos tengerpart. Saját korallzátonnyal, telepített halvonzó tárgyakkal a búvároknak.

Horváth Ervin, 2016.06.09., Tartózkodás időpontja: 2016.05.28 - 06.06.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Bayahibe, : Be Live Collection Canoa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen:: Ha szeretne fürödni, napozni és igénybe venni a sokféle szállodai szolgáltatást, jó helyet választott.

Bevezetés
Ha szeretne fürödni, napozni és igénybe venni a sokféle szállodai szolgáltatást, jó helyet választott. Teljes leírás

Elhelyezés
Szuper szálloda, nagyon színvonalasak a szolgáltatások, a kétszintes épületek egy gyönyörű, gondozott kertben terülnek el.

Ellátás
Minden túlzás nélkül állítom, hogy, átláthatatlan mennyiségű ételt kínáltak, italból is nagyon sokféle volt. A központi éttermen kívül még 7 étterembe járhattunk - a la carte. Voltak gyorsételek is a strandon, ahol nagy választék volt alkoholból és üdítőből is.

Hotel szolgáltatások
Ha nem számítom a recepciósok viselkedését, akik nem készségesek, más mindenki kedves, szolgálatkész volt. Nemcsak a borravalóról szólt az egész.

Tengerpart
Homokos, a vízbe jutás akadálymentes. A tenger tiszta, enyhe hullámokkal. Minden nap fürödhettünk, úszni is lehetett. Búvárkodásra viszont nem való.

Összegzés
Kitűnő.

Névtelen, 2009.05.25.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Bayahibe, : Dreams La Romana Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (14) Nem (0)