Vélemények és értékelések
Krkonoše - Csehország

Írja meg a véleményét

Összesen: 1,7 Ide soha többé nem mennék...

  • 1 Szállás
  • 1 Ellátás
  • 10 Környék

Bevezetés
Ide soha többé nem mennék... Teljes leírás

Elhelyezés
Csúnya, nedves, sötét szobáik vannak...borzalmas a fürdőszoba...be sem fűtöttek, pedig kint 0 fok volt, a szobán pedig 16 fok ...borzalom.

Ellátás
Ehetetlen volt...minden íztelen...rosszabb mint az iskolai menzán...másutt kellett étkeznünk.

Hotel szolgáltatások
Alig volt...amikor kértük, hogy fűtsenek be, azt felelték, sajnos...Ez nem egy szálloda, hanem egy borzalmas kunyhó, nem tudom honnan szedték a 3 csillagos jelzést...10 éve talán az lehetett.

Összegzés
Ide soha többé nem mennék...minden szoba egy lyuk...nedves, sötét...nagyon hideg volt...ennél rosszabbat egyszerűen még nem láttam.

Železník Stanislav, 2008.09.18., Tartózkodás időpontja: 2008.09.14 - 09.17.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Lenka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Voltunk már párszor ebben a szállodában és nagyon elégedettek voltunk vele. Már szinte hagyománnyá vált ellátogatni a szállodába, az...

Bevezetés
Voltunk már párszor ebben a szállodában és nagyon elégedettek voltunk vele. Már szinte hagyománnyá vált ellátogatni a szállodába, az állatkertbe és ott tölteni a hétvégét. Idén azonban volt pár kellemetlenségünk és nem vagyok benne biztos, hogy valamikor elmegyünk még oda. Úgy látszik, rosszabbak lettek a szolgáltatások, talán az új vezetőség miatt, akik 2 éve vannak a szállodában. Tavaly minden rendben volt, talán ez még az előző sikeres évek visszhangja volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A megérkezést követően a hűtőszekrényben régi ételt találtam, ami a recepción nagy mulatságot keltett. Egy hölgy velem jött a szobára és elvitte az ételt, de a hűtőszekrényt csak azután mosta ki, hogy megkértem rá. A kislányom hord magával egy gyerekkori kispárnát, amit a születése óta hazsnál és mindig a párnája alá rak. Igaz, a sok mosás miatt már kopott volt. Amikor végignéztük az egész szobát, rájöttünk, hogy a takarítónő kidobta. A recepción azt felelték, valószínűleg nem tudta a takarítónő, mi az. Amikor meghallottam, hogy a takarítónő elvisz valamit a szobáról, amiről nem tudja mi az, rosszul lettem.

Ellátás
A reggelit a mellettünk lévő étteremben kaptuk, az ételt folyamatosan pótolták. A személyzet készséges.

Hotel szolgáltatások
Mivel a medencében fürödtünk és zuhanyoztunk, nedvesek voltak a törölközőink, de a takarítónő másnap nem cserélte ki, 3 napig nedves törölközőt használtunk.

Tengerpart
A medence melegvizes, akkor is fürödhet, ha nincs túl jó idő.

Összegzés
A szálloda vezetőjét hívtam, mert panaszt szerettem volna tenni, de nem nagyon reagált rá és nem is biztosítottak afelől, hogy ez csak egyedi eset volt és többször nem fordul elő. A vezető szerint szezon idején nem lehet mindent kézben tartani, a brigádosok nem képzettek és talán a vendégek sem, mert a törölközőket a földre kellett volna dobnunk, hogy kicseréljék, stb.

Naďová Ladislava, 2008.08.05., Tartózkodás időpontja: 2008.07.18 - 07.20.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Safari

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: A Lenka szállodában az ottlétünk idején egyetlen szolgáltatással sem voltunk elégedettek, ide többé biztosan nem megyek. Svaty Peterben...

Bevezetés
A Lenka szállodában az ottlétünk idején egyetlen szolgáltatással sem voltunk elégedettek, ide többé biztosan nem megyek. Svaty Peterben biztosan ennél kellemesebb helyek is vannak, ahol hasonló ár mellett jobb a berendezés. Teljes leírás

Elhelyezés
Maga a szoba nem a legrosszabb, ha a pótágyon is lehetne aludni. A szobák voszonylag tiszták. Nagy hátrányt jelentett, hogy a folyosókon dohányzó rész volt és a cigarettafüst a szobákba is bejut. Szerencsére a kedvező időjárásnak köszönhetően az időnk nagy részét a gyönyörű természetben töltöttük.

Ellátás
Borzalom‼ A reggeli 8 és 10 között zajlik, de 9-kor már nem volt ennivaló, mert sajnos a személyzet nem pótolja az ételt és a jóétvágyú idősebb vendégek mindent elfogyasztottak. Korábban nem reggelizhettünk, mert nem volt ülőhely. A vacsorát menü formájában kínálták, de néha ehetetlen volt, nagyon zsíros az étel és hiányzott a zöldség. Reggelire kínáltak gyümölcsöt, de ahogy már említettem, az idősebbek elfogyasztották vagy kivitték az ebédlőből. Legközelebb ilyen ételért nem fizetnék, inkább valamelyik éttermet választom, Spindlben sok étterem található és az árak is elfogadhatóak.

Hotel szolgáltatások
Szinte az egész személyzetből hiányzik a profizmus. Mintha szezonmunkások dolgoztak volna ott. Egyszer előfordult, hogy a takarítónő elfelejtette bezárni a szobánkat. A bocsánatkérést respektáltuk, de ehhez nincs mit hozzáfűznöm...Ami az ebédlőben lévő kiszolgálást illeti, a legkellemetlenebbek voltak a személyzet által fogadott magánjellegű látogatások, akik a tányérunkba bámultak.

Tengerpart
A hegyek sokkal szebbek és varázslatosabbak.

Összegzés
A Lenka szállodát negatívra értékelem, ha én lennék a tulajdonosa, mindent másképpen képzelnék el, főleg ami a személyzetet és a szolgáltatásokat illeti. Viszont mindenért kárpótolt a gyönyörű természet és a hegyek.

Névtelen, 2008.07.05., Tartózkodás időpontja: 2008.05.25 - 05.30.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Lenka

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: A szállodát a web-oldalak információi, fotói alapján választottuk, ami az első pillanatban lenyűgözött bennünket. Miután megkaptuk a...

Elhelyezés
A szállodát a web-oldalak információi, fotói alapján választottuk, ami az első pillanatban lenyűgözött bennünket. Miután megkaptuk a szobát és beléptünk, nagy volt a csalódás. A szobák átlagosak és a szociális helyiség sem a legjobban megoldott, a szépen felújított szobához ennek semmi köze sem volt. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek szép szobáik, csak mi nem olyat kaptunk. Volt egy kis előszoba, ahol az egyik oldalon volt a WC és a másikon a kicsemézett zuhanysarok, ahol a víznyomást nem lehetett beállítani, gyengén folyott a víz. A szobán volt egy duplaágy, 2 fotel, TV és a ruhásszekrény mögé zsúfolva egy mosdó tükörrel. Teljes leírás

Ellátás
A reggeli jó volt, nem volt nagy választék, de megfelelt. Vacsorára néha csak egyféle ételt kínáltak, különben mindig csak egyféle leves volt és 2 féle főfogás, amiből előző nap kellett választani. A vacsora 3 fogásos és az adagok nem túl nagyok. Különben a szállodában van egy étterem, ami hihetetlenül drága, pl. a köret kb. 60 koronába kerül, a steak 150 korona, az előételről már nem is beszélve.

Hotel szolgáltatások
A szálloda előtt egy motoros pálya van, ami különlegesebbé teszi. Különben a szállodában kínáltak masszázsokat, volt szauna és játékterem. A kisgyerekek számára volt homokozó és sokféle játék. A tűznél grillezhettünk és üdögélhettünk.

Összegzés
A nyaralástól nem voltunk túlzottan elragadtatva, talán ez volt az eddigi legrosszabb nyaralásunk.

Vosecka Michaela, 2007.08.06., Tartózkodás időpontja: 2007.08.02 - 08.05.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Starý Mlýn

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: Egy hosszú víkendet töltöttünk a Krkonose-ban, ami fantasztikus volt. Ajánlom, figyelje az Orea szállodalánc szállodáit, ahol különféle...

Bevezetés
Egy hosszú víkendet töltöttünk a Krkonose-ban, ami fantasztikus volt. Ajánlom, figyelje az Orea szállodalánc szállodáit, ahol különféle engedmények , akciók vannak - mi egy ilyen akció alkalmával csak egy személyre fizettünk, a másik akció volt. Két személy részére így csak kb. 1600 koronába került. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás tökéletes volt? Egy nemdohányzók részére való szobát rendeltem, a szálloda felújított részében, erkéllyel. Minden ennek megfelelő volt. A szobát naponta takarították.

Ellátás
Reggelit rendeltünk - királyi reggelit kaptunk. Mindenből nagy volt a választék: szalámi, sajtok, édességek, meleg ételek, dzsúszok, kávé,...Szuper volt. Egyszer kipróbáltuk a vacsorát is a szálloda éttermében, nagyon ízlett.

Hotel szolgáltatások
A személyzet profi színvonalú, udvarias, készséges, kedves, mindig köszöntek.

Tengerpart
Ez az egy hiányzott. Különben a szállodának medencéje is van, amit bármikor igénybe vehettünk.

Összegzés
Szuper pihenés, szuper hétvége volt.

Ahogy említettem, figyelje az akciókat, megéri. Ale jak jsem již psala, sledujte jejich akce, vyplatí se to.

Névtelen, 2006.12.07., Tartózkodás időpontja: 2006.07.05 - 07.09.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Arnika (Rudník)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 3,4 2 csillagos Orea.

  • 2,6 Szállás
  • 3,8 Ellátás
  • 5,5 Környék

Bevezetés
2 csillagos Orea. Teljes leírás

Elhelyezés
Mintha egy , a múlt rezsimben zajló síkiránduláson vettünk volna részt, az ember szinte el sem hinné, hogy még ma is léteznek ilyen szállodák...A fürdőszoba és a WC a folyosón volt...mint egy iskolai síkiránduláson .

Ellátás
Félpanziónk volt - talán svédasztalos, de aki elkészítette , Svédországban még biztosan nem járt. Az étel minősége sem sokat ért, a választék mint általában egy ebédlőben, talán amiatt volt olyan kevés vendég. Első nap egyáltalán nem volt választék, mint egy zsákbamacska? Meglepetés? Mint egy iskolai étkezde...de másnap csodálatos vacsorát kaptunk, régóta nem ettem ilyen finomat...

Hotel szolgáltatások
Legjobb volt a recepciós és a pincér, ők egy 5 csillagos színvonalat nyújtottak, nagyszerű volt a másnapi vacsora is, de ez nem a szállodának köszönhető...kár, hogy csak ez volt az egyetlen pozitívum az egész kirándulásban.

Tengerpart
Majdnem a folyó mellett volt, de a nejem nem nagyon akart fürödni...

Összegzés
Kettes érdemjeggyel értékelem, azt is csak a recepciósnak és a kiszolgálásnak köszönhetően.

Luzar Kamil, 2006.12.03., Tartózkodás időpontja: 2006.09.24 - 09.22.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Orea Turist Hotel Central

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: Tavasszal voltunk a Harrachovban fekvő Svornost szállodában.

Bevezetés
Tavasszal voltunk a Harrachovban fekvő Svornost szállodában. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon kellemes, tágas és kényelmes szállásunk volt.

Ellátás
Az étel színvonalas, változatos, gazdag büfé formájában zajlott az étkezés, a vacsorát a szakács szervírozta. Nagyon kellemes volt.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő, sokféle sportolási lehetőség volt, medence is, jó a parkolási lehetőség.

Tengerpart
A szállodában van medence.

Összegzés
Harrachov gyönyörű részében fekvő, színvonalas, kellemes szálloda. Szívesen elmegyünk még oda.

Černota Jan, 2006.08.12.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Wellness Hotel Svornost

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: A nyári szünidő elején egy kellemes hetet töltöttünk a Spindleruv Mlynben fekvő Astra szállodában.

Bevezetés
A nyári szünidő elején egy kellemes hetet töltöttünk a Spindleruv Mlynben fekvő Astra szállodában. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon színvonalas, kellemes és kényelmes szállodában laktunk, az egész család kikapcsolódhatott, pihenhetett.

Ellátás
Gazdag, svédasztalos volt az étkezés, mindig gondosan és megfelelő mennyiségű étellel megrakott asztalok voltak, nemzetközi ételeket kínáltak, gyerekeknek is alkalmas volt, jó volt a választék italokból is. Az étkezés ideje lehetővé tette, hogy programokat szervezzünk a hegyekben.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő a szolgáltatás, természetes volt a napi takarítás és a törölközőcsere.

Tengerpart
A szállodában volt egy medence, a terasz a vízduzzasztóra nézett. Északra, 500 km-re volt a strand.

Összegzés
Egy sikeres, kerékpáros családi nyaralásban volt részünk, ahol nagyon jól kipihentük magunkat, gondoskodott rólunk a kellemes szállodai személyzet, a szálloda is kellemes volt. Szívesen elmennénk még oda, legközelebb talán télen.

Černota Jan, 2006.08.12.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Astra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: Egy kisebb, régebbi, de szép szobánk volt, ahol naponta takarítottak, cseréltek törölközőt. A szoba ablakából szép kilátás nyílt a...

Elhelyezés
Egy kisebb, régebbi, de szép szobánk volt, ahol naponta takarítottak, cseréltek törölközőt. A szoba ablakából szép kilátás nyílt a hidakra. A szobán TV is volt. Teljes leírás

Ellátás
Svédasztalos reggelink volt - nagy volt a választék, minden, ami csak eszünkbe juthatott. Az étkezésben volt a vacsora is, ami 4 fogásból állt, hozzá italok. Kétféle ételből választhattunk, minden kitűnő volt, nagy adagokat kínáltak. Külön kiszolgáló személyzet volt, nagyon kellemes este volt, ajánlom, legalább 2 órát szenteljen a vacsorára. A szállodai étteremben elég drága az innivaló, de a szállodai vendégek 20 %-os kedvezményben részesülnek. A sétányon ajánlom a Coctail bárt.

Hotel szolgáltatások
A szállodában egy felújított szabadidő központ van - voltunk az aromatikus gőzfürdőben, a pezsgőfürdőben, és a tőzeges pakoláson, amit mindenkinek ajánlom. Kellemes a környezet és a személyzet. A Sklár szállodában ingyenes a medence.

Összegzés
A szálloda jó fekvésű, gyönyörű a természet. Harrachov egy osztrák kisfalura emlékeztet, mindenütt tisztaság van, kényelmes, szuper pihenést biztosít. Gyönyörű kirándulásokat tehet a környéken - Mumlavai vízesés, drótkötélpálya az Ördög hegy körül - Certova hora, volt egy bob pálya, négykerekűt is kölcsönöznek. Mindenkinek ajánlom.

Loskotová Yveta, 2006.05.31.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Bílý Hořec

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (2)

8 fénykép

Összesen: A szobák nagyon kicsik, hiányzott az ülőhely, a rakodóhely a személyes holmiknak megfelelő. Kitűnően takarítottak.

Elhelyezés
A szobák nagyon kicsik, hiányzott az ülőhely, a rakodóhely a személyes holmiknak megfelelő. Kitűnően takarítottak. Teljes leírás

Ellátás
Svédasztalos reggelink és vacsoránk volt, nagy volt a választék és finom volt az étel. Az étlapon lehetett volna töb halétel és a kínálat érdekesebb is lehetett volna.

Hotel szolgáltatások
A szálloda relaxációs központjában rendeltünk procedúrákat, amivel nagyon elégedettek voltunk. A recepció szolgáltatásai is nagyon jók. Kicsit problematikus volt a Sklár szállodába a medence megrendelése, kevés szabad terminusuk volt. Mi úgy képzeltük, hogy bármikor fürödhetünk, de végül ezt a szolgáltatást egyáltalán nem vettük igénybe.

Összegzés
Ez egy gyönyörű, stílusos, felújított szálloda, nagyon jó benyomást gyakorolt ránk.

Šimečková Jaroslava, 2005.12.20., Tartózkodás időpontja: 2005.11.17 - 11.20.
Régió: Csehország Csehország, Krkonoše, : Bílý Hořec

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (2)