Vélemények a szállodákról
Limassol - Ciprus

Írja meg a véleményét

Összesen: 10 Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk újra :)

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk újra :) Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás nagyon szép, tiszta volt, közvetlenül a parton, a személyzet nagyon kedves, segítőkész!

Ellátás
Reggelit és vacsorát kaptunk, meg voltunk vele elégedve. Nagyon finom volt minden és változatos.

Hotel szolgáltatások
A recepción nagyon kedves és segítőkész a személyzet, az étteremben szintén. Wifi-t térítés ellenében használtunk, még lent a parton is tudtuk használni. Medence a kertben volt, mi nem használtuk mert a tenger is nagyon közel volt. A medence tiszta, körülötte napozóágyak és napernyők ingyenesek.

Tengerpart
A tengerpartot nagyon egyszerűen a kerten át, vagy a főbejáraton kilépve az utcáról is pár lépéssel meg lehetett közelíteni. Szép tiszta rendezett strand, a víz gyönyörű kristálytiszta, homokos és rengeteg kagyló van :)

Névtelen, 2013.11.22., Tartózkodás dátuma: 2013.09.06 - 09.13.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (1)

Összesen: 8,2 Összességében elégedettek vagyunk, azt kaptuk, egy-két dolgot leszámítva, amit vártunk. Laganas egy mozgalmas, vidám üdülőhely. Széles,...

 • 7 Szállás
 • 7 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Összességében elégedettek vagyunk, azt kaptuk, egy-két dolgot leszámítva, amit vártunk. Laganas egy mozgalmas, vidám üdülőhely. Széles, homokos, lassan mélyülő tengerpart, kellemes hőmérsékletű a tenger. A szálloda kiváló, nyugodt helyen, közvetlenül a parton van, közel a központhoz, de mégsem a dzsumbujban.

Egész napos hajó kiránduláson voltunk, megkerültük a szigetet, ami gyönyörű! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobánk normál méretű volt, a zöld belső udvarra nézett, kényelmes terasza van.

A fürdőszoba kicsi, főleg a zuhanyfülke, de nem okozott problémát.

Minden nap takarítottak, felmostak, törülközőt cseréltek, mindenütt tisztaság volt.

Ellátás
A reggeli kicsit egyhangú, de a vacsora változatos volt. Sokféle zöldség, saláták, sárga és görögdinnye, szőlő minden este szerepelt a kínálatban.

Bartha László, 2013.09.17., Tartózkodás dátuma: 2013.09.06 - 09.13.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: 5 Goromba tulaj. Az apartman megközelítése egy erdei ösvényt is megszégyenítő túra út. A környék megnyuktató falusias. Reggel kakas...

 • 3 Szállás
 • 1 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Goromba tulaj. Az apartman megközelítése egy erdei ösvényt is megszégyenítő túra út.

A környék megnyuktató falusias. Reggel kakas kukorékolásra ébredtünk. A tengerpart közel van. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Konyha egy nagy nulla. Hűtőszekrény ajtaja a szemetes edénnyel volt betámasztva. Az egész konyha gusztustalan. Edények nyomokban.

A szoba megfelelő volt, az erkély is. A fürdőszobában lehetett zuhanyozni és egyéb szükségleteket elvégezni.

Ellátás
Nem volt.

Hotel szolgáltatások
Az ágynemű csere meglepetés volt. Egyéb takarítás nem volt. Fél tekercs WC papír járt 7 napra. A tulaj apró, mérges kutyái állandóan ugattak az apartman földszintjén lévő lakásukban. Ha kiszabadultak megkergették a vendégeket.

Tengerpart
A megközelítése elég félelmetes. Egy hatalmas fekete kutya fenyegette a fürdőzni vágyókat.

Egyébként, ha átbukdácsoltunk a vendéglő hátsó udvarán keresztül, akkor már megfelelő tengerpart várt.

Névtelen, 2012.10.01., Tartózkodás dátuma: 2012.09.21 - 09.30.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: 4,6 Ha azt leszámítom, hogy nem engedtek felszállni a repülőgépre hazafelé, tulajdonképen megfelelő volt. HALIDAYLINES buszávak jöttünk haza....

 • 4 Szállás
 • 1 Ellátás típusa
 • 6 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés
Ha azt leszámítom, hogy nem engedtek felszállni a repülőgépre hazafelé, tulajdonképen megfelelő volt. HALIDAYLINES buszávak jöttünk haza. INVIA vagy utazási iroda nem foglalkozott a problémánkkal. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Konyha része = 0 Hűtőszekrény ajtaját a szemetes edénnyel kellett betámasztani. Egyszerűbb felsorolni mi volt. Pohár, bögre tányér kés, villa, kanál nyomokban. Semmi egyéb.

Ellátás
Ellátás nélkül voltunk

Hotel szolgáltatások
A tulaj vagy gondnok ezt nem tudom pontosan. Szinte állandóan illuminált állalpotban volt. Kutyái állandóan ugattak benn az aparman földszintjén lévő lakásukban, és ha kiszabadultak megkergették a vendégeket. Fél tekercs WC papír volt a 7 napra. Nem adott másikat.

Tengerpart
Megfelelő volt.

Rácz Albert, 2012.10.01., Tartózkodás dátuma: 2012.09.21 - 09.28.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Elias Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: A szálloda a várakozásnak megfelelő volt, a szobák tágasak. Tökéletes a szolgáltatás, takarítás. Csak az ebédlővel kapcsolatban volt pár...

Bevezetés
A szálloda a várakozásnak megfelelő volt, a szobák tágasak. Tökéletes a szolgáltatás, takarítás. Csak az ebédlővel kapcsolatban volt pár kifogásom. A strandok szépek, a szálloda előnyös fekvésű a sziget megismeréséhez. Jól elérhető az aquapark. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák átlagos nagyságúak, jól berendezettek - TV, heti 18 euróért bérelhető hűtőszekrény, széf is van a szobán, az 11 napra 17 euróba került. Jól felszerelt a fürdőszoba WC-vel. Naponta takarítottak. A légkondícionálás 3 fokozatban működik, de a leggyengébb is elég hatásos, közvetlenül az ágyra fújta a hideget. Minden szobájuk erkélyes, az egyik oldalon a kilátás a villákra és az útra néz, ahonnan a zaj nyitott ablaklnál behallatszik. A másik oldalon a kilátás a medencére néz, a 4. és az 5. emelettől a tenger is látszott. A központi hall és az ebédlő nem légkondícionált, ha a szabadban üldögéltünk, ott sem volt ventillátor, néha nagy volt a hőség...A lift néha adrenalinszint emelkedést okoz...gyakran kell javítani...

Ellátás
Angol reggelit kínáltak - gabonapehely, stb. Volt joghurt, zöldség, sajt, sonka, szalámi, sült szalonna, főtt tojás, rántotta, tükörtojás, bab, virsli, burgonya, 2 fajta kifli - fehér és barna. Volt 3 féle dzsúsz, feketetea, kávé. Vacsorára kínáltak 4 fajta húst, mindig volt sült krumpli, rizs vagy tésztaféle...a vacsorákat mindig más konyha jegyében készítették. Kicsi volt gyümölcsből és zöldségből a választék. Mindig csak vegyessalátát, kesernyés fejessalátát, paradicsomot. stb. kínáltak. Gyümölcsből volt finom szőlő, nektarin és alma. Desszertként kaptunk tortát, pudingot és zselét...Az ebédek a vacsorához hasonlóak...Ahogy általában Görögországban, nem nagyon fűszereznek.

Hotel szolgáltatások
A recepció szolgáltatásai nagyszerűek, készségesek...Naponta takarítottak, a szobalányokkal is lehet értekezni. Az ebédlőben elég szigorúan ellenőrzik, kinek jár vacsora és kinek nem...ez néha kellemetlen. A szálloda kategóriájának megfelelőek a szolgáltatások. A bárban este elég drágák az italok, főleg a környék bárjaihoz képest. Közvetlenül a szálloda alatt van egy szupermarket, ott voltak a környéken a legalacsonyabb árak.

Tengerpart
Fekete a homok, itt-ott köves. A nyugágy és a napernyő napi 2 euróba kerül. Van nyugágyak, napernyők nélküli strand is, ahol kevesen vannak...A partmenti sétány kb. 5 km hosszú, mellette kisebb strandok vannak. A szállodától 250 m-re lehet az átjáró egy négysávos úton. A strand egy házsor mögött húzódik, nincs közvetlenül az út mellett, ahogy a Liamssol irányában fekvő strandok...A strandra vezető út: Navarria, medence, üzletek, út, egy másik szálloda, strand.

Összegzés
Szép nyaralás lehet azoknak, akiknek nem számít az út közelsége. Csak ajánlani tudom. A strand ugyan keskenyebb, de még félig sem olyan zsúfolt, mint a híres Agia Napa. Azt gondolom, a fitalok is elégedettek lesznek vele és idősebb, kevésbé igényes vendégeknek is megfelel. Ha szeretné bejárni a szigetet, bérelhet autót - a feltétel a 25 éves életkor, de a tömegközlekedési eszközök is igénybe vehetők. Limassolba 20 perc alatt eljut, 1,5 euróért. Nicosiába és Larnakába is menetrendszerű járatok vannak. Az utazási iroda is kínál kirándulásokat.

Davidová Linda, 2008.08.28., Tartózkodás dátuma: 2008.08.17 - 08.27.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Navarria

Hasznosnak találta az értékést? Igen (13) Nem (0)

7 fénykép

Összesen: Nagyon elégedett voltam.

Bevezetés
Nagyon elégedett voltam. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A strand közelében, egy kertben fekszik a szálloda, medencéje is van. Csak a partmenti, este kissé forgalmas úton kell átkelni és a strandra jut. Végül ahhoz is hozzászoktunk, hogy itt a baloldalon közlekednek és a strandra jutással sem volt gond. A zajjal is hasonló a helyzet, a szálloda kb. 100 m-re fekszik az említett úttól, ha volt is valami zaj, elnyomta a légkondícionáló. A szálloda olyan fekvésű, hogy minden szobáról legalább részben látszik a tenger is. Szép, mindennel felszerelt szobánk volt, volt elég rakodóhely, légkondícionálás, telefon, TV és erkély. A fürdőszobában kád és zuhany is van. A 12 nap alatt 2x cseréltek ágyneműt, törölközőt naponta. Nem takarítottak alaposan.

Ellátás
Az étel kitűnő, az asztaloknál sorok nem álltak, volt elég hely az ebédlőben. Barátságos, készséges a személyzet.

Hotel szolgáltatások
A vendégek rendelkezésére áll a hall, recepcióval, ahol széfet bérelhet, volt lobby bár, étterem, társalgó TV-vel, kávéház, internet sarok. A szabadban van egy medence, csúszda a gyerekeknek, bár a medence mellett, egy terasz, ahol napozni lehet, nyugágyakkal és napernyőkkel, ami ingyenes.

Tengerpart
A strandon sötét színű a homok, szezon idején zsúfolt. A tengerbe jutás akadálymentes, a víz tiszta - kék zászlóval kitüntetett. A strandon mosdótálakban moshatja le a lábáról a homokot. A nyugágy 2 euróba kerül.

Összegzés
Elégedettek voltunk. Csak meglepett, hogy a vendégek többsége orosz volt, de ez állítólag szinte egész Ciprusra jellemző.

Procházková Eva, 2008.08.27., Tartózkodás dátuma: 2008.08.06 - 08.17.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Caravel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: A szállodai szállás kellemes meglepetést okozott, a szálloda légkondícionált, tiszta, habár nem egy új építmény. A szobák tágasak ,...

Elhelyezés
A szállodai szállás kellemes meglepetést okozott, a szálloda légkondícionált, tiszta, habár nem egy új építmény. A szobák tágasak , legalábbis a medencére nézők. Minden szobájuk erkélyes. Teljes értékelés megtekintése

Ellátás
Nagyon finom, az étel mennyisége, a köretek, hús is megfelelt. Kellemesen meglepett a sokféle saláta és a kitűnő desszertek.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő, előzékeny a személyzet, a recepciósok. Naponta takarítottak, kétnaponta cseréltek ágyneműt, volt medence, játszótér - minden tiszta, karbantartott. Az ebédlőben és a medence mellett udvariss a kiszolgálás.

Tengerpart
Homokos, de a jó benyomáson rontanak az orosz turisták, akik szétdobálják a szemetet. A strand a szállodától gyalog kb. 5 percnyire lehet.

Összegzés
Egy nagyon szép nyaralás volt, a szolgáltatások a 2 csillagos kategóriához képest nagyon jók voltak.

Névtelen, 2008.08.20., Tartózkodás dátuma: 2008.07.16 - 07.27.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Caravel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 9,6 A Navarria szállodában egy nagyszerű nyaralást töltöttünk. Melegen ajánlom.

 • 10 Szállás
 • 9,6 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A Navarria szállodában egy nagyszerű nyaralást töltöttünk. Melegen ajánlom. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás kifogástalan volt, a 3 csillagos kategória az európai standardnak megfelelő.

Ellátás
A reggelik főleg az angol vendégkörhöz alkalmazkodnak, de aki nem édesszájú, mindig tudott választani. A vacsorák egyszerűen csodálatosak voltak, minden nap más-más konyha ételeit kínálták - ciprusi, olasz, kínai, stb.

Hotel szolgáltatások
A kiszolgálás és a személyzet kellemes. A szolgáltatások közül igénybe vettük az edzőtermet és a szálloda melletti medencét, mindkettővel nagyon elégedettek voltunk. Miután az utolsó napon elhagytuk a szobát, még használhattuk a zuhanyt.

Tengerpart
A tenger csodálatosan tiszta. A strandok kisebbek, sötét színű rajtuk a homok. Lehetett nyugágyat és napernyőt bérelni, de a pálmák alatti füves területen is feküdhettünk.

Összegzés
Várakozáson felüli nyaralás volt. Csak az orosz turisták rontottak egy kicsit a jó benyomáson, de velük már mindenütt találkozni.

Soukupová Veronika, 2007.09.11., Tartózkodás dátuma: 2007.09.09 - 09.02.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Navarria

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 2006 nyarán voltunk Cipruson és sokkal többet vártam tőle. Leginkább az állandó szél zavart, a strandok is nagyon keskenyek és a szálloda...

Bevezetés
2006 nyarán voltunk Cipruson és sokkal többet vártam tőle. Leginkább az állandó szél zavart, a strandok is nagyon keskenyek és a szálloda sem volt színvonalas. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Navarria elég nagy csalódást okozott, egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a katalógus fotóin. A szálloda körül rendetlenség volt - az ablakból egy autóroncsra nézett a kilátás. A szobánk sem volt éppen lakályos, és a takarítás sem volt túl jó. A szállodában van 2 lift, ami már elég régi, az egyikben egyszer benn is ragadtunk. A szállodai medence visszataszítónak nézett ki, zavaros volt benne a víz. A legtöbb medence melletti nyugágy széttört és piszkos volt.

Ellátás
Az étkezés azon kevesek közé tartozott, amivel elégedettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
Furcsa volt a pincér, aki egyszer azzal támadott ránk a vacsoránál, hogy csak reggelit fizettünk elő.

Tengerpart
A strandok nagyon keskenyek, nem szépek. Sok időnkbe telt, amíg találtunk rajta olyan helyet, ahol tiszta és jó nyugágyak voltak.

Összegzés
Ha még valamikor Ciprusra mennék, biztosan nem Limassolba, inkább Ayia Napába, ahol állítólag minden sokkal szebb.

Pospíšilová Veronika, 2007.07.20., Tartózkodás dátuma: 2006.08.07 - 2007.07.14.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Navarria

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (1)

Összesen: A vőlegényemmel a Fischer utazási irodánál rendeltünk nyaraást és meg kell jegyeznem, hogy valamennyi információ megfelelt a valóságnak -...

Bevezetés
A vőlegényemmel a Fischer utazási irodánál rendeltünk nyaraást és meg kell jegyeznem, hogy valamennyi információ megfelelt a valóságnak - a fotók is valósak, nem retusáltak. Jó ha az ember a szállodát még a Google-on is kikeresi, így több információhoz juthat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Ez a 3 csillagos szálloda tiszta, karbantartott, a kategóriának megfelelő volt. A szoba nagysága 2 személy részére tökéletesen megfelelt, a fürdőszobában kád volt, a WC is a fürdőszobában van, de ez nem számított. Meglepett a szekrényben lévő sok ruhaakasztó és rakodóhely - fiókok is voltak - nem kellett semmit a bőröndökben tárolnunk. A légkondícionáló központilag irányított, de 3 fokozata van és ki is kapcsolható. A szobákat naponta takarítják, cserélnek töröközőt és ágyneműt.

Ellátás
Félpanziónk volt - reggeli+vacsora. Az étkezés svédasztalos volt. Mindig volt elég étel, az adagok tetszőlegesek voltak, senki sem ellenőrizte. A félpanzió untig elég volt. A vacsoránál fizetni kell az italokért. Egyszer ebédünk is volt, ami menü formájában zajlott - saláta, főfogás, desszert. Ezt a személyzet szervírozta. Itt is fizetni kell az italokért.

Hotel szolgáltatások
A recepció napi 24 órán át működött. A személyzet jól beszél angolul.

Tengerpart
Limasolban keskeny kis strandok vannak és fekete rajtuk a homok.

Milerová Monika, 2007.07.04., Tartózkodás dátuma: 2007.06.24 - 07.01.
Régió: Ciprus Ciprus, Limassol, Hotel: Navarria

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (0)

1 2 3

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600 +40 316 300 926