Vélemények és értékelések
Sozopol - Bulgária

Írja meg a véleményét

Összesen: 9,6 A fotókkal mindenben megegyező a szálloda és a szoba kinézete.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A fotókkal mindenben megegyező a szálloda és a szoba kinézete. Teljes leírás

Elhelyezés
A fotókkal mindenben megegyező a szálloda és a szoba kinézete.

Nem volt lelakva, szép tiszta, modern szoba, napi takarítás van mely precíz, naponta új törölközőket kaptunk, 10 nap alatt 2x tiszta ágynemű.

Tengerre néző apartmant kértünk, meg is kaptuk és valóban, csodásan látszott végig a tengerpart, nem csak egy kis részletecske.

Ellátás
Reggelire fizettünk be. A reggeli friss, bő választékkal, folyamatos utánpótlással, soha nem volt kiürült ételtároló, folyamatosan töltötték fel. Kétféle tojás, sült bacon, virsli, bundáskenyére, 4-5 féle pékárú, édes pékárú, helyi sajt, rengeteg friss zöldség és gyümölcs, műzli, joghurt...

Hibátlan vollt az ellátás.

Hotel szolgáltatások
2 medence, rendezett tiszta környezettel, pool bár, napozóágyak, kültéri fitnessz eszközök bolgár est.

Egyéb szolgáltatást nem vettünk igénybe

Tengerpart
Szeptember elején voltunk. A parti homok elég szemetes volt, gazos ápolatlan. A napágyak összevissza, szakadt koszos fekvőfelületek, mindez napi 20 leva fejében. De legalább volt lifeguard :-)

Tengerpart tekintetében a közeli Primorsko városnál lévő partot ajánlanám ami arany homokos, tiszta hosszú és csodaszép.

Sápi Gabriella, 2019.09.18., Tartózkodás időpontja: 2019.09.07 - 09.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Apolonia Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (1)

Összesen: 9,2 Mivel egyénileg utaztunk, a hosszú kocsikázás kissé fárasztó. A Szerbiai szakasz végén a hiányos vagy inkább nem kellő tájékoztatás miatt...

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Mivel egyénileg utaztunk, a hosszú kocsikázás kissé fárasztó. A Szerbiai szakasz végén a hiányos vagy inkább nem kellő tájékoztatás miatt kissé elveszettnek éreztük magunkat az éjszakai sötétségben amíg a GPS folyamatosan vissza akart fordítani a nem létező (a térképen már jelölt, de a valóságban még meg nem épült) autópályára.

Maga a pihenés nem volt felhőtlen a szó legszorosabb értelmében, de hát szeptember vége az szeptember vége Bulgáriában is. Összességében azonban jól éreztük magunkat. A hazaúton a már korábban említetten kívül még egyszer megtréfált a Szerb útszakasz. A vendégmunkások miatt kialakuló több órás várakozást elkerülendő Röszke helyett a Tompai határátkelő felé vettük az utunkat. Az új térképeken és a nemrég frissített GPS szerint is meglévő, a Szabadkát elkerülő út csak részben készült el és minden tájékoztatás nélkül szűnik meg és válik munkaterületté, ezért egyelőre csak a városon átvezető út használható. Teljes leírás

Elhelyezés
Mi a lakópark szerűen kialakított üdülőfalu szálloda épületében kaptunk szobákat. A viszonylag új építésű épületben a szobák minden igényt kielégítőek, ár - érték aránynak megfelelőek.

Ellátás
Az ajánlatban szereplő all inclusív ellátás némileg csorbult, hiszen a kínálatban csak fehér és vörös bor, valamint sör szerepelt melyeket az étkezési időkben és a délutáni cafe brake-nek nevezett időszakban önkiszolgáló módon lehetett igénybe venni. Az étkezés azonban kifogástalannak mondható, a büfé asztalokon változatos és jól elkészített ételeket találhattunk. A fűszerezéssel azonban hadilábon állnak, a magyar konyhához szokott embernek bizony gyakran kellett a só és borstartó felé nyúlnia. A csípős paprikát azonban legközelebb itthonról kell vinnünk.

Hotel szolgáltatások
A szálloda wellness részleggel is rendelkezik, azonban a medencék vize meglehetősen hideg, az itthon megszokott "dagonyázásra" nem alkalmas. De hát az ember nem wellnessezni megy a tengerpartra.

Tengerpart
A szálláshelynek (szándékosan nem írok szállodát) van egy közvetlenül, lépcsőn megközelíthető, homokos partszakasza, ahol a napernyők és napozó ágyak térítésmentesen vehetők igénybe és van egy büfé is, amely kínálata azonban nem tartozik az all inclusív ellátások körébe. De ez csak főidényben működik, mi már csak egy-két napig élvezhettük. A közeli homokos parthoz minden egész és fél órában közlekedik igény szerint egy vagy két elektromos kisautó. Az aszfaltos úttól 2-300 méteres, a homokdűnéken át kiépített palló terítésű járdán lehetett kijutni a homokos partra (jelentkezzen akire nem fér rá egy kis séta), amely tiszta és rendezett volt. Főidényben kettő, esetünkben azonban már csak egy büfé üzemelt a strandon, szintén kívül az all inclusív szolgáltatásokon. A napernyők és a napozóágyak azonban itt is térítés mentesen állnak rendelkezésre és meglepetésemre még európai módon felszerelt illemhelyek és zuhanyzók is voltak kiépítve. A gondtalan napfürdőzést viszont ebben az időszakban már gyakori felhők zavarták, a tenger vize azonban még teljesen élvezhető hőmérsékletű volt.

Fuchs Béla, 2018.09.27., Tartózkodás időpontja: 2018.09.14 - 09.21.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Saint Thomas Holiday Village (Sveti Toma)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9 A nyaralás jól sikerült de sajnos beárnyékolta hogy az ott felejtett holminkat a szálloda alkalmazottai "nem találták meg"....

 • 8,5 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
A nyaralás jól sikerült de sajnos beárnyékolta hogy az ott felejtett holminkat a szálloda alkalmazottai "nem találták meg". Emailokra nem reagáltak, telefonon a nyelvi nehézségek miatt nem jutottunk sokra. Segítőkészséget hírből sem hallották. Szerintem egy ötcsillagos hotel ezt nem engedheti meg magának. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő, tiszta, rendezett de a véletlenül ott hagyott dolgokat a magukénak tekintik.

Ellátás
Kiváló, változatos finom ételek

Tengerpart
Pihenni vágyóknak, gyermekeseknek kiváló, lassan mélyülő, homokos

Benkő Sándor, 2017.07.13., Tartózkodás időpontja: 2017.07.04 - 07.10.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Saint Thomas Holiday Village (Sveti Toma)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Meg voltunk elégedve mindennel, szép volt a szálloda, viszont az alkalmazottak nem voltak kedvesek.

 • 7 Szállás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Meg voltunk elégedve mindennel, szép volt a szálloda, viszont az alkalmazottak nem voltak kedvesek. Teljes leírás

Czomba Zoltán, 2016.10.18., Tartózkodás időpontja: 2016.08.06 - 08.13.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Villa Laguna

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,6 18-20 órás út (kibírható). Homokos part, kellemes hőmérsékletű tenger egész napos hullámzással. Közelben étterem, bár, palacsintázó,...

 • 7,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
18-20 órás út (kibírható). Homokos part, kellemes hőmérsékletű tenger egész napos hullámzással. Közelben étterem, bár, palacsintázó, fagyizó, kisbolt, szupermarket, CBA, kirakodó vásár, Kikötő, Óváros, Újváros 5-10 perc séta. Óváros nagyon hangulatos, városfal minden napszakban csodálatos (érdemes ott enni közvetlen a tenger mellett, felett). Megfelelő számú fakultatív program közül lehet válogatni (Várna-Delfinárium ajánlott). Szórakozási lehetőség is van a parton található bárokban. Teljes leírás

Elhelyezés
Ár/érték arányban célnak megfelelő (csak aludni kellett). A tulaj nagyon kedves (angolul nem nagyon tudott, de kéz mozdulatokkal teljesen megértettük egymást...Ő bulgárul, mi konyha angol nyelven :)). Minden nap takarítanak. Ami szokatlan, hogy a fürdő-WC egyben annyira kicsi, hogy nincs zuhanytálca sem, így a víz megy minden felé. A szobánkban volt napernyő amit díjtalanul használhattunk.

Ellátás
Önellátással voltunk, közleben van CBA (olcsó a sör!!! :)) és helyi szupermarket egymás mellett Magyarországi árakkal. Pékség 1 percre, az Óvárosban (van egy nagyon jó kebabos 800,- Ft a nagy ami Budapesti 2 gyros pitában felel meg), parton számtalan étkezési lehetőség.

Hotel szolgáltatások
Van klíma, önellátással voltunk, naponta takarítanak.

Tengerpart
1. Central Beach: szállástól 2 perc séta és kezdődik a homokos tengerpart (lassan mélyülő, helyenként moszatos, hínáros, de nem vészes), hosszan elnyúlva, nem túl zsúfolt, de azért sokan vannak. A tenger hőmérséklete kellemes, egésznapos hullámzás nagyon élvezetes, kisebb napozással megszakítva egésznap vízben voltunk. A parton számtalan étterem, bár (1000-1500,- Ft/fő/kaja) található valamint a közelben az árusok között is van lehetőség egy pizza szeletre, kebabra, fagyira.

2. Harmina Beach: kb. 10 perc séta (1 jó hideg sörnyi :)) szintén homokos part hosszan, itt szakaszosan vannak sekélyebb, gyorsabban mélyülő részek, egy kicsit piszkosabb (emberi trehányság okozta szemét) szintén szakaszosan moszatos, hínáros, cserébe itt is egésznapos hullámzás. Szintén étterem, bár, sétáló utca közvetlen közelben.

László K., 2016.08.03., Tartózkodás időpontja: 2016.07.22 - 07.31.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Rishly

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (1)

Összesen: 6,4 Csodálatos hetet töltöttünk Szozopolban.Nagyon jól éreztük magunkat.A város gyönyörű.A víz kellemes volt.A partok tiszták...

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 9 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Csodálatos hetet töltöttünk Szozopolban.Nagyon jól éreztük magunkat.A város gyönyörű.A víz kellemes volt.A partok tiszták voltak,lehetőség volt különböző vízi sportokat kipróbálni.A kis vonattal nagyon szép partokra mentünk el a környéken.Finom ételeket ettünk.Nagyon örülünk hogy ezt a helyet választottuk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás jó ,csendes helyen található.Minden könnyen elérhető.Az erkélyről látható a tenger.A szoba felszereltsége elfogadható volt bár hiányzott a fürdőszobában a zuhanytálca és az ágyban lévő matrac elhasználódott,kényelmetlen volt.A hét nap alatt egyszer cseréltek ágyneműt és törölközőt illetve két naponta a szemetest ürítették.A tisztaság a szobában nem volt tökéletes de elfogadható volt.

Ellátás
Reggelit kértünk,ami ízletes volt,tea illetve kávé közül lehetett választani.Gyümölcs is járt a reggelihez.De sajnos az adag kevés volt és minden reggel pontosan ugyanazt az ételt kaptuk.

Hotel szolgáltatások
Klíma ,hűtőszekrény,Tv, vízforraló volt a szobában.Sajnos a wifi jel gyenge volt a szobában,a folyosón ácsorogva lehetett csak telefonálni.

Tengerpart
Mindkét partszakasz a szállástól könnyen megközelíthető.Mi inkább a közelebbi ,kisebb partra jártunk fürödni mert a víz tisztább volt .A part mindkét helyen viszonylag tiszta volt .Zsúfoltság jellemző volt mindkét parton de helyet könnyen találtunk,ez nem volt probléma.

Zoltán K., 2016.08.03., Tartózkodás időpontja: 2016.07.22 - 07.31.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Elinor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,3 Remek apartman, finom ételek elérhető áron, közeli tengerpart.

 • 8 Szállás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Remek apartman, finom ételek elérhető áron, közeli tengerpart. Teljes leírás

Elhelyezés
Hatalmas nappali-étkező, kanapéval, nagyképernyős tv-vel, nagy étkezőasztallal. Szép, modern beépített konyhabútor, villanytűzhellyel, sütővel, nagy hűtővel, mosógéppel, szagelszívóval. Van vízforraló, sok tányér, evőeszköz, konyhafelszerelési eszközök, egy-két serpenyő, lábas. A hálószobában kényelmes franciaágy, éjjeliszekrények, gardróbszekrény. A fürdőszoba elég pici, tusolós, de a célnak megfelelő.

Erkélyre kivihető asztal székekkel.Van vasaló, vasalódeszka, ruhaszárító, a mosógéphez mosópor.

Ablakokon szalagfüggöny, nappaliban és hálószobában is klíma.

A sétálóutcához csak ki kellett menni a kapun. A tengerpart pedig közvetlenül az utca túloldalán.

Összességében fullosan felszerelt, szép, modern apartman.

Hotel szolgáltatások
Mindennap takarítás. A klímáért nem kell külön fizetni (és a takarítónéni mindig bekapcsolta, hogy mire visszaértünk, kellemes hűvös legyen).

Több medence is van a komplexum területén. Mindig volt hely a napozóágyakon. Az elhelyezkedésének köszönhetően mindig van árnyékos és napos rész is a medence körül. Kényelmes napozóágyak.

A wi-fi azért hiányzott...

Tengerpart
A tengerpart kb. 1 percre van a kaputól, csak át kell menni a bevásárlóutcán.

Vannak bérelhető ágyak, napernyők, de mellettük, mögöttük sok hely van, hogy ezek nélkül, törölközőn napozzunk.

A strand hosszú, bőven van hely, homokos part. A víz tökéletes hőmérsékletű. Helyenként hínáros volt, de az óváros felé eső részen már tiszta volt a víz, és ott kisebbek a hullámok is.

Beáta D., 2016.07.05., Tartózkodás időpontja: 2016.06.25 - 07.02.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Apartmány Horizont

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8 A szállás jó volt,olyan mint képzeltük. Csendes,nem volt olyan lárma ,tudtunk pihenni. Szerintem még vissza térünk egyszer ide.. Kellemes...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 7 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
A szállás jó volt,olyan mint képzeltük. Csendes,nem volt olyan lárma ,tudtunk pihenni. Szerintem még vissza térünk egyszer ide.. Kellemes volt ez a egy hét. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon kellemes maga a hotel,tiszta kényelmes,mindig kedvesek voltak velünk. Az az egy baja csak hogy nincs medence, néha jó lett volna ott pancsolni. De ezt eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.

Ellátás
Reggelit kaptunk ami szinte mindig ugyan az volt,de mégis ízletes. Mindig degeszre ettük magunkat, a lecsó valami Isteni volt.

Hotel szolgáltatások
Pont a héten volt házassági évfordulónk mikor nyaraltunk és egyik nap mikor vissza értünk a szállásra,az a meglepetés fogadott minket hogy az ágy tele volt szívecske formában rózsaszirommal,és volt bekészítve egy üveg pezsgő meg gyümölcs. Igazi meglepetés volt,és nagyon figyelmes.

Tengerpart
Kb 5 perc séta és már a tengernél voltunk,ami szép tiszta volt,de a homok tele volt cigerettacsikkel, ami kicsit elvette a kedvünk néha.

Névtelen, 2016.06.03., Tartózkodás időpontja: 2013.08.18 - 08.25.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Amon Ra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,4 A szívélyes fogadtatáson túl az egyéni kérésemet is készségesen teljesítették

 • 10 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szívélyes fogadtatáson túl az egyéni kérésemet is készségesen teljesítették Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás tiszta, rendes volt

Ellátás
Ellátást nem kértünk, de a városban az éttermek elfogadható árakon igénybe vehetők.

Hotel szolgáltatások
A tenger melletti nyaraláshoz ideális csendes pihenésre alkamas.

Tengerpart
A tengerpartot gyalogosan lehet megközelíteni, minden nap este a kisodródott hínárt eltávolítják, a partot elsimítják.

A többi partszakaszon is elegendő hely van, a part enyhén leejt, homokos.

Éles György, 2014.09.17., Tartózkodás időpontja: 2014.09.06 - 09.13.
Régió: Bulgária Bulgária, Sozopol, Szállás: Rishly

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (1)