Vélemények és értékelések
Primorsko - Bulgária

Írja meg a véleményét

Összesen: 9.4 ok.

 • 10 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
ok. Teljes leírás

Elhelyezés
ok.

Ellátás
ok.

Hotel szolgáltatások
ok.

Tengerpart
super

Kuniček Peter, 2018.08.27., Tartózkodás időpontja: 2018.08.10 - 08.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Orios

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 4 Az utazási irodában az ügyintéző hölgy, egy rendkívül kedvelt szállodának nevezte a Forest Beach hotelt, amire eddig még nem volt...

 • 6.5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 3 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Az utazási irodában az ügyintéző hölgy, egy rendkívül kedvelt szállodának nevezte a Forest Beach hotelt, amire eddig még nem volt panasz.

Ezért úgy döntöttem, hogy a magas foglalási díj ellenére elutazok a párommal.

Nagyon csalódottak vagyunk és a holnapi napon megtesszük a megfelelő lépéseket mert megtévesztettek bennünket, amikor ezt a szállodát egy 4+-os besorolásúnak adták el nekünk 300.000Ft-ért.

Az Invia honlapján látható medencés képektől 100m-re olyan üdülőközpont található, amelyet én még életemben nem láttam.

A brazilliai nyomor negyed ehhez képest nulla.

Holnap küldöm a képeket, ha esetleg azt gondolják, hogy túlzásba estem. Teljes leírás

Elhelyezés
Az épület közel sem teljesen felújított.

Talán 1970-ben volt ez igaz.

A szoba viszont 10 pontos. Nagyon igényes.

Ellátás
Az étterem higiéniailag a nulla szintet hozza.

Folyik a retek az asztalokról, üveg felületekről és a kihelyezett italautomatákról. Az asztalt nekem kellett valamelyest rendbe hoznom, hogy legyen hol vacsoráznunk.

A személyzet mással volt elfoglalva.

Mellékelten küldöm a fotót, hogy érzékeltessem a viszonyokat.

A sülthúsk készítő szakács az orrában turkált, majd a tenyerébe fújta az orrát, majd tovább készítette a vacsorát.

Nem ezért utaztam 1200km-t, és fizettem 300000Ft-ot.

Hotel szolgáltatások
Nem is szeretnék többet tudni. Eleget láttam!

Tengerpart
A tengerpartra a kora esti órákban sétáltam ki a párommal.

Összességében rendezett, de egy minősíthetetlen, tető nélküli illemhely található a sétány közvetlen közelébem, ami nem felel meg annak az állításnak, hogy ez egy 4+-os szálloda.

Névtelen, 2016.08.13.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Forest Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (9) Nem (2)

Étterem 1 fénykép

Összesen: 9.6 Nagyon szuper nyaralás volt

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szuper nyaralás volt Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta mindennap takaritottak kényelmes kellemesen csalodtunk

Ellátás
szuper elsö osztályu egy 4 csillagos ellátás volt

Hotel szolgáltatások
jok voltak a szolgáltatások

Tengerpart
egykicsit koszos a part zsufolt de mind ezeket le számitva nagyon jó volt a viz

Névtelen, 2015.08.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Zefir

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: 9 Rendben volt, a bolgár nem túl kedves nép azonban. Angolul nem beszél senki szinte, de a tengerpart kárpótolt és a jó árak.

 • 9 Szállás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Rendben volt, a bolgár nem túl kedves nép azonban. Angolul nem beszél senki szinte, de a tengerpart kárpótolt és a jó árak. Teljes leírás

Elhelyezés
Korrekt tiszta, a vendéglátók sajátosan bájosak.

Ellátás
-

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
Kicsit szemetes, de alapvetően kellemes, nem túl zavaró a szemét.

Csaba D. V., 2014.09.12., Tartózkodás időpontja: 2014.09.02 - 09.09.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Penzion Laguna Zara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Összesen: 9 Összességében kellemes 10 napot töltöttünk el . A személyzet kedves volt , angolul lehetett velük kommunikálni . A strand 60-80 méterre...

 • 9 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Alapár

Összegzés:
Összességében kellemes 10 napot töltöttünk el . A személyzet kedves volt , angolul lehetett velük kommunikálni . A strand 60-80 méterre volt , a víz minősége , tisztasága kifogástalan . Természetesen semmi nem lehet tökéletes , de aki ennél többet szeretne szolgáltatásban , ételekben kapni az menjen egy 28 csillagos szállodába többszörös árért . Szállásfoglaló oldalon foglaltuk le a szállást még év elején , így hozzá jutottunk némi kedvezményhez . Költség : Négy felnőtt , 10 éjszaka , AI ellátással 372000.- ft . 93000.-/ fő . Primosko központja 1 km -re volt , gyalogosan tettük meg az utat , de a vacsora után még jól is esett ez a séta . A városkában bankok és ATM-ek üzemelnek ( OTP : pénz kivét 1 leva = 160.- ft , egyszeri díjként kb 500.-ft vontak le itthon , független attól , hogy mekorra összeget vettem ki ) . Rengeteg butik , kifőzde , étterem van .A főút elején egy nagy supermarket található ( kártyát elfogadnak ) . Kártyával fizetni nem sok helyen lehet , érdemes megkérdezni a vásárlás előtt a használatot , így elkerülhetőek a problémák .Konkrét árakról nem igen tudok nyilatkozni , de kb 2000.-ft értékben meglehet kajálni és inni egy embernek . Az adagok igencsak bőségesek . Mi nem ettünk a városban az hotel ellátása miatt . Teljes leírás

Elhelyezés
Négyszemélyes apartmant foglaltunk ( két hálószoba , plussz nappali-konyha ) A szobák tisztasága , berendezése számunkra tökéletesen megfelelt . Naponta takarítottak, a meleg vizet ,saját boylerböl lehetett használni , így mindig volt meleg víz . Az apartmanban két zuhanyzó , illetve két darab wc állt rendelkezésünkre . A tágas erkélyen , napozó ágy székek , napernyők tették kényelmesebbé az ott eltöltött napjainkat .

Ellátás
AI ellátást kértünk , ami a következő felosztásban üzemelt : Reggeli 8-10 h . 10-12h lobby bárban helyi alkoholos és üdítők( gépi ) fogyasztása . Ebéd 12-14h . 14-18h lobby bár ,ez időn belül 16-18h pizza szelet , sütemény , szendvics és a fent említett italokat lehetett fogyasztani. Vacsora 18-20h. Lobby bár 20-22h . Minden étkezés svédasztalos rendszerben történt . Változatos ételeket ettünk : sajtok , gyümölcsök , felvágottak , édességek , levesek , különböző hús ételek , tojás stb. Aki nem tudott választani ezekből , azok már túl válogatósak , vagy finnyásak lehettek .

Hotel szolgáltatások
Fodrászat , manikűr , masszázs , pénzváltó ( ritkán van nyitva ) internet elérhetőség csak a recepciónál , lobby bárnál és a külsö medence környékén volt elérhető . A minősége nagyon gyenge volt . Ezen még jócskán kellene javítaniuk a szálloda tulajdonosának . Gyerekeknek kis játszótér , naponta animátorok szórakoztattak minket ( kisebb-nagyobb sikerrel , egy két nap után már unalmas volt )

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
Kerékpárokat lehet kölcsönözni ( 4 leva / h ).

Névtelen, 2014.08.25., Tartózkodás időpontja: 2014.08.04 - 08.14.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Prestige City II

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (10) Nem (1)

4 fénykép

Összesen: 8.3 Bulgária után senki sem fog Horvátországba vágyni!!!

 • 8.5 Szállás
 • 7 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Bulgária után senki sem fog Horvátországba vágyni!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Barátságos tulajdonos, tiszta, rendezett panzió, tengerre néző erkély, nagyon rendben van.

Némi negatívum, hogy a negyedik emeleten volt, de a "szolíd" esti vacsik után ennyi testmozgás pont kell.

Ellátás
Nem kértünk, hisz minden alkalommal más éttermet szeret kipróbálni az ember.

Hotel szolgáltatások
A klimatizált szoba csak ígéret volt, mert még nem került bekötésre, de amennyit a panzióban voltunk nem is hiányzott.

Tengerpart
Egy kellemes sétával megközelíthető (természetesen messzeb van az előzetesen leírtakhoz képest,de nem vészes), homokos part, szabad napernyőt, vagy üres helyet mindig találni. Kíváló úszómesteri felügyelet erős hullámzás esetén.

Negatívum: A megmaradt Balkáni mentalitás (a cigarettacsikket és a szemetet sztem. rajtunk magyarokon kívűl senki sem a kukába helyezi, hanem egy egyszerű mozdulattal elhajítja, elpöcköli), valamint célszerű a partot a kijelölt útvonalakon megközelíteni, mert a tengert és a várost elválasztó homokdűnék között területet előszeretettel nagydolguk elvégzésére használják. (a hivatalos illemhely kb.80 Ft.)

Jakab János Norbert, 2014.08.22., Tartózkodás időpontja: 2014.08.12 - 08.19.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Penzion Laguna Zara

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 9.6 Burgaszban, a repülőtéren az utazásszervező képviselőitől tudtuk meg, hogy az általunk foglalt Laguna Zara Panzióban nincs hely, ezért...

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Burgaszban, a repülőtéren az utazásszervező képviselőitől tudtuk meg, hogy az általunk foglalt Laguna Zara Panzióban nincs hely, ezért helyette felajánlottak egy négy csillagos szállodai szobát, közel a tengerhez, all inclusive ellátással. A kihelyezett képviselők akár a reptéren, akár Primorskoban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Ezúton is köszönöm a nagyvonalú kárpótlást! Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk a földszinten volt, a kert és a tenger felé néző terasszal. Kicsit zajos volt, mert a lifttel szemben és egy csapóajtó közvetlen szomszédságában volt a bejárati ajtó. Valamiért azt is hallottuk, ha máshol lehúzták a wc-t. Amit hiányoltam, az a hűtő, aminek csak a helyét találtuk. (Valószínűleg azért kaptuk ezt a szobát, mert mi egy szerényebb szállást rendeltünk és fizettünk.) A szoba kicsit szűkös volt, de bőven volt a szekrényben hely a pakolásra. Az ágy kényelmes volt, a fürdőszobában még egy hajszárító is be volt építve. Naponta jött a takarító, aki ürítette a szemetest, cserélte a törölközőket és és tette ki a wc papírt. (Volt, hogy kicsit rendet is rakott.)

Ellátás
Az all inclusive ellátás reggeltől estig állt a vendégek rendelkezésére. Az étkezéseknél nagy volt a választék és finomak voltak az ételek. Ha elfogyott valami, szinte azonnal feltöltésre került, még akkor is, ha az étkezési idő a végéhez közeledett.

Hotel szolgáltatások
A szállodához, több medence és csúszda is tartozott. A medencék körül napernyők, napágyak voltak. Ezeket ingyen lehetett használni.

Tengerpart
A szálloda közel volt a tengerparthoz, szinte csak egy lépcsőn kellett lemenni. Voltak "szabad" partszakaszok és voltak, ahol telepített napernyők, napágyak voltak, amelyeket bérelni lehetett. A tenger tiszta volt, a partról már sajnos nem tudom ezt elmondani. A kihelyezett szemetesek ellenére, a homokban sok csikk volt és elszórtan műanyagpohár, flakon és más egyéb hulladék. De félredobva akadt szépszámmal kiszolgált napernyő váz, a telepített napernyőkből. A parton voltak elszórtan átöltöző helyek és toi-toi wc-ék. Volt lehetőség vízi sportok kipróbálására. Viszonylag sűrűn volt telepítve a parti őrség megfigyelő állásai. És megnyugtató volt, hogy az őrök tényleg figyeltek. Szemtanúja voltam, ahogyan kimentettek egy nőt három gyerekkel a nagy hullámzásból.

Nagy Krisztina, 2014.07.11., Tartózkodás időpontja: 2014.07.01 - 07.08.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Perla Beach Holiday Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 9.1 A nyaralás nagyon tetszett, újra elmennénk...csak az idegenvezető, Michaela nem viselkedett korrekt módon, ami elrontotta az utolsó...

 • 10 Szállás
 • 6.8 Ellátás
 • 9.7 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A nyaralás nagyon tetszett, újra elmennénk...csak az idegenvezető, Michaela nem viselkedett korrekt módon, ami elrontotta az utolsó napokat... Teljes leírás

Elhelyezés
Az Ivajlo panzióban kitűnő szállásunk volt, a személyzet is kiváló.

Ellátás
Lehetett volna változatosabb is.

Tengerpart
Tiszta, nem szemetes , a tenger is tiszta volt.

Összegzés
A jó benyomáson kicsit rontott Michaela, az idegenvezető korrektnek nem mondható viselkedése. Különben minden jó volt.

Rauschogold Jiří, 2008.09.24., Tartózkodás időpontja: 2008.09.06 - 09.17.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Ivajlo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: Tökéletes, az időjárás ugyan nem nagyon kedvezett, de erről senki sem tehet, különben egy gyönyörű hetünk volt.

Bevezetés
Tökéletes, az időjárás ugyan nem nagyon kedvezett, de erről senki sem tehet, különben egy gyönyörű hetünk volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű szállásunk volt, fényűző szobáik vannak.

Ellátás
Szezon után, 9.13-tól voltunk ott, az étel nem különösebb, de ez a szállodától és az étteremtől is függ. A hazai koszt más...

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, a háziasszony rendkívül szimpatikus, igaz egy bolgár hölgy, de a mosolya mindent elárult...

Tengerpart
Gyönyörű a tenger és a homok is, csak kicsit takarítani kéne.

Összegzés
A nyaralással nagyon elégedett vagyok, ha az ember képes tolerálni az apróságokat, nagyon élvezheti.

Janegová Hana, 2008.09.22., Tartózkodás időpontja: 2008.09.13 - 09.20.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Penzion Mila

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

10 fénykép

Összesen: 7.8 Szép volt a szállás, tiszta a tenger, de a strand piszkos, nincsenek WC-k, zuhanyok, az egész környék egy nagy szemétdomb, de talán pár...

 • 10 Szállás
 • 9.2 Ellátás
 • 4 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Szép volt a szállás, tiszta a tenger, de a strand piszkos, nincsenek WC-k, zuhanyok, az egész környék egy nagy szemétdomb, de talán pár év múlva szebb lesz. Teljes leírás

Elhelyezés
Új, modern, tiszta szálloda, van medencéje is, de nincs légkondícionálás.

Ellátás
A reggeli svédasztalos, elég jó volt.

Hotel szolgáltatások
Problémamentes, elégedett voltam.

Tengerpart
A tenger szép, tiszta, a strand piszkos, a könyéke egy nagy szemétdombra emlékeztet.

Összegzés
Nem felelt meg a várakozásnak. Bulgáriába nem megyek többé‼

Spiller Tomáš, 2008.09.22., Tartózkodás időpontja: 2008.09.10 - 09.20.
Régió: Bulgária Bulgária, Primorsko, Szállás: Nadia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)