Vélemények a szállodákról
Bulgária

Írja meg a véleményét

Összesen: 9 Szuper volt!

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Szuper volt! Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Családi szobában voltunk elhelyezve, ami tágas, csendes és kényelmes volt.

Ellátás
Mindennel meg voltunk elégedve. az ételek finomak voltak.

Hotel szolgáltatások
Csak az animátorokkal találkoztunk, egyéb szolgáltatást nem vettünk igénybe. Velük maximálisan elégedettek voltunk.

Tengerpart
Kb. 10 perces sétára volt, de szép és viszonylag lassan mélyülő, homokos tengerpart.

Eszter D. C., 2018.11.19., Tartózkodás dátuma: 2017.06.27 - 07.04.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Calypso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9,2 Kellemes hetet töltöttünk a barátainkkal. A kirendendelt idegenvezető udvarias, pontos, s megfelelő mennyiségű információval szolgált.

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Kellemes hetet töltöttünk a barátainkkal. A kirendendelt idegenvezető udvarias, pontos, s megfelelő mennyiségű információval szolgált. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tengerre néző, kellemes berendezésű szoba. A fürdőszobára ráférne a felújítás. Jó, hogy volt hűtőgép és klíma. A szálloda impozáns.

Ellátás
Bőséges, de az ételek nem voltak mindig melegek. Különösen igaz ez a levesekre.

Tengerpart
Közvetlen tengerparti fekvés, jó széles homokos sávval, ahol a nyugágyakat bérelni kell. A víz kellemesen meleg tiszta. A szálloda előtti medencék körül sok napágy van, s ingyenesek.

Dr Horváthné Mányoki Mária, 2018.10.04., Tartózkodás dátuma: 2018.08.27 - 09.03.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Victoria Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: 7,6 Összességében pozitív élményekben volt részünk,másnak is ajánlanánk,de a kapott szolgáltatás minősége nem állt egyenes arányban az...

 • 7 Szállás
 • 9 Ellátás típusa
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés
Összességében pozitív élményekben volt részünk,másnak is ajánlanánk,de a kapott szolgáltatás minősége nem állt egyenes arányban az árral.

Magyar nyelvű idegenvezető nagyon segítőkész és felkészült volt,minden kérdésünkre teljeskörű tájékoztatást kaptunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szálloda 3 csillagosnak felelt csak meg,elég puritán berendezéssel.Pozitívum,hogy volt klíma.

Ellátás
Teljes ellátásban részesültünk,változatosak voltak az ételek,mindenki talált magának megfelelőt.Felszolgálók kedvesek.

Hotel szolgáltatások
Furcsa,hogy a szállodai személyzet közül max. 1 ember tud angolul.

Viszont ha bármi probléma adódott(pl.eldugult a lefolyó)azonnal orvosolták.

Bár ingyen italokkal 10-22-ig üzemelt,megnyerő személyzettel,jó hangulatban

Tengerpart
Szállodától kb 5-7 perc alatt közelíthető meg gyalogosan a tengerpart,homokos,közepesen zsúfolt,parton étkezési lehetőség található.

Viszont a tengerben nagyon sok a hínár.

Névtelen, 2018.09.29., Tartózkodás dátuma: 2018.08.21 - 08.28.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Avalon

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 3,4 Bulgária tökéletes hely,De nagyon megkell nézni melyik szállást vesszük igénybe. Mi mellé fogtunk.

 • 3 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 5 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés
Bulgária tökéletes hely,De nagyon megkell nézni melyik szállást vesszük igénybe.

Mi mellé fogtunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Szállásunk nagyon átlag alatti volt.

Bulgáriába fogok utazni de ezt a szállodát elkerüljük.

Ellátás
Allinklusiv ellátást választottunk.

Étkezés nem volt változatos, és jónak sem mondható..

Hotel szolgáltatások
Szállodába nagyon ridegek voltak velünk nem is értették mit mondunk angolul vagy nem akarták vagy nem -beszéltek a nyelvet.

Reggel a takaritőnö simán bejött kopogás nélkül a szobába ha ruha nélkül talált épp csak nevetett,pár nap múlva már én is...

Tengerpart
Tengerpart tiszta,minden igényt kielégítő.

Névtelen, 2018.09.27., Tartózkodás dátuma: 2018.08.14 - 08.21.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Azurro

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9,2 Mivel egyénileg utaztunk, a hosszú kocsikázás kissé fárasztó. A Szerbiai szakasz végén a hiányos vagy inkább nem kellő tájékoztatás miatt...

 • 8 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Mivel egyénileg utaztunk, a hosszú kocsikázás kissé fárasztó. A Szerbiai szakasz végén a hiányos vagy inkább nem kellő tájékoztatás miatt kissé elveszettnek éreztük magunkat az éjszakai sötétségben amíg a GPS folyamatosan vissza akart fordítani a nem létező (a térképen már jelölt, de a valóságban még meg nem épült) autópályára.

Maga a pihenés nem volt felhőtlen a szó legszorosabb értelmében, de hát szeptember vége az szeptember vége Bulgáriában is. Összességében azonban jól éreztük magunkat. A hazaúton a már korábban említetten kívül még egyszer megtréfált a Szerb útszakasz. A vendégmunkások miatt kialakuló több órás várakozást elkerülendő Röszke helyett a Tompai határátkelő felé vettük az utunkat. Az új térképeken és a nemrég frissített GPS szerint is meglévő, a Szabadkát elkerülő út csak részben készült el és minden tájékoztatás nélkül szűnik meg és válik munkaterületté, ezért egyelőre csak a városon átvezető út használható. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Mi a lakópark szerűen kialakított üdülőfalu szálloda épületében kaptunk szobákat. A viszonylag új építésű épületben a szobák minden igényt kielégítőek, ár - érték aránynak megfelelőek.

Ellátás
Az ajánlatban szereplő all inclusív ellátás némileg csorbult, hiszen a kínálatban csak fehér és vörös bor, valamint sör szerepelt melyeket az étkezési időkben és a délutáni cafe brake-nek nevezett időszakban önkiszolgáló módon lehetett igénybe venni. Az étkezés azonban kifogástalannak mondható, a büfé asztalokon változatos és jól elkészített ételeket találhattunk. A fűszerezéssel azonban hadilábon állnak, a magyar konyhához szokott embernek bizony gyakran kellett a só és borstartó felé nyúlnia. A csípős paprikát azonban legközelebb itthonról kell vinnünk.

Hotel szolgáltatások
A szálloda wellness részleggel is rendelkezik, azonban a medencék vize meglehetősen hideg, az itthon megszokott "dagonyázásra" nem alkalmas. De hát az ember nem wellnessezni megy a tengerpartra.

Tengerpart
A szálláshelynek (szándékosan nem írok szállodát) van egy közvetlenül, lépcsőn megközelíthető, homokos partszakasza, ahol a napernyők és napozó ágyak térítésmentesen vehetők igénybe és van egy büfé is, amely kínálata azonban nem tartozik az all inclusív ellátások körébe. De ez csak főidényben működik, mi már csak egy-két napig élvezhettük. A közeli homokos parthoz minden egész és fél órában közlekedik igény szerint egy vagy két elektromos kisautó. Az aszfaltos úttól 2-300 méteres, a homokdűnéken át kiépített palló terítésű járdán lehetett kijutni a homokos partra (jelentkezzen akire nem fér rá egy kis séta), amely tiszta és rendezett volt. Főidényben kettő, esetünkben azonban már csak egy büfé üzemelt a strandon, szintén kívül az all inclusív szolgáltatásokon. A napernyők és a napozóágyak azonban itt is térítés mentesen állnak rendelkezésre és meglepetésemre még európai módon felszerelt illemhelyek és zuhanyzók is voltak kiépítve. A gondtalan napfürdőzést viszont ebben az időszakban már gyakori felhők zavarták, a tenger vize azonban még teljesen élvezhető hőmérsékletű volt.

Fuchs Béla, 2018.09.27., Tartózkodás dátuma: 2018.09.14 - 09.21.
Régió: Bulgária Bulgária, Djuni, Hotel: Saint Thomas Holiday Village (Sveti Toma)

Hasznosnak találta az értékést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon jól sikerült nyaralás volt. A környezet, a táj és Nessebar óvárosának közelsége még szebbé tette.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Nagyon jól sikerült nyaralás volt. A környezet, a táj és Nessebar óvárosának közelsége még szebbé tette. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szobák tiszták voltak, minden nap takarították, két naponta tiszta törölközőt kaptunk, stb.

Ellátás
Az étkeztetés jól meg volt szervezve, mindenből bőségesen volt, akár a reggelit, akár az ebédet vagy vacsorát tekintve. Sokféle kenyér, pékáru, húsételek, frissen sültek, saláták, köretek, gyümölcsök, italok, stb., a személyzet segítőkész és kedves volt.

Hotel szolgáltatások
Nagyon tetszett, hogy minden nap voltak különböző, napközben inkább a sportolással kapcsolatos programok (darts, gimnasztika, vízi torna), este pedig zenés, táncos előadások, kvíz játékok. Szinte egész nap szólt a zene. Tetszett, hogy a szállodának nagy terasza van, ahová ki lehetett ülni, nem volt zsúfoltság az étkezések során.

Tengerpart
A szálloda jó elhelyezkedésének köszönhetően hamar megközelíthető a tengerpart, csak egy kis emelkedőn kell keresztülmenni a tengerhez. Vélhetően az utószezon miatt nem volt zsúfoltság a tengerparton, de elég tágas, úgyhogy mindenki megtalálta a maga számára kedvező helyet a napozáshoz. A tengerpart aránylag tiszta volt.

Tamás K., 2018.09.26., Tartózkodás dátuma: 2018.09.15 - 09.22.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Zefir Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (4)

5 fénykép

Összesen: 5 Az eddigi bulgáriai nyaralásainkat figyelembe véve, ez a szálloda nem felel meg a 4 csillagnak, a 3-nak is csak nagyon alsóhangon. A...

 • 3 Szállás
 • 4 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés
Az eddigi bulgáriai nyaralásainkat figyelembe véve, ez a szálloda nem felel meg a 4 csillagnak, a 3-nak is csak nagyon alsóhangon. A medence vize hideg és az alacsonyabb termetű, úszni nem tudó vendégek csak a gyerek pancsoló részt tudják használni. Ezt leszámítva kellemesen töltöttük el az egy hetet. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Rendkívül rossz szagok terjedtek a folyosón és a szobákban is. A folyosó, lépcsőház, lift állandóan koszos volt, a szobákban a napitakarítás kimerült a szemetes ürítésével.

A bútorok kárpítja visszataszítóan foltos, piszkos volt a 3 szoba közül 2-ben, amiről fotót is készítettünk.

Ellátás
Nem igazán felelt meg az allinclusive ellátásnak. Semmi változatosság, minden nap ugyanaz volt.

Tengerpart
Messzebb van, mint az ajánlásban írták, sajnos nagyon sok volt az alga. Egyebekben nagyon jó.

Zoltánné S., 2018.09.18., Tartózkodás dátuma: 2018.09.08 - 09.15.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Sun Palace

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 8,8 Kellemes volt a nyaralás, máskor is visszamennénk.

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés
Kellemes volt a nyaralás, máskor is visszamennénk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Az ágyak kényelemesek, a szobák megfelelő méretűek, klíma csak térítés ellenében.

Ellátás
Változatos ellátás.

Hotel szolgáltatások
A recepció, az alkalmazottak kedves, segítőkészek.

Tengerpart
A tengerpart közel van, a part széles, a víz kellemes.

Névtelen, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.08.28 - 09.04.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Zefir Beach

Hasznosnak találta az értékést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 Az rodavezető az utazással kapcsolatos minden teendőt kellő hozzáértéssel és udvariassággal végzett el. majd teljes mértékben adott...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Az rodavezető az utazással kapcsolatos minden teendőt kellő hozzáértéssel és udvariassággal végzett el. majd teljes mértékben adott tájékoztatást minden egyes utazással kapcsolatos kérdésben is.

Az egész utazás a kezdettől a befejezésig tökéletes volt. A iroda helyi képviselője /aki egy tüneményes fiatal hölgy/ koordinált bennünket Burgaszba érkezésünktől a burgaszi repülőtérről hazaindulásunkig. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Családunk 4 fővel utazott . Egymás melletti 2-2 fős stúdiót kaptunk, ami tágas, tiszta, és jól felszerelt volt. Igaz a konyhasarkot nem használtuk, mert all inclusive ellátást kaptunk. Az ágyneműt és a törölközőket minden nap cserélték mosolygós asszonyok, .A szálloda szerencsére dohányzás mentes.

Ellátás
Az ellátás kiérdemelte a négy csillagot. Az étteremben tisztaság, folyamatosan cserélték az asztalterítőket. A választék bőséges , azonnal hoztak a kifogyott étel helyére újabb adagot,, gyümölcsnél, süteménynél is. Mindenki kedves és segítőkész Reggeli után a medencék mellett fagylalt és frissitők, de aki igényelte annak már alkoholos italokkal is szolgáltak. A bárban 22 óráig lehetett alkoholmentes és alkoholos italokat, koktélokat fogyasztani.

Hotel szolgáltatások
A recepciósok nagyon kedvesek és szolgálatkészek voltak. A szállodai medencék mellett rengeteg napozóágy /amire érdemes itthonról törölközőt vinni/ és napernyő van ingyenes használattal. Beszélgetésekhez kellemes teraszok helyezkednek el a szálloda mellett. Mivel a repülőgépünk éjszaka indult Burgaszból Budapestre, a szobákat elhagytuk 12 óráig, de a csomagjainkat bepakolhattuk egy bepolcozott helyiségbe. Ellátást az utolsó napon is egész nap kaptunk. A szobákban nincs hajszárító, de a recepción lehet kérni. A fiaim légkondija folyt egy éjszaka, amit másnapi jelzésünk után azonnal megjavítottak.Mi széfet nem béreltünk, és egyéb szolgáltatást sem vettünk igénybe.

Tengerpart
A tenger nagyon közel van. 10 perces sétával elérhető. A strandon a napozóágy és a napernyő 10-10 levába kerül. A víz nagyon kellemes hőfokú volt, nagyon lassan mélyül, kellemes homokos. Néhol sok benne a moszat. A part is finom homokos, tiszta.

Tüzesné Krizsán Judit, 2018.09.17., Tartózkodás dátuma: 2018.08.31 - 09.07.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Iskar

Hasznosnak találta az értékést? Igen (10) Nem (0)

Összesen: 9 Minden rendben volt. Azt kaptuk, amit vártunk.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás típusa
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés
Minden rendben volt. Azt kaptuk, amit vártunk. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Tiszta, kényelmes, légkondicionált szobák. Magasabb szinteken remek kilátással.

Ellátás
All inclusive ellátást kértünk. Változatos éeteleket szolgáltak fel. mindig volt gyümölcs és sütemény is.

Hotel szolgáltatások
Napi takarítás, több bár, medence, fakultatív programok szervezése az aulában. Minden rendben volt.

Tengerpart
Rendezett tiszta tengerpart. A part egy részét sajnos a fizetős nyugágyak elfoglaljak. Áramlattól függően hínárosodhat a víz.

Ádám S., 2018.09.14., Tartózkodás dátuma: 2018.08.23 - 08.30.
Régió: Bulgária Bulgária, Napospart (Sunny Beach), Hotel: Iskar

Hasznosnak találta az értékést? Igen (3) Nem (0)