Vélemények és értékelések
Praia das Fontes - Brazília

Írja meg a véleményét

Összesen: Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az...

Bevezetés
Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az én recenzióm a többiekétől. Nyaraltak velünk olyan egyének, akik 2. alkalommal látogattak el ide és szinte mindenki csalódott volt, de a szálloda környéke, az óceán, strand gyönyörű. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerényebb szállásunk volt. Ne számítson 4 csillagos színvonalra, Dél-Amerikában talán az ember ilyesmivel nem is számol. Sokan elégedetlenek voltak a szobák tisztaságával, de nekünk ezzel nem volt problémánk. Minden nap kitakarítottak és kaptunk tiszta törölközőt. Szerény, de lakályos szállásunk volt, szerintem egy tengerparti nyaraláshoz megfelelt. Pár évig szállodákba jártam, most a bungaló kellemes változatosságot jelentett.

Ellátás
Ha valaki még nem volt sehol, akkor elégedett lesz, de ha van összehasonlítási alapja, akkor rosszabbnak tűnik...őszintén szólva egy 3 csillagos egyiptomi szállodában jobban ízlett az étel...de ezt is rezervával kell venni, talán én elkényeztetett vagyok. A választék szerénynek tűnt, de megfelelt. Ez volt az első nyaralásom, ahol egy dekát sem híztam. Ami viszont nagyon zavart, az a főétkezésen kívül kínált étel volt. A jelzett snack bár 3 napon át nem zárva volt és amikor kinyitották, csak hasábburgonyát, krokettet, stb. kínáltak, egy tengerparti nyaraláson kicsit más választékkal számoltam. Ami az italokat illeti, volt bor, ami jázmin ízű volt, nekem nagyon ízlett, a sör is megfelelt, gyengébb, de olyan napsütésben megfelelő. Ne számítson sokféle koktélra, mint pl. a Karib-tengernél, volt Caipirina, Cuba Libre, ez volt minden, de ezen kívül alkoholt is kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Ez kifogástalan volt. Velem a személyzet mindig előzékeny volt, de másokkal szemben ez nem mindig volt így. Nem mondhatnám, hogy nagyon igyekvőek lettek volna, de mindenki kellemes, készséges. Angolul csak pár személy beszélt, de mindig megértettük egymást. Ráadásul elég 6 spanyol lecke, pár portugál frázis és egyszerű konvenrzációhoz ez is elég.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta...de ez talán nem a szálloda érdeme. Csalódást okozott, hogy a strandon kevés a napernyő és a nyugágy. Az első napon emiatt jelenetet rendeztem a recepción és vittek még ki pár napernyőt, nyugágyat, de az sem sokat segített...még a reggeli előtt kellett helyet foglalni a strandon.

Összegzés
A jó benyomáson sokat rontott a Boening 737 , 800-as változatával való repülés, amivel legfeljebb Hurghadába repülnék, nem pedig az Atlanti-óceánon keresztül...megértem, hogy takarékoskodnak, de ez egy borzalmas repülőút volt, az oda vezető úton ráadásul 3x le is szálltunk. Ami tovább rontott a nyaraláson, az szerintem az alkalmatlan idegenvezető, de ennek talán az az oka, hogy nekem konkrét elképzeléseim vannak arról, milyen munkát kéne végeznie egy utazási irodának. Azt kívánom, ne Martina legyen az idegenvezetőjük. Az összes negatívumért viszont kárpótolt az Atlanti-óceán, a végtelen strand és a hely különleges energiája, csodálatos módon feltöltődtem, varázslatos volt...Talán nem annak tűnik, de elégedett voltam. A recenzióm kritikus , de ez csak azért van, mert az igazat szerettem volna megírni, ahogy azt én érzékeltem...Különben minden nagyon szubjektív...

Chyťová Silvie, 2009.01.10., Tartózkodás időpontja: 2008.12.26 - 2009.01.06.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (2)

3 fénykép

Összesen: 8.8 Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 6.7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető. Teljes leírás

Elhelyezés
Az embernek kevésre van szüksége. A bungaló tágas volt, a berendezés szerényebb, de semmi sem hiányzott. A légkondícionálás csendesebb is lehetett volna, és lehetett volna kevesebb a szúnyog és nagyobb a TV. Szuper volt a teraszon lévő függőágy. A szállodakomplexumot , a strandot és a 2 medencét őrizték.

Ellátás
Kitűnő volt a választék és a mennyiség is.

Hotel szolgáltatások
A mentalitásnak megfelelő. Nagyon készségesek, csak lassúak.

Tengerpart
Olaszország után nagyszerű változatosságot jelentett. Volt elég nyugágy, ha reggel siet, napernyő is jut. Ha egyedül szeretne lenni, elég pár m-re odébb menni. A tenger és a strand nagyon tiszta. Nagyszerűek a hullámok, a tenger és a levegő hőmérséklete 28-30 fokos. A 20-as faktorú krém kevésnek bizonyult.

Összegzés
Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom. Ne feledjen el valamit vinni a szúnyogok ellen.

Zíka Petr, 2008.02.10., Tartózkodás időpontja: 2008.02.09 - 01.29.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9.6 Színvonalas nyaralás volt, mindenkinek ajánlom, aki egy gyönyörű nyaralásra vágyik.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8.8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Színvonalas nyaralás volt, mindenkinek ajánlom, aki egy gyönyörű nyaralásra vágyik. Teljes leírás

Elhelyezés
Lakályos, tiszta bungalókban laktunk, ahol mindig kitakarították - romantikus volt.

Ellátás
Nagyon változatos, sokféle ételt kínáltak, sok exotikus gyümölcsöt, süteményeket, nem hiányzott semmi.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások színvonalasak, a személyzet nagyon kedves, az idegenvezető, Igor úr nagyon kedves volt. A programok kicsit gyengébbek.

Tengerpart
Nekünk a strand tetszett, a tengerben elég nagy hullámok voltak, de mi a strandot és a tengert is élveztük. Egyszerűen szuper volt.

Összegzés
Egy gyönyörű országban töltött gyönyörű nyaralás volt, az emberek kedvesek, az étel finom, az időjárás kitűnő volt. Brazíliába biztosan elmegyünk még.

Chromiaková Helena, 2008.01.10., Tartózkodás időpontja: 2008.01.08 - 2007.12.28.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom. Brazília csodálatos, nagyszerű.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Bevezetés
Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom.
Brazília csodálatos, nagyszerű. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű, naponta takarítottak, törölközőt cseréltek. Függőágyak is voltak, a személyzet készséges, nem volt semmilyen problémánk.

Ellátás
Kitűnő, mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt, nemcsak európai, helyi ételeket is kínáltak. Emésztési problémáink sem voltak.

Hotel szolgáltatások
Nagyon színvonalas. A szállodai személyzet határtalanul készséges, kedves, mindig kéznél voltak. Előzékenyek.

Tengerpart
Szép, tiszta, naponta takarították. Megfelelő mennyiségű volt a nyugágy és a napernyő is.

Összegzés
Egyértelműen kitűnő.

Bohuňovská Iva, 2006.12.07., Tartózkodás időpontja: 2007.01.13 - 01.02.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Gyönyörű, érdekes ország, a szálloda színvonala alacsonyabb, mint amihez Egyiptomban szoktunk ,de ennek ellenére maximálisan elégedett...

Bevezetés
Gyönyörű, érdekes ország, a szálloda színvonala alacsonyabb, mint amihez Egyiptomban szoktunk ,de ennek ellenére maximálisan elégedett vagyok. Teljes leírás

Elhelyezés
A színvonal alacsonyabb, mint azt a 4 csillagos kategóriánál megszoktuk, ajánlom fizessenek elő superior szobát, zajos a légkondícionáló, az első éjszaka kicsit kellemetlen volt. Figyelmeztetném az állatvilág hívatlan látogatóira - eső alkalmával nagy békák, különben gyakoriak a 12 cm-től egészen 1,5 m--es nagyságú gyíkok is, de ezek ártalmatlanok és gyönyörűek. Voltak svábok is.

Ellátás
Kitűnő, változatos, sokféle európai étellel, voltak a tenger gyümölcsei is, különféle húsok, tésztafélék, rizs, sok zöldség és gyümölcs. Finom volt a fagylalt. Ajánlom. Kóstolja meg a kókuszos süteményt - finom.

Hotel szolgáltatások
Hihetetlen, utánozhatatlan mosoly ül az arcokon estétől reggelig, ami nagyon kellemes.

Tengerpart
A tenger vad, úszni szinte alig lehetett, nagyok a hullámok de nagyon jó meleg a víz és a strandok tiszták. Este a helybeliek a strandon futballoznak, ajándékokat árulnak, kedves emberek.

Összegzés
Fortalezében a kiránduláson nagyon kellemetlenül éreztem magam, minden kiszállásnál figyelmeztetik az embert, hogy a környék veszélyes, még napközben sem lehet az autóbuszból kilépni - a vezető figyelmeztetését valóban komolyan kell venni, mivel ismeri a helyzetet. A városba ne vigyen fényképezőgépet, kamerát, ékszert, karórát, semmit. Ez egy csodálatos, érdekes, de veszélyes ország. Vegyen részt a fakultatív kirándulásokon, megéri. Melegen ajánlom.

Temiakova Andrea, 2006.03.29.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: Az értékelés magáért beszél, nincs mit hozzáfűznöm, egyszerű, szellős, szuper.

Elhelyezés
Az értékelés magáért beszél, nincs mit hozzáfűznöm, egyszerű, szellős, szuper. Teljes leírás

Ellátás
Szuper, csak néhány turista - csehek ,szlovákok, stb. pazarolták az ételt, de ez az értékeléssel nincs összefüggésben.

Hotel szolgáltatások
Nem volt ok panaszra - szuper volt.

Tengerpart
Nincs hozzáfűzni valóm.

Összegzés
Valóban tökéletes volt.

Černíková Renata, 2006.03.23., Tartózkodás időpontja: 2006.03.08 - 03.19.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Terjedelmes, 4 csillagos szálloda, a repülőtér 2 órányira van, közvetlenül a hosszú homokos strandnál fekszik.

Bevezetés
Terjedelmes, 4 csillagos szálloda, a repülőtér 2 órányira van, közvetlenül a hosszú homokos strandnál fekszik. Teljes leírás

Elhelyezés
Választhattunk a földszintes bungalók közül - standard ill. magasabb színvonalút, de azért fizetni kellett - ajánlom ‼ A légkondícionáló zajos volt, de hatásos. A szobák átlagosan berendezettek - elhasználódott a bútorzat. Naponta takarítottak.

Ellátás
All Inclusive -megfelelő volt a választék és az étel mennyisége is. A tengerre néző étteremben étkeztünk. Napközben korlátlan mennyiségben fogyasztható a kávé, alkohol és az üdítő is, ami a teraszon lévő üzletben és a medencénél kapható.

Hotel szolgáltatások
Standard. A teniszpályák este kivilágítva. A cseh idegenvezető tapasztalt, intelligens és megbízható volt.

Tengerpart
Állandóan fújt a szél, a tenger nyugtalan volt - de ez az Atlanti óceán ‼

Összegzés
Igényteenebb vendégeknek való, akik a napot és a tengert részesítik előnyben. Ezt az egyenlítő körüli részt a közvetlen cseh repülőgépjárattal ajánlom - Prága-Fortaléza.

Dudáš Jan, 2006.01.20.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

1 fénykép