Vélemények és értékelések
Fortaleza - Brazília

Írja meg a véleményét

Összesen: Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen...

Bevezetés
Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen ez attól is függ, kinek milyenek az elképzelései. Ha szeretne valamit megismerni, van látnivaló - a vad óceán, a hegyek, az esőerdők, folyók, természet. Teljes leírás

Elhelyezés
Fortaléza - OA IMPERIAL szálloda - az 5 csillagos kategóriához képest nem egy luxus, de megfelelő, szép. Beberibé faluja 100 km-re fekszik Fortalezától, a Praia das Fontes 4 csillagos bungalók különböző típusúak és nagyságúak. Szerények, de tágasak, romantikusak, volt függőágy, légkondícionálás, gyönyörű a környezet. A halastó tele volt hallal, lehetett halászni, de fürödni nem. Volt 2 medence és üldögélhettünk a szabadban. Az árnyékban kőből készült asztalok és fa székek voltak, mintha otthon lettem volna és mégis az óceánra láttam. Ha lemegy a lépcsőn, a strandon van. A strand terjedelems, hosszú sétákra alkalmas. Nagy volt az árapály, amit figyelni kell. A homokkő sziklák vörösek. Gyönyörűek a zátonyok és a növényzet, a természet. Exotikus virágok nyílnak, nagy békákat látni, a leguánok nem veszélyesek, kellemes volt őket figyelni. A strand tiszta, sok a kagyló, csiga, hála a vad óceánnak , nagyok a hullámok. A part mentén nem mély a víz. A napernyők ingyenesek és volt belőlük elég. A bárnál vannak székek, asztalok, minden kitűnő, lenyűgöző volt.

Ellátás
Egyszerűen kitűnő. Senkit sem láttam, akinek ne ízlett volna. Sokféle, egészséges ételt kínáltak. Az AI keretén belül egész nap ehettünk, ihattunk, mindenből volt elég. Kínáltak gyümölcsöt, fagylaltot, édességet. Eddig az AI keretén belül sehol sem láttam ennyi ételt és italt. Ha egy deci aperitívért mentem, kaptam 0,25 litert. Semmi sem korlátozott, az étel nem ismétlődik, ha igen, akkor is csak hosszabb idő elteltével, én 3 hetet töltöttem ott? Meghosszabbítottam a nyaralást még egy turnussal. Azt hiszem, ez mindenért beszél?

Hotel szolgáltatások
A kategóriának megfelelő. A szoba takarítása OK, ahogy a törölközőcsere is, beágyaztak, ágyneműt cseréltek. Volt légkondícionálás, széf a szobán, mindkét alkalommal.

Tengerpart
Tiszta, homokos - OK.

Összegzés
Brazília csodálatos. A téli időszak kitűnő, a levegő hőmérséklete 30 fok körüli, a víz 27 fokos? A városban nagy a forgalom, elég ha egy rövid időre látogat el oda, jobb a falu? Nagyon jók a szárazföld belsejébe szervezett kirándulások, de ahhoz hosszabb nyaralásra van szükség.

Kašová Marie, 2008.04.24., Tartózkodás időpontja: 2008.03.22 - 03.11.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Imperial

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Ijesztő.

Bevezetés
Ijesztő. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda a főépületből és étteremből valamint a szemközti recepcióból és a mellette lévő kávéházból áll. Bungalókban laktunk. Mikor ott voltunk, rengeteg termesz volt. 30 perccel a takarítás után tele volt a szoba a plafon szétrágott fájának morzsáival. A szoba ablaka a szomszéd bungaló falára nézett , a két épület között kb. 50 cm volt a távolság. A szobán volt légkondícionálás, hűtőszekrény, TV, veranda és terasz is.

Ellátás
All Inclusive-unk volt, rengeteg finom étel volt, amit csak el lehet képzelni ételből és italból.. DE ‼ Az első 3 nap a szomszédok hasmenést kaptak, 8 nap után a vendégek 80 százaléka szenvedett ilyen problémában. Egész nap iszogattunk és mivel szinte állandóan esett az eső, ez nem volt valami kellemes.

Hotel szolgáltatások
Naponta takarítottak, sportolási lehetőség nem nagyon volt. Volt egy teniszpálya és egy röplabdapálya. A strandon volt repülő , de mivel nem tartozott a szállodához fizetni kellett érte. A felnőtteknek szambát oktattak, a gyerekek részére voltak programok és óvoda, de minden portugál nyelven zajlott.

Tengerpart
Homokos, a víz zavaros és kellemetlen hullámok voltak. Egész nap elég erős volt a szél.

Összegzés
Ha 10 napig nem kellett volna a WC közelében tartózkodnunk, egészen jó lett volna. A cseh Exim Tours utazási iroda vezetője képtelen volt megérdeklődni a helyi gyógyszer nevét, ami segített volna..A hazai Endiaron, Smekta és Imodium teljesen hatástalan volt.

Hardt Ivo, 2006.08.13.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Fortaleza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Az Oasis Atlantico-ban a szolgáltatások valóban 5 csillagos színvonalúak - közvetlenül a központban fekszik, az Atlantico Praia Superior...

Bevezetés
Az Oasis Atlantico-ban a szolgáltatások valóban 5 csillagos színvonalúak - közvetlenül a központban fekszik, az Atlantico Praia Superior 4 csillagos bungalókból áll, melyek kellemes környezetben vannak, szuper az étterem és a szálloda környéke. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák nagyok, világosak ,tágasak. Mivel 2 szállásról van szó, nehezebb leírni, 4 éjszakát Fortalézében töltöttünk, ami egy 2,5 milliós város, a civilizáción kívül fekszik, egy csodálatos strandon, amely 5 km hosszú, és ha végigmegy rajta, szinte senkivel sem találkozik. A személyzet kedves, csak sajnos alig beszélnek angolul.

Ellátás
Az Oasis Atlanticoban büfé formájú az étkezés ill. 3 menüből szervírozzák. Különben klasszikus portugál - földközi-tengeri ételek voltak. Az Atlantico Praiaban az étkezés csak büfé formájú - sokféle étel, ital van. Megéri ha All Inclusive-ja van. Úgysem lehet máshová menni.

Hotel szolgáltatások
Oasis Atlantico - a medencénél vannak napernyők, nyugágyak és bár, fitness is volt.
Oasis Atlantico Praia - volt tenisz, biliárd, napernyők, nyugágyak és bár.

Tengerpart
Az Oasis Atlantico közvetlenül Fortalézében van, ez egy egyszerű városi strand, néha a tenger hínárt vet a partra,de ez nem zavar, a strandon sok az étterem és a bár, a szálloda a legforgalmasabb strandon fekszik.
Az Atlantico Praia strandja egyszerűen csodálatos, nyugodt, tiszta.

Zelinka Roman, 2006.04.11., Tartózkodás időpontja: 2006.03.29 - 04.10.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Fortaleza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: A Lisboa Praia fekvése tökéletes nyaralást biztosít, mivel a város nyugodt részében fekszik, a szórakozástól távolabb, ha valamire...

Bevezetés
A Lisboa Praia fekvése tökéletes nyaralást biztosít, mivel a város nyugodt részében fekszik, a szórakozástól távolabb, ha valamire szüksége van, bemehet a városba, ahol nagyon sok a turista és a helybeli lakos. Teljes leírás

Elhelyezés
Ami a szobákat illeti, más nyaralóhelyekkel szemben egyszerűbbek, de mivel az ember csak éjszaka tartózkodik ott, megfelelő. A szálloda és annak helyiségei jók.

Ellátás
A kínálatból hiányzott a zöldség és a gyümölcs, a változatosság szinte a nullával egyenlő. Naponta ugyanaz ismétlődik.

Hotel szolgáltatások
A szállodában van pénzváltó, értékeltük az őrző-védő szolgálatot, mivel biztonságban volt a holmink ,ha nem tartózkodtunk a szállodában. Hiányzott egy kis ajándékbolt, ahol képeslapot, stb. vásárolhattunk volna.

Tengerpart
A strand nagyon rendezett, őrizték, biztonságban voltak a dolgaink. Nem volt olyan érzésünk, hogy veszély fenyegetne, ahogy azt a helyi stranddal kapcsoltaban említették.

Brandejsová Lenka, 2006.03.31., Tartózkodás időpontja: 2006.03.19 - 03.30.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Lisboa Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: A szálloda kevésbé igényes vendégeknek való, hiába fekszik a strandon, ott fürödni nem lehet. Nagyon veszélyes helyen fekszik.

Bevezetés
A szálloda kevésbé igényes vendégeknek való, hiába fekszik a strandon, ott fürödni nem lehet. Nagyon veszélyes helyen fekszik. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba nagysága megfelelő. Az ablak kisebb volt, erkélyről ne is álmodjon. A szobákat rendszeresen takarítják.

Ellátás
Az étel jó, a választék kisebb és nincs változatosság.

Hotel szolgáltatások
A legtöbb környékbeli szállodában a széfet 1 reálért lehet bérelni ill. ingyenes. Ebben a szállodában 6 reálba került és a nyaralás végén még 10 százalékot hozzászámítottak. Hasonló a helyzet az internettel is, a Vela E Marban ne keressék.

Tengerpart
A szálloda előtti strand használhatatlan, a környező strandokra a heyi busszal juthat el.

Összegzés
Legközelebb biztosan más szállást választanék.

Krajdlová Alena, 2006.03.22., Tartózkodás időpontja: 2006.03.08 - 03.20.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Vela E Mar

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (1)

4 fénykép

Összesen: A jelzett kategóriának tökéletesen megfelelt, szerény, tiszta, a személyzet készséges, az elvárásainknak megfelelő .

Bevezetés
A jelzett kategóriának tökéletesen megfelelt, szerény, tiszta, a személyzet készséges, az elvárásainknak megfelelő . Teljes leírás

Elhelyezés
Teljes mértékben megfelelt a jelzett kategóriának, szerény, tiszta, a személyzet készséges, megfelelt az elvárásainknak.

Ellátás
Meg kéne említeni, hogy az AIl Inclusive menü ismétlődik.

Horáček František, 2006.03.10., Tartózkodás időpontja: 2006.02.26 - 03.09.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Fortaleza Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: A szállás színvonala a 2 csillagos kategóriának megfelelő, az étkezés 3 csillagos,a tenger minősége 2,a szállodáé 2.

Bevezetés
A szállás színvonala a 2 csillagos kategóriának megfelelő, az étkezés 3 csillagos,a tenger minősége 2,a szállodáé 2. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda kategóriájának megfelelő, a személyzet nagyon előzékeny. Talán újra elmegyek.

Ellátás
Megfelelő, néha szégyenkeztem a többi vendég miatt, akik nagy adagokat raktak a tányérjukra, amit azután visszavittek.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő, a személyzet nagyon előzékeny.

Összegzés
Valóban jó volt, ha módom lesz rá, újra elmegyek.

Komrska Tomáš, 2006.02.20., Tartózkodás időpontja: 2006.02.05 - 02.15.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Fortaleza Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (1)

Összesen: Azt hiszem a szállodát nem kéne 3 csillagosként feltüntetni, max. 2 csillagos, eléggé lelakott és piszkos.

Bevezetés
Azt hiszem a szállodát nem kéne 3 csillagosként feltüntetni, max. 2 csillagos, eléggé lelakott és piszkos. Teljes leírás

Elhelyezés
Csak akkor takarítottak, ha hagyott nekik az ember 1 dollárt és olyankor törölközőt is cseréltek. Nagyon sok volt a hangya, még éjszaka is zavartak.

Ellátás
Sajnos a személyzet brazil és nem lehet őket megváltoztatni. Különben az étel egyhangú ás kevés volt, gyümölcs pl. csak a reggelinél volt.

Hotel szolgáltatások
A szállodában a vendéget teljes mértékben ignorálják, angolul nem értenek.

Tengerpart
A strand tiszta, csak a nyugágyakkal van gond, a mi cseh nemzetünk a nyugágyért még verekedni is képes lenne.

Összegzés
Ezzel a szállodával nem kell együttműködni.

Limburská Jana, 2006.01.17., Tartózkodás időpontja: 2006.01.04 - 01.15.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Fortaleza Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Egy szuper brazíliai nyaralás volt.

Bevezetés
Egy szuper brazíliai nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon rendes.

Ellátás
Átlagon felüli.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan.

Tengerpart
Végtelen és nagyszerű.

Összegzés
Az ár-szolgáltatás tökéletes összhangban volt.

Vyskočil Tomáš, 2005.09.06.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Fortaleza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: A szállodával elégedettek voltunk, a várakozásnak megfelelő volt. Egyetlen dolgot említenék, hogy a szálloda jellemzésében és az önök...

Bevezetés
A szállodával elégedettek voltunk, a várakozásnak megfelelő volt. Egyetlen dolgot említenék, hogy a szálloda jellemzésében és az önök internetes oldalain sem tesznek arról említést, hogy a 4 csillagos szállodában nincs hajszárító. Teljes leírás

Elhelyezés
A medence csak a délelőtti órákban volt tiszta, délután már piszkos volt, mivel napközben nem filtrálták a vizet.

Ellátás
Az adagok nagysága a büfé formájú étkezésre nem jellemző.

Összegzés
A benyomásunk jó.

Névtelen, 2005.03.30., Tartózkodás időpontja: 2005.04.20 - 04.30.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Fortaleza

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)