Vélemények és értékelések
Brazília

Írja meg a véleményét

Összesen: Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az...

Bevezetés
Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az én recenzióm a többiekétől. Nyaraltak velünk olyan egyének, akik 2. alkalommal látogattak el ide és szinte mindenki csalódott volt, de a szálloda környéke, az óceán, strand gyönyörű. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerényebb szállásunk volt. Ne számítson 4 csillagos színvonalra, Dél-Amerikában talán az ember ilyesmivel nem is számol. Sokan elégedetlenek voltak a szobák tisztaságával, de nekünk ezzel nem volt problémánk. Minden nap kitakarítottak és kaptunk tiszta törölközőt. Szerény, de lakályos szállásunk volt, szerintem egy tengerparti nyaraláshoz megfelelt. Pár évig szállodákba jártam, most a bungaló kellemes változatosságot jelentett.

Ellátás
Ha valaki még nem volt sehol, akkor elégedett lesz, de ha van összehasonlítási alapja, akkor rosszabbnak tűnik...őszintén szólva egy 3 csillagos egyiptomi szállodában jobban ízlett az étel...de ezt is rezervával kell venni, talán én elkényeztetett vagyok. A választék szerénynek tűnt, de megfelelt. Ez volt az első nyaralásom, ahol egy dekát sem híztam. Ami viszont nagyon zavart, az a főétkezésen kívül kínált étel volt. A jelzett snack bár 3 napon át nem zárva volt és amikor kinyitották, csak hasábburgonyát, krokettet, stb. kínáltak, egy tengerparti nyaraláson kicsit más választékkal számoltam. Ami az italokat illeti, volt bor, ami jázmin ízű volt, nekem nagyon ízlett, a sör is megfelelt, gyengébb, de olyan napsütésben megfelelő. Ne számítson sokféle koktélra, mint pl. a Karib-tengernél, volt Caipirina, Cuba Libre, ez volt minden, de ezen kívül alkoholt is kínáltak.

Hotel szolgáltatások
Ez kifogástalan volt. Velem a személyzet mindig előzékeny volt, de másokkal szemben ez nem mindig volt így. Nem mondhatnám, hogy nagyon igyekvőek lettek volna, de mindenki kellemes, készséges. Angolul csak pár személy beszélt, de mindig megértettük egymást. Ráadásul elég 6 spanyol lecke, pár portugál frázis és egyszerű konvenrzációhoz ez is elég.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta...de ez talán nem a szálloda érdeme. Csalódást okozott, hogy a strandon kevés a napernyő és a nyugágy. Az első napon emiatt jelenetet rendeztem a recepción és vittek még ki pár napernyőt, nyugágyat, de az sem sokat segített...még a reggeli előtt kellett helyet foglalni a strandon.

Összegzés
A jó benyomáson sokat rontott a Boening 737 , 800-as változatával való repülés, amivel legfeljebb Hurghadába repülnék, nem pedig az Atlanti-óceánon keresztül...megértem, hogy takarékoskodnak, de ez egy borzalmas repülőút volt, az oda vezető úton ráadásul 3x le is szálltunk. Ami tovább rontott a nyaraláson, az szerintem az alkalmatlan idegenvezető, de ennek talán az az oka, hogy nekem konkrét elképzeléseim vannak arról, milyen munkát kéne végeznie egy utazási irodának. Azt kívánom, ne Martina legyen az idegenvezetőjük. Az összes negatívumért viszont kárpótolt az Atlanti-óceán, a végtelen strand és a hely különleges energiája, csodálatos módon feltöltődtem, varázslatos volt...Talán nem annak tűnik, de elégedett voltam. A recenzióm kritikus , de ez csak azért van, mert az igazat szerettem volna megírni, ahogy azt én érzékeltem...Különben minden nagyon szubjektív...

Chyťová Silvie, 2009.01.10., Tartózkodás időpontja: 2008.12.26 - 2009.01.06.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (2)

3 fénykép

Összesen: Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen...

Bevezetés
Brazíliai telet érdemes megismerni. Bejártunk már pár exotikus országot, ez volt az eddigi legmesszebbre eső és a legszebb. Természetesen ez attól is függ, kinek milyenek az elképzelései. Ha szeretne valamit megismerni, van látnivaló - a vad óceán, a hegyek, az esőerdők, folyók, természet. Teljes leírás

Elhelyezés
Fortaléza - OA IMPERIAL szálloda - az 5 csillagos kategóriához képest nem egy luxus, de megfelelő, szép. Beberibé faluja 100 km-re fekszik Fortalezától, a Praia das Fontes 4 csillagos bungalók különböző típusúak és nagyságúak. Szerények, de tágasak, romantikusak, volt függőágy, légkondícionálás, gyönyörű a környezet. A halastó tele volt hallal, lehetett halászni, de fürödni nem. Volt 2 medence és üldögélhettünk a szabadban. Az árnyékban kőből készült asztalok és fa székek voltak, mintha otthon lettem volna és mégis az óceánra láttam. Ha lemegy a lépcsőn, a strandon van. A strand terjedelems, hosszú sétákra alkalmas. Nagy volt az árapály, amit figyelni kell. A homokkő sziklák vörösek. Gyönyörűek a zátonyok és a növényzet, a természet. Exotikus virágok nyílnak, nagy békákat látni, a leguánok nem veszélyesek, kellemes volt őket figyelni. A strand tiszta, sok a kagyló, csiga, hála a vad óceánnak , nagyok a hullámok. A part mentén nem mély a víz. A napernyők ingyenesek és volt belőlük elég. A bárnál vannak székek, asztalok, minden kitűnő, lenyűgöző volt.

Ellátás
Egyszerűen kitűnő. Senkit sem láttam, akinek ne ízlett volna. Sokféle, egészséges ételt kínáltak. Az AI keretén belül egész nap ehettünk, ihattunk, mindenből volt elég. Kínáltak gyümölcsöt, fagylaltot, édességet. Eddig az AI keretén belül sehol sem láttam ennyi ételt és italt. Ha egy deci aperitívért mentem, kaptam 0,25 litert. Semmi sem korlátozott, az étel nem ismétlődik, ha igen, akkor is csak hosszabb idő elteltével, én 3 hetet töltöttem ott? Meghosszabbítottam a nyaralást még egy turnussal. Azt hiszem, ez mindenért beszél?

Hotel szolgáltatások
A kategóriának megfelelő. A szoba takarítása OK, ahogy a törölközőcsere is, beágyaztak, ágyneműt cseréltek. Volt légkondícionálás, széf a szobán, mindkét alkalommal.

Tengerpart
Tiszta, homokos - OK.

Összegzés
Brazília csodálatos. A téli időszak kitűnő, a levegő hőmérséklete 30 fok körüli, a víz 27 fokos? A városban nagy a forgalom, elég ha egy rövid időre látogat el oda, jobb a falu? Nagyon jók a szárazföld belsejébe szervezett kirándulások, de ahhoz hosszabb nyaralásra van szükség.

Kašová Marie, 2008.04.24., Tartózkodás időpontja: 2008.03.22 - 03.11.
Régió: Brazília Brazília, Fortaleza, Szállás: Oasis Atlantico Imperial

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 8.8 Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 6.7 Környék
 • 8 Alapár

Bevezetés
Ez volt életem legjobb nyaralása. Nagyszerű a tenger, 28-30 fokos, kitűnő volt az étel, tökéletes a szállás és szuper volt az idegenvezető. Teljes leírás

Elhelyezés
Az embernek kevésre van szüksége. A bungaló tágas volt, a berendezés szerényebb, de semmi sem hiányzott. A légkondícionálás csendesebb is lehetett volna, és lehetett volna kevesebb a szúnyog és nagyobb a TV. Szuper volt a teraszon lévő függőágy. A szállodakomplexumot , a strandot és a 2 medencét őrizték.

Ellátás
Kitűnő volt a választék és a mennyiség is.

Hotel szolgáltatások
A mentalitásnak megfelelő. Nagyon készségesek, csak lassúak.

Tengerpart
Olaszország után nagyszerű változatosságot jelentett. Volt elég nyugágy, ha reggel siet, napernyő is jut. Ha egyedül szeretne lenni, elég pár m-re odébb menni. A tenger és a strand nagyon tiszta. Nagyszerűek a hullámok, a tenger és a levegő hőmérséklete 28-30 fokos. A 20-as faktorú krém kevésnek bizonyult.

Összegzés
Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom. Ne feledjen el valamit vinni a szúnyogok ellen.

Zíka Petr, 2008.02.10., Tartózkodás időpontja: 2008.02.09 - 01.29.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9.6 Színvonalas nyaralás volt, mindenkinek ajánlom, aki egy gyönyörű nyaralásra vágyik.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 8.8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
Színvonalas nyaralás volt, mindenkinek ajánlom, aki egy gyönyörű nyaralásra vágyik. Teljes leírás

Elhelyezés
Lakályos, tiszta bungalókban laktunk, ahol mindig kitakarították - romantikus volt.

Ellátás
Nagyon változatos, sokféle ételt kínáltak, sok exotikus gyümölcsöt, süteményeket, nem hiányzott semmi.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatások színvonalasak, a személyzet nagyon kedves, az idegenvezető, Igor úr nagyon kedves volt. A programok kicsit gyengébbek.

Tengerpart
Nekünk a strand tetszett, a tengerben elég nagy hullámok voltak, de mi a strandot és a tengert is élveztük. Egyszerűen szuper volt.

Összegzés
Egy gyönyörű országban töltött gyönyörű nyaralás volt, az emberek kedvesek, az étel finom, az időjárás kitűnő volt. Brazíliába biztosan elmegyünk még.

Chromiaková Helena, 2008.01.10., Tartózkodás időpontja: 2008.01.08 - 2007.12.28.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom. Brazília csodálatos, nagyszerű.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Bevezetés
Ez volt az eddigi legjobb nyaralásom.
Brazília csodálatos, nagyszerű. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű, naponta takarítottak, törölközőt cseréltek. Függőágyak is voltak, a személyzet készséges, nem volt semmilyen problémánk.

Ellátás
Kitűnő, mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt, nemcsak európai, helyi ételeket is kínáltak. Emésztési problémáink sem voltak.

Hotel szolgáltatások
Nagyon színvonalas. A szállodai személyzet határtalanul készséges, kedves, mindig kéznél voltak. Előzékenyek.

Tengerpart
Szép, tiszta, naponta takarították. Megfelelő mennyiségű volt a nyugágy és a napernyő is.

Összegzés
Egyértelműen kitűnő.

Bohuňovská Iva, 2006.12.07., Tartózkodás időpontja: 2007.01.13 - 01.02.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: 9.7 Gyönyörű, téli szabadság volt.

 • 9.3 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Bevezetés
Gyönyörű, téli szabadság volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő.

Ellátás
Nagyszerű, volt elég gyümölcs, emésztési problémáink nem voltak.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő.

Tengerpart
Csodálatos.

Jahoda Jiří, 2006.12.07., Tartózkodás időpontja: 2007.02.12 - 01.31.
Régió: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Szállás: Debret

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 9.7 Nagyon elégedettek voltunk a helyi vezetővel Ondroval is.

 • 9.3 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Bevezetés
Nagyon elégedettek voltunk a helyi vezetővel Ondroval is. Teljes leírás

Elhelyezés
A Debret szállodában laktunk, amely a várakozásnak megfelelő volt.

Ellátás
Büfé formájú reggeli volt, szolíd kínálattal. Elégedettek voltunk.

Hotel szolgáltatások
Jó.

Tengerpart
A híres Copacabana jó.

Összegzés
Kitűnő.

Pelc Jiri, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.02.12 - 01.31.
Régió: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Szállás: Debret

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 7.8 Egy kombinált nyaralás volt : Rio-Buzios : Rio varázslatos volt, de Buziosban a Chez Pitu csalódást okozott.

 • 5.8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9.5 Környék

Bevezetés
Egy kombinált nyaralás volt : Rio-Buzios : Rio varázslatos volt, de Buziosban a Chez Pitu csalódást okozott. Teljes leírás

Elhelyezés
Rendelkezésre állt 5 standard színvonalú szoba - bungalókhoz hasonló szállás volt, az ablakok zsalugáteresek voltak, így napközben állandóan sötét volt, ha kinyitottuk az üveg nélküli ablakot ,a nagy hőséget a légkondícionáló sem csillapította. A zuhanysarok körül csak egy függöny volt, néha a szobába rovarok is berepültek. Különben a szoba standard berendezésű volt, rendszeresen takarították.

Ellátás
Csak reggelink volt, ami tulajdonképpen jó volt.

Hotel szolgáltatások
A szállás családi típusú - a személyzet nagyon kedves, ingyenes volt az internet, de a szállás színvonala mindent elrontott.

Tengerpart
Tágas, tiszta, hullámok voltak - szörfözni is lehetett. Mivel az Atlanti óceánról van szó, a víz hideg, alig lehetett a vízbe menni. A Buzios félsziget partjait a Brazil-tenger mossa - ami nagyon nyugodt és főleg meleg.

Összegzés
Rióban a Debret szállodában eltöltött 3 nap csodálatos volt, sajnáltuk, hogy nem maradtunk ott 2 hétre. Van látnivaló, maga a város csodálatos ‼ Buzios azonban csalódást okozott, egy álmos faluról van szó,ahol a strandon kívül nincs más látnivaló, nincs hová menni. Ide szerintem, elég 1-2 napra elmenni nem pedig 8 napot itt tölteni.

Dudíková Jana, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.02.12 - 01.31.
Régió: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Szállás: Debret

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 10 A nagymama nagyon elégedett volt a szállodával és a szolgáltatásokkal is. Az önök idegenvezetője is nagyon készséges volt. Tavaly szintén...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék

Elhelyezés
A nagymama nagyon elégedett volt a szállodával és a szolgáltatásokkal is. Az önök idegenvezetője is nagyon készséges volt. Tavaly szintén Brazíliában voltam egy másik uazási irodával, de az ottani szálloda és a szolgáltatások nem feleltek meg az árnak. Teljes leírás

Ellátás
Szintén kitűnő volt.

Hotel szolgáltatások
Kitűnő.

Tengerpart
A strandra ugyan nem járt, de gyönyörű kilátása volt a Copacabana strandra.

Összegzés
Nagyon elégedett volt és előre örülünk az önökkel való újabb együttműködésnek. Szeretném az önök munkatársainak a készségességét megköszönni, nonstop a rendelkezésünkre álltak.

Kundrát Marcel, 2006.12.04., Tartózkodás időpontja: 2006.12.06 - 11.23.
Régió: Brazília Brazília, Rio De Janeiro, Szállás: Debret

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)